حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

علی جان حتما پرسش منو از جناب بیل یادته. راستش دو مطلبت در تاپیک بیل و جو بازار کمی منو گیج کرده...
    نفهمیدم از نگاه پاک خطاپوشت کدومش بهتره... طبق سخن گهربارت ذوب واسه سال دیگه بهتره انگار, اما چرا تو پیشنهاد میدی مردم تا 1000 هم فولاد بخرن؟!!
    تو آخرش طرفدار فولادی یا ذوب؟
    من خودم البته طرفدار داروهای دامی گرمسارم!!!!
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• تازه کار
      كاربر فعال
      • Jul 2025
      • 121

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
      سلام

محمد تازه کار بچه کجای فارسی
      سلام علی جان...

ساکن شیرازم ولی اصالتا بختیاری خوزستانی هستم.

رامهرمز... اهواز در 85 کیلومتری شهر ما واقع شده! از شیراز که به سمت اهواز بروی, میشود شهر یکی مانده به آخر!

پدر ارتشی بود و در سیر ایرانگردیهایش, شیراز پاگیرش کرد. البته مجددا چند سالی هست که برگشته خوزستان (پس از بازنشستگی)

الان برای گذراندن دوره تخصص شیراز هستم. شیراز اولویت اول من بوده و هست... کجا بهتر از شیراز که به قول حافظ:

خوشا شیراز و ...

سال آینده عنان اختیار در دست خاله مرضیه است که کجا بفرستتمان برای دوران طرح...

تصحیح: ببخشید یادم رفت که دیروز عمو محمود, خاله مرضیه را برکنار کرده. خداییش طی این مدتی که من در سیستم بهداشت و درمان هستم, وزیر به این افتضاحی و بله چشم قربان گویی نداشتیم. البته همه بد بودند ولی این یکی واقعا نوبر بود. کثافتکاریهایی که خصوصا در بحث آموزش پزشکی در زمان این رخ داد, بینظیر بوده. منظور من تقلب در آزمون دستیاری و این حرفها نیست. این تقلبها از زمان دکتر مرندی بود و در زمان پزشکیان سیستماتیزه شد و تا همین الان ادامه دارد. منظورم افتضاحات دزدی علمی و جعل آمار و دیتا سازی برای چاپ مقاله و ... است.
      راستی گفتم پزشکیان, یادم افتاد ایشان هم کم فاسد نبود برای خودش. خوب شد یادم آمد وگرنه فردای قیامت یقه ام را میگرفت که چرا گفتی مرضیه بدترین وزیر بوده, پس من چکاره بودم؟!

احتمالا دکتر مهربان یادشه, آن طرح مسخره تطابق پزشکی با موازین شرع که در سالهای 76-77 مطرح شده بود ولی مجلس اصلاحات ناکامش گذاشت. یکی از بندهای مهمش این بود که هیچ پزشک مردی نباید کودک (چه پسر و چه دختر) را ویزیت کند! یکی از طراحانش همین مرضیه خانم بود. لابد توجیهشان این بوده که پزشکان ما همه بچه ... هستند!!!
      در زمان همین خانم بیمارستان زینبیه شیراز را به عنوان اولین بیمارستان "تمام زنان" استان باز افتتاح کردند. (قدمت 50 ساله دارد!) همین دیشب من آنجا بودم و داشتم مشاوره جواب میدادم. هیچ چادر و چاقولی هم سر نکردم. یکی نیست بهش بگه نادان, به فرض پزشکان و پرسنل را زن گذاشتی, تاسیسات و راننده را چطور میخواهی زن بگذاری؟!!
      الان هم که در روی رئیس ایستاده است نه به خاطر مردم, که به خاطر منافع جناحی و جهت وزش باد بوده است. خانم حس کرده است باد از این پس بیشتر بر پرچم برادران لار... خواهد وزید. این سه سال چرا خفه خون گرفته بود؟ در همین شیراز چند بیمارستان طی این سالها (از اول اول تا الان) ساخته شده؟ نمازی را که مرحوم محمد نمازی 60 سال پیش ساخت و وقف کرد. شهیدفقیهی (سعدی), زینبیه, حافظ, ابن سینا, شوشتری, شیراز همگی مربوط به قبل از انقلابند. تنها در دوره دوم خاتمی, در سعدی دو ساختمان جدید ساخته شد که هر دو با هزینه خیرین بود. البته من بحثم سیستم دولتی است وگرنه بخش خصوصی چندتایی ساخته است ولی انصافا چند درصد مردم میتوانند شبی یک میلیون تومان هزینه آی.سی.یو در بیمارستان مرکزی بدهند که بیمه فقط 8% (معادل 80هزار تومان) را قبول میکند و بیمه تکمیلی هم تنها تا سقف 2-3 میل....
      چندی پیش همین خانم میگفت روزانه یکنفر در غزه به دلیل کمبود "ونتیلاتور" شهید میشود. همین الان در شیراز ما داریم در بخشها از آمبو برقی که تکنولوژی متعلق به دهه 1970 است, استفاده میکنیم. بیمار بیچاره گاها زیر دستگاه خفه میشود چون تخت آی.سی.یو خالی نیست. تازه این شیراز است که سانتر پزشکی است. در شهرستانها که اوضاع گاها در حد فاجعه است...

اوه اوه... احساسی شدم, چقدر نوشتم. ناظر محترم اگر صلاح نمیدانید این مطالب در سایت باشد, لطفا حذفش کنید.

نظر

• وحید نصیری
        عضو فعال
        • Dec 2012
        • 594

سلام خودشکوفایی عزیز خیلی نگران پستام بودم که تشکر نداشته باشه از اینکه زحمت تشکرشون رو میکشی تشکر >:d<

راستی یه پست تو خونه بیلی زدم صفحه 177 هست تشکر نداره خلاصه دیگه دستتو می بوسه :d

در مورد اینکه طرفدار چی هستم راستش اول از همه به شلوار کردی علاقه دارم آخه آزادی عملش خیلی زیاده بعد از اون آب انگور قرمز که محصول همین غبهنوش هست البته نه آب شنگولی ها اونو به مدد دوستان ناصخ هنوز مز مزه نکردیم.:d

بحث تو تاپیک جو بازار یه خورده کلان بود#-oو کلیت بازار رو داشتیم بحث می کردیم این دل دل ما (دل دل=اسب مختار =مراد فولاد مبارکه در بازار سرمایه) لیدر کل بازار وقتی این به 1000 برسه یعنی صدو خورده ای رشد کرده و این یعنی کل بازار 100 و خورده ای رشد کرده و این برا ما خوبه اما بحث ذوب و فولاد و قیمتاشون یه بحث درون گروهی هستش این ذوب به خاطر حاشیه معامله بلوکیش از فولاد عقب افتاد و گرنه این دو به هم وابسته هستند و بلکه ذوب روان و شارپ و فولاد محکم و پر صلابت حرکت میکنه

در مورد مقاومت ها هم چیز جدیدی توی تعیین نقطه مقاومت و حمایت داره شکل میگیره که نه به قله و دره کار داره و نه به کف و سقف تاریخی بلکه برا بعضی ها معامله بلوکی و برا بعضی ها نامه شفاف سازی ربط داره مقاومت ذوب روی 300 در گرو تکنیکال نبود بلکه در گرو انجام معامله بلوکی بود یعنی نقطه 300 بسته به معامله بلوکی هست شما تا زمانی که قراره معامله بلوکی انجام بشه کفش 300 هست چون ذوب وقتی به 300 میرسه نسبت به انجام یا عدم انجام معامله بلوکی واکنش میده و چون قراره انجام بشه پس از این قیمت برمیگرده البته اگه برسه

در مورد ذوب تو نما بورس یک سری افاضات کردیم اگه که لازمه برات بیارم گرچه تاریخ مصرفش گذشته.

در مورد مقاومت و حمایت و رابطشون با شفاف سازی و معامله بلوکی هم یکسری افاضات جدید داریم
        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

بابا دمت گرم محمد

ایشالا که عمه محمود ( (عمه کاربردش بیشتره:d ) به قول یکی از دوستان ایشون عمه خاص و عام اند ) و خاله مرضیه که رفت رابطشون درست بشه ولی فی الحال مثل اینکه رو هوایی
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1134

1. علی جون غصه تشکر رو اصلا نخور. تشکر کردن تو ذات بنده هستش. شما فحش هم به من بدی یه تشکر خودم پایینش می ذارم.. الان هم رفتم و پای مطلبت تشکر رو چسبوندم...ناگفته نمونه که دو تا رقیب قدر سبزپوش هم دارم که نشد تو تاپیکی برم و این دو بزرگوار قبل من تشکر رو پای مطالب نکوبونده بودن...
            خواهش می کنم تا روی سن میان به افتخارشون کفبیر بفرستین... ( کفبیر ترکیب کف و تکبیره واسه رضایت همگانی خودم ساختمش)...
            بله آقایان محسن مختاری و کاپیتان نمو... آقا شله... بلندتر... آهااا>:D<

2. آقا این شلوار کردی رو خوب اومدیا.. فقط آقایون در ابتدای نوجوانی قدرشو می فهمن.. سینه سوخته های مجلس می فهمن چی می گن...های های.. ماشالله چه صدای سوز گریه ای از اون پشت میاد../:)

3. دل دل گفتی و کردی کبابم.. از اونجا که با 34 سال هنوز کودک درون ما جفتک می پرونه یکی از لذات بنده تبدیل و کوچک سازی و مخفف کردن نام دوستانه..
            یه همکاری داریم عبدالرضا نام که بنده از چند سال پیش صداش می کردم عبدل... بعد تو دهان چرخید و شد دل دل..اون هم بدش نمی اومد تا این که زد و سریال مختار.. ای خدا لعنت کنه سازندگاه سریال مختار رو... باور کنید کلی زور زدم تا از دلش دربیارم و تفهیم کنم دل دل هم جز اسامی مذهبیه و بنده هدفم پاک پاک بوده!!:^o

4. ماشالله اینجا همه دست به قلم هستنا... آدم رو کف بر می کنن دوستان با متن هاشون... این آلمان غربی هم قراره واسمون شعر بیاره که خب دیگه...:-<

5. غلط های نگارشی و املایی در متن های بنده رو ببخشید. قسمتیش واسه تاخیر زمانی در تاییدش توسط تیم مدیریته.. یه ساعت که سر بشه دیگه نمیشه ویرایش کرد... اونوقت مطلب داغ ما از دهان می افته و بیات می شه...:p مثلا لینک های فیلم های بسون رو یادم رفته بود که اینجا میارم

6. آقا شیراز نگو ونپرس... چهار سال از مهمترین ایام زندگی ما درین شهر گل و بلبل گذشت... چه بلبلایی.. تا سالها با هر دختری تو تهران هم باب آشنایی واز می کردیم یا شیرازی از آب در می اومد یا نام فامیلش شیرازی بود... به همین سوی لامپ اگه دروغ بگم... تا اینکه عیال محترمه روند صعودی بنده در موج پنج رو قطع کردند و شکار پایتخت گل ایران شدیم... یعنی محلات... خداییش عجب شکاری هم زده این عیال!! هر چند ایشون علاقه به اقتصاد و بورس جز سود و پول هاش ندارند.
            واجبه عرض بشه که دستبوسیم نور دو دیده..:x:x

7. خوشم اومد بچه ها نذاشتن این تاپیک از تاپیک یاسر عقب بیفته... یاسر جون چی فکر کردی عمو!! بذار روزی بیاد که از تاپیک سید جعفر هم جلو بزنیم بعد...
            البته احتمالا مدیریت تذکر بدن 99 درصد مطالبتون ربطی به بورس نداشته...
            خب نداره که نداره... عوضش اون یه درصد بورسیش هم ربطی به این 99 درصد نداره!!... والله با این نوناشون!!:-B

8. دوستان یه مطلبی هم عرض کنم سوتفاهم نشه.. ما که محسن مختاری رو تشویق کردیم واسه عمل نیکش, منظور آوردن تصویر نوید خان بود و نه تشویق به زاد و ولد... دو تا از دوستان مجرد یقه ما رو چسبیدن که ما هم دلمون می خواد بچه دار بشیم اما کو اسبابش؟!
            نور دیدگان و ای یاران بورسی... من غلط کنم تو این گرونی شما رو تشویق به ازدواج کنم... اگه بکنم هم محاله تشویق به فرزند...
            ولی اگه اولیش از دست فلک غدار در رفت خواهشا دومی رو تا سه سال به اولی برسونید... به خدا این رو من نمی گم... دانش روان شناسی می گه بهترین حالت فاصله بین تولدها تا سه ساله ..
            می گید نه از روح مرحوم پدرم جناب سرهنگ بپرسین که ظرف شش سال رو یه نظم ریاضی یه سال درمیون به نفوس کشور یه پسر اضافه می فرمود... ای نور به قبرت بباره پدر عزیزم0:-):x
            آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/28, 13:53.
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• alman
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 85

▬▬▬
              با توام
              ای لنگر تسکین!
              ای تکانهای دل!
              ای آرامش ساحل!
              با توام
              ای نور!
              ای منشور!
              ای تمام طیفهای آفتابی!
              ای کبود ِ ارغوانی!
              ای بنفشابی!
              با توام ای شور، ای دلشورهی شیرین!
              با توام
              ای شادی غمگین!
              با توام
              ای غم!
              غم مبهم!
              ای نمیدانم!
              هر چه هستی باش!
              اما کاش...
              نه، جز اینم آرزویی نیست:
              هر چه هستی باش!
              اما باش!
              ▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
              برگرفته از کتاب "آینه های ناگهان" / قیصر امین پور

نظر

• alman
                عضو عادی
                • Nov 2011
                • 85

هشتم دی، زادروز «فروغ فرخزاد» گرامی باد
                زندگی

آه ای زندگی منم که هنوز
                با همه پوچی از تو لبریزم
                نه به فکرم که رشته پاره کنم
                نه بر آنم که از تو بگریزم
                همه ذرات جسم خاکی من
                از تو ای شعر گرم در سوزند
                آسمانهای صاف را مانند
                که لبالب ز باده ی روزند
                با هزاران جوانه میخواند
                بوته نسترن سرود ترا
                هر نسیمی که می وزد در باغ
                می رساند به او درود ترا
                من ترا در تو جستجو کردم
                نه در آن خوابهای رویایی
                در دو دست تو سخت کاویدم
                پر شدم پر شدم ز زیبایی
                پر شدم از ترانه های سیاه
                پر شدم از ترانه های سپید
                از هزاران شراره های نیاز
                از هزاران جرقه های امید
                حیف از آن روزها که من با خشم
                به تو چون دشمنی نظر کردم
                پوچ پنداشتم فریب ترا
                ز تو ماندم ترا هدر کردم
                غافل از آنکه تو به جایی و من
                همچو آبی روان که در گذرم
                گمشده در غبار شوم زوال
                ره تاریک مرگ می سپرم
                آه ای زندگی من آینه ام
                از تو چشمم پر از نگاه شود
                ورنه گر مرگ بنگرد در من
                روی آینه ام سیاه شود
                عاشقم عاشق ستاره صبح
                عاشق ابرهای سرگردان
                عاشق روزهای بارانی
                عاشق هر چه نام توست بر آن
                می مکم با وجود تشنه خویش
                خون سوزان لحظه های ترا
                آنچنان از تو کام میگیرم

نظر

• وحید نصیری
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 594

تحلیل تلفیقی فوق بنیادی وتوکا'@-@

این سهم مثل مرغ پا کوتا میمونه تخم از پاش میفته نمیشکنه حرکت نمیکنه که! باید بلندش کنی 20 درصد بالاتر بنشونیش من موندم چرا تو این قیمت داره درجا میزنه فولاد زمانی که 250 بود توریل 320 و حتوکا 420 این یکی 280 بود الان فولاد رفته 500 توریل نزدیکای 400 و حتوکا 600 اونوقت این تو 230 دچار خود درگیری شدید شده باید حتما ببریش پیش دامپزشک.

این سهم و کلا سرمایه گزاری های این تریپی مثل وبشهر یه همچین حرکتی دارند و اصاب آدم رو ته خیاری میکنند بهترین استراتژی که برا این سهما به ذهنم رسید اینه که سودت رو تبدیل به اینا کنی نه سرمایه رو چون رشد اینا مطمئنا توی سند چشم انداز بازار سرمایه ای که بزرگان دارند میچرخونند هست ولی صرفا جهت راحتی آرامش باید سود رو به اینا تبدیل کنی (به این میگند حفظ سرمایه یا سیو کردن سود) بعد که روند صعودی شد سرمایه هم بهشون اضافه کنی.

اما خودشکوفا جون اندر باب ازدواج و بچه مطلبی گفتی چیزی یادم اومد دیروز یک مقاله ای از یک پزشک اقتصاد دان خوندم من باب تورم گویا ایشون با تورمی که عمه محمود اعلام کرده 25 درصده مشکل داره و عمه رو به مناظره فرا خونده و گفته هزینه ختنه کردن سال 82 ده هزارتومن سال 86 شد 40 تومن سال 88 شد 100 سال 90 شد 240 و الان شده 400 تومن و این با تورم 25 درصد نمیخونه و گفته که محمود شما اینو بگیر برو بالا تا بفهمی که تورم اون 25 درصد که میگی نیست.

والا تو این اوضاع آدم از بچه دار شدن شدیدا میترسه

تو دوران ریاست ایشون بنده خیلی شاکی ام و اون دنیا یقه شو میگیرم اما اونجا همه لختند و کسی پیرهن تنش نیست و من موندم که چی بگیرم.:->
                  در ضمن ما مخلص کاپیتان و محسن مختاری هم هستیم آقا ارادت داریم گونی گونی (برا تایید پست لازمه :d )
                  بهترین تفریح خوابه!

نظر

• alman
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 85

سلام بر دوستان عزیز
                    واقعیت اینه که من دست به قلم خوبی ندارم تا بتونم به خوبی شما بزرگواران بنویسم.مهربانی و دوستی فوق العاده ای در نوشتار دکتر مهربان هستش که ادم رو شیفته خودش میکنه یا جناب خود شکوفایی که پنچه ای بسان پنچه رستم دستان از داخل کامپیوتر یقعه مبارک رو میگیره و تا پایان متن با شما باقی خواهد ماند از طرفی تازه کار عزیز که به نظر می رسه تازه دونبال یه دل مشغولی دیگه هستش تا یه موضوعی رو برا مبارزه به اوردگاه پولادین خودش بکشه و لاجرم ناک اوت کنه. آری ای برادر من تو همه تاپیک ها فقط به این تاپیک میام و صدرا چون بسان دکتر مهربا و خیلی های دیگر کشتی به گل نشته صدرا هستیم.اما اشتراکاتی با دوستان دیگر هم دارم چونکه منم ۲ سال خیلی خوب رو با بچه های با صفای پدافند بودم و خاطرات فراوانی از ان دوران دارم.
                    جناب خودشکوفائی عزیز این آلمان غربی رو خوب آمدی که از همان زمان من طرفدار تیم آلمان بودم تا کنون امیدوارم جام برزیل رو ما ببریم .
                    تصور کنین اگه این تاپیک هم بشه همش بورسی من صدرا به گل نشسته:d ٕاز کجا این همه انرژی بگیرم بابا دل خوشی ما شده امدن تو این تاپیک و خوندن مطالب دوستان .شاد ، سلامت و پر سود باشید

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

در اصل توسط alman پست شده است View Post
                      هشتم دی، زادروز «فروغ فرخزاد» گرامی باد
                      زندگی

آه ای زندگی منم که هنوز
                      با همه پوچی از تو لبریزم
                      نه به فکرم که رشته پاره کنم
                      نه بر آنم که از تو بگریزم
                      همه ذرات جسم خاکی من
                      از تو ای شعر گرم در سوزند
                      آسمانهای صاف را مانند
                      که لبالب ز باده ی روزند
                      با هزاران جوانه میخواند
                      بوته نسترن سرود ترا
                      هر نسیمی که می وزد در باغ
                      می رساند به او درود ترا
                      من ترا در تو جستجو کردم
                      نه در آن خوابهای رویایی
                      در دو دست تو سخت کاویدم
                      پر شدم پر شدم ز زیبایی
                      پر شدم از ترانه های سیاه
                      پر شدم از ترانه های سپید
                      از هزاران شراره های نیاز
                      از هزاران جرقه های امید
                      حیف از آن روزها که من با خشم
                      به تو چون دشمنی نظر کردم
                      پوچ پنداشتم فریب ترا
                      ز تو ماندم ترا هدر کردم
                      غافل از آنکه تو به جایی و من
                      همچو آبی روان که در گذرم
                      گمشده در غبار شوم زوال
                      ره تاریک مرگ می سپرم
                      آه ای زندگی من آینه ام
                      از تو چشمم پر از نگاه شود
                      ورنه گر مرگ بنگرد در من
                      روی آینه ام سیاه شود
                      عاشقم عاشق ستاره صبح
                      عاشق ابرهای سرگردان
                      عاشق روزهای بارانی
                      عاشق هر چه نام توست بر آن

می مکم با وجود تشنه خویش
                      خون سوزان لحظه های ترا
                      آنچنان از تو کام میگیرم
                      1- :((دیدی مهرداد.. این هم از آلمان غربی...
                      آقا یادته که فرمودی پشم هم نیستی در برابر عظمت رفقا!!...واقعا چقد درست تشخیص دادی!!! آفرین به چشای شهلات...:d
                      حالا بنده هم ایضا:((
                      بیا و همون دمپایی قرمزت رو تو سر من هم بزن.. به خدا باید به این بچه ها افتخار کرد.. خدایا شکرت که این خلق نازنین رو در این اول عمری بهم نمایاندی...;;)

2- میگم آقو!! خوب شد گفتی وتوکا ها.!!!. من باش رفتم مجمع.. خبر نداری کی سود پول رو میدن؟ باید هوای مالکانش رو بدارم....

3- راستی یه درخواست هم دارم... همونطور که می دونید صابخونه آخر هفته ها کلهم اجمعین در کلینیک در حال کشیک برادران معتاد هست و دستش از نت کوتاهه... بنده خدا اول وقت شنبه باید دربه در بدوه این تاپیک اون تاپیک, منت مردم رو بکشه بهش سهم واسه خرید و فروش معرفی کنند.. پیشنهاد می دم هر آخر هفته واسه هفته بعد چند تا پیشنهاد خوب تو تاپیک گذاشته بشه تا هم مهربان بهره ببره هم ما...
                      یه نمونه اش پیشنهادات اکازیون بابک 52 گرامی به بنده در دو هفته پیش بود. فایرا و رانفور و فرآور.
                      رانفور تعدیل پیش بینی شده بابک رو اعلام کرد و ما جا موندیم البت!! فایرا هم پول کامل نرسید باز جا موندیم دوباره البت!!
                      کلا به قول جمشید مشایخی تو سوته دلان:
                      همه عمر دیر رسیدیم....
                      :((
                      واسه جبرانش دقت کردیم و فقط از فرآور خدا رو شکر جا نموندیم و با سر رفتیم توش که از فرداش 15 درصد نزول کرد...:))

آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/28, 17:25.
                      (نيچه)

نظر

• boss_stock
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 130

با سلامی دوباره به عزیزان این محفل
                        از شانس من تا عضو این فروم شدم کل فروم منهمدم شد و بعد از دو هفته دوباره تونستم عضو بشم :d خلاصه امیدوارم پاقدمی ما نحص و شوم نباشه
                        دکی جان فکر کنم جواب پست ما هم پاک شد
                        از نوشته های دوستان بسی استفاده می برم صحبتهای جناب تازه کار در باب بیمارستان مثل بانگی بر سرم فرود امد
                        اگر واقعا اوضاع پزشکی ما اینقدر خرابه از الان به فکر سیتیزن شدن همین دور.براها باشیم من همیشه شنیده بودم پزشکهای ایرانی رو دست ندارند
                        ولی الان وضع به قدری خراب شده برای یک پول بیمه 6ماه مریض باید بدود و 6 ماه هم دکتر برای برداشتن یک خال پوستی سر بچه رفیقمون یه دور توی همه بیمارستانا زدیم هر کسی نرخی میداد و نرخهایی جدا تحت عنوان زیر میزی البته اولشم رفتیم سراغ خانم دکتر اصلی تا چشمش به بیمه ایران افتاد مثل اینکه زن باباشو دیده باشه بصورت ناجوانمردانه ای رفیق ماروشوت کرد بیرون از مطبش بعد از اون ماجرا امر به من امد که اوضاع چقدر قمر در عقرب
                        بحث جالب مرضیه از اونجا شروع شد که ایشون گفت ما 2 میلیارد دلار برای واردات نیاز داریم ولی همش 800 میلیون ارز مرجع تخصیص داده شد از طرف بانک اخرشم نفهمیدم ما توی چه زمینه ای از پزشکی خود کفا شدیم دارو - پزشک- بیمارستان -بیمه مریض؟؟
                        اما من باب بحث در این موضوع
                        اولیش خبر اینکه بیمارستانهای ایران مقابل زلزله هیچ دوامی ندارد و اکثرا سن بالای 30 دارند اکثر بیمارستانهای خوب هم در تهران هست
                        دوم اینکه بیمه هایی مثل ایران و چند تای دیگه بطور کل کارکردی ندارند و مریض باید نقدا پول رو به حساب بریزه
                        سوم اینکه داروهایی خاص بلاخص بیماران سرطانی نایاب شده و قیمتها وحشتناک بالا خدا نصیب نکنه
                        چهارم ویزیت یک دکتر متخصص به رقم 25 هزار تومان رسیده که در توان مردم نیست واقعا
                        بقیشم هم بماند خلاصه حس بدی به جامعه پزشکی پیدا کردم البته بلا نسبت پزشکان خوبی چون مهربان و جناب تازه کار

نظر

• تازه کار
                          كاربر فعال
                          • Jul 2025
                          • 121

در اصل توسط boss_stock پست شده است View Post
                          با سلامی دوباره به عزیزان این محفل
                          از شانس من تا عضو این فروم شدم کل فروم منهمدم شد و بعد از دو هفته دوباره تونستم عضو بشم :d خلاصه امیدوارم پاقدمی ما نحص و شوم نباشه
                          دکی جان فکر کنم جواب پست ما هم پاک شد
                          از نوشته های دوستان بسی استفاده می برم صحبتهای جناب تازه کار در باب بیمارستان مثل بانگی بر سرم فرود امد
                          اگر واقعا اوضاع پزشکی ما اینقدر خرابه از الان به فکر سیتیزن شدن همین دور.براها باشیم من همیشه شنیده بودم پزشکهای ایرانی رو دست ندارند
                          ولی الان وضع به قدری خراب شده برای یک پول بیمه 6ماه مریض باید بدود و 6 ماه هم دکتر برای برداشتن یک خال پوستی سر بچه رفیقمون یه دور توی همه بیمارستانا زدیم هر کسی نرخی میداد و نرخهایی جدا تحت عنوان زیر میزی البته اولشم رفتیم سراغ خانم دکتر اصلی تا چشمش به بیمه ایران افتاد مثل اینکه زن باباشو دیده باشه بصورت ناجوانمردانه ای رفیق ماروشوت کرد بیرون از مطبش بعد از اون ماجرا امر به من امد که اوضاع چقدر قمر در عقرب
                          بحث جالب مرضیه از اونجا شروع شد که ایشون گفت ما 2 میلیارد دلار برای واردات نیاز داریم ولی همش 800 میلیون ارز مرجع تخصیص داده شد از طرف بانک اخرشم نفهمیدم ما توی چه زمینه ای از پزشکی خود کفا شدیم دارو - پزشک- بیمارستان -بیمه مریض؟؟
                          اما من باب بحث در این موضوع
                          اولیش خبر اینکه بیمارستانهای ایران مقابل زلزله هیچ دوامی ندارد و اکثرا سن بالای 30 دارند اکثر بیمارستانهای خوب هم در تهران هست
                          دوم اینکه بیمه هایی مثل ایران و چند تای دیگه بطور کل کارکردی ندارند و مریض باید نقدا پول رو به حساب بریزه
                          سوم اینکه داروهایی خاص بلاخص بیماران سرطانی نایاب شده و قیمتها وحشتناک بالا خدا نصیب نکنه
                          چهارم ویزیت یک دکتر متخصص به رقم 25 هزار تومان رسیده که در توان مردم نیست واقعا
                          بقیشم هم بماند خلاصه حس بدی به جامعه پزشکی پیدا کردم البته بلا نسبت پزشکان خوبی چون مهربان و جناب تازه کار
                          آقا من نمیخواستم کسی را ناامید کنم!#-o فقط یک درد دل ساده بود و بس

در مورد اینکه پزشکهای ایرانی رودست ندارند, بحث زیاده. ببینید ما پزشک ایرانی سرشناس و خوب (هم داخلی و هم جراحی) زیاد داریم. همین الان هم خیلیهاشون داخل کشور کار میکنند... فقط اجازه دهید من دو جمله معترضه بگویم: 1-طبق متاآنالیزهای متعدد بالا بودن سطح دانش و تجربه پزشک تنها 15% در بالا بردن سطح بهداشت و حدود 20% در بالا بردن سطح سلامت مردم یک جامعه نقش بازی میکند. عوامل مهمتری نظیر بالا بودن سطح رفاه عمومی, تغذیه مناسب و امکانات پزشکی و بهداشتی را نباید نادیده گرفت. شما به اینها در کشور ما چند میدهید؟
                          عراق زمانی بهترین وضعیت درمانی را در کل خاورمیانه دارد. الان بیمارانش برای درمان میایند شیراز!!! 2- کلا ما ایرانیها ادعا میکنیم در هر قشری بهترینها هستیم. بهترین تماشاگران فوتبال, بهترین پزشکان, بهترین مهندسان, بهترین نقاشان... بهترین مردم. کلا این ضریب اعتماد به نفس عمومی در کشور ما خیلی بالاست. قسمتی از آن خوب است و قسمتی بد... بگذریم. راستی تا یادم نرفته, بر اساس یک تحقیق منتشر نشده, ضریب هوشی متوسط جامعه ایران در حال کاهش است... عللی که مطرح شده اند را نمیتوان نوشت... ببخشید.

اما در مورد آن چهار موردی که گفتید:
                          اول: این که ربطی به پزشکان ندارد. اتفاقا این سی ساله تقریبا هرچه بیمارستان درست و حسابی ساخته شده, توسط پزشکان بخش خصوصی بوده.
                          دوم: فکر کنم منظورتان بیمه ایرانیان است. البته به جز بیمه شرکت نفت و چند تا بانک, مابقی هم زیاد به درد نمیخورند. پس از سی سال هنوز نتوانسته ایم یک نظام جامع بیمه برای کشور تعریف کنیم.
                          سوم: درصد کمی از این مشکل برمیگردد به حضور دختر هاشمی در راس بنیاد بیماریهای خاص. برخی فکر میکنند اگر پول این نهاد را بدهند به دختر هاشمی داده اند, ایشان هم دلش نمیخواهد از آنجا برود و همه جوره عاشق خدمت است... ولی قسمت عمده این قضیه برمیگردد به اینکه در اینجا بیمه ها بیشتر بودجه خود را صرف درمانهای رایج میکنند و پولی برایشان نمیماند که صرف بیماریهای خاص کنند.... راستی میدانید هر ایرانی شش برابر یک آمریکایی و هشت برابر یک اروپایی در سال دارو میخرد. اینکه مصرف میکند یا نه را میتوان از پلاستیکهای داخل یخچالها پرسید!
                          چهارم: این رقم میشود کمتر از هشت دلار. در آمریکا ویزیت متخصص از 60 تا 150 دلار است. مشکل این است که سطح درآمد مردم اینجا آنقدر پایین است که توانایی پرداخت آن را ندارند. از طرف دیگر بیمه ها هم تنها درصد اندکی از حق ویزیت را میپردازند و بیمار باید مابقی را خودش بدهد. از طرف دیگر تحمل مردم ما در برابر بیماری پایین است. چند درصد مردم اگر به آنها بگویی "دارو نیاز نداری, برو و میوه و سبزیجات تازه بخور و استراحت کن, بیماری ویروسی است" میپذیرند؟ از قول یکی از دوستان شنیدم که مصرف دگزامتازون در کشور ما بیش از کل اتحادیه اروپاست!

خلاصه مطلب اینکه خود پزشکان هم در این سیستم گیر کرده اند و با اطمینان میگویم بیش از 90% آنها از وضعیت فعلی ناراضی هستند ولی متاسفانه کار در این زمینه نیازمند عزم جدی در سطوح بالا برای اولا فرهنگ سازی عمومی و ثانیا اصلاح گام به گام زیرساختها دارد. متاسفانه از این جهت که آن سطوح بالا به بهداشت و درمان هم همچون سایر امور زندگی مردم, نگاه شعاری و تبلیغاتی دارند.... چون اینجا در چشم است, نقایصش بیشتر به چشم میاید.

ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم .................... جامه کس سیاه و دلق خود ازرق نکنیم
                          عیب درویش و توانگر به کم و بیش بد است ....... کار بد مصلحت آنست که مطلق نکنیم

نظر

• وحید نصیری
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 594

سلام ..

وتوکا یه اطلاعیه زده که از اردیبهشت 92 سود مجمع رو پرداخت میکنه البته یه فرم داره که باید زحمت پر کردنش رو بکشی میتونی بری تو کدال و تو قسمت سرچ تایپ کنی وتوکا و کلید اینتر بزنی و اطلاعیه زمان بندی پرداخت سود رو بگیری یا میتونی بری تو سایت tsetmc جدید و صفحه وتوکا و روی قسمت اطلاعیه ها کلیک کنی و فرم زمان بندی چرداخت سود رو بگیری
                            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

سلام

بعضی از سهما هستند که توی کتگوری بنده جزء سهام شتر مرغی اند وبانک جزء این دسته است.

وقتی بهش میگند بترانس صفه برو بالا میگه شاراک منفیه و وقتی بهش میگند شاراک صفه یه حرکتی بکن میگه بترانس منفیه

خرید های حقوقی تو این نماد مشکوک میزنه و همینطور حجم معاملاتش که بی ارتباط به بلوک بترانس نمیتونه باشه وگرنه به هیکل این سهم نمیخوره که توی سه چهار روز معاملاتی 60 میل معامله بشه

تو افق ها که نیگا میکنم آینده سهم رو اینطوری میبنم که هم تخم میزاره و هم میپره هم بار میبره :O

امروز هم که حقوقی فعال با شکرد زیبایی که نوسانگیرا رو خالی می کننند داره تخلیه میکنه و یقینا اگه نتونه با رنج و حرکت های محیرالعقول حقیقی ها رو خالی کنه خودش میکشه زیر سهم من خودم رو این سهم حرف و حدیث زیاد گذاشتم و از چندین جنبه بررسی کردم ایشالا یکیش درست در میاد:d
                              آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2012/12/29, 10:29.
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

علی جان خب چرا باید رفت دنبال سرمایه گذار و بانک وقتی میشه خود سهم اصلی رو خریداری کرد؟ باور کن یاسر هم خیلی برام از ارزندگی وپارس می گفت اما آخرش هم دست و دلم نرفت بخرمش... وگرنه بچه ها میگن وصنا وبشهر ونوین وپارس همه خوبن...
                                اما من هنوز بی ایمانم....
                                چه باید کرد؟
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X