{ تحلیل های جنب پل حافظ }

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جنب پل حافظ
    عضو فعال
    • Feb 2016
    • 516

پاسخ : { تحلیل های جنب پل حافظ }

در اصل توسط جنب پل حافظ پست شده است View Post
    در مورد فروش دماوند هم توصیه به کمی صبر داریم
    خدمت دوستان عرض کردیم توصیه به کمی صبر در فروش دماوند و خرید کنتور داریم بعید به نظر میرسه دیگه عرضه خاصی در دماوند داشته باشیم در موزد فولاد هم چشم در اولین فرصت تحیلیل خواهد شد.
    به عقب نگاه کردم خدا را شکر کردم, به جلو نگاه کردم به او اعتماد کردم

نظر

• جنب پل حافظ
      عضو فعال
      • Feb 2016
      • 516

در اصل توسط خیرالله پست شده است View Post
      با سلام
      در مورد فولاد مبارکه اگر امکانش هست تحلیلی داشته باشید.
      با تشکر

تحلیل فولاد مبارکه:

در بررسی سهم از نظر الگوی های هارمونیک متوجه ایجاد کف بلند مدت در قیمت های 100 تومان میشیم البته این کف طی سه سال درست شده برای تایید این کف با نگاهی ساده به rci متوجه تایید این کف میشیم بنابراین سهم در داخل روند صعودی بلند مدت هست یعنی اینکه هدف قیمتی هم طی چند سال به دست خواهد امد
      برای تایید این صعود هم متوجه ایجاد واگرایی مثبت در macd و ایجاد کف دوقلو در rsi شدیم
      فعلا هدف قیمتی در بلند مدت 330 و 470 تومان هست
      البته دست یابی یه این اعداد برای فولاد راحت نخواهد بود چرا که پیش بینی ما از وضعیت اقتصاد چین خوب نیست اما به دلیل بهبود اقتصاد ایران فولاد خواهد توانست حتی بیشتر از این اعداد رو هم دست پیدا بکند

در بازه زمانی کوتاه مدت فعلا به دلیل ایجاد سقف در کوتاه مدت به نظر اصلاحی کوتاه مدت داریم و بعد از ان حرکت برای پر کردن گپ 180 ت شروع خواهد شد حداکثر این اصلاح در مقاطع فعلی تا 130 تومان خواهد بود اما به طور کلی روند صعودیست با شیب ملایم .
      توجه بفرمایید در این تحلیل سعی کردیم محافظه کارانه عمل کنیم تا شما دوست عزیز شتاب زده عمل نفرمایید.

نظر

• جنب پل حافظ
        عضو فعال
        • Feb 2016
        • 516

خدمت دوستان عرض کردیم توصیه به کمی صبر در فروش دماوند و خرید کنتور داریم بعید به نظر میرسه دیگه عرضه خاصی در دماوند داشته باشیم در موزد فولاد هم چشم در اولین فرصت تحیلیل خواهد شد.

چند نکته در مورد عراض بالا
        در مورد دماوند:
        اولا هنوز 3 درصد دیگه سهم باید عرضه بشه بنابراین برای عرضه این سه درصد باید سهم بازی جدیدی رو شروع کنه
        دوما که مهمترین هست بانک دی برای قیمت عرضه بالاتر از تمام شده برای خودش یعنی 7800 ت خیلی بالا و پایین پرید حالا اجازه نمیده به راحتی سهم توی این قیمت ها متعادل بشه به خاطر همین هم این افزایش سرمایه رو مدیران قصد دارن در این موقع انجام بدن یعنی میخوان با این محرک سهم رو به سمت بالا ببرن . امروز وقتی دماوند عرضه شد بانک دی رو فروشش رو به خوبی جمع میکردن و کاملا مشخص بود که سهم به زودی صف خرید میشه و فروشندگان دماوند پشیمان میشن
        البته هر چند با توجه به بنیاد سهم اگر برفرض افزایش سرمایه 1000 درصدی سهم با تعرفه برق برای سال دیگه با فرض 20 درصد سود 1100 ت قابل محقق شدن هست که به نظر قیمت بالای 1000 ت بتونه بخوره

اما چرا کنتور با این پی بر ای گفته شد نخریم:
        در چارت زیر کاملا کندل ماهانه کنتور که امروز زده شد حتی از های باند بولینگر هم خارج شد تا چه برسه به خود باند بولینگر اونم توی بازه ماهانه
        سهم بنیاد خوبی داره
        اما فعلا باید منتظر بود تا کندل به داخل بولینگر کشیده بشه و بعد خرید بشه

نظر

• جنب پل حافظ
          عضو فعال
          • Feb 2016
          • 516

با سلام به خدمت همه دوستان

امیدواریم سالی با خیر و برکت فراوان در انتظار شما باشد.

نظر

• جنب پل حافظ
            عضو فعال
            • Feb 2016
            • 516

امروز احتمال صف خرید قنیشا بسیار فراوان است

نظر

• جنب پل حافظ
              عضو فعال
              • Feb 2016
              • 516

این چند سهم و گروه: در مورد گروه خودرو خب قبلا به کرات از اصلاح اونها صحبت کرده بودیم با اینکه بسیاری از دوستان خوششون نمیومد اما این اصلاح استارت خورده فعلا اهداف خیلی دقیقی به جز یکی دوتاشون نمیشه براشون متصور بود باید نشست و تماشا کرد در مورد گروه قندی هم میشه گفت استارت یک روند صعودی زده شده اما ما در این گروه سه سهم قنیشا-قشکر-قثابت رو پیشنهاد داده بودیم که هنوزم معتبر هست در مورد کهرام هم روند صعودی شروع شده هدف فعلا میشه روی 300 متصور بود به شرط شکست 229 و 250 هپکو هم که گفتیم صعود تند و خوبی خواهد داشت باید دو مقاومت 79 و 82 را بشکونه ثامان هم که از روی 130 سیگنال خرید دادایم با اینکه 60 ت رشد کرده هنوز هم متعقد به رشد بیشتر هستیم ثاباد هم رشد خوبی خواهد داشت که نزدیک به استارت هستیم اکنتور هم توصیه به عدم خرید و حتی فروش داشتیم به خوبی عمل کرد هنوز هم به خریدارن توصیه به صبر داریم دماوند هم هنوز توصیه به نگهداری داریم
              آخرین ویرایش توسط جنب پل حافظ؛ 2016/03/27, 10:03.

نظر

• جنب پل حافظ
                عضو فعال
                • Feb 2016
                • 516

این چند سهم و گروه:

در مورد گروه خودرو خب قبلا به کرات از اصلاح اونها صحبت کرده بودیم با اینکه بسیاری از دوستان خوششون نمیومد اما این اصلاح استارت خورده فعلا اهداف خیلی دقیقی به جز یکی دوتاشون نمیشه براشون متصور بود باید نشست و تماشا کرد

در مورد گروه قندی هم میشه گفت استارت یک روند صعودی زده شده اما ما در این گروه سه سهم قنیشا-قشکر-قثابت رو پیشنهاد داده بودیم که هنوزم معتبر هست

در مورد کهرام هم روند صعودی شروع شده هدف فعلا میشه روی 300 متصور بود به شرط شکست 229 و 250

هپکو هم که گفتیم صعود تند و خوبی خواهد داشت باید دو مقاومت 79 و 82 را بشکونه

ثامان هم که از روی 130 سیگنال خرید دادایم با اینکه 60 ت رشد کرده هنوز هم متعقد به رشد بیشتر هستیم

ثاباد هم رشد خوبی خواهد داشت که نزدیک به استارت هستیم

اکنتور هم توصیه به عدم خرید و حتی فروش داشتیم به خوبی عمل کرد هنوز هم به خریدارن توصیه به صبر داریم

دماوند هم هنوز توصیه به نگهداری داریم

نظر

• جنب پل حافظ
                  عضو فعال
                  • Feb 2016
                  • 516

امروز احتمال صف خرید قنیشا بسیار فراوان است

خدارو شکر استارت این سیگنال هم با این صف خرید زده شد.

نظر

• جنب پل حافظ
                    عضو فعال
                    • Feb 2016
                    • 516

این سهم:

قبلا کهرام رو به عنوان سیگنال خرید خوبی معرفی کردیم و حد ضرر سهم رو 185 اگر فراموش نکرده باشم گذاشته بودیم که دقیقا با برخورد به 185 سهم برگشت داده شد و دو روزی هست که صف خرید داره معامله میشه

در بررسی چارت سهم اگر کمی دقت به عمل بدیم متوجه ایجاد کف دوقلو در rsi میشیم که نشان از رشد تند و نسبتا خوب خواهد بود
                    بنابراین با اینکه سهم در راه رسیدن به هدف اولیه 310 ت مقاومت هایی در 224-250 روبه رو هست اما انتظار شکست این مقاومت ها و رسیدن به هدف در زمان کوتاهی رو داریم

نظر

• جنب پل حافظ
                      عضو فعال
                      • Feb 2016
                      • 516

توصیه به خروج از گروه خودرو داریم خصوصا گروه سایپا

نظر

• جنب پل حافظ
                        عضو فعال
                        • Feb 2016
                        • 516

امروز فرصت خرید خوبی برای برخی از نمادهاست

نظر

• جنب پل حافظ
                          عضو فعال
                          • Feb 2016
                          • 516

شاخص خودرو:

با توجه به اینکه امروز کندل زیر خط حمایت سهم بسته شد به همین دلیل کندل میل به صعود پیدا کرده که احتمال شکستن مقاومت سخت است

نظر

• جنب پل حافظ
                            عضو فعال
                            • Feb 2016
                            • 516

چالشها و مزایای صنعت خودرو:

توی دو سه ماه گذشته خودوریی ها رشد شارپی خوبی رو تجربه کردن که البته در شرایط فعلی به نظر میرسه نیاز به اصلاح دارن که در فرصت های بعدی صحبت خواهیم کرد

به طور کلی اگه بخواهیم صنعت خودرو رو بررسی کنیم یا هر صنعت دیگه رو باید فرصت ها و تهدید ها رو نگاه کرد و به نظر میرسه نگاهی درست باشه که کلی نگر باشه

در حال حاضر اگر کسی به بورس های اروپایی و امریکا سری بزنه متوجه میشه که در اونجا سرمایه گذاران کمتری به فکر سرمایه گذاری بلند مدت در صنعت خودرو هست این موضوع به دلیل اشباع بازار خودرو در سطح کلان+ تهدیدهای اتمام چرخه تولید خودروهای بنزینی هست. بازار نیرو کار گران-مواد اولیه گران- قوانین سخت گیرانه جهت تولیدات باکیفیت و...

یک تهدید کلی در پیش روی صنعت خودروی جهان وجود داره و اون مشکلات تولید خودرو ها با سوخت فسیلی هست اگر نگاهی به برنامه این شرکت ها بندازید متوجه میشید که بیشتر خودرو سازها به دنبال تولید خودروهایی با مصرف سوخت انرژهای تجدید پذیر هستن.
                            مشکل بعدی زیاد شدن کارخانه های خودرو سازی هست در واقع صنعت خودرو با توجه به اینکه نسبت میزان سرمایه=میزان سود بصرفه نیست
                            مشکل مهم دیگری که خودرو سازان خارجی باهاش درگیرن عدم دسترسی ارزان به بازار مواد اولیه هست

اما در کشور ما موضوع کمی فرق داره 30 سال صنعت خودروی ما از تکنولوژی عقب مونده بیش از سه دهه هست که فقط با بازار داخل کشور داره کار میکنه اونهم زمانی که تقریبا در تمام منطقه خاورمیانه که همه مصرف کننده خودرو هستن تولید کننده ای وجود نداره حتی ترکیه هم سابقه و تجربه خودرو سازی ما رو نداره
                            فرصت خوب دیگه ای که در دست خودرو سازی ما هست دست رسی به مواد اولیه ارزان(شامل کارخانه های فولاد+مواد پلاستیکی که تولید مستقیم صنعت پتروشیمی خودمون هست+هزینه کارگر پایین نسبت به اروپا) وسایر هزینه های تولید مثل بیمه و... هست
                            بنابراین صنعت خودرو سازی ما برای شرکت های اروپایی که خودشون با مشکلات فروش و هزینه های بالای تولید و بالا رفتن سطح رقابت مواجه هستن یک فرصت بکر برای سرمایه گذاری با نسب سود بالا هست
                            پس برای خودرو سازی ما این یک گپ به وجود اورده که نتیجه اون یک رشد خوب خواهد بود
                            و این رشد میتونه طی 5 سال تا 8 سال اینده اتفاق بیفته

و یک برگه برنده باز در دست خودرو سازهای خارجی خواهد بود و اون تکنولوژی هست در واقع اونها تکنولوژی رو میخوان به ما بدن که خودشون دارن اون رو کنار میزارن و به سمت تولید خودرو های برقی و هیبریدی میرن و باز اونها مثل همیشه یک پله از ما جلوتر هستن در واقع این موضوع سرمایه گذاری در صنعت خودر ایران طی 10 تا 15 سال جواب خواهد داد

به طور کلی در مرحله حاضر به نظر میرسه تا پایان کار این دولت در دوره دوم انتخابات ریاست جمهوری به دلیل اینکه دولت حمایت کننده این صنعت هست و قصد خروج از سهامداری این صنعت رو داره شاهد رشد این گروه باشیم اما بعد از یک دروه 10 ساله الی 15 ساله بازهم این صنعت با مشکل عدم به صرفه بودن میزان سرمایه=میزان سود مواجه خواهد بود

نظر

• جنب پل حافظ
                              عضو فعال
                              • Feb 2016
                              • 516

آخرین به روز رسانی شاخص کل:

قبلا زمانی که شاخص روی 78 هزار بود گفتیم شاخص فرو خواهد ریخت بعد از ان مدتی شاخص روند خنثی به خود گرفت و با فشرده شدن باند بولینگر دوباره روند صعودی به خود گرفت اما با شرایطی متفاوت
                              این تفاوت که در واقع نکته کلیدی و مهم در تحلیل تکنیکال هم هست موضوع رشد شاخص بعد از 78000 واحد است شاخص رشد کرده و به 81400 رسید اما هم زمان با این رشد حجم معاملات به صورت فاحشی کاهش پیدا کرده است. حتما دوستان تکنیکال کار واقف هستن که روند زمانی عوض میشود که حجم برعکس رشد کم شود.

به صورت کلی از هفته اینده که کندل جدید ماهانه زده میشود این کندل از باند بولینگر احتمالا کاملا خارج شود و بعد به تبع این که تمام اندیکاتورهای شاخص در تمام بازه های زمانی در منطقه اشباع خرید هستن و همچنین به وضوح واگرایی منفی در شاخص و مک دی دیده میشود
                              شاخص کل به احتمال بسیار قوی به لیدری گروه خودرو که حتما نیاز به اصلاح دارن و اصلاح خواهند شد ریزش خود را شروع خواهد کرد.

به شدت به موضوع اصلاح شاخص و گروه خودرو متعقد هستیم و توصیه میکنیم حتما در خریدها احتیاط کنید

همچنین اگر فیبو از همین منطقه شاخص گذاشته بشود 38درصد اصلاح به عدد 74000 برخورد میکند.

این داستان هم که عده ای هر روز توی تالار دیگه با توهین و تبلیغ مقابله با تحلیل ها میکنن چندین دفعه قبل هم تکرار شده سال 92 هم بارها اساتید و کارشناسان توصیه به خروج کردن و اماتورها با هر صعودی شدن شاخص میگفتن دیدی برگشت اما بعد از مدتی در ضررهای سنگینی فرو رفتن اگر قرار باشد که گروهی که بسیار سنگین در کف قیمتی 4 ماه پیش وقتی گفتیم بازار رو دارن به شدت جمع میکنن رو یکباره خالی کنن که همه میفهمیدن و فرار میکردن با همین کلک منفی و مثبت کردن هاست که حرفه ای ها به امارتورها سهم رو در قله خالی میکنن
                              بنابراین گوشتون رو از این افرادی که اصلا نمیدونن بورس چیه و امدن که پولشون رو در قمارخانه ای که بعدا اسمش رو خودشون روش خواهند گذاشت ببازن به حرفه ای ها و برن دور نگه دارید وگرنه شما هم یک قمار باز هستید.

متشکرم

نظر

• 20reza
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 310

فایل پیوست باز نمیشه..!!؟؟
                                این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
                                لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

در حال کار...
                                X