حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

[B]آخیش آخریشم رو هم ر....دم وخیال خودمو وهمه رو راحت کردم تا من باشم برا فرار از زن گرفتن نرم دانشگاه خداییش هنوز تا امثالی مثل من هستن باز مملکت میره خر از قبرس میاره >:D< والا
    واقعاً چه دوره زمونه ای شده يه دوس دخملم:x نداريـــم عاشق هم بشيم ، قصد ازدواج پيدا کنيم بعد مثل فيلما باباش دسته چک ايناش رو در بياره به ما بگه چه قدر برات بنويسم
    دست از سر دخملم برداري !؟؟ بعد ما بگيم عشق رو نميشه با پول خريد..
    من به خاطر پول عاشق نشدم .. بعد باباش بگه 100 مليون ميدم بهت !
    منم بگم هر چي شما بگين پدر جان ، من رو حرفِ بزرگ ترا حرف نميزنم.. یهنی من ...ه بخورم بخام از این جسارتا بکنم خاک وچوک چه چسارتا فقــط حـامــل باشه لــطفا :D
    راستی ممد هنوز زنده ای رفتی خونه عیالات متحده سر شکم گوندت چیزی بهت نگفت نه جون من راستشو بگو میدونی قضیت مثل چیه مثل اون یارو که بهش گفته بودن شما از زنتون میترسین گفته بود من من من!!! مثل سگ =)) شیکمو چیکارش کردی حاج ممدنخودکی :* بازم میری قایق موتوری واسه وزن کم کردن:p
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1134

در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Post
      4. چند وقت پیش یکی از مسئولین بسیار باسواد؛ از کاهش جمعیت گلایه داشتن... این موضوعیه که برامون باید پتانسیل اقتصادی بالای توش نهفته باشه... در نظر دارم برای کمک به این قضیه و انجام اوامر بزرگان، مجوز کارخانه ای رو بگیرم جهت تولید وسایل پیشگیری سوراخ!!!. هم فروشش محشر میشه هم کشور به اهدافش نزدیک میشه... کسانی که تمایل به مشارکت در این طرح ملی دارند تو همین تاپیک اعلام نمایند تا بفهمیم چندچندیم...
      در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
      1. سلام به همگی ممد خوبی سلامتی ممد تو اون روحت :D حالا خوب شد
      حالا خیالت راحت شد یه آشنا به مامعرفی کرده بودی این امتحانامو اینطور تخمی نمیدادیم

2. ممد جون مهربان راست میگی کی مجوز کارخونه رو میگیری

3. تو قضییه سوراخ باهات هستم ممد تا آخرش :p خط تولیدش با من مواد اولیش با تو B-) برو ببینم چیکار میکنی فقط مثل آشنا معرفی کردنت نباشه
      به به ممدسن جان خودم... ای فدای اون آیدی عجیب و غریبت بشم که از خجالت نمیشه جلوی کسی اسمشو آورد!!!

1. مرد حسابی تو که پاک آبروی منو بردی.. چه غلطی کردم معرفیت کردما...
      تو به این سن رسیدی هنوز نمی دونی سر قرار که میرن سیر و پیاز قبلش نمی خورن؟...
      تو نمی دونی که پیژاما با خودشون نمی برن که شب اول اونجا بمونند؟...
      تو نمی دونی که دقیقه یک به طرف نباید ابراز عشق کرد؟...
      ای خدا منو بکش با حیثیتی که این پسره از ما برد....:((

2. باز ما اومدیم یه خدمتی به این وطن بکنیم دوست و آشناهای بی صلاحیت پریدن وسط که آقا بیا پارتی بازی... اخه تو رو در این پروژه حساس کجای دلم بذارم؟؟...:-w

3. تو خودت سوراخ پروژه هستی پسر... بی رودرواسی بگم که داوطلب داریم فراوون... فقط ببین کیا هستن...

دکتر مهربان خودش یه خروس صد و ده کیلویی هست... ممدرضا مرادی ماشاللا قد یه گوریل مردانگی داره... ممد رحمتی مثه یه خرس زور داره... .. ساقی... ساتیر... ساسان رو که اصلا نگو:-SS

حالا برو یه کم جلوی این اساتید خجالت بکش...;)

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post

راستی ممد هنوز زنده ای رفتی خونه عیالات متحده سر شکم گوندت چیزی بهت نگفت نه جون من راستشو بگو میدونی قضیت مثل چیه مثل اون یارو که بهش گفته بودن شما از زنتون میترسین گفته بود من من من!!! مثل سگ =)) شیکمو چیکارش کردی حاج ممدنخودکی :* بازم میری قایق موتوری واسه وزن کم کردن:p
      پسرم تو هنوز زوده فوت و فن های زندگی رو ازشون سردرآری...
      معلومه که عیال از اضافه وزن من خوشحال نشد اما...
      در مجلسی که تنها پرسپولیسی جمع عیال خودم بود ... با ضایع کردن خودم - و علی رغم بیعلاقگی به مجموعه فوتبال سرخابی- اعلام نمودم بنده هم به تبعیت از عیال قرمزته ام>:P.... درسته که همه مسخره ام کردن ولی در عوض شدم مرد رویایی و قهرمان ملی...
      باور کن چه معجزه ها نکرد این خالی که من بستم.... اصلا موضوع اضافه وزن فراموش شد به طور کامل...0:-)

حالا بعدا خودم با این آموزه های الهی می سازمت...;;)
      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/01/26, 22:32.
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        دوستان این منفی شاخص هر موقع حس کردید داره تموم میشه،فملی گزینه خیلی خیلی خوبیه...حتی همین امروز739هم قیمتش جذابه اما به دلیل گزارش نه ماهه ها پایین تر هم میشه خرید احتمالا.حمایتها712 و نهایتا 674 باشه به نظرم که بعیده به اونجاها برسه...خرید حوالی 710 فک میکنم عالی باشه.انتظاردارم تا 900-950رشد کنه حداقل

فباهنر هم خریدش تو 110 خیلی کم ریسکه،امروز 115 هم بد نیست واسه ناخونک زدن و نهایاتا خرید نزدیک 100 فوق العاده عالیه به نظرم،انتظار دارم حداقل تا 150-160 برسه...

از اساتید هم عذر میخوام که در حضورشون بی ادبی کردم و اظهار وجود کردم.
        این پست رو چند روز پیش باید بالا میاوردم اما فراموش کردم!

برای خودم خیلی جالب بود که فملی دقیقا 674 رو تاچ کرد و برگشت!!!به نظر خیلی تکنیکال پذیره...اولین مقاومت 760...

فباهنر هم که تا همین محدوده 110 اومده...خریدش میتونه کم ریسک باشه!

با توجه به قیمت مفت شاراک و اینکه خوراکش گازی نیست و امکان بالا رفتن قیمت خوراک منتفیه و حتی امکان پایین اومدن قیمت خوراک هست،گزینه ی خیلی خوبیه اما احساس میکنم تو محدوده 1100 مقاومت محکمی داشته باشه،دوستان حواسشون باشه...(به نظرم تو پترو ها شاراک بهتر از بقیه باشه...)

غبشهر هم که بالای 1070 حدودا روند صعود پر قدرت میگیره...

بازم عذر میخوام بابت این جسارت!صرفا فقط برای محک خودم این نوشته ها رو مینویسم...
        تمام سال من بی تو...

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

وقتی کسی برای نداشته هایت بهانه می گیرد بهتر است او را هم نداشته باشی ، گاهی نداشتن از داشتن بهتر است
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

همه چی آرومه / همه چی تأمینه / این چقدر خوبه که / قیمتا پایینه! همه چی آرومه / مسولا خوابیدن / شک نداری دیگه / تو به اوضاع من / همه چی آرومه / من چقدر خوشحالم / صد تومن تو جیبم / به خودم می بالم! / تو داری می میری / از چشات معلومه / من فقط بیکارم / همه چی آرومه / بگو این آرامش / تا ابد پابرجاست / بگو از یارانه / این تورم بی جاست
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• alman
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 85

اينطوري جوان بمانيد

1-اعداد و ارقام غیر ضروری رو دوربنداز! این اعداد شامل سن، قد و وزن میشه بگذار دکترها راجع به این عددها نگران باشن خوب واسه همینه که بهشون ویزیت می دی.
              2 دوستهای شاد و خوش و خرم و سر حالت رو برای خودت نگه دار! آدمهای بی حس و حال تو رو هم بی حال می کنن ( اگه خودت جزو این دسته ای حواست باشه!)

3 - دائم در حال یادگیری باش! سعی کن بیشتر راجع به کامپیوتر، کارهای دستی،باغبانی و خلاصه هرچی که فکر می کنی یاد بگیری هیچوقت نگذار مغزت بی کار بمونه "مغز بیکار پاتوق شیطانه" این شیطان هم اسمش آلزایمر ِ

4- از چیزهای ساده، لـــذت ببر

5- اغلب بخنـــــد، قهقهه های بلند و طولانی اونقدر بخند که نفست بند بیاد اگه دوستی داری که خیلی باهاش می خندی، پس خیلی باهاش وقت بگذرون

6- گاهی اوقات یه کم اشک بریز سختی کشیدن هست، غمگین بودن هست اما ادامه بده تنها کسی که تمام طول زندگیمون کنار ماست، خود ما هستیم پس تا وقتی که زنده ایی زندگی کن

7- دور و اطرافت رو با آدمهاو چیزهایی پر کن که دوستشون داری با د وستها و فامیل، با یادگاری هات، حیووون خونگی، موسیقی ، گل و گیاه و خلاصه هرچیزی خوب حالا خونه ات پناهگاه و محل آرامشت شد؟ بگو ببینم، رابطه ات با خدا چطوره؟

8- سلامتیت رو جشن بگیر و بهش اهمیت بده! اگه سالمی، سعی کن این وضعیت رو حفظ کنی اگه وضعت متغیره، سعی کن متعادلش کنی و حالت رو بهتر کنی اگر هم فکر می کنی تنهایی از پسش بر نمی آیی،از یک نفر کمک بگیر

9- به سمت ناراحتی ها ت سفر نکن! برو به یک مرکز خرید، برو به یه محله ی دیگه، حتی برو یه کشور دیگه اما هیچ وقت جایی نرو که باعث سرافکندگی و احساس گناهت بشه

10- از هر فرصتی که داری استفاده کن و به همه کسانی که دوستشون داری، عشقت رو نشون بده

نظر

• alman
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 85

زپرتي :
                واژة روسي Zeperti به معني زنداني است و استفاده از آن يادگار زمان قزاقهاي روسي در ايران است در آن دوران هرگاه سربازي به زندان ميافتاد ديگران ميگفتند يارو زپرتي شد و اين واژه کم کم اين معني را به خود گرفت که کار و بار کسي خراب شده و اوضاعش ديگر به هم ريخته است.

هشلهف :
                مردم براي بيان اين نظر که واگفت (تلفظ) برخي از واژهها يا عبارات از يک زبان بيگانه تا چه اندازه ميتواند نازيبا و نچسب باشد، جملة انگليسي (I shall have به معني من خواهم داشت) را به مسخره هشلهف خواندهاند تا بگويند ببينيد واگويي اين عبارت چقدر نامطبوع است! و اکنون ديگر اين واژة مسخره آميز را براي هر واژة عبارت نچسب و نامفهوم ديگر نيز (چه فارسي و چه بيگانه) به کار ميبرند.

چُسان فسان:
                از واژة روسي Cossani Fossani به معني آرايش شده و شيک پوشيده گرفته شده است.
                شر و ور:
                از واژة فرانسوي Charivari به معني همهمه، هياهو و سرو صدا گرفته شده است.

اسكناس:
                از واژة روسي Assignatsia که خود از واژة فرانسوي Assignat به معني برگة داراي ضمانت گرفته شده است.

فکسني:
                از واژة روسي Fkussni به معني بامزه گرفته شده است و به کنايه و واژگونه به معني بيخود و مزخرف به کار برده شده است.

نخاله:
                يادگار سربازخانههاي قزاقهاي روسي در ايران است که به زبان روسي به آدم بي ادب و گستاخ ميگفتند Nakhal و مردم از آن براي اشاره به چيز اسقاط و به درد نخور هم استفاده کردهاند

نظر

• مندی
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 522

[QUOTE=خودشکوفایی;272783][B][I]به به ممدسن جان خودم... ای فدای اون آیدی عجیب و غریبت بشم که از خجالت نمیشه جلوی کسی اسمشو آورد!!!

2. تو خودت سوراخ پروژه هستی پسر... بی رودرواسی بگم که داوطلب داریم فراوون... فقط ببین کیا هستن...

3. دکتر مهربان خودش یه خروس صد و ده کیلویی هست... ممدرضا مرادی ماشاللا قد یه گوریل مردانگی داره... ممد رحمتی مثه یه خرس زور داره... .. ساقی... ساتیر... ساسان رو که اصلا نگو

حالا برو یه کم جلوی این اساتید خجالت بکش[B]

1- حاج ممد ... گیر سه پیچت تو حلقم ... بابا جون اون آی دی من خودش یه عالمه حرف توشه از اولین حرفش که ام هست شروع میکنم بگرخی حرف اول محسن مختاری و مهربان و خودتو خودمو ممد رحمتی و مرادیو محسن کاوه ومیرحسینو داش مهدیو که همه عزیزن برام توش نهفتم اما اچ ... برا همه بچه های اهل حال این فروم ( آلمانو ستیر و ساقیو هکتورو امیراچمو یزدانو راهکارتازهو یزدانپناهو جوادشستو......) هست کا هم مختص کاپیتان ضد هم مربوط به زرو :D هست حال کردی جون داداش سی بروحالشو ببر چشم دل نداری که ایناروببینی تقصیری هم نداری کسی که صبح تا شب چشو گوشش میجنبه وچشش مرتب زیر شکم اینو اونو وورانداز میکنه :p نباید اینارو ببینه البته ما معمولا پشت دلو :-B ورانداز میکنیم
                  2- یعنی چی سوراخی ..... بابا کم کم داره رگ عربیم :-SS گل میکنه ها قضیت میدونی چیه مثل همون فروشنده شرت بوده که عربه میره پیشش میگه بی زحمت یه شرت میخام یارو هم یه شرت زنونه بهش میده عربه میگه حبیبی این که زنونه است فروشنده هم میگه بابا خوب زنونه ومردونه باشه فرقی نداره که ... یارو عربه هم میگه ولک چرا فرق نداره برگرد تا فرقشو بهت نشون بدم =)) تو هم ظاهراً آره :-?
                  3- نالوتی داوطلب کیلو چنده اولین نفر من اعلام آمادگی کردم حالا میگی داوطلب داریم اینجا هم پارتی بازی دست مریزاد بعدشم حتماً مهربان خروسو :* میخای بکنی مدیر خط تولید آخه این چه تدبیره که بخرج دادی مومن از همین الان میگم کارخونه ورشکستس ..... بابا این مهربان با اون چشم شهلاشB-) کجا صلاحیت این کارو داره یه مواد اولیه اندازه پنج ریالی تحویلش بدی غار علیصدر 8-} تحویلمون بده باید کلامونو بندازیم رو هوا بعدشم این موجی ام هست یدفعه دیدی وسط کار ترمزپاره کردو دیگه مدیر کارخونه و ممد رحمتی و مرادی وآلمانو ساقی وساتیر وساسان ماسان حالیش نیست که همه رو میزاره رو خط تولید '@^@||| اونوقت باید تا دو سه ماه شبا رو شکم بخابیم b-( ..... بابا این مهربانو هنوز نشناختی من سابقشو دارم خیلی چیز نادخیه همین یه قلم بگم قبلنا تو سواحل لبنان با حیفا خانم ردشو زدن '@-@ بعید نیست یه رگ عربی هم داشته باشه شبا هم تو خونه موقع خواب جرات نمیکنه طاق باز بخابه تا حالا چندتا لامپای سقفشونو ترکونده :d....
                  4- حالا بگذریم حداقل مارو مسئول کنترل کیفیت واستاندارد بکن باور کن یه دونه محصول معیوب نمیزارم از کارخونه بره بیرون همه رو دونه دونه با دقت تمام امتحان میکنم $-) درضمن تو خرید مواد اولیه هم میتونی رو ما حساب کنی دیگه نه نگو بابا سلیقم خیلی خوبه یه نمونش اینه تو گوگل سرچ کن همایش مدلینگ در شیراز ببین سلیقه رو :-bd
                  خداییش دستی دستی پسره میخاد این مواد اولیه رو تو خط تولید تحویل دکتر بده یاللعجب خجالتم خوب چیزیه تو این زمونه به مولا
                  آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/01/27, 11:00.
                  دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

با عرض سلام و وقت بخیر...

مطالب بیربط و باربطی جهت ادای احترام و ارادت خدمت سعید و اشکبوس از خامه ما تراوید... غلطیاش رو شما نادیده بگیرید....:">

1. یکی از مدرن ترین نگاه ها به روند حرکتی موجودات زنده در طول عمرشون تلقی این روند حرکتی به عنوان حرکت تعادلی تکاملی است.
                    به این معنا که موجود زنده و دارای حرکت برای رسیدن به هدفش که همانا بلوغ و رشد - یا همون تکامل- نیاز به تعادل داره... به تعادل هم نمیرسه الا این که در ابتدا همه چیز درهم باشه...

حالا میخوام این نگاه رو تعمیم بدم به همه پدیده های متحرک جهان هستی... می شه گفت همه چیزهای زنده و متحرک جهان همین فرمول براشون حاکمه....

حالا فکر کنید جریان داد و ستد و بازار و وبورس هم موجودی زنده و متحرک باشه... میشه بهش به دید یه انسان هم نگاه کرد...
                    هر سهم هر روز از عمرش در حال حرکته... داره طرف بالا و پایین و همزمان فقط با زمان به جلو می ره..
                    حالا اگه راهش درست باشه و اموخته هاش درست باشند و محیطش مناسب باشه و تربیتش صحیح به سمت بالا می ره... مثه کچاد.. مثه کرماشا... ومعادن...

این وسط همونطور که انسانی نیست که همه روزهای عمرش بدون مشکل باشه و یکسره اوج بگیره نمادی هم که یه سره بالا و یا پایین بره در عمل وجود نداره...

حتی میشه گفت اونهایی که ورشکست میشن در واقع موجوداتی هستند که می میرند..مثه پلوله.. یا صدرا که با شوک زنده شده...
                    اونایی هم که مثه ومعادن به اوج می رسن همون موجود زنده ای هستم که به بلوغ و رشد رسیدند...
                    انتخاب با خودتون که بگردید و اون نوزاد که در راه بلوغه و خانواده مناسبی داره رو بیابید و به پاش صبر کنید تا تبدیل به جوان برومندی بشه...>:D<

2. حالا این وسط ایراد سهامدارای ما کم طاقتی شون هست...
                    بارها عرض شده که طرف یه سال پولش تو بانکه واسه 20 درصد بلوکه میشه, جیک هم نمی زنه اما حاضر نیست حتی یه ماه با سهمش بمونه..
                    معتقدم 90 درصد سهامی که تو تاپیک ها و توسط کارشناسان بررسی و معرفی می شن مشکل بنیادی ندارن... فقط زمان باید بهشون داد و همین...
                    مگه کرماشا نبود که تا 400 سقوط کرد همین تابستون... الان کجاست؟ فروشنده هاش تو 400 چی خریدن که بیشتر بهشون سود داد؟ ملک؟ طلا؟ ارز؟؟ کدوما بیشتر از 150 درصد رشد کرد؟ یا فولاد 290 تومانی؟ شاراک چی؟ ووو....:-/

3. من تنها شکار محبوبم ماهیگیریه...
                    و البته ماهی عزیز پس از گرفتن یه عکس یادگاری برمی گرده به دامن طبیعت...
                    اما چرا ماهیگیری؟ چون تمرین عجیبیه برا صبر و تامل... و در عین حال غلبه بر حرص و طمع و دوستی با طبیعت... کمند افرادی که از پسش برآیند...
                    حالا دارم همین روش رو هم تو بورس پیاده می کنم...
                    سهم مورد علاقه ام رو می خرم و باش می مونم تا به هدفش برسه و تمام...:->

4. دوستانی دارم که از بس هر روز با نوسانات قیمت, بالا و پایین شدند حقیقتا پیر شدن...:(

زیاده عرضی نیست...
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1134

ضمن عرض وقت بخیر خدمت دوستان

از ناظرین محترم تقاضا مندم در راستای تغییر رنگ آیدی کاربری برندگان مسابقات به قرمز و تحلیلگران به زرشکی یا آبی و مدیران به سبز, رنگ آیدی این جانب را به قهوه ای تغییر نمایید تا با حجم انتظارم جهت تایید مطالبم و پاسخی که دریافت نمی نمایم همرنگ گردم...

گاهی اوقات شیطونه می گه...X-(

استغفرا...
                      (نيچه)

نظر

• satyr
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1229

ماهی گیری رو پایه هستم

نظر

• alman
                          عضو عادی
                          • Nov 2011
                          • 85

آقو ما يه مدت تو نيرو انتظامي مشغول به کار بوديم...يه روز مافوقمون اومد گفت:ساده!تو ماموريت داري به عنوان مامور مخفي بري يه تنه باند اصلي قاچاق مواد مخدرو متلاشي کني!گفتيم ايول حتماٌ تو اي ماموريتو ميميريم کلي حال ميکنيم ولي متاسفانه زديم همه شونو کشتيم و خودمونم زنده مونديم...ولي ميگن گر ز حکمت ببندد دري ز رحمت گشايد در ديگري،شب که ميخواستيم بخوابيم يادمون رفت Save کنيم فرداش بيدار شديم ديديم همه شون زنده ن! آقو اي مافوقمون اومد مارو برد وسط پايگاه دستور داد سه تا لشکر ريختن سرمون مارو به حد مرگ زدن!ها ها ها....يني چنان شخصيتي از ما خورد شد در محافل نظامي ها له له شد!

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

دمت گرم آلمان جان.. از این فامیل دور!!! ما هم مطلب گیر اوردی بذار که عشق منه...:x
                            (نيچه)

نظر

• alman
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 85

آقو طاووس نر خوشگلتره یا ماده!؟ شیر نر خوشگلتره یا ماده!؟ خروس خوشگلتره یا مرغ!؟ پس چرا ای گشت ارشاد میره دخترا رو میگیره!؟ چرا ای امکانات تفریحی فقط مال خانوماس!؟ یکی بیاد مارو ببره کلانتری!....ای چه رفتاریه!؟
                              آخرین ویرایش توسط alman؛ 2013/01/28, 06:10. دلیل: اختیاری

نظر

• alman
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 85

آقو ما ديروز يه معتاد تو خيابون ديديم گفتيم ببريمش کمپ نرک اعتياد تحويلش بديم جامعه در خطر اي انگل نباشه...برديمش اوجا مسئول کمپ به مام مشکوک شد داد مارو هم خوابوندن واس ترک!بعد از سه ماه گفت برو آزمايش بده ببينيم پاک شدي يا نه رفتيم آزمايش
                                داديم تو آزمايشگاه جواب چندتا آزمايش با هم قاطي شد بهمون گفتن شما بارداري!گفتیم حتماٌ شوخیه دیگه آقو 8ماه بعد 3قلو زاييديم!دیدیم شير نداریم بهشون بديم رفتيم دکتر يه قرصي به ما داد گفت روزي 2تا از اينا بخور بدنت شير توليد ميکنه...ما خواستيم زودتر نتيجه بگيريم روزي 6تا خورديم بدنمون شير عسل توليد کرد! انحصار توليد شير عسل دست کارخونه "ميهن" بود رفت ازمون شکايت کرد 400ميليون جريمه شديم 52سالم حبس واسمون بريدن!تو حبس که بوديم بچه هامون رفتن زير دست نامادري الآن هر سه تاشون معتادن! ها ها ها...خير سرمون رفتيم به جامعه خدمت کنيم داغونترش کرديم!

نظر

در حال کار...
                                X