دستاورد ???

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دستاورد ???

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
    سلام تا اونجايي كه من سراغ داشتم تو فوتبالي نبودي و علاقه اي نداشتي ولي طرفدار رئال باش چون حرف نداره و یه عشقه
    من طرفدار نیستم اصلا...
    هم بارسلونا را دوست دارم و هم رئال را...
    پیش از زیدان فقط بارسا را دوست داشتم...
    یک زمانی منچستر فرگوسن را هم دوست داشتم...

کلا هر جا که زیبا بازی کنند و بازی چشم نوازی ارائه دهند حال می کنم و نگاه می کنم...

در تیم های داخلی هم یک زمانی استقلال را بیشتر دوست داشتم... زمان بچگی... ولی همان بچگی/نوجوانی به خودم گفتم آخر چه کاری است؟؟؟ به من چه می رسد؟ روی همین حساب تنها برخی اوقات هوادار_نما بودم... یکی دو فصل هم می رفتم تمام بازی هایشان را در ورزشگاه آزادی نگاه می کردم... ولی باز شور و شعفی در دلم راه نمی دادم...
    والله...
    چه کاری است آخر...
    آدم رونالدو را بچسبد و از مسی بدش بیاید... یا از آن طرف مسی را بچسبد و نسبت به رونالدو نگاهش بد باشد...
    وقتی هر دو بسیار بسیار زیبا بازی می کنند من با بازی هر دو حال می کنم و در دلم هنرمندی شان را تحسین می کنم... و از تماشای فوتبالشان لذت می برم...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

دستاورد ۱۱۳۰
      ــــــــــــــــــــــــــ

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

می گویم... عجب داستانی شده این اپرداز...
        خیلی دوست دارم بدانم جریانشان چیست؟ چه کسی است که دارد می فروشد؟
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در فاسمین حسابی رو دست خوردم...
          تا حالا چندین بار این گونه شده ام...
          خیلی اعصاب خرد کن است این وضعیت...
          برای اینکه ضعف کار آدم را نشان می دهد...

دقیقا در بدترین حالت فروختم... یعنی جایی که قرار بود برگردد...

باز خدا را شکر فرآور را نگه داشتم.

/:.hmmsmiley.://:.zzzzzz.:/
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

این ونوین است:

جایی که نقطه ی زرد رنگ وجود دارد یعنی پیشنهاد خرید ِ ضعیف ِ سامانه. (جایی که نمودار صاف و افقی شده است یعنی 1397/02/04)
            طبیعتا باید آن جا من خریده باشم.
            اما هر جور حساب می کنم نمی فهمم چگونه ممکن است من خرید و فروش کرده باشم که در این نماد 5 درصد زیان کرده ام؟ خداوکیلی مانده ام...
            به خصوص اینکه عادت من این است که معمولا به پایین ترین قیمت هم خریدم را انجام می دهم... یعنی معمولا پایین ترین قیمت های خرید روزانه و بالاترین قیمت های فروش روزانه از آن من است و خیلی محافظه کارانه خرید و فروش انجام می دهم...
            شاید اشتباه کرده باشم... بگذارید یک نگاه بکنم...
            خرید را زده ام 1102 و فروش را زده ام 1064...
            آه... نه... هیچ...
            یک جور دیگر حساب کرده بودم که دو روز پیشش هم پیشنهاد خرید بوده (پیشنهاد ضعیف). (
            این هم تصویرش است.)

اما حالا چه؟
            ونوین یک خط صاف شده که کاملا پیدا است انگار دارند کنترلش می کنند. (مانند سایر بانکی ها)
            دقیق روی 1100 ریال نگهش داشته اند.
            به نگر شما خودش را اینجا تثبیت می کند و بر می گردد؟ یا اینکه ولش می کنند بخورد زمین؟
            من که می گویم بر می گردد...
            البته جناب Mehdi1400 گفتن انگار زمانش نرسیده...
            اکنون نگاه کردم (
            از اینجا) گفتن «انتظار است که برای تکمیل زمان در همین محدوده نوسانها ادامه یابد و سهم بالای چندانی نداشته باشد.»
            احسنت.
            (البته ایشان دیدشان بسیار بلند مدت بوده و ما -در حال حاضر- داریم بسیار کوتاه مدت کار می کنیم. و بعدا با بهبود بازار ان شاء الله بلند مدت تر می شویم.)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
              دوست عزیز با سلام و تشکر بابت راه اندازی این سیستم معاملاتی جدید، امیدوارم به نتیجه دلخواه برسی. در مورد سصوفی خواستم نظرم رو اعلام کنم.
              احتمال زیاد کف نهایی سهم در این مرحله یکی از محدوده های 154.5-156.5 یا 146-148 باشه که از نظر زمانی 29 کندل دیگه باید سپری بشه تا دیده بشه.
              البته انتهای این اصلاح احتمال زیاد موج 3 اصلاحی باشه و بعد از یک دوره رشد در قالب موج 4 وارد موج 5 اصلاحی میشه که در اینصورت اهداف پایین تری رو می بینه.
              البته این در تایم روزانه و دیدگاه میان مدتی است. اما در تایم زمانی پایین تر بنظر میاد که کف سهم حوالی 162 باشه که ممکنه یک شنبه دیده بشه. در این حالت بین 175 تا 190 میتونه نوسان مثبت بده. بعد دوباره ریزش بعدی... خلاصه این نوسانات انقدر ادامه پیدا میکنه تا اینکه به محدوده زمانی و قیمتی ابتدای عرایض برسیم.
              پس کوتاه مدت خرید هر چی به 162 نزدیک تر کم ریسک تر، فروش هم بسته به قدرت روند بین 175 تا 190.
              خوب...
              در مورد سصوفی...
              چون در سبدم است هر روز نگاهش می کنم...
              همین جور بنده هر وقت دستم بیاید میانگین کم می کنم... عرضه ها واقعا قطره چکانی است... و سخت گیر آدم می آید... (قیمت مناسب) برای همین هر روز تلاش می کنم بخرم...
              جناب mehdi1000 گفتن 29 شمع می خواهد... که از روز 8 اردیبهشت تا اینجا هفت شمعش رفته...

گمان کنم همین جاها دیگر باید رشدش آغاز شود...

در مورد موج شماری یک نکته ای در ذهنم هست که وقت شد عرض می کنم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

با توجه به اینکه فروشی امروز نداشتم، پس جدول سهام فروخته شده همان است که بود.

جدول سهامی که در سبد است:

خرید در حال نگهداری
                روز ماه سال قیمت خرید قدرت پیشنهاد خرید نماد 17 2 97 آخرین قیمت سود نگهداری پس از کسر کارمزد روزهای سهامداری
                1 2 97 2,619 39% پکویر

2,612 -1.70% 16
                1 2 97 6,184 42% شسینا

6,141 -2.13% 16
                8 2 97 13,030 39% فرآور

12,470 -5.73% 9
                8 2 97 691 35% تکمبا

655 -6.64% 9
                8 2 97 3,747 45% بنیرو

3,623 -4.74% 9
                8 2 97 1,614 39% سصوفی

1,590 -2.93% 9
                10 2 97 1,349 45% فلات

1,306 -4.62% 7
                11 2 97 6,901 58% اپرداز

6,648 -5.09% 6
                16 2 97 694 52% وکوثر

685 -2.76% 1
                16 2 97 1,212 48% تپولا

1,228 -0.11% 1
                16 2 97 534 45% جهرم

535 -1.24% 1
                16 2 97 4,074 45% بالاس

3,934 -4.87% 1

میانگین: %-3.55 میانگین: 7.1 روز
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است View Post
                  اما در مورد پکویر. 280 و 286 مقاومت های پیش رو هستند که از دید بنده الان شکسته نمیشه. با توجه به خط روند حمایتی و امواج نیاز هست که یک اصلاح دیگه در حدود 245 انجام بده. در این حالت میشه گفت اصلاح طولانی مدت این سهم که از 17 اردیبهشت پارسال و از 400 شروع شده به اتمام میرسه. در این حالت در گام اول تا 330 و در گام بعدی 430 رو خواهد دید.

پس کوتاه مدت بالای 280 باید فروخت و برای ورود باید منتظر دیدن 245 موند به دید اهداف مذکور، البته بشرطی که حد زیان 238.5 فعال نشه.
                  جناب مهدی کاش تصویر هم می گذاشتید... (نمی دانم چرا برای خیلی از دوستان تصویر گذاشتن سخت است... بابا... این نرم افزار ShareX را نصب کنید و یک مقدار با آن کار کنید دستتان که راه افتاد می بینید چقدر راحت و تند تصویر قرار می دهید... اصلا خوشتان می آید همین جور تصویر قرار دهید...) این جوری هر چقدر هم که آدم خوب و زیبا (با زبان) وصف کند باز نمی تواند منظورش را تند و کامل برساند... ولی در تصویر آدم که دو تا پیکان می کشد قشنگ همه مفاهیم خیلی تند به مخاطب منتقل می شود...

ضمن تشکر مجدد بابت همراهی و همفکری تان...

حالا... در مورد پکویر... چرا شما 2450 ریال را گفتید؟
                  فیبوناچی expansion مربوط به موج کوچک آخر را گفتید؟ (البته آن می شود 2420 ریال)
                  فیبوناچی extension مربوط به موج بزرگ هم می شود 2390 ریال و برای موج کوچک هم می شود 2320 ریال.
                  حوالی 2300 ریال هم دره های گذشته است که می تواند مقاومت باشد...

از دید زمانی، بنده یک جور دیگر به قضایا نگاه می کنم و نگاه مختص خودم را دارم... (بنده کلا برای هر چیزی یک نشانگر ابداع می کنم و با نشانگر هایم دنیا را نگاه می کنم.) و با نگاه من همین جاها می تواند اواخر اصلاح باشد. و بعدش ان شاء الله یک رشد بلند مدت و عالی را ببینیم در پکویر.
                  (با این تفسیر دیدم دیگر به پکویر نامعلوم نیست و برای مدتی بیشتر نگهش می دارم. شاید برای بلند مدت.)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                    و تبریک هم بابت آپ!
                    گویا دوتا قرارداد بسته که به زودی شفاف سازی میکنه.
                    جناب رضا، شما اپرداز و آپ خریدید؟
                    امیدوارم از آپ سود گرفته باشید

(در آپ ما 5 درصد سود کردیم و در اپرداز تا اینجای کار حدود 5 درصد زیان که البته خیلی خوش بینم و گمان می کنم با سود خوب از این نماد خارج شوم. چون قدرت نشانگرش هم 55 بود که عالی است...)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      در فاسمین حسابی رو دست خوردم...
                      تا حالا چندین بار این گونه شده ام...
                      خیلی اعصاب خرد کن است این وضعیت...
                      برای اینکه ضعف کار آدم را نشان می دهد...

دقیقا در بدترین حالت فروختم... یعنی جایی که قرار بود برگردد...

باز خدا را شکر فرآور را نگه داشتم.

/:.hmmsmiley.://:.zzzzzz.:/
                      هیچ افسوس این گروه را نخور و نه گروه های دیگه

چون این گروه با این قیمتهای جهانی جای رشدی ندارند
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

آموزشی
                        موج شماری
                        موج های یک و دو شکست خورده

نکته ای که می خواستم در مورد موج شماری عرض کنم...
                        دوستان معمولا به صورت سنتی و کلاسیک پایین ترین قیمت را انتهای موج اصلاحی می گیرند...
                        ولی من با بررسی هایم (همان گونه که می دانید من خیلی وقت برای پژوهش صرف گذاشته ام...) فهمیده ام که خیلی وقت ها این هایی که ما جزء ادامه ی موج اصلاحی می شماریم معمولا بخشی از موج بعدی است!
                        چه جوری بگویم؟؟؟
                        مثلا همین سصوفی را ببینید...
                        شما اگر بخواهید موج شماری اش کنید چگونه می شمارید؟؟؟

معمولا اینجایی که اکنون هستیم را یا موج سی می گیرید یا موج پنجم... یعنی این شکلی:

(اعداد و حروف به رنگ آبی آسمانی و نارنجی)
                        ولی من عقیده دارم که این افت شدید موج اصلاحی نیست!!! بلکه بخشی از یک موج افزایشی بزرگ است که چندی پیش آغاز شده...
                        این جوری:

(حالا نفرمایید آن موج اگر سه بود نباید می رفت درون موج یک و ... آن یک موضوع جدا است... و حالا نخواستیم هم اصلا abc می شماریمش... مهم نیست...)
                        دیگر توضیح اضافه ندهم...
                        در بسیاری از موارد این حرف بنده را خواهید دید... و ان شاء الله دستاویز خوبی باشد برای اندیشیدن. ?
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

با سلام
                          من سصوفی را بررسی کردم داریم به پایان اصلاح می رسیم موج ریزشی فعلی جنبشی نیست و کارکشن نزولی است. و انتهای موج 5 است . توضیح اینکه موج 3 نزولی اکستند بوده و آنجایی که شما 1 جنبشی گذاشته اید موج 4 کارکشن است . درود

با پوزش که هنوز من برای اپلود تصویر گامی برنداشته ام.
                          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

اپرداز - سهامداران درصدی

گفتم یک چیزهای مشکوکی وجود دارد...

با سهامدار درصدی جدید (تکسان) آشنا نیستم... ولی از سبد سهامش و از نامش پیداست که هم طرف «بورس باز» است و هم اهل خطر و کارهای خطری...

با سهامداران درصدی هماهنگ کرده انگار... ولی بعید می دانم از خودشان باشد... چون این سهامدار جدید بورس باز است، یا شاید بهتر باشد بگویم سفته باز... و اینها همه مالکان قدیمی اپرداز هستند...
                            چرا می گویم هماهنگ است؟ برای اینکه پیش از ورود این آنها دست جمعی آن بازی های عجیب را در آوردند... یعنی قیمت را کشیدند پایین و بعد دست جمعی خرید نمادین انجام دادند و حمایت خودشان را از قیمت نشان دادند و بعد هم آن حقوقی شان (رسان سهم بود اگر اشتباه نکنم که انگار بازارگردان سهام هم هست) آمد و کلی از صف فروش خرید کرد و صف خریدش کرد تقریبا... و حالا که این سهامدار جدید 9 میلیونی آمده، این هم دقیقا پا جای پای حقوقی قبلی گذاشت... پس انگار هماهنگ بودند...

جریان آن صف فروش سنگین و فروش سنگین حقیقی چه بود؟ که فروشنده درصدی هم نبود... ولی زورش زیاد هم بود...
                            خدا می داند چه بامبولی دارند در می آورند...

ولی خوب.... به هر حال... صف خریدش کردند... سهامدار جدید مردانه خرید کشید بالا... (به قول قلی خان، شلوار نماد را کشید بالا) ما آن بازی ها را در آن پشت نمی بینیم... ولی می بینیم که سهامدار جدیدی آمده مردانه می خرد...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              دستاورد انتهای روز

ولانا و ثنام امروز رشد خوبی کردند و می شد همین امروز فروختشان.
                              البته من نخریدم.
                              چون من قیمت های پایین نشسته بودم و به محض اینکه سامانه پیشنهاد خرید اینها را داد، اینها حرکت کردند به سمت بالا...
                              ولی جهرم و بالاس و تپولا که قیمت مناسب توانستم بخرم، امروز وضعشان معمولی بود...
                              نتیجه اینکه: یا من بد شانسم که باید از من دوری گزینید، خودم هم یادم باشد دوری کنم... یا اینکه باید تا سامانه پیشنهاد داد خرید کنم. یا اگر قیمت را یک مقدار بردند بالا ناخن خشکی نکنم و خریدم را انجام دهم. و نیز اینکه تندتر (متناوبا-More Frequently) سامانه را به روز کنم. مثلا روزی پنج شش بار...
                              دالبر هم که می دانید... بست... به خاطر مجمع. یادم باشد در مجمعش حتما شرکت کنم. ببینم حرفی می زنند که چرا این همه نماد به این خوبی افت داشته و حمایت نکردند؟ هجدهم است. از دوستان اگر کسی تهرانی است، می آید، بیاید با هم برویم.

در فهرست کقزوی بود که به خاطر اینکه روز بعدش افت خاصی نکرد سامانه آن را در کف شناسایی نکرد و روز بعد دیگر کلا از فهرست حذف شد... (احیانا یک افت هفت درصدی دیگر بکند احتمالا بیاید یک جای عالی...) چقدر دیدم این را آقای مهرداد پایدار (درست گفتم اسمش را؟) در کانالش تبلیغ می کرد... کاملا معلوم بود که خریده... زیاد هم خریده... (مثلا نیما آزادی که از سهگمت زیاد نمودار می گذاشت... و البته هنوز هم می گذارد.)
                              در سایت همسایه دوستان می گفتند قرار است برود بازار پایه ج...
                              وضع این بدبخت خر تو خر بود، خر تو خر تر هم شد...
                              تا زمانی که پسر اکبر گنجی و آن یکی، علاق بندی (علاقبندیان؟)، سهامدار عمده ی آن بودند قیمت را می کشیدند پایین که کارخانه را ورشکست نشان دهند که دو زار منفعت بیشتر بکنند... اکنون که دیگر آن علاقبند که مرد... دیگر وضعیت از آنچه قدیم بود هم در هم و بر هم تر شده...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

متاسفانه دوباره نمی توانم نقل قول بگیرم... (نمی دانم این مشکل برای این فایرفاکس است؟ یا از سایت بورسی است؟؟؟ به هر حال هر چه هست می دانم مشکل از عدم هماهنگی این دو تا است... اعصاب آدم را هم خرد می کند... یک بار نمی توانم نقل قول بگیرم... یک بار عکس را پاک می کند... یک بار ویرایش که می کنم بخشی از جداولی که از اکسل گذاشته ام را تغییر می دهد... خلاصه اعصاب خرد می کند... عاشق فایرفاکس هستم... به خصوص نسخه ی جدیدش را می خواهم آزمایش کنم ببینم چجوری است... ولی اگر این قدر بازی در بیاورد می روم با همان کروم کار می کنم... بلی... داشتم می گفتم... نمی توانم نقل قول بگیرم... ولی) پیرو همان مطلبی که در بالا در مورد موج شماری عرض کردم این را اضافه کنم که مقصود بنده این بود که کتاب های کلاسیکی که تا این لحظه وجود دارند عموما این حالات را بخشی از موج افزایشی نمی دانند... عموما می گویند این افت مربوط به آخرین بخش از موج کاهشی پیشین است...

ولی ما می خواهیم بگوییم انگار کتاب ها اشتباه می کنند... و می خواهیم نظریه جدید از خودمان در کنیم... (البته برخی جاها خیلی کوتاه اشاره شده که موج دوم می تواند از موج یکم هم فراتر رود... ولی دقیق نگفته اند...)

دلایل ما:
                                ابتدا دوباره تاکید می کنم که این پدیده را من به خاطر سامانه های ماشینی ای که می نویسم متوجه شدم... زمانی که به وسیله ی چندین سامانه ی متفاوت شما می خواهی کف اصلی را شکار کنی و سامانه هایت هم خیلی خوب کار می کنند ولی در خیلی جاها انتها را آن بالاتر نشان می دهند!!! جوری که برای من مسجل می شود حتما موج یک افزایشی آنجا آغاز شده...
                                در ادامه هم می بینم یک سری شواهدی که معمولا برای امواج اول به وجود می آید در آن بالا به وجود می آید نه این پایین... پس به این نتیجه می رسم که موج یک آن جا آغاز شده و پایان یافته نه این پایین...
                                حالا شواهد و دلایل ما که باعث می شود تصدیق کنیم چیست؟
                                زمان سنجی (البته نه این زمان سنجی ای که شما استفاده می کنید با فیبوناچی و گن و ... بلکه زمان سنجی و سایر مواردی که عرض می کنم همه نشانگر هستند.)
                                حجم.
                                قدرت و سرعت امواج.
                                شکل امواج پس از اتمام اینجایی که ما پایان موج دوم معرفی می کنیم.
                                ریز موج ها.
                                علائم و نشانه های پایان موج پیشین در آنجایی که ما ابتدای موج دو معرفی می کنیم.
                                اخبار و اطلاعیه ها و موارد بنیادی/روانشناسی ای که به صورت تجربی اینجاها دیده ایم...
                                (باز هم موارد دیگری در خاطرم بود که اکنون نیست.)

حالا ما این را می خواهیم بچسبانیم به موضوع دیگری که باز قرار است با آن کتاب ها را یک مقدار نقد کنیم... و آن اینکه... گویا هیچ فرقی بین امواج وجود ندارد و هر چه هست همه یکی هستند... (یعنی پنج موجی و سه موجی) البته این را هنوز بررسی نکرده ام و شواهد زیادی هم ندارم... صرفا برای اندیشه بیشتر عرض کردم خدمت دوستانی که اهل پژوهش و کار دانشی (علمی) هستند...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X