حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

خگستر فردا رو قاعدتا باید منفی باشه،پس فردا رو هم احتمالش بالاست منفی باشه ولی روند صعودیش ادامه دار میشه بعدش انشالله;):D

در اصل توسط Amirhm پست شده است View Post
    محمد عزیز بهتر شدی ...آقا خبر داری یه واگرایی منفی تو آر اس ای خگستر مخفی شده بود داشت دخل نمودارو میاورد ؟ سعید پیداش کرده فکر کنم از فردا مثبت بشه سهم! :-s
    تمام سال من بی تو...

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      ....
      ...مندسن ...میزنم بتترکیااا....:D

....مندسن....میزنم منفجرت میکنمااا....:x
      در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
      یا حق

دکتر انقد وعده وعید الکی نده... بیا و مرد عمل باش و این مندسن بادکنک رو بترکون...>:D<

به خدا از بی تفریحی مردیم;)
      بابا ... العف العف العف ..اصن علف ..حالا راضی شدین ...:D:x

نه ممد حالت هنو خوب نشده ..ایشاله خدا توفیق ذات الریه هم بهت عطا کنه من یکی که حداقلکم دلم خنک بشه .. ولی نگران نباش بادمجون بوشهر افت نداره ...

اگه نزدیک امتحانا وانتخابات نبود یه سر میومدم عیادتت ..ولی پول بلیط هواپیما رو ازت میگرفتما ...

پ.ن
      ممکنه یه چند مدتی مطلب نزنم چون امتحانا وانتخابات دهنمو صاف کرده ...پونزده واحد میدونین ینی چه .. اون ترم که رفتیم نصیحت این مهری خیر ندیده رو گوش کنیم یه واحد افتادیم ..این ترم خدا بخیر گردونه
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
        همزمان ومهمتر از همه مندسن پر طلایی ام نسبت به روزای اول 180 درجه کنترلش کرده که دقیقا شده حسنی نگو 1 دسته گل ...
        :"> :"> :">

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

1. این مندسن همچین می گه 15 واحد دارم انگار قراره کوه جابجا کنه!!!/:)
          من ترم آخر دانشگاه 24 واحد تخصصی داشتم و بالاترین معدل دوره لیسانسم رو همون ترم گرفتم.. یادش به خیر... شبی 2 ساعت می خوابیدیم و کتاب از دستمون نمی افتاد... جوون هم جوونای قدیم...:-<

2. من به شما توصیه نوسان گیری نمی کنم اما حواستون به نمادهایی که تو روند صعودند و بنیاد خوبی دارند باشه... این اصلاح ها همه موقتند...
          به محضی که دیدید لسرما خگستر کچینی بالای 3 اومدن فرصت خریده...:)

3. بی تعارف بگم به نظر من هر کس روزی از زندگیش بره و اونروز چیز جدیدی یاد نگیره اون روز رو باخته!!!
          رفقا مطالعه کنید خیلی خیلی!! بورس پیچیده نیست... من نوعی هستم که سواد کافی ندارم و ضرر می کنم...
          رفقایی که از پارسال تا حالا کمتر از 50 درصد سود بردند احتمالا یه جاهای کارشون می لنگه.. دیگه خود دانند..B-)

4. ترمیناتور2 رو هم یه بار دیگه دیدم.. از نظر من ترمیناتور1 بهتر بود... اما قسمت 2 هم بد نیست...;;)

5. انگار چند روزی پوستر فیلم سیاره ممنوع مهمان آواتارم خواهد موند...:x
          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/21, 20:03.
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
            [B]

یه چیز دقت کردین ..نه دقت کردین :-B... این شاخص علاقه خاصی به قلب مندی داره :x.نمیدونم چرا..

تا پریروز که قلب وگذاشته بودم پایین داشت میومد پایین تا قلب وگذاشتم بالا شاخص داره میاد بالا البته فش هم بی تاثیر نبوده ها

کلاً همه به خون مندی تشنه ان :D.. نمیدونم چه گناهی مرتکب شدیم ... خدایا علف ...^:)^

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1134

درود

امروز با خگستر وداع کردم.. خبر کاهش قیمت خودرو دوباره گروه رو وارد فاز ارتعاشی خواهد کرد/:)

دیروز کچینی رو در -2.5 خریدم که امروز صف خریدشو دیدم و روانم شاد شد!!!:">

آخر وقت هم زدم دل به دریا و از صف فروش لسرما خریدم... ببینم سناریوی کچینی تکرار می شه یا نه....;)

جدا برام جالبه لسرمای خوب و خوش عاقبت رو مفت میدن بره... اصلا چرا خرید و فروش می کنند و مبنای تحلیلشون چیه؟؟؟:-/

پریروز هم کمرجان رو تو صفر خریدم و فرداش به صف خرید دادم رفت... منتظر استراحت لسرما باقی خواهم ماند تا باز واردش بشم.. ایندفعه طولانی تر...;;)
              آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/22, 12:03.
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

ممد چقدر حرفه ای شدی:))
                من دیروز با خگستر وداع کردم،امااگه بیاد 135 دوباره از خجالتش درمیام;)

راستی ممد یه تاپیک زدم،ندیدیش؟:D
                تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                  ممد چقدر حرفه ای شدی:))
                  من دیروز با خگستر وداع کردم،امااگه بیاد 135 دوباره از خجالتش درمیام;)

راستی ممد یه تاپیک زدم،ندیدیش؟:D

....ممد...نگفتم مایه اش غش داره....بدون اینکه به یاران بگه سفره اشو از سفره ما جدا کرد....
                  ....خودش حالو هوای منو تاپیک تحلیلگرا رو میدونه....اگه کاری نشد که یه هفته در میون بسته باشه.....خودشم با لباس مبدل بخواد از مرز فرار کنه.....
                  [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

....ممد...نگفتم مایه اش غش داره....بدون اینکه به یاران بگه سفره اشو از سفره ما جدا کرد....
                    ....خودش حالو هوای منو تاپیک تحلیلگرا رو میدونه....اگه کاری نشد که یه هفته در میون بسته باشه.....خودشم با لباس مبدل بخواد از مرز فرار کنه.....
                    دکتر قرار نبود خرید و فروش رو بگم که،قرار بود سهم معرفی کنم:))

در راستای شفاف سازی:
                    همچنان سیمان درود رو دارم تو سبد
                    غبشهر و شیران و اتی هم که بسته هستن
                    الباقی هم تبدیل شده به خبهمن;)

دکتر سر جدت نزنی نابودمون کنی;)
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

دکتر جان چیکارش داری بچه مردمو!!! بذار دلش خوش باشه که یه تاپیک هم داره... ایشالله یه روز شخصا میرم تو تاپیکش و می کنمش تو گونی , از همون جا هم مستقیم پرتش می کنه تو دریا...<):)

پ.ن.۱
                      مراد جان من حتی آماتور هم نیستم.. خیلی خودمونی بگم قد یه شتر هم حالیم نیست... حقیقتا تنها کاری که ازم برمیاد مطالعه هست و مطالعه.. بهت قول می دم روزی برسه که حاجیت چهره شاخص تحلیل گری و بورس بشه.. من یا سراغ چیزی نمیرم یا اگه رفتم باید توش نامبر وان باشم.. تیپ شخصیتیم توش وسواس اجباری غل غل می زنه و نتیجه اش همینه که بت می گم.... فعلا هم از راهنمایی های جنابان اشکبوس و یزدان پناه بزرگوار در عرصه تکنیکال و اندیکاتور بهره می برم... تو سوالای بنیادی هم سعید رو خفت می کنم... هر وقت هم حوصله ام سر میره با یه مسیجی تلفنی یا پستی تو رو اس می کنم و خستگی درمیارم!!!:D

پ.ن.۲
                      شاید باور نکنی اما سعید خودش یه بار بهم گفت از تحلیلای من واسه خریداش استفاده می کنه!!!!
                      ;)
                      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/22, 12:09.
                      (نيچه)

نظر

• satyr
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 1229

به افتخار همه اساتید @};-@};-@};-

شکوفا جون شاگرد نمیخوایی

یه تبریک هم بگم به خودم بابت خروج از زیان سنگین در ثتران

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

استاد فقط یکی اونم دکی!!!:x

ما مخلصیم مهرداد جون.. می گم تو چرا مو نمی کاری!!! همین مندی خودمون داییش هفته پیش مو کاشته کلی اومده روش... تو که جوونی حیفی;)

(نيچه)

نظر

• satyr
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1229

استاد فقط یکی اونم دکی!!!:x

ما مخلصیم مهرداد جون.. می گم تو چرا مو نمی کاری!!! همین مندی خودمون داییش هفته پیش مو کاشته کلی اومده روش... تو که جوونی حیفی;)

اون که استاد نیس اون master هست
                            اینجوری یه انرژی خاصی میگیرم خیلی فاز میده

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1134

چطور انرژی می گیری؟؟:-/
                              آقا اجازه؟؟L-)یعنی رو این سر کچلت گیرنده نصب شده؟:D
                              (نيچه)

نظر

• satyr
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 1229

چطور انرژی می گیری؟؟:-/
                                آقا اجازه؟؟L-)یعنی رو این سر کچلت گیرنده نصب شده؟:D
                                هر جور خواستم جوابی رو که مد نظرم بود رو با یه ادبیاتی که مناسب حال تاپیک باشه دیدم نمیشه

ولی بازم خوب فهمیدی همون کار دیش رو انجام میده

نظر

در حال کار...
                                X