حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
    بسلامتی اشکبوس مدیر شد اتفاقی که خیلی وقت پیش باید میافتاد محمد جان دیگه لازم نیست نگران باشی هر چند هزار وعده خوبان یکی وفا نکند .
    ای بابا امیر جان..
    من تا واسه مندی دسترسی مدیریتی نگیرم خستگی از تنم در نمی ره...:-<
    با اون نموداراش....:-&
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• داش مهدی
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 595

یه جایی هست آل پاچینو تو بوی خوش یک زن میگه:

تو زندگیم هر وقت به یه دو راهی رسیدم ، بدون استثنا می دونستم راه درست کدومه ، ولی همیشه راه غلط رو انتخاب کردم.می دونی چرا؟چون راه درست لعنتی همیشه سخت تر بود...!

مشکل اول من کندذهن اینه که خیلی وقتها راه درستو نمیدونستم کدومه، پس تا اینجا که ولمعطلم

مشکل بعدی که به شدت درگیرم کرده: حالا اگه فرض بگیریم خیلی از دوراهی های گذشته رو با دانش الان دوباره پیش رو داشتم چه کار میکردم؟ راه درست یا راه غلط؟

مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1134

داش مهدی در این دوراهی های زندگیت, به نظر بنده بهتره رودروایستی رو بذاری کنار و بیای از اساتید این تاپیک مشاوره بگیری;)
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

دوستان در شبی که گذشت حکیم فرزانه مندی, دعوت ما رو اجابت کردن و آمدند در تاپیک اداف خیرات سرشون تحلیل زیر رو گذاشتن و رفتن:;;)

در اصل توسط mhkz44 پست شده است
          ازیزانم بدور از تمامی حاشیه ها ..شما سعی کنین صحه صدر مندی رو سرلوحه زندگی بورسیتون قرار بدین

من اصلا اهل زیراب زنی نیستم اما ببینین بعد دو ساعت این مراد نامرد چطور واسه استاد صفحه گذاشته:;)

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است
          ممد این مندسن رو چرا اوردی اینجا!بابا ابرومون رو میبره ها:D

ممد جون،مرد تویی...:X

راستی دوستان منم تصمیم گرفته ام دوباره فعال تر ظاهر بشم،تا خدا چه خواهد...;)
          استاد مندی واسه انتقام, خودت هر طوری که می دونی بکشش...>:)

ضمنا بنده طبق سند زیر به طور کامل, اعلام همبستگی با استاد نموده ام....

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است
          هیییییشششششششش:-$
          هیچی نگو که اگه مندسن نبود این تاپیک هم نبود...:p

مگه نمی دونی چقدر نفوذ کلام تو وزرا و وکلا داره!!!;)
          لامسب با یه نصیحتی که کرد, انگار آب بود که به آتیش فتنه ها ریخت!!:^o
          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/01, 18:44.
          (نيچه)

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

ممد ..راس میگی ..اینا رو مراد چُلمنگ ازخودش گفته ... ...اینم عاقبت مراد چلمنگ

ولی خودمونیم ممد ...من از وقتی تو این فروم های بورسی اومدم این بچه های بازار سرمایه رو یه جوری میبینم ..ینی توقعشون خیلی بالاس ..خیلی جدی و پرستیژ بالایی برا خودشون متصور هستن..

از مندی حقیر به شما نصیحت ...با این اوضاعی که تو مملکت ما در جریان هس و خواهد بود باید خودتونو بزنین به ...خُلی محض ..هر چه درجه خلوص این حالت رو در خودتون بیشتر کنین راحترین...

خدا حفظش کنه حاجی مندی رو ..همیشه بهم میگف .... مندی خوشا آنانکه کره خر اومدن و خر رفتن ..:p

الانه که من در خدمتتون هستم با تلاش و همت بلندی که بخرج دادم تونستم درجه خلوص ...خُلیم رو به 53 برسونم ایشاله به حول قوه قلمی بتونم در این فرصت باقی مونده تا هشتاد نود برسونم:-B .... :D

برا رسیدن به درجه 95 به بالا باید یه سر برم دوره های ویژه حاجی مندی :D

پ.ن:
            ممد من نمیتونم تشکر بزنم...
            آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/05/01, 21:37.
            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

گل گفتی مندی جان =D>

آی بدم میاد این مراد نامرد چلمنگ هی واسه ما کلاس میذاره با اون تاپیکش...:-&

به قول علی کرمی:
              قم بالا...قم بالا...قمبلا...قمبلا...:D

کاش می شد دو تایی بگیریم یه سیر باقی بزنیمش!!! ;;)
              تا هی واسه من آبدولچیگی نیاد بگه و بره... شرط می بندم اصلا نمی دونه تکواندو چیه و کمربنداش چند رنگند... بچه پرروX-(
              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/01, 23:12.
              (نيچه)

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

دادبیداد من تازه امروز فهمیدم این تحفه رفته تاپیک وا کرده ... واقعاً سازمان بورسی که این مراد چلمنگ نامرد قمی توش میره تاپیک واز میکنه رو باهاس درش گِل گرف ...من نمیدونم این با اجازه کی رفته همچین خبطی و کرده ..

غمت نباشه حتماً میریم تاپیک غُرازش ، حالشو میگیریم ... بزار من یه کفش قیصری نوک تیز :D بخرم بعدش میریم بالاتفاق جرش بدیم ...واقعاً علی تعبیر خیلی بجا وقشنگی رو واسش برشمرده ..جا داره ایشون رو هم دعوت کنیم بیاد با دمبل هم بیاد...

کلیه مومنین ومومناتی هم که میخان در این حرکت نمادین که به مثابه ی مشت دندان شکن به دهان سانتیگوی جهانخار هس حضور بهم برسونن واعلام انزجار خودشون رو از استکبار قمی اعلام کنن کفشای قیصریشونو پا کنن

به قول خود نامردش ...یک مرادی من بسازم چِل سوراخ چِل بادبزن :D

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

مندسن جان من با تمام مال و جانم در این امر خیر همراهتم... بالاخره یه توشه خیری هم واسه آخرتمون می شه...0:-)

مهربان واسه همین اشتباهش می خواست بکشدش اما این محسن مختاری نذاشت....:))

جدا خبر نداشتی رفته تاپیک زده؟؟:-?

قم بالا... قم بالا...

اول حسابی می زنیمش... بعد یه زیارت سیری می کنیم و بر می گردیم تهرون:x
                  (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

ببخشید دوستان،حالم خیلی بده،اصلا دل و دماغ ندارم،شرمنده که نمیتونم تو این کل کل شیرین شرکت کنم!اما به وقت مقتضی حتما پاسخ دندانشکنی به ممد و ایادی مشت بر دهان خورده اش میدم!:D:(
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

راستی و معادن یه کم زودتر از موعد انگار داره استارت میزنه!:D

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      سهم از کف حوالی 480 به خوبی برگشت زده و میتونه تا حدود 555 رشد کنه و اونجا با مقاومت مهمی روبرو میشه،این محدوده از طرفی دوبار جلوی رشد سهم رو گرفته و یک بار جلوی نزول سهم رو و از طرفی تو شکل هم مشخصه که ابرها ممکنه سهم رو یه مقدار اذیت کنن;)
                      ضمن اینکه ار اس ای هم وجود مقاومت رو تایید میکنه...

درصورتی که سهم بتونه از این قیمت عبور کنه و بعدش هم از 585 رد بشه کف دو قلوش تایید میشه و میره برای حدود 710 تومن...;)
                      x
                      پیرو تحلیل قبلی از ومعادن:

سهم دقیقا از بازه ی مقاومتش برگشت اما با توجه به وضعیت فعلی اندیکاتور ها این بار انگار بازی فرق میکنه...شاید این دفعه بتونه از کمند این بازه555-585 عبور کنه...;)

ممد منم یه روش ابداع کردم:D

نتیجه ی اولینش رو میذارم اینجا تا ببینیم درست در میاد یا نه;)

روی ومعادن اولین تست رو انجام دادم:

سهم باید از حمایت 470-480 پایین تر نره،تو بازه ی زمانی بین 18/5/2013 تا 26/05/2013 استارت صعود بزنه و یه صعود شارپ رو اغاز کنه...

تاریخ 28/8/2013 هم تقریبا اخرای رالی صعودیش میشه;)

پیش بینی ام هم اینه که طی این رالی بین 70-100 رشد کنه و قیمتش بین 810-960 قرار بگیره...

پس قرارمون تو این تاریخ ها با بررسی اینکه تا چه حد این تحلیل ابدوخیاری درست از اب دراومده;):D

خدا رو چه دیدی شاید یه زمانی هم یه روش تکنیکالی بوجود اومد به نام "چندگانه ی ممدغبشهری":))
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است
                        علیرغم اینکه ما در این تاپیک کمتر مطالب علمیمون رو منتشر میکنیم ولی دورادور اینجا رو زیر بیرق خودمون با نظر موشکافانه مدنظر داریم:-B

و همین جا هشدار لازم رو به دوستانی که ذهن سرور ما ممد شکوفه رو مخدوش وخاش خاشی میکنن اعلام میکنم که بدانید اگر نمیدانید که :

پشت ممد شکوفه مندسن هست پشت مندسن ،مندی هس وپشت مندی ،حاجی مندی ..ینی خدا بداد اون فردی برسه که بخاد گره کارش به دست حاجی مندی وا شه:-SS ....دیگه بیشتر از این توضیح لازم نیس;)

در اصل توسط علی کرمی پست شده است
                        پشت حاجی مندی هم علی کرمی هست خلاصه ممد تا هفت پشتش محکم محکمه ......

ممد تا یه سهم رو صدبار برانداز نکنه خرید که نمیکنه هیچ به هیچ احدی هم پیشنهاد نمیده همینطور که پیشنهاد هیچ احدی رو همینطوری قبول نمیکنه کما اینکه بنده تجربه کردم و این خصلتش باعث میشه که با فراغ بازتر سهم بهش پیشنهاد بدی و از اون مهمتر نظرش رو راجع به یه سهم بدونی ......

دوستانی که فکر می کنند ممد توی معرفی سهم دزدی میکنه کافیه ازش نظرش رو راجع به اون سهم بخواند خودشون خواهند فهمید که یاوه ای بیش نگفته اند ........

بنده چون تحلیلای ایشون رو دیدم و باهاش در ارتباط هستم با کمال اطمینان بازم میگم که این وصله ها به ممد نمیچسبه و بهتره که انگ بی تحلیلی رو به کس دیگه ای بچسبونید
                        عزیزانم همین جا از جفتتون بابت حمایت صمیمانه تون تشکر می کنم....:x

ضمنا شما دو تا پشت بنده رو آسفالت کردین!!!X-(
                        که این طور...پس پشت ممد شکوفه مندسن هست پشت مندسن ،مندی هس وپشت مندی ،حاجی مندی .پشت حاجی مندی هم علی کرمی هست خلاصه ممد تا هفت پشتش محکم محکمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        فقط کاوی و نونی و مراد چلمنگ و مهربان رو پشت من نیاوردید...:))
                        یعنی اگه الان اون تفنگ دولول قدیمی اجدادم کنار دستم بود نفری یه گوله حرومتون می کردم;)

پ.ن.1
                        خبرش رو دارم که این مراد نامرد قمی چلمنگ از دیروز صبح داشته چت می کرده تو سایت همسایه.. حالا که گوشش رو کشیدیم آوردیمش بیرون دپرس شده!!
                        خودم شخصا اعدام انقلابیت می کنم مراد:*

پ.ن.2
                        خانم صبا هم به من لطف داشتند و از تجربه سالیان بورسشون بنده رو مستفیض کردند و دلداری دادند...
                        تشکر ویژه دارم=D>

پ.ن.3
                        خوشبختانه دکی مهربان خواب تشریف داشت و اصلا نفهمید انقلاب شده, چه رسه به این که ما کجای کاریم.. راوی روایت می کنه دکی پا امضاهاش تاریخ می زنه 2570 شاهنشاهی...:p:O

پ.ن.4
                        راستی رفقا من اصلا تو درگیری ها شرکت مستقیم و حتی غیر مستقیم نداشتم..
                        دوستان من مورد لطف قرار گرفتند و بنده احساسات پاکم جریحه دار شد و چند خطی قلمی کردم... همین0:-)
                        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/05/02, 15:56.
                        (نيچه)

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

....ممد و جمیع رفقا.....در ایتالیا مردی قصد ازدواج داشت. پس به یک بنگاهی مراجعه کرد که روی آن نوشته بود «بنگاه زناشویی».
                          مرد در را باز کرد و وارد اتاقی شد که دو در داشت.
                          روی یکی نوشته شده بود «زیبا» و روی دیگری «نازیبا».
                          در زیبا را فشار داد و وارد اتاق شد. دو در دیگر دید، روی یکی نوشته شده بود
                          «کدبانوی خوب» و روی دیگری «شلخته».
                          او از در کدبانوی خوب وارد شد.
                          در آن جا دو در دیگر بود که روی یکی «جوان» و روی دیگری «پا به سن گذاشته» نوشته شده بود.
                          از در جوان وارد شد. ته اتاق آینه ی دیواری بزرگی دیده می شد که روی آن این جمله نوشته شده بود:
                          «با چنین ادعا و هوس ها، بهتر است اول خودتان را در این آینه نگاه کنید!!
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

ببخشید دوستان،حالم خیلی بده،اصلا دل و دماغ ندارم،شرمنده که نمیتونم تو این کل کل شیرین شرکت کنم!اما به وقت مقتضی حتما پاسخ دندانشکنی به ممد و ایادی مشت بر دهان خورده اش میدم!:D:(
                            مرادی الان تو دوره هستی منظورم دوره بیوریتمیه :D.... ولی اشکال نداره ایشاله هر چه زود زود زود حالت بدتر میشه سقط میشی:))

بابا جون من ... اگه منم بودم ودوستان میخاستن با کفش قیصری از من پذیرایی کنن حالم بد میشد چه برسه به اینکه کفش قیصریش نوک تیز هم میخاد باشه حالا من تازه چکمه های مومنات رو حساب نکردم ...:D

ولی مراد بجون دکی الکی خودمون بهت میگم وای بحالت اگه تو تاپیکت یه سهم با سود بالای 50درصد معرفی کنی و همه بخرن ونیای اینجا معرفی کنی که بچه های اینجا هم بخرن ..بالاتفاق میایم اونجا آبروتو میبریم L-)

حالا خود دانی... در حین بردن آبرو با کفشای قیصری هم ازت پذیرایی میکنیم ... حالا این نمودار ومعادن گذاشتی بریم بخریم یا نه ..سودش چقده

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

وفـاداری یک زن زمانی معـلوم میشود که مــردش هــیچ نداشته باشد
                              وفـاداری یک مـرد زمانی معـلوم میشود کــه همــه چــیز داشـته باشـد
                              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

قمبلا .... قمبلا ........

مندی ترجیحا توی محله خاک فرجشون سوراخه سوراخه سوراخه سوراخش کن که صوابش دوچندانه و به روایتی دیگر سه چندان و به روایت معتبر تر که مورد اتفاق اهالی علم ست سه و نیم چمدانه .......

ترو خدا نگا کن این آخوندا چه اسمی برا محله اینا انتخاب کردند ........
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X