شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sonami2616
    Banned
    • Jan 2014
    • 269

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

بچه ها به نظرم نباید انتظار داشته باشیم بازار و سهمامون هر روز مثبت باشن
    اگه همیشه مثبت باشن که بورس می ترکه

نظر

• mahyark
      عضو جدید
      • Jan 2014
      • 3

جناب بهزادي عرض ادب من منتظر جواب شما هستم اگر لطف بفرماييد
      پيشاپيش ممنون

Sent from my iPhone using

نظر

• Sushiant
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 1391

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
        خیلی احتمالش کمه فردا شاخص منفی باشه
        چون رئیس جمهور دفعه قبل که اومد ریزش شروع شد این دفعه هم اگر بعد این چند روز مثبت با اومدنش شاخص رو منفی کنه به نحس بودن معروف میشه...
        احتمال داره فردا با خودرو و مپنا و اخابر و غدیر بازار را مثبت کنند

خسته نباشید
        @};-
        چه چیزاااااااااااااا......

بیایید هر چیزی رو به هر چیزی ربط و ارتباط ندیم ....
        هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
          با درود خدمت شما دوست عزیز
          با نظرات شما کاملا موافقم ، ولی برای تغییراتی اینچنین باید زمان مناسبی پیدا کرد .
          اینکه شاخص به بازده نقدی تبدیل گردد و مدیریت ارشد بورس تغییر پیدا کند و یا همین بازگشایی نمادها در این روزها که واقعا اگر در روزهای مثبت بازار بازگشایی میشدند هم سهامداران خود را راضی نگه میداشتند و هم باعث روند مصنوعی بازار نمیشدند . در هر صورت این بایدها زیادند ولی متأسفانه با مدیریت ایرانی نباید انتظاری هر چند کوچک داشته باشیم
          سلام دوست من........ما مدیریت جهانی در ذهن داریم.........................کجای کاری...........................مدیریت بورس که چیزی نیست......................./:.yead.:/
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

خوب . . .

شاخص کل نتونست از سد 78500 گذر کنه.

ولی سهمی مثل رنا که در پائینترین نقطه ی شاخص که 73600 بود حدودا قیمتش 117 تومن بود که فردا هم یه 4% ی بزنه با شاخص 78000 میشه همون قیمت 117-8 تومنه شاخص 73600 واحدی!!!

شاخص خودرو:

نظر

• arminfar
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 479

با درود خدمت جناب بهزادی عزیز
              سوالی از طریق ایمیل برای شما ارسال نمودم ، بیصبرانه در انتظار پاسخ آن عزیز میباشم
              ارادتمند
              آرمین فروهر
              ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• amir2007dkn
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 340

خواستم بعد بازار یه مطلب غیر مرتبط بذارم که خواندنش خالی از لطف نیست
                • مردم ایران زامبی شده‌اند

به گزارش رادیو (CRI)، این متن انتقادی اشاره داشته که مردم ایران مانند زامبی‌ها هیچ هدف و آرزویی ندارند و تنها صبح و شب‌های خود را به هم پیوند می‌زنند. یادداشت «مردم ایران زامبی شده‌اند»، تاکنون هزاران مرتبه در ایمی...ل و شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده و بسیاری از کاربران آن را مورد توجه قرار داده‌اند. نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

متن کامل این یادداشت بدین شرح است:

یک چراغ جادو را مقابل مردم دنیا بگیرید و به آنها بگویید که غول داخل آن یک آرزویشان را برآورده می‌کند. هر فردی از هر کشوری آرزوی متفاوت خواهد داشت. یکی بوگاتی می‌خواهد و دیگری کشتی تفریحی دوست دارد، یکی می‌گوید هواپیمای شخصی و یکی کاخی بزرگ را طلب می‌کند و یکی هم می‌خواهد صاحب یک سایت مانند فیس‌بوک باشد و شاید کسی هم می‌خواهد نخستین فضانوردی باشد که قدم روی مریخ گذاشته است.

حالا همان چراغ جادو را مقابل مردم ایران بگیر. نفر نخست پول زیاد می‌خواهد، آن یکی پول فراوان می‌خواهد، یکی دیگر پول هنگفت می‌خواهد، آن یکی 3000 میلیارد طلب می‌کند و یکی دیگر می‌گوید می‌خواهد بین فامیل پولدارترین باشد و هرگز ثروت کسی از او بالاتر نرود.
                  بیشتر مردم ایران، آرزویی ندارند. آنها می‌خواهند هر مشکلی را با پول حل کنند و هر چیزی را با سرمایه‌گذاری مستقیم مالی به دست بیاورند. آنها حتی اگر سلامتی یکی از اعضای خانواده‌شان را می‌خواهند، با خدا و بزرگان معامله مالی می‌کنند: «اگر شفا پیدا کند، 500 تومن می‌گذارم کنار…». تعریف خیلی از آنها از «نذر کردن»، ارائه پیشنهاد مالی به آسمان است. کسی نذر نمی‌کند که اگر مشکلش حل شد، بعد از آن تا جایی که می‌تواند دروغ‌گویی یا غیبت کردن را کنار بگذارد.

آنها برای ادای نذر خود گوسفند می‌کشند و گوشت آن را میان چند خانواده پولدارتر از خودشان تقسیم می‌کنند و کله‌پاچه‌اش را هم صبح نخستین روز تعطیل با خوشحالی و سنگک تازه میل می‌کنند
                  .
                  اگر می‌خواهند بقیه دوست‌شان داشته باشند، خودشان را پولدار جلوه می‌دهند و اتومبیل‌های مدل بالا سوار می‌شوند تا دیگران عاشق‌شان شوند. آنها می‌دانند اگر دوست و فامیل احساس کنند که وضع‌شان مناسب نیست، طردشان می‌کنند؛ پس وانمود می‌کنند که دغدغه مالی ندارند. وقتی توی میهمانی می‌نشینند، درباره قیمت جدید خودروها می‌پرسند و می‌گویند که قصد دارند یکی بخرند، اما این در حالی است که هرگز پولی برای این کار ندارند. آنها چنان در پی چشم‌وهم‌چشمی هستند که یک کارگر ساده کارخانه خانه پدری خود را می‌فروشد و به اجاره‌نشینی روی می‌آورد تا همسرش بتواند به فامیل خود بگوید که سانتافه سوار می‌شوند
                  .
                  بیشتر مردم ایران تاجران خانگی هستند. آنها طلای اندوخته دارند، دلار و یورو خریده‌اند یا در پی افزایش سود حساب بانکی خود هستند، پس هر روز در سه نوبت صبح، ظهر و عصر، قیمت ارز و سکه را پیگیری می‌کنند و با شنیدن آن سوت می‌کشند و نچ‌نچ می‌کنند، چون نگران سرمایه خود هستند
                  .
                  مردم ایران آرامش ندارند. آنها به این اعتقاد ندارند که هر کسی باید هماهنگ با درآمد خود زندگی کند. آنها ابتدا یخچال سایدبای ساید را نمادی از ثروت می‌دانستند و سپس به تلویزیون‌های تخت روی آوردند
                  .
                  بسیاری از مردم ایران ماهانه قسط خانه و اتومبیل و وسایل الکترونیکی را می‌پردازند که به آن نیازی ندارند. آنها پارکینگ ندارند، اما اتومبیل گران‌قیمت می‌خرند و نیمه‌شب با شنیدن صدای آژیر دزدگیر از خواب می‌پرند و با عجله خودشان را به پشت پنجره می‌رسانند و پایین را نگاه می‌کنند
                  .
                  مردم ایران، ثروتمندترین ملت جهان هستند، اما همیشه ناله می‌کنند که پول ندارند. آن‌ها خودروهای مدرن را به دو برابر قیمت آن در جهان می‌خرند و جدیدترین گوشی‌های موبایل و تبلت‌ها را به دست می‌گیرند. در عسلویه، گوشی‌های کارگران از موبایل مهندسان جدیدتر و گران‌تر است
                  .
                  مردم ایران مانند زامبی‌ها زندگی می‌کنند. زامبی، انسانی است که هدف و آرزو ندارد و فقط صبح را به شب می‌رساند و شب خود را به صبح روز بعد پیوند می‌زند. زامبی، معنای عشق و دوست داشتن را نمی‌فهمد. همان زامبی‌ها پشت میز می‌نشینند تا برای دیگران تصمیم بگیرند.

چیزی که مردم ایران آن را «زندگی» معنی کرده‌اند، زندگی نیست. آنها یکدیگر را دوست ندارد. بیشتر آنها زامبی هستند. زامبی‌ها، پول‌پرست‌هایی هستند که روی هر چیزی قیمت می‌گذارند و زندگی را فقط در جیب و جسمشان می‌بینند.

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

در اصل توسط mahyark پست شده است View Post
                  جناب بهزادي سلام
                  لطفا من رو راهنمايي كنيد
                  با وجود اينكه شاخص توسط دستماري و پرش قيمتي توسط بازو بسته كردم يه سري سهام شاخص ساز داره مثبت مي شه و بر ايند كلي سبد ما روزانه منفيه نظر شما چيه؟ نگهداري يا فروش؟ با اين وصف كه ما هر روز داريم به اميد اينكه سهام ها بر مي گرده و سبدمون ضرر عاي ريزش قبلي رو جبران مي كنه بازار رو نگاه مي كنيم . لطفا نگيد كه انتخاب سهم ها مشكل داره چون يه روز خودرو مثبته روز بعد منفي يه روز بيمه ها مثبته روز بعد منفي يه ووز سيماني ها روز بعد .... همين ادامه داره يعني هرچي كه داشته باشي چه با بنياد چه بدون بنياد دو روز مثبت مي شه در ادامه برايندش منفي مي شه ! پارسان با اون همه تعدبل امروز در منفي معامله شد اين يعني چي يعني بي اعتمادي اگر اين روند ادامه پيدا كنه واي به حال ما كه سرمايمون گيره اين بورس شده.
                  در اكثر نماد ها حقوقي كاملا با عرضه هاي زيادش فقط و فقط قصد در منفي كردن داره اين يعني چي كجاست اين حمايت ؟
                  من واقعا خسته شدم از اين بازار نمي دونم بايد نگه داري كنم يا دوباره مي ريم تو ركود چشم گير ...
                  از ٤٧٠ تا سهام مجود در بازار مگر چندتاش مثبته كه بشه روش حساب كد تازه اگر اين سهام هاي مقبت رو هم بگيري ٢ روز بعد منفي مي شن چون مرتب سهام ها از منفي به مثبت و از مثبت به منفي تغيير ماهيت مي دن .
                  در كل هيچ جاي اين بازار من اون اعتماد لازم رو نمي بينم چون حقوقي ها دقيقا مقابل روند دارند تاس مي اندازند .
                  بايد چه كرد نگه داري يا فروش ؟ اگر شاخص از فردا بريزه تا كجا احتمال ريزش مي ديد ؟
                  ديگه هم سهمي نمونده كه بازارو مثبت كنه متاسفانه كه بخوان باز كنند

من نمی دونم سبد شما چیه که در این ده روز اخیر هم منفی بوده... اما یک امار و جمه بندی که از دوستان انجمنی دیگر داشتیم غالب بچه ها در روند صعودی اخیر تا به قبل از بازار امروز متوسط 8 درصد به سرمایشون اضافه شده بود... احتمالا سبد مناسبی ندارید...

من دورنمای مثبتی برای بازار در میان مدت می بینم و پذیرای ریسک بازار در شرایط فعلی هستم... نهایتا این خود شما هستید که باید ببینید آماده ریسک پذیری هستید یا ترجیح می دهید بر اساس داده ها ریسک گریز شوید...

به نظر من با توجه به وجود صندوق توسعه، ورود به فاز دوم هدفمندی، افزایش نرخ دلار، اخبار مثبت هسته ای و کاهش نرخ سود بانکی بازار دلیلی برای ریزش های هیجانی ندارد...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط sonami2616 پست شده است View Post
                    بچه ها به نظرم نباید انتظار داشته باشیم بازار و سهمامون هر روز مثبت باشن
                    اگه همیشه مثبت باشن که بورس می ترکه
                    من به شخصه اعتقاد ندارم که بورس همیشه باید مثبت باشه، منفی و نوسان لازمه برای بورس اما بحث اصلی من اینه که جریان پول در بورس اگر صحیح و منطقی تنظیم شده باشه باید به سمت سهام سود ده و آینده دار باشه، نه اینکه سهام ضعیف یا زیانده رو بذاریم کنار نه ! اما بخش کمی از نقدینگی بازار به اونا اختصاص داشته باشه. اونم شرکتهایی که علیرغم وعده ها هیچ اتفاق مثبتی در اونها نمیفته و سهامدار رو مردد میکنه در ماندن با سهم.

وقتی بیشترین حجم نقدینگی بازار از روی شرکتهای قوی و سود ده به هر دلیلی منتقل میشه به روی شرکتهای زیانده یا صنعتی خاص ! اونم به هر دلیل سیاسی یا اقتصادی یا هر چیزی نتیجه اون این میشه که اول بازار گیج میشه،
                    دوم معیارهای اصلی در سرمایه گذاری تخریب و بی اعتبار میشه،
                    سوم بی اعتمادی گریبانگیر بازار میشه
                    و در نهایت نارضایتی ایجاد میشه به نحوی که هم در منفی هم در مثبت این نارضایتی قابل مشاهده هست، یعنی همین بلایی که سر بازار ما اومده.

نظر

• alireza_ghf
                      عضو جدید
                      • Apr 2014
                      • 2

جناب پناهی عزیز
                      سلام ،خدا قوت
                      تصور میکنم شاخص کل می بایست بالای 79000 تثبیت شود تا پایان کارکشن موج 4 و شروع ترند موج 5 تلقی گردد.
                      احتمالا در این قیمت اسیلاتور 5و34و5 مکدی نیز با مثبت شدن هیستوگرام و موینگ خود صحت تحلیل را تایید خواهد نمود
                      متشکرم/:.rolleyessmileyani

نظر

• راز نما
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 347

فعلا برای شاخص هیچ اصلاح زمانی بسمت پایین اون هم نزول زیاد وجود ندارد فعلا تا 3 هفته دیگر باید بطرف صعود باشد فردا روز مهمی برای مقصد شاخص می باشد چنانچه مثبت زیاد باشد میتونیم به سمت 84000 امیدوار باشیم در غیر اینصورت روی 76000 تا 81000 در این مدت درجا خواهدزد. بنابراین از نحوه معاملات و حمایتهای بیشتر سهم ها حاکی از آن است فردا اکثر سهم ها مثبت خواهند بود و استارت شروع مجدد میزنند این هم مصادف شده با سخنان تدبیر امید . فعلا هیچگونه نگرانی برای نزول بازار وجود ندارد چرا که حقوقی ها محافظه کار هم یواش یواش برای ورود کردن و سود کردن آماده می شوند.
                        تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• mahyark
                          عضو جدید
                          • Jan 2014
                          • 3

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                          من نمی دونم سبد شما چیه که در این ده روز اخیر هم منفی بوده... اما یک امار و جمه بندی که از دوستان انجمنی دیگر داشتیم غالب بچه ها در روند صعودی اخیر تا به قبل از بازار امروز متوسط 8 درصد به سرمایشون اضافه شده بود... احتمالا سبد مناسبی ندارید...

من دورنمای مثبتی برای بازار در میان مدت می بینم و پذیرای ریسک بازار در شرایط فعلی هستم... نهایتا این خود شما هستید که باید ببینید آماده ریسک پذیری هستید یا ترجیح می دهید بر اساس داده ها ریسک گریز شوید...

به نظر من با توجه به وجود صندوق توسعه، ورود به فاز دوم هدفمندی، افزایش نرخ دلار، اخبار مثبت هسته ای و کاهش نرخ سود بانکی بازار دلیلی برای ریزش های هیجانی ندارد...

ارادتمند- بهزاد
                          سبد من جناب بهزادي
                          پارسان
                          ثشرق
                          مداران
                          خودرو
                          شفارس
                          خگستر
                          هستش برايند كلي طي هفته قبل ٤ درصر البته ديروز ٦ درصد بود صحبت من اينه ايا ما ريزش عميقي در پي داريم يا يك اصلاحه و پيشنهاد شما نگهداريس يا فروش و خريد در موقعيت بهتر؟

نظر

• mass0ood
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 429

درود بر شما

دوستان عزیز، مخصوصاً استاد بهزادی عزیز، نظرتون راجع به تحلیل زیر چیه؟

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                              من انتظار داشتم شاخص ریزش مقطعی و اصلاحی رو از حوالی 80 هزار واحد شروع کنه... در هر صورا این ریزش رو یک اصلاح کوتاه مدت چند روزه می بینم اما هنوز از اینکه وارد فاز اصلاحی چندروزه شده ایم یا خیر مطمین نیستم...

در هر حال رسیدن به کف قبلی اگر نگیم ناممکن اما خیلی خیلی بعیده...

ارادتمند- بهزاد
                              دکتر من هم مثل شما به هیچ وجه احتمال نمیدادم که شاخص تا رقم 80000 کوچکترین مشکلی داشته باشد ، تنها دلیلی که امروز برای این امر پیدا کردم این است که فعلا بانکها بدقولی کرده اند و

تغییری در سودشان ایجاد نکرده اند و سودها همان مقادیر قبلی است و این امر باعث شد تا شاخص یک 2000 واحدی کمتر رشد کند .
                              آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2014/04/29, 17:12.

نظر

• AkB@R
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 264

ﻣﺎﻫﯿﮕﯿﺮﯼ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺻﯿﺪ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺗﺎ ﺁﻧﺮﺍ ﺑﭙﺰﺩ، ﺍﻣﺎﺩﯾﺪ ﻧﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺩﺍﺭﺩ ﻧﻪ ﺁﺭﺩ ﻧﻪ ﮔﺎﺯ ﻧﻪ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻧﻪ ﺍﺩﻭﯾﻪ، ﺑﺮﮔﺸﺖﻣﺎﻫﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ. ﻣﺎﻫﯽ ﺳﺮﺵ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭﺩ ﻭﻓﺮﯾﺎﺩ ﺯﺩ : ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﻣﭽﮑﺮﯾﻢ
                                اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

در حال کار...
                                X