حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ....ممد...
    ....ممد سن اونایی که تو پستاش نوشته بوده با من بود دیگه...؟؟؟B-):-w....
    .....نمیدونم چرا این پرس بالا سینه 60 کیلو رو زدم اینجام درد میکنه....ممد....باید یه جلسه مشورتی بزاریم....چرا آیدیش دختره؟؟؟....
    بله مهربان جان.. مردک بنی صدر ازسیبیلش خجالت نکشید با اون آی دیش....
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

....الان 2-3 باره رفتم بیرون اومدم تو ببینم این خودشه...تاپیک منه.....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

.....فعلا یکی از پرستارا تو یه کیسه چند تا قالب یخ گذاشته چسبونده پس یخه ام تا کمی از حرارتم بکاهد همی....ممد تو خودت در این ماجرا مثل جهرمی میمونی...تو ال سی هارو برا چی امضا کردی...
        ......مممددددسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسنننننننننن ننننننننننننننننننننننننننن......کهریزک برااااتتتتتتتتتتتت بهشششتتتتتتتهههههههههههههههه................

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط خودشکوفای پست شده است View Post

ای وای ممدرضا مرادی تو هم؟؟؟!!!!
          تو که می گفتی تا دم مرگ با منی.....نامرد بعدا حالت رو می گیرم>:)
          یه مشت خائن منو احاطه کرده بودن این مدت.... می گم بیایین چراغای تاپیک رو خاموش کنین تا هر کی میخواد در بره و منو تنها بذاره, شرش رو بکنه و بره..
          یه وقت دیدی خودم هم باش در رفتم!!! وای وای... انگار گیر افتادیم#:-S
          آقا به جان مهربان منو فریب دادن...:(( مهربان جان دستم به دامنت.... ای وای این چرا جر خورد؟؟ مهربان جان شما هم که شرت یقه هفت پاته!!!:D
          شکوفا شکوفا ننگ به نیرنگ تو...:D

بوی گل دکترِ مهربان امد،عطر بهاران کنون در جهان امد

شکوفا چو بیرون رود دُکی به در اید....
          تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

....لیست حداقل 7 نفر از این دانه درشت های اخلال در تاپیکو اماده کردم که بزودی در ملا عام محاکمه و در همون ملا عام کهریزکی میشن....فرجام خواهی هم نداریم...دیوان عالی کشور هم خود بنده هستم....

نظر

• صبا
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 200

....لیست حداقل 7 نفر از این دانه درشت های اخلال در تاپیکو اماده کردم که بزودی در ملا عام محاکمه و در همون ملا عام کهریزکی میشن....فرجام خواهی هم نداریم...دیوان عالی کشور هم خود بنده هستم....
              دکتر کار تاپیکتون از کهریزک گذشته باید تاپیکو ببندین به تخت با متادون ترکش بدین اقا تو تاپیکتون ادوات فسق وفجور و... بیداد میکنه اقا چی شد این بچه معصومو منظورم تاپیکتونه ول کردین به حال خودشو رفتین

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

واقعا این ممد شکوف وضع تاپیک رو به جایی رسونده بود که از ساعت 8 سب به بعد اصلا نمیشد از دو کیلومتریش رد شد...!

بنده هم به عنوان یک فریب خورده ی پشیمان حاضرم همکاری همه جانبه ای برای رو شدن دست این خائنین و ملحدین و معاندین انجام بدم!:D

ما همه سرباز تو ایم دُکی جون،گوش به فرمان تو ایم دُکی جون...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

...تمام عناصر اخلال گر و ملحد شناسایی شده و مراجع قضایی بسختی دنبالشون هستن....ممدم رفته سفارت فرانسه پناهنده شده....ممرضا خودت سر لیستی....
                  ...عصر ایشالله عازم جمکران هستم....

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

....الان 2-3 باره رفتم بیرون اومدم تو ببینم این خودشه...تاپیک منه.....
                    .....فعلا یکی از پرستارا تو یه کیسه چند تا قالب یخ گذاشته چسبونده پس یخه ام تا کمی از حرارتم بکاهد همی....ممد تو خودت در این ماجرا مثل جهرمی میمونی...تو ال سی هارو برا چی امضا کردی...
                    ......مممددددسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسنننننننننن ننننننننننننننننننننننننننن......کهریزک برااااتتتتتتتتتتتت بهشششتتتتتتتهههههههههههههههه................
                    ...تمام عناصر اخلال گر و ملحد شناسایی شده و مراجع قضایی بسختی دنبالشون هستن....ممدم رفته سفارت فرانسه پناهنده شده....ممرضا خودت سر لیستی....

hi sir. how r u? plz give me the phone.....

الو.. الو... جمکران؟؟؟:)]
                    اونجاست بیت مهربان!!!؟؟؟
                    سلام مهربان جان....
                    مهرداد تو اون روحت این چه سخن رانی گندی بود که در بهشت زهرا کردی؟؟؟[-(
                    آّب مفتی؟؟ برق مفتی؟ عجب کلکی هستی پسر... ما که داریم میریم.... اما بدبخت اونایی که با اوهام و خالی بندیات سرکار گذاشتی....:p

راستی: ما انقد مرد هستیم که در تمام دو سال دربدری و ازین کشور به اون کشور با خفت بیرون شدن تا لحظه مرگ هم, حتی یه بار به مردم کشور... ببخشید تاپیک... توهین نکنیم و نگیم بزغاله و خس و خاشاک....0:-)

خدایا... بنده ات با همه خوب و بد اعمالش به پیشگاهت می شتابد...که تو خود بزرگترین داوری....[-o<

تاریخ هم درباره ما صد سال دیگر به قضاوت خواهد نشست که چه کسی خادم ایران... ببخشید تاپیک... بود و که خادم...

پ. ن.
                    لطفا بعد از متواری شدنم این افراد رو اعدام کنین::-B
                    ممدرضا مرادی.... ممدسن ک ز44... ممد رحمتی... داش مهدی....بابک 52... محسن مختاری...خانم خادمی... ساتیر.... ساقی..... کاپتان نمو!!!!
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

بابا دکی منو بیخیال شو!من عامل نفوذی شما بودم باور کن!

اصلا مگه نمیای قم!خب منم که قمم!!یه قراری بزاریم یه دو تومن نقدا پرداخت کنم بیخیال شی دیگه!ok?!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        شکوفا شکوفا ننگ به نیرنگ تو...:D

بوی گل دکترِ مهربان امد،عطر بهاران کنون در جهان امد

شکوفا چو بیرون رود دُکی به در اید....
                        در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        واقعا این ممد شکوف وضع تاپیک رو به جایی رسونده بود که از ساعت 8 سب به بعد اصلا نمیشد از دو کیلومتریش رد شد...!

بنده هم به عنوان یک فریب خورده ی پشیمان حاضرم همکاری همه جانبه ای برای رو شدن دست این خائنین و ملحدین و معاندین انجام بدم!:D

ما همه سرباز تو ایم دُکی جون،گوش به فرمان تو ایم دُکی جون...

1. ممدرضا حالا واسه من شعر هم میگی ای پاچه خار!!!
                        ما اخرش هم نفهمیدیم تو با اونایی یا با ما... ای ممد اوباما....

2. ایشاللا بری اوین و با مرتضوی هم اتاق بشی>:)

3. معلومه که نمیشد از دو کیلومتری تاپیک رد شد... واسه این که یکسره شب ها صدای مناجات و گریه زاهدان شب و در طول روز صدای نعره و فریاد معامله گران و شیران عرصه ی بورس, ازش خارج می شد!!!:D
                        (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط خودشکوفای پست شده است View Post

1. ممدرضا حالا واسه من شعر هم میگی ای پاچه خار!!!
                          ما اخرش هم نفهمیدیم تو با اونایی یا با ما... ای ممد اوباما....

2. ایشاللا بری اوین و با مرتضوی هم اتاق بشی>:)

3. معلومه که نمیشد از دو کیلومتری تاپیک رد شد... واسه این که یکسره شب ها صدای مناجات و گریه زاهدان شب و در طول روز صدای نعره و فریاد معامله گران و شیران عرصه ی بورس, ازش خارج می شد!!!:D
                          اره جون خودت!شب ها که صدای آی سوختم و یواش تر و ....میومد روزها هم که صدای این سوزنش چرا اینقد تیزه،نخش چرا اینقد کلفته،کی بیام واسه باز کردن بخیه ها و ...

در ضمن دُکی تاج سره،ایول،دُکی گل پسره،ایول...

ممد حیا کن،مهربانو رها کن...
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Aug 2025
                            • 1134

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
                            دکتر کار تاپیکتون از کهریزک گذشته باید تاپیکو ببندین به تخت با متادون ترکش بدین اقا تو تاپیکتون ادوات فسق وفجور و... بیداد میکنه اقا چی شد این بچه معصومو منظورم تاپیکتونه ول کردین به حال خودشو رفتین
                            بابا صبا جان دوست گرامی... شما دیگه چرا... حالا اینا یه مشت جوگیرن شما دیگه چرا؟؟؟;;)

ادوات فسق و فجور کجا بود؟؟:-/

تو این تاپیک فقط کتاب و مداد و خودکار و ماشین حساب و چرتکه پیدا میشه... میگین نه ... بیایین خودتون بگردین....

پسر .... ممدسن بدو برو اون منقل وافور رو قاییم کن...;)

شما بفرمایین بگردین.. خواهش می کنم جایی رو از قلم نندازین:D
                            (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

میگم رفقا ریشه تمام مشکلات امروز از آواتار منه...
                              1. وقتی تصویر هرج و مرج طلب بزرگ تاریخ سینما ... عشق بزرگ من و سلطان بی رقیب کمدی های دهه سی میلادی, عالیجناب گروچو مارکس:x رو مهمان تاپیک کنیم....
                              اوضاع همین میشه که شده...;;)

2. مقدم مبارک مهرداد جانم رو هم گرامی می دارم...:x<:-p:x<:-p

3.مهرداد قضیه افت شاخص در ساعت 8 شب رو هم لطفا به عیال ما نگو...آخه جای بخیه های ضربه قابلمه -بابت افت قبلی شاخص- رو سرم هنوز هم تازه تازه است!!:">
                              (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                افزایش زندگی بدون ازدواج جوانان ایرانی در زیر یک سقف

امانالله قرایی مقدم جامعه شناس یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ در گفتوگو با «سایت فرارو» به یک نتیجه بررسی درباره روابط جنسی دختران در ایران پیش از ازدواج اشاره کرده و گفته است: «۵۰ دختری که را مورد بررسی قرار دادیم هر ۵۰ نفر دارای رابطه جنسی با پسران بودند.»

اخیرا مقامات جمهوری اسلامی ایران از افزایش زندگی دختران و پسران ایرانی زیر یک سقف بدون ازدواج ابراز نگرانی کردهاند. مرتضی طلایی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران ۱۱ دی ۱۳۹۱ به خبرگزاری "ایلنا" گفت، زندگی مشترک خارج از ازدواج دختران و پسران در زیر یک سقف در تهران افزایش یافته است.

به گفته مرتضی طلایی "زندگیهای مجردی دانشجویی" عمدتا در محلات شمال شهر تهران گزارش شده و هنوز آمار رسمی در این زمینه از سوی نهادهای ذیربط اعلام نشده است.

«فاصله گرفتن جوانان ایرانی از زندگی سنتی»

سعید پیوندی استاد جامعه شناسیبه وقوع یک انقلاب خاموش جمعیتی در ایران اشاره میکند و میگوید جوانان ایرانی به سرعت از سبک زندگی سنتی در چارچوب خانواده در حال فاصله گرفتن هستند.

سعید پیوندی میگوید،افزایش زندگی مشترک دختران و پسران زیر یک سقف بدون ازدواج بخش پنهان یا نیمه پنهان جامعه ایران است که تا به حال درباره این موضوع مطالعه و تحقیقی صورت نگرفته است.

این جامعه شناس درباره آمار جوانان مجرد ایران ادامه میدهد: «الان در آمار رسمی، حدود هفت میلیون نفر از جمعیت ایران بین ۱۸ تا ۳۵ سال وجود دارند که ازدواج نکردهاند. چنین چیزی در تاریخ ایران بیسابقه است. این هفت میلیون نفر قاعدتا افرادی نیستند که دارای رابطهی جنسی نیستند یا با جنس مخالف ارتباط ندارند، ولی به هر حال در آمار سرشماریها مجرد به حساب میآیند.»
                                در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                                کارشناسا هم دلشون خوشه
                                با این وضع سکه و مسکن و دلار و گرونی کی میره ازدواج کنه
                                ما که دورشو یه خط کشیدیم تا......
                                ممد جون یکی مثه تو زن می خواد و بهش شلغم هم نمی دن:D... یکی هم مثه این مندسن بهش به زور هم می خوان زن بدن و خودش میره شلغم می گیره!!!;)
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X