حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید نصیری
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 594

مندسن پیام خصوصیتو گسسته کن میخوام یه سهم نون و آب دار بهت معرفی کنم بری حال کنی :-> هم حال ساده :* و هم کامل :">

باور کن این سهمو بخر به هر دختری تو دانشگاه بگی من (***) دارم با کمال شوق بهت جواب مثبت میده چون میدونه که تو آینده حتما پول دار میشی نه اینکه تحلیل بلد باشندا بلکه اینا با علیوت سروکار دارند و خود علیوت بهشون الهام میکنه که سهمت تو چه وضعیه:x:x

خواستم بهت بگم چطوری تو کمین بشینی تا بتونی کهمدا و شسینا و شمواد و فنوال شکار کنی که دیدم مثنوی هفتادمن میشه و مام شیرازی گفتم بی خیال بزار یه سهم مثل شفارس بهش پیشنهاد بدم که تخته گاز بره بالا و دردسر کمین کردن نداشته باشه چون ممکنه خوابش ببره... زودتر فعالش کن که ..;)
    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1134

کاوی جون حقیقتش گفتن اخبار و شایعات عمل پسندیده ای نیست و نباید بر مبناشون عمل کرد...
      اما یکی از دوستان که شایعه تعدیل مثبت شبهرن رو شب قبلش به گوش ما رسوند امروز هم اعلام کرد که شایع شده قراره کهمدا واسه تعدیل بسته بشه... شاید همش جفنگ باشه.. اما خدا رو خوش نمی اومد صداش رو در نمی آوردم.. خصوصا که یه بار طرف از بازار شایعات سربلند اومده بیرون!!! اما راستش خودم این یکی رو باور نمی کنم.. آخه این سالهای اخیر سابقه نداره کهمدا تو 9 ماهه تعدیل سود بده..:->.
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
        مندسن پیام خصوصیتو گسسته کن میخوام یه سهم نون و آب دار بهت معرفی کنم بری حال کنی :-> هم حال ساده :* و هم کامل :">

باور کن این سهمو بخر به هر دختری تو دانشگاه بگی من (***) دارم با کمال شوق بهت جواب مثبت میده چون میدونه که تو آینده حتما پول دار میشی نه اینکه تحلیل بلد باشندا بلکه اینا با علیوت سروکار دارند و خود علیوت بهشون الهام میکنه که سهمت تو چه وضعیه:x:x

خواستم بهت بگم چطوری تو کمین بشینی تا بتونی کهمدا و شسینا و شمواد و فنوال شکار کنی که دیدم مثنوی هفتادمن میشه و مام شیرازی گفتم بی خیال بزار یه سهم مثل شفارس بهش پیشنهاد بدم که تخته گاز بره بالا و دردسر کمین کردن نداشته باشه چون ممکنه خوابش ببره... زودتر فعالش کن که ..;)
        ای باباعلی جون .. اینا همه ی راههای مارو بستن ..... آواتور ماواتور پیام خصوصی خلاصه همه چی رو بستن ..ظلم اینا از شرم ویزیدم بدتره .. منم نفرینشون کردم سایتشون اینطوری شده

تو قسمت ارتباط با مدیرانم دوباری رفتم گل وشیرینی بردم ولی افاقه نکرد ... دیگه ماهم بیخیال شدیم .. ولی دارم یه وبلاگ شخصی درست میکنم ایشاله آماده که شد خبرت میکنم بیا اونجا بهم خصوصی بگو :*

چارشنبه ای رفتم شفن خریدم .. تو دلم هست واسه فردا وپس فردا برم تو قندی ..احتمال میدم یه جهشی داشته باشن ... پولیم واسمون دیگه نمونده از بس جیب سفته بازا رو پرکردیم ...ده تومن سرمایه هم مجبور شدم بکشم بیرون باید بدم بنده خدایی ازم قرض خاسته .. فکر کنم یه ده تومنی واسم مونده ... ایشاله امسال بتونم یه چهل تومن سرمایه جور کنم سی تومنشو میدم مستاجرم پرتش میکنم از خونه بیرون البته ببخشید با احترام ایشونو هدایت میکنم بیرون چون مومنه :x هست طرف ... پاتوق بچه های بامرام .. گل چین میکنم ..مهری جون یکیشه:-&:D ... این ممد شکوفه ی زبون لق هم راه نمیدم چون نمیخاس منو ببره خونه ساسان ...
        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

مندی جان این که قراره ما نبریمت خونه ساسی واسه اینه که به درسات لطمه نخوره... به جون دکی راست می گم:^o

ضمن اینکه فوتبال بالای 18 سال واسه تمرکز بورسیت خیلی خطرناکه... ما پیرمردا رو با خودت یکی ندون... ما طوفان و سیلاب هم بیاد نمی تونه تکونمون بده اما تو با نوازش نسیم هم می ری دوردست ها...:p

پیرامون پیام خصوصیت هم چشم.. امشب وارد عمل می شم ببینیم روی ما رو هم زمین میندازن یا نه...:-?
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 594

مندی یه سوال :-/

پول پیش مستاجرات رو برداشتی آوردی تو بورس :-/
            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• مندی
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 522

ممد ..گفتی درس .. جیگرم الانه خونه ..نامردا ورداشتن امتحانای پایان ترمو گذاشتن خرداد .. همشم پشت سرهم .. دهنم سرویسه به مولا ..ترم پیش هشت واحد ورداشتم یکیشو رفتم این نصیحت مهری نفله گوش کردم افتادم ..این ترم پونزده واحد ورداشتم .. هر وق توکلاس میگفتم پونزده واحد ورداشتم همه مومنات برمیگشتن نیگام میکردن .. تو دلشون میگفتن این دیگه چه خری هس ..البته منظرشون خرخون بوده ..
              درمورد فوتبال وطوفان وتمرکز هم بعداً حالیت میکنم من کیم.. صبر کن ..حالا واسه من ....صبر کن تابوقتش

نه بابا علی جون .. اینقدا هم مغز خر تو کلمون نیس ... همش پول کارگری خودم بوده ... بعدشم یه مستاجر بشتر ندارم ..الکی حرف تو دهن ملت میزاری که چی ..البته دونفرن:D

نظر

• وحید نصیری
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 594

ممد و مندی یه پیشنهاد برا دولت دارم شمام برسی کنید بدیم مهربان امضا کنه بعد که به صورت لایحه دراومد خودمون بریم اجراش کنیم و یه چندرغاز پول گیرمون بیاد.....

همونطور که واقفید بازار بورس ایران بسیار کوچیکه یعنی در برابر بازار مسکن به سان مگسی در برابر دایناسور هست به همین دلیل پول های گنده توش جا نمیشه فرض کنید یه ملک که قیمتش 10 میلیارده اگه پولش بخواد بیاد تو بورس چی میشه ؟ با سه چهار تا از این ملکا میتونند بورس رو ببرند بالا ......

اما همونطور که واقفید دولت امسال بی پول که چه عرض کنم بدهکار هم شده برا جبران باید کسب درامد کنه .......

الان میریم واسه پیشنهاد که باید توسط کارشناسان تاپیک بررسی بشه

حجم و ارزش معاملات بازار مسکن بسیار بالاست و از طرفی عدم پرداخت مالیات بابت زمین های راکد باعث جذابیت و دید سرمایه گزاری بلند مدت تو این حوزه میشه ( قانون پرداخت مالیات برا زمین های راکد چندین و چند بار رفته تو مجلس ولی هیچ گاه نتونسته تصویب بشه کما اینکه این قانون تو اروپا اجرا میشه) ....

دولت اگه بیاد و قانون پرداخت مالیات برا زمین های راکد وضع کنه جیبش پر پول میشه

علاوه بر اون با زدن یک بورس مثل بورس انرژی که میتونه اسمش رو به بورس مسکن تغییر بده میتونه این معاملات رو ساماندهی کنه و با افزایش و تسریع در انجام این نوع معاملات پول خفنگی از بابت مالیات به جیب بزنه
                بهترین تفریح خوابه!

نظر

• ساسان
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 728

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                  این ممد شکوفه ی زبون لق هم راه نمیدم چون نمیخاس منو ببره خونه ساسان ...

خوب خوب
                  اولا مشخص کنیم
                  دکی که ساکن کمپه همون اعتیاد ممد بوشهر (یاد برازجان بخیر) ممرضا که قم علی شیراز(یاد پیتزاهای فلکه گازو و بستنیها پشت زندانش بخیر )
                  منه حقیر هم فعلا" این خراب شده
                  مندی جان این خونه دقیقا کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟/
                  سهم زیر خاکی انتخابی من هم وپترو
                  هی بد نیست
                  تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مندی
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 522

جای دوری نیس ساسی جون تو همین خراب شده تهرون هست ... البته اگه الان بگم تو و مهری وممد ماشاله جز اولین کسایی هستین که بلند میشین میرین مزاحم مستاجر ما میشین از بس شما طوفان دیده و اهل تمرکز هستین هزار بار ماشاله بزنم به کپسول... طرف خاطرش واسه ما عزیزه رو چش ما جا داره مارو قسم داده فقط خودت وخودت ..ماهم که میدونی حساس رو حقوق مخلوقات الهی ..والا

ولی مترو خور هست .. جای نگرانی نیس .. اگه یه شب برادرای گمنام ریختن محاصرمون کردن جای فرار داره....

وپترو هم خوبه ..سهم خوب زیاده ساسی .. بزرگترین اشتباه من نداشتن صبر بود وگرنه سهم هایی که انتخاب کرده بودم همشون الانه بالای صد درصد سود دادن اگه روشون بودم یه ساله .. ولی ایشاله حسش که پیدا شد چون میدونی که بچگی مون تو شیراز بزرگ شدیم اون اب شیراز اثرش رو گذاشته ... تجربیات گهربارمون رو تو همین تاپیک میگیم ...عمراً مندی اگه خیری داشته باشه بره تو تاپیکای دیگه پخش کنه..همینجا تقسیم میکنیم ...

نظر

• کاویانی
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 71

یک سوال در مورد عرضه ی اولیه

فرض میگیریم وفارس 880 عرضه میشه و حقوقیهایی که دستور دارند سهم رو بخرند هم پیشهادشون رو روی همون قیمت بزارن، حالا اگر حجم درخواست خرید کمتر از کل سهام قابل عرضه باشه آیا عرضه انجام خواهد شد یا نه؟ اگر میشه تکلیف اون مقدار که خریدار نداره چی میشه؟ یا شاید خریدار داشته باشه ولی روی 600 تومن.
                      [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• کاویانی
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 71

در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
                        یک سوال در مورد عرضه ی اولیه

فرض میگیریم وفارس 880 عرضه میشه و حقوقیهایی که دستور دارند سهم رو بخرند هم پیشهادشون رو روی همون قیمت بزارن، حالا اگر حجم درخواست خرید کمتر از کل سهام قابل عرضه باشه آیا عرضه انجام خواهد شد یا نه؟ اگر میشه تکلیف اون مقدار که خریدار نداره چی میشه؟ یا شاید خریدار داشته باشه ولی روی 600 تومن.
                        در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                        باید بیشتر از 50 درصد سهم خریداری بشه که معامله قطعی بشه.
                        اگر معامله قطعی شد و مقداری از سهام خریدار نداشت، سازمان خصوصی سازی موطفه اونو تو روزهای آینده توی بازار بفروشه
                        عرضه اولیه شبریز رو بررسی کنید
                        [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• نون و قلم
                          عضو عادی
                          • Feb 2013
                          • 122

در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
                          محمد جان تو همین سایت تو یکی از تایپیکها همون کاربری که میخواست مندی رو ارشاد کنه داشت با یکی دیگه در مورد استخاره برای ورود به سهم بحث میکرد، البته بحثشون سر این بود که یکی میگفت من خودم استخاره میکنم ولی طرف مقابل به شدت از درست بودن یکی از مراجع حرف میزد و میگفت که هر وقت بخوام خرید یا فروش کنم برطبق جواب استخاره اون روحانی این کار رو میکنم و تا حالا نشده ضرر کنم.
                          آقا این قسمت از بیانات شما منو بیاد یه موضوعی انداخت
                          یادمه سالها پیش یه جماعتی میخواستن مرم رو از یه شهری به یه دلیلی بیرون بفرستن اونم نه واسه سیزده بدر ها واسه این که فکر میکردند اگه شهر خلوت بشه و جمعیتش کمتر اونوقت در مواقع بحرانی راحتتر میتونند کنترلش کنند به همین جهت دست به انواع ابتکارات و اقدامات محیر العقول قانونی و غیر قانونی زدند یکیش هم این بود که یکی از عزیزانشون فرمود که از عالم بالا رسیده که عنقریب یه زلزله توپ شهر رو زیر و رو میکنه و همه لازمه که از شهر کوچ کنند .
                          باری بنده از اون زمان تاحالا بانتظار نشستم که اون زلزله بیاد که خودتون بهتر میدونید که نیومده
                          اینو همین جوری گفتم که وقت بگذره شما زیاد تحقیق نکنید

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                            جای دوری نیس ساسی جون تو همین خراب شده تهرون هست ...

وپترو هم خوبه ..سهم خوب زیاده ساسی .. ...

مندی وپترو را داری :D
                            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

عمو ساسان مندی معامله گر قابلیه

دیشب میخواستم بهش شدوص و خبهمن رو پیشنهاد بدم که به نطق اومد و اندکی در باب سبدش سخنسرایی کرد و فهمیدیم که نه خیلی چیزا حالیشه و باید دوتا کلاس خودشناسی در بورس رو باهاش پاس کنیم.../:)

هم شفنش خوب بود و هم وپترو :x:x
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

از دیشب تا الان لحظات بسیار سختی بر من گذشت..
                                مندی پسرم هنوز شماره تلفن من رو داری؟؟؟
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X