در اصل توسط مهربان پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط فری زبل پست شده است View Postللهی دکتر کاری ندارم بینی بین الله هر چی مصیبت داری میکشی سر این سهمات سر همون 50 دلار ماست و بس حق بچه یتیم خوردن نداره داداش
وجدانی تا ظهر کارت به کارت کن اگه تا شنبه صدراهات بالای 240 باز نشد بیا هر چی دلت خواست به حمید بگو
لپ تاپ؟ مرد مومن من یه سیستم الان جلومه با شصت پام فقط این در کیسشو گرفتم فنش نخوره به میز کنده شه
سندیم گذاشتم یه پامم گیره دارم عذاب میکشم
.....فری با کف پات نگه دار اینطوری شصت پات روبروی فن قرار میگیره خنک میشه کمتر اذیت میشی...میخوامت فقط برا مرامت....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postیعنی تو دکتر که لنگ 20تومن باشی من بدبخت که یه آپارتمان تو پونک را از دست دادم چی بگم عزیز دل برادر با شه اشکال نداره این هم روش خدا کریمه شاید یه جای دیگه جبران کرد.[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...شرمنده اتم احمد جان....گفتی کارتت مال کدوم بانکه شمارشو بزار دارم میرم بانک درخدمت باشم....کلامت چون مشت محکمی بر فرق سر خودخواهی و طمع من قرار گرفت...
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...شرمنده اتم احمد جان....گفتی کارتت مال کدوم بانکه شمارشو بزار دارم میرم بانک درخدمت باشم....کلامت چون مشت محکمی بر فرق سر خودخواهی و طمع من قرار گرفت...
شماره کارتم اینه هر چی کرمته دیگه
6219 8614 0746 4033
نظر
-
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postمرامت تو حلقم دکتر جان باندازه دو تا آپارتمان بهم روحیه دادی دیگه کارت مارت لازم نیست. همین معرفت و همدردیت ما را بس.@};-@};-@};-[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Postببخشید دکتر من احمد هستم با یه آیدی دیگه اومدم اون آیدیم رو بستن
شماره کارتم اینه هر چی کرمته دیگه
6219 8614 0746 4033[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postایول بابا اینجا هم از این کارای بدبد
دکتر جان نکنه گول بخوری و تو این وضعیت روحی آشفته کار دست خودت بدی و بری بانک ....احمد جان نمیتونم جلو خودمو بگیرم رفتم تو فاز انساندوستی دیگه سخته خارج شم حالم حال شهادته نصر من الله و فتح قریب....شماره کارت بزار داداش.....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...بابا حمید جنبه داشته باش ادم نمیدونه با ای جوونا که میخوا ناز ماست کره بگیرن چیکار کنه مریض حالش بده من میگم مریض میخواد بستری شه تو میگی چرا تو عدس پلوی من سنگ افتاده اقا روپوش سفید بپوش بیا تو....این عددا چیه...سودوکو بازی کنیم؟؟؟...نمیشه مردمو پیچوند....
نظر
-
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postایول بابا اینجا هم از این کارای بدبد
دکتر جان نکنه گول بخوری و تو این وضعیت روحی آشفته کار دست خودت بدی و بری بانک .
واسه حمیدم قبلا انجام دادیم
اگه آمادگیشو داشتی بگو شماره کارت بدم
(تو این گرمای تابستون از بغل هر کی رد میشی بو گند عرقش خفت میکنه ) عزیزمییی/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
در اصل توسط فری زبل پست شده است View Postاحمد عزیز واقعا واست متاسف شدم دکتر همین الان باهام هماهنگ کرد گفت به احمد بگو 3-4 تومن اگر میتونه بریزه به حساب فری بلکه بتونیم واست از صندوقی که داریم یه 15-16 تومنی وام 3 درصد بگیریم
واسه حمیدم قبلا انجام دادیم
اگه آمادگیشو داشتی بگو شماره کارت بدم
(تو این گرمای تابستون از بغل هر کی رد میشی بو گند عرقش خفت میکنه ) عزیزمییی
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...احمد جان نمیتونم جلو خودمو بگیرم رفتم تو فاز انساندوستی دیگه سخته خارج شم حالم حال شهادته نصر من الله و فتح قریب....شماره کارت بزار داداش.....
دکتر می دونم چه حالی داری ، اون سوگند بقراط داره کار دستت میده =d>.....گفتی حال شهادت...... دوست نازنینی یه میل فرستاده بود که کنار ساحل الروشه بیروت نمایش مد لباس ز ی ر خا نو ما بود ....... اخرش نوشته بود بپا حال شهادت به سرت نزنه........ کلی با این جمله خندیدم ....... امروز هم با این حال تو ، منم حالت استشهادی بهم دست داد ..... اگه کسی جلوم را نگیره شماره کارت میاد جلو چشم همه دوستان و با حساب پر از پول ....... خدا قسمت کنه یه سفر با هم بریم لبنان و .... کمی هم به نیازمندان اونجا رسیدگی کنیم و برگردیم.
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....به داش مهرداد گل اقا مخلصیم مشتاق دیدار عزم رفتن داشتی چی شد....مهرداد نمیتونم بیخیال باشم شب تا صبح رو ویبره ام الان دستام عرق کزده رگای پیشونیم زده بیرون نفسم بند اومده آب دهنمو نمیتونم قورت بدم بگو چیکار کنم خدایا دارمبه مرز سکته میرسم....:d;)
نه بابا کجا بریم شایعه بوده فعلا که انتون نطلبیده
البته شما که خودتون استادید ولی با شرح حالی که دادین ظاهرا وضعیت خیلی وخیمه خلاصه قرص زیرزبونی چیزی همراه داشته باشید دیگه .......
از اینها گذشته من هم واقعا مشتاق دیدار شما و دوستان هستم
روزگاری وحید نامی بود بزرگواری میکرد یه برنامه هایی میچید الان ولی در حسرتیم
نظر
نظر