حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vet
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1504

در اصل توسط مندی پست شده است View Post

خخخخخخخخخخخخ
    من رو یاد جونی هام مینداخت که میرفتم باشگاه بدن سازی
    این مدیر اونجا از این آهنگ خوشش میومد هی میذاشت و من هی نگاهش میکردم اونم هی میخوند /:.negaran.:/
    یعنی مونده بودیم بدنسازی کار کنیم یا حرکات ژانگولر بزنیم/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
    والااااااااااااا
    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• صبا
      عضو عادی
      • Aug 2011
      • 200

در گذشته ای نه چندان دور اینجا واسه خودش رونق و صفایی داشت در واقع سوپاپ اطمینانی بود که در اوج استرسهای بازار لبخند هرچند کمرنگ بر لب خوانندگان و میهمانانش مینشاند... وماهم دراین تاپیک خود را به صورت دنگ ودونگی شریک میدونستیم ..تا اینکه افراد تاپیک پراکنده شدند و شاکله تاپیک از هم پاشید. و هرکسی از فرومی و تاپیکی سردراورد. در واقع تاپیک صد پاره شد و دکتر مهربان هم در پی 1 نبرد حماسی با بیلی دسته بیل در عین شهامت و تهور حماسی واقعا نمیدونم چه بلایی سرشون اومد که گاهی گهگداری همانند دخترکان همسایه نشسته بر لب پنجره رخی مینمایند وسپس در هاله ای از ابهام به قهقرا میروند تا زمانی دور... و القصه تاپک را غبار غم واندوه گرفته... باز هم به مرام مندی تک سوار این تاپیک که گاهی اتشی روشن میکند و میرود از این جمع خسته وسرد... ولی هنوز امید در دلمان هست... که این تاپیک رونق گذشته را بیابد وما مجدد شاهد رجز خوانی دکتر و دسته بیل و بقیه باشیم راستی بیلی کجاس اونم نیس ...

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

آخ جون آتیش
        .... دمت گرم مهری تا بنزین و خالی کنی من آتیششو آماده کنم ..هوا هم سرد شده .... بی زحمت اول شوکوفه رو آتیش بزن ...چربی دور شیکمش زیاد هست آتیشش دیرتر خاموش میشه ....زود .. یخ کردیما:D

امروز بطور اتفاقی کفش بزرگی کردم مهری ..میخام فرق پرتاب ماهواره در ایران وخارج رو بهتون نشون بدم /:.yead.:/

در خارج .............

در ایران ......:D

این برادرمونم داشت طی یه عمیلات ژانگولری میرفت ماهواره همساده پایینی رو به اسمون پرتاب کنه که ایطوری شد ...کل ملت داشتن از خنده غش میرفتن تو کوچه ...دوتا از بچه ها رو از دل درد ناشی از خنده بردنشون اورژانس ...

/:.negaran.:/:.thumbsupsmileyanim/:.negaran.://:.yead.:/
        فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• ارزو
          عضو عادی
          • May 2012
          • 272

جناب دکتر
          سلام
          امروز هم اول وقت در
          دتولید
          با شما
          همرکاب شدم

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

سلام به گرمی لبوی قرمز بخار پز به همه ی عزیزان ...خوبین خوشین ..واقعن دستمریزا ...بازم دست صبای گلم درد نکنه که حداقل یه دستی به این تاپیک کشید ....

خلاصه اینکه شماها هم مثل اصحاب پیامبر ..اینهمه نصیحتشون کرد که نکنین ولی بمحض اینکه سرشو گذاشت زمین اصحاب کردن :D

ما هم اینهمه گفتیم امتحان داریم کمتر هستیم دیگه خودتون چراغ تاپیکو روشن نیگر دارین ولی غافل اینکه همه رفتین دنبال پول پارو کردن ...باشه برین ببینیم شما که پولدار میشین با مایی که فقیر هستیم چه فرقی پیدا میکنیم

میگم فرق ایام امتحانای پسرا و دخترا دیدین چطوره ..کر کر خندس خدایی این ایام خصوصن در خابگاهای مومنین ومومنات

عینجا مثلن خابگاه دختراس شب امتحانم هست مکالماتی که بین هم رد وبدل میکنن ...

پریسا : وااااااااااااااای (این صدای جیغ بود ) بچه هااااااااا بدبخت شدیم ..صفه 745 جزوه گم شده :D

فریبا : خدایاااااااااا من فقط چار دور خونده بودمش تورو خدا پیدا شه بچه ها /:.negaran.:/

سهیلا در حال گریه : هممون میافتیم من اینو میدونستم بدبخت شدیم :((

بیتا هم در حال آرایشه هنو متوجه نشده چه خبره وگرنه ماتم سرا بود الانی ...

حالا بریم سراغ خابگاه پسرا

هشمت : بچه ها میگم فردا چه امتحانی داریم

جاسم : ولک امتحانو بیخیال جزوه درسو اصن داریم ..وحید حکمو سریع بگو/:.weirdsmiley.:/

وحید : من که صب ساعت 7:30 پا میشم میخونم ...جاسم حکم باشه خاج :D
            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

پیشاپیش شب یلدا رو هم به همتون تبریک میگیم ...این اهنگ ویژه رو هم هدیه میکنیم به شما خوبان و صدالبته عزیزترین هایی که درقلب ما هستن و جاشون محفوظ/:.Heart.:/

سعی کنین با این آهنگ خوب برقصین و آبروی مارو نبرین .....:D

دانلود آهنگ

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با مهربان

در اصل توسط صبا پست شده است
                استغفار کن مندی از این بساط و اشکال قبیحه ومورد دار باشد که خداوند به راه راست هدایتت کناد
                عیییی خواهر ... ما که بعید هس به راه راست هدایت شیم ولی امیدواریم راه راست به سمت ما هدایت شه

راستی خواهر یه مقدارسبزی گرفتم دست وپنجه زری همساده درد نکنه پاک کرده یه دیگ بیار یه عاش واسه این بچه های این تاپیک درس کنیم از بس این جوونای امروزی غذای فرنگی وپیتزا خوردن نمیدونن عاشو چطور مینویسن چه برسه خورده باشن

دیگه چه خبر خواههههر :D راستی شنیدی ثریا خانم زن عباس عاقا بقال محلو میگم افسرده شده ..میگن عباس عاقا ذلیل مرده رفته هوو آورده سرش ...مرتیکه کچل خجالت نکشیده با این سنش ...الهی که تفنگ سرپر بخوره فرق سر کچلش جونمرگ شده ...

خواهر حالا شبی میموندی شب یلدا هم هست شام سپردم پنج تا پیتزا بیارن ....

در اصل توسط vet پست شده است
                مندی جان جوون مجرد تو این تایپک میاد
                /:.ph34r-smiley.:/
                اول یادی کنم از دکتر هالی عزیز که هر جا هست ایشاله هم خودش هم دوتا دخملای نازش شاد و سلامت باشن /:.Heart.:/

وتی خان کجای کاری عزیز ... به این برکت ... جوونای مجرد کلی چشم ودل پاک ترن از این متاهلاش ..

نمونش همین عمو ساسان متاهل خودمون ...برو خبرایی که گذاشته رو چک کن ...از هر 10 تا خبری که گذاشته 9 تاش مربوط به جهاد نکاح هست تو سوریه:D

بی معرفت قبلنا میومد یه دوتا سهم معرفی میکرد الانی که فقط کارش شده تک خوری ....عمو ساسی به این قبله اگه نیای دوتا سهم بگی همین جا دعا میکنم با عیال دومت دعوات بشه بندازت از خونه بیرون

وای چه شود این عیال ساسان این مطلبو بخوونه
                /:.yead.:/...... جملگی برای روح تازه سقط شده فاتحه مع الصلوات

مرحوم وصیت کرد حتی المقدور زن میگیرین زنی باشه که نشونه گیریش خوب نباشه

نظر

• petter
                  عضو عادی
                  • Apr 2012
                  • 141

در اصل توسط vet پست شده است
                  مندی جان جوون مجرد تو این تایپک میاد
                  /:.ph34r-smiley.:/
                  عیییی خواهر ... ما که بعید هس به راه راست هدایت شیم ولی امیدواریم راه راست به سمت ما هدایت شه
                  .
                  .
                  .

وتی خان کجای کاری عزیز ... به این برکت ... جوونای مجرد کلی چشم ودل پاک ترن از این متاهلاش ..

.
                  .
                  .
                  مرحوم وصیت کرد حتی المقدور زن میگیرین زنی باشه که نشونه گیریش خوب نباشه[/B]
                  vet جون، مندی از دست در رفته...
                  بهتره به جای مندی شکلک اون یارو رو نصیحت کنیم که تو بیشتر پستای مندی قر میاد، ... خجالت نمیکشه همش بدون شلوار میپره وسط و میره تو فاز دنس...!!!
                  :D /:.yead.:/

معلوم نیس این عکسها و شکلک ها رو از قوطی کدوم عطاری در میاره ؟؟!!! /:.wacsmiley.:/ :O

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

[B]

اول یادی کنم از دکتر هالی عزیز که هر جا هست ایشاله هم خودش هم دوتا دخملای نازش شاد و سلامت باشن /:.Heart.:/

نمونش همین عمو ساسان متاهل خودمون ...برو خبرایی که گذاشته رو چک کن ...از هر 10 تا خبری که گذاشته 9 تاش مربوط به جهاد نکاح هست تو سوریه:D

بی معرفت قبلنا میومد یه دوتا سهم معرفی میکرد الانی که فقط کارش شده تک خوری ....عمو ساسی به این قبله اگه نیای دوتا سهم بگی همین جا دعا میکنم با عیال دومت دعوات بشه بندازت از خونه بیرون

وای چه شود این عیال ساسان این مطلبو بخوونه
                    /:.yead.:/...... جملگی برای روح تازه سقط شده فاتحه مع الصلوات

مرحوم وصیت کرد حتی المقدور زن میگیرین زنی باشه که نشونه گیریش خوب نباشه

سلام
                    بر همگی
                    مندی عزیز
                    بگذریم
                    این دکی هم که کلا شهید شده رفته
                    بیشتر خواننده مطلب دوستان هستم
                    فعلا هم تلمذ نزد اساتید برای ما نکوهیده است و بس
                    دیشب ممد خودشکوفا عزیز تماسی داشت و تونستم صدای گرمش را بشنوم
                    ولی اگر این دو تا بچه گذاشتن بفهمم چی گفتم و چی شنیدم
                    اره
                    خدا را شکر بد بازاری نداریم
                    فعلا که کمی دارویی کمی خبهمن و خساپا و وساخت و کمی هم فاسمین
                    با دید بلند مدت اندکی هم رکیش هم بد نیست
                    بیمه پارسیان هم از عرضه اولیه هنوز با ماست
                    نم نم هم اضافه شده کلا سهم با کلاسیه
                    این هم نقل قولی از سایت همسایه و ختم کلام

ﭘﺴﺮ : ﺭﻧﮓ ﺭﻭﮊﺕ ﺧﯿﻠﯽ ﻗﺸﻨﮕﻪ
                    ﺩﺧﺘﺮ : ﻣﺮﺳﯽ
                    ﭘﺴﺮ: ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻢ ﻣﺰﺵ ﺭﻭ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﻢ؟
                    ﺩﺧﺘﺮ : ﺗﻮ ﮐﯿﻔﻢ ﻫﺴﺖ . ﻭﺭﺩﺍﺭ ﺑﺨﻮﺭ...
                    --------

در سرزمینی که نام قبرستانهایش "بهشت" است، معلوم می‌شود که مردمانش در "جهنم" زندگی می‌کرده‌اند
                    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ارزو
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 272

در اصل توسط ارزو پست شده است View Post
                      جناب دکتر
                      سلام
                      امروز هم اول وقت در
                      دتولید
                      با شما
                      همرکاب شدم
                      سلام
                      عجب شانسی اوردم
                      که با دکتر مهربون
                      در دتولید همسنگر شدم
                      اگر توی جم همسنگر بودم
                      که.................

نظر

• ساسان
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 728

حیفه این تاپیک صفحه اول نباشه

امید به زندگی
                        سه نفر جواب آزمایش هایشان را در دست داشتند . به هر سه ، دکتر گفته بود که بر اساس آزمایشات انجام شده به بیماری های لاعلاجی مبتلا شده اند به صورتی که دیگر امیدی به ادامه زندگی برای آنها وجود ندارد .در آینده ای نزدیک عمرشان به پایان می رسد .آنها داشتند در این باره صحبت می کردند که می خواهند باقیمانده عمرشان را چه کار کنند .

نفر اول گفت :....

« من در زندگی ام همیشه مشغول کسب و تجارت بوده ام و حالا که نگاه می کنم حتی یک روز از زندگی ام را به تفریح و استراحت نپرداخته ام . اما حالا که متوجه شده ام بیش از چند روزی از عمرم باقی نمانده می خواهم تمام ثروتم را در این چند روز خرج کامجویی و لذت از دنیا کنم.

می خواهم جاهایی بروم که یک عمر خیال رفتنش را داشتم . چیزهایی را بپوشم که دلم می خواسته اما نپوشیده ام . کارهایی انجام دهم که به علت مشغله زیاد انجام نداده ام و چیزهایی بخورم که تا به حال نخورده ام .»

نفر دوم می گوید : « من نیز یک عمر درگیر تجارت بوده ام و از اطرافیانم غافل بوده ام .

اولین کاری که می کنم اینست که می روم سراغ پدر و مادرم و آنها را به خانه ام می آورم تا این چند روز را در کنار آنها و همراه با همسر و فرزندانم سپری کنم . در این چند روز می خواهم به تمام دوستان و فامیلم سر بزنم و از بودن با آنها لذت ببرم . در این چند روز باقی مانده می خواهم نصف ثروتم را صرف کارهای خیر خواهانه و عام المنفعه بکنم . و نیمی دیگر را برای خانواده ام بگذارم تا پس از مرگ من دچار مشکلات مالی نشوند .»

نفر سوم با شنیدن سخنان دو نفر اول لحظه ای ساکت ماند و اندیشید و سپس گفت :

« من مثل شما هنوز نا امید نشده ام و امیدم را از زندگی از دست نداده ام . من می خواهم سالهای سال عمر کنم و از زنده بودنم لذت ببرم اولین کاری که من می خواهم انجام بدهم اینست که دکترم را عوض کنم می خواهم سراغ دکترهای با تجربه تر بروم من می خواهم زنده بمانم و زنده می مانم.

درخشش کاذب

یک روز صبح به همراه یکی از دوستان آرژانتینی ام در بیابان ” موجاوه ” قدم می زدیم که چیزی را دیدیم که در افق می درخشید . هرچند مقصود ما رفتن به یک ” دره ” بود ، برای دیدن آنچه آن درخشش را از خود باز می تاباند ، مسیر خود را تغییر دادیم .

تقریباً یک ساعت در زیر خورشیدی که مدام گرم تر می شد راه رفتیم و تنها هنگامی که به آن رسیدیم توانستیم کشف کنیم که چیست . یک بطری نوشابه خالی بود و غبار صحرایی در درونش متبلور شده بود .

از آن جا که بیابان بسیار گرم تر از یک ساعت قبل شده بود ، تصمیم گرفتیم دیگر به سمت ” دره ” نرویم . به هنگام بازگشت فکر کردم چند بار به خاطر درخشش کاذب راهی دیگر ، از پیمودن راه خود باز مانده ایم ؟ اما باز فکر کردم ، اگر به سمت آن بطری نمی رفتیم چطور می فهمیدیم فقط درخششی کاذب است ؟

نکته اخلاقی : هر شکست لااقل این فایده را دارد ، که انسان یکی از راه هایی که به شکست منتهی می شود را می شناسد
                        .
                        تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ارزو
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 272

سلام
                          بر صاحبخونه
                          ان شا ا... با شهدا محشور شی
                          دتولید هم از من منفک شد
                          ان شا ا... برای خریدارش هم پر سود باشه

نظر

• مندی
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 522

بارالها، اینجانب و بچه های این جا کلن حال نداریم به راه راست هدایت شیم خودت بی زحمت راه راست را به سوی ما کج بفرما ..عامین ;;)

سلام به همگی ...جمعه تون بخیر...میبینم همگی دارین عاماده مشین برا نماز جمعه ...آورین آورین

همینجا تا یادم نرفته چون ممکنه نرسم عید سعید کریسمس رو به همه ی هم وطنان عزیز مسیحیم پیشاپیش تبریک میگم ایشاله هر جا هستین شاد باشین و ایام نیکویی جلودارتون باشه .../:.Heart.:/

یذره امروز بریم تو خط این فوتبالیا.....

میگن از الان جواد خیابانی نذر کرده گزارش بازی ایتالیا – هلند بهش برسه که همش بگه شاهد جدال لاجوردی پوشان با لاله های نارنجی هستید که مخ ملت رو چرخ کنه بریزه رو زمین

گزارش بازی ایران و آرژانتین ام بهتون بدم (خیابانی)

به نام خدا ..گل!!!!
                            با بازی ایران و آرژانتین در خدمتتون هستیم .... گلل!!!!
                            صحنه آهسته رو می بینیم ، عه این گلو کی خوردیم ؟؟؟
                            ایران فقط ۸۸دقیقه وقت داره واسه جبران گلهاش … گلل

خدایی از الان متنفرم از اون گزارشگری که بعد بازی آرژانتین بگه درسته تیم باخت ولی این هیچی از ارزش های تیم ما کم نمیکنه

باور کنین خدا به سر شاهده من اگه جای کی روش بودم شب قبل از بازی با آرژانتین چراغا رو خاموش میکردم میگفتم هر کی میخاد بره در ره /:.yead.:/

میگم شایعه شده کی روش دستور داده برا سردرگمی مسی ، تمام بازیکنا تو زمین همو هاشم صدا بزنن

ترکیب احتمالی که چه عرض کنم قطعی ایران هم مقابل آرژانتین اینه ... 5-0-11 laughingsmiley ....اون 5 نفر خط حمله پنج تن آال عبان

اینم عکس منتخب جام جهانی امسال ... وحشت در آرژانتین ...او می اید ...نامش هاشم است :D

خدایی این ایرونیا چه کردن با پیچ مسی .... یه نفر یادداشت گذاشته بود مسی دلار اونجا چنده

نظر

• sadeghmousavi
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 484

سلام. بالاخره انتظار به سر رسید و دوباره جمعه شد و مندی اومد.... تا روان دوستانش رو شاد کنه!
                              مندی جان این چنگالاتو امروز تو چی فرو میکنی؟

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

سلام صادق ... کشیدم صادق .... ینی فرو کردم :D

تو ثباغ و باما ...ثباغو گذاشتم پیش ساتیر گور به گوری ... این باما هم چون اسمش قشنگه اینجا میزارم ..باما با باما همیشه خندون باشین /:.yead.:/

باما با قدرت هر چه تمام خط بالای چنگال مارو درنوردید و یه کوچلو برگشت و لمس خط چنگال کرد وداره آماده میشه برا رالی جدید ...اگه فردا زیر 1534 تومن نیاد خط بالای چنگال حمایت محکمی براش میشه و خودشو آماده میکنه برا 2000تومن

نظر

در حال کار...
                                X