حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

دکتر جون لاوان و امروز 1900 وکالتی معامله میکردن :D

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      دکتر جون لاوان و امروز 1900 وکالتی معامله میکردن :D
      ....کلبه حقیر من به قدوم محب آل علی روشن شد....
      ....جان آتا بیا 2.400 از من بخر برم بانکی بخرم...:DB-)
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ....کلبه حقیر من به قدوم محب آل علی روشن شد....
        ....جان آتا بیا 2.400 از من بخر برم بانکی بخرم...:DB-)
        مخلصیم دکتر
        آقا قیمت تند میدی!!
        راستی کلا" وکالتی رو چطوری میخرن؟!

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          مخلصیم دکتر
          آقا قیمت تند میدی!!
          راستی کلا" وکالتی رو چطوری میخرن؟!
          ....من خودم واست میپرسم....بابا 2200...نه ...2150...بابا اصلا 790...خوبه....

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

[QUOTE=علی کرمی;339488][B][B][/COLOR]

سلام دکی چه طوری ....

1- خوشحالم که روش تحلیل تو هم مثل من و مهرداد هست ... :D ... لینکشو میزارم چک کن ببین درسته یا نه ........ ولی حتما درسته .... وگرنه من پیش تو نبودم ;;)

تورو ارجاع میدم به صفح 9 پست شماره 82 تاپیک خارج از عرف مهرداد و مندی کامل بخونش

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2371&page=9

2- دکی بزار برات بگم .... بازر چهارشنبه رو تا ساعت 9:30 رصد میکردم و دیدم که شراز رو دادند که اگه نداده بودند احتمال صحیح بودن فرضیه من در رابطه با پارسان قوت میگرفت .....
            هم شراز و هم شیراز یعنی واحد پترو کمپلکس شیرازی پارسان صف اول صبحشون هرکدوم 200 میلیارد بود و دیدم که پارسان هم تقاضا داشت که با عرضه شراز شل شد ....

بزار بهت بگم چرا این حرفو زدم ....

الف- واحد اوره پتروشیمی شیراز سود سنگینی برا پارسان میسازه و یه حرکت مثل قبل عید بهش میده و تا 1000 اجازه نفس کشیدن نمیده .... تحلیلشو شفاف سازی زده میتونی ببینی که سود 400 تونی برای پترو شیراز محاسبه کرده .....

ب- دلیل دوم
            دلیل دومم بر میگرده به گزارش شیران و نرخ خرید نفت سفیدی که تو بودجه دیده ....سه ماهه آخر 91 که میشه سه ماهه اول سال مالی شیران نرخ خرید نفت سفیدش بیش از نرخی هست که شپنا برا سال 91 گرفته ....

گزارش اخیر شیران که مربوط به پیشبینی بر اساس سه ماهه هست ..... در صفحه 7 آورده 68105 تن نفت سفید رو 1614180 میلیون ریال خریده که میشه تنی 23.701 میلیون ریال ......

جرم حجمی نفت سفید برابر 0.780 هست یعنی شیران نفت سفید رو متر مکعبی 18.487 میلیون ریال خریده ...

اما شپنا

با توجه به صورت های مالی 9 ماهه حسابرسی شده و 12 ماهه حسابرسی نشده نرخ فروشش رو مترمکعبی9.750 میلیون ریال گرفته گرفته ..... ( برا سه ماهه آخر)

این تفاوت قیمت تو سه ماهه آخر یه تعدیل حدود 200 میلیاردی فقط از بابت نفت سفید براش میاره که میشه سهمی 48 تومن ..... البته دلت به این 48 تومن خوش نباشه چون نفت خام رو هم گرونتر پاش حساب می کنند ..... البته اینم بگم که نفت سفید کلا 5 درصد فروش شپنا بیشتر نیست .....

ولی در کل این گزارش شیران مهر تاییدی بر تعدیل 91 شرکت های پالایشی تو سه ماهه اخر هست ....

البته قبلا تو بورس کالا محصولاتی مثل وکیوم قیر حلال لوبکات بالاتر از نرخ صورت های مالی میفروختند که کلا این محصولات مبلغ فروش کلیشون کمه ولی چون نفت سفید جزء فراورده های اصلی هست خیلی مهمه و این نشون میده که نفت گاز و نفت کوره که حجم بیشتر تولیدات شپنا رو به خودش داده به قیمت بالاتری به فروش رسیده ....

شراز و شبریز هم برادر شپنا هستند و نرخ فروش اینا هم مستثنی نیست ..... و انتظار داشتم که بازار به این هلدینگ پترو پالایش واکنش مثبت نشون بده ..... که نداد ...

3- دکی حواست به گروه روی باشه این گروه اکثر محصولاتشون رو صادر میکنند و مبنای فروششون قیمت های جهانی هست و افت قیمت های جهانی تاثیر زیادی روشون میزاره ولی در عوض فملی و فخور و فولاد که صادرات ندارند و تو داخل قیمت گذاری میشند کاری به افت و خیز جهانی ندارند ..... بیلت کاهش پیدا کرده ولی چند روز پیش نرخ های فروش فخور 10 درصد افزایش قیمت گرفتند .... ( فخور تعدیل مناسبتری نسبت به بقیه فولادسازا میتونه داشته باشه ولی ذوب آس فولادی هاست )

4- خوارزمی تو گروه سرمایه گزاری هاست که بانک پاسارگاد و وبصادر زیاد داره .... بانکی ها نافشون به بانک مرکزی وصله ..... تحریم شدن یا نشدن بانکا زیاد مهم نیست مهم رفع تحریم بانک مرکزی هست اصل اینه ..... اگه تحریم سویفتت برداشته بشه که میترکونند ..... یه چیز هم بگم که پی به ای بازار رو بانکی ها تعیین میکنند ... اینو تازه متوجه شدم ....

5- دکی تو این 8 سال اخیر خشکسالی منطقه ما رو جارو کرد و تمام باغ ها خشک شد ..... و هیزمشون هم تبدیل به ذغال شد و رفت ..... زحمت های چندین و چند ساله بر باد فنا رفت ..... دکی اگه بخوام ادامه بدم اصاب مصابم میریزه به هم ولش کن ..... ولی به هر حال مهمون نوازیمون سر جاشه ..... قدمتون رو تخم چشم .... ما بین شیراز و جهرم واقع شدیم یه منطقه به اسم خفر .... 110 کیلومتری شیراز و 70 کیلومتری جهرم ...... مسیرتون اون طرفا بود یه ندا بدید تو خصوصی به هر تعداد که باشید صاحب خونه اید ....
            ...اینایی که میان تو تاپیک و خیلی هاشونو جدید میبینم زیرپست علی تشکر میزنن زیر پستای من نمیزنن....حالا دارم براشون....
            ...ببین علی جان.......1....کاملا باهات موافق هستم....بزنیم مندی رو بترکونیم....
            ....2...درمورد 2...اون قسمتای اول تا شپنا رو هیچی نفهمیدم...اقا اینا چیه مینویسی زیر دیپلم حرف یزن علی جان....ولی از اون قسمت شپنا به بعدش...متوجه شدم تو 3 ماهه اخر تعدیل دارند...خوب...با اونا الان ای پی اس سهم 200 تومنه....حالا 48 تومن هم از محل نفت سفید....این هم از این....بعد الان 200 تومن هم مالیات بر ارزش افزوده....خوب پس 91 تا اینجا شد 450 تومن..علی اگه اشتباه میکنم بگو...حالا محل از محل تفاوت قیمت نفت فوب خلیج و ایناا بماند... والبته و صدالبته افزایش نرخ فروش تو بورس کالا....علی اگه اشتباه میکنم نگو....:D....بزار خوش باشیم....
            ...درمورد روی البته من کروی رو بعنوان هولینگشون خریدم و فکر میکنم رو 240 حمایت داره....افت قیمت های جهانیو این شفاف سازی کارو خراب کرد.....شاید فردا ردش کردم رفتم ت وبانکیاا...مگه گیر میاد...یخورده پاسار دارم....
            ...4...ا...هی میگم این سهم فولادی چیزیه....نگو سرمایه گذاریه......
            ....5...داش علی...حالا که به ما رسید افت زدو ملخ اومدو تاتار و مغول دوبار رفت و برگشتن عبور ومرو ر کردن و بارون نیومد سوختنو....بابا علی جون دست بردار...آقا ما همون بیابونو قبول داریم ...دیگه چی....مگه میشه تخم خشک بشه....:D...ازاون حرفا بودااا...:">....امیدوارم امدن روحانی بارو نهم بیاد و دسترنج مردم زحمتکش روستا نشین به بار بشینه....بابا اخه من اونجا رو چطور پیدا کنم من بعد از 6-8 سال هنوز از ملاصدرا بدون دردو بدبختی نمیتونم برم تو ونک....افتادیم به ستاره شمال و قطب نما....علی جان....برنامه اینجوریه....اول میریم قم خدمت مراد نامرد....حالا زنگ میزنی میگه وقت نماز بود حرم بودم انتن نمیداد...بعد میریم خدمت دوستان اصفهانی....بعد خدمت شما....بعد خدمت ممد شکوفه اگه کوسه چیزی ازش باقی گذاشته باشه...اگه کسی از دوستان هم بود تو این مسیر پی ام بده بنده قبول زحمت میکنم میام ....:D....مندی فدات....

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
              ممد دکیو دست کم نگیر ...... به همین خاطره که به طور خلاصه براش شرح میدم ...

منفی 1 درصد مطلبو گرفته ......:^o:D

پ.ن: این چند روزه داشتم تریاک جابه جا میکردم ... بخش سی سی یو بیمارستان ...

عزیزی از اقوام دچار سکته قلبی شده بود که کمی اعتیاد به تریاک داشت .... ما هم یه شبانه روز پیشش بودیم .... لذا طرق مختلف نقل و انتقال تریاک رو یاد گرفتیم ....

یه نفر هم بود پزشک بود که به قیافش میخورد عاشقش بشم ..... حیف که دیر اومد سرکار و ماشین ما داشت میرفت و همراه بیمار عوض کردیم ..... فردا دوباره میرم پیشش :x
              ؟؟
              ....فوت و فن داستان پیش خودمه....به من مراجعه کن روشنت کنم....تا چه مرحله ای میخوای پیش بری...خواستگاری....حنا بندون....؟؟؟

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                ییلاقتونو میگم
                ...مهرداد یطوری گفت که من خیال کردم خرم شهره تازه الان شهر آزاد شده...علی جون داداش ما خودمون ختمیم...بی خیل....

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                  مندی جان
                  سلام
                  اینو داشته باش

سیاست
                  دامادی که همسرش را هدیه می دهد! + عکس
                  امشب، شب عروسی من است. من آماده ام تا همسرم را به مجاهدین [(شورشیان سلفی)] در سوریه هدیه دهم تا بشار اسد را ساقط کنند.
                  پارسینه :تازه داماد لیبیایی، این عکس را با افتخار در مراسم عروسی اش انداخته است.

بر روی پلاکارد نوشته شده است:

«امشب، شب عروسی من است. من آماده ام تا همسرم را به مجاهدین [(شورشیان سلفی)] در سوریه هدیه دهم تا بشار اسد را ساقط کنند.»

گفتنی است گروه کثیری از علمای وهابی با صدور فتوایی که به «جهاد نکاح» مشهور شده است، از زنان جهان عرب خواسته اند تا به سوریه روند و بدون ازدواج دائم، خود را در اختیار شورشیان مسلح قرار دهند تا نیاز جنسی آنان ارضا شود.

رذالت و بی شرفی و حماقت و پستی برای بعضیها بلا نسبت دوستان پایانی نداردX-(
                  انجاست که دین نما آفت جان و مال و ناموس مردمان کج اندیش خود میشوند
                  ....ساسان عزیز....
                  ....کثیف تر از این سلفی ها که داعیه برگردوندن خلافت شامی و معاویه و یزید رو دارند نداریم....حزب الله خوب زدشون تو القصیر ترکوندتشون....یه چرت و پرتایی میگن واقعا باعث شرم جامعه اسلام و مسلمین هستند....

نظر

• اسمان
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 760

دكي جان سلام.....بابا يزد هم يه مقدار اب به امام حسين داد .....دكي از تشنگي تلف شدم......;)

هنوز وقتش نرسيده نسخه ما رو بپيچي.......:-
                    SS

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

بابا بیا ممد ..حالا ناراحت نشو ..اینهمه به من توپیدی من ناراحت نشدم
                      یه روز ممد شکوفه اومد پیشم که مندی بیا با این ساتیر یه تاپیک بزنین گفتم آخه چطوری ...گفت غمت نباشه من این کارو میکنم ..خلاصه یه عکس یادگاری انداختیم اینم سندش:D

ممد ...یادته ..هی روزگار ..انگار همین دیروز بود=))

آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/22, 21:39.
                      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1134

:))
                        پس مهربانش کو... خوب خودتو لو دادی خائن>:)
                        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                        (نيچه)

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                          :))
                          پس مهربانش کو... خوب خودتو لو دادی خائن>:)
                          مهری رو که میشناسی .. یا داره با اینو اون دعوا میکنه یا داره بخیه گونی مانند میزنه درِ مردم ...اون موقع ام داشت با این بیلی اینا میجنگید ..این سندش ..کلن دعواهای مهری خرکیه=))

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

مندی خیییلللیییی بیشعوری

حداقل عکس اسب مینداختی خاکتو سر

نظر

• satyr
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1229

بالاخره یه روز میبینمت که

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                                مندی خیییلللیییی بیشعوری

حداقل عکس اسب مینداختی خاکتو سر
                                من فدای تو ساتیر جان ..باور کن امشبی فدای این ممد شهلا شدی ...

مهربان ناراحت میشد ...اون اسب که مال مهربان بود عزیزم

اصن ..مرداد بیا درستش کردم ...خوبه این دیگه که ..از مال عکس مهری جون هم قشنگتر شد
                                آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/06/22, 21:34.

نظر

در حال کار...
                                X