حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alman
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 85

▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    ...در مورد خودت، آخرین حرف من این است: از گذشته نترس.
    چنانچه مردم بگویند جبران ناپذیر است باور نکن ... باید خودم را وادارم تا به چشم دیگری به آن نگاه کنم، کاری کنم مردم با نگاهی دیگر به آن بنگرند، کاری کنم که خداوند با نگاهی دیگر در آن نظر کند. این کار را نمیتوانم با انکار آن، تحقیر یا ستایش آن یا بی اعتنایی نسبت به آن انجام دهم. این کار فقط با پذیرش کامل گذشته ام به عنوان بخشی ناگزیر از تکامل زندگی و شخصیتم امکان پذیر است. با سر فرود آوردن در برابر تک تک رنج هایی که کشیده ام ... شاید من انتخاب شده ام تا چیزی بس شگفت انگیزتر به تو بیاموزم. معنای اندوه و زیبایی آنرا...!

دوستِ مهربانت اسکار وایلد
    ▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    برگرفته از کتاب "اعماق" ( نامهای از زندان به لُرد آلفرد داگلاس) / اسکار وایلد / مترجم: مریم امینی

نظر

• saghi
      عضو عادی
      • Oct 2011
      • 160

در اصل توسط خودشکوفایی پست شده است View Post

همین که ساقی بی ریای مجلس کاری پیدا کرده منو خیلی خوشحال کرده رفقا...:-bd

عرض تبریک دوست خوبم...@};-@};-

ساقیا جامی به من ده تا بیاسایم دمی....
      به به دست خودشکوفایی درد نکنه با این گلاش.

بالاخره بعد از 1 سال درست کردن انواع و اقسام رزومه و خریدن روزنامه همشهری و بازار کار و عضویت تو خبرنامه های استخدامی و هفت هشت ده تا کاریابی در اوج ناامیدی یه جا پیدا شد که فعلا یه میز بهم بده که یه ماه بشم کارورزشون. دیگه تموم شد دوران الواتی و بیکاری . حیف شد.
      [COLOR="#800080"]گر در طلب منزل جانی، جانی/ گر در طلب لقمه نانی، نانی/این نکته رمز گر بدانی، دانی/هر چیز که در جستن آنی، آنی[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

1. ساقی جان فقط هر چی گفتن بگو چشم... سابقه کار از مدرک دانشگاهی هم مهمتره... الان قدرت چانه زنی برای حقوقت نداری... جاش سعی کن چیز یاد بگیری که آینده به دردت می خوره...

2. واقعا دوره الواتی رو خوب اومدی... من که آرزوم شده یه روز واسه خودم تا شب تخت بخوابم... حتی مرخصی رفتن اینجا جرمه!!!

3. رشته تسبیح اگر بگسست معذورم بدار دستم اندر دامن ساقی سیمین ساق بود

آقا ما چاکر دامن شمام هستیم....
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• داش مهدی
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 595

مطالب و نظرات گرانقدر از من!!!!!!! من شب خوابم نمیبره قطعا. اسمایلی ذوق مرگ شدن

آره روماریو خیلی با کلاس بازی میکرد، از اون نازتر ببتو بود والبته دونگا هم یه پا واسه خودش کریم باقری بود.

مارادونا هم کل باحالیش به پایه بودن بیرون زمینشه ;) اما اگه دمپر بچه های ما میشد اینقدر تابلو نمیشد.
          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
            خودشکوفا جون در همه زمینه ها ماشاءالله تحلیلگری...این کشتی گرفتن با جنس ناموافق رو بیشتر توضیح بده عزیزم

ممدرضای نازنین منتظر شرح دلاوری هات هستیم....شما هم به کشتی گرفتن علاقه دارین؟

داش مهدی گل باید گفت که الحق برزیل 94 هم قشنگ بازی می کرد ولی اگه اون مسائل رو واسه مارادونا به وجود نمی آوردن رقابت برزیل و آرژانتین تو اون جام واقعا دیدنی می شد
            والا بنده کشتی آزاد یه زمانی کار میکردم اما این سبک که جناب شکوفا میفرمایند رو خیر!!بنده شدیدا متعهد به بنیان خانواده هستم!:D

البته یه زمانی با جنس مخالف کاراته کار میکردم!:))

یه زمان دیگه ای هم کاراته سبک شوتو کان کار میکردم!

حالا بگذریم که الان اهل دود و دم شدم اما کلا ادم ورزشکاری ام!:D
            تمام سال من بی تو...

نظر

• alman
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 85

یاد باد آن که نهانت نظری با ما بود
              رقم مهر تو بر چهره ما پیدا بود
              یاد باد آن که چو چشمت به عتابم میکشت
              معجز عیسویت در لب شکرخا بود
              یاد باد آن که صبوحی زده در مجلس انس
              جز من و یار نبودیم و خدا با ما بود
              یاد باد آن که رخت شمع طرب میافروخت
              وین دل سوخته پروانه ناپروا بود
              یاد باد آن که در آن بزمگه خلق و ادب
              آن که او خنده مستانه زدی صهبا بود
              یاد باد آن که چو یاقوت قدح خنده زدی
              در میان من و لعل تو حکایتها بود
              یاد باد آن که نگارم چو کمر بربستی
              در رکابش مه نو پیک جهان پیما بود
              یاد باد آن که خرابات نشین بودم و مست
              وآنچه در مسجدم امروز کم است آن جا بود
              یاد باد آن که به اصلاح شما میشد راست
              نظم هر گوهر ناسفته که حافظ را بود

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 1134

یکی دیگه از روزای مزخرف بورس....
                بنده هم به سهم خودم ضمن تشکر از مسئولان بی کفایت و خائن بورس؛ مانع ورود حجم جدید نقدینگی به بورس شدم....
                به نظرم همانطور که دکتر هلاکویی می فرمود:
                بورس یعنی یه کلاه برداری بزرگ دولتی.
                آخه کجای این مملکت در و پیکر داره که بورس داشته باشه...
                توصیه شدید می کنم دوستان سرمایه هاشون رو تو طلا و ارز هم وارد کنند.. زمین و مستغلات هم گزینه بدی نیست..
                سرآخر شرکت های مادرمرده و صاحب فاند قوی هم ای.... بدک نیستن....
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• ساسان
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 728

یکی دیگه از روزای مزخرف بورس....
                  بنده هم به سهم خودم ضمن تشکر از مسئولان بی کفایت و خائن بورس؛ مانع ورود حجم جدید نقدینگی به بورس شدم....
                  به نظرم همانطور که دکتر هلاکویی می فرمود:
                  بورس یعنی یه کلاه برداری بزرگ دولتی.
                  آخه کجای این مملکت در و پیکر داره که بورس داشته باشه...
                  توصیه شدید می کنم دوستان سرمایه هاشون رو تو طلا و ارز هم وارد کنند.. زمین و مستغلات هم گزینه بدی نیست..
                  سرآخر شرکت های مادرمرده و صاحب فاند قوی هم ای.... بدک نیستن....
                  سلام
                  ممد جان
                  فردا روز دیگریست
                  تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

1. عمو ساسان... ما سهممون رو از سر راه نیاوردیم که به بزخران بدیم....فقط خرید جدید نمی کنیم یا بهتره بگم سرمایه جدید وارد نمی کنیم....

2. ریسک سرمایه گذاری بورسی بالاست... شما خودت اگه تو ماشینی نشسته باشی و وسط راه متوجه شی رانده نه گواهینامه داره و نه از سلامت بدنی و روانی برخورداره چه می کردی؟ احتیاط باید کرد...

3. بنده تصمیم دارم در بازار سکه هم وارد شوم....خوبیش اینه که حجم مبنا نداره و سازمانی نداره که به نام حمایت خیانت کنه..... اگه دیدی قیمت سکه تا ظهر شد 2 ملیون اصلا حیرت نکن... کار من و مهربانه!!!!!

4. چند وقت پیش یکی از مسئولین بسیار باسواد؛ از کاهش جمعیت گلایه داشتن... این موضوعیه که برامون باید پتانسیل اقتصادی بالای توش نهفته باشه... در نظر دارم برای کمک به این قضیه و انجام اوامر بزرگان، مجوز کارخانه ای رو بگیرم جهت تولید وسایل پیشگیری سوراخ!!!. هم فروشش محشر میشه هم کشور به اهدافش نزدیک میشه... کسانی که تمایل به مشارکت در این طرح ملی دارند تو همین تاپیک اعلام نمایند تا بفهمیم چندچندیم...
                    (نيچه)

نظر

• satyr
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 1229

1. عمو ساسان... ما سهممون رو از سر راه نیاوردیم که به بزخران بدیم....فقط خرید جدید نمی کنیم یا بهتره بگم سرمایه جدید وارد نمی کنیم....

2. ریسک سرمایه گذاری بورسی بالاست... شما خودت اگه تو ماشینی نشسته باشی و وسط راه متوجه شی رانده نه گواهینامه داره و نه از سلامت بدنی و روانی برخورداره چه می کردی؟ احتیاط باید کرد...

3. بنده تصمیم دارم در بازار سکه هم وارد شوم....خوبیش اینه که حجم مبنا نداره و سازمانی نداره که به نام حمایت خیانت کنه..... اگه دیدی قیمت سکه تا ظهر شد 2 ملیون اصلا حیرت نکن... کار من و مهربانه!!!!!

4. چند وقت پیش یکی از مسئولین بسیار باسواد؛ از کاهش جمعیت گلایه داشتن... این موضوعیه که برامون باید پتانسیل اقتصادی بالای توش نهفته باشه... در نظر دارم برای کمک به این قضیه و انجام اوامر بزرگان، مجوز کارخانه ای رو بگیرم جهت تولید وسایل پیشگیری سوراخ!!!. هم فروشش محشر میشه هم کشور به اهدافش نزدیک میشه... کسانی که تمایل به مشارکت در این طرح ملی دارند تو همین تاپیک اعلام نمایند تا بفهمیم چندچندیم...
                      بیخیال بابا اعصاب خودتو داغون نکن حال سیصد درصد سود کردی یه روز هم منفی بشه فدای سرت بازار همینه دیگه

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

بابا ایولا هر چی تشکر میزنیم تموم نمیشه یعنی ما خوب شد یه هفته نبودیم
                        وای بازار چرا اینطوری شده ای وای غبشهرم ای وای فسربم ای وای قلبم یعنی بازم خوب شد ما یه هفته بیشتر نبودیم وگرنه الان باید کاسه گدایی دست میگرفتم
                        سلام به همگی ممد خوبی سلامتی ممد تو اون روحت :D حالا خوب شد حالا خیالت راحت شد یه آشنا به مامعرفی کرده بودی این امتحانامو اینطور تخمی نمیدادیم خدایی اینم شد بخت که ما داریم اه اه ترم بعدو بچسب که باید دوباره استادای عقده ای این دوتا درسمو زیارت کنم تو اون روحت مهربان با این راهنماییت اروا خیکت :*
                        ممد راستی عجب موقعی اومدم تو تاپیک گفتم تا امتحانام تموم نشده نیام ولی انگار الهام غیبی شده بود اومدم دیدم بعلههه قضیه حساسه منم حساس ممد جون مهربان راست میگی کی مجوز کارخونه رو میگیری تو قضییه سوراخ باهات هستم ممد تا آخرش :p خط تولیدش با من مواد اولیش با تو B-) برو ببینم چیکار میکنی فقط مثل آشنا معرفی کردنت نباشه
                        من برم یه امتحان دیگه هم دارم گور بگور بشی ای دانشگاه
                        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• ساسان
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 728

با سلام مجدد
                          نقل قول از سایت همسایه

سوم بهمن 91
                          بیشترین تقاضای فروش

نفت و گاز پارسیان
                          كالسيمين
                          سرمايه گذاري غدير

چهارم بهمن 91
                          بیشترین تقاضای خرید

نفت و گاز پارسیان
                          سرمايه گذاري غدير
                          فولاد مباركه
                          ملي مس

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

حتمآ مطالعه کنید http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13911104000085

نماینده مجلس در گفتوگوی تفصیلی با فارس عنوان کرد

تذکر به رئیس سازمان بورس/ سهامداران نگران نباشند

خبرگزاری فارس: نماینده مجلس با اعلام اینکه مفاد نامه اعتراضی سهامداران پیگیری شده، گفت: یک ماه پیش به رئیس سازمان بورس در مورد برخی رویههای غلط تذکر داده بودم.

Tweet

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پی وضعیت نامساعد روزهای گذشته بازار سهام که از 9 دی ماه با توقف نماد 6 شرکت جلودار و سپس ابلاغ دستورالعمل خرید اعتباری کارگزاران و در پی آن طرح احتمال اجرای مرحله دوم هدفمندسازی یارانهها، مسائل روز و افزایش ارز و مسکن، شاخص بورس طی چهار روز حدود 1700 واحد را از دست داد و به دو کانال منفی 37 و 36 واحدی نزول کرد.

همچنین روز گذشته شاخص بورس با سقوط 690 واحدی بیسابقهترین افت خود در تاریخ 46 ساله بازار سهام را هم تجربه کرد، تا نگرانیها از این روند افزایش یابد.

نظر

• alman
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 85

من دوست ندارم خودم را درگير مسئله بهشت يا جهنم بکنم، چون در هر دو قسمت دوستان خوبي دارم!

مارک تواين

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

عرض ادب به همه یاران... چند روزه درگیر یه معامله حساس آپارتمانم با یه سود چرب و نرم...
                                ظرف یک سال پولم سه برابر شد!!!
                                ای جونم به ا.ن. با این مدیریت اقتصادیش.... زمانی به امریکا می گفتن سرزمین فرصت ها... الان ما از امریکا هم جلوییم!!!!!
                                رفقایی که از گرفتاری من حسن استفاده کردن و هرچی خواستن به مهربان فحش دادن....
                                دستشون درد نکنه..... بار گناهان استاد سبک شد.... اما بذارید شنبه شب که برگردم ..ن همه دشمنان پاره است...
                                آقا چیه؟؟ فکر خوب بلد نیستی بکنی؟... منظور آستین دشمنان بود!!!!
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X