حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناهید
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 1419

دکتر هولی عزیز اگر ستاره ایی درخشش داشته باشه بخاطر آسمان صاف و آبی است دراسمان ابری و سیاه هیچ موقع ستاره دیده نمی شه آسمان آبی این سایت و فرابورس بخاطر وجود شما و آقای نادرعلی همیشه صاف و آبی است که من کاربر میل به نگاه کردن ولذت بردن از این آسمان را دارم
    البته مهربان عزیز همیشه در حال درخشش است بخاطر قلب پاک و خوش نیتش و دل صافش که مملو از صدافت است
    و من فقط اسمم یاد ستاره را تداعی می کند و نه حضورم که نه رنگی دارد و نه ثمری
    به هرحال خوشحالم از اینکه درکنار شما عزیزان نام من هم کم سویی نور دارد اون هم به واسطه صافی آسمانش
    حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
    خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
    خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• diesel29
      عضو عادی
      • Jul 2025
      • 126

سلام مهربان یار خوبی
      عزیز به هر حال شما یه جورایی جای پدر کالسیمینی یادته یه صحبتی از یه اشکولی میکردی که گفته بود کالسیمین 1800 هم میبینه حالا یکی به من گفته 3000 حالا من موندم تنهای تنهاااااااااااااا کاسیمین در یابم یا وساپا یا ولساپا رو
      دیشب داشتم فکر میکردم نمیدونم این کرم فقط تو من انقلاب کرده یا بلا نصبت دوستان بورسی اونام یه مدل دیگش دارن که میخوایم هر چی سهم که تو بازر هست و قرار صعود کنه رو داشته باشیم .................... کاش پرتفوی غدیر داشتم خیالم راحت بود ..............
      حالا ببین بین روی که خانوادش انگار قرار منفجر بشن چکار کنیم برداریم یا نه ؟ خودت این روزها که چراغ خاموش میایی داری چه سهمی رو از ریشه در میاری راستش بگو ؟؟؟
      [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
        دكتر پا تو كفش ستاره ها نداشتيما.............................
        ....تو که سیاره ای ناهید...وقتی بچه بودم کتابای فضایی میخوندم...جنگ بشقاب پرنده ها با هواپیماهای زمینی ادم فضایی مثلم برمودا جو گیر شدم با یکی از دوستام با یه لوله که توپای پارجه رو دورش میپیچیدنو یه دوتا عدسی یه چیزی مثلا شبیه تلسکوپ درست کردم....تو منطقه اول شد....باهاش همیشه ناهیدو نگاه میکردم...اون زمان چقدر به خدا نزدیکتر بودم...حالا هرچی فهمم بیشتر بیشه ازش دورتر میشم...هیییی...:-s
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
          دکتر جان از خرید واتی و وصنعت این روزها غافل مشو
          این دو سهم قراره امسال ضرر نادان نکبت رو برای من جبران کنند .
          ....;)
          ...سلام سید رضا...من نمیدونم چرا اصلا با این دوتا حال نمیکنم...با وصنعت هم همینطور فقط در حد یه نوسان 10 درصدی باهاش بودم...ولی تو باید بترکونی...یادته بهت میگفتم ببین رضا...اگر این دوران سیاهو دیدی یه کم صبور باش روزای خوب هم درپیشه...

نظر

• خراباتی
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 69

وصنعت سهم خوبی است

نظر

• عادل
              عضو عادی
              • Mar 2011
              • 82

دکتر مهربان فاسمین رو در کوتاه مدت و بلند مدت چطور میبنید؟ نگهداری یا فروش؟
              [SIZE=2][COLOR=yellowgreen]...[/COLOR][/SIZE]

نظر

• Captain Nemo
                مدیر
                • Dec 2010
                • 2934

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                ...سلام سید رضا...من نمیدونم چرا اصلا با این دوتا حال نمیکنم...با وصنعت هم همینطور فقط در حد یه نوسان 10 درصدی باهاش بودم...ولی تو باید بترکونی...یادته بهت میگفتم ببین رضا...اگر این دوران سیاهو دیدی یه کم صبور باش روزای خوب هم درپیشه...
                مهرداد عزیزم
                از این دو تا خوشت نمیاد بازم سهم خوب یه استادی بهم معرفی کرده بهت میگم اونها رو بخر
                آقا شما قلبت پاکه ما رو هم دعا کن از این چاله ای که بیمه نکبت ما رو انداخت توش نجات پیدا کنیم
                خدایا سگیم به درگاهت ما رو دریاب .......
                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• iq_son
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 705

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
                  مهرداد عزیزم
                  از این دو تا خوشت نمیاد بازم سهم خوب یه استادی بهم معرفی کرده بهت میگم اونها رو بخر
                  آقا شما قلبت پاکه ما رو هم دعا کن از این چاله ای که بیمه نکبت ما رو انداخت توش نجات پیدا کنیم
                  خدایا سگیم به درگاهت ما رو دریاب .......
                  بیمه پارسیان چاله نیست چاهه:(:( منم توشم با 30% سبد:((
                  سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                    بیمه پارسیان چاله نیست چاهه:(:( منم توشم با 30% سبد:((
                    دوست خوبم
                    منظورم بیمه دانا بود
                    2600 بر اثر یک اشتباه محاسباتی تعداد سنگینی خریدم و 1600 به زور خارج شدم
                    حدود 35 تومن ضرر دادم ........:((
                    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
                      دکتر هولی عزیز اگر ستاره ایی درخشش داشته باشه بخاطر آسمان صاف و آبی است دراسمان ابری و سیاه هیچ موقع ستاره دیده نمی شه آسمان آبی این سایت و فرابورس بخاطر وجود شما و آقای نادرعلی همیشه صاف و آبی است که من کاربر میل به نگاه کردن ولذت بردن از این آسمان را دارم
                      البته مهربان عزیز همیشه در حال درخشش است بخاطر قلب پاک و خوش نیتش و دل صافش که مملو از صدافت است
                      و من فقط اسمم یاد ستاره را تداعی می کند و نه حضورم که نه رنگی دارد و نه ثمری
                      به هرحال خوشحالم از اینکه درکنار شما عزیزان نام من هم کم سویی نور دارد اون هم به واسطه صافی آسمانش
                      ..ناهید عزیز تو یکی از کاربرای قدیمی و دوستی فراموش نشدنی و عزیز برای همه ما هستی...من به عنوان یه کاربر و همکار و پزشک ارادت خاص وقلبی به برادر فرزاد دارم و البته فقط افرادی که تو این صنف هستند میدونن که وقتی یه طبیب به همکارش چنین ارادتی داره چه مفهومی درش هست...ناهید و فرزاد عزیز ...قلبا هردوی شمارو دوست دارم...

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
                        سلام مهربان یار خوبی
                        عزیز به هر حال شما یه جورایی جای پدر کالسیمینی یادته یه صحبتی از یه اشکولی میکردی که گفته بود کالسیمین 1800 هم میبینه حالا یکی به من گفته 3000 حالا من موندم تنهای تنهاااااااااااااا کاسیمین در یابم یا وساپا یا ولساپا رو
                        دیشب داشتم فکر میکردم نمیدونم این کرم فقط تو من انقلاب کرده یا بلا نصبت دوستان بورسی اونام یه مدل دیگش دارن که میخوایم هر چی سهم که تو بازر هست و قرار صعود کنه رو داشته باشیم .................... کاش پرتفوی غدیر داشتم خیالم راحت بود ..............
                        حالا ببین بین روی که خانوادش انگار قرار منفجر بشن چکار کنیم برداریم یا نه ؟ خودت این روزها که چراغ خاموش میایی داری چه سهمی رو از ریشه در میاری راستش بگو ؟؟؟
                        ...سلام دیزل جان چطوری برادر....فکر میکنم امروز جواب سوالتو گرفتی حداقل خوبی گروه روی اینه که با یه نگاه به قیمتای جهانی دلیلی برای رشد یا عقبگرد اون سهم پیدا میکنی...ولی منطقا گروه خودرویی نباید این قیمتا رو داشته باشن...اما خوب درگیر مسایل حاشیه ای هستن و کی از پول بدش میاد...نه چند تا حرکت اخرم خیلی جالب نبود...البته جو یهو رو خودرویی برگشت وگرنه حساب ویژه ای روشون باز کرده بودم....حالا ببینیم که این فقط یه اصلاحه یا داستان چیز دیگه ایه...دیدی که امروز روه معدنی و فلزی خوب مقابل عرضه ها مقاومت کردن..

نظر

• ناهید
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 1419

مهرداد عزيز هيچ موقع فكر نمي كردم در دنياي مجازي دوستي پيدا كنم كه از دوست دنياي واقعي براي من با ارزشتر باشه ولي صداقتت ، رفتارت ، نوشته هاي زيبا كه نشان دهنده ساده گي قلبت است تو را يكي از بهترينها كرده اميدوارم هميشه در زندگيت موفق باشي و آنچه را شايسته آن هستي كه صددرصد بهترينهاست خدواند برايت رقم بزنه
                          و به خود مي بالم كه دوستي چون تو دارم و همچنين به خود مي بالم كه دكتر فرزاد ( هولي عزيز) اين مطلب را بيان داشتند (شکر گزار کردگار گردون سپهرم که در آسمان سایت بورسی در خدمت این دوستاره بزرگوارم ........
                          درود بر شما عزیزان )

و همچنين بازهم به خودم افتخار مي كنم كه با دوستان خوبي كه دراين سايت هستن هم پست مي شوم
                          حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                          خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                          خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط خراباتی پست شده است View Post
                            وصنعت سهم خوبی است
                            ...یه اصلاح کنه برا خرید خوب میشه...

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط عادل پست شده است View Post
                              دکتر مهربان فاسمین رو در کوتاه مدت و بلند مدت چطور میبنید؟ نگهداری یا فروش؟
                              ...عادل عزیز...تاکید به نگهداری تا زمان خبر تعدیل دارم...این سهم قیمتش اینا نیست...

نظر

• diesel29
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 126

سلام مهربان عزیز
                                داداش اگر از خانواده سایپا خبری داشنی بگو
                                خرید وساپا و نفروختنش درس بزرگی بود برام
                                سر فرصت درس بزرگم جهت اموزش همگانی میکنم فعلا میخوام برم زار بزنم
                                راستی رفیق جفتمونم امروز رفتم تو صف خریدم اصلا حال نمیکنم قیمت پایین بردارم افت داره چیزی که میرزه باید بابتش پول دادا ............ 1447خریدم..
                                [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

در حال کار...
                                X