حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید نصیری
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 594

یک سوال بنیادی

چرا الان که بازار مثبته سایت هایی که تحلیل ارائه میدند زیاد شدند ولی موقعی که بازار منفی بود اثری ازشون دیده نمیشد.

راست میگن که اگه بازار دو روز مثبت بشه همه تحلیلگر میشند.

تو بعضی از سایتها که میریم همه دارند میگند ما یه موقعی این سهمو معرفی کردم حالا برید ببینید جدی جدی میگما همه اونایی که با بورس سرو کار دارند و تو اینتر نت دو خط مینویسند یه سهمی معرفی کردند که الان باید بریم ببینیم:-|
    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• mehdipour2000
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 406

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
      آقا مبارکه به سلامتی ما که هنوز مجردیم <:-p

شرایطش رو داریم ولی گویا طرفی که قراره همسر ما بشه شرایطش هنوز تکمیل نشده وگرنه تا حالا پیداش شده بود;;)
      ممنون ممنون....

راستش میخواستم بگم لب تر کن علی جون آستین بالا بزنم .... ولی دروغ چرا تا قبر آ آ آ .... اینقدر سرده هوا که مچ دستم هیچ انگشتامم از سرآستین بیرون نمیاد ... :D

ایشالا خوشبخت تر بشی و کامرواتر.... تحلیل متاهلی خواستی ما در خدمتیم <:-p
      تحلیل رایگان
      اینستاگرام: mehdipour.mohamad
      توییتر: m_mehdipour

نظر

• mehdipour2000
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 406

علی جان روی فاذر نظری نداری؟ بد جوری قلقلک میده ... هرچند هی میگن تجهیزاتی نخرید نخرید... ولی خودم میگم بد نیست3

جواب بیلی به پرسشت رو خوندی؟ میگه نهادهاش شبه دولتی ... من فکر میکنم وقت رفتن طرف میخواد گرد و خاک کنه ؟!
        تحلیل رایگان

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

جناب مهدی پور در دوران دانشجویی یکی از اساتیدم که مدتی مدیرعامل همین شرکت آذراب بود می گفت خودشون هم به این موضوع پی برده اند توان رقابت با پیمانکار خارجی و خصوصا آسیایی ها رو ندارند.. و تقریبا هیچ مضاربه پیمانکاری نبوده که وارد شدیم و شکست نخوردیم!! گروه تجهیزات توان رقابت با رقبای قدر خارجی رو نداره و می مونه بازار محدود ایران... در این بازار هم که خدا رو شکر کارفرمای اصلی یعنی دولت پولی نداره که حق الزحمه پیمانکار رو بده.. فراوان هستند شرکت های پیمانکاری که نتونستن پولشون رو وصول کنند... به دلیل شغلیم و با توجه به اوضاعی که در صنعت انرژی دارم می بینم راحت بهت بگم کارفرما بی پول بی پوله.. حقوق زیرمجموعه های خودشو هم گاهی نداره تا سروقت برسونه... تردید ندارم اوضاع آذراب هم در قبال کارفرماهاش همینگونه است ...
          باور کن با اینکه عموما علاقه به بانک ندارم اما حاضرم سهم بانکی بخرم اما گروه پیمانکاری هرگز مگه واسه نوسانگیری با دید کوتاه مدت..
          در نتیجه راحت و آسوده بهت بگم ما چون صنعت و تکنولوژی سطح با نداریم, بهتره در گروه های صادرات مواد خام که رقابت با شرکت های خارجی درش کمتر اهمیت داره وارد شد یا گروه های نفتی که قصه دیگریند....

شاد باشی جوون..

حالا اسمی هم انتخاب شده واسه این نوگل زندگیت یا نه؟ منتظرید تا ولادت؟
          آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/29, 18:58.
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 594

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
            ممنون ممنون....

راستش میخواستم بگم لب تر کن علی جون آستین بالا بزنم .... و<:-p
            آقا ما که از شرط و شروت ازدواج فقط یکشو داریم که نمیشه گفت با این تنها هم که زن نمیدند :">
            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 594

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
              علی جان روی فاذر نظری نداری؟ بد جوری قلقلک میده ... هرچند هی میگن تجهیزاتی نخرید نخرید... ولی خودم میگم بد نیست3

جواب بیلی به پرسشت رو خوندی؟ میگه نهادهاش شبه دولتی ... من فکر میکنم وقت رفتن طرف میخواد گرد و خاک کنه ؟!
              در مورد نقدینگی اومده تو بازار خیلی مهمه که از کجا اومده چون باید بدونیم که این نقدینگی تو بازار میمونه یا که نه میپره اگه بپره که فاتحه خوندست ولی اگه بمونه سواری خوبی میشه ازش گرفت

مثلا اگه نقدینگی وارد شده همون یارانه ها باشه (که باید بر زیاد شدن نفوس این مملکت دعا کنیم) خوب طبیعیه که این نقدینگی میپره و ما هم همراش میفتیم اما اگه این نقدینگی از پول راکد تو بانکا باشه که عالیه و امید بیشتری به بازار از این بابت میشه داشت و میشه دید سرمایه گزاری رو بالاتر برد اگه پول از طرف چندتا حقیقی باشه که رو هیچی نمیشه حساب باز کرد

بحث های این مدلی به درد ما خرده سهامدارا نمیخوره

در مورد فاذر بنیادیش همینی بود که خودشکوفا زحمتش رو کشید و انصافا عالی بود فقط یه قسمتش رو برا اینکه متوجه بشی که دولت پول نداره به اینا بده من کاملتر میکنم.

حقیقت اینه که دولت عدالت محور:^o اومد و با طرح مسکن مهر و وام مسکن خواست جوونها رو خونه دار کنه و زیاد از حد پول به جوونا داد در حدی که بانک مسکن پول کم آورد و مجبور شد از بانک مرکزی پول قرض کنه و یه چندتا کار دیگه ... دولت اومد بیش از پولی که تو جیبش بود خرج کرد و پولش ته کشید و هی از بانک مرکزی پول طلب کرد و هنوز هم دست به دامن بانک مرکزی و امام رضا است که پول بهش بده در این بین اونایی ضرر کردند که از دولت طلب داشتند مثل بترانس و مپنا و شرکتای پیمونکاری بزرگ چون مشتری اینا دولته اینم که پول نداره مجبورند که به بیگاری کشیده بشند به خصوص بترانس و مپنا که مستقیما با دولت سر و کله میزنند

تجهیزاتی و خودرویی ها جولان گاه نوسانگیرای قهار هستش و این دو گروه سال آینده که کاندیدای ریس جمهوری میاند رو کار دیدن دارند چون در وضعیت فعلی کسی میاد بالا که شعار حمایت از کار و سرمایه بزنه و صنعت خودرو و سیمان که صنعت اول و دوم اند و پیمانکاریا شدیدا تحت تاثیر این خبرا نوسان خواهند داشت.

سالی که سید جلیل القدر اومد ما به روابط سیاسی خوب میخواستیم که سید با این شعار اومد و پیروز شد سالی که احمدی نژاد اومد مردم مشکل کار و .. نداشتند و فقط دغدغه عدالت بود و محمود هم با شعار عدالت اومد و پیروز شد سالی که رفسنجانی کبیر اومد که هر دو دوره بهش رای دادم(البته زمانی که با احمدی نژاد در رقابت بود ) کشور نیاز به سازندگی داشت که چون رفسنجانی با این شعار اومد پیروز شد این یه خورده که سیاسی نوشتم کل ماجرای رای آوردن نیست و تقریبیه ولی اینو میخام بگم که کشور ما امسال و سال های بعد شدیدا به حمایت از صنعت نیاز داره حمایت از ایده و .. و کسی پیروز تره که شعارش حمایت از صنعت باشه چون شدید ترین نیاز جامعه ما تو این مقطع همینه کار و صنعت .. چون احمدی نژاد واقعا ... تو مملکت و اقتصاد ما رو از تولیدی داره میکنه خدماتی یکی نیست جلو فک اینو بگیره

و بورس ما هم طبیعتا به این واکنش نشون میده

این خط ------------ اینم نشون 0 سال بعد ببین آقایونی که میاند برا کاندیدا چه شعارهایی برا حمایت میدند

خودشکوفا جون داشتی تحلیل رو ؟

موفق باشید
              آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2012/12/29, 20:34.
              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 594

میخواستم بگم اون نفهمی که گفته تو بازار سرمایه حباب افتاده کجاست مرد هست بیاد اینجا تا بهش بگم که حباب چیه

رشد سریع به معنی حباب نیست گرچه جا برا رشد نمیزاره و کسانی از بازار لذت میبرند فقط کسانی هستند که تو این مقطع وارد میشند و از اونجا که بورس باید تو تمام مقاطع زمانی جذابیت داشته باشه تا در تموم زمان ها سرمایه گزار ها رو به خودش جذب کنه نباید تمام رشدش رو یه دفعه و تو یک ماه تموم کنه باید یه خوردش هم برا آخر سال بزاره

ولی از این سیاست شفاف سازی و بستن نماد هم به شدت متنفرم و لعنت میفرستم بهشون

شاخص رو میخاید کنترل کنید بکنید با عرضه زیاد کنترل کنید نه با شفاف سازی نه با بستن نه با ارعاب نه تو این زمان عرضه زیاد هم بورس رو جذاب میکنه هم اعتماد بیشتری نسبت به شفاف سازی به سرمایه گزارها میده اگه بخوام مثال بزنم عرضه های سنگین 50 میلونی در وسپه رو قیمت 150 تومن بهترین استراتژی برا کنترل بود

اما دوستان بعد از سنگ اهن و دل دل و پترو ها شفافیتشون قدرت گرفت و همونطور که انتطار داشتم نرخ خوراک رو دارند دست آویز میکنند اونا رو که بستند هیچ برا این خارک که نبستند شفاف سازی دادند شما از آب گل آلود ماهی بگیرید و بدونید که تو بلند مدت هیچ اتفاقی نمیفته برا فردا یا پس فردا سودآورترین پترو نسبت به قیمت کنونی که شفارا باشه تحت این جوی که سازمان داره میده احتمالا عرضه بشه توصیه میشه اگه روی بفیه اعضای پترو تعصب ندارید اینو تو سبد داشته باشید.

بنده برا اینکه ثابت کنم اطلاعیه شفاف سازی کشکه یه مقدار غبشهر رو 1680 خریدم که بعدها نشون سازمان بدم و بزنم تو صورتشون که شما کورخوندید که اطلاعیه منتشر کردید برا اینکه تف کنم تو صورت این سر سپه و بهش بگم که شفاف سازی تو سود اثر نداره شما چرا رنج زدید یه مقدار تو 1400 خریدم برا اینکه به اونی که تو 1100 بازم به من غبشهر داد ثابت کنم که بی خود از اطلاعیه شفاف سازی ترسیده نگهش داشتم که تو 2200 یعنی 100 درصد بالاتر تو صف یا تو گره وقتی داره التماس میکنه بهش بدم

منتظر رسوایی می مانیم بعد از این همه رسوایی و این همه شفاف سازی بی مورد و بر زبون آوردن حبابی که تو بازار نیست اگر مسئولی از اینها در بورس بمانند بی ایمان تر از مسئول بالا دست انها کسی نیست و نخواهد آمد

در صورت رسوایی باید تک تک مسولین این اسباب را به اشد مجازات محکوم کنند خون به دل ما کردند در غمارگ و غبشهر و شمواد چه ها که بر سر ما در نیاوردن

آمدیم سرمایه گزاری مطمئن کنیم شب از ترس بلوکه شدن پولمان خوابمان نمی برد این است اسلام این است سرمایه گزاری مطمئن این است حمایت از سرمایه ایرانی این است...

خونم در حین نوشتن به جوش آمد قضیه مارگارین و بهشر و تکرار این سریال کفرم را در آورده

امید که این متن در اعتماد کسی نسبت به بازار اثر نگزارد
                بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 594

عمو این پستا نسبت به قبل زیاد گیر میکنه

نکنه رفتیم تو بلک لیست :-s

یه سری دعا به جون مسولین کردم مثل اینکه نیست نکنه رسیده به دستشون:-s
                  بهترین تفریح خوابه!

نظر

• mehdipour2000
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 406

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
                    جناب مهدی پور در دوران دانشجویی یکی از اساتیدم که مدتی مدیرعامل همین شرکت آذراب بود می گفت خودشون هم به این موضوع پی برده اند توان رقابت با پیمانکار خارجی و خصوصا آسیایی ها رو ندارند.. و تقریبا هیچ مضاربه پیمانکاری نبوده که وارد شدیم و شکست نخوردیم!! گروه تجهیزات توان رقابت با رقبای قدر خارجی رو نداره و می مونه بازار محدود ایران... در این بازار هم که خدا رو شکر کارفرمای اصلی یعنی دولت پولی نداره که حق الزحمه پیمانکار رو بده.. فراوان هستند شرکت های پیمانکاری که نتونستن پولشون رو وصول کنند... به دلیل شغلیم و با توجه به اوضاعی که در صنعت انرژی دارم می بینم راحت بهت بگم کارفرما بی پول بی پوله.. حقوق زیرمجموعه های خودشو هم گاهی نداره تا سروقت برسونه... تردید ندارم اوضاع آذراب هم در قبال کارفرماهاش همینگونه است ...
                    باور کن با اینکه عموما علاقه به بانک ندارم اما حاضرم سهم بانکی بخرم اما گروه پیمانکاری هرگز مگه واسه نوسانگیری با دید کوتاه مدت..
                    در نتیجه راحت و آسوده بهت بگم ما چون صنعت و تکنولوژی سطح با نداریم, بهتره در گروه های صادرات مواد خام که رقابت با شرکت های خارجی درش کمتر اهمیت داره وارد شد یا گروه های نفتی که قصه دیگریند....

شاد باشی جوون..

حالا اسمی هم انتخاب شده واسه این نوگل زندگیت یا نه؟ منتظرید تا ولادت؟
                    سلام دوست عزیز
                    ممنون ...روشن شدم بد جور .

اسمشو گذاشتیم آرتین... فعلا کارش لگد پرونیه... راستش خدا بدجوری منو انداخته توی امتحان... تازه از ورشکستگی رها شدم و دارم عزممو جزم میکنم از پس این بار جدید بربیام هر چند یقین دارم هرآنکس که دندان دهد نان دهد... ولی باید تلاش کرد و جنگید
                    این یه درد دله... با فامیل یه وام مضاربه بانکی گرفتم از محل کسب و کار و جوازی که داشتم ... فامیل ضامن شد.. ضامن در رفت و من منفجر شدم
                    وامو برای سه سال امیدوار به تمدید بودم ضامن سند گذاشت گفت من نصف بر میدارم!!!... میگن ژیان اگه ماشین بود باجناق هم برادر میشد... ضامن سر سال اول دونگش نیورد ، دوماه هم کشش داد و بانک هم گفت پولو بیار زودتر تمدید میکنم برات حتی بیشتر... مجبور شدم جور طرف رو هم بکشم حسابمم مسدود بود چک داشتم برگشت میخورد قوز بالاقوز و بی آبرویی بدتری میشد... چشمت روز بد نبینه این در اون در قرض کردم جور کردم رفتم تسویه کردم... دریغ از تمدید... بانکیه تا پولو واریز کردم زد زیر حرفش و گفت برو اونور سال بیا..... اینم از بانک... فقط خدا !!! حالا من موندم یه بورس سود ده و بی پولی کلی بدهی وقرض و قوله... البته دارم یه مقداری ولی از اونجایی که ناشکرم کارم شده همش حسرت حسرت حسرت و اعصاب خوردی ... و آدمایی که میلیاردی ملک و املاک و دارایی دارن ولی 25 میلیون نقدینگی نمیتونن جور کنن( باجناق) تازه انتقادم میکنی بهشون بر میخوره... بابا آبروم رفت توی بانک و کسبه ...سرمایه پرید ...بدهکار اقا هم هستیم....
                    ببخشید زیاده روی کردم
                    راستی جوون هم خودتی ... ! پیر شی الهی :d خدا بخواد دو ماه دیگه نوه م...! ببخشید پسرم به دنیا میاد
                    تحلیل رایگان

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

1- خوشم میاد که این تاپیک توش بحث های تحلیلی هم میشه.. سابق ملت سریع می بستنش و در می رفتن... الان اصلا توش نمیان که گیر نکنن!!:p

2- از بحث های سیاسی هم خوشم میاد.. اما کلا گیرم رو اسامی نیست.. دوستان به بدی حمله کنید نه به بد...
                      بدکاران هم بیمارانی هستند دچار بیماری ای به نام بدی... شما از یک جذامی نفرت دارید یا از خود جذام؟ نکته هاست در آن برای آنان که اهل عبرت باشند..:-?

3- جامعه شناسان ادعا می کنند در جوامع عموما رهبرانشان نماینده قسمت عظیمی از خوداگاه و ناخودآگاه مردمند...
                      من تکبر دارم.. در خانه استبداد دارم و بیرون از خانه دربرابر زورمند ذلیلم و در برابر ضعیف گردنکش... از انتقاد شنیدن بیزارم.. بدون برنامه و باری به هر جهت روز رو به شب می رسونم... دانش ندارم و دنبال یادگیری نیستم... دیگران و عقایدشون رو مسخره می کنم و معتقدم مرکز دایره دنیا من و عقاید خودمه... به خود و خانواده خود سخت می گیرم تا غریبگان رو شاد کنم....
                      حالا عین این رفتار رو دولت من انجام میده و بنده نق می زنم!!!!
                      راقم سطور یعنی من شکوفه یاس :D, فعلا کاری به دیگران ندارم... روزی که عیوب خودم رو رفع کردم میام طلبکار شما هم میشم.. موضوع اینه که سی سال می گذره آدم نمی تونه یه عصبانیت رو در خودش معالجه کنه.. بعد من کجا حق دارم راه بیفتم دنیا رو درست کنم؟ تاکید می کنم یه سوزن به خود بعدش یه جوالدوز به دیگران...:)

4- در هر دادگاه به دو طرف دعوا فرصت دفاع می دهند... نباید دادگاه های خویش فرموده ای بسازیم و برای مسئولان بدون فرصت دفاع حکم هم صادر کنیم.. کمی هم خوشبین باشیم... شرکت فخیمه شبندر نسبت قیمت به سودش شده قد کله گراز!! خوب تا به کجا؟؟!! به هر حال کارشناسان در حد عقل و فهمشون آمدند و کاری کردند..!! حال هم امیدواریم مسئولان با ارائه پیشنهادات ما ایرادات کار خود رو بیابند و رفع کنند...اما خداییش ما چند بار در زندگی به فلان اداره یا نهاد مراجعه کردیم و گفتیم پیشنهاد سازنده داریم.. اکثرا غر زدیم و حواله زمین گرمشون کردیم... مناسبه اگه در این باب برای دفاع از حقوق سهامداران جزء اقداماتی هم انجام بشه.. ظاهرا یه نماینده ای هم داریم که گویا نداریم... بنده یه بار نشد اسمی ازین حضرات جایی بشنوم.. حتما من کر هستم.../:)

5-طلا که پاکه چه منتش به خاکه... ما که کرم شاه !! رو دو روز پیش فروختیم با پولش سغرب و شفن خریدیم اما مالکانش شک نکنند سهام با بنیاد درست بالاخره با قدرت میاد بیرون از مخمصه...:-B

6- آرتین نام زیباییه... معنیش چیه؟ یا شایدم نام شخصیتی باشه...

7- دردسر های مالی زیادند.. کاش انقد آرزوهای دور و دراز نداشتیم.. ما که هر چی سرمون آمد ازین بلندپروازی های بدون بال بود..
                      نگران نباش جناب مهدی پور.. اگه از پا درت نیاوردند مشکلاتت, قوی تر میشی... درسهاش خودش ملیون می ارزند

8- مهرداد کجایی؟؟؟:(
                      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/29, 22:40.
                      "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                      (نيچه)

نظر

• mehdipour2000
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 406

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                        در مورد نقدینگی اومده تو بازار خیلی مهمه که از کجا اومده چون باید بدونیم که این نقدینگی تو بازار میمونه یا که نه میپره اگه بپره که فاتحه خوندست ولی اگه بمونه سواری خوبی میشه ازش گرفت

مثلا اگه نقدینگی وارد شده همون یارانه ها باشه (که باید بر زیاد شدن نفوس این مملکت دعا کنیم) خوب طبیعیه که این نقدینگی میپره و ما هم همراش میفتیم اما اگه این نقدینگی از پول راکد تو بانکا باشه که عالیه و امید بیشتری به بازار از این بابت میشه داشت و میشه دید سرمایه گزاری رو بالاتر برد اگه پول از طرف چندتا حقیقی باشه که رو هیچی نمیشه حساب باز کرد

بحث های این مدلی به درد ما خرده سهامدارا نمیخوره

در مورد فاذر بنیادیش همینی بود که خودشکوفا زحمتش رو کشید و انصافا عالی بود فقط یه قسمتش رو برا اینکه متوجه بشی که دولت پول نداره به اینا بده من کاملتر میکنم.

حقیقت اینه که دولت عدالت محور:^o اومد و با طرح مسکن مهر و وام مسکن خواست جوونها رو خونه دار کنه و زیاد از حد پول به جوونا داد در حدی که بانک مسکن پول کم آورد و مجبور شد از بانک مرکزی پول قرض کنه و یه چندتا کار دیگه ... دولت اومد بیش از پولی که تو جیبش بود خرج کرد و پولش ته کشید و هی از بانک مرکزی پول طلب کرد و هنوز هم دست به دامن بانک مرکزی و امام رضا است که پول بهش بده در این بین اونایی ضرر کردند که از دولت طلب داشتند مثل بترانس و مپنا و شرکتای پیمونکاری بزرگ چون مشتری اینا دولته اینم که پول نداره مجبورند که به بیگاری کشیده بشند به خصوص بترانس و مپنا که مستقیما با دولت سر و کله میزنند

تجهیزاتی و خودرویی ها جولان گاه نوسانگیرای قهار هستش و این دو گروه سال آینده که کاندیدای ریس جمهوری میاند رو کار دیدن دارند چون در وضعیت فعلی کسی میاد بالا که شعار حمایت از کار و سرمایه بزنه و صنعت خودرو و سیمان که صنعت اول و دوم اند و پیمانکاریا شدیدا تحت تاثیر این خبرا نوسان خواهند داشت.

سالی که سید جلیل القدر اومد ما به روابط سیاسی خوب میخواستیم که سید با این شعار اومد و پیروز شد سالی که احمدی نژاد اومد مردم مشکل کار و .. نداشتند و فقط دغدغه عدالت بود و محمود هم با شعار عدالت اومد و پیروز شد سالی که رفسنجانی کبیر اومد که هر دو دوره بهش رای دادم(البته زمانی که با احمدی نژاد در رقابت بود ) کشور نیاز به سازندگی داشت که چون رفسنجانی با این شعار اومد پیروز شد این یه خورده که سیاسی نوشتم کل ماجرای رای آوردن نیست و تقریبیه ولی اینو میخام بگم که کشور ما امسال و سال های بعد شدیدا به حمایت از صنعت نیاز داره حمایت از ایده و .. و کسی پیروز تره که شعارش حمایت از صنعت باشه چون شدید ترین نیاز جامعه ما تو این مقطع همینه کار و صنعت .. چون احمدی نژاد واقعا ... تو مملکت و اقتصاد ما رو از تولیدی داره میکنه خدماتی یکی نیست جلو فک اینو بگیره

و بورس ما هم طبیعتا به این واکنش نشون میده

این خط ------------ اینم نشون 0 سال بعد ببین آقایونی که میاند برا کاندیدا چه شعارهایی برا حمایت میدند

خودشکوفا جون داشتی تحلیل رو ؟

موفق باشید
                        علی جان... ممنون استفاده کردم
                        تحلیل رایگان

نظر

• وحید نصیری
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 594

همه چی گفتیم ولی از فاذر اون چیزایی که مهمه برا سود کردن نگفتیم

این سهم جزء اون دسته سهماست که با یه خبر خوب هوا میره نمیدونی تا کجا میره مثل باباش صدرا که میگند اینطوری بوده

یه مطلب از یاسر یاد گرفتم که میگه تا زمانی که روزانه بالای 200 میلیارد تو بورس معامله میشه نگران شاخص نباش حالا ما اینو اقتباص میکنیم برا یه سهم مثل فاذر این سهم هم تا زمانی که بالای 3 میل وقتی روون معامله میشه هیچ نگرانی نداره

فقط تو این مدت یه عده رو که درگیر سهم بودند از لذت رالی بقیه بازار دور موندند اما ادامه چی میشه مهمه

سهم هایی که تو کتگوری بنده در مقابل فاذر هستند مثل پترو و معدنی و فلزی رغتند تو فاز اصلاح یا دارند میرند و از اون طرف سهام ریالی که مثل بانکی ها روند رو به رشدی دارند میگیرند که رشدشون با توجه به معاملات امروز و صفی که دیدند میشه گفت تقریبا قطعیه و از این بابت که دلاریا میرند تو اصلاح و ریالیا میاند بالا و فاذر از دسته ریالیاست رشد میکنه

تکنیکال قشنگی داره و داره یه پرچم خوشکل میزنه یعنی زده با اهداف بالا هدف این سهم قطعا بالا است یعنی حدودای 300 که یه چند نفر دارند روش کار می کنند و کد به کد می کنند

البته تکنیکالش اگه محسن مختاری زحمتش رو بکشه دستشو میبوسیم

تو یه کتگوری دیگه که من دارم این سهم جزء سهام پر حاشیه است و برا یه یه تریدر زیان دیده دوری از این سهم ها اولویت اوله چون یه بار میان از سهم تعریف میکنند و میندازند به ملت و یه بار هم مثل الان سهامدار رو خسته میکنند و میخرند بعد میکشند زیر سهم

یه نکته رو همیشه در نظر داشته باش سهم اگه بره بالا میخواد با سفته باز باشه یا هر چیز دیگه خبرای خوب از خودش زاد و ولد میکنه که نباید گول خورد

یه نکته دیگه هم بگم راجع به ولساپا که سید یاسر فروخته این سهم تو کتگوری من جزء سهام ریالیه پس یعنی که فردا رشد میکنه و شاید هم صف خرید بشه
                          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

برای امید و یاور زندگانیم

کوه با نخستین سنگ ها آغاز می شود
                            و انسان با نخستین درد.
                            در من زندانی ستم گری بود
                            که به آواز زنجیرش خو نمی کرد
                            من با نخستین نگاه تو آغاز شدم.
                            هرگز کسی این گونه به کشتن خود برنخواست
                            که من به زندگی نشستم!

شاعر آزادی: احمد شاملو
                            (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

قابل توجه عمو محسن و خودشکوفایی حواستون باشه که دارم تو مسابقه هفتگی بهتون میرسم دیری نپاید که هر دو تون رو پشت سر بزارم
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• mehdipour2000
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 406

سلام علی آقا و دوستان

معاملات امروز کبافق رو چطور دیدی؟ فکر میکنی موفق میشه 1800 رو بشکنه؟ بشکنه که دسته کاپو زده میره برای 2800 تا 3000
                                تحلیل رایگان

نظر

در حال کار...
                                X