__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد1339
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 582

پاسخ : گاهنامه orumbourse

با سلام وعرض ادب وتشکر از اینکه وقتتون رو بی ریا در اختیار دوستان قرار می دهید در صورت امکان با توجه به اینکه ...بهپاک...روسنگین در پرتفوی دارم زمان وتارگت احتمالی مد نظرتون رو اعلام بفرمایید سعادت وسلامتی جنابعالی رو از خداوند خواستارم .

نظر

• مباشر
      ستاره دار (1)
      • May 2019
      • 385

سلام و درود خدمت سجاد خان عزیز
      اگه فرصت داشتین چافست رو هم بررسی بفرمایید

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10188

آخر هفته در پاسخ به سوال دوستان سهام وسکاب،شاراک،ثاخت،بهپاک و چافست تحلیل و بررسی خواهند شد.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10188

...
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10188

در اصل توسط محمد1339 پست شده است View Post
            با سلام وعرض ادب وتشکر از اینکه وقتتون رو بی ریا در اختیار دوستان قرار می دهید در صورت امکان با توجه به اینکه ...بهپاک...روسنگین در پرتفوی دارم زمان وتارگت احتمالی مد نظرتون رو اعلام بفرمایید سعادت وسلامتی جنابعالی رو از خداوند خواستارم .

بهپاک
            برای بهپاک 2500 تومن مقاومت واقعا قوی و روانی هست،چند روز پیش با اون برخورد داشته و تا 2700 تومن هم بالا اومده ولی دوباره برگشته زیر اون این یعنی شکست صورت نگرفته.یعنی هنوز در اون محدوده فروشنده قویی هست.
            ظاهرا مجمع عادیش هم لغو شده من در کوتاه مدت بعید میدونم صعود قویی داشته باشه بیشتر احتمال اصلاح میدم یعنی در یک ماه پیش رو اصلاح در محدوده بین 2000 تا 2500 تومن.کششی و جذبی از سوی قیمت 2150 تومن برای سهم دیده میشه احتمال دیدن اون قیمت کم نیست خود اون قیمت،حمایت قوی هست ولی اگر اونجا برسه و بازم فشار فروش باشه بعید میدونم دیگه زیر 1900 تومن بیاد در کل در کوتاه مدت اصلاح براش میبینم ولی نه قوی مثلا همون تا 1900 تومن فوق فوقش ولی در میان مدت بالای شش ماه بگمان من با شکست و تثبیت در بالای مقاومت 2500 احتمال دیدن 3800 تومن برای سهم دوز از دسترس نیست .
            حد ضرر همون 1900 تومن اون از دست بره یعنی این تحلیل اعتبارش رو از دست میده و سهم ممکنه چند ماهی بره اصلاح و 1500 تومن هم بعید نیست ،ببینه.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10188

در اصل توسط نادر کاظمی پست شده است View Post
              سلام
              لطف میکنین وسکاب تحلیل کنین؟
              سهم بدی نیست پرتفوی خوبی هم داره ولی بیشتر به درد مجمع رفتن و سود گرفتن میخوره در تابلو معاملات خیلی شارپی بالا نمیره و پرنوسان حرکت میکنه اینو من یادمه قبل مجمع پارسال روی 125 تومن تحلیل مثبت براش دادم خودم نخریده بودم ولی اون قیمت ها برای خریدش خوب بود.
              در وضعیت فعلی در کوتاه مدت احتمال اصلاح قویتر از صعود هست ،محدوده 220 تا 240 تومن محدوده حمایتی قویی هست.احتمال برگشت از این محدوده بالاست.ولی بعید میدونم حرکت شارپی تند و تیزی داشته باشه کلا علاقه ای به حرکت لاک پشتی در تابلو داره البته امیدواریم روندش تغییر کنه ولی سابقه که صعودها رو پرنوسان نشون میده.من فکر میکنم این سهم بالای 400 تومن رو هم میتونه ببینه ولی نیاز به زمان بیشتری داره.

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              در این قیمت ها( 125 تومن) فروشنده ها زیاد قوی نیستند و این نکته مثبتی در روند تکنیکالی سهم برای کوتاه مدت هست. ادامه این وضعیت ،باعث میشه خریداران اردر خرید خود رو بالاتر ببرند.بعید میدونم دیگه زیاد پایین بیاد ولی برای بالا رفتن نیازه که در مثبت های سه چهار درصد هم فروشنده کم باشه تا خریداران مجبور به رقابت با هم بشوند.
              در صورت رشد قیمت، اولین مقاومت حوالی 132 -133 تومن خواهد بود.
              امروز میانگین فروش تا حالا 24.6 هزار حجم برای هر فروشنده بوده که با توجه به قیمت 125 تومنی مبلغ سه میلیون تومن برای هر فروشنده میفته که واقعا پول کمی هست.این نشون میده که فروشنده ها زیاد قوی نیستند و فروش ممکنه از سر ناچاری یا خستگی یا نیاز به نقدینگی باشه.
              شما که اینقدر صبر کردید کمی هم تحمل بفرمایید .احساس من اینه که نزدیک یه موج صعودی هستیم.یا محدوده 118 تا 122 تومن کف سهم هست یا اینکه در 123 تومن دیروز یه کف رو زده وباید منتظر یه موج صعودی باشیم.
              من نظرم اینه، حالا ببینیم چی پیش میاد؟
              .
              .
              .
              .
              در اصل توسط روزبه پست شده است View Post
              سلام
              اگه امکان داره شاراک رو یه بررسی بکنین.
              ممنون
              درود بر شما
              شاراک یه سهم خوب ،سهمی ماهانه 600-700 میلیارد تومن فروش داره در نه ماهه 105 تومن سود محقق کرده.الان سود انباشته 284 تومنی به ازای هر سهم داره.
              1600 تومن واقعا مقاومت قویی بود.الان روی 1398 تومن صف فروشه ولی بعید میدونم زیاد پایین بیاد هر لحظه ممکنه صف فروشش جمع بشه بنظر من محدوده 1100 تا 1200 تومن حدوده حمایتی قویی هست بعید میدونم زیر 1000 تومن بیاد بالا رفتن دلار نیمایی به سود صادرکنند ها خواهد بود.پارسال 2309 میلیادر تومن صادرات داشته.
              از سال 66 که تاسیس شده تا حالا دارایی هاش تجدید ارزیابی نشده.
              سهم خوبیه برای سهامداری ،هر سال هم سود خوبی در مجمع میده.من فکر میکنم این سهم توان رسیدن به حداقل 2500 تومن در میان مدت داره البته ممکنه یه خبر بنیادی براش بیاد ولی من نیمدونم اون چیه؟
              حد ضرر ور بذارید روی 900 تومن.

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

سلام برادر سجاد
                بنده فعلا نقد هستم و نتوانستم سهمی بخرم...فرزین که کلا فلزات جهانی ریزشی هست...سرچشمه هم بازی حق تقدم دارد

آقا سجاد نظرتان در مورد ولصنم با توجه به شرایط حال حاضر بازار چیست؟بنابر گفته شما بازگشایی وصنعت هم در راه هست با آن گزارش توپش.

سر در گم شدم/:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.:/
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• روزبه
                  عضو جدید
                  • Oct 2010
                  • 15

.
                  .
                  .
                  .

درود بر شما
                  شاراک یه سهم خوب ،سهمی ماهانه 600-700 میلیارد تومن فروش داره در نه ماهه 105 تومن سود محقق کرده.الان سود انباشته 284 تومنی به ازای هر سهم داره.
                  1600 تومن واقعا مقاومت قویی بود.الان روی 1398 تومن صف فروشه ولی بعید میدونم زیاد پایین بیاد هر لحظه ممکنه صف فروشش جمع بشه بنظر من محدوده 1100 تا 1200 تومن حدوده حمایتی قویی هست بعید میدونم زیر 1000 تومن بیاد بالا رفتن دلار نیمایی به سود صادرکنند ها خواهد بود.پارسال 2309 میلیادر تومن صادرات داشته.
                  از سال 66 که تاسیس شده تا حالا دارایی هاش تجدید ارزیابی نشده.
                  سهم خوبیه برای سهامداری ،هر سال هم سود خوبی در مجمع میده.من فکر میکنم این سهم توان رسیدن به حداقل 2500 تومن در میان مدت داره البته ممکنه یه خبر بنیادی براش بیاد ولی من نیمدونم اون چیه؟
                  حد ضرر ور بذارید روی 900 تومن.
                  [/QUOTE]
                  تشکر زیاد از وقتی که گذاشتید.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10188

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                    سلام بر شما کوتاه مدت و میان مدت ثنوسا و ثاخت را لطفا تحلیل بفرمائید
                    درود بر شما
                    شرایط ثاخت بنظر من خوبه ،من برای ثاخت آینده خوبی در میان مدت میبینم.من فکر میکنم ثاخت اهداف بالای 750 تومن میتونه داشته باشه شاید 900 تومن .
                    750 تومن مقاومت قویی هست،البته در کوتاه مدت ممکنه منفی بشه و یا کمی اذیت کنه و پایین بیاد ولی اگر کسی صبور باشه و از منفی های کوتاه مدت نترسه، بنظرم میتونه گین خوبی در میان مدت بگیره.الان روی 450 تومن معامله میشه،محدوده 380 تا 400 تومن محدوده حمایتی خوبی هست.من موافق نگهداری سهم هستم.76 تومن سود انباشته داره.
                    سهم تا وقتی بالای 340 تومن هست این تحلیل معتبره.

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
                    سلام و درود خدمت سجاد خان عزیز
                    اگه فرصت داشتین چافست رو هم بررسی بفرمایید
                    درود بر شما
                    این سهم از سال 1348 که تاسیس شده تا حالا افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها داشته من در نمودارش رشد قیمت و اهداف بالای 3هزار تومن میبینم.چیز زیادی در مورد بنیادیش نمیدونم ولی فکر میکنم احتمال دیدن حداقل 3 هزار تومن در بازه یک سال برای این سهم هست.
                    الان 1800 تومن معامله میشه تا وقتی زیر 1300 تومن نیومده این تحلیل معتبره.

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                    سلام برادر سجاد
                    بنده فعلا نقد هستم و نتوانستم سهمی بخرم...فرزین که کلا فلزات جهانی ریزشی هست...سرچشمه هم بازی حق تقدم دارد

آقا سجاد نظرتان در مورد ولصنم با توجه به شرایط حال حاضر بازار چیست؟بنابر گفته شما بازگشایی وصنعت هم در راه هست با آن گزارش توپش.

سر در گم شدم/:.wacsmiley.://:.wacsmiley.://:.wacsmiley.:/
                    درود بر شما
                    در مورد ولصنم من همه چی رو گفتم.از بنیادی تا تکنیکال تا معاملات روزانه.
                    من دیگه چیز جدیدی ندارم که بگم ،شما با خوندن مطالب ولصنم در اینجا و تاپیک ولصنم میتونید تصمیم بگیرید که بخرید یا نه.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10188

سهام ما گرچه الان صف فروشه ولی بنده بدون هیچ گونه نگرانی سهامداری میکنم همین الان صف فروشش 200 میلیون حجم هم بشه باز عین خیالم نیست.
                      سهامداران اون سهامی نگران باشند که سهامشون 700-800 درصد در طول سال رشد داشته اند.
                      دو هفته هم هست من هی میگم برخی سهام خیلی زیاد رشد کرده اند.
                      برخی ها،بازار قرمز رو هم باید ببینند تا فکر نکنند اینجا کارخانه پول سازیه و هر روز باید 5 درصد به سرمایه شون اضافه بشه نه عزیزم اینجا هم مثل شغل های دیگه معایب و مزایای داره و تنها بازار سبز نیست بازار قرمز هم بخشی از بازاره.

نظر

• MOSTAFAVI
                        Banned
                        • Jun 2012
                        • 5636

جناب اروم بورس ،توی دارویی ها کدوم سهم رو می پسندید؟

نظر

• rezasatari
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 555

سلام اقا سجاد ممنون ميشم نظرتونو درباره آپ بفرمايين هم بنيادي هم از منظر تكنيكال با سپاس مجدد

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10188

الان نزدیک ترین تهدید برای بازار سبز بورس ،شیوع بیشتر ویروس کروناست.
                            بزرگترین تهدید کننده اقتصاد دنیا در اینروزها ترس از شیوع بیشتر کروناست.
                            این ترس کم کم وارد بورس ما هم میشه،مهار این ویروس خیلی سخت تر از اون چیزی بود که در ایران تصور میشد.
                            من هر روز اخبار ویروس کرونا رو در ایران پیگیری میکنم ولی دریغ از یک خبر امیدوارکننده مثبت.
                            برای منی که سالم هستم،استرس مبتلا شدن به ویروس کرونا ،خودش به اندازه بیماری کرونا دردناکه.
                            منفی امروز بازار خوب نبود از اون منفی هایی بود که توی ذوق میزد تقریبا شدت منفیش همه رو غافلگیر کرد.
                            اگر نقد هستید در انتخاب سهم خیلی دقت کنید.هر سهمی رو نخرید.
                            هر خبر مثبت و خوشحال کننده ای در مورد واکسن ویروس کرونا میتونه بورس های دنیا رو از این رو به اون رو بکنه،
                            حتی بورس خودمون رو.

نظر

• مباشر
                              ستاره دار (1)
                              • May 2019
                              • 385

هر خبر مثبت و خوشحال کننده ای در مورد واکسن ویروس کرونا میتونه بورس های دنیا رو از این رو به اون رو بکنه،
                              حتی بورس خودمون رو.
                              له درسته ان شاله که این امر به زودی محقق بشه
                              در چن تا شهر با اعلام تعطیلی اکثرا اصناف تا ۱۷ فروردین عملا نگرانی و استرس عموم بیشتر شده

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10188

گفته باشم فردا پس فردا صف فروش ها جمع شد، از صف فروش هر سهمی نخرید.
                                سعی کنید خیلی عجول نباشید ممکنه سهام خوب راهشون رو از سهام حبابی جدا کنند.
                                پس هر صف فروشی رو جمع کردند نرید بخرید.فقط سهامی که اتفاقا مثبت بنیادی توش افتاده باید در لیست خرید باشه.
                                امروز تا اینجا 11 هزار تا واحد شاخص منفی هفته قبل هم 18 هزار تا در یک روز منفی بود اینا علامت های خوبی نیستند.
                                احتمال اینکه برخی سهام پنجمین موج از موج سوم صعودی خود رو تموم کرده باشند یا در شرف تمام کردن باشند ،زیاده.
                                در خریدهاتون خیلی دقت کنید علی الخصوص سهامی که اخیر خیلی زیاد رشد داشته اند.
                                درسته الان در بازار پول زیاده ولی این دلیل نمیشه اون پول تا هر جا که دلش بخواد ،قیمت ها رو بالا بکشه،ممکنه برخی سهام در اون بالا ،بجای اصلاح درگیر یه روند خنثی ده بیست درصدی در کوتاه مدت بشوند و سهامدارنشون بازار صعودی رو از دست بدهند.
                                بهر روی بنظر من سعی کنید در سهامی که خیی زیاد رشد کرده اند،احتیاط رو از دست ندید.
                                بازار همچنانکه مثل این چند ماه اخیر میتونه صعودی شدید باشه،میتونه هم ورق برگرده و روی قرمز خودش رو نشون بده پس بهتره در سهامی نباشیم که اخیرا زیادی رشد داشته اند.
                                16 اسفند 98
                                الان داشتم نمودار شاخص قیمت و هم وزن رو نگاه میکردم.کلا شاخص خیلی بالا رفته ولی همچنان روند پرقدرتی داره
                                اما هر لحظه هم احتمال غافلگیری با یه منفی قوی برای شروع اصلاح چند روزه ای رو هم نباید از نظر دور نگه داشت
                                بازار باز هم بالا خواهد رفت ولی من برای این یک ماه یا یک و نیم ماه آینده خیلی بعید میدونم اونقدر مثبت قویی بخوریم که بریم بالای 555 هزار واحد.برای این یک ماه پیش رو بگمان من اصلاح پرنوسان محتمل تر از صعود باشه، یه کشش و جذب قویی از سوی 450 هزار واحد برای شاخص میبینم البته اینا اونقدر نمودار شاخص رو دستکاری کردند که پیش بینی ها معمولا درصد خطاش بالا میره ولی در کل من برای یک ماه صعود قویی پیش بینی نمیکنم.تا ببینیم چی میشه؟

نظر

در حال کار...
                                X