حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

...هیچی....خورد به مقاومتش احتمالا تا 375 پایین بیاد...البته احتمال هم داره که پایین نیاد علی جان....ولی بنظر خودم با تاخیری 2-3 روزه خودشو به 385 میرسونه....اگر 420 رورد کرد رفتیم برا 450....علی جون بعدی...
    دکی جان سلام
    با نرخهای امروز سهام فولاد و نرخهای بورس کالا نظرت در مورد فولاد چیه
    ممنون
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
      ;) الان خنده داره اما در موقعیت یه جور دیگه بود....
      راستش بنده به دلیل خطرناک بودن گفته هام و صراحت گفتارم در مهمانیای بزرگ دو تا بادیگارد دارم:d
      تا یه وقت حرف آن چنانی نزنم که نشه جمعش کرد.
      آخه خیلی سخته ببینی یه نفر داره مزخرف و پرت وپلا می گه و تو ساکت بشینی و مجلس رو دست نگیری...
      ما هم که متنفریم از دروغ و نمایش و از فضاهای سرد و عصا قورت داده...

اما فرقت با ناصرخسرو...
      تفاوت شما در چند چیزه.
      اول فرق شما دو گل باغ شعر و ادب فارسی در استراتژی معاملاتی شماست
      حکیم اگه بود سهم باپتانسیلی مثه شپارس رو دو ماه اقلا نگه می داشت یه 30 درصد سود می گرفت و بعد می فروختش اما تو دکی جان بعد دو ساعت با دو درصد سود دادیش رفت.... یعنی تو نوسان گیری و حکیم دیدی میان مدت داشت!!!
      کاش من کارگزارت بودم مهرداد...

فرق دو: حکیم ناصر می فرمود:
      من آنم که پای خوکان نریزم مر این قیمتی لفظ دری را
      منظورش هم واضحه که معتقد بودن حرف گوهر و مروارید رو هرجا نباید خرجش کرد اما ...
      تو مهربان جیگر می ریزی دیگه..
      خب نریز جانم... جاهایی حرفایی رو می زنی.... چون حرف خلوت رو در جلوت می گی و همه درک یکسان ندارن اونی میشه که میشه...
      شاید بگی این که بد نیست و صرفا یه تفاوته... موافقم اما وقتی کار به مزاحمت دیگران برامون برسه و از ما انرژی روانی بکشه واسه دفاع یا توجیه و تشریح موقعیت, اینجا کمی بد می شه...

می دوستمت....

راستی دعوتم کردی ازون مطالب و خاطرات بامزه !!بازم بذارم تو تاپیکت..
      خودت خواستیا...
      راستش دنبال یه جایی می گشتم واسه دلم بشینم نقد فیلم بنویسم...
      همین جا خوبه...حالا کی می خونه؟؟ سخت نگیریم
      ربط نقد فیلم و طنز چیه رو هم شاید روزی برات گفتم...
      اینا هم که مردم بهش می گن جک متاسفانه خاطرات ماست;)
      ...منو ياد ابراهيم اشتر ميندازي محمد...راستي يه خولي هم تو تاپيك تردد داره اگه موافق باشي حلق اويزش كنيم...:d:d:d....ا...اين حرفا چيه ميزني خولي كيه داداش بيل گيتس خودمونه....از ادماي رك و بي شيله وپيله و صادق خوشم مياد...ادمايي كه پشت و روشون اينقد بهم نزديكه كه نور براحتي ازشون عبور ميكنه...مثل يه شيشه شفاف...
      ...
      ....ولي در باب فصل اول محمد دست بردار اين جماعت فعال تو تاپيك شپارس همه كوفي مسلك بودن ميگم اقا...(البته يادم رفت تو هم اونجا بودي دور از جون تو)...من برميدارم تو بيا...امكانات ارتباطي محدود شد...با تلكس...تاپيكو بستن با موبايل...كبوتر... دود..;)حالا جمع كردن سهم بخوره تو شپارس دونشون يدفه ديدي تاپيك شد برهوت..همه دررفتن...
      ...ولش كن محمد الانم ميبيني كه داره روبه پايين معامله ميشه اونيم كه 180 خريده بودم 187 دادم رفت...
      ....آمماا...نكته اي ظريف گفتي و غزل گفتي و در سفتي...من البته در باب اون يه بيت شعر مطلب و محل گفتنشو بگم كه داستان خيلي جالبي داره محمد و متعلق به ناصر نيست اين بيت متعلق به يه شاعر وطني و معاصر در عهد رضا شاه كبير و ملعون هست كه در نظميه و ركن 2 رضا شاهي گفت...
      ....اما محمد عزيز خيلي نگران باختن قافيه نيستم كه همينكه پا به سراي وجود گذاشتيم باخيتم...در اين مواقع محمد عزيز از موهبتهاي فيزيكي بنحو احسن در جهت پيشبرد مرامت و به كرسي نشوندن نقطه نقطه نظراتت استفاده ميكني...اگر ديدي از طريق گفتمانهاي دوستانه و رايج بشري وتبادل ارا ونظرات بصورت اقا منشانه و توام باشعور و احساس نتيجه گرفتي دعوت به مبارزه خيابوني ويقه يقه گيري ميكني كه خوب جواب ميده من امتحان كردم تو هم امتحان كن...:->
      ....ولي محمد كلا با نوشتارت حال ميكنم و حيف كه كش ماني شله و هي اينور اونور ميره ...در باب نقد فيلم ميخواي از 3 گانه هاي كيشلوفسكي شروع كنيم ولي تو اولين اپيزود عجب زن فرانسويه تيكه اي بود:)كفم بريد ...من با صورت اثيري وليت بينوش خيلي حال ميكنم نميدونم يه هاله اي از رمز الودگي و وجه تاريك شخصيت مرموز يه زن زيبا روداره كه خيلي در ادم توليد كشش ميكنه...فكر مكينم تو هم همين احساسو داري...نه راستشو بگو...ببين جون من منو نيگا كن چيه از زن و بچه خجالت ميكشي بابا واقعا كه داريم نقد فيلم ميكنيما...دوست دارم نظراتتو در مورد فيلمايي كه ميبيني و هر چيز جالب ديگه اي اينجا بزاري دوست دارم اين تاپيك رو كافه گفتگو كنم...ادماي باحالو مشتي و متفاوت مثل خودت....البته خولي رو هم داريم...;)

..راستي ممد جون...فقط اينجا يجور حريف من ميشن و از دست منم خارجه اونم اينه كه ايدي منو ببندن...
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط علیرضاباقری پست شده است View Post
        حالا که خوب بلدی بگو ببینم چرا
        ومعادن -فملی-کگل
        بگو بینم چی داری
        ....عليرضا ديدم معادنو كگل خريدي معادن رو 580 620 البته فكر كنم 620 رو ببينه ....فملي تا 850 كگل رو نميتونم پيش بيني كنم ولي يه مطلبي اونم احساس بنده است گمان ميكنم امسال سهام اين گروه رشد دامنه داري رو تا شب عيد داشته باشند البته در بين راه شاهد سكته هاي خواهيم بود...شايدم يهو فوت كنن نميودنم

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
          مهربان جون
          لطفا اون جعبه كه قول دادي بده چون رفيقت سود رو زده ٢٦٠ تومن پس بخر اژانس كن زود زود
          ...جعبه چيه فدات شم....تو الان تو رژيمي با كاور ميپري رو ترد ميل دلستر اسيد ماليك داره سريع چاق ميشي...تو اباذر زماني فرامرز فرياد حق طلبيت هنوز تو تاپيك شاراك بگوش ميرسه....اون 300 تومن پولو كه از طرف تو دادم به هومن نميخواي بدي....دمت گرم فرامرز سر برج چك دارماا...

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Aug 2025
            • 1134

...منو ياد ابراهيم اشتر ميندازي محمد...راستي يه خولي هم تو تاپيك تردد داره اگه موافق باشي حلق اويزش كنيم...:d:d:d....ا...اين حرفا چيه ميزني خولي كيه داداش بيل گيتس خودمونه....از ادماي رك و بي شيله وپيله و صادق خوشم مياد...ادمايي كه پشت و روشون اينقد بهم نزديكه كه نور براحتي ازشون عبور ميكنه...مثل يه شيشه شفاف...
            ...
            ....ولي در باب فصل اول محمد دست بردار اين جماعت فعال تو تاپيك شپارس همه كوفي مسلك بودن ميگم اقا...(البته يادم رفت تو هم اونجا بودي دور از جون تو)...من برميدارم تو بيا...امكانات ارتباطي محدود شد...با تلكس...تاپيكو بستن با موبايل...كبوتر... دود..;)حالا جمع كردن سهم بخوره تو شپارس دونشون يدفه ديدي تاپيك شد برهوت..همه دررفتن...
            ...ولش كن محمد الانم ميبيني كه داره روبه پايين معامله ميشه اونيم كه 180 خريده بودم 187 دادم رفت...
            ....آمماا...نكته اي ظريف گفتي و غزل گفتي و در سفتي...من البته در باب اون يه بيت شعر مطلب و محل گفتنشو بگم كه داستان خيلي جالبي داره محمد و متعلق به ناصر نيست اين بيت متعلق به يه شاعر وطني و معاصر در عهد رضا شاه كبير و ملعون هست كه در نظميه و ركن 2 رضا شاهي گفت...
            ....اما محمد عزيز خيلي نگران باختن قافيه نيستم كه همينكه پا به سراي وجود گذاشتيم باخيتم...در اين مواقع محمد عزيز از موهبتهاي فيزيكي بنحو احسن در جهت پيشبرد مرامت و به كرسي نشوندن نقطه نقطه نظراتت استفاده ميكني...اگر ديدي از طريق گفتمانهاي دوستانه و رايج بشري وتبادل ارا ونظرات بصورت اقا منشانه و توام باشعور و احساس نتيجه گرفتي دعوت به مبارزه خيابوني ويقه يقه گيري ميكني كه خوب جواب ميده من امتحان كردم تو هم امتحان كن...:->
            ....ولي محمد كلا با نوشتارت حال ميكنم و حيف كه كش ماني شله و هي اينور اونور ميره ...در باب نقد فيلم ميخواي از 3 گانه هاي كيشلوفسكي شروع كنيم ولي تو اولين اپيزود عجب زن فرانسويه تيكه اي بود:)كفم بريد ...من با صورت اثيري وليت بينوش خيلي حال ميكنم نميدونم يه هاله اي از رمز الودگي و وجه تاريك شخصيت مرموز يه زن زيبا روداره كه خيلي در ادم توليد كشش ميكنه...فكر مكينم تو هم همين احساسو داري...نه راستشو بگو...ببين جون من منو نيگا كن چيه از زن و بچه خجالت ميكشي بابا واقعا كه داريم نقد فيلم ميكنيما...دوست دارم نظراتتو در مورد فيلمايي كه ميبيني و هر چيز جالب ديگه اي اينجا بزاري دوست دارم اين تاپيك رو كافه گفتگو كنم...ادماي باحالو مشتي و متفاوت مثل خودت....البته خولي رو هم داريم...;)

..راستي ممد جون...فقط اينجا يجور حريف من ميشن و از دست منم خارجه اونم اينه كه ايدي منو ببندن...
            السلام علیک یا امام نوسانگیران...
            بابا ایول به مرامت....
            مهرداد من بیشتر از سود خودم نگران ضرر خریدارم هستم اینه که دوست داشتم فضای بحث پیرامون سهم نوری جلوی پای دوستان میگذاشت تا درست تر انتخاب کنند که گویا چنین هم شد.
            خلاصه که خوشحالم. البت که هنوز با سهم هستم و خیال خروج ندارم...
            ما صبرمون زیاده داداش...گر صبر کنی ز غوره حلورده سازی!!...

راستش بیل گیتس گرامی رو از نظراتش میشناسم اما حتما نه به اندازه تو... گویا پسر شجاع و کاربلدیه...
            البته برام خیلی ارزشمنده که حاضر شده همه ثروتش تو مایکروسافت رو ول کنه بیاد تو بورس ما :d

اگه نخواهیم به شاعر بند کنیم نکته همینه که همینه...البته درباره حل مشکل از طریق بدنی توجه خوشگلت رو به قضیه هنوز و جای سفت.... بگذریم:))

کیشلوفسکی بزرگترین فیلمساز دهه هشتاد اروپا بود... سه گانه اش رو دوست دارم و از اونا بیشتر ده فرمان رو...
            دیدیشون؟؟
            خصوصا فیلمی کوتاه درباره عشق....

راستش مدت دو هفته است تو نخ شاهکارهای انیماتور ژاپنی میازاکی هستم...

اما سبک مورد علاقه ام در نگارش سینمایی معرفی فیلم از ژانرهای متفاوت و خط خطی کردن دو سه بند جهت معرفی و تشویق به دیدنشه...
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

شیخ اجل فرمودند
              الکریم اذا وعد وفا...
              دکتر مهرداد جانم اجازتی فرمودند و دستوری صادر کردند مبنی بر تبدیل تاپیکشان به کافه...
              به دیده منت دکی...
              این اولین رقمش رو داشته باشید..

معرفی و نقد کوچولوی شاهکارهای سینمایی...

امیدوارم ببینید و لذت ببرید ای اشباح!! ببخشید کاربران محترم:d

فیلم پیشنهادی من در ژانر حادثه ای و ماجراجویی:

هفت سامورایی اثر جاودانه نابغه بزرگ سینمای ژاپن و جهان, آکیرا کوروساوا.

به اعتقاد همگان یکی از صد اثر برتر کل تاریخ سینماست و به نظر منتقدان ژاپنی و خارجی از بهترین فبلم های کل تاریخ این کشوره.

توش دو تا از بهترین هنرپیشه ها و بازیگران آثار استاد می درخشند. تاکیشی شیمورا و توشیرو میفونه یکی از بهترین نمونه های رابطه شاگرد و استاد رو در سینما نمایش داده اند. ظرافتی در بازیشون نهفته که در هر بار دیدار نکته جدیدی ازش بیرون می زنه. سبک بازی میفونه پرتحرک و شلوغه و شیمورا آرام و زیرپوستی. یه جورایی واسم یادآور دنیرو و پاچینو هستن در چهل سال بعد.
              فیلم گرچه در ژانر حادثه ای ساخته شده اما بسیار با آثار معمولی این گونه تفاوت داره و در کنار لذت بخشیدن به تماشاچی تشنه هیجان, فکر و اندیشه اون رو هم درگیر می کنه. به نحوی که ناخودآگاه همه رو با پیام فیلم همراه می کنه. مضمون اتحاد ضعفا و نترسیدن از ظالم همیشه شورانگیز بوده و هست. به گونه ای که همین امروز هم ملت های بسیاری درگیرش هستن. کاش مردم روزگار ما چندین بار این فیلم رو می دیدن و کاری چون اونها واسه خودشون می کردن. به خودم می گم نکنه این عربهای همسایه زودتر از ما فیلم کوروساوا رو کشف کرده اند!!
              در اواخر فیلم جایی از قول یکی از کشاورزان ذکر می شه راهزنان اونقد هم که به نظر می رسیده قوی و ترسناک نبوده اند.
              این سکانس خودش یک از فرازهای بلند جامعه شناسی رو در برداره. اونجا که میگویند مفهوم قدرت عملا وجود نداره وبه میزانی که از شخص یا موضوعی احساس هراس بشه صاحب قدرت می شه.
              بگذاریم و بگذریم...
              دوستان خوبم ببینید و ازش لذت ببرید...

این هم لینک فیلم در سایت معتبر IMDB
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

...

اول ارادت خدمت دوستان مشتی
                مهربان جون دقیق زدی تو خال
                من اولین بار ژولیت بینوش رو در فیلم(Damage (1992 دیدم محشر بود
                اگه تو و محمد وقت کردین حتما این فیلم رو ببینین خیلی جالبه
                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

=))=))=))
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                    اول ارادت خدمت دوستان مشتی
                    مهربان جون دقیق زدی تو خال
                    من اولین بار ژولیت بینوش رو در فیلم(Damage (1992 دیدم محشر بود
                    اگه تو و محمد وقت کردین حتما این فیلم رو ببینین خیلی جالبه
                    دیده امش ای محمد رحمتی شمشیرباز فروم بورسی>:D<
                    آقا ما هر وقت این آواتارت رو می بینیم ماستمونو کیسه می کنیم...
                    خب برادر من حالا ما به جهنم.... ببخشید به بهشت... اگه یه کاربر سایت خانوم باردار باشه و بار اول یه جایی کامنتت رو بخونه دیه دو تا آدم گردنته اخوی...:p حالا از من گفتن...
                    اما خودت کارت درسته...
                    اما خانوم بینوش...
                    فیلم تاوان که شما ذکر فرمودی آخرین فیلم یکی از بزرگترین کارگردانان سینمای فرانسه به نام جناب لویی مال بود. جز کارهای ضعیف استاده و یکی از دلایلش هم ضعف فیلمنامه در ایجاد تعادل بین شخصیت مرد و زن داستانه...
                    کارگردان فیلم آشکارا جانبدار قهرمان مردشه و اینجا خود خانوم بینوش بود که تونسته حال و هوایی به نقش بده و نجاتش بده.
                    یه مصاحبه ای ازش خوندم که فرموده نقشش رو تو این فیلم دوست نداره...
                    البته ایشون در سال 96 با فیلم بیمار انگلیسی جایزه اسکار بازیگری رو بردند و سال پیش هم با بازی در فیلمی از عباس کیارستمی خودمون جایزه کن رو منزل بردند...

اتفاقا تهران هم زیاد تشریف آورده و چند بار هم با همین مهربان خودمون تو نماز جمعه زیارت شده...

باقی بقات...
                    (نيچه)

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط بیل گیتس پست شده است View Post
                      من الان کمتر تو کارگزاری هستم و مدیر پرتفوی یک شرکت سرمایه گذاری هستم هم زمان.
                      ببینم غول گوش و حلق و بینی رو میشناسی؟همشون رو میشناسم..میخوام ببینم کسی هست که تو لیست من نباشه و از دستم در رفته باشه.چیز خاصی نیست.فقط یکی میخوام که کسی رو حرفش به هیچ عنوان نتونه حرف بزنه.یعنی مو لا درزش نره.اوله اوله اول.گفتم شاید کسی باشه که به پست من نخورده باشه و با پست شما اره.
                      ....نه...تو مدير پورتفو هستي؟؟؟....نه تو ؟...بيلي ميزنمx-(....نه نه...يادم رفت مادوستييمم...:->
                      ...بيلي كدوم شركت يه امار ازش بده يه ادرسي شماره تلفني ازت داشته باشيم تجربه نشون داده كه شيطون زود تو رو گول ميزنه برا احوال پرسي بيايم خدمت...:d:->
                      ...حميد همين دوقدمي خودمه هرروزم با 2-3 تا اس حالشو جا ميارم(يعني ميپرسم)...بابا تو كه ازخودموني...
                      ...والا غول بيني كه فيل افريقاييه ولي اگر پزشك متخصص منظورته من تورو بفرستم پيش استاد خودم...مطبش ارژانتين ساختمان پزشكان پايين بيمارستان كسرا هست...
                      ....از اون كار درست تر سراغ ندارم...فقط كافيه اسم منو بياري هر چي بدو بيراهه نثار ميكنه...جدي ميگم...از بس دوران دانشجويي ميپيچوندم ميرفتم بخش ديگه سر به خانم بچه ها بزنم...ولي دوسم داشت به من 19 داد....7 تا دختر بوديم من يه پسر...نامردا تا استاد ميخواست چيزي نشون بده ميرفتن دور گوش يارو حلقه ميزدن منم كه نميتونستم برم بشينم رو كله اشون...ميزاشتم بشينن خوب واكس گوش مريضو ببينن خودم يواشكي جيم ميزدم اخر ساعت برميگشتم...اخرم نمره ام از همه اشون بيشتر شد...:d8-}
                      ....اگر كسي رو ميخواي كه كسي رو حرفش حرف نزنه اون داداشته بيني بين الله مريض جلوي من نتق نميكشه....اما در مورد درز استادم نميدونم ولي هيچ بعيد نيست مو لا درزش بره چون سني ازش گذشته و خوب خودت بهتر ميدوني عضلات كف لگن شل ميشه ووو....بعلهه...
                      ..حالا بگو ببينم مشكلت چيه شايد خودم بتونم كمكت كنم...چيه...دماغت گنده است ؟؟؟...ميخواي عمل كني...؟؟؟...بابا حالا فعلا دماغو ول كن فكر اون سر طاست باش...
                      ...پيش ما زياد بيا داره يواش يواش ازت خوشم مياد تا يكي دوماه ديگه كه باز يه دسته گل به اب بدي...:*
                      آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2012/12/10, 23:51.

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                        دکی جان سلام
                        با نرخهای امروز سهام فولاد و نرخهای بورس کالا نظرت در مورد فولاد چیه
                        ممنون
                        ...والا ساسان جان شما هم جاي داداش مايي و نميخوايم بپيچونيمت ولي من انتظار داشتم كه تا 412-413 شل كنه ولي خوب و استوار 423 واستاد و بنظرم مياد اگر فردا هم بتونه بالا 427 تثبيت شه تا 440 مشكلي نداشته ...من تا 370 جمع ميكردم كه 409 فروختم ..دوباره 418 خريدم سنگييينن...نه از اين الكياا...آره...كه 423.3 فروختم....ولي سهم جونداريه...من كگل و معادن زياد خريدم...زير 540....

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

دیده امش ای محمد رحمتی شمشیرباز فروم بورسی>:d<
                          آقا ما هر وقت این آواتارت رو می بینیم ماستمونو کیسه می کنیم...
                          خب برادر من حالا ما به جهنم.... ببخشید به بهشت... اگه یه کاربر سایت خانوم باردار باشه و بار اول یه جایی کامنتت رو بخونه دیه دو تا آدم گردنته اخوی...:p حالا از من گفتن...
                          اما خودت کارت درسته...
                          اما خانوم بینوش...
                          فیلم تاوان که شما ذکر فرمودی آخرین فیلم یکی از بزرگترین کارگردانان سینمای فرانسه به نام جناب لویی مال بود. جز کارهای ضعیف استاده و یکی از دلایلش هم ضعف فیلمنامه در ایجاد تعادل بین شخصیت مرد و زن داستانه...
                          کارگردان فیلم آشکارا جانبدار قهرمان مردشه و اینجا خود خانوم بینوش بود که تونسته حال و هوایی به نقش بده و نجاتش بده.
                          یه مصاحبه ای ازش خوندم که فرموده نقشش رو تو این فیلم دوست نداره...
                          البته ایشون در سال 96 با فیلم بیمار انگلیسی جایزه اسکار بازیگری رو بردند و سال پیش هم با بازی در فیلمی از عباس کیارستمی خودمون جایزه کن رو منزل بردند...

اتفاقا تهران هم زیاد تشریف آورده و چند بار هم با همین مهربان خودمون تو نماز جمعه زیارت شده...

باقی بقات...
                          محمد جان ارادت
                          آواتارم به خاطر اینه که کلا از فیلم های رزمی (شمشیری) و فرهنگ شرقی خیلی خوشم میادش>:d<
                          راستی خوندم که همدان به دنیا اومدی منم همدان به دنیا اومدم>:d<
                          در مورد خسارت من خیلی از موضوع فیلم خوشم اومد این که ادم تاوان اعمالش رو میده و از همه مهمتر این که موضوعش کلیشه ای نیست
                          جرمی ایرونز هم تو فیلم بازی میکنه که واقعا بازیگر قابلی هستش و در نقش خودش ذوب میشه
                          ژولیت هم که عالیه
                          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

بابا ایول به مرامت....
                            مهرداد من بیشتر از سود خودم نگران ضرر خریدارم هستم اینه که دوست داشتم فضای بحث پیرامون سهم نوری جلوی پای دوستان میگذاشت تا درست تر انتخاب کنند که گویا چنین هم شد.
                            خلاصه که خوشحالم. البت که هنوز با سهم هستم و خیال خروج ندارم...
                            ما صبرمون زیاده داداش...گر صبر کنی ز غوره حلورده سازی!!...

راستش بیل گیتس گرامی رو از نظراتش میشناسم اما حتما نه به اندازه تو... گویا پسر شجاع و کاربلدیه...
                            البته برام خیلی ارزشمنده که حاضر شده همه ثروتش تو مایکروسافت رو ول کنه بیاد تو بورس ما :d

اگه نخواهیم به شاعر بند کنیم نکته همینه که همینه...البته درباره حل مشکل از طریق بدنی توجه خوشگلت رو به قضیه هنوز و جای سفت.... بگذریم:))

کیشلوفسکی بزرگترین فیلمساز دهه هشتاد اروپا بود... سه گانه اش رو دوست دارم و از اونا بیشتر ده فرمان رو...
                            دیدیشون؟؟
                            خصوصا فیلمی کوتاه درباره عشق....

راستش مدت دو هفته است تو نخ شاهکارهای انیماتور ژاپنی میازاکی هستم...

اما سبک مورد علاقه ام در نگارش سینمایی معرفی فیلم از ژانرهای متفاوت و خط خطی کردن دو سه بند جهت معرفی و تشویق به دیدنشه...
                            ....مخلصم...با مني؟؟؟...چه باحال...يه كاربري بود تو بوركس اسمش سعيد.د بود...خيل يجالب بود ممد پستاشو كه دنبال ميكردم خريد گردشگري 128.2 فروش 132....خريد اذر اب 171فروش 176....غيبتش نباشه پسر كار درستي بود هيچوقتم تو سهام گير نميكرد....نميداراي من ديگه از 14 روزه و تايم فريم 4 ساعت ويهساعت رسيده به 30 ثانيه....
                            ...در باب جاي سفت نشا...عارضم خدمتت كه تا دلت بخوااااد تو لرستان از اين اعمال انتحاري انجام دادم 3 -4 بار هم كم بود سر و كله رو يادگاري براشون بزارم بابااا ايناا كه از پشت ميز تا دم در اتاق بخوان برن بايد كپسول اكسيژن داشته باشن دلت خوشه ها...فقط از نادر علي ميترسيدم و ملاحظه اشو داشتم جان ممد اونم سال پيش بعد از اينكه رو تجهيزاتيا اخلافم اسلافمو ديدن شهييدش كردم...
                            ...تازه اومدي با سابقه داداش اشنا نيستي...
                            ...جان ممد اگر يه شرحي از اقدامات ايزاييم تو تالارهاي كه از زمان پ.پ.فوليو تا اينجا عضو بودم بزارم تالار افتخاراتم از بارسلون زمان گوارديولا بالاتره..
                            ...بيلي جيگره راستياتش سال پيش با چند نفر از عزيزان تا پاي كشتنشم رفتيم ولي از تو چه پنهون با اينكه رو اعصابه ولي باطنا ازش بدم نمياد ...ميدونم خودشم الان داره ميخونه من اهل تعارف با احدي نيستم سال پيش بود...نه فكر كنم دوسال پيش بود ميخواستم بكشمش داستاني با هم داشتيم ولي خوب ...چه ميشه كرد...جوونه ...شايدم كشتيمش بيلي كشتيمت يا هنوز زنده اي؟؟مطمين نيستم...
                            ...الان كه دارم اين سطورو مرقوم ميكنم پستت درمورد 7 سامورايي رو خوندم وبسيار از نوع نوشتار و معرفي فيلمت خوشم اومد...منم در كنارش يه چند خطي اضافه ميكنم....اخ ممد چي معرفي كردي به جان خودم منو ت تونل زمان انداختي تو دوران كودكيم...اين سبك معرفي فيلم خيلي كاربردي تره خواننده خسته نميشه...ميازاكي انيماتور؟؟...ميتوني بعدا يه شمه اي از كاراشو برام بنويسي برم ببينم...

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                              محمد جان ارادت
                              آواتارم به خاطر اینه که کلا از فیلم های رزمی (شمشیری) و فرهنگ شرقی خیلی خوشم میادش>:d<
                              راستی خوندم که همدان به دنیا اومدی منم همدان به دنیا اومدم>:d<
                              در مورد خسارت من خیلی از موضوع فیلم خوشم اومد این که ادم تاوان اعمالش رو میده و از همه مهمتر این که موضوعش کلیشه ای نیست
                              جرمی ایرونز هم تو فیلم بازی میکنه که واقعا بازیگر قابلی هستش و در نقش خودش ذوب میشه
                              ژولیت هم که عالیه
                              عجب...
                              یادم بنداز پس بسازمت فیلم های خوراکت راسته کار خودمه...ازیشان خواهم نبشت... البته نه هر فیلمیا پسرم...
                              خوشمان آمد که همدان به دنیا آمدی... راستش مرحوم پدرم سرگرد نیروی هوایی ارتش بودن و ما به دلیل ماموریت های ایشون روزی یه جا بودیم... دو سال اول زندگی هم قسمت شد همدان به سر بشه...

جرمی آیرونز هم بازیگر قابلیه... عمری باشه اگر برات ازش داستان ها خواهم گفت...
                              اسم کوچیک خانوم بینوش رو هم نیاری بهتره.... تا اونجا که می دونم مهربان رو مسایل ناموسی زود مرتکب قتل می شه...>:)
                              (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

....مخلصم...با مني؟؟؟...چه باحال...يه كاربري بود تو بوركس اسمش سعيد.د بود...خيل يجالب بود ممد پستاشو كه دنبال ميكردم خريد گردشگري 128.2 فروش 132....خريد اذر اب 171فروش 176....غيبتش نباشه پسر كار درستي بود هيچوقتم تو سهام گير نميكرد....نميداراي من ديگه از 14 روزه و تايم فريم 4 ساعت ويهساعت رسيده به 30 ثانيه....
                                ...در باب جاي سفت نشا...عارضم خدمتت كه تا دلت بخوااااد تو لرستان از اين اعمال انتحاري انجام دادم 3 -4 بار هم كم بود سر و كله رو يادگاري براشون بزارم بابااا ايناا كه از پشت ميز تا دم در اتاق بخوان برن بايد كپسول اكسيژن داشته باشن دلت خوشه ها...فقط از نادر علي ميترسيدم و ملاحظه اشو داشتم جان ممد اونم سال پيش بعد از اينكه رو تجهيزاتيا اخلافم اسلافمو ديدن شهييدش كردم...
                                ...تازه اومدي با سابقه داداش اشنا نيستي...
                                ...جان ممد اگر يه شرحي از اقدامات ايزاييم تو تالارهاي كه از زمان پ.پ.فوليو تا اينجا عضو بودم بزارم تالار افتخاراتم از بارسلون زمان گوارديولا بالاتره..
                                ...بيلي جيگره راستياتش سال پيش با چند نفر از عزيزان تا پاي كشتنشم رفتيم ولي از تو چه پنهون با اينكه رو اعصابه ولي باطنا ازش بدم نمياد ...ميدونم خودشم الان داره ميخونه من اهل تعارف با احدي نيستم سال پيش بود...نه فكر كنم دوسال پيش بود ميخواستم بكشمش داستاني با هم داشتيم ولي خوب ...چه ميشه كرد...جوونه ...شايدم كشتيمش بيلي كشتيمت يا هنوز زنده اي؟؟مطمين نيستم...
                                ...الان كه دارم اين سطورو مرقوم ميكنم پستت درمورد 7 سامورايي رو خوندم وبسيار از نوع نوشتار و معرفي فيلمت خوشم اومد...منم در كنارش يه چند خطي اضافه ميكنم....اخ ممد چي معرفي كردي به جان خودم منو ت تونل زمان انداختي تو دوران كودكيم...اين سبك معرفي فيلم خيلي كاربردي تره خواننده خسته نميشه...ميازاكي انيماتور؟؟...ميتوني بعدا يه شمه اي از كاراشو برام بنويسي برم ببينم...

درود بر برادرم مهرداد...

بابا دستخوش... پس پنج سال لرستان بودی... عوضش من دو سال باشون هم خونه بودم.... تو زندگیم از سال 76 تا 87با حدود 80 نفر همخونه شدم...
                                تو این دو سال همخونگی با لرهای وروگرد... توصیفش نمیشه کرد...

آره تازه اومده ام تو فضاهای فروم و سایت ها و زیاد مسلط نیستم اما تو همین زمان کوتاه هم آره;)
                                اونی که باید بفهمم رو فمیده ام جیگر...

میازاکی انیماتور رو هم تا چند دقیقه دیگه دل و جیگرشو می ریزم بیرون

استاد هایائو میازاکی....

:x:x:x
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X