حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ساسان
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 728

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
    اگه پای این پست 20 تا تشکر بخوره, عکسم رو میذارم تو همین تاپیکB-)
    یعنی هیچوقت:D
    چون عمرا به 10 هم نخواهد رسید=))

ممدی سلام
    این هم یک نوع دبه است
    تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

ممدی ما منتظر عکستیم<:-p:x:*>:D<:D:->/:):-?:)][-(
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• taherishahram
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 708

اگه پای این پست 20 تا تشکر بخوره, عکسم رو میذارم تو همین تاپیکB-)
        یعنی هیچوقت:D
        چون عمرا به 10 هم نخواهد رسید=))

شبیه حجم مبنا اخابره چیزی که درخواست کردی !!! اما مثل اینکه این دفعه رو بچه با هم حجم مبنا رو دادن :):))
        A man should get to bleed in peace

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1134

یا صد یا مرگ

بابا صد رحمت به برادران یوسف.... اقلا اونا برادرشون رو به دو سکه فروختن.... شما نامردا چی!!؟؟؟
          دست کم برید ببینید اسم کی پای ویرایش پست من ثبت شده.... هزار رحمت به ا.ن. و تقلب هاش!!!!

ولی من پای حرفم هستم...

یا صد یا مرگ<):)
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

بابا صد رحمت به برادران یوسف.... اقلا اونا برادرسشون رو به دو سکه فروختن.... شما نامردا چی!!؟؟؟
            اقلا برید ببینید اسم کی پای ویرایش پست من ثبت شده....
            من پای حرفم هستم...

یا صد یا مرگ<):)
            این حرفها نیست...خودت با زبون خوش عکس رو بزار،وجدانا میرم 80 تا اکانت دیگه میسازم تا بهونه ای نداشته باشی...

در ضمن اون پست وامونده منو تو اداف جواب بده،امروز اعصاب مصاب تعطیلم!

لعنت به هرچی کارگزار مفت خوره!
            تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

تا اول وقت امروز اینا بودن نمادهای در آستانه روند صعود
              ومعادن
              ذوب
              حتاید
              بشهاب
              وتوشه
              وصنا
              کطبس
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 594

بچه ها میگم کپیتان از وقتی سایتو بست دیگه اینطرفا نیومده و تشکرش پای مطالب نیست:-<

اگه موافقید فرداشب با یه دسته گل بریم تاپیکش .....دلم واسش تنگیده

البت کار بجایی کرد و جا داره این نکته رو جا کنیم که از واژه های ممنوعه فقط دوتای دیگش مونده بود که نقل این تاپیک بشه که خوشبختانه کپیتان طی یک حرکت انتحاری انقلابی جلوی این کارو گرفت.=D>

حتم میدم یکم خجالت میکشه بیاد تو تاپیک....... بیاید بریم بهش بگیم که تاپیک به حول مدار ولایت برگشته تا بلکم یه بار دیگه تشکرشو پا پستا ببینیم

وضو هم داشته باشید و حداقل سعی کنید یه ساعت نگهش دارید که نماز شبو تو تاپیک افسانه تامکت ادا کنیم بعدش سرویس ایاب و زفاف ( مندسن تدارکشو دیده) به همین تاپیک مهیاست :D
                بهترین تفریح خوابه!

نظر

• satyr
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1229

-------------------

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

با سلام
                    چه سوت و کور شد این تاپیک :( :-?

نظر

• ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

ممدی
                      ذوب را چرا بستن

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1134

همین جا مراتب قدر دانی خودم از جناب محسن کاوه رو اعلام می کنم که گرچه همواره به من لطف دارند و پای پست هام تشکر می ذاره , پای پست مشهور نمایش عکس من تشکر نچسبوند و از رفیقش حمایت کرد!!!:x
                        البته محسن جون بگمت که ما از خدامون بود تشکرها به صد برسه تا به این بر و بچ , معنا و مفهوم خوشگلی مردونه و خوشتیپی رو آموزش بدیم...;)
                        اما قدر زر, زرگر شناسد دیگه!!!! من کجا و لنگه گیوه>:P
                        (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 594

ممد.. مفتی مفتی کلی تشکر کار کردیا

یه تا سوال دارم.. فرق بین کاربر فعال با عضو فعال چیه:-/

راستی امشبو یادت باشه یه سر بریم پیش کپیتان ..مندسنم بردار بیار شاید لازم شد همونجا برا کپیتان قربونی کنیم بلکه باز بیاد اتاق
                          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                            -------------------
                            آفرین مهرداد جان... رحمت به شیر مادرت...=D>
                            حقیقتا عمیق ترین و سنجیده ترین پستی بود که در کل تاریخ بورس در یک فروم بورسی نوشته شده:D
                            از ته دل عرض می کنم جایی که تو هستی , شکسپیر و گوته و مارکز و پروست کدوم خری هستن!!!!)
                            مرگ من بیا و روزی دو تا ازین پست ها بزن تا بنده ی دلخسته هم به زندگی یه امیدی پیدا کنم!!!;)
                            (نيچه)

نظر

• mohsen kaveh
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 474

همین جا مراتب قدر دانی خودم از جناب محسن کاوه رو اعلام می کنم که گرچه همواره به من لطف دارند و پای پست هام تشکر می ذاره , پای پست مشهور نمایش عکس من تشکر نچسبوند و از رفیقش حمایت کرد!!!:x
                              البته محسن جون بگمت که ما از خدامون بود تشکرها به صد برسه تا به این بر و بچ , معنا و مفهوم خوشگلی مردونه و خوشتیپی رو آموزش بدیم...;)
                              اما قدر زر, زرگر شناسد دیگه!!!! من کجا و لنگه گیوه>:P
                              ممنون از لطف وبزرگواری شما ومندسن عزیز:Dا ومهربان کبیروسایر کبار این دیار:x نوشتار شیوا وبلیغ شما ودوستان نیش بنده را در اداره تا بناگوش میگشایدلیکن چشمان ریزو ژاپنی بنده به همان نسبت تنگتر میگردد احتمالن علت تشکر نزدن وقصور بنده نیزنبود دید به دلیل همین پدیده تیپو گرافی بوده :D ارادتمند:*
                              من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                                بچه ها میگم کپیتان از وقتی سایتو بست دیگه اینطرفا نیومده و تشکرش پای مطالب نیست:-<

اگه موافقید فرداشب با یه دسته گل بریم تاپیکش .....دلم واسش تنگیده

البت کار بجایی کرد و جا داره این نکته رو جا کنیم که از واژه های ممنوعه فقط دوتای دیگش مونده بود که نقل این تاپیک بشه که خوشبختانه کپیتان طی یک حرکت انتحاری انقلابی جلوی این کارو گرفت.=D>

حتم میدم یکم خجالت میکشه بیاد تو تاپیک....... بیاید بریم بهش بگیم که تاپیک به حول مدار ولایت برگشته تا بلکم یه بار دیگه تشکرشو پا پستا ببینیم

وضو هم داشته باشید و حداقل سعی کنید یه ساعت نگهش دارید که نماز شبو تو تاپیک افسانه تامکت ادا کنیم بعدش سرویس ایاب و زفاف ( مندسن تدارکشو دیده) به همین تاپیک مهیاست :D
                                علی جون کاپتان و قهر!!؟؟؟
                                اول ببین مسافرتی جایی نرفته باشه....
                                اگه خدا نکرده هم دلخور شده باشه , جهت آشتی,همین مندسن رو جلو قدومش سر می بریم!!!تا برگرده به خونه ی خودش:x
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X