__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10175

پاسخ : گاهنامه orumbourse

فکر کنم خرید در منفی 5 درصد فردا در خیلی از سهام یه نوسان مثبت میتونه بده.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

سلام برادر سجاد
      وصنعت امروز هم اصلاحیه زد....کل 43.5 درصد شکلر را خارج شد....سود 119 تومانی را تبدیل به 126 تومان کرد...
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10175

احتمالا فردا بازار تمایل به مثبت شدن خواهد داشت و بیشتر سهام میتونند از منفی بسمت مثبت حرکت کنند امروز برخی صف فروش ها خوب جمع شد.
        احتمالا خرید در منفی فردا میتونه یه نوسان مثبت بده ولی من هنوز کامل مطمئن نیستم که اصلاح شاخص تموم شده باشه،بگمانم این میتونه یه نوسان مثبت در شاخص باشه. پس فردا خرید در مثبت سهام برای نوسان گیری ممکنه جواب نده ولی خرید در منفی شاید.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

عجیب در بازار عطش خریدن هست.بنظر میاد خریداران تا سبزی بازار رو میبینند فقط میخرند دیگه کاری به این ندارند اسم و قیمت سهم چیه و چقدره.
          یادم نمیاد همچین بازاری رو در دوره های گذشته دیده باشم.
          در چنین بازارهای وحشیی واقعا فقط باید سهامداری کرد.حتی سهامی که من در این دو سه هفته گفته ام گرونه ،حتی در اونا هم خریداران عجله ای برای خرید دارند.
          بنظر میاد ما وارد دوره ای شدیم که در یکی دو سال آینده سهام مثلا 10 هزار تومنی اونقدرها هم برامون گرون بنظر نیاد یا اینطور بگم مثلا سهم هزار تومنی برامون ارزون بنظر بیاد.
          بیشتر شبیه دوره ای که مردم پراید بیست میلیونی رو تحریم کرده بودند ولی حالا پراید 70 میلیونی رو با شوق فراوان میخرند بنظر میاد بازار بورس هم تمایل به حرکت در اون مسیر داره.
          تا ببینیم چی میشه؟!
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2020/03/16, 10:16.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

?اولین آزمایش واکسن کرونا بر روی انسان امروز انجام می‌شود

?خبرگزاری اسوشیتدپرس گزارش کرده که اولین آزمایش واکسن ویروس کرونا بر روی انسان، امروز در شهر سیاتل آمریکا انجام خواهد شد.

?قرار است که این آزمایش بر روی ۴۵ نفر جوان سالم که داوطلب شده‌اند انجام شود.

?قرار است به این داوطلبان دوزهای مختلفی بدون آنکه به ویروس آلوده شوند تزریق شود.

?این پادتن در بدن داوطلبان اقدام به ساخت سلول‌های پروتئین می‌کند که می‌تواند عامل پیشگیری، درمان ویروس باشد.
            ?این اولین مرحله آزمایش واکسن کرونا بر روی انسان است و محققان به دنبال آن هستند که ببینند آیا می‌توان سیستم ایمنی مناسب در اثر آن ایجاد کرد یا خیر.

?پایگاه خبری اورمیه
            @Urmiaaaaaaa

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              عجیب در بازار عطش خریدن هست.بنظر میاد خریداران تا سبزی بازار رو میبینند فقط میخرند دیگه کاری به این ندارند اسم و قیمت سهم چیه و چقدره.
              یادم نمیاد همچین بازاری رو در دوره های گذشته دیده باشم.
              در چنین بازارهای وحشیی واقعا فقط باید سهامداری کرد.حتی سهامی که من در این دو سه هفته گفته ام گرونه ،حتی در اونا هم خریداران عجله ای برای خرید دارند.
              بنظر میاد ما وارد دوره ای شدیم که در یکی دو سال آینده سهام مثلا 10 هزار تومنی اونقدرها هم برامون گرون بنظر نیاد یا اینطور بگم مثلا سهم هزار تومنی برامون ارزون بنظر بیاد.
              بیشتر شبیه دوره ای که مردم پراید بیست میلیونی رو تحریم کرده بودند ولی حالا پراید 70 میلیونی رو با شوق فراوان میخرند بنظر میاد بازار بورس هم تمایل به حرکت در اون مسیر داره.
              تا ببینیم چی میشه؟!
              آقا سجاد مدتی هست تو تالارهای مختلف پست های شما رو دنبال میکنم، شما شخصیت قابل احترامی داری.
              عمده تحلیل ها و پیش هاتون در مورد سهامی که خودت نداری هم درست هستش بنظرم، اما در مورد سهامی که خودت سهامدارشون هستی من فکر میکنم مقداری با تعصب برخورد میکنی.

اما به هر حال با این پست آخرتون مخالفم، نفت 30 دلاری به نظرم این سهم اون سهم نمیشناسه و واسه سهام نمیشه کف خاصی در نظر گرفت. در این بین سهام ممکنه هر کف قیمتی رو تاچ کنه و زندگی خیلی ها رو نابود.

موفق باشید.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10175

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                آقا سجاد مدتی هست تو تالارهای مختلف پست های شما رو دنبال میکنم، شما شخصیت قابل احترامی داری.
                عمده تحلیل ها و پیش هاتون در مورد سهامی که خودت نداری هم درست هستش بنظرم، اما در مورد سهامی که خودت سهامدارشون هستی من فکر میکنم مقداری با تعصب برخورد میکنی.

اما به هر حال با این پست آخرتون مخالفم، نفت 30 دلاری به نظرم این سهم اون سهم نمیشناسه و واسه سهام نمیشه کف خاصی در نظر گرفت. در این بین سهام ممکنه هر کف قیمتی رو تاچ کنه و زندگی خیلی ها رو نابود.

موفق باشید.
                درود بر شما

ممکنه برای من بفرمایید سهم صادرات نفت در شرایط کنونی در بودجه کشور چقدره؟
                من میگم،روزی بین 100 هزار تا 300 هزار بشکه!!!
                اکنون بیشترین فاکتور تامین کننده بودجه کشور ما ،از مالیات یا چاپ پول هست.(چاپ روزی 1300 میلیارد تومن اسکناس).
                اگر بورس ما بالا میره اولین سببش بخاطر کاهش شدید ارزش ریال هست دومیش بخاطر نقدینگی زیادی که وارد بازار شده.
                کاهش شدید ارزش ریال هم باعث تورم میشه که اونم باعث بالا رفتن سود شرکت ها میشه هم باعث رشد دلار میشه که اونم باعث سود بیشتر شرکت های صادر کننده میشه هم باعث افزایش هزینه های ساخت و احداث کارخانه میشه که اونم باعث بالا رفتن ارزش جایگزینی شرکت های بورسی میشه سوای اینا خود دولت تمایل داره قیمت سهام بالا بره تا سهام دولتی رو در بالا بتونه بلوکی بفروشه.
                اینجا اصلا بحث قیمت نفت نیست.نفت اصلا بشه یک دلار.گیریم شرکت های پتروشیمی محصولاتشون رو با دلار کم بفروشند باز بخاطر صعود دلار سودشون زیاد تغییر نمیکنه.شما قیمت دلار نیمایی رو تعقیب نمیکنید؟!
                دلار نمیایی 4200 تومن کجا ،دلار نیمایی این روزهای 1300 تومنی کجا؟!
                تعصب همیشه هم بد نیست وقتی روند رو درست تشخیص داده باشی تعصب داشتن بد هم نیست،اتفاقا خیلی هم خوبه.

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

درود بر شما

ممکنه برای من بفرمایید سهم صادرات نفت در شرایط کنونی در بودجه کشور چقدره؟
                  من میگم،روزی بین 100 هزار تا 300 هزار بشکه!!!
                  اکنون بیشترین فاکتور تامین کننده بودجه کشور ما ،از مالیات یا چاپ پول هست.(چاپ روزی 1300 میلیارد تومن اسکناس).
                  اگر بورس ما بالا میره اولین سببش بخاطر کاهش شدید ارزش ریال هست دومیش بخاطر نقدینگی زیادی که وارد بازار شده.
                  کاهش شدید ارزش ریال هم باعث تورم میشه که اونم باعث بالا رفتن سود شرکت ها میشه هم باعث رشد دلار میشه که اونم باعث سود بیشتر شرکت های صادر کننده میشه هم باعث افزایش هزینه های ساخت و احداث کارخانه میشه که اونم باعث بالا رفتن ارزش جایگزینی شرکت های بورسی میشه سوای اینا خود دولت تمایل داره قیمت سهام بالا بره تا سهام دولتی رو در بالا بتونه بلوکی بفروشه.
                  اینجا اصلا بحث قیمت نفت نیست.نفت اصلا بشه یک دلار.گیریم شرکت های پتروشیمی محصولاتشون رو با دلار کم بفروشند باز بخاطر صعود دلار سودشون زیاد تغییر نمیکنه.شما قیمت دلار نیمایی رو تعقیب نمیکنید؟!
                  دلار نمیایی 4200 تومن کجا ،دلار نیمایی این روزهای 1300 تومنی کجا؟!
                  تعصب همیشه هم بد نیست وقتی روند رو درست تشخیص داده باشی تعصب داشتن بد هم نیست،اتفاقا خیلی هم خوبه.
                  قیمت نفت یک نشانه ست، اصلا بحث سر میزان فروش نفت نیست.
                  نفت 30 دلاره چون بحرانی در جریانه، شما دارید بحران رو نادیده میگیرید در تحلیل هاتون.

بله کاهش ارزش ریال تاثیر افزایشی داره بر قیمت سهام، و از سوی دیگه بحرانی داریم شاید حتی وخیم تر از جنگ های جهانی که تاثیر کاهشی داره در قیمت سهام، باید دید که تاثیر کدوم بیشتره.

عرض میکنم شما وجود بحران رو نادیده میگیری در محاسباتت و طبیعتا وقتی این مولفه مهم رو از محاسبات حذف کنیم، بله فقط کاهش ارزش ریال میمونه.
                  به هر حال قصد مجاب کردن شما و سایر عزیزان رو ندارم.

امیدوارم موفق و پیروز باشید.

نظر

• MOSTAFAVI
                    ستاره‌دار(1)
                    • Jun 2012
                    • 5633

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                    قیمت نفت یک نشانه ست، اصلا بحث سر میزان فروش نفت نیست.
                    نفت 30 دلاره چون بحرانی در جریانه، شما دارید بحران رو نادیده میگیرید در تحلیل هاتون.

بله کاهش ارزش ریال تاثیر افزایشی داره بر قیمت سهام، و از سوی دیگه بحرانی داریم شاید حتی وخیم تر از جنگ های جهانی که تاثیر کاهشی داره در قیمت سهام، باید دید که تاثیر کدوم بیشتره.

عرض میکنم شما وجود بحران رو نادیده میگیری در محاسباتت و طبیعتا وقتی این مولفه مهم رو از محاسبات حذف کنیم، بله فقط کاهش ارزش ریال میمونه.
                    به هر حال قصد مجاب کردن شما و سایر عزیزان رو ندارم.

امیدوارم موفق و پیروز باشید.
                    جناب حسنی با سلام
                    شما برای در امان موندن از تبعات کرونا ، طلا رو پایگاهی امن می دونستید .الان انس طلا شده1454 دلار!!!! به نظر شما چرا طلا با این همه گرفتاری جهانی این قدر ریزش کرده؟ پولی که از فروش طلا به دست فروشنده ها میرسه کجا خرج میشه؟فروشنده های طلا با پولشون سهام می خرند یا دلار و یا ملک و مسکن؟یک سوال دیگه هم این که هر انس طلا 250 دلار کاهش داشته اما چرا سکه کلا 300هزار تومن افت قیمتی داشته؟

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                      جناب حسنی با سلام
                      شما برای در امان موندن از تبعات کرونا ، طلا رو پایگاهی امن می دونستید .الان انس طلا شده1454 دلار!!!! به نظر شما چرا طلا با این همه گرفتاری جهانی این قدر ریزش کرده؟ پولی که از فروش طلا به دست فروشنده ها میرسه کجا خرج میشه؟فروشنده های طلا با پولشون سهام می خرند یا دلار و یا ملک و مسکن؟یک سوال دیگه هم این که هر انس طلا 250 دلار کاهش داشته اما چرا سکه کلا 300هزار تومن افت قیمتی داشته؟
                      والا در مورد اونس جهانی این سوال خودمم بود، مقاله ها و نظرات رو که میخونی اکثرا میگن وقتی بازار سهام میریزه شرکت های بزرگ سرمایه گذاری برای هج کردن یا پوشس ریسک سقوط سهام طلا میفروشن، ولی به نظر خودمم استدلال منطقی ای نیست، شخصا نتونستم این استدلال رو بپذیرم چون هی میبینم اونس هم همراستا با بقیه بازارها داره میاد پایین. من فعلا دارم کمی هم به نقد بودن فکر میکنم شاید نصف نقد بودن و نصف سرمایه گذاری بر روی طلا فعلا منطقی ترین گزینه باشه.

اما طلای داخلی که رشد داشته، چسبندگی قیمت باعث شده به سختی اصلاح کنه، الان که سکه حباب نزدیک به ۴۰۰ تا ۵۰۰ تومنی داره، من باشم رو این قیمت نمیخرم تا حباب تخلیه بشه حالا یا اونس بره بالا یا قیمت سکه بیاد پایین.

به نظرم شرایط طوری شده ادم نباید تعصب به خرج بده نه روی سهام نه روی طلا نه روی هیچ چیز دیگه، هر اتفاقی ممکنه بیفته.

داستان املاک اما داستان متفاوتی هست در ایران و کلا تحلیل متفاوتی داره نسبت به سهام و طلا که حالا واقعا جای بررسیش شاید تو این مقطع نباشه.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

با سلام و درود خدمت سجاد خان عزیز و دوست داشتنی و آرزوی سلامتی برای ایشان و خانواده محترمشان

ایشالله از بلای ویروس کرونا به دور و همیشه سلامت و تندرست باشی تا بتوانیم همه اعضاء و مهمان ها و در واقع کل جامعه بورسی کشور ایران از تجربیات شما اسفاده نمایند و دعاگوی شما باشیم .

دیروز ولصنم 16،254،813 سهم وصنعت رو فروخته و بانک صنعت و معدن هم دیروز دیگه تقریبا خارج شده

وصنعت هم گزارش خوبی داده 66 تومن 6 ماهه ساخته که با فروش شکلر خود که 126 تومن هم اونجا ساخته توی 9 ماهه 192 تومن خواهد ساخت

یه پی بر ای 4 قیمتش ( وصنعت ) حداقل 800 تومن می ارزه که الان 550 معامله میشه !!!

دریابید
                        ولصنم رو

آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/03/17, 10:54.
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10175

درود بر دوستان
                          میخوام اسم تاپیک رو عوض کنم تا دوستان بیشتری مطلب بذارند.
                          بخاطر اسم تاپیک،برخی دوستان مطلب نمیذارند چون فکر میکنند تاپیک شخصی هست بخاطر همون اسم تاپیک رو میخوام عوض کنم تا مشارکت بیشتر بشه.
                          نظرم روی اسامی "چشم بازار" یا "دیده بان بازار" یا "نقشه راه بازار سرمایه" هست.
                          آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/03/17, 10:54.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10175

پاسخ : __نقشه راه بازار سرمایه__

مشارکت در تاپیک رو ببرید بالا تا سودهای گنده باهم کسب کنیم.
                            من اهل رانت بازی و اینا نیستم و زیادهم خوشم نمیاد با اونا معامله کنم.
                            دوست دارم با توانایی های خورم پول دربیارم و محتاج رانت و کسی نباشم.
                            اگر مشارکت در تاپیک بیشتر باشه همه سود خواهند کرد.
                            اسم تاپیک رو هم عوض کردیم که همه مشارکت کنند، دیگه نگند ما مطلب نمیزنیم چون تاپیک شخصی هست.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

جناب سجاد اسم جدید تاپیک مبارک...
                              خواستم تبریک بگم فقط. من که چیزی بلد نیستم فقط میتونم تبریک بگم یا فقط سوال بپرسم.
                              اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                              شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• توسکا
                                عضو فعال
                                • Feb 2018
                                • 508

مشارکت در تاپیک رو ببرید بالا تا سودهای گنده باهم کسب کنیم.
                                من اهل رانت بازی و اینا نیستم و زیادهم خوشم نمیاد با اونا معامله کنم.
                                دوست دارم با توانایی های خورم پول دربیارم و محتاج رانت و کسی نباشم.

اگر مشارکت در تاپیک بیشتر باشه همه سود خواهند کرد.
                                اسم تاپیک رو هم عوض کردیم که همه مشارکت کنند، دیگه نگند ما مطلب نمیزنیم چون تاپیک شخصی هست.
                                سلام و عرض ادب

عالی...مخصوصا قسمت آبی شده فوق... بسیار عالی...مثل همیشه...

یا علی
                                مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                                کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                                https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

در حال کار...
                                X