حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بیل گیتس
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 167

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ....نه...تو مدير پورتفو هستي؟؟؟....نه تو ؟...بيلي ميزنمx-(....نه نه...يادم رفت مادوستييمم...:->
    ...بيلي كدوم شركت يه امار ازش بده يه ادرسي شماره تلفني ازت داشته باشيم تجربه نشون داده كه شيطون زود تو رو گول ميزنه برا احوال پرسي بيايم خدمت...:d:->
    ...حميد همين دوقدمي خودمه هرروزم با 2-3 تا اس حالشو جا ميارم(يعني ميپرسم)...بابا تو كه ازخودموني...
    ...والا غول بيني كه فيل افريقاييه ولي اگر پزشك متخصص منظورته من تورو بفرستم پيش استاد خودم...مطبش ارژانتين ساختمان پزشكان پايين بيمارستان كسرا هست...
    ....از اون كار درست تر سراغ ندارم...فقط كافيه اسم منو بياري هر چي بدو بيراهه نثار ميكنه...جدي ميگم...از بس دوران دانشجويي ميپيچوندم ميرفتم بخش ديگه سر به خانم بچه ها بزنم...ولي دوسم داشت به من 19 داد....7 تا دختر بوديم من يه پسر...نامردا تا استاد ميخواست چيزي نشون بده ميرفتن دور گوش يارو حلقه ميزدن منم كه نميتونستم برم بشينم رو كله اشون...ميزاشتم بشينن خوب واكس گوش مريضو ببينن خودم يواشكي جيم ميزدم اخر ساعت برميگشتم...اخرم نمره ام از همه اشون بيشتر شد...:d8-}
    ....اگر كسي رو ميخواي كه كسي رو حرفش حرف نزنه اون داداشته بيني بين الله مريض جلوي من نتق نميكشه....اما در مورد درز استادم نميدونم ولي هيچ بعيد نيست مو لا درزش بره چون سني ازش گذشته و خوب خودت بهتر ميدوني عضلات كف لگن شل ميشه ووو....بعلهه...
    ..حالا بگو ببينم مشكلت چيه شايد خودم بتونم كمكت كنم...چيه...دماغت گنده است ؟؟؟...ميخواي عمل كني...؟؟؟...بابا حالا فعلا دماغو ول كن فكر اون سر طاست باش...
    ...پيش ما زياد بيا داره يواش يواش ازت خوشم مياد تا يكي دوماه ديگه كه باز يه دسته گل به اب بدي...:*
    مهربان خسته میکنی ها.x-(
    من به تو میگم نفر اول گوش و حلق بینی در حدی که که نظرش تو کل دنیا مورد قبول باشه و تو ایران کسی رو حرفش نتونه حرف بزنه.گفتم همشون رو میشناسم.ولی بازم ممکنه یه وقت کسی از دستم در رفته باشه که اگه میشناسی به من معرفی کن.یه طومار بلند بالا نوشتی.;)
    اونی که تو میگی احتمالا دکتر احمد دانشی هست.که میشناسمش.
    ببینم خیری از تو به ما میرسه یا نه.

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

قرن بیستم که گذشت... آن هنگام در پهنه گیتی در پنج نقطه انیمیشن و ساخت آن متمرکز شده بود... واسه بردن فضای ذهنیت مثالایی از تولیداتشون میزنم:
      امریکا که همه با والت دیزنی میشناسیمش و میکی موس و عشق من گوفی...
      اروپای شرقی و مثلا بولک و لولک یا پت و مت
      شوروی و قهرمانان معروفشون: کارتون جالب گرگ و خرگوش
      فرانسه با آستریکس و اوبلیکس
      ژاپن از پسر شجاع بگیر و برس به بنر و بل و سباستین...

این وسط قدرترین مرکز از لحاظ گستردگی تولید و حجم کار همین ژاپن بود
      در پس این ممارست و تمرین و تجربه حاصل غولی سربرآورد که به حق بزرگ ترین انیماتورهای تاریخه...
      هایائو میازاکی و آثار برجسته اش رو بارها می شه دید و لذت برد... جالبه که به همه سنی هم فرصت ارتباط برقرار کردن میده...
      این بزرگوار با همین فیلم که معرفی می کنم جایزه اسکار بهترین فیلم سال رو هم برده...
      یعنی اثری در قامت جدایی نادر از سیمین...
      اما خود فیلم...
      Spirited Away
      برنده اسکار و جز پرفروش های تاریخ سینما... رتبه یک بیشتر رده بندی های انیمیشن از نگاه سینما دوستان...
      داستانی تخیلی و حیرت انگیز از رشد و بالیدن یک دختربچه در فضایی افسانه ای و کاملا شرقی...
      قهرمانی های این شخصیت در جای خودش کم از آرنولد در ترمیناتور و رقیبش مهربان در بورس تهران نداره.../:)
      انقد که شخصیت هاش رو باروح و جوندار طراحی و اجرا کرده گاهی فراموش می کنم دارم کارتون می بینم. بازم میشه به هر سنی و هر خانواده ای معرفیش کرد. حتی به دوستان گرامی ارزشی... خوش باشید
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• Captain Nemo
        مدیر
        • Dec 2010
        • 2934

سلام دکتر جان

امروز خیلی بهت زحمت دادم
        خداییش متخصص درمان سرطان هستی...
        خواستم تشکری کرده باشم ...
        امیدوارم که روزی کلینیکت روی دست تهران کلینیک بلند بشه ...
        شب خوش ...
        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• sourena
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 1080

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ....نه...تو مدير پورتفو هستي؟؟؟....نه تو ؟...بيلي ميزنمx-(....نه نه...يادم رفت مادوستييمم...:->
          ...بيلي كدوم شركت يه امار ازش بده يه ادرسي شماره تلفني ازت داشته باشيم تجربه نشون داده كه شيطون زود تو رو گول ميزنه برا احوال پرسي بيايم خدمت...:d:->
          ...حميد همين دوقدمي خودمه هرروزم با 2-3 تا اس حالشو جا ميارم(يعني ميپرسم)...بابا تو كه ازخودموني...
          ...والا غول بيني كه فيل افريقاييه ولي اگر پزشك متخصص منظورته من تورو بفرستم پيش استاد خودم...مطبش ارژانتين ساختمان پزشكان پايين بيمارستان كسرا هست...
          ....از اون كار درست تر سراغ ندارم...فقط كافيه اسم منو بياري هر چي بدو بيراهه نثار ميكنه...جدي ميگم...از بس دوران دانشجويي ميپيچوندم ميرفتم بخش ديگه سر به خانم بچه ها بزنم...ولي دوسم داشت به من 19 داد....7 تا دختر بوديم من يه پسر...نامردا تا استاد ميخواست چيزي نشون بده ميرفتن دور گوش يارو حلقه ميزدن منم كه نميتونستم برم بشينم رو كله اشون...ميزاشتم بشينن خوب واكس گوش مريضو ببينن خودم يواشكي جيم ميزدم اخر ساعت برميگشتم...اخرم نمره ام از همه اشون بيشتر شد...:d8-}
          ....اگر كسي رو ميخواي كه كسي رو حرفش حرف نزنه اون داداشته بيني بين الله مريض جلوي من نتق نميكشه....اما در مورد درز استادم نميدونم ولي هيچ بعيد نيست مو لا درزش بره چون سني ازش گذشته و خوب خودت بهتر ميدوني عضلات كف لگن شل ميشه ووو....بعلهه...
          ..حالا بگو ببينم مشكلت چيه شايد خودم بتونم كمكت كنم...چيه...دماغت گنده است ؟؟؟...ميخواي عمل كني...؟؟؟...بابا حالا فعلا دماغو ول كن فكر اون سر طاست باش...
          ...پيش ما زياد بيا داره يواش يواش ازت خوشم مياد تا يكي دوماه ديگه كه باز يه دسته گل به اب بدي...:*
          =)):d
          دکتر جون عاشقتم
          بسی خندیدم و لذت بردم مثل همیشه از نوشتارت
          فقط تورو خدا نگو کارت به کارت کنم که عیشمون نقض میشه:d
          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
            شیخ اجل فرمودند
            الکریم اذا وعد وفا...
            دکتر مهرداد جانم اجازتی فرمودند و دستوری صادر کردند مبنی بر تبدیل تاپیکشان به کافه...
            به دیده منت دکی...
            این اولین رقمش رو داشته باشید..

معرفی و نقد کوچولوی شاهکارهای سینمایی...

امیدوارم ببینید و لذت ببرید ای اشباح!! ببخشید کاربران محترم:d

فیلم پیشنهادی من در ژانر حادثه ای و ماجراجویی:

هفت سامورایی اثر جاودانه نابغه بزرگ سینمای ژاپن و جهان, آکیرا کوروساوا.

به اعتقاد همگان یکی از صد اثر برتر کل تاریخ سینماست و به نظر منتقدان ژاپنی و خارجی از بهترین فبلم های کل تاریخ این کشوره.

توش دو تا از بهترین هنرپیشه ها و بازیگران آثار استاد می درخشند. تاکیشی شیمورا و توشیرو میفونه یکی از بهترین نمونه های رابطه شاگرد و استاد رو در سینما نمایش داده اند. ظرافتی در بازیشون نهفته که در هر بار دیدار نکته جدیدی ازش بیرون می زنه. سبک بازی میفونه پرتحرک و شلوغه و شیمورا آرام و زیرپوستی. یه جورایی واسم یادآور دنیرو و پاچینو هستن در چهل سال بعد.
            فیلم گرچه در ژانر حادثه ای ساخته شده اما بسیار با آثار معمولی این گونه تفاوت داره و در کنار لذت بخشیدن به تماشاچی تشنه هیجان, فکر و اندیشه اون رو هم درگیر می کنه. به نحوی که ناخودآگاه همه رو با پیام فیلم همراه می کنه. مضمون اتحاد ضعفا و نترسیدن از ظالم همیشه شورانگیز بوده و هست. به گونه ای که همین امروز هم ملت های بسیاری درگیرش هستن. کاش مردم روزگار ما چندین بار این فیلم رو می دیدن و کاری چون اونها واسه خودشون می کردن. به خودم می گم نکنه این عربهای همسایه زودتر از ما فیلم کوروساوا رو کشف کرده اند!!
            در اواخر فیلم جایی از قول یکی از کشاورزان ذکر می شه راهزنان اونقد هم که به نظر می رسیده قوی و ترسناک نبوده اند.
            این سکانس خودش یک از فرازهای بلند جامعه شناسی رو در برداره. اونجا که میگویند مفهوم قدرت عملا وجود نداره وبه میزانی که از شخص یا موضوعی احساس هراس بشه صاحب قدرت می شه.
            بگذاریم و بگذریم...
            دوستان خوبم ببینید و ازش لذت ببرید...

این هم لینک فیلم در سایت معتبر IMDB

http://www.imdb.com/title/tt0047478
            .....درود خداوند بر تو ...ان زمان که چشم بر جان گشودی و لب به سخن باز کردی....
            ...دوست خوب من ممد....هنوز این فیلمو در اوان کودکی خود بخاطر میاورم...همون روزایی که همه عشق هفته ما رسیدن بعد از ظهرای روز جمعه ونشتستن پای فیلم سینمایی عصر جمعه بعذ از برنامه کودک بود....
            ...مثل این میمونه که فیلم فریم به فریم و اسلاید به اسلاید از جلوی چشم من رژه میره....هنوز اون صحنه اخرفیلم رو که کشته شدن اخرین راهزن توسط اون سامورایی بودبخاطر میارم....چوب خط کشیدن رو تنه درخت وشمردن تعداد راهزنای کشته شده....لحظه ورودشون به دهکده....میدونی که اقتباسی از این فیلم رو درست کردن باسم 7 دلاور...مرحوم مغفور یول براینر توش بازی میکردو چند تا بازیگر معروف دیگه....
            ...ممد من تو اینا توشیرو میفونه رو میشناسم که تو چند تا فیلم معروف دیگه اشم بازی میکرد شاه لیر کورو ساوا ...یادمه تو چند تا فیلم هالیوودی هم بازی میکرد....یه فیلمش خیلی جالب بود داستان زندگی یه سرباز ژاپنی و امریکایی بود که تکو تنها تو یه جزیره تو جنگ دوم جهانی افتاده بودنو ناخواسته باید در کنارهم زندگی میکردن....
            ....ممنون از معرفی این فیلم از دوست خوبم محمد...
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

تشکر از یار مهربانم... منظور کتاب نبودا... مهربان دکی بود:d

از آثار استاو کوروساوا هالیوود بسیار اقتباس و حتی کپی کرد...
              یکه از مشهوراش فیلم به خاطر یک مشت دلار اثر سرجو لءونه هست که کلینت ایستوود باهاش به دنیا معرفی شد. این اثر مو به مو کپی از فیلم یوجیمبو می باشه که باز هم درش میفونه یار قدیمی و بازیگر ثابت آثارش و همون شیمورا که عرض شد می درخشند...

مهرداد جان بیا چوب بردار منو بزن و انقد تعریف نکن.... به خدا از خجالت می میرما...:-?
              تو خودت خوبی ما رو هم خوب می بینی... یادم باشه یه بار از خانوم اجازه بگیرم و بیام چند دقه پیش منشیت بشینم...
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

..راستی دیروز من مهمون عزیز و گرامی داشتم که چشم منو روشن کرد ...دیروز دقایقی مهمون کاپیتان نموی عزیز دوست خوب و قدیمیم بودم....

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

دوست خوبم مهرداد واقعا خوش به حالت که تشریف نداری و پلشتی ها رو نمی بینی...
                  انسان که قرار بود اشرف مخلوق باشه... از کجا به کجا رسید...
                  از خوندن بعضی حرفا عرق شرم به پیشونیم می نشینه... همون بهتر که این تاپیک کافه باشه و توش از همه چیز بگیم جز پول...
                  زمانی که در دنیای هنر و علم غوطه ور بودم هرگز به خواب هم نمی دیدم جنگلی چنین به نام اقتصاد در اطرافم وجود داره...
                  اما ما پوستمون کلفته و تا وقتی انسان هایی چون یاسر و مهربان تو فروم بورسی هستند ما هم هستیم....
                  راستی این جمله دعایی هم هدیه من سیت " =جنوبی برایت"
                  درود بر پنجه و انگشتانت در آن هنگام که پمپ سرنگ رو با قدرت و تا ته...ته ته ها... فشار میدی.... آخ.... دکی مرگ ما یواش... طرف مرد

:d:d
                  آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/13, 18:34.
                  (نيچه)

نظر

• محمدرضا مرادی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

دکتر جان،پناه آورده ایم از وسواس خناس به تاپیکی پر احساس...

این چه بساط است که معاندان و منافقان از برای موافقان و رفیقان ساخته اند؟!

واقعا چه کسی مسئوله؟!
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

...محمد ...این اخرین کلمات من در این هفته هست....الان که این سطورو مرقوم میکنم به سمت جایگاه ابدیم یعنی کلینیک حرکت میکنم و تا شنبه صبح در انجا بسر خواهم برد....ایا من زنده برخواهم گشت؟؟؟..اگر مردم...اگر این روح بلند از سراچه این جسم خارج شد این تاپیکو برای تو بارث میزارم....فقط یه وصیت دیگه....حواست به بیل گیتس و حمید اعرابی باشه....شماره هردوشونو برات میفرستم....b-)

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

با کمال میل مدیریت تاپیک رو قبول می کنم... اما هفته دیگه جاها عوض... من جات می رم کلینیک تو هم تاپیک رو بچرخون... من از بچگی عاشق دکتری و آمپول بازی بودم!!!

خوب دوستان فروم بورسی جا داره از فرصت استفاده کنم و به عنوان جانشین برحق دکتر اعلام کنم هرکی مشکل پزشکی و غیر اون داره تا روز شنبه که مهربان از ککلینیک برگرده می تونه به خودم مراجعه کنه و من طبابتی جانانه براش بکنم.

البته پول که چرک کف دسته ولی حق ویزیت من فقط دو برابر دکتره.. بعدا با هم حساب می کنیم...
                        >:D<:D:x
                        =))
                        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/13, 19:06.
                        (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                          دکتر جان،پناه آورده ایم از وسواس خناس به تاپیکی پر احساس...

این چه بساط است که معاندان و منافقان از برای موافقان و رفیقان ساخته اند؟!

واقعا چه کسی مسئوله؟!

به به چه سریع مشتریا از راه رسیدن...
                          اونوقت می گن مردم ما بصیرت ندارن...

خوب مرادی جان قضیه رو پیچیده نکن...

1 - ببین برادر من این واژه معاند و موافق نقل و نبات که نیست همین جور ما از ازل نثار هرکی مثه خودمون نیست می کنیم...
                          ما تو دنیایی داریم می زییم که شاید فقط 5 درصد امور رو بشه به طور قطعی خوب و بد نامید و باقی مسائل صرفا تفاوته...
                          حالا هر کی مثه من نیست که نمیشه بش گفت معاند و دشمن و غیر خودی و بی بصیرت و ...

مابه ازای صحبت بالا در اقتصاد هم چنینه:
                          شما استراتژی معاملاتیت میان مدته و بنده بلند مدت... من خوبم و شما بد؟؟؟

حالا اون چه که در رفتارهای تاپیک محبوبت می بینیم از همین دریچه یه بار دیگه باید چک بشه... لطفا خودت زحمتشو بکش که من سرم شلوغه...;)

2 - در کنار مردم آگاه و باتجربه, شخصی احساسی و عجول و طمعکار...امثال خودم رو می گم ها... آمده به بورس و انتظار سودهای کلان و یک شبه دارد... معلومه که نمی شه... بنده خودم زمانی ظرف دو ماه رقم سود خالصم 3.3 درصد بود که ناراضی نبودم... قبلش در ضرری عظیم بودم و رشدی آهسته و پیوسته دارم...
                          حالا این کودکان ریشدار چون کاخ آرزوهای طلایی شان به هم میریزه پشت سرش خشمی جنون امیز میاد و از انجا که در دنیا هرگز زیر بار مسئولیت اعمالشون نمیرند مقصری چون پرریسک که غایبه و قدرت دفاع هم نداره رو می تراشند و حالا مجازند هر چی می خوان بگن...

هفته دیگه هم که جعفر بیاد یا دو تا مثبت که بخورن همه یادشون می ره که اصلا عصبانی هم بودن و میشن داداش و آبجی....

اما توصیه ام به تو جوان نیکوخصال اینه که اندکی منابع علمی تشریح مدیریت بر خشم رو هم مطالعه نموده و بر دانشت بیفزایی تا دفعه بعد که رفتاری چنین از مردمان آشفته و خشمناک دیدی فقط کناری بنشینی و بازی نخوری و بستنی نوش جون کنی و بخندی...

والسلام

پول ویزیت فراموش نشود...
                          :d
                          (نيچه)

نظر

• محمدرضا مرادی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

به به چه سریع مشتریا از راه رسیدن...
                            اونوقت می گن مردم ما بصیرت ندارن...

خوب مرادی جان قضیه رو پیچیده نکن...

1 - ببین برادر من این واژه معاند و موافق نقل و نبات که نیست همین جور ما از ازل نثار هرکی مثه خودمون نیست می کنیم...
                            ما تو دنیایی داریم می زییم که شاید فقط 5 درصد امور رو بشه به طور قطعی خوب و بد نامید و باقی مسائل صرفا تفاوته...
                            حالا هر کی مثه من نیست که نمیشه بش گفت معاند و دشمن و غیر خودی و بی بصیرت و ...

مابه ازای صحبت بالا در اقتصاد هم چنینه:
                            شما استراتژی معاملاتیت میان مدته و بنده بلند مدت... من خوبم و شما بد؟؟؟

حالا اون چه که در رفتارهای تاپیک محبوبت می بینیم از همین دریچه یه بار دیگه باید چک بشه... لطفا خودت زحمتشو بکش که من سرم شلوغه...;)

2 - در کنار مردم آگاه و باتجربه, شخصی احساسی و عجول و طمعکار...امثال خودم رو می گم ها... آمده به بورس و انتظار سودهای کلان و یک شبه دارد... معلومه که نمی شه... بنده خودم زمانی ظرف دو ماه رقم سود خالصم 3.3 درصد بود که ناراضی نبودم... قبلش در ضرری عظیم بودم و رشدی آهسته و پیوسته دارم...
                            حالا این کودکان ریشدار چون کاخ آرزوهای طلایی شان به هم میریزه پشت سرش خشمی جنون امیز میاد و از انجا که در دنیا هرگز زیر بار مسئولیت اعمالشون نمیرند مقصری چون پرریسک که غایبه و قدرت دفاع هم نداره رو می تراشند و حالا مجازند هر چی می خوان بگن...

هفته دیگه هم که جعفر بیاد یا دو تا مثبت که بخورن همه یادشون می ره که اصلا عصبانی هم بودن و میشن داداش و آبجی....

اما توصیه ام به تو جوان نیکوخصال اینه که اندکی منابع علمی تشریح مدیریت بر خشم رو هم مطالعه نموده و بر دانشت بیفزایی تا دفعه بعد که رفتاری چنین از مردمان آشفته و خشمناک دیدی فقط کناری بنشینی و بازی نخوری و بستنی نوش جون کنی و بخندی...

والسلام

پول ویزیت فراموش نشود...
                            :d
                            این از خود بیخبران بی خرد آرامش حیاط ما را بر هم زده اند لیکن توپشان را پاره خواهم کرد تا یاد بگیرند دیگر توپ به شیشه ی همسایه نزنند...;)

کاش فقط استراتژی داشتن،مهم نبود چی باشه...

من 50% سبدم غبشهره،اما اصلا مشکلی ندارم با این قیمتش،هرچند کل سرمایه ی من اونقدر پایینه که روم نمیشه بگم،یه دانشجوی متاهل که یکی از منابع درآمد جزییش از بورسه...اما اینهمه هیایو هم نمیکنه...حالا نمیدونم یه عده با چه هدفی سهم رو خریدن که الان اینطور پریشان شدن...

اصلا اگه سهم برسه به قیمت 600 تومن من یکی باز هم مشکلی ندارم،چون میدونم چی حریدم و کی قراره بفروشمش...حالا هرچی پایینتر بازم میخرم،شده باشه پول قرض کنم یا طلای زنم رو بفروشم...

میانگینم میاد پایین،ولی قیمت هدف برای فروشم ثابته و میدونم اون قیمت رو میبینه...پس در هر صورت سود میکنم...

ویزیت کارت به کارت شد:)):d
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

مرادی جان پول ویزیت دریافت شد... زیاد فرستاده بودی ما پسش نمی دیم جای باقیش بازم طبابت می کنیم...:">

ببین جگرگوشه مبلغ سرمایه گذاری اصلا مهم نیست... عادتی که ممکنه شما پیدا کنی کمی نگرانم کرده.... این که سبدی تشکیل بدی و رعایت درصد رو کنی تمرینش از همین روزها شروع میشه... ولی از جملاتت برمیاد هنوز نکته رو نگرفته ای و بازم رویه ات رو حاضر نیستی یه نگاه دوباره بندازی... نکن همچی مرادی!! امیدوارم تجربه غبشهر باعث بشه هیچ وقت واسه هیچ سهمی بالاتر از 30 درصد تو سبدت محل نذاری... بپذیریم که طمع ما چشممون رو کور می کنه.. والا مگه قرار بود غبشهر چقد بهت سود میداد؟ 100 درصد زیاد زیادش بود دیگه.. خوب همین سود رو تو فولاد هم می شد کرد...چه ایراد داشت این سود رو از 5 کانال به دست بیاری؟؟؟

خوب بود اگه 5 تا گروه پرسود رو شناسایی کنی و در هر یک بهترینش رو 20 درصد می چیدی...
                              سنگ آهنی
                              پتروشیمی
                              غذایی و قندی
                              پالایش
                              فلزات اساسی
                              لولهنگ سازی
                              سرپاگرفتن مرغ
                              شنا با ویلچر
                              همه گروه های آینده دار اقتصاد این مملکتن... انتخاب با خودت:->
                              اما پسرم امروز شوهری فردا بابا :x خوب تمرین کن زیاد طمع نکنی تا الگوی خوبی واسه دوقلوهات بشی>:D<
                              اسمشون رو هم خواهشا نذار کچاد و کگل...

زیاد هم نگران امروزت نیستم... روزایی می رسه که سرمایه دار بزرگی بشی...
                              صبر داشته باش صبر داشته باش صبر داشته باش
                              (نيچه)

نظر

• محمدرضا مرادی
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

زیاد هم نگران امروزت نیستم... روزایی می رسه که سرمایه دار بزرگی بشی...
                                صبر داشته باش صبر داشته باش صبر داشته باش
                                صبرم خوبه شکر خدا!:d

من از اول امسال وارد بورس شدم،بعد دیدم اطلاعاتم کمه گذاشتم کنار و رفتم دنبال مطالعه و یادگیری تکنیکال بیشتر و از مهر دوباره استارت زدم...

شکر خدا بد نبوده از مهر تا حالا...
                                نمونه اش کگل( توی سبد ماهانه ام هم هست:d)
                                یا بموتو یا کرماشا با فولاد 340 تومنی که اینقدر خودمو تو تاپیکش به دیوار کوبیدم...

اما دلم نمیاد از این غبشهر بگذرم(شایدم نمیتونم!:d)فعلا هم استراتژیم اینه که میانگین بیارم پایین تا ببینم خدا چی میخواد...بنیادی سهم اونقد خوب هست که تا برج 2 سال بعد صبر کنم...

یه مشورت:به نظرت سودحداقل 70-80 درصدی تا برج 2 سال دیگه ارزش صبر نداره؟! به هر حال با افزایش سرمایه ای که دادم همچنان درصدش توی سبدم همون 50 هستش...ترجیه میدم اگه هم خواستم اضافه کنم با افزایش سرمایه باشه... منتظرم ببینم روندش چطور میشه...
                                آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2012/12/14, 01:32.
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X