حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Sep 2025
    • 1134

دستگیری داش مهدی: قاتل مرحوم ستار بهشتی!!

در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Post
    دوستان خوبم بنده کمترین پس از مدتها تفکر و تحقیق, ریشه تمامی مشکلات این تاپیک رو پیدا کرده ام.

حتما خواهید گفت غیبت های دائمی مهربانه.... نچ جانم... اون که مایه رونق کاره!!!
    پس خواهید گفت عدم ارتباط 101 درصد مطالب به بورس و حال و هواشه.. نع... این که امتیاز اصلیشه...
    یا شاید بگید .... اصلا ولش کن بابا.. اشتباه از منه که به آزادی و نظرسنجی اعتقاد بیخود دارم... مشکل همینه که من می گم و لاغیر!!

ایراد از آواتار کاربرانه!!!

باعث و بانی این مشکل هم دو گروه هستند... اونایی که آواتار دارند و اونایی که ندارند هر دو مقصرند...X-(

1. آواتار نداران
    فکر کن وقتی دکتر مهربان با 660 سال سابقه فروم نویسی و همبازی کودکی بودن با جناب جنتی:p ,هنوز با خودش نتونسته کنار بیاد و یه تصویر جای آواتارش بذاره.... دیگه چه انتظاری میشه از آلمان شرقی و یزدان داشت... مردم چی میگن؟!! حتما می گن اهالی این تاپیک یه مشت جاسوس و مشکوکند!!! یا خنگ و کم سوادن..:D یا شایدم بگن یه مشت بی حال و بی خیالن...:-B

2. آواتار داران
    بابا صد رحمت به گروه اول... این گروه بودن که کمر منو شکستن...
    هر یک به طریقی با آواتارش برای من بی آبرویی و شرمساری و شکایت مراجع قضایی و گشت ارشاد و جریمه منکرات ساختن...

نمونه ها::

ا. ممدسن.
    باور کنید با اون آواتار س ک س ی که درست کرد تا یه هفته مزاحمت برام قطع نمی شد... هرچی سیبیل کلفته از راه دور و نزدیک سرازیز تاپیک شدن... فعلا هم مدتیه غیبش زده... گویا به تهدیدات جامه عمل پوشانده شد و لات و لوت ها بردنش به دوردورا...:-?

2. ساتیر.
    بنده هنوز دارم پول دیه اون خانم محترم رو پرداخت می کنم که قلبش ضعیف بود و بار اول آواتار ترسناک ساتیر جان رو دید...طرف درجا قبض روح شد... بماند خود من که هر بار ببینمش باید لباس زیرمو عوض کنم.. آخه از ترس بعله!!8-}

3. ممدرضا مرادی.

خب پسر می مردی یه عکس آبرومند بذاری از خودت... نمی دونم پشت پنجره خونه کدوم همسایه رو داشتی دید میزدی که عکست رو انداختن.. فقط از یه گوشه عکس سر بچه مون معلومه و باقی که شب هست و تاریک...
    تابلوست عملیات هیزبازی بوده!!!=D>

4. ممد رحمتی.
    گندش دراومده این تصویر, نماد یه گروه مافیایی شمشیرباز واقعی بوده و حالا به امیدخدا قراره بیان به دلیل سواستفاده از آرمشون گردن مهربان و ممد رو با هم بزنن و خلاص...>:D<

5. داش مهدی.
    دیروز از نیرو انتظامی تماس گرفتن که یک از مقامات نظامی از دزدیده شدن عکس بچه اش و استفاده بدون اجازه اون در تاپیک مهربان از ما اعلام شکایت کرده..:-SS ای داش مهدی....

فکر کردید تموم شده؟؟ نه بابا...
    کاپتان نمو... یاسر... ساسان...
    خلاصه هر کی یه ضربتی به ما زدند که زدند:((

پ. ن.
    همین الان از بیت دکتر مهربان با من تماس گرفتند که ایشون خیلی دوست داره آواتار داشته باشه اما هنوز بلد نشده چه جوریه روش چسبوندنش!!#-o
    در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
    شما خودت مگه آواتار نداری که به آواتار مردم گیر میدی؟؟؟؟؟

آواتار به این خوشگلی گذاشتم، هم آواتاره و هم یه امضا تو دلش داره: من میخوام برگردم به کودکیم، نمیشه... نمیشه

حالا بعضیا میگن ترویج اندیشه های کودک نوازی مربوط به بعضی مناطق جغرافیایی خاص ایرانه(به طور غیرمستقیم به قزوین اشاره داشتم... دیگه مشکل من نیست

یکی هم پیدا شده رو عکس ادعا داره، چی گفتی نظامی بود؟ اووووه اوووه ..........در رو تا ستار بهشتی نشدیم............

به به به... خودش با پای خودش افتاد تو تله...

1. از قدیم اجداد ما میگفتن:
    تا چوب رو ورداری خود مجرم حساب کار رو می کنه...
    دیدین چه سریع داش مهدی دفاعیه اش رو آورد خدمت ما؟؟...\m/
    تو اگه مجرم نیستی اسم مقتول از کجا به دلت افتاد!!!

2. کاراگاهان می گن:
    قاتل با پاهای خودش به محل وقوع جنایت بر می گرده...
    دلیل: حضور داش مهدی در این ساعت شب در تاپیک...^#(^

3. درسته که می گن:
    تیری که برفت برفت و آبی که بریخت بریخت...
    اما حاجیت هم تیر رو بر می گردونه هم آب رفته رو!!;))

آقا در تاپیکو ببند که گیرش انداختیم.. بنده خدا همه این کلکها رو سوار کردیم تا تو رو به دام بندازیم...
    جناب سروان خودشه... بگیرینش تا در نرفته...:-bd
    آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/01, 03:07.
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
      عضو فعال
      • Sep 2025
      • 1134

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
      سهام مهام رو بیخیال بازی امشب رو بچسبید
      بارسا امشب لوله میکنه ریال رو
      مهرداد جان قسمتی از پیش بینیت به حقیقت پیوست:-?
      ریال لوله شد.. اصلا پشم شد.. کلهم اجمعین نابود شد رفت!!!...
      اما نه به دست بارسا....
      بلکه به دست دلار...;)
      البته با برنامه ریزی و اجرای دولت پاک پاک :-&

آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/01, 11:06.
      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
      (نيچه)

نظر

• alman
        عضو عادی
        • Nov 2011
        • 85

دلیل اینکه بعضی افراد هیچ وقت نمیتوانند در این بازار موفق بشوند نوع نگاه انها به بازار است . کسانی که به این تجارت مانند نوعی قمار نگاه میکنند از این دسته اند زیرا این افراد به هنگام زیان بغیر از خودشان همه کس و همه چیز را مقصر میدانند .

اگر شما باور نداشته باشید که میتوانید پول زیادی را بدست بیاورید ( پولدار باشید ) مطمئنا هیچوقت نمیتوانید پولدار شوید زیرا خود را مستحق آن نمیدانید. بسیاری از معامله گران را دیده ام که حسابهای کوچک را تبدیل به حسابهای میلیون دلاری کرده اند ولی بعد از مدتی همه انرا از دست داده اند زیرا انها هیچگاه باور نداشته اند که میتوانند چنین پولی را کسب کنند . اصولا نداشتن باور مثبت برای بدست اوردن چنین پولی دلیل اصلی این است که انها توان نگهداری از این پول را ندارند . شاید بتوان گفت نداشتن این باور که شما میتوانید چنین پولی را از بازار بدست اورید مانند بمبی است که تمام ان پولهای بدست اورده را نابود میکند .

نظر

• ساسان
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 728

فارس گزارش میدهد

پذیرایی با گوشت الاغ نتیجه اعتماد به برخی رستورانهای معروف کرمان

خبرگزاری فارس: چرخه پرورش تا مصرف گوشت الاغ در کرمان متوقف شد و نتیجه اعتماد مشتریان برخی پیتزافروشیها و رستورانهای معروف بالای شهر کرمان پذیرایی با گوشت الاغ بود.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان نتیجه اعتماد مشتریان به برخی پیتزافروشیها و رستورانهای معروف بالای شهر کرمان پذیرایی با گوشت الاغ بود.

این رستورانها به دلیل واقع شدن در خیابانهای بالا شهر نسبت به سایر اغذیهفروشیها هزینه بالاتری را از مشتریان اخذ میکردند و با کمال بیانصافی موجبات دلخوری و شکایت همشهریان کرمانی را فراهم آوردند و چندی پیش شرکت لبنیاتی «کاله» برای تبلیغات در یکی از این رستورانها جشن مفصلی گرفت.

«پیتزا فروشی - ز، پیتزا فروشی - ب، پیتزا فروشی - ک در خیابان امام جمعه و کبابی - س» به دلیل استفاده از گوشت الاغ از سوی بهداشت کرمان تا اطلاع ثانوی پلمپ شدند.

شنیدهها حاکی از کشتار 75 الاغ است که پلمپ رستورانهای «الف» در بلوار جمهوری و «گ» در خیابان شفا بهدلیل رابطههای خاص با برخی از مسئولان تا دیشب به تاخیر افتاد و این موضوع نیز جای تأمل و برخورد دارد.

گفته شده گوشت الاغ به قیمت ارزان با مهر تقلبی وزارت بهداشت به اغذیهفروشیها عرضه میشد و پیتزا فروشی «ز» در بلوار جمهوری حدود یک هزار کیلو از این گوشت را بهصورت فریز شده نگهداری میکرده که این موضوع نشان از درخواست و رغبت صاحبان دارد و نمیتوانند با نقاب «عدم آگاهی» از این مسئله شانه خالی کنند
          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

ا. ممدسن.
            1-باور کنید با اون آواتار س ک س ی که درست کرد تا یه هفته مزاحمت برام قطع نمی شد...
            2-هرچی سیبیل کلفته از راه دور و نزدیک سرازیز تاپیک شدن... فعلا هم مدتیه غیبش زده... گویا به تهدیدات جامه عمل پوشانده شد و لات و لوت ها بردنش به دوردورا...:-?
            !!#-o

1-بابا ممد جون به روح پرفتوحت قسم چه توقعاتی داریا .... اونم از یه جوان عذب مجی .... عکس آواتارم چی باشه آخه آلن دلون،سوسماروحشی،گوریل،زبل خان،جنیفرلوپز(الهی قربونش برم بابا اولش میخاستم اینو بزارم ولی گفتم اول جو اینجا رو بسنجم بعدش اره ) حالا جو چطوریه خیلی خطری یه چیز تو مایه های شب اول قبر و فشار واین حرفا .... مهربان که عزیزه اولن که متاهل شده دوماً یه رگش عربه یه رگش قزوینی:((... تو هم که خاطرتو خیلی میخاستیم متاهل در اومدی..... تو همین چند تا پستی هم که فرستادی حداقل یک بار از الفاظ پسر،طفل،بچه استفاده کردی .... دیگه مطمئن شدم که با قزوینم راز وسری داری... خدایش تا همین حالاش هم لنگای من با وجود شما دوتا نازنین متاهل سر به زیر :-SS سر جاش هست باید کلامو بندازم هوا:)>- ....
            2- ولی ممد خودتو لو دادیا جون داداش ... صحبت این بروبچ سبیل کلفت که کردی مطمئن شدم اون شش تا پیام همشون از طرف داش مشتیا بوده :ar! ... خدا بهت رحم کرده باشه اشالله .... حالا طوریت که نشده نه جون من راستشو بگو =)) .... اگر اوضاع وخیمه سریع برو پبش دکتر داروهای قابض خوبی تو دست وبالش هست چند روزه هم میاره:)) ... ولی مرامتو خیلی حال کردم واقعاً معرفت بخرج دادی این شش تا رو نفرستادی طرف من دمت گرم اشالله جبران میکنم ... حالا شما که اینهمه مرام داری علی الحساب یکی دوتا آشنا واسم کارت به کارت کن:x
            در ضمن خجالت بکش ;) واسه چی از رودست من تقلب کردی تو مسابقه هفته.... صبر کردی تا ما قشیرو انتخاب کنم بعد بیای از رو دست ما کپی کنی اخه این چه کاریه ... غبشهر رفت تو پاچت بست نشد:p... حالا ممد آخر بشیم کاریمون که ندارن خیلی اونجا جوشون خفنه ... بجز یکی دوتا خانم:x بقیه همه نر :D هستند
            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Sep 2025
              • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post

بابا ممد جون به روح پرفتوحت قسم چه توقعاتی داریا .... اونم از یه جوان عذب مجی ....

1.عکس آواتارم چی باشه آخه آلن دلون،سوسماروحشی،گوریل،زبل خان،جنیفرلوپز(الهی قربونش برم بابا اولش میخاستم اینو بزارم ولی گفتم اول جو اینجا رو بسنجم بعدش اره ) حالا جو چطوریه خیلی خطری یه چیز تو مایه های شب اول قبر و فشار واین حرفا .... مهربان که عزیزه اولن که متاهل شده دوماً یه رگش عربه یه رگش قزوینی:((... تو هم که خاطرتو خیلی میخاستیم متاهل در اومدی..... تو همین چند تا پستی هم که فرستادی حداقل یک بار از الفاظ پسر،طفل،بچه استفاده کردی .... دیگه مطمئن شدم که با قزوینم راز وسری داری... خدایش تا همین حالاش هم لنگای من با وجود شما دوتا نازنین متاهل سر به زیر سر جاش هست باید کلامو بندازم هوا:)>- ....
              ولی ممد خودتو لو دادیا جون داداش ... صحبت این بروبچ سبیل کلفت که کردی مطمئن شدم اون شش تا پیام همشون از طرف داش مشتیا بوده :ar! ...

2. خدا بهت رحم کرده باشه اشالله .... حالا طوریت که نشده نه جون من راستشو بگو =)) .... اگر اوضاع وخیمه سریع برو پبش دکتر داروهای قابض خوبی تو دست وبالش هست چند روزه هم میاره:)) ... ولی مرامتو خیلی حال کردم واقعاً معرفت بخرج دادی این شش تا رو نفرستادی طرف من دمت گرم اشالله جبران میکنم ... حالا شما که اینهمه مرام داری علی الحساب یکی دوتا آشنا واسم کارت به کارت کن

3.در ضمن خجالت بکش ;) واسه چی از رودست من تقلب کردی تو مسابقه هفته.... صبر کردی تا ما قشیرو انتخاب کنم بعد بیای از رو دست ما کپی کنی اخه این چه کاریه ... غبشهر رفت تو پاچت بست نشد:p... حالا ممد آخر بشیم کاریمون که ندارن خیلی اونجا جوشون خفنه ... بجز یکی دوتا خانم:x بقیه همه نر :D هستند

1. این ایده انتخاب آواتار گوریلت خیلی به دلم نشست... آفرین به حسن سلیقه ات:p

2. راستش هر شش تاشون بیمارستانن... بیشتر نمی تونم توضیح بدم که کجاشون پاره شد:->

3.جان ممدسن از رو دست سعید پور احمدی تقلب کرده بودم...:D
              تصادفی سبدمون تو مسابقه یکی شده!!!:">
              نکنه تو هم از رو دست اون تقلب زده بودی؟؟!!:-w
              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/01, 22:32.
              (نيچه)

نظر

• مندی
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 522

جان ممدسن از رو دست سعید پور احمدی تقلب کرده بودم...:D

تصادفی سبدمون تو مسابقه یکی شده!!!:">

نکنه تو هم از رو دست اون تقلب زده بودی؟؟!!:-w

نه به جون ممد... مهربان وسرتخته بشورن :D راست میگم از خودم دراوردم یعنی کلی تحلیل تو ذهنم 0:-) حلاجی کردم به این نتیجه رسیدم که قشیر و وساخت انتخاب کنم بعدش دیدم وحید ناظر پیغام داده وساخت مغایر قوانینه البته منظورش این بود تو اون ذهنت با این سهم انتخاب کردنت .... چند تا پست بعد از پست من هم بصورت علنی تهدید کرد یعنی فکر کنم به احترام گل روی آواتارم بود وگرنه اعمال قانونم میکرد خیلی اعصابش خورد بود ... جالبیش میدونی چی بود یعنی خدا و حضرت عباس کمکم کردند وگرنه الان من دنبال دکتر بودم برای تهیه داروی قابض =)).... تو پست بعدی بجای وساخت، آ.س.پ رو انتخاب کردم وفرستادم بعد رفتم چندتا پستای قبلی دیدم دیدم وحید کسی که آس پ رو انتخاب کرده بود بهش گفته مگه نگفتم نفهم بفهم که آ س پ مغایر قوانین هست X-(وبعدش هم اعمال قانونش کرده بود:-SS ....وحید هم فکر کنم هم مجرده هم اعصاب مصاب نداره ... من که عمرا باهاش دربیافتم.... خلاصه سرتو درد نیارم مثل گلوله رفتم سراغ پستم که هنوز تا جوهرش خشک نشده عوض کنم که غبشهر به ذهنم رسید بدون تحلیل گذاشتم سرجاش ... خطر از بیخ ....نم :)) رد شد خدایی
                باز خدا خیرش بده محسن ناظر با لطافت خاصی سبدمو تایید کرد ... ولی ممد کور خاندی این هفته پشتتو به خاک میمالانم(لهجه قزوینی):D

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• ساسان
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 728

سلام بر همگی
                  یک نظر سنجی
                  شخلیج زود تر میاد یا دکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Sep 2025
                    • 1134

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                    سلام بر همگی
                    یک نظر سنجی
                    شخلیج زود تر میاد یا دکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    1.قطعا شخلیج:->

2. رفقا یه ایده درخشان دارم... می گم بیاییم قفل در تاپیک رو عوض کنیم!! تا مهربان بعد عیاشی ها و سفرهای خارجی و ولگردی های شبانه اش که خواست برگرده بمونه پشت در!!!>:) خداییش آخرت ایده بود:D

3. می گم بعضیا چقد کلکن.. ساسان جان یه دقیقه به اتمام وقت, سبد تو مسابقه شرکت دادن حتما یه کار سیاسیه!!;)
                    آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/01, 23:49.
                    (نيچه)

نظر

• ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

1.قطعا شخلیج:->

2. رفقا یه ایده درخشان دارم... می گم بیاییم قفل در تاپیک رو عوض کنیم!! تا مهربان بعد عیاشی ها و سفرهای خارجی و ولگردی های شبانه اش که خواست برگرده بمونه پشت در!!!>:) خداییش آخرت ایده بود:D

3. می گم بعضیا چقد کلکن.. ساسان جان یه دقیقه به اتمام وقت, سبد تو مسابقه شرکت دادن حتما یه کار سیاسیه!!;)
                      سلام
                      ممد جان
                      به گفته خود دکی تا بیخ در میاد ولی تو اطاق نمیاد:D
                      این ملت همیشه در صحنه پراید نه 20 میلیونی شاید توان پراید 30 میلیونی را هم داشته باشن
                      که فعلا خیلیها باید از صنعت خودرو نون بخورن <:-p
                      یک دقیقه مانده به اتمام وقت که چیزی نیست
                      اگر بشه توی دقیقه 23+.... توی مسابفه شرکت کرده هنره
                      =((

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

3. ممدرضا مرادی.[/COLOR]
                        خب پسر می مردی یه عکس آبرومند بذاری از خودت... نمی دونم پشت پنجره خونه کدوم همسایه رو داشتی دید میزدی که عکست رو انداختن.. فقط از یه گوشه عکس سر بچه مون معلومه و باقی که شب هست و تاریک...
                        تابلوست عملیات هیزبازی بوده!!!=D>

فکر کردید تموم شده؟؟ نه بابا...
                        کاپتان نمو... یاسر... ساسان...
                        خلاصه هر کی یه ضربتی به ما زدند که زدند:((

پ. ن.
                        همین الان از بیت دکتر مهربان با من تماس گرفتند که ایشون خیلی دوست داره آواتار داشته باشه اما هنوز بلد نشده چه جوریه روش چسبوندنش!!#-o
                        aشکوفا منو مجبور نکن عکس کامل رو بزارم ها!من اینجا یه سری مدارکی دارم...نشون بـــــــــــــــدم؟!:D
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Sep 2025
                          • 1134

ما را ز سر بریده می ترسانی؟

خب مدرکت رو رو کن... <):)
                          خدا کنه مثه اسامی مفسدین اقتصادی نباشه که 8 ساله تو جیب رفیقمون گیر کرده و در نمیاد..
                          هر چند یکی از ما بهترون جیب این بابا رو زده بود دیده فقط شناسنامه خودش تو جیبش بوده شب مناظره!!!...
                          من که حیرون و گیجم ازین داستان...:-/
                          (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

ما را ز سر بریده می ترسانی؟

خب مدرکت رو رو کن... <):)
                            خدا کنه مثه اسامی مفسدین اقتصادی نباشه که 8 ساله تو جیب رفیقمون گیر کرده و در نمیاد..
                            هر چند یکی از ما بهترون جیب این بابا رو زده بود دیده فقط شناسنامه خودش تو جیبش بوده شب مناظره!!!...
                            من که حیرون و گیجم ازین داستان...:-/
                            دیگه دیگه!

قرار نشد به شخص محبــــــــــــــــوب من که خدا لعنتش کنه توهین کنی ها!

به هر حال این حرکت ددمنش دم مندش ددددمندشینا دمنشیانه به هر حال! این حرکتت رو نمیبخشم!:D
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• داش مهدی
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 595

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                              دیگه دیگه!

قرار نشد به شخص محبــــــــــــــــوب من که خدا لعنتش کنه توهین کنی ها!

به هر حال این حرکت ددمنش دم مندش ددددمندشینا دمنشیانه به هر حال! این حرکتت رو نمیبخشم!:D
                              اذا زلزلت العرض زلزالها

با هفت هشت تا زض ظ ذ اضافه
                              مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Sep 2025
                                • 1134

:))
                                1. امان از دست شما جوانان دوست داشتنی...
                                یه کم از بنده وقار و متانت در نوشتار رو بیاموزید دیگه!!!;)

2. مهربان کجایی که اینا تاپیکت رو کردن خانه شیطان..
                                هنوز آخرین توصیه های مرحوم تو گوشمه که می گفت:
                                ممد مبادا اجازه بدی ملحدان تاپیک رو تصرف کنن!!!:-$

3. عجب کلاه بردارایی هستین شما دوتاها...X-(
                                شعار جفت تون که یکیه!!!
                                زود تند سریع توضیح بدین جریان چیه؟
                                شهر مردگان و این داستان ها ترانه جدیده؟
                                :-?
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X