دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

دستاورد 1045

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

شرنگی که هنوز هیچ چیز نشده از منفی کامل به مثبت کامل رفت! گمان کنم امروز 15 تا 20 درصد نوسان داده! (من متاسفانه نرسیدم نتوانستم بخرم)
      شتوکا هم که دارد روی قیمت بالا بازگشایی می شود... و خبری از 3884 ریال نیست...
      پس هیچ...

فلات هم امروز فروختم.

ویرایش:
      اکنون سفارش های خرید مجازی ای که برای شتوکا گذاشته بودند را برداشتند...
      ولی ...
      شتوکا بسته بوده. من نمی دانم برای چه بسته بوده. اگر تقسیم سود یا افزایش سرمایه بوده باشد، چون من داده هایم بدون تعدیل است احتمال اشتباه نشانگرهایم وجود دارد. پس نیاز به بررسی دارد.

ویرایش دوم:
      شرنگی را نگاه کردم... فقط با 6 میلیون ریال! این رنج قریب به 20 درصدی! اتفاق افتاده!!!
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/05/08, 11:10.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در وگردش رنج منفی می کشند... همین جوری ادامه دهند احتمالا می آید در محدوده ی خرید!
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

عجب بازی ای شد (دارد می شود) در شتوکا... کسی اگر احیانا اهل فیلم دیدن و تخمه شکستن است شتوکای اکنون را از دست ندهد.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

بخت (شانس) ما را نگاه کن.... بنیرو و سصوفی مثبت کامل خورده اند ولی پایانی شان همان است که بود...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

با بچه های دالـبر صحبت کردم... طرف زیاد امیدوار نبود و می گفت الان پول نیست کسی بخواهد حمایت کند...
              ولی ما به سامانه مان درصد اطمینان بالایی داریم...
              مجموع این دو موضوع این می شود که احتمالا رشد، یک رشد موقت باشد. (شاید اصلا زمان بازگشایی این رشد صورت بگیرد...)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یک مقدار کم وکوثر هم افزودم. (اضافه کردم.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

دستاورد 1200

«محمد حسین» هستم.

نظر

• ahmad m
                    ستاره دار(2)
                    • Aug 2012
                    • 969

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    با بچه های دالـبر صحبت کردم... طرف زیاد امیدوار نبود و می گفت الان پول نیست کسی بخواهد حمایت کند...
                    ولی ما به سامانه مان درصد اطمینان بالایی داریم...
                    مجموع این دو موضوع این می شود که احتمالا رشد، یک رشد موقت باشد. (شاید اصلا زمان بازگشایی این رشد صورت بگیرد...)
                    با سلام محمد حسین عزیز حمایت رو معمولا تو کف انجام میدن دالبر خیلی بالاس
                    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                      با سلام محمد حسین عزیز حمایت رو معمولا تو کف انجام میدن دالبر خیلی بالاس
                      سلام احمد جان؛
                      خیر مقدم؛ خوش آمدید.

عرضم خدمت شما که...
                      تو بلند مدت بله... ولی تو کوتاه مدت خیر. تو کوتاه مدت (بلکه میان مدت) افت زیادی داشته!
                      حتی اگر نیمه_بلند_مدت هم نگاه کنیم... دالبر اکنون رسیده است به قیمت های دو سال پیشش! یعنی اکنون دالبر در کف دو ساله ی خودش قرار دارد!

یک رشد کوتاه مدت توقع زیادی است که ما داریم؟؟؟ /:.winksmiley02.:/:">???
                      از طرف دیگر در این دو سال یک الگوی سر و شانه هم شکسته که احتمالا بخواهد به خط گردن بازگشت (Pull_Back) کند.

(من تازگی ها دارم کوتاه مدت کار می کنم و البته قرار است یک مقدار بلند مدت ترش کنم. ولی در حال حاضر نگاهم کوتاه مدت است... مثلا آپ را دو سه روزه ردش کردم رفت! یا اپرداز را دو سه روز دیگر اگر روندش کند شود می دهم برود... یا فلات را اصلا یک روز نگه داشتم فقط!!! ببخشید دو روز. پریروز خریدم و همین امروز فروختم.)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در مورد دالبر این نکته را هم بیافزایم که از دید بنیادی هنوز وضع دالبر خوب، بلکه عالی است...
                        مشکل دوره وصول مطالبات و بدهی دولت به اینها کاهش پیدا کرده... موضوعی که همواره کل سود اینها را می خورد...

فقط بحث دلار است این وسط که دولت گفته دلار 42000 ریالی... و البته این ها پیش از این از دلار بهتر استفاده می کردند... (مثلا 38000 ریالی یا سال گذشته اش ارزان تر...)

به هر حال... (این موارد برای من مهم نیست... و مهمتر از مسائل بنیادی،) نگاه مردم و بازیگران و سهامداران درصدی (بازار) به بنیاد شرکت است که مهم است. که در مورد دالبر، بازار نگاه خوبی به بنیاد دالبر دارد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خرید فروش
                          روز ماه سال قیمت خرید قدرت پیشنهاد خرید نماد روز ماه سال میانیگین قیمت فروش درصد سود پس از کسر کارمزد روزهای سهامداری
                          28 1 97 602 35% تپکو 4 2 97 619 1.39% 7
                          27 1 97 1,095 35% دسانکو 4 2 97 1,091 -1.83% 8
                          1 2 97 1,102 35% ونوین 4 2 97 1,064 -4.88% 3
                          27 1 97 1,358 35% فولای 3 2 97 1,590 15.65% 7
                          28 1 97 5,806 45% تلیسه 5 2 97 6,129 4.13% 8
                          8 2 97 5,353 42% فاسمین 15 2 97 4,968 -8.62% 7
                          2 2 97 1,525 42% ثامان 16 2 97 1,513 -2.19% 14
                          3 2 97 2,682 39% شپاس 16 2 97 2,790 2.59% 13
                          9 2 97 16,151 45% آپ 16 2 97 17,172 4.89% 7
                          2 2 97 13,117 45% شسپا 16 2 97 13,710 3.09% 14
                          10 2 97 1,349 45% فلات 18 2 97 1,431 4.65% 8

میانگین: %1.42 میانگین: 8.8 روز

خرید در حال نگهداری
                          روز ماه سال قیمت خرید قدرت پیشنهاد خرید نماد 17 2 97 آخرین قیمت سود نگهداری پس از کسر کارمزد روزهای سهامداری
                          1 2 97 2,619 39% پکویر

2,584 -2.77% 16
                          1 2 97 6,184 42% شسینا

6,104 -2.72% 16
                          8 2 97 13,030 39% فرآور

12,937 -2.14% 9
                          8 2 97 691 35% تکمبا

685 -2.30% 9
                          8 2 97 3,747 45% بنیرو

3,627 -4.63% 9
                          8 2 97 1,614 39% سصوفی

1,603 -2.13% 9
                          10 2 97 1,349 45% فلات

1,306 -4.62% 7
                          11 2 97 6,901 58% اپرداز

6,648 -5.09% 6
                          16 2 97 694 52% وکوثر

688 -2.33% 1
                          16 2 97 1,212 48% تپولا

1,252 1.87% 1
                          16 2 97 534 45% جهرم

554 2.32% 1
                          16 2 97 4,074 45% بالاس

3,971 -3.96% 1

میانگین: %-2.38 میانگین: 7.1 روز

روز ماه سال قیمت خرید قدرت پیشنهاد خرید نماد وضعیت آنهایی که پیشنهاد خرید اصلی بودند
                          28 1 97 5,806 45% تلیسه

فروخته شده 4.13%
                          9 2 97 16,151 45% آپ

فروخته شده 4.89%
                          2 2 97 13,101 45% شسپا

فروخته شده 3.09%
                          8 2 97 3,747 45% بنیرو

در حال نگهداری -4.63%
                          10 2 97 1,349 45% فلات

در حال نگهداری 4.65%
                          11 2 97 2,654 58% اپرداز

در حال نگهداری -5.09%

میانگین: %1.17

اصلا حواسم به فلات نبود...
                          گمان می کردم اکنون با 10 درصد سود فروخته ام اش... ولی اکنون نگاه کردم دیدم نوشته 5 درصد! :( از آن سو هم گمان می کردم دیروز خریده ام... ولی زده 8 روز پیش! اصلا حواسم نبود... فلات دوباره در سامانه ی من آمده... یک بار همان اول که پیشنهاد اصلی سامانه نبوده خرید کردم... یک بار هم پیشنهاد اصلی سامانه شده... (که همان پریروز می باشد... که اصلا نمی دانم این دومی را خرید کردم یا نه؟) به هر حال... خیلی خورد تو ذوقم و اگر می دانستم که قرار است تنها 5 درصد سود ثبت کنم می گذاشتم فردا می فروختمش...

روزهای سخت انگار تمام شد...
                          بگذارید یک جمع بندی ای از روزهای سخت و کارنامه ی سامانه در آن داشته باشیم...
                          دقیقا سامانه در روزهای سخت کار خودش را آغاز کرد و تا امروز در روزهای سخت، به نگر من، کارنامه ی خوبی از خودش به جا گذاشت...
                          امروز میانگین سود ِ نگهداری/فروش نمادهایی که پیشنهاد خرید بودند (قدرت نشانگرشان بالای 45 بود) به 1.17 درصد رسیده... که البته دیروز که بدترین حالت بوده منفی 0.6 درصد بود (اگر اشتباه نکنم).
                          خوب... این وضع اگر در روزهای بد باشد، باید بگویم که، فوق العاده است... و کاملا راضی ام.

مخصوصا با توجه به اینکه تقریبا همه ی اینها با تجربه ی کم (یعنی طی دوره ی آزمایشی) روی سامانه به دست آمده است... (مثلا همین فلات باید 8 درصد می بود... ولی به خاطر اینکه در پیشنهاد 35 درصدی هم خرید کرده بودم (نه در 45 درصدی) سودم شد تنها 5 درصد... یا در مورد شسپا و تلیسه که قدیمی بودند به خاطر دیر اقدام کردن سودم نصف شد و از ده درصدی که می شد بگیرم کمتر از 5 درصد گرفتم... که البته این موضوع در آپ رعایت شد... و ان شاء الله در اپرداز هم رعایت می شود..)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

یک نکته ای در ارتباط با حجم هر خرید بنده...

(ابتدا یک چیزی در مورد جدول بالا -جدول آنهایی که پیشنهاد خرید اصلی بودند- عرض کنم... تصحیح می کنم: چند تا خرید دیروز هم به اینها اضافه می شود... یعنی وکوثر و تپولا و جهرم و بالاس... که با اضافه شدن اینها سود از 1.17 به 0.89 می رسد... که مهم نیست... چون تازه اینها خریداری شده اند... مهم آنهایی است که فروخته شده که میانگینش الحمد لله 4 درصد بوده.)

(باز یک چیز دیگر بگویم تا هنوز نکته ام را نگفته ام... هر بار که چشمم به این جدول می افتد و کارنامه ی خودم را نگاه می کنم از دیدن فولای 16 درصدی به وجد می آیم و برای فاسمین احمق افسوس می خورم... یعنی بدتر از این دیگر نمی شد در فاسمین کاری کنم... یعنی بدترین زمانی که ممکن بود فروختم... اه... اه اه اه اه اه...زیان فرآور اکنون شده 2 درصد... ولی من فاسمین را با 8.5 درصد زیان فروختم! که اگر نگه داشته بودم احتمالا اکنون در سود هم بودم... حتی زمانی که می خواستم بفروشم -یا بهتر است بگویم دقیقا بعد از اینکه فروختم- دیدم سامانه پیشنهاد خرید ضعیف روی این نماد صادر کرده! ولی دیگر کار از کار گذشته بود... گفتم فردا روی منفی پنج می خرم... ولی فردا به منفی سه چهار رسید و برگشت... آن هم چقدر تند برگشت... ای خِدا...)

اما نکته ای که می خواستم عرض کنم...
                            دوستان شاید دوست داشته باشند بدانند من چقدر سرمایه برای هر خرید می گذارم...
                            یک زمانی بود من ریز دارایی و ابعاد خرید و فروشم را در این سایت می گذاشتم... ولی دیگر تصمیم گرفتم نگذارم... برای همین دقیق خدمتتان عرض نمی کنم در هر نماد چند ریال خرید و فروش می کنم...
                            اما کلیتش این است که اکنون که حالت آزمایشی دارد کارهایم، تقریبا کمتر از یک درصد از دارایی ام را در هر نمادی خرید انجام می دهم... برخی اوقات که بخواهم، بیشتر از دو درصد هم سرمایه گذاری می کنم... مثلا در نمادهایی مانند فاسمین و فرآور و اپرداز یا حتی در بنیرو و تکمبا... ولی عموما خیلی کوچک خرید و فروش می کنم... بیشتر تمایل دارم سامانه را آزمایش کنم و ببینم می تواند خوب پیشبینی کند؟ چند درصد از حدس هایش درست از آب در می آید؟ و در هنگامی که پیشنهاد خرید می دهد چگونه باید خرید کنم و بفروشم...
                            علاوه بر این هر نمادی هم اجازه ی خرید با حجم معقول نمی دهد... (نکته ای که با چند تا از دوستان در موردش صحبت کرده ایم...)

و البته این نکته ی مهمی است!
                            یعنی وقتی سامانه ی بنده روی نمادی پیشنهاد خرید می دهد که تنها در آن حوالی قیمتی می شود ده یا بیست میلیون ریال خرید کرد... آن گاه چگونه قرار است ما روی سرمایه ی اصلی مان سود کنیم؟
                            پاسخی که من (به خودم) می دهم این است که خوب... تمام نمادهایی که سامانه پیشنهاد خرید می دهد که این گونه نیستند! بلی... در مورد فلات، که کل داد و ستد امروزش 200 میلیون ریال بوده نمی شود مانور داد... ولی تمام پیشنهادهای سامانه که این گونه نیستند... سامانه پیشنهادهایی مانند اپرداز و آپ هم می دهد که صف های فروش میلیونی دارند! و من نوعی می توانم تا خرتناق (خرخره + حناق!) از آن استفاده کنم...
                            اکنون فلات می خریم چون می خواهیم آزمایش کنیم... ولی در حالت عادی... البته در حالت عادی هم باز فلات می خریم! :دی ولی برای دست گرمی...

علاوه بر این... علاقه ی شخصی بنده این است که شمار نمادها در سبدم زیاد باشد. (که بارها و بارها در ارتباط با آن در کارگاه با هم صحبت کردیم و قشنگ عرض کردم چرا هر جور حساب کنیم خرید و فروش کوتاه مدت و داشتن نمادهای زیاد در سبد خوب است.) و هنگامی که شما شمار نمادهای درون سبدتان را افزایش می دهید، از همین موارد کوچک و متوسط روزانه هم می توانید سود بگیرید!
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• ahmad m
                              ستاره دار(2)
                              • Aug 2012
                              • 969

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              سلام احمد جان؛
                              خیر مقدم؛ خوش آمدید.

عرضم خدمت شما که...
                              تو بلند مدت بله... ولی تو کوتاه مدت خیر. تو کوتاه مدت (بلکه میان مدت) افت زیادی داشته!
                              حتی اگر نیمه_بلند_مدت هم نگاه کنیم... دالبر اکنون رسیده است به قیمت های دو سال پیشش! یعنی اکنون دالبر در کف دو ساله ی خودش قرار دارد!

یک رشد کوتاه مدت توقع زیادی است که ما داریم؟؟؟ /:.winksmiley02.:/:">???
                              از طرف دیگر در این دو سال یک الگوی سر و شانه هم شکسته که احتمالا بخواهد به خط گردن بازگشت (Pull_Back) کند.

(من تازگی ها دارم کوتاه مدت کار می کنم و البته قرار است یک مقدار بلند مدت ترش کنم. ولی در حال حاضر نگاهم کوتاه مدت است... مثلا آپ را دو سه روزه ردش کردم رفت! یا اپرداز را دو سه روز دیگر اگر روندش کند شود می دهم برود... یا فلات را اصلا یک روز نگه داشتم فقط!!! ببخشید دو روز. پریروز خریدم و همین امروز فروختم.)

دروود و سپاس
                              ریسک تکنیکالی بالاست و حجم معاملات تو شونه راست بالا بوده ، یجورایی کامل یه پول بزرگ از سهم خارج شده شاخص دارویی هم خط روند بلند مدتی رو شکسته و فقط انتظار نوسان های خلاف روند کوچیک در حالت خوشبینانه برای سهم و شاخص گروهشون میشه پیش بینی کرد. تو نمودار عملکردی دالبر نسبت به اردیبهشت 92 بازدهی 1000 درصدی داره دقیقا تو 5 سال البته این بازدهی در پیک قیمتی یعنی 980 نزدیک 1400 درصد هست. و این هم برای سهم یه چالشه ولی فولبک به خط گردن رو منم موافقتم.
                              تحلیل کوتاه مدت را منم با شما هم عقیده شدم و منبعد سعی دارم تحلیل های زمانی و قیمتی رو بیارم تو تایم های روزانه چون عمر بسیار کوتاه هست.
                              آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2018/05/08, 14:09.
                              بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

فردا بازار دیدن دارد!
                                1- قیمت ها افت کرده اند و در کف نوسان داشتند. شاید بتوان گفت نصفه/نیمه پاره کردن برجام را پیش خور کرده اند.
                                2- دیروز یک رشد 5 درصدی را در بازار داشتیم. به ویژه خودرویی ها که چند روز است یک مقدار رشد داشته اند.
                                3- برجام که پاره شد.
                                4- آقای روحانی گفته بازارها متعادل است!
                                5- اروپا هنوز چیزی نگفته و مدتی زمان این بین فاصله می افتد. و البته چین و روسیه. و البته دیگر کشورها.
                                6- واکنش هایی که ایران از آن سخن می گفته هم هنوز «ریسک سیستماتیک» است.

فردا بازار دیدن دارد.
                                این موارد را پیشبینی می کنم:
                                افت های شدید به ویژه در برخی نمادهای رها...
                                حمایت های حقوقی های دولتی از بازار...
                                رشد های احساسی در سهامی که یک مقدار با حمایت حقوقی ها رشد کرده اند...
                                و دوباره از نو... افت های شدید احساسی...

کلا پیشبینی من برای خودم از بازار این است که افت ها و رشد های شدید و متناوب داشته باشیم. با تاکید بر خروج حقیقی های بیشتر.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X