حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ..........سلام به همه دوستان بویژه خودم....امروز کارو با فروش فولاژو فولاد با ضرر و خرید مپنا شروع کردم....
    بویژه=))

=)) مپنا منفی شد =))
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• وحید نصیری
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 594

دکی یه تحلیل از شاخص ارئه میدی ..... به نظر یکم باید اصلاح کنه .... مشتاق تحلیلات هستم :*

دکی بیا خبهمن بگیر تضمینی روزی یه درصد داره میده ماشالله ...... برا خودش یه اوراق مشارکته >:D<
      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
        دکی یه تحلیل از شاخص ارئه میدی ..... به نظر یکم باید اصلاح کنه .... مشتاق تحلیلات هستم :*

دکی بیا خبهمن بگیر تضمینی روزی یه درصد داره میده ماشالله ...... برا خودش یه اوراق مشارکته >:D<
        خبهمن مقاومت مهمی رو شکونده،فقط برام عجیبه چرا اینقدر شل و وله!الان باید میلیونی صف خرید داشته باشه!:D
        البته یه حدسهایی از روی اندیکاتور هاش میشه زد...

علی تو روی خگستر فعال نیستی؟!خوبروندی رو شروع کرده ظاهرا;)
        تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          خبهمن مقاومت مهمی رو شکونده،فقط برام عجیبه چرا اینقدر شل و وله!الان باید میلیونی صف خرید داشته باشه!:D
          البته یه حدسهایی از روی اندیکاتور هاش میشه زد...

علی تو روی خگستر فعال نیستی؟!خوبروندی رو شروع کرده ظاهرا;)
          شل نیست مراد جون بزار برات توضیح بدم که چه میکنه این ساتا

سر صبح که میشه میا 300000 هزارتا اردر مخفی میزاره که نهایت 50000 تا نشون میده اونم 3 تومن بالای قیمت کلوز روز قبل و میگه که هیچکی حق فروش زیر این قیمت نداره و این داستان تقریبا یه 10 روزی هست به طور مستمر ادامه داره .. حدسم اینه که اگه حقش فروش بره یه نون خوبی از توش در میاد

شناختی از خگستر ندارم ولی با اینکه روند خوبی شروع کرده موافقم ;) ....... محسن مهرورز هم موافقه :D
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

مرادی جان سلام
            خبهمح دیروز عرضه نشد
            ولی
            امروز یک مقدار روی 70 عرضه کرد
            اونوقت خود سهم 158 تومن هم نمیخریدن:D
            چرا
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

شناختی از خگستر ندارم ولی با اینکه روند خوبی شروع کرده موافقم ;) ....... محسن مهرورز هم موافقه :D
              خبر موثق دارم
              یک لیزینگ لشت و زیانده داره
              که مدیر عامل وقتش فعلا زندانه
              مراقبش باشید

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

پس خبهمن بازیش خیلی جالب تر از اونیه که من میبینم!:))

به نظرتون تا کجا جا داره؟
                تمام سال من بی تو...

نظر

• satyr
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1229

دهه ی شصت یعنی... خاله بازی با چادرای مامانامون تو کوچه. یعنی بیدار

شدن با بوی نفت بخاری نفتی .یعنی بوی نون پنیر و نارنگی تو کیف. یعنی

فوتبال دستی. یعنی مانتو با اپول. یعنی توپ دولایه دنگی. یعنی صف نون

.یعنی دستای مامان و آب سرد و کهنه بچه. یعنی بوی نم خاک بعد بارون

تو کوچه خاکی. یعنی ویدئو قاچاق. یعنی آتاری و میکرو. قارچ خور و

شورش در شهر. یعنی سیگار زر.یعنی انباری و بوی سرکه. یعنی برنج

کوپنی. یعنی فخرفروختن با کتونی میخی. یعنی قاق بودن تو بیخ دیواری.

یعنی ته کلاس و تقسیم لواشک. یعنی سیاه چال. یعنی کارت صدآفرین.

یعنی حسرت یک دقیقه خواب بیشتر تو زمستون. یعنی ادکلن کبرا و ویوا.

یعنی لاک قرمز و قند! تلویزیون سیاه و سفید. یعنی بستنی کیم دوقلو.

یعنی آدامس خروس نشان. بوی آش و کشک تو یه روز بارونی. یعنی کیسه

و سفیدآب. یعنی علاالدین و سیب زمینی.یعنی کوبلن و کاموا.یعنی بوی

ماهی دودی. یعنی کارت بازی با دمپایی. یعنی کپسول بوتان و پرسی

.یعنی جوجه رنگی.یعنی چشم کبود و مامان دوستت دم در.یعنی یک اتاق

و 5 تا بچه..یعنی نوار کاست. سیاوش شمس و داریوش. شربازی پشت

وانت همسایه. آلبالو خشکه رو پشت بوم. یعنی بوی نفتالین لای رختخواب.

یعنی تک درخت ته کوچه. یعنی خریدن لبو و لواشک از سر کوچه ی

مدرسه. یعنی سوختگی نارنجی رنگ بلوز کاموایی. پوشیدن لباس داداش

بزرگه. یعنی ساختن آدم برفی با لگن حموم.یعنی بوی نم زیرزمین. یعنی

نیمکت سه نفره. یعنی چوبین و برانکا. یعنی تیله بازی. یعنی اشکنه و

خشیل. یعنی خرپلیس. قاشق زنی تو چهارشنبه سوری. عاشق شدن از

پس پرده ی حیا و شرم. یعنی نامه پسر همسایه. دهه شصت یعنی

من...یعنی تو...یعنی ما... خدا یه دو دقیقه میای پایین بغلم کنی با هم

گریه کنیم؟

اینارو فقط یه دهه شصتی میفهمه

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

قصاب و سگ باهوش!
                    قصاب با دیدن سگی که به طرف مغازه اش نزدیک می شد حرکتی کرد که دورش کند اما کاغذی را در دهان سگ دید.

کاغذ را گرفت. روی کاغذ نوشته بود «لطفا ۱۲ سوسیس و یه ران گوشت بدین». ۱۰ دلار همراه کاغذ بود.

قصاب که تعجب کرده بود سوسیس و گوشت را در کیسه ای گذاشت و در دهان سگ گذاشت.
                    سگ هم کیسه را گرفت و رفت.

قصاب که کنجکاو شده بود و از طرفی وقت بستن مغازه بود تعطیل کرد و به دنبال سگ راه افتاد.
                    سگ در خیابان حرکت کرد تا به محل خط کشی رسید. با حوصله ایستاد تا چراغ سبز شد و بعد از خیابان رد شد.

قصاب به دنبالش راه افتاد.

سگ رفت تا به ایستگاه اتوبوس رسید نگاهی به تابلو حرکت اتوبوس ها کرد و ایستاد.
                    قصاب متحیر از حرکت سگ منتظر ماند.

اتوبوس امد, سگ جلوی اتوبوس آمد و شماره آنرا نگاه کرد و به ایستگاه برگشت. صبر کرد تا اتوبوس بعدی امد دوباره شماره آنرا چک کرد. اتوبوس درست بود سوار شد.

قصاب هم در حالی که دهانش از حیرت باز بود سوار شد.

اتوبوس در حال حرکت به سمت حومه شهر بود و سگ منظره بیرون را تماشا می کرد. پس از چند خیابان سگ روی پنجه بلند شد و زنگ اتوبوس را زد. اتوبوس ایستاد و سگ با کیسه پیاده شد. قصاب هم به دنبالش.

سگ در خیابان حرکت کرد تا به خانه ای رسید. گوشت را روی پله گذاشت و کمی عقب رفت و خودش را به در کوبید. این کار را باز هم تکرار کرد اما کسی در را باز نکرد. سگ به طرف محوطه باغ رفت و روی دیواری باریک پرید و خودش را به پنجره رساند و سرش را چند بار به پنجره زد و بعد به پایین پرید و به پشت در برگشت.

مردی در را باز کرد و شروع به فحش دادن و تنبیه سگ و کرد.

قصاب با عجله به مرد نزدیک شد و داد زد: چه کار می کنی دیوانه؟ این سگ یه نابغه است. این باهوش ترین سگی هست که من تا به حال دیدم.

مرد نگاهی به قصاب کرد و گفت: تو به این میگی باهوش؟ این دومین بار تو این هفته است که این احمق کلیدش را فراموش می کنه.

نظر

• Amirhm
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 140

فقط تصور کنید که بتوانیم سن زمین را فشرده کنیم و هر صد میلیون سال آن را یک سال در نظر بگیریم ! در اینصورت کره زمین مانند فردی ۴۶ ساله خواهد بود!
                      هیچ اطلاعی در مورد هفت سال اول این فرد وجود ندارد و در باره ی سالهای میانی زندگی او نیز اطلاعات کم و بیش پراکنده ای داریم !
                      اما این را میدانیم که در سن ۴۲ سالگی ، گیاهان و جنگلها پدیدار شده و شروع به رشد و نمو کرده اند اثری از دایناسورها و خزندگان عظیم الجثه تا همین یکسال پیش نبود !
                      و آخر هفته گذشته دوران یخ سراسر زمین را فرا گرفت . انسان جدید فقط حدود ۴ ساعت روی زمین بوده و طی همین یک ساعت گذشته کشاورزی را کشف کرده است !!!
                      بیش از یک دقیقه از عمر انقلاب صنعتی نمی گذرد و… حالا ببینید انسان در این یک دقیقه چه بلائی بر سر این بیچاره ی ۴۶ ساله آورده است !!! …
                      او جمعیت خودش را به نسبتهای سرسام آوری زیاد کرده ، و نسل ۵۰۰ خانواده از جانداران را منقرض کرده است!

نظر

• moslemi
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 103

دوست عزیز:
                        از اصلاخ مصلاح بیا بیرون فکر 60000 و بعد 70000 شاخص باش شنبه جبران می کنه میگی نه از مندی بپرس

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

بعید بدونم در عمر صد ساله این تاپیک اصن نمودار بورسی تو این تاپیک رقم خورده باشه ... خلاصه از اونجا که مندی همیشه سنت شکنه اینکارو کردیم باشد که رستگار شوید...

خب ..همونطور که در نمودار میبینین ...شاخص در حال گشاد شدن میباشد و اصطلاح تکنیکی بهش میگن گشاد از سمت راست ... واین حالت مورد علاقه بسیاری از مومنین خاصه شیرازیون میباشد...

اما علت اینکه شاخص نتونسته این خط بالایی رو بشکونه به علم نوظهور عالم مومنین برمیگرده که نامش هس علم کلفت شناسی ...البته این علم کلفت شناسی از حوزه ی کشورهای خلیج فارس بیرون اومد ...

اگه چشای شهلاتونو باز کنین میبینین بر اساس این علم خط بالا خیلی کلفت هست وسوراخ کردن آن بسیار سخت ...خصوصاً در این ایام که همه نامزدهای انتخاباتی به فکر سوراخ کردن هم هستن وکسی برای تبلیغات

هم که شده به فکر سوراخ کردن خط روند نیس ... ولی از اونجایی که ما حاجی مندی نامزد انتخاباتی هستیم وبا شعار زیبای مندی پر طلایی ، امید مومناتی .. وارد صحنه نبرد شدیم با اجازه بزرگترا وبدور از چشم ناظر بازار ومالمیر

خودمان به وسیله یک شی ء خاص اون خط روند رو در اون قسمت دایره ای که ملاحظه مینمایید سوراخ کردیم... باشد که رئیس جمهور شما مومنین ومومنات شویم

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                            ینی من امیدوارم بحق دل پرخون حاجی مندی :( به حق این شب تاریک ، پرونده ی تو و مهری و این تیم نظارتی خصوصاً علیرضاجمالی و ادمین وحید ومجید بره دادگاه لاهه ..دوتا قطعنامه ی شورای امنیت بچسبونن تنگ دلتون تا بفهمین لابی مندی چن من روغن داره ..
                            حالا هی بریش من بخندین تا خنده دونتون پاره بشه ....

هنر نباشد که نشکستن را بشکنیم
                            هنر آنست که شکسته را بشکنیم
                            خداییش این دری وری ها رو از کجات درمیاری؟!!:-/

مرصی محسنم ... ای بابا ما همینطوری ام شمارو تو زحمت انداختیم دیگه بی انصافیه این کارو هم بکنیم .. من هر چی میکشم از دست این ممد شکوفه زبون لق با این مهری نفله هست ... چغولی دوتاییشون رو میرم پیش عند المومنین حاجی مندی میکنم تا حسابشونو بزاره کف پاشون

ولی خداییش خعلی حرفه ای دست و بال مارو بستینا .. هر قسمتی که میخام برم واسم علامت موفق باشید خارجی ها رو نشون میده:D

چقدر دلم واسه آواتورم تنگ شده میخام دست وصورتشو بشورم سرخاب مارتیکش کنم بریم عروسی
                            هنوز واست زوده پی به اقتدار مهری ببری...<):)

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ...به موقعش همتونو تصفیه میکنم....ازتون روغن کنجد میگیرم....:D
                            ...از سهامای بزرگ مپنا و فولاد آماده برا صعود هستند....
                            دکی جان ما همه سرباز شماییم... تو رو خدا ما رو ببخش....#:-S

بعید بدونم در عمر صد ساله این تاپیک اصن نمودار بورسی تو این تاپیک رقم خورده باشه ... خلاصه از اونجا که مندی همیشه سنت شکنه اینکارو کردیم باشد که رستگار شوید...

خب ..همونطور که در نمودار میبینین ...شاخص در حال گشاد شدن میباشد و اصطلاح تکنیکی بهش میگن گشاد از سمت راست ... واین حالت مورد علاقه بسیاری از مومنین خاصه شیرازیون میباشد...

اما علت اینکه شاخص نتونسته این خط بالایی رو بشکونه به علم نوظهور عالم مومنین برمیگرده که نامش هس علم کلفت شناسی ...البته این علم کلفت شناسی از حوزه ی کشورهای خلیج فارس بیرون اومد ...

اگه چشای شهلاتونو باز کنین میبینین بر اساس این علم خط بالا خیلی کلفت هست وسوراخ کردن آن بسیار سخت ...خصوصاً در این ایام که همه نامزدهای انتخاباتی به فکر سوراخ کردن هم هستن وکسی برای تبلیغات

هم که شده به فکر سوراخ کردن خط روند نیس ... ولی از اونجایی که ما حاجی مندی نامزد انتخاباتی هستیم وبا شعار زیبای مندی پر طلایی ، امید مومناتی .. وارد صحنه نبرد شدیم با اجازه بزرگترا وبدور از چشم ناظر بازار ومالمیر

خودمان به وسیله یک شی ء خاص اون خط روند رو در اون قسمت دایره ای که ملاحظه مینمایید سوراخ کردیم... باشد که رئیس جمهور شما مومنین ومومنات شویم

استاد مندی یه لطفی هم بفرمایین مقایسه ای از فارس و پارسان بفرمایید..;)
                            چه نمادهایی رو واسه خرید پیشنهاد می دین؟؟!!;;)
                            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/17, 22:39.
                            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                            (نيچه)

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

ای بابا ممد.... زدین دل مارو شکوندین بعد میگین این دری وری ها رو از کجات در میکنی ... این دل دیگه دل نمیشه ... خدایی دیدی که یه روز اشکبوس مطالبش دیر میومد بالا داغ کرده بود نمیخاس مطلب بزنه ..عمراً کسی از بچه های بورسی باهاش این کارو بکنن بیاد مطلب بزنه ..داری میبینی دیگه .... اونوق مندی خاکی با این دل ومغز پاکش این بلا رو سرش آوردین ... یه هفته اعزام به خارج کشور و بعدشم اینطوری .... ولی مندی اونقده قلبش بزرگه که هیچ گاه دلخوری از کسی به دل نمیگیره خیالتون راحت باشه.... اگه یه روزم اومد که مطلب نزدم بخاطر اینه که احساسم اینه که وجودم موجب ناراحتی دیگرون میشه .... البته دارم یه وبلاگ میزنم میخام یه یادگاری از خودم تو دنیای مجازی باقی بزارم که اگه یه روزی مُردم .. با خوندنش یه فاتحه برام بخونن ..چون اینطوری که من دارم پیش میرم واین تفکراتی که من نسبت به این جامعه و مملکت دارم بعید بدونم نسلی رو از خودم باقی بزارم اونم این بچه های امروزی که سر قبر آدم تف هم نمیندازن چه برسه بیان فاتحه بخونن .... هییییی روزگار ..

نسبت به مهری ، موردی رو متوجه شدم که نظرم نسبت به شوخی با ایشون عوض شد البته در خصوص اون مورد یه بار شک کردم ولی بعدش با اقرار خودش یقین حاصل کردم وخلاصه باز ازش میخام اگه یه ذره دلخوری از من داره منو حلال کنه ممکنه همین امشب ما مردیم دیگه نبودیم ..برداشتم از مهری اینه که یه مقدار کینه به دل میگیره و هنوز از دست من دلخوره ... ولی تو اینطوری نیستیا ..اخلاقت مثل خودم میمونه ...هم لارجی و هم گشاد :D

اما در مورد بورس .. امروز واقعاً گیج شدم .. از یه طرف فارس و اینطوری فروختن ..از یه طرف پترشیمی منفی بعلت شایعه افزایش نرخ گاز وخوراک ..از یه طرف باید پالایشگاهی مثبت میبود که اینم جونی نداش ... گفتیم بازار منفی هس پس نوبت قندیاس ..دیدیم نه این نفله ها هم بخاری فعلاً ازشون بلند نمیشه ... خلاصه ما هم هیچی نخریدیم .. فقط 1000 تا شفن رو فروختم ..هرچن به این سهم اعتقاد راسخ دارم 2000 به بالا رو قطعاً میبینه ..
                              اخر بازارم که دیدی .. من یکی که گ.. گیجه ورداشتم صف پارسانو ورداشتن .. خلاصه شنبه بنظرم بازار یه مقدار گیج بزنه ولی یکشنبه بهتر میشه تصمیم گرفت .. ظاهراً فارس بیشتر مورد تایید اساتید هست و همچنین گروه پتروشیمی ....

نظر

• کاویانی
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 71

مندی من جای تو بودم تا قبل از اینکه دوباره برم تو انفرادی آخرین پستم رو حذف میکردم داداش، بری دلمون برات تنگ میشه.

به قول محمد پ.ن: منظورم اون نمودارت هست.
                                آخرین ویرایش توسط کاویانی؛ 2013/04/17, 23:54.
                                [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X