دکتر جان از وقتی مندی نیست اصلا دل و دماغ نداریا !!!!!!!!!
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
....سلام به یاران همیشگی و دوست داشتنی تاپیک مهربان....یاهمون دکتر مهرداد اش...
....خوشحالم که صبح دیگه ای آغاز شد و من در جامه مبدل مهربان در خدمت شما عزیزان که نه به قلم که به جان و دل همانطور که شایسته جوهر و ذات صفت مهربانیست دوست دارم....
...در طول این 7-8 سال فروم نویسی که بی تردید زمان زیادی از زندگی من رو به خودش اختصاص داد سعی کردم تا تیپی متفاوت و شخصیتی دگرگون در این فضای مجازی و در همه فرومهای بورسی که قلم میزدم ارایه بدم تا این تفاوت با توجه به خمیر مایه های شخصیتی متمایز و گاها ناهنجاری که بهش اضافه میشه ذایقه ای دیگر در میان افرادی که نوعا با توجه به فعالیت بورسی از لحن و کلام و اندیشه ای یکسان و جبری و چرخ دنده ای برخوردارند ارایه بشه....
....آلن....ساسان..فرید عزیز....جناب طاهری....
...دعا میکردم تا اینیاران قدم به تاپیک من نمیزاشتن و باهم دمخور نمیشدیم و آشنایی پیش نمیامد و این آشنایی عمیق نمیشد و بذر علاقه و عاطفه در این تاپیک پراکنده نمیشد تا الانی که به یکباره اطراف خودم رو از دوستانم خالی میبینم غمی جانکاه به دلم چنگ نمیزد و این جو سنگین تنفس رو برای من در این تاپیک سخت نمیکرد....هنوز بدو اشنایی خودم با ممد رو در این تاپیک بخاطر دارم ....صبح که از کشیک برگشتم با توجه به صحبتی که شب قبل با ممد داشتم تاپیک روباز کردم و پستی که ابتدای اشنایی من با ایشون بود رو خوندم....و جدا میگم....دلم فشرده شد....ممد...علی کرمی....مراد....مندسن ...نمیدونم شاید مهرداد عزیز....بچه هایی بی ادعا که حتی با سیاه قلم ترین نقاشی ها هم نمیشه اونها رو در هیچ فضای تبهکاری و گانگستری قرار داد و یا به مغیره ابن شعبه و ابن ملجم مرادی و معاویه ابن ابوسفیان تشبیه کرد.....
....جانم سنگینه و فضای تاپیک برام ثقیل و جریان اندیشه به صخره ناامیدی و نقصان خورده و از نیرو و شورو هیجان خالی.....
....مولای جان و جهان نگهدار همه شما باشه....این تاپیک خونه اولو اخر مهربانه....ولی فعلا دلم خیلی گرفته.....و انگیزه نوشتن ندارم....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....سلام به یاران همیشگی و دوست داشتنی تاپیک مهربان....یاهمون دکتر مهرداد اش...
....خوشحالم که صبح دیگه ای آغاز شد و من در جامه مبدل مهربان در خدمت شما عزیزان که نه به قلم که به جان و دل همانطور که شایسته جوهر و ذات صفت مهربانیست دوست دارم....
...در طول این 7-8 سال فروم نویسی که بی تردید زمان زیادی از زندگی من رو به خودش اختصاص داد سعی کردم تا تیپی متفاوت و شخصیتی دگرگون در این فضای مجازی و در همه فرومهای بورسی که قلم میزدم ارایه بدم تا این تفاوت با توجه به خمیر مایه های شخصیتی متمایز و گاها ناهنجاری که بهش اضافه میشه ذایقه ای دیگر در میان افرادی که نوعا با توجه به فعالیت بورسی از لحن و کلام و اندیشه ای یکسان و جبری و چرخ دنده ای برخوردارند ارایه بشه....
....آلن....ساسان..فرید عزیز....جناب طاهری....
...دعا میکردم تا اینیاران قدم به تاپیک من نمیزاشتن و باهم دمخور نمیشدیم و آشنایی پیش نمیامد و این آشنایی عمیق نمیشد و بذر علاقه و عاطفه در این تاپیک پراکنده نمیشد تا الانی که به یکباره اطراف خودم رو از دوستانم خالی میبینم غمی جانکاه به دلم چنگ نمیزد و این جو سنگین تنفس رو برای من در این تاپیک سخت نمیکرد....هنوز بدو اشنایی خودم با ممد رو در این تاپیک بخاطر دارم ....صبح که از کشیک برگشتم با توجه به صحبتی که شب قبل با ممد داشتم تاپیک روباز کردم و پستی که ابتدای اشنایی من با ایشون بود رو خوندم....و جدا میگم....دلم فشرده شد....ممد...علی کرمی....مراد....مندسن ...نمیدونم شاید مهرداد عزیز....بچه هایی بی ادعا که حتی با سیاه قلم ترین نقاشی ها هم نمیشه اونها رو در هیچ فضای تبهکاری و گانگستری قرار داد و یا به مغیره ابن شعبه و ابن ملجم مرادی و معاویه ابن ابوسفیان تشبیه کرد.....
....جانم سنگینه و فضای تاپیک برام ثقیل و جریان اندیشه به صخره ناامیدی و نقصان خورده و از نیرو و شورو هیجان خالی.....
....مولای جان و جهان نگهدار همه شما باشه....این تاپیک خونه اولو اخر مهربانه....ولی فعلا دلم خیلی گرفته.....و انگیزه نوشتن ندارم....
تو بری بیلی چیکار کنه؟!!کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط sharife پست شده است View Postسلام من سهام واتی خریده ام اون را کی بفروشم
با عرض شرمندگی از دکتر بزرگوار چون بقیه نیستن سعی میکنم کمک کنم
نظر
-
درود:
دکتر جان خوبی؟چه خبر از بچه ها؟مهرداد جان من امشب دارم میرم آنتالیا با بچه هام.از او نجا برمیگردم استانبول و می فرستمشون ایران و خودم میرم بارسلون.دارم میرم به دعوت یه شرکت که قبلا باهاشون کار کردم.
ببینیم با حسن کلید ساز میشه 2 باره باهاشون کار کرد؟از اینور اسلب سنگ ساختمونی میفرستیم وبجاش دستگاه بیاریم.یاد سهم اشنا بخیر.چه حالی به شهریار دادم یادته؟با حقیقت هم گاها در تماس هستم و نظرشو میپرسم.رو بانکی خیلی مثبته.حدود 1.5 میلیون پاسارگاد رو 207-206 خریدم+بانک انصار.
بهت گفتم شب عیدی خونه فروختم.پول 2 تا خونه رو آوردم تو بورس .باید حواسم خیلی جمع باشه.
برگشتم زنگ میزنم بریم تالار سهم اشنا و ناهار بریم درکه البته اگه تو ماه رمضون باشه باید شب بریم.
از صدراهام هنوز حدود 430 تا دارم که فعلا فروشنده نیستم.از شنبه ساعت 7 صبح برای ما بازار شروع میشه.
از موبایل بهت زنگ میزنم که برای تو هم پول بیوفته.سوغاتی هم یه تی شرت خوب<:-p:*>:D<
به سید کاپی نمو هم سلام برسون.:*
نظر
-
در اصل توسط ALEN پست شده است View Postمن فباهنر - مداران - وخارزم - وسپه رو پیشنهاد میدم
شرمنده دکتر رفته مسافرت من رو گذاشته گلدونارو آب بدم و دوستان کمکی خواستن کمک کنم :)
وسپه میشد خرید کرد 29 میل صف شد
مداران میشد خرید کرد 400 هزار صف شد
فباهنر میشه خرید کرد
نظر
-
در اصل توسط has456 پست شده است View Postalen جان منم تو سبدم یک مقدار وپاسار و ونوین دارم اوضاع اینا رو چه طوری می بینی فکر مکنی هدف قیمتیشون چند باشه تا کی نگه دارم
ممنون
وپاسارگاد هم خوبه یه مقدار قیمتش اومده بالا یه سری دارن شناسایی سود میکنن معمولا هر 12%پیش میاد
دو تا موضوع :
1- صحبتی که با کارگزارم داشتم میگفت همه دارن اوراق ها رو میفروشن تو بورس تبدیل به سهام میکنن (میگفت اوراق ها صف فروشه چون هیچوقت نخریدم زیاد اطلاعات ندارم رابجبش)
2-بورس سفته بازیش داره زیاد میشه چون سرمایه خیلی زیاد شده اینطور حس میکنم که گروهی دارن میخرن و میفروشن
یه سری سهمو میکشن بالا ، بقیه یه سهمه دیگه رو کنترل میکنن ، بعد که خوب رو قبلی
سود کردن میفروشن میرن رو سهم جدیده که قبلا کنترل کردن
ما کوچیکه شماییم تا جایی که بتونم کمک میکنم اما میدونی ما در برابر دکتر مثل شن در برابر ساحلیم
دکتر که از وقتی مندی رفته هیچیییی دیگه
نظر
-
فباهنر:
ساعت 11.25 دقیقه گزارش حسابرسی شده رو گذاشتن روی سایت که چون تعدیل نداشت تاثیر منفی گذاشت
واقعا مسخره است یه شرکت بدهی های ارزی رو با نرخ مبادلاتی تسعییر میکنه اونوقت موجودی نقد و حسابهای دریافتنی رو
با نرخ ارز مرجعی که دیگه وجود خارجی نداره !!!! سازمان حسابرسی هم گند زده با این گزارش دادنش حتی حال ندارم تاثیرشو محاسبه کنم
اما به شدت داره منو یاد زاگرس قبل از مجمع میندازه که همین کارو کرد (تسعیر با نرخ کم ) رفت مجمع با 25 درصد بازدهی برگشت :)
نظر
نظر