حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • siagh
    عضو جدید
    • Apr 2012
    • 6

به به برای یک بار هم شده خواستم ببینم تو سایت بورسی !!! خانمها چگونه سهام را تحلیل می کنند دیدم اشتباه اومدم انگار اینجا یک سایت تفریحیه چون حتی یک کلمه هم حرفی از بورس نبود .

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

...به نام هستی بخش یکتا...
      ...یا لثارات الحسین....
      ...بازی زمانه و امتحان و ابتلا الهی و کمی هم مشکلات لجستیکی ورود به سایت باعث شد که از شما دوستان خوب و همچنین یاران قدیمی این تاپیک دور بمونم و سعی کنم تا در برابر هجوم ابتلایات و مخاطرات با توکل به ذات هستی بخش و توسل به آل علی ایستادگی و پایمردی کنم....به حول و قوه الهی امکان حضور و ورو مجدد من فراهم گشت به همت عمورضا نموی عزیز و دوست وبرادر ارجمندم علیرضا جمالی و ناظرین محترم....
      ....یادی میکنم از دوستان وعزیزانم که در گذشته ای نچندان دور همپیاله و همکیش هم بودیم و خوب الان متوجه شدم گروه موفق و پویای اداف رو تشکیل دادن ....از علی کرمی عزیزم دنیایی عذر خواهی و پوزش دارم من باب خلف وعده ای که شد که در یه شرایط بحرانی امکان عرض ادب به حضور شریفش رو نداشتم و بعد ه هرچه به دنبال شماره گشتم پیدا نشد....
      ....یادی کنم از ممد شکوف قهرمان دور شکم نوار ساحلی خلیج فارس تا بندر گوادر....هر جا که هست شمشیر مولا علی بر تارک سرش.....(یادت بخیر رفیق)....
      ....تشکر ویژه ای هم داشته باشم از ساسان بزرگوار و دوست وبرادر کوچک و نادانم مندی که هر از گاهی این تاپیک غبار گرفته رو بالا میاوردن و یادی از این شمع خاموش میکردن....
      ....نسبت مندی با بنده مانند خواص بیبصیرته که نمیدونه روز بعد از عاشورا آهنگ نباید بزاره....درستت میکنم ....رفیق منی....یه دوره فشرده کلاسای ایدیلوژیک نیاز داری....
      ....سلام گرمی هم به مهرداد ساتیر عزیز ...حضورا در تاپیکشون شرفیاب میشم....
      ....میبینم دوستان عزیزی به جمع دوستان سابق این تاپیک اضافه شدن.....خوش امد گویی میکنم....فقط حدو حرمت و حریم این تاپیک و صاحب این تاپیک رو نگه دارند بنده خاک پای همه اشون هستم....
      .....لطفا کسی هم (جدای از دوستان ناظر)اینجا برای پندو اندرز اخلاقی و این تاپیک چرا اینجوریه و اونجوری نیست و من نمیبینم اینجا چه سهمی بخرم وارد نشه که مدت زیادی هست که حالو حوصله ندارم سریع میرم تو فاز دست به یقه شدن....
      ....زیاده عرضی نیست....رفع الله رایت العباس....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• BETA
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 447

دکترجان سلام .. مندی بی بصیرت شایعه کرده بود توسوریه شهیدت کردن ...:-q
        خوشحالم که دوباره حضور داری..

ارادتمندی همیشگی...
        آخرین ویرایش توسط BETA؛ 2013/11/20, 14:47.
        تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

....سلام بتا جان....
          ....البته سوریه که نه....ولی کم از توپ و خمپاره نصیب ما نشد...فدای تو عزیز دل....شاد باشی...با دیدگان بصیرم مطالب اونطرف رو که خوندم بحث شیرینی بین دو دلداده اشکی ملودی بیا و حید اعرابی همیشه در صحنه در گرفته....بنظر میرسه اون ماه عسل شیرین با جدا شدن منافع فعلا تا مرحله طلاق عاطفی و پودر کیک کردن پیش رفته....در فرصت مناسب توضیحات مبسوطی عرض میکنم...

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

سلام
            بر دکتر نازنین
            آقا ما اینجا را خونه خودمون میدونیم
            دکی
            فقط چند تا شفاف سازی اساسی به همه بدهکاری
            اساسی
            از بیلی چه خبر
            شاوانهای 800 تومنی را چکار کردی
            ممد و علی کرمی سابق چه خبر
            و داستانهای بورکس و بازیگرانش...............
            غیبت هم که.............
            تا بعد.....
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

....شب بزرگی در تاریخ ایران زمینه ....
              ....نمیدونم میشه با کدوم شب در تاریخ این مرزو بوم مقایسه اش کرد....شهریور 20 و سقوط تهران؟؟؟....یا حیله قوام به شوروی و آزادی آذربایجان....؟؟؟....فردا صبح چه طلوعی خواهیم داشت....
              ....آیا امکان برقراری روابطی متعادل ومتناسب با شان و جایگاه این ملت با دنیای آزاد خواهیم داشت یا همچنان باید شمشیرو برای روز مبادای جنگی خونین تیز کرد؟؟؟...

نظر

• علی خان
                عضو فعال
                • May 2013
                • 271

سلام جناب مهربان گرامی
                بنده افتخار اشنایی با شما رو ندارم
                اما با دوستان خوبی چون ممد شکوفا علی کرمی یا همون وحید خودمون مندی عزیز و سایر دوستان ادافی اشنایی خوب و دوستی تنگاتنگی دارم
                تعریف شما رو بسیار شنیدم از دوستانی که در بالا ذکر کردم
                خیلی خوشحال شدم که برگشتین
                انشالا همیشه سالم و موفق در پناه حق باشید
                [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                  سلام
                  بر دکتر نازنین
                  آقا ما اینجا را خونه خودمون میدونیم
                  دکی
                  فقط چند تا شفاف سازی اساسی به همه بدهکاری
                  اساسی
                  از بیلی چه خبر
                  شاوانهای 800 تومنی را چکار کردی
                  ممد و علی کرمی سابق چه خبر
                  و داستانهای بورکس و بازیگرانش...............
                  غیبت هم که.............
                  تا بعد.....
                  ....ساسان عزیز....با سلام و خوش امد گویی....
                  ...درب این تاپیک برروی همه عزیزانی مثل تو که گلو دوست داشتنی هستند بازه....کمی زمان به جلو بره یه شفاف سازی مبسوط خواهم داشت....لاوان 2100 فروختم...آره؟؟...چی؟؟....آره حق باتوا از من بورس باز در نمیاد....خوب چه میشه کرد روزی ما هم همینقدر بود....
                  ....بیل رو میگی؟؟؟....بالاخره به سرکار اصلی خودش برگشت و الان زیر پای یه کشاورز دلسوز مشغول کندن زمین برای کشت بهاره است....ممدو علی کرمی ....والا ممد که نابود شده....منکه دلم خیلی براش تنگه..مثل اینکه اونور رییس شده کلاسش بالارفته باما نمیپره....یه تیکه بزرگش رو از شکم یه کوسه بیرون کشیدن....علی کرمی که من شرمنده اشم..نمیدونم چطور شماره اشو گیر بیارم....دلم برا ممد تنگ شده....

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

قلب کوچک
                    مادربزرگم می‌گوید: قلب آدم نباید خالی بماند. اگر خالی بماند، ‌مثل گلدان خالی زشت است و آدم را اذیت می‌کند.

من قلب کوچولویی دارم؛ خیلی کوچولو؛ خیلی خیلی کوچولو.

مادربزرگم می‌گوید: قلب آدم نباید خالی بماند. اگر خالی بماند، ‌مثل گلدان خالی زشت است و آدم را اذیت می‌کند.

برای همین هم، مدتی ست دارم فکر می‌کنم این قلب کوچولو را به چه کسی باید بدهم؛ یعنی، راستش، چطور بگویم؟ ‌دلم می‌خواهد تمام این قلب کوچولو را مثل یک خانه قشنگ کوچولو، به کسی بدهم که خیلی خیلی دوستش دارم…
                    یا… نمی‌دانم…

کسی که خیلی خوب است، کسی که واقعا حقش است توی قلب خیلی کوچولو و تمیز من خانه داشته باشد.

خب راست می‌گویم دیگر . نه؟

پدرم می‌گوید:‌ قلب، مهمان خانه نیست که آدم‌ها بیایند، دو سه ساعت یا دو سه روز توی آن بمانند و بعد بروند. قلب، لانه‌ی گنجشک نیست که در بهار ساخته بشود و در پاییز باد آن را با خودش ببرد…

قلب، راستش نمی‌دانم چیست، اما این را می‌دانم که فقط جای آدم‌های خیلی خیلی خوب است. برای همیشه …

خب… بعد از مدت‌ها که فکر کردم، تصمیم گرفتم قلبم را بدهم به مادرم، تمام قلبم را تمام تمامش را بدهم به مادرم، و این کار را هم کردم اما…

اما وقتی به قلبم نگاه کردم، دیدم، با این که مادر خوبم توی قلبم جا گرفته، خیلی هم راحت است، باز هم نصف قلبم خالی مانده…

خب معلوم است. من از اول هم باید عقلم می‌رسید و قلبم را به هر دوتاشان می‌دادم؛ به پدرم و مادرم.

پس، همین کار را کردم.

بعدش می‌دانید چطور شد؟ بله، درست است. نگاه کردم و دیدم که بازهم، توی قلبم، مقداری جای خالی مانده…

فورا تصمیم گرفتم آن گوشه‌ خالی قلبم را بدهم به چند نفر؛ چند نفر که خیلی دوستشان داشتم؛ و این کار را هم کردم:

برادر بزرگم، خواهر کوچکم، پدر بزرگم، مادر بزرگم، یک دایی مهربان و یک عموی خوش اخلاقم را هم توی قلبم جا دادم…

فکر کردم حالا دیگر توی قلبم حسابی شلوغ شده… این همه آدم، توی قلب به این کوچکی، مگر می‌شود؟

اما وقتی نگاه کردم،‌خدا جان! می‌دانید چی دیدم؟

دیدم که همه این آدم‌ها، درست توی نصف قلبم جا گرفته‌اند؛ درست نصف!

با اینکه خیلی راحت هم ولو شده بودند و می‌گفتند و می‌خندیدند. و هیچ گله‌یی هم از تنگی جا نداشتند…

من وقتی دیدم همه‌ی آدم‌های خوب را دارم توی قلبم جا می‌دهم، سعی کردم این عموی پدرم را هم ببرم توی قلبم و یک گوشه بهش جا بدهم… اما… جا نگرفت… هرچی کردم جا نگرفت…

دلم هم سوخت… اما چکار کنم؟ جا نگرفت دیگر. تقصیر من که نیست حتما تقصیر خودش است. یعنی، راستش، هر وقت که خودش هم، با زحمت و فشار، جا می‌گرفت، صندوق بزرگ پول‌هایش بیرون می‌ماند و او، دَوان دَوان از قلبم می‌آمد بیرون تا صندوق را بردارد…

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

علی خان عزیز....با سلام....
                      ...اون عزیزانی که ازشون نامبردی همه جزو نوادر روزگار در امر رفاقت و معرفت و بورس و تحلیل هستند....دنیا براشون کوچیک بود...تو چشم تک تکشون شوق رفتنو پر کشیدنو میخوندم....یجورایی آسمانی بودن....شب عملیات بود....با وانت علی کرم همه عازم خط میشن....گلوله خمپاره 120 میخوره سینه کش وانت....همه آسمانی میشن....چی؟...نه؟؟؟..نگرانشون نباشید...جمعشون جمعه...نظریه پردازشون که ممد شکوفه....قسمت نی لبک و مزقون هم به عهده داداش کوچولوی من مندی بی بصیرته....مهرداد هم با اون خیش 3 گوش بالا سرشونه....علی کرم هم...کار خاصی نمیکنه....هرروز صبح اگر درامتداد ستاره قطبی رو به فلق خونبار کنید همشونو سوار بر یه ابر بزرگ با هاله ای از نور بر دور سر چنگ نوازان میبینید....
                      ...علی جان....از بهترین آدمهایی هستند که من در طول عمرم باهاشون برخورد کرد....همشون...بیریا میگم....واقعا نبودشونو احساس میکنم....خیلی بهشون سلام برسون....امیدوارم که فرصت آشنایی بیشتر با شمارو هم من پیدا کنم و بیش از پیش در این تاپیک خدمتتون باشیم....پاینده باشید...

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

دکتر مهربان سلام
                        آقا سهم چی مد نظر داری یه تحلیل بده حال بیاییم.
                        ارادتمندیم
                        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• مندی
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 522

وای ببین کی اومده ..از راه نزدیک اومده ..با چشم شهلا اومده ... با کله ی تاس اومده ..

مهری جون مخلصیم ..خوبی داداشی .... حال میکینی این بی بصیرتی ما چطور باعث شد توی گوریل رو از خاب خرسی بلند کنه ...اینه که بی بصیرتی بعضی وقتا موجب نعمت هست

تازشم اگه بی بصیرتایی مثل ما نباشه که حضرت ظهور نمیکنن ... به فرضم ظهور کنن اونوقت گردن کیو بزنه ... کی ؟ مسئولین .. استغفلله:D

خلاصه خوشحالیم که همه عزیزان رو سرکیف میبینیم ..دل کوچیکمون این مژده رو میده که دوباره دوستان قدیم و جدید در کنار هم در این تاپیک جم میشیم و شبا خاطرات زیر پتویی تعریف میکنیم

البته از یه بابت رجوع نابهنگام تو برا بورس خبر ناخوش آیندی هست ولی دیگه آش کشک خاله س ..کسی که میاد بورس باید ریکس فوق سیستماتیک حضور دکی الکی رو بپیذیره ...

خبرت سهم میخری سریع بیا همه رو خبر کن ملت بفهمن سریع دربرن از تو سهم ... سبدتو چرا اعلام نکردی تاحالا ..هان

جان مندی دور و بر این چنتا سهم فعلن نرو من توشم ... ثتران ، ستران ، ح انصار ، ختراک ، وتوشه

این آهنگم بزاریم برا عزیزانی که قر تو کمرشون گیر کرده ...لرزش سینه فراموشتون نشه ...

دانلود آهنگ

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• BETA
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 447

یه سلام عاشقانه..به سبکه اندی تقدیمه مندی /:.Heart.:/
                            مندی تو فقط سهمه صتران و نداری تو سبدت..صابون سازی ایران...به دردت میخوره..یه چنتا صابونم بچپون تو سپتت..یه جاهایی ;;) به کارت میاد جوجه ازبه بی بصیرته مطربه ..ه ه...مرگ برامریکا..:.thumbsupsmileyanim اخیش خالی شدم..>:)

مندی اون چنگالتو از تو ش..درار یه چنگال سفت به این اخابر بکش..میگن نون تپولی توشه...زود باش تا نپریده...

مندی عشق منی ..:x
                            آخرین ویرایش توسط BETA؛ 2013/11/22, 01:13.
                            تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                              یه سلام عاشقانه..به سبکه اندی تقدیمه مندی /:.Heart.:/
                              مندی تو فقط سهمه صتران و نداری تو سبدت..صابون سازی ایران...به دردت میخوره..یه چنتا صابونم بچپون تو سپتت..یه جاهایی ;;) به کارت میاد جوجه ازبه بی بصیرته مطربه ..ه ه...مرگ برامریکا..:.thumbsupsmileyanim اخیش خالی شدم..>:)

مندی اون چنگالتو از تو ش..درار به این اخابر بزن..میگن نون تپولی توشه...زود باش تا نپریده...

صابون سازی و خوب اومدی بتا ... یه بار داشتم تو حموم میرقصیدم پام رو صابون رفتن همانا و با کمر نقش زمین شدن همانا/:.coolsmiley02:./ ...
                              همسایه پایینی مون اومده بود بالا که به این بیشعورتون بگین آخه ما نباس ارامش داشته باشیم اون که عشق دنسه خبر مرگش بره تو کاواره خونه ...ما چه گناهی کردیم :D
                              خلاصه هر وقت یه گرومپ میاد همسایه پایینی میفهمه ما دوباره سر تمرینات دنس سرمون گیج رفته خوردیم زمین .. ;;)

این اخابرو اتفاقن چن روز پیش یه نوسان ازش گرفتیم پول پیتزامون درآومد کلی چسبید ... اینی که من میبینم اینه که کف سهم رو 300 بسته شده ..البته خیلیا منتظر بودن بیاد رو 285 اینا تا بخرن که برابر خط پایینی چنگال محسوب میشه .. ولی خوب بعید هست بیاد ..خوب جم میشه ...
                              حالا مقاومتایی که سرراهشه اولیش 329 تومنه ...بعدیش 340 تومن ایناس ..اگه اینا رو رد کنه بنظر من میتونه تا خط بالایی چنگال برسه که میشه حدودای 420 تومن با تلورانس 10 تومن بالا پایین

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• ساسان
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 728

-خبرگزاری شام تایمز از تشکیل گردانی موسوم به جهاد نکاح در سوریه خبر داد.

به گزارش ایرنا، این خبرگزاری پنج شنبه نوشت: پس از بحث و جدل در باره موضوع جهاد نکاح در سوریه، یک زن که خود را فرمانده گردان ˈزنان مجاهدˈ در سوریه، وˈ ملکه جنگجویانˈ نامیده، بیانیه این گردان با عنوان ˈنشاط نکاحˈ را قرائت کرد.

ˈبرخی سایت های متعلق به معارضان سوری، ویدیویی را پخش کرده اند که در آن این فرمانده زن، معروف به ˈملکه المحاربینˈ با استناد به آیاتی از قرآن کریم جهاد را در سوریه واجب می خواند.

این زن ادامه داده است: امروز همه از جمله کودکان مردان و پیرزنان، باید برای جنگ با نظام کافر سوریه و سقوط آن جهاد کنند.ˈ

وی افزوده است:تاسیس این گردان، برای مشارکت زنان در کنار مردان شریف سوریه ، برای آزاد سازی این کشور است.ˈ

وی گفته است: هر زنی که قادر به حمل سلاح است باید سلاح دست گیرد و کنار مردان بجنگد، و کسانی که نمی توانند سلاح در دست بگیرند باید در کارهای پشتیبانی مثل پختن غذا مشارکت کنند،
                                و زنان دیگر نیز باید در جهاد نکاح که توسط علمای دین ثابت شده مشارکت کنند.

نظر

در حال کار...
                                X