حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amirhm
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 140

محمد کجایی ؟ '@-@ تو اداف چه خبر شده ؟ :-/

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

دکی بابا تو یه چیزی بگو،پا در میونی چیزی!چی شد یوهو آخه! :(
      تمام سال من بی تو...

نظر

• satyr
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 1229

دکتر بعد از ظهری اومدم یه چرت بزنم اون شهیده دوباره اومد به خوابم میگفت ارزومه برگردم دنیا دوتا کار نکرده دارم پرسیدم مگه چه کاری هست که اینقدر برات مهمه گفت اولیش یه تف درست و حسابی روی دم یه کرگدن بندازم دومیش هم یه بوسه بر گردن یه دکتر کلنگ درست چهار انگشت بالاتر از محل اتصال به بدن

پ.ن1:مراددد اخخخخخخخ تفف (از طرف شهید )

پ.ن2؟ این فقط یه خواب بود و وصیت یک شهید . ربطی به من نداشت ...

نظر

• kianoshparsa
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 1218

الله کرم، روحانی را تهدید کرد!

سایت الف نوشت: کسانی که تا دیروز به چوب عدم بصیرت دیگران را می نواختند فراموش کردند عتاب رهبری را درباره ممنوعیت اردوکشی خیابانی. ظاهرا بعضی ها قصد دارند تا از کسوت استادی خارج شده و دوباره در قامت یک نیروی «کف خیابانی» ظاهرا شوند. حسین الله کرم که در دوران احمدی نژاد به کسوت استادی در آمد این روزها ظاهرا قصد دارد تا دوباره به نقشش در دوران اصلاحات باز گردد. الله کرم در گفت وگو با فارس صراحتا روحانی راتهدید می کند که درصورت اجرای سیاست های اقتصادی دولت اکبر هاشمی رفسنجانی باید در انتظار «تظاهرات مردمی» باشد. این عضو ارشد حزب الله که پیش از این هم نشان داده که در سازمان دهی آنچه او «تظاهرات مردمی» می نامد تبحیر خاصی دارد. اما باید یادآور شد که در کشوری که رهبری آن را مدیریت می کند و صراحتا در مذمت «اردوکشی خیابانی» سخن گفته، نباید انتظار داشته باشند که به راحتی «تظاهرات مردمی» راه بیندازند. مگر اینکه ابتدا پاسخ دهند: «چرا تا به حال به آنها که در این سالها به سیاست های محمود احمدی نژاد، دولتش و حامیان دیروز و جداشدگان امروزش انتقاد داشتند این فرصت داده نشد؟» آیا حاضر هستند تا پیش از پایان دولت دهم فرصتی در اختیار مخالفان قرار دهند تا ببینند تظاهرات مردمی در مخالفت با سیاست هایی همچون یارانه ها، بی توجهی و ناتوانی در ساماندهی بازار ارز، سکه، طلا، مسکن، مرغ، برنج، روغن و کره چه اندازه پرشور خواهد شد؟ از این رو باید امیدوار بود شمشیری که پیش از آمدن روحانی بیرون آمده در قلاف شود، تا کشوری که به همت مردم کم کم دارد روی خوشی و آرامش را به خود می بیند، به آشوب کشیده نشود. مدلی که این روزها در مصر دیده می شود. باید شرایط امروز مصر را به خوبی ببینیم و اجازه ندهیم که تا فضای دو سال آینده کشورمان به مصر امروز بدل شود. کشوری که در آن هر روز مخالفان و موافقان در خیابان برعلیه یکدیگر شعار می دهند. یک طرف دفتر حزب طرف مقابل را آتش می زند و طرف مقابل سطل های زباله را. مهمترین چیزی که باید به آن توجه کرد مشت های گره کرده ای است که در هوا می چرخد و به سمت یکدیگر حواله می شود. مسلما دوستانی که همیشه سعی داشتند از خود چهره ای ولایی به نمایش بگذارند، کسانی که تا دیروز مدعی بودند که یک اشارت رهبری برایشان کفایت می کنند. همانها که هیچ کس را غیر از خود در تبعیت از رهبری قبول نداشتند‏، امروز هم باید میزان ولایت پذیریشان را نشان داده و پاسخ دهند.
          مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
          kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

....امروز روز داروی ماست سریع یه پست بزنم برگردم....
            ...دررابطه با ممد....پریشب یه اس ام اس دادفکر کردم شوخی میکنه.....رفتم اداف دیروز دیدم بسته است و ممد خداحافظی کرده دیشب داشتم فکر میکردم نکنه قضیه جدیه رفته باششه الان که پستای دوستان رو میخونم متوجه شدم که نه واقعا ممد غیبت کرده....برگردم نهضت بازگشت ممد رو کلید میزنیم....
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• has456
              عضو عادی
              • Jul 2011
              • 52

سلام
              مگه چه اتفاقی افتاده که محمد رفته :(
              تو واتی چه خبر صف و خوب دارند میدند
              به نظر شما هدفش چقدر؟

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
                سلام
                مگه چه اتفاقی افتاده که محمد رفته :(
                تو واتی چه خبر صف و خوب دارند میدند
                به نظر شما هدفش چقدر؟
                نگران واتی نباش،حالا حالا ها جا داره.. ;)

پ.ن:ممد برگرد،بورس بی تو یه چیزی کم داره :(
                تمام سال من بی تو...

نظر

• has456
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 52

مراد جان ثغرب رو چه جوری می بینی؟

نظر

• ALEN
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 746

بازار که اینطوری خوبه آدم حس میکنه خودش یه چیزی شده (تریدر برجسته) :))

نظر

• وحید نصیری
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 594

ممد جان در غم فراغ تو مندسن را می کشم ..... و دکتر را به مداوایت میفرستمو و از خزانه ساتیر مبلغی را پشت سهامت می اندازم تا خاطر مشوشت بیش از پیش آرام گردد ....

مراد ممد چش شده اخوی ...... آخرین پستی که زده گفته از پست های خنک تو حالش به هم خورده که همچین بیراه هم نگفته داداش ..... زود شفاف سازی کن ...

دکتر ما یک سوال پرسیدیم جوابمون ندادی چرا؟...... حالا که اینطور شد شما رو از پزشک والیبال زنان ایتالیا عزل و به پزشک والیبال نشسته زنان سودان نصب می کنیم ..... فعلا برو کومبا بومبا بالومبا رو تمرین کن ... این یعنی سلام من پزشک تیمم .....
                      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• has456
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 52

چرا تا حالا از محمد خبری نیست جالب که مندی هم نیست غیبت این دو عزیز کمی مشکوک میزنه ;)
                        من امروز کمی واتی و ثغرب و پاسارگاد خریدم ببینم چی پیش می اد

نظر

• Hamid Broker
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 460

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
                          چرا تا حالا از محمد خبری نیست جالب که مندی هم نیست غیبت این دو عزیز کمی مشکوک میزنه ;)
                          من امروز کمی واتی و ثغرب و پاسارگاد خریدم ببینم چی پیش می اد
                          سلام

ممد دلش از ... رنجید و خداحافظی کرد.
                          در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                            اما برنده اصلی شما پیرمردایین و من میدنم دکتر پیروز میشه ;)
                            .....دست تطاول روزگار از بهار زندگیت دور باشه الن عزیز....دوست دارم که اینطور تعبیر کنی که این دومثل همون بید تناوری هستند که بقیه دوستان در سایه تجربه اشون دمی بیاسایند....و من میدونم که حق همیشه پیروز و قلب عاشق تنها فرمانروای دنیاست....

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط زمانه کهن پست شده است View Post
                              دکی جون دکترا که خوب مردمو تیغ می زنن حتی دکترای عمومی هم دیگه زیر میزی و رو میزی می گیرند تو چرا مخلصا خالصا موندی همین کارا رو می کنی که سهماتو اینجور بستن.=)):-?$-)$-)
                              ....دوست خوب من...حتی در دوران تحصیل هم از من به کنفوسیوووووسسس یاد میشد ....دیگه بابا مورچه چیه که کله پاچه اش چی باشه پزشک عمومی که دیگه زیرو رو نداره.....پپروسجور های رشته ما مشخصه و چون ارتباط بین ما و مردم بیشتر و نزدیکتره نمیتونی بخودت اجازه بدی که دیگران رو تحت فشار بزاری....البته زمان جان جاش برسه ما هم بخوبی بلدیم...دیشب یه الواطی که مشتری دایم درمانگاه ماست امده بود دکتر سرم بازشده بخیه اش بزن...خوب شما در برخورد با این فرد چه کاری انجام میدی....من بهت میگم...بی حس که نکردم....تمام اجدادش بصورت اسلاید از جلوی چشماش رژه رفت...4 تا کوک زدم 90 چوق گرفتم تا درس عبرتی برای خودش وایندگانش باشه....

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                دکی بابا تو یه چیزی بگو،پا در میونی چیزی!چی شد یوهو آخه! :(
                                ...والا مراد جان حقیقت امر اینه که من خیلی تو تاپیکای تحلیلی نمیرم یعنی حوصله خوندن عددو تحلیل ندارم..مگر تاپیک بیل گیتس که اونهم فانه تحلیل نیست....چند بار که اسم ممدو تو اداف دیده بودم باز کرده بودم مطلبشو خونده بودم اما از جزییات امر با خبر نیستم تا پریشب که خودش پیام داد به من گفت....منم بی اطلاعم امروز باهاش صحبت میکنم...

نظر

در حال کار...
                                X