کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اصحاب تاپیک موضوعی که می خوام خدمتتان مطرح کنم هم خوشحالتون می کنه هم ناراحت...;;)
حالا دوست دارین اول قسمت شادش رو بگم یا غمناکش رو؟؟
چشم...اول قسمت شاد:
استاد مهربان زندان نیست... تصادف هم نکرده.... کارگزارش هم لت و پارش نکرده.... کاملا هم زنده است و نفس می کشه... امشب زنگ زدم خبری ازش بگیرم که وقتی گوشی رو جواب داد دیدم صدای شیون و زاری میاد... پرسیدم استاد داستان چیه؟؟
فرمود واسه یکی از پیرزن های همسایه، سه هفته پیش مسهل تجویز کرده بودم تا مزاجش نرم بشه و یبوستش رفع شه.. اما گویا استاد که سخاوتش زبونزد خاص وعام هست دستش به کم نرفته و مسهل زیاد تجویز کرده... در نتیجه پیرزن مزاجش انقد نرم نرم شده که جونش هم از پایین به نرمی دررفته....:D
خلاصه دردسرتون ندم که استاد واسه این که سه اش رو بگیره الان دو هفته است مشکی پوشه واز مجلس عزای پیرزنه بیرون نیومده بود تا امشب...:->
حالا تا اینجا همه چی خوب بود. اما...
قسمت غمناک:
کاش دستم می شکست و زنگ نمیزدم.... آقا به سه دقیقه نرسید که بنده و مهرداد، موقعیت و مجلس رو فراموش کردیم و شوخی و خنده بالا گرفت و داستان کارت به کارت پیش آمد و مهربان غش و غش می خندید که به ناگهان بنده از پشت گوشی صدای دو تا کشیده آبدار شنیدم و دیگر هیچ... باور کنید گوش راست بنده از صدای قایمش تا نیم ساعت کر بود... مهربان که بعیده دیگه چیزی بشنوه..... تلفنش رو هم قطع کردن نامردا....
حدس می زنم بازماندگان پیرزن همون داروی مسهل رو این بار به طور معکوس، روی مهربان پیاده کنند... از پایین به ایشون بخورونند و جون ایشون از بالا در بیاد....:p
ای خدا دکتر جان.... مهربانم....:((
آسانسور روزی، یک پدر با پسرش وارد یک مرکز تجاری می شوند. پسر متوجه دو دیوار براق نقره ای رنگ می شود که به شکل کشویی از هم جدا شدند و دو باره به هم چسبیدند، از پدر می پرسد: این چیست ؟
پدر که تا به حال در عمرش آسانسور ندیده می گوید:
پسرم، من تا کنون چنین چیزی ندیده ام، و نمی دانم.
در همین موقع آن ها زنی بسیار چاق را می بینند که با صندلی چرخدارش به آن دیوار نقره ای نزدیک شد و با انگشتش چیزی را روی دیوار فشار داد، و دیوار براق از هم جدا شد ، و آن زن خود را به زحمت وارد اتاقکی کرد. دیوار بسته شد. پدر و پسر، هر دو چشمشان به شماره هایی بر بالای آسانسور افتاد که از یک شروع و بتدریج تا سی رفت. هر دو خیلی متعجب تماشا می کردند که ناگهان، دیدند شماره ها به طور معکوس و به سرعت کم شدند تا رسید به یک، در این وقت دیوار نقره ای باز شد، و آن ها حیرت زده دیدند، دختر ۲۴ ساله ای از آن اتاقک خارج شد.
پدر در حالی که نمی توانست چشم از آن دختر بردارد، به آهستگی، به پسرش گفت: پسرم، زود برو مادرت را بیار اینجا...
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
مطالب و نظرات گرانقدر از من!!!!!!! من شب خوابم نمیبره قطعا. اسمایلی ذوق مرگ شدن
آره روماریو خیلی با کلاس بازی میکرد، از اون نازتر ببتو بود والبته دونگا هم یه پا واسه خودش کریم باقری بود.
مارادونا هم کل باحالیش به پایه بودن بیرون زمینشه ;) اما اگه دمپر بچه های ما میشد اینقدر تابلو نمیشد.
داش مهدی حالا من یه دروغی گفتم شما زیاد جدی نگیر عزیزم;)
میگما این تصویر آواتارت خودتی یا پدرت یا پدربزرگت؟! فقط نگو بچه خودته که من قلبم با باتری هم به زور کار می کنه...:-?
باورش سخته برام که جوونا انقد سریع دارن زن و بچه دار می شن..نمونه اش ممد مرادی که هنو عروسی نکرده اما سه تا بچه داره...#:-S
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
1. والا بنده کشتی آزاد یه زمانی کار میکردم اما این سبک که جناب شکوفا میفرمایند رو خیر!!بنده شدیدا متعهد به بنیان خانواده هستم!:D
2. البته یه زمانی با جنس مخالف کاراته کار میکردم!:))
یه زمان دیگه ای هم کاراته سبک شوتو کان کار میکردم!
3. حالا بگذریم که الان اهل دود و دم شدم اما کلا ادم ورزشکاری ام!:D
1. قدیما می گفتن مردن واسه آدم نعمت میشه من الان فهمیدم چرا..دیگه برای بنده با اون همه افتخارات جهانی مردن خیلی بهتر از زندگیه.... ممد تو... تو... تو کشتی گیری؟... اونم کشتی آزاد....X-(
بذار استاد مهربان اگه امشب کشته نشد و برگشت ازش درخواست کنم یه کشتی تمیز بات بگیره تا درست حساب کار دستت بیاد... حالا استاد مهربان رو ببین و مارو برآورد کن...:-?
2. حقیقتا کاراته با جنس ناموافق چه خیری توش می تونه باشه من متعجبم... البت معلومه که تو از کاتا بیشتر در توانت نیست..;)
نسل آینده ساز انقلاب رو با یه جنس ناموافق تو یه اتاق حبس کنن بعد دو ساعت بیان درو وا کنن میبینی دارن بلوتوث بازی می کنن...:-&
3. شیطونه میگه در تاپیک رو قفل کنم ببندمش به تخت ترکش بدما....:D
یا میمیره راحت میشه؛ یا نمی میره و مهرداد مهربان ناراحت میشه..:-w
بیخیال بابا اعصاب خودتو داغون نکن حال سیصد درصد سود کردی یه روز هم منفی بشه فدای سرت بازار همینه دیگه
دمت گرم مهرداد مگه تو نگران اعصاب پولادین من باشی....
راستش من یه سبد تخماتیکی چیده ام که همیشه توش دو تا صف خرید و فروش همزمان وجود داره.... در نتیجه روزای منفی شاخص هم ضرر چندان نمی کنم... سهم با بنیاد قوی رو میخرم و میندازم کنار... بی توجه به حوادث بازار سر تاریخش با سود خوب میفروشم...
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
....ممد...کار من هفته دیگه تموم میشه....دارم واست....:*:D:x
....سلام به همه دوستانی که در این مدت غیبت من لنگر انداختن تو تاپیکو یه حالی از من نمیپرسن....برگردم همتونو از دم تیییغغ میگذرونم...مخلص همه برو بچ هستم....عزیزی مرحوم شده و ما...بعلهه دیگه...این شتریه که در خونه همه میخوابه...یه روزم میخوابه رو منو شما....با کلی خاطرات جالب و شنیدنی....
...یه تشکر ویژه و جانانه دارم از نور چشمم و دوست عزیزم ممد که حضورش خلا عدم حضور منو بخوبی پر میکنه و به یمن حضورش دوستان جدیدی افتخار حضور در این تاپیک رو دادن....بزودی برمیگردم....راستی دیدید بازار هفته پیش ریخت...پشمام ریخت...خداحافظ....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
روايت است که مريدان، شيخ را پرسيدندي: بهاي دلار چند؟ حکيم در پاسخ پرسيدندي: الان؟ يا الان؟! !
مريدان جملگي ازين پاسخ شيخ نعره ها زدندي و خشتکها بدريدندي و سر به بيابان گذاشتندي
روايت داريم اگر به يکديگر احترام بگذاريد؛ يکديگر هم به شما احترام ميگذارد
سعي کنيد در مسائلي که به خودتون مربوطه دخالت نکنيد
ديگران زحمتشو ميکشن
قديما خيلي باحال بود ولي ما نبوديم،
بعدنا هم خيلي باحاله ولي ما نيستيم. .!
اين واقعا بيعدالتي هستش که مردم فلسطين و لبنان حق شرکت تو انتخابات ايران رو ندارند.
خدايا هر بلايي رو از کشورهاي مسلمان جهان دور کن. . .
چون اگه اتفاقي واسه اونا بيفته، ما بايد پولشو بديم!
يه بخشي از توهين اين فيلم اين بوده که مسلمونا رو خشونت طلب معرفي کرده، بعد مسلموناي ليبي ناراحت شدن و رفتن سفير آمريکا رو کشتن که بگن ما خشونت طلب نيستيم!
ازفوايد تعطيلي مملكت ميتونم به اين نكته اشاره كنم كه دلار گرون نميشه، ، ، ،
كلن وقتي تعطيله و كسي كار نميكنه و ادارات تعطيله مملكت كمتر ضربه ميبينه
يه ذکر مصيبت ميگم و صحنه رو ترک ميکنم: " دلار "
تنها راه کاهش قيمت دلار اينه که محمود، رئيس جمهور آمريکا بشه
حديث داريم اگه فيسبوک تعطيل بشه 4 عضو بدن تشکر ميکنن!
باسن، چشم، انگشت، مثانه. . .
گوشي شده قيمت لپ تاپ، لپ تاپ شده قيمت ماشين، ماشين شده قيمت خونه، خونه شده قيمت مرگ، عوضش مرگ ارزونه
اگه اميركبير الآن كاره اى بود، روزنامه اى به نام "فجايع الاتفاقيه" تأسيس ميكرد
موفق ترين تلفيق سنت و مدرنيته در ايران " توالت فرنگي شيلنگ دار " بوده
خارجيــا: واي اگه دنيا تموم شه چي، ما هنوز کلي آرزو و کار نکرده داريم. . .!
ايرانيــا: خدا کنه به حق پنج تن دنيا تموم شــه راحــت شيــم. . .!
ضريح خالي در ثريا هم که باشد، سفينه هايي از سرزمين پارس بدانجا رفته و داخلش پول ميريزند
انقدر حقمون رو خوردن که وقتي ميگيريمش فکر ميکنيم هديهست
هي ميگن حاج اقا در مورد 21 دسامبر و اينا يه چيزي بگو!
روايتي پيدا کردم که ميگه:
آخر دنيا داور مياد سوت ميزنه ميگه تازه نيمه اول تموم شده، هنوز 90 دقيقه نشده! زمينا رو عوض کنيد، شماها ميرين امريکا، اونا ميان اينجا.
خوبه؟ حال کردين؟
الان تو ايران مسابقه صبر و تحمل بزارن حضرت ايوب جزو 10 تاي فيناليست هم نمياد!
فلسطينيها رو بيارن تو همين قم کشور مستقل فلسطين را تشکيل بدن هزينه اش براي منافع ملي ايران کمتر از اين وضعه
لذتي كه در خواب اول صبح هست در انتقام نيست
چرا جمهوري اسلامي از امام حسين ياد نميگيره که يه شب برق رو قطع کنه، مرزها رو باز کنه، بگه هرکي ميخواد بره بره؟
ملت با گفتن "خدا روزي رسونه" ميرن بچهدار ميشن
يه ديوونه يه سنگ ميندازه تو چاه. . . ميخوره تو سر حضرت يوسف
پس از قتل ستار بهشتي در زندان؛ به جاي شعار« زنداني سياسي، آزاد بايد گردد» بايد بگيم:«زنداني سياسي، زنده بايد بماند»!
تو جهنم همش ميگي: يادش بخير. . . ايران هم اين شکلي بود
يواش يواش داريم از شرايط بخور و نمير به شرايط نخور و بمير تغيير وضعيت ميديم! . . .
باشد که رستگار شويم
مسلمان نيست کسي که روي وايرلس اينترنتش پسورد ميزاره در حالي که همسايه اش بدون اينترنت سر روي بالش ميگذارد
به علت گران شدن تايد مراجع تقليد طي نشستي اعلام کردند:
.
. از اين به بعد نظافت و پاکيزگي تنها يک پنجم ايمان است
بنظرم کشورو يه مدت تعطيل کنيم آبا از آسياب بيوفته
خوب ديگه بحمدلله مردم سوريه دارن تموم ميشن و بحران داره برطرف ميشه!
مراسم سينه زني و بر سر زني، هرشب بعد از بالا رفتن قيمت دلار در همين صفحه
تحريم ها هيچ اثري از ما نميذاره
ميگن تو بهشت وقتي سوسک ها يه خانوم رو ميبينن، جيغ ميکشن
به علت تورم بيش از حد، اعلام كردند
صدقه زير 1000 تومان هيچ نوع بلايي را دفع نميكند
به قرآن داستان زندگي ما رو بنويسن 1400 سال ديگه 3 ماه برامون زنجير ميزنن
با اين اوضاع عمرا اگر بتوانيد بخوريد و بياشاميد
چه برسد به اينکه بخواهيد اسراف هم بکنيد!
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
یه جناب راهکارجدید داریم که همیشه ما رو شرمنده می کنند و آهسته میان و تشکری میذارن میرن...
خوشحال میشیم اگه بیشتر خودشون رو معرفی کنند...
شاید راهکارشون درد بی درمون ما رو هم دوا کرد...:">
جناب خودشکوفایی عزیز با سلام نظر لطف شماست باور کنین با خوندن مطالب این تاپیک نوشته های شما، دکتر جون و سایر دوستان هر درد ناعلاجی درمون میشه من واقعاً از خوندن مطالب شما و دوستان در این تاپیک لذت می برم>:D<
درود به همه.. به ویژه نفرات اول ماه پیش دوستان خوبم اشکبوس و مرتضی و سر بابی... همین طور عرض ارادت خدمت ساقی باصفای مجلس که از سبوی محبتش جرعه ها چشیده ام...
1. فرآور.
اعمال تعدیل تنها گزینه پیش روی نمادی هست که در نه ماهه تقریبا صد در صد پوشش سود داشته... صعود پلکانی تا 900 سناریوی ماه آینده فراور هست
2. کنور
برای کنور رسیدن به 4500 راه کوتاهیه... برای مدت کمی هماهنگ با شاخص اصلاح کرد و دیگه توقفی نداره تا ایستگاه 4500. مرز روانی 4000 رو تا 22 بهمن لمس خواهد کرد....
ناظر مسابقه: برای شرکت در مسابقه ی ماهانه ارایه ی اقلا 4 سهم لازمه
در اصل توسط saghi پست شده است
سلام بر محمد دوست داشتنی بورسی
داداش سبدی که تو مسابقه اعلام کردی 2 تا سهم داره
یه 2 تا سهم دیگه بزن تنگش! مسابقه بی تو صفا نداره
خیلی مخلصیم @};- :x
ما نبودیم و تمنامان نبود لطف تو ناگفته ما می شنود
تفسیر:
ما دو روز نیومدیم نت و تو مسابقه ماهانه سبدمون تایید نشد و ساقی باصفا شخصا برامون پیام خصوصی گذاشت که فلانی هان!! چه نشسته ای که سبدت به گا... رفت.
جای خالی را پرکنید.
1. گاوداری
2. گازهای جو زمین
3. گامبیا
4. nothing:D
از الان بگم مسئولیت اذهان منحرف خودتون با خودتونه....
ساقی جان ما ارادت داریم.. شدید این روزها گیر افتاده ام... اگه می پذیرفتن الان وارد میشدم .و قبل از شروع ساعت کاری دو سهم می گذاشتم تو مسابقه... اما بسته است در باغ بهشت...
حالا بی خیال
همینجا سبد من تو مسابقه این ماه رو داشته باش واسه دل خودم و خودت:
1. فرآور
2. کنور
3. فولاد. دیگه به 433 که مقاومتش هست رسیده انتظار یه پرش جانانه ازش دارم تا مرز 500 و بعدش 550
4. شاراک. پتروها لیدر بلامنازع بازارند. شک ندارم 1500 رو تا قبل از گزارش 12 ماهه خواهد دید...
1. قدیما می گفتن مردن واسه آدم نعمت میشه من الان فهمیدم چرا..دیگه برای بنده با اون همه افتخارات جهانی مردن خیلی بهتر از زندگیه.... ممد تو... تو... تو کشتی گیری؟... اونم کشتی آزاد....X-(
بذار استاد مهربان اگه امشب کشته نشد و برگشت ازش درخواست کنم یه کشتی تمیز بات بگیره تا درست حساب کار دستت بیاد... حالا استاد مهربان رو ببین و مارو برآورد کن...:-?
2. حقیقتا کاراته با جنس ناموافق چه خیری توش می تونه باشه من متعجبم... البت معلومه که تو از کاتا بیشتر در توانت نیست..;)
نسل آینده ساز انقلاب رو با یه جنس ناموافق تو یه اتاق حبس کنن بعد دو ساعت بیان درو وا کنن میبینی دارن بلوتوث بازی می کنن...:-&
3. شیطونه میگه در تاپیک رو قفل کنم ببندمش به تخت ترکش بدما....:D
یا میمیره راحت میشه؛ یا نمی میره و مهرداد مهربان ناراحت میشه..:-w
در مورد کاراته کمیته کار واردیم،همین چند ترم پیش وسط دانشگاه با یکی از اجناس مخالف یه کمیته خونین زدیم خلاصه شب که داشتم ایمیلم رو چک میکردم با یک عدد پرچم سفید مواجه شدم و تا 4 صبح همون شب و شبهای دگر در حال مذاکره بودیم برای صلح!:D
البته همسر محترمه ناقافل ما رو ضربه فنی فرمودن و تا مدتی جای مشت حصرت علیه پای چشم چپ ما خودنمایی میکرد که مبادا نگاه چپ به احدی از جنس ایشان بیافکنیم!:(
ببند به تخت یا میمیرم یا مالمیرم!
زین پس به جای لغط سخیف مالمیر از اسم شریف نمیر استفاده میکنم!اخه این مردک بی همه چیز چرا نمیمیره ما راحت شیم!اعصاب واسمون نذاشتن با این کاراشون!امروز صبح از دست شاراک زمینو گاز میگرفتم!
1. حالا مالمیر نباشه یکی دیگه هست ممدرضا جان...بهتره که قاعده بازی رو رعایت کنیم و بپذیریم در کدام گوشه جهان داریم تجارت می کنیم... مدیریت در ایران همینه دیگه...:-<
2. من شاراک و شفن رو تو سبدم دارم اما ناممکن می دونم یه شبه برن به هدفشون برسن...
اتفاقا تماشا کردن نوسانات قیمت سهام رو دوست دارم... یه هیجان مخفی توشه که سخته تشریحش... هر چی بره پایین تر و بعد بره بالا دیوونه ام می کنه... مشابه قطارهای شهر بازی که اهسته آهسته میرن رو قله و بعدش انفجاری حرکت به پایین...:x
نظر