کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عزیز دلم .. اگه جوون سالم تر .. بشاش تر .. خوش فکرتر .. مهربون تر ..خوش اخلاق تر .. خوش تیپ تر(اوووووع) ..گرم تر ..باصفاتر .. رقاص تر ..مشنگ تر ..مُنگل تر .. ..خل تر ..جفنگ گو تر از من تو کل تاپیکای بورسی و غیر بورسی پیدا کردی
خوب پیدا کردی دیگه ..چی کار کنم داداش .. نه .. دعوا داری ... الان چه خاکی تو سرم بکنم ..هان:*
:D سلام منم بهش برسون ..بهش بگو :
سلام من به تو یار قدیمی ... منم همون هوادار قدیمی... هنوز همون خراباتی ومستم ... ولی بی تو سبوی می شکستم ..
همه تشنه لبیم ساقی کجایی ...گرفتار شبیم ساقی کجایی ..اگه سبو شکست عمر تو باقی ... که اعتبار می تویی تو ساقی ..
جینگه جینگه ساز میادو از بالوی شیراز میاد .......
.
.
مندی یه دوتا چرخ ......... حالا برعکس ....
.
.
ای حمومی ای حموی یی حنوی خوبی ببند
داغ فرزندات نبینی مورت بیار حجلش ببند ...
.
.
مندی برو کنار بزار مهربان یه دوتا هلکوپتری بزنه ..... آ ماشالا مهربان ... برو کنار که ساتیر میخواد اکس بترکونه :D
.
.
یک حمومی سیت بسازم چل ستون چل پنجره
.
ممد نوبت توهه ... بریک برو ..
.
خاطره انگیزترین شعری که زوجای جوون به یادشون میمونه همین شعره ..... حتم دارم برا خیلیاتون خاطره است از نوع شیریتش و با یه بار خوندن این شعر همشون زنده میشند ....
چه خبرته مندی ؟ تاپیکو کردی مطربخونه ........
.
.
مندی رقص لرای قاسم آبادی هم بلدی ؟
مندی داداش بزا یه درد دل باهات بکنم بلکه دست از درس خوندن برداری ....
حقیقتش مام مثل شما سرشار از انرژی بودیم و قصد طی کردن پله های ترقی داشتیم .
اما وقتی فراز و نشیب زندگی رو گذروندیم و به پله ها رسیدیم یه دفعه جا خوردیم .... چون اوس محمود رو تمام پله ها ریده بود و ما مجبور شدیم که طی بکشیم و اوضاع اینقدر وخیم بود که ره به جایی نبردیم .......
نه میتونستیم پله ها رو طی کنیم و نه میتونستیم طی بکشیم لاجرم متوسل شدیم به بازار سرمایه تا بلکه پیشرفت کنیم که اومدیم اینجا و دیدیم اوضاع وخیم تره و مالمیر و خواجه و قالیباف هر سه با هم پله های ترقی ای رو که اوس محمود پی ریزی کرده بود رو اینا با هم تزیین کردند .......
خلاصه اینو بهت بگم که زیاد به مخت فشار نیار البته اگه داری :D ..... راه تحصیل به هیچ جایی ختم نمیشه جز یه کاغذ پاره و یه ابهت پوشالی که خودمون بهش میدیم و گرنه به خودی خود ارزشی ندارند .....
به یاد داشته باش توی مملکتی داری زندگی میکنی که پارتی حرف اول ... زبون بازی و پاچه خواری حرف دوم ...... سابقه کار حرف سوم ......... و مدرک حرف آخر رو میزنه .....
پ.ن.. پله های ترقی که من و تو رو به آرزوهامون برسونه از راه تحصیل نیست از یه راه دیگه است پسریم .... من راه تحصیل رو امتحان کردم نتیجه نداده همونطور که برا خیلیای دیگه نداده البته متاسفانه...
.
.
.
.
.
.
مندی برو کنار بزار مهربان یه دوتا هلکوپتری بزنه ..... آ ماشالا مهربان ... برو کنار که ساتیر میخواد اکس بترکونه :D
.
.
.
.
خاطره انگیزترین شعری که زوجای جوون به یادشون میمونه همین شعره ..... حتم دارم برا خیلیاتون خاطره است از نوع شیریتش و با یه بار خوندن این شعر همشون زنده میشند ....
.
.
رسیدن به خیر
عجب شیرازی خارق العاده ای حالا یکم استراحت می کردید :))
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
رسیدن به خیر
عجب شیرازی خارق العاده ای حالا یکم استراحت می کردید :))
مندی داداش بزا یه درد دل باهات بکنم بلکه دست از درس خوندن برداری ....
حقیقتش مام مثل شما سرشار از انرژی بودیم و قصد طی کردن پله های ترقی داشتیم .
اما وقتی فراز و نشیب زندگی رو گذروندیم و به پله ها رسیدیم یه دفعه جا خوردیم .... چون اوس محمود رو تمام پله ها ریده بود و ما مجبور شدیم که طی بکشیم و اوضاع اینقدر وخیم بود که ره به جایی نبردیم .......
نه میتونستیم پله ها رو طی کنیم و نه میتونستیم طی بکشیم لاجرم متوسل شدیم به بازار سرمایه تا بلکه پیشرفت کنیم که اومدیم اینجا و دیدیم اوضاع وخیم تره و مالمیر و خواجه و قالیباف هر سه با هم پله های ترقی ای رو که اوس محمود پی ریزی کرده بود رو اینا با هم تزیین کردند .......
خلاصه اینو بهت بگم که زیاد به مخت فشار نیار البته اگه داری :D ..... راه تحصیل به هیچ جایی ختم نمیشه جز یه کاغذ پاره و یه ابهت پوشالی که خودمون بهش میدیم و گرنه به خودی خود ارزشی ندارند .....
به یاد داشته باش توی مملکتی داری زندگی میکنی که پارتی حرف اول ... زبون بازی و پاچه خواری حرف دوم ...... سابقه کار حرف سوم ......... و مدرک حرف آخر رو میزنه .....
پ.ن.. پله های ترقی که من و تو رو به آرزوهامون برسونه از راه تحصیل نیست از یه راه دیگه است پسریم .... من راه تحصیل رو امتحان کردم نتیجه نداده همونطور که برا خیلیای دیگه نداده البته متاسفانه...
علی حالا فکر کردی این مندی درسخونه که می خوای ارشادش کنی؟؟؟;)
کسی که با 14 واحد در دوره کاردانی فکر می کنه شق القمر کرده دیگه چی می شه گفت؟؟؟:-/
مندی جان شما درستو بخون!!!/:)
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
بزودی در این تاپیک یک تیم تحلیلی بسیار بسیار قوی شروع به کار خواهند کرد ......
تیم تحلیلی رانتامنتالی : جناب اتا 007 ، قالیباف ، خواجه نصیر ، مالمیر و ناظر فرابورس و بورس ...... انواع و اقسام خبرهای تعدیل مثبت منفی بسته شدن سهم ساپورت میشه =D>
تیم تحلیلی جریان شناسی نقدینگی در بازار سهام : جناب محمد خودشکوفا و مهرداد ساتیر و داش مهدی =D>
تیم تحلیلی تکنیکالی : نقاش برجسته مندسن نفله (خودش یه تیمه )=D>
تیم تحلیلی دورنمایی : خودم و خانم صبا و کاویانی=D>
سفته بازی مقدماتی : مراد نامرد=D>
سفته بازی پیشرفته : دکتر مهربان=D>
مدیر کل کل : دکتر مهربان =D>=D>=D>
از افتخارات دکتر مهربان همین بس که بازگشایی نمادهای پالایشی مدیون این عزیز هستید و ایشان قول گرفته تا زمانی که پالایش نفت لاوان را آزاد نکند به تاپیک باز نخواهد گشت
به زودی و برای استارت کار تحلیلی ارائه میشود که کفتان بریده شود
خب امروز ما رو 1820 سوار شراز شدیم.. همچنان کچینی و کهمدا و لسرما در گوشه سبد ماست... خیلی دلم فولای می خواد اما چه کنم که نقدینگی موجود نبود:(
ضمنا امروز لذت خرید اولیه پالایشی ها رو در کنار علی کرمی این یار بامرام شیرازی چشیدم که ناگفتنی بود... لذت خود معامله یه طرف.. لذت بحث و کل کل ما یه طرف!!;)
[/B][/I]
ممد تو که ما رو سرویس کردی تا یکی از این پالایشی ها رو خریدی ...... ولی خریدت خوب بود بعد از شوتور شراز حرف اولو میزنه در ارزندگی، آخر بازار هم براش رج 700 -800 هزارتایی میکشیدند
هی من میگم برو تو مچینگ شتران تو دل دل میکنی برای یه تومن دو تومن .......
خودمون که دستمون از خرید کوتاه بود وگرنه تمام سهمام رو قربونی این شوتور میکردم .....
سهمی با کف سود 20 تومن سال 92 که نباید برا یه تومن دو تومن چونه زد ........ هیچ میدونی مالیات بر ارزش افزوده سال 91 حدود 18 تومنه ...... هیچ میدونی همین الان نسبت به شبریز حباب منفی 100 درصدی داره ؟ هیچ میدونی این سهم تا یک سال هر ماه میتونه افزایش سرمایه 100 درصدی بده ........ این سهم همش سوده
من کلا تعجب میکنم چرا وقتی سهمی مثل این هست با کف قیمت 150000 تومن دوستان به خودشون زحمت میدند و میرند سهمای چرت و پرت که با زور حضرت فیل 10-20 درصد نوسان میده میخرند ..... اینو بخر بنداز یه گوشه تا یک سال هم معامله نکن هیچ سهمی نمیتونه اندازه این بازدهی بده ..... هیچ سهمی حتی مپنا و حتی سهام سفته بازی هم نمیتونند اندازه این بازدهی بدند ....... این سهم به علت پایین دیدن سود فقط ریسک بسته شدن برا تعدیل داره ..... حیف که آنلاینم قحط بود :(( ....... البته الان درست شده ولی دیگه میشه نوش دارو بعد از مرگ سهراب...
============
امروز با همه عالم و آدم دعوا کردم از همه بیشتر با امور سهام شرانل که میگفت من گزارشارو تنظیم میکنم و حدود 20 درصد تعدیل داریم ....
ما میگفتیم شما حروم خورید ..... میگفت ما گزارش تعدیل رو 7 فروردین دادیم ...... میگم خوب شما بی عرضه اید و باید برید ..... بشید .... اول میگه ادب رعایت کن بعد میگه مام نمیدونیم چرا سازمان بسته و نباید میبست .
اومده به من میگه شما تحلیل بلد نیستی بهش میگم عزیز تو تحلیل نمیخواد یاد من بدی من اگه تحلیل بلد نبودم با این سهم نمیموندم این حروم خوری شماست چرا دو روز بعد از بازگشایی بستید .......
هی انگ بی تحلیلی به من میزنه ...... خلاصه قرار گذاشتیم که بعدا با هم گپ بزنیم که شارژمون تموم شد ..... همش صرف کارگزاری مفید شد ......
=======
چند روز قبل زنگ زدم دو تا فحش آبدار به مجموعه تاپیکو مدیرعاملاش دادم ..... یه خانومه پشت گوشی بود ...... بهم گفت شما اول یاد بگیر چه طور حرف بزنی ادب یاد بگیر بعد بیا صحبت کن .. بهش گفتم آبجی اتفاقا کلی خودمو کنترل کردم اینا رو گفتم وگرنه حرفای دیگه ای آماده کرده بودم ...... خلاصه این فحشای ما کارساز شد و فرداش حقوقی روی 1120 نشست و حمایت کرد....
ایشالا برای حمایت هرچه بهتر از شرانل فحشامو آپدیت میکنم تا بلکه سهم به جایگاه واقعیش برسه
مندی عمیقا به روحت محتاجم... 0:-)
تو شرایط سختی گرفتارم و بار تاپیک اداف هم افتاده رو دوشم... #:-S
ازین لحظه تو جانشین من در این تاپیک و در واقع نفر اولی... مهربان که کلا یه سوتفاهم روزی نیم ساعته هست و زودی رفع می شه!!!:D
جمال خودم و خودت رو عشقه...:-)/\:-)
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
نظر