{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

هشدار نسبت به ریزش بازار: دوستان به شدت نسبت به حد ضررها حساس باشن

در شکل زیر چارت شاخص کل را در بازه زمانی هفتگی میبینید شاخص کل هنوز حتی تا 23 درصد فیبو هم اصلاح نکرده است
    در واقع اصلاح 38درصد فیبو در 74000 قرار دارد که کمترین اصلاحی هست که باید انجام دهد

اما در این شکل واگرایی مثبتی را در بازه زمانی 4 ساعته بین مک دی و کندل ها میبنید این نشان از یک صعود است

و اما چه در انتظار بازار است:

دو دیدگاه در انتظار شاخص است
    یا اینکه شاخص اصلا هدف رشد قبلی را به اتمام نرسانده که در این صورت این واگرایی مثبت منجر به رشد شاخص تا محدوده 81000 خواهد شد
    یا اینکه این واگرایی فقط برای گشودن راه باند بولینگر برای ریزش است اگر به باند بولینگر در روزانه نگاه کنید متوجه فشردگی این باند میشوید
    برای اینکه کندل ها بتوانند ریزش کنند باند باند بولینگر از حالت فشردگی در بیاید برای این کار ابتدا باید یک روند صعودی به خود گرفته و سپس ریزش ناگهانی اتفاق بیفتد

به طور کلی:
    انتظار به اصلاح هست تا اینکه شاخص دوباره با فقط یک واگرایی در چهار ساعته بتواند به هدف 81000 برسید این یک واقعیت است شاخص باید اصلاح کند که اهداف 76-74 و حتی 69400 هم در پیش روی شاخص است
    بنابراین این طور به نظر میرسد که شاخص با رشدی کوتاه مدت ریزش اصلی خود را شروع خواهد کرد که حداقل تا 74000 خواهد امد اما به نظر میرسد این عدد هم توان پایان اصلاح را نداشته باشد زیرا rsi در چارت هفتگی همین العان هم در منطقه اشباع خرید هست
    از طرفی هم امواج الیوت تایید کننده این نظریه هستند و هم الگوی هارمونیک در تمام بازه های زمانی الگوی سقف را زده اند
    از نظر زمانی هم احتمال طولانی شدن زمان اصلاح بسیار فراوان است

بر کسی هم پوشیده نیست که بیشترین شرکت ها گزارش های 3 ماه 95 و 12 ماهه 94 افتضاحی به بازار ارایه خواهند داد مثل گروه خودرو
    این شایعه تعدیل سود 28 ت خساپا هم بیشتر شبیه به دروغی بزرگ هست تا واقعیت
    تکذیبیه امروز افزایش سرمایه خودرو و خاور هم در راستای همین امر بود

بنابراین توصیه میکنیم به شدت به حد ضرر سهم هایتان حساس بوده و حتی مقداری نقد باشید

البته این کاهش شاخص اصلاح بازار هست نه ریزش شاخص بنابراین این منطقی است بعضی سهم ها در این بازار هم رشد کنند

آخرین ویرایش توسط جنب پل حافظ؛ 2016/05/01, 23:42.
    به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• جنب پل حافظ
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 516

چند روز پیش از پاسا سخن گفتیم و رشد سهم رو منوط به شکست قیمت 200 کردیم:

ظاهر ا امروز که حق تقدم های استفاده نشده سهم به اتمام رسیده سهم توانسته از مثلث افزایشی خود خارج بشه باید دید که کندل به دنبال ابتدا به دنبال تثبیت خودشون بر روی سقف مثلث هستند و تا بعد رشد کنند یا اینکه بدون تثبیت با شتاب رشد خواهند کرد

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

غالبر:

قبلا این سهم رو سیگنال خرید دادیم و بعد از اون نزدیک 190 تومان سیگنال فروش دادیم
        طی چند روز گذشته این سهم تحرکاتی رو انجام داده که بعضی از دوستان درخواست تحلیل اون رو داشتند

با نگاهی ساده به چارت سهم در بازه های زمانی روزانه و هفتگی به وضوح میتوان تشکیل یک الگوی مثلث رو در سهم دید
        در تایید این الگو اندیکاتورهای rsi , mfi هم در حال تکمیل این الگو هستند
        از نظر زمانی حداقل این الگو 40 روز دیگر پابرجا خواهد بود
        اما
        با توجه به نزدیکی مجمع شرکت در ان زمان و همچنین بازی کف مثلث به عنوان یک ساپورت مهم میتوان انتظار داشت نهایتا سقف مثلث شکسته شده
        و سهم حداقل تا 210 تومان رشد کند
        همچنین میتوان عنوان کرد که سهم به احتمال قوی در حال تشکیل یک الگوی بسیار مهم دیگر هم می باشد که در صورتی که این الگو ساخته شود میتوان انتظار حرکت شارپ گونه
        هم از سهم به موقع اش داشت

اما در حال حاضر سهم در داخل مثلث در نوسان خواهد بود.

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

تحلیلی مهم از هپکو:

این سهم یکی از سهم های سبد ماست زمانی هم که روی 75 تومان بود تحلیل کردیم و پیشنهاد خرید دادیم
          در تحلیل قبلی گفتیم که سهم در داخل یک مثلث صعودی بلند مدت درگیر است که اگر بتواند انرا بشکند اهداف خوبی را در پیش رو دارد
          در شکل شماره یک مشخص است که مثلث کوچک را سهم توانسته بشکند و تا 108 تومان هم رشد کند
          اما
          در حال حاضر سهم در داخل یک مثلث بزرگتر درگیر است این مثلث اخرین مثلثی خواهد بود که میتواند سد راه سهم باشد
          اما
          بعد از شکست ان روند اصلی سهم شکل خواهد گرفت و سهم به شدت صعودی خواهد شد
          در شکل شماره 2 هم مشخص است که اخرین کندل ماهانه چگونه فشرده شده است اما تا کنون نتوانسته است این مثلث را بشکند
          در ضمن در چارت هفتگی و ماهانه هم فعلا نشانه خاصی از ریزش سهم دیده نمیشود که بتوان بر اساس ان گفت که کندل اخر نخواهد توانست مثلث را بشکند و میریزد

همچنین با توجه به شکست الگو توسط mfi میتوان امید به شکست سقف مثلث بود

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

اکنتور:

این سهم را زمان بازگشایی پیشنهاد عدم خرید و روی 8100 تومان پیشنهاد فروش دادیم

حالا روی 6400 تومان ظاهرا به اینکه چرا قرارداد صندوق ها به یک شرکت داده شده گیر دادن

میبینید با این اخبار چه بر سر سهامدار میارن؟

درضمن ظاهرا مدیران یک کارگزاری روی 8000 تومان به شدت به استیشن های خودشون پیشنهاد خرید سهم رو دادن و العان براشون دردسر شده

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

سیگنال خرید این سهم هم امد:

با عرضه هایی در روز چهارشنبه بر روی نماد فروس در واقع فرصت ورود برای یک نوسان خوب در این سهم بوده است

با توجه به سیگنال خرید استراتژی ویژه این سهم که به احتمال بسیار قوی مقاومت 220 تومان را هم خواهد شکست سیگنال خرید خوبی است و در صورت عرضه میتواند فرصتی برای ورود باشد.

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
                هشدار نسبت به ریزش بازار: دوستان به شدت نسبت به حد ضررها حساس باشن

در شکل زیر چارت شاخص کل را در بازه زمانی هفتگی میبینید شاخص کل هنوز حتی تا 23 درصد فیبو هم اصلاح نکرده است
                در واقع اصلاح 38درصد فیبو در 74000 قرار دارد که کمترین اصلاحی هست که باید انجام دهد

[ATTACH=CONFIG]5045[/ATTACH]

اما در این شکل واگرایی مثبتی را در بازه زمانی 4 ساعته بین مک دی و کندل ها میبنید این نشان از یک صعود است
                [ATTACH=CONFIG]5046[/ATTACH]

و اما چه در انتظار بازار است:

دو دیدگاه در انتظار شاخص است
                یا اینکه شاخص اصلا هدف رشد قبلی را به اتمام نرسانده که در این صورت این واگرایی مثبت منجر به رشد شاخص تا محدوده 81000 خواهد شد
                یا اینکه این واگرایی فقط برای گشودن راه باند بولینگر برای ریزش است اگر به باند بولینگر در روزانه نگاه کنید متوجه فشردگی این باند میشوید
                برای اینکه کندل ها بتوانند ریزش کنند باند باند بولینگر از حالت فشردگی در بیاید برای این کار ابتدا باید یک روند صعودی به خود گرفته و سپس ریزش ناگهانی اتفاق بیفتد

به طور کلی:
                انتظار به اصلاح هست تا اینکه شاخص دوباره با فقط یک واگرایی در چهار ساعته بتواند به هدف 81000 برسید این یک واقعیت است شاخص باید اصلاح کند که اهداف 76-74 و حتی 69400 هم در پیش روی شاخص است
                بنابراین این طور به نظر میرسد که شاخص با رشدی کوتاه مدت ریزش اصلی خود را شروع خواهد کرد که حداقل تا 74000 خواهد امد اما به نظر میرسد این عدد هم توان پایان اصلاح را نداشته باشد زیرا rsi در چارت هفتگی همین العان هم در منطقه اشباع خرید هست
                از طرفی هم امواج الیوت تایید کننده این نظریه هستند و هم الگوی هارمونیک در تمام بازه های زمانی الگوی سقف را زده اند
                از نظر زمانی هم احتمال طولانی شدن زمان اصلاح بسیار فراوان است

بر کسی هم پوشیده نیست که بیشترین شرکت ها گزارش های 3 ماه 95 و 12 ماهه 94 افتضاحی به بازار ارایه خواهند داد مثل گروه خودرو
                این شایعه تعدیل سود 28 ت خساپا هم بیشتر شبیه به دروغی بزرگ هست تا واقعیت
                تکذیبیه امروز افزایش سرمایه خودرو و خاور هم در راستای همین امر بود

بنابراین توصیه میکنیم به شدت به حد ضرر سهم هایتان حساس بوده و حتی مقداری نقد باشید

البته این کاهش شاخص اصلاح بازار هست نه ریزش شاخص بنابراین این منطقی است بعضی سهم ها در این بازار هم رشد کنند

اخرین تحلیل از شاخص کل تشکیل یک ساپورت و یک رزیستنس برای صعود ها و سقوط های شاخص است امروز کندل ها برای بار سوم به سطح خط ساپورت برخورد کردن اما نشانه ها از شکست این ساپورت حکایت دارد
                گزارش های 12 ماهه که با اینکه 2 ماه از سال میگذرد برخلاف سالهای گذشته هنوز منتشر نشده اند شکی در سطح پایین پوشش شرکت ها نیست و این عاملی مهم برای بازار است که متواند کمی برای شکست سطح حمایتی باشد
                از طرفی هم قیمت ها که رشد خوبی نسبت به کف خود در سال گذشته کرده اند با عرضه حقوقی ها مواجه شده
                در واقع نتیجه عرضه حقوقی ها در قیمت های قله که در اسفند ماه اتفاق افتاد خصوصا در گروه خودرو العان ظاهر شده و هنوز که قیمت ها ریزشی بوده اند حقوقی ها تمایل به خرید ندارند
                همچنین الگوی هارمونیک و اندیکاتورها هنوز هم در منطقه اشباع خرید هستند
                و شاخص هم هنوز 38 درصد فیبو را اصلاح نکرده

بنابراین شکست سطح حمایتی تقریبا 100 درصدیست

که در این صورت موج 3 ریزشی خواهد بود از موج بزرگ اصلاحی
                و میتوان هدف موج 5 را نزدیک 70000 هزار واحد هم قرار داد

هر چند که فردا به احتمال بسیار فرواوان بازار روند مثبت موقتی خواهد داشت

نظر

• جنب پل حافظ
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 516

به زودی تحلیل شخارک رو خدمت دوستان ارایه خواهیم کرد و سیگنال خرید اون رو هم خواهیم داد

نظر

• farzen
                    ستاره دار(2)
                    • Jan 2012
                    • 512

سلام خدا قوت

نظرتون نسبت به حق شپارسح چیه؟

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                      سلام خدا قوت

نظرتون نسبت به حق شپارسح چیه؟

خود شپارس در داخل یک مثلث در بلند مدت در حال رشد است باید ابتدا این مثلث شکسته شود و بعد از تثبیت کندل ها بر روی این مثلث و با زیاد شدن فاصله حق با سهم اقدام به خرید کرد
                      فعلا باید تماشاچی بود و زیر نظر داشت

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

غالبر:

قبلا این سهم رو سیگنال خرید دادیم و بعد از اون نزدیک 190 تومان سیگنال فروش دادیم
                        طی چند روز گذشته این سهم تحرکاتی رو انجام داده که بعضی از دوستان درخواست تحلیل اون رو داشتند

با نگاهی ساده به چارت سهم در بازه های زمانی روزانه و هفتگی به وضوح میتوان تشکیل یک الگوی مثلث رو در سهم دید
                        در تایید این الگو اندیکاتورهای rsi , mfi هم در حال تکمیل این الگو هستند
                        از نظر زمانی حداقل این الگو 40 روز دیگر پابرجا خواهد بود
                        اما
                        با توجه به نزدیکی مجمع شرکت در ان زمان و همچنین بازی کف مثلث به عنوان یک ساپورت مهم میتوان انتظار داشت نهایتا سقف مثلث شکسته شده
                        و سهم حداقل تا 210 تومان رشد کند
                        همچنین میتوان عنوان کرد که سهم به احتمال قوی در حال تشکیل یک الگوی بسیار مهم دیگر هم می باشد که در صورتی که این الگو ساخته شود میتوان انتظار حرکت شارپ گونه
                        هم از سهم به موقع اش داشت

اما در حال حاضر سهم در داخل مثلث در نوسان خواهد بود.

چند روز پیش از احتمال عدم تواناییی سهم در شکست مثلث گفتیم که امروز با توجه به روز اخر بسته شدن این کندل هفتگی سهم نتوانست مثلث را بشکند
                        و در صورتی که فردا این اتفاق نیفتد که احتمال شکست سقف بسیار است ریزش به سمت کف مثلث در 150 رخ خواهد داد

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

تحلیلی جامع از شرکت شیشه و گاز:

شرکتی با سرمایه 25 میلیارد تومان که در امر تولید ظروف شیشه و بلور فعالیت میکند
                          با 26 تومان سود انباشته برای هر سهم
                          250 تومان جمع حقوق صاحبان سهم
                          و 50 میلیارد تومان دارایی ها ثابت املاک که البته ارزش گذاری به روز ان مربوط به چند سال پیش است

در بررسی فاند سهم در ابتدا میتوان به سهامدارن به نام و خوب شرکت اشاره کرد عملا 34 درصد شرکت در دست سرمایه گذاری ملی و بنیاد مستضعفان است قبلا اشاره کردیم که تحرکات حقوقی های به نام در سهم حتما باید مورد توجه قرار بگیرد همان طور که مستحضر هستید سرمایه گذاری ملی در چند روز اخیر اقدام به خرید سهم نموده است
                          البته حقوقی پایا صنعت هم با اینکه سابقه زیادی از خود در بورس ندارد اما سابقه خوبی در کگاز داشته است

در طی سالهای اخیر زمین قبلی کارخانه حاشیه های فراوانانی برای سهم ساخته است. شرکت که در سالهای اخیر کارخانه را به شهرک شمس اباد منتقل کرده است قصد دارد با فروش این زمین فاز دوم کارخانه شمس اباد را راه اندازی کند و ظرفیت تولید کارخانه را از 18 هزار تن به 69هزار تن برساند

در بررسی تزازنامه شرکت باید گفت که دو نکته مهم وجوددارد اول نزدیک بودن میزان تراز دارایی جاری به جمع بدهی است که نزدیک به صفر است و نکته مثبت و دوم کاهش میزان تسهیلات شرکت در بلند مدت است که قدرت مالی شرکت را بالا برده است

از نکات منفی در بررسی فاند شرکت میتوان به کاهش چشمگیر فروش شرکت در سالهای اخیر با توجه به رکود حاضر در بازار و ملتهب شدن بازار مصرف عراق و چند کشور هدف اشاره کرد

در نتیجه گیری بررسی فاندامتال سهم میتوان عنوان کرد که شرکت توان سود سازی بالای دارد حتی بعد از راه اندازی فاز دوم شمس اباد شرکت یکی از تولید کنندگان قدر کشور و منطقه خواهد بود اما برای بالا رفتن فروش شرکت هم مسلتزم بالا رفتن تقاضا در بازار داخل و صادرات هست که 40 درصد فروش شرکت را بر دوش دارد
                          از شرکت برای سود سال 94 انتظاری بیش نیست حتی احتمالات از پوشش پایین سود یا حتی تعدیل منفی هم حکایت دارد اما در صورت تثبیت بازار مصرف حتما فروش شرکت هم بالا خواهد رفت در کنار این موضوعات ظاهرا امسال باید زمین کارخانه قبلی تعیین و تکلیف بشود که میواند با رشد سود از محل فروش دارایی در رشد قیمت سهم تاثیر بسزایی داشته باشد

اما در مقایسه تکنیکال و فاند سهم به نکته جالبی بر میخوریم

اگر برای چارت یک خط روند نزولی بلند مدت رسم کنیم متوجه شکست این خط روند طی هفته گذشته میشویم اما با توجه به اینکه اندیکاتورها در منطقه اشباع خرید هستند انتظار ریزش سهم در کوتاه مدت هم برای خروج اندیکاتورها از منطقه اشباع خرید و هم تثبیت کندل ها در میان مدت بر روی خط روند نزولی بلند مدت دور از انتظار نیست این موضوع مصادف میشود با ارایه گزارش 12 ماهه شرکت که همانطور که در بالا گفتیم گزارش خوبی نسبت به رشد سهم نخواهد بود بنابراین از شتاب رشد کاسته شده و بعد از اتمام گزارش 12 ماهه و تثبیت کندل ها بر روی خط روند نزولی سهم باز مستعد رشد خواهد بود

نظر

• kor000
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 232

سلام
                            دستت درد نکنه تحلیل کاملی از شیشه وگاز فرمودید.
                            اگه ممکنه یک نگاهی ها به خکاوه بندازید.ممنون

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

سیگنال خرید این سهم هم امد:

با عرضه هایی در روز چهارشنبه بر روی نماد فروس در واقع فرصت ورود برای یک نوسان خوب در این سهم بوده است

با توجه به سیگنال خرید استراتژی ویژه این سهم که به احتمال بسیار قوی مقاومت 220 تومان را هم خواهد شکست سیگنال خرید خوبی است و در صورت عرضه میتواند فرصتی برای ورود باشد.

سهم امروز هم فرصت ورود مناسبی داد

نظر

• جنب پل حافظ
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 516

این سهم +حق تقدمش را به شدت زیر نظر بگیرید به زودی حرکت بسیار خوبی خواهد داشت

ثاباد

به زودی تحلیل خواهیم کرد

نظر

در حال کار...
                                X