حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با مهربان

...من سلام خاص و ویزه به همه دوستانی که در این دوران فطرت بنده رو تنها نزاشتن بدم و بگم که انشالله....
    ...از فردا اگر خدا بخواد با یه عملیات انتحاری کارو اغاز میکنیم.......و دور جدید فعالیت تاپیک شروع میشه و دیگه جز برای تخریب به تاپیکهای دیگه نخواهم رفت....
    ....جواب خیلی از عزیزان رو باید بدم...آرزو...صادق ..علی عزیز من....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• فرید
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 160

پس این اوردن ممد شکوفا و بروبچ اداف چی شد؟ سلام دکتر

نظر

• علی نظامی
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 1033

خب با اجازه دکتر عزیز تا ایشون مشغول گرم کردن هستش زنگ اولو بزنم یه مطلب بسیار خفنو الخوف بذارم تو تاپیک که هم به قولی بار علمی تاپیک بالا رفته باشه هم ملت فک نکنن این تاپیک فقط واسه تفریح و سرگرمیه.:->متاسفانه مورد داشتیم دوستان پیشنهاد ایجاد تاپیک تفریح در بازار سرمایه با مهربان رو دادن که البته به شدت با این سبک بازیا برخورد شده و میدونم عمرا دکتر راضی باشه:^o باشد که با خواندن توصیه های زیر ضررهای هنگفتتان در بازار جبران شده و دکترم بذاره بنده بی خانمان بعضی وقتا اینجا یه چیزایی یادگاری بنویسم. بلکه ما هم لژیونر شدیم اسممونو با فونت آبی نوشتن:.thumbsupsmileyanim

توصیه‌های یک سرمایه‌گذار موفق برای سرمایه‌گذاری در بورس

پيتر لينچ يكي از مديران افسانه‌اي وال استريت است كه استراتژي «سهامي را بخريد كه مي‌شناسيد» وي شهرت زيادي دارد او پس از تحصيل در کالج بوستون و مدرسه بازرگاني وارتون در آمريكا به مدت 13 سال مديريت يك صندوق سرمايه‌گذاري مشترك معروف به مگالان را بر عهده داشت و توانست بازده خيره‌كننده سالانه 29 درصد را كسب كند. او در كتاب مشهور خود با عنوان «One Up on Wall Street» ضمن توصيف استراتژي‌هاي سرمايه‌گذاري خود به سرمايه‌گذاران پيش از تصميم به سرمايه‌گذاري در بازار سهام، تستي با عنوان تست آينه را پيشنهاد مي‌كند. وي سپس ليستي از توصيه‌ها ارائه مي‌كند كه لازم است سرمايه‌گذاران آنها را همواره به خاطر بسپارند.
        تست آينه: هر فردي قبل از آنكه تصميم به سرمايه‌گذاري در بازار سهام بگيرد بايد در برابر آينه بايستد و به سه سوال زير صادقانه پاسخ دهد:
        آيا من مالك خانه‌اي كه در آن زندگي مي‌كنم هستم؟ قبل از آنكه شما وارد حوزه سرمايه‌گذاري در بورس شويد، واجب است خانه‌اي براي خود تهيه كنيد. سرمايه‌گذاري در خانه‌اي كه در آن زندگي مي‌كنيد پيش از ورود به بورس، يك سرمايه‌گذاري خوب است كه تقريبا هر كس قبل از هر سرمايه‌گذار ديگر بايد به فكر آن باشد.
        آيا به پولي كه قصد سرمايه‌گذاري آن را دارم نياز مبرم دارم؟ هزاران فرمول و روش براي تعيين ميزاني از دارايي‌هايتان كه بايد وارد بازار سهام كنيد وجود دارد. اما يك قاعده سرانگشتي اما موثر اين است كه تنها بخشي از پولتان را وارد بازار سهام كنيد كه تحمل از دست رفتن آن را داريد بدون آنكه خلل جدي به زندگي روزمره‌تان وارد شود.
        آيا ويژگي‌ها و خصوصيات لازم براي موفقيت را دارم؟ اين در واقع مهم‌ترين سوال پيش‌روي شما است. ليست خصوصيات يك سرمايه‌گذار موفق شامل صبر، اعتماد به نفس، داشتن شهود قوي، قدرت تحمل درد، داشتن ذهني باز، پشتكار، حوصله،
        انعطاف پذيري، توانايي پذيرش اشتباهات و همينطور قدرت ناديده گرفتن ترس و وحشت عمومي در بازار است.
        در صورتي كه پاسخ شما به سه سوال بالا مثبت است و تصميم به سرمايه‌گذاري در بورس داريد پیترلينچ توصيه‌هاي زير را براي شما مطرح مي‌كند:
        1-روزي از روزها شايد در ماه بعد يا طي سال آينده يا سه سال آينده، بازار سقوط شديدي را تجربه خواهد كرد. پس براي آن آماده باشيد!
        2- سقوط‌هاي شديد بازار فرصت ايده آلي براي خريد سهام شركت‌هاي مورد علاقه‌تان هستند.
        3- سرمايه‌گذاري در سهام مي‌تواند سود چشمگيري به ارمغان آورد.
        4-سرمايه‌گذاري در سهام مي‌تواند زيان چشمگيري به ارمغان آورد.
        5-براي كسب سودآوري بالا لازم نيست هميشه يا حتي بيشتر اوقات پيش‌بيني شما درست از آب دربيايد.
        6-شما مي‌توانيد با كسب بازده 20 تا 30 درصدي اما به طور مستمر به طرز شگفت آوري ثروتمند شويد.
        7-قيمت سهام شركت‌ها در بيشتر مواقع در خلاف جهت ارزش ذاتي آنها حركت مي‌كند اما همواره در درازمدت به ارزش ذاتي آنها همگرا مي‌شود.
        8-اينكه سهام يك شركت عملكرد بدي داشته و قيمت آن سقوط كرده به اين معنا نيست كه نمي تواند در آينده سقوط بيشتري را تجربه كند.
        9-افزايش قيمت سهامي كه شما خريده‌ايد لزوما به معناي درست بودن تحليل‌هاي شما نيست!
        10-اگر يك سهام موفق را در سبد خود نداشته باشيد چيزي را از دست نداده‌ايد؛ حتي اگر قيمت آن ده برابر شود. اما يك سهم بد مي‌تواند شما را به خاك سياه بنشاند!
        11- يك سهم نمي داند كه شما مالك آن هستيد!
        12-آنقدر شيفته يك سهم موفق نشويد كه دليل موفقيتش را به فراموشي بسپاريد.
        13-با از ريشه كندن گل‌ها و آب دادن به خارها (فروش زودهنگام سهام با ارزش سبد خود و نگه داشتن سهام بي ارزش) انتظار موفقيت نداشته باشيد.
        14- اگر مطمئن نيستيد بتوانيد عملكردي بهتر از عملكرد بازار داشته باشيد پولتان را در يك صندوق مشترك بگذاريد و خيال خودتان را راحت كنيد!
        15-در بازار سهام هميشه چيزي هست كه بايد در مورد آن نگران بود.
        16- ذهن خود را بر روي ايده‌هاي جديد باز نگاه داريد.
        17- لازم نيست تك‌تك سهام پربازده بازار را داشته باشيد. من بسياري از سهام پر سود را در سبد خود نداشتم و در عين حال همواره عملكردي بالاتر از عملكرد بازار داشته‌ام.
        توصیه‌های فوق، از زبان فردی است که موفقیت وی در بازار سهام به اثبات رسیده است. در نظر داشتن تجربه ارزشمند این قبیل از افراد بی شک شما را در تهیه استراتژی مناسب و متناسب با شرایط خود یاری خواهد رساند.

نظر

• sadeghmousavi
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 484

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...من سلام خاص و ویزه به همه دوستانی که در این دوران فطرت بنده رو تنها نزاشتن بدم و بگم که انشالله....
          ...از فردا اگر خدا بخواد با یه عملیات انتحاری کارو اغاز میکنیم.......و دور جدید فعالیت تاپیک شروع میشه و دیگه جز برای تخریب به تاپیکهای دیگه نخواهم رفت....
          ....جواب خیلی از عزیزان رو باید بدم...آرزو...صادق ..علی عزیز من....
          دکتر مطب رو هم اوکی کن، آمار طلاق و سکته و خودکشی رو به افزایشه...شما هم کمک کن به شتابش ..../:.yead.:/

نظر

• ارزو
            عضو عادی
            • May 2012
            • 272

ديگه با اين بازار بايد به فكر دستگيري ایمن الظواهری بود

لیست خطرناک‌ترین تروریست‌های جهان و جوایز تعیین شده برای دستگیری آن‌ها

شبکه خبری سی ان ان در گزارشی لیست خطرناک‌ترین تروریست‌های جهان را که تحت پیگرد دولت آمریکا هستند و پاداش‌های تعیین شده برای بازداشت آنها را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری سی ان ان، در این گزارش لیست خطرناک‌ترین تروریست‌هایی که از سوی مقامات آمریکایی تحت تعقیب هستند، اعلام شده است.

بر اساس این گزارش پاداش‌هایی نیز برای بازداشت این تروریست‌ها تعیین شده که به ترتیب ذیل می‌باشد:

پاداش 25 میلیارد دلاری

- ایمن الظواهری، رهبر گروه تروریستی القاعده.

پاداش 10 میلیون دلاری

- ابوبکر البغدادی، رهبر گروه تروریستی "دولت اسلامی عراق و شام" موسوم به داعش

- ملا عمر، رهبر گروه طالبان.

- حافظ محمد سعید که مسئولان هندی وی را به نقش داشتن در حملات تروریستی سال 2008 در بمبئی متهم کردند.

- یاسین السوری، یکی از بزرگترین رهبران و حامیان القاعده

پاداش هفت میلیون دلاری

- محمد الفاضلی که حامی مالی گروه "الزرقاوی" و القاعده بوده است.

- احمد یا محمد عبدی، بنیانگذار جنبش "الشباب" سومالی که در دسامبر 2007 علنا اعلام شد وی امیر این جنبش شده است.

- ابوبکر شیکاو، فرمانده گروه سنی معروف به جنبش "بوکوحرام" در نیجریه

پاداش پنج میلیون دلاری

- عبدالله احمد عبدالله که شهروندان آمریکایی را در خارج از کشور کشته و برای ترور برخی از دیگر شهروندان آمریکایی توطئه چینی کرده بود.

- سیف العدل، از اعضای برجسته القاعده که به نقش داشتن در انفجارهای سفارت آمریکا در "دارالسلام"، تانزانیا و انفجار نایروبی در کنیا در هفتم اوت 1998 متهم است.

- عبدالباسط الحاج الحسن حاج محمد که یکی از شهروندان آمریکایی را کشته بود و به عنوان کارمند آژانس توسعه بین‌الملل آمریکا فعالیت می‌کرد.

- علی عطوة که در ربودن یک هواپیمای تجاری در 14 ژوئن 1985 دست داشت و طی این عملیات شماری از اعضای کادر پروازی هواپیمای مذکور و مسافران مورد حمله قرار گرفتند و یک شهروند آمریکایی کشته شد.

- جمال محمد البدوی که در انفجاری در شهرعدن یمن در 12 اکتبر سال 2000 دست داشت. این انفجار به کشته شدن 17 تن از دریانوردان آمریکایی انجامید.

پاداش سه میلیون دلاری

- عمر ولد حماحة که پیشتر عضو گروه القاعده در مغرب اسلامی بود و در حال حاضر سخنگوی جنبش "وحدت و جهاد" در غرب آفریقاست.

- زکریا اسماعیل احمد حرسی، رئیس سازمان اطلاعات جنبش "الشباب" سومالی.

- عبدالله یاری، رئیس اطلاع‌رسانی جنبش "الشباب" سومالی.

پاداش دو میلیون دلاری

- حافظ عبدالرحمن مکی، مرد شماره دو گروه "لشکر طیبة" که گروهی تندرو در بخشی از هند و پاکستان است.

پاداش یک میلیون دلاری

- آدم یحیی غدن که به اتهام خیانت و حمایت مالی از القاعده تحت تعقیب است.

- رادولان ساهیرون، یکی از فرماندهان ارشد گروه "ابوسیاف" که مقرش در فیلیپین است.

- عبد الباسط عثمان، کارشناس ساخت بمب که با گروه "ابوسیاف" و برخی گروه‌های تروریستی دیگر ارتباط دارد.

پاداش 500 هزار دلاری

- خیر مندوس که مسئولیت‌های مهمی در فرماندهی و حمایت مالی گروه "ابوسیاف" را بر عهده دارد.

نظر

• ارزو
              عضو عادی
              • May 2012
              • 272

بعد از مرگم یه LCD بزارین بالای قبرم
              پستای منو به صورت اسلاید پخش کنین مردم بخونن شاد شن
              .
              .
              به بعضیا باید گفت :بیشعوریت ذاتیه؟
              یا خودتم داری تلاش میکنی؟؟؟؟
              .
              .
              کرگدن میتونه سلطان جنگل بشه
              هیکلش هم خوبه، بقیه حیوونام ازش حرف شنوی دارن
              ولی خسته است، میفهمی؟ حوصله نداره!!!
              .
              .
              پسره متولد 82 استاتوس زده تک درختم سوخت!بذار جنگل بسوزد!!!!!!
              عمو خو چندبار بگم با کبریت بازی نکن! والا!!!!!
              .
              .
              فـقـط خـواستـم یـادآوری کـنـم
              اون کسـی کـه نـصـف شـب مـیـره دسـتشـویـی کـم کـسـی نـیـسـت..
              .
              .
              یه دوستی دارم خیلی آدم کثیف و غیربهداشتیه
              الان داره با سوییچ ماشینم سنگای ته کفششو درمیاره
              و انگار نه انگار که من با این سوییچ گوشامو تمیز میکنم !
              .
              .
              یارو واسه بچه شش ساله ش تبلت خریده بعد دو روز انداخته تو وان حموم
              بچه شو دعوا نکرده که تو روحیه بچش اثر منفی نذاره …
              من سه ابتدایی بودم خط کش چوبی سی سانتی بابام رو بردم مدرسه ازم بلند کردن
              آقام بعد یه هفته با وساطت بزرگای فامیل رام داد تو خونه
              والا روحیه اون شغال بیشتر از ما ارج و قرب داشت !
              .
              .
              یه سوال …
              تو تبلیغات یخچال فریزر همیشه یه کیک دست نخورده تو یخچاله
              اصلا مگه همچین چیزی ممکنه ؟
              .
              .
              دو نفرو سخت میشه پیدا کرد
              یکی کسی که درکت کنه و دومی کسی که بدونه کجای کمرت میخاره !
              .
              .
              یه بنده خدایی
              مو کاشته
              دماغشو عمل کرده
              بوتاکسم کرده
              ابرو هاشم که مثه نخ کرده
              ...لبشم پروتزیه
              فقط هر کاریش میکنیم سیبیلاشو نمیزنه..
              میگه:
              "مرد باید سیبیل داشته باشه..!"
              ))
              .
              .
              دانشمندان هنوز نفهمیدن
              چرا ایرانیا وقتی یکی از جای دور بهشون زنگ میزنه با داد حرف میزنن …
              .
              .
              خدایی بیاین اعراف کنیم همه ما حداقل یکبار سعی کردیم
              با زدن شماره های چرت و پرت خط اعتباریمون رو شارژ کنیم ))
              .
              .
              یه بار مادربزرگم داشت نماز میخوند بعد من تو خونه دنبال یه چیزی میگشتم
              یهو وسط نماز گفت سمع الله لمن حمده بالای یخچاله
              .
              .
              مراسم اسکار رو که می*بینی قلبت از هیجان تاپ*تاپ می*زنه
              که بفهمی بالاخره اسم چه کسی از توی پاکت در میاد.
              اون*وقت توی جشنواره فیلم فجر یه ساعت قبل از شروع مراسم
              اسامی برنده*ها رو زدن توی سایت جشنواره
              .
              .
              ما ماله اون نسلی هستیم که خدا خدا میکردیم بریم چهارم دبستان که با خودکار بنویسیم :دی
              یادش بخیر ♥
              .
              .
              ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺩﺍشت تو چت ﺑﻪ ﻳﻪ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎﻳﻲ ﻫﻔﺖ ﺳﻴﻦ ﺭﻭ ﺗﻮﺿﻴﺢ میداد میگفت،
              It should start with “S”, like APPLE
              .
              .
              ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﻓﻬﻢ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻧﻔﻬﻤﯿﻪ ﺷﻤﺎ ﻧﯿﺴﺖ !
              .
              .
              صدای آمبولانس بهم میگه من الان حداقل از یکی از
              اهالی این شهر خوشبخترم!
              الهی شکر!

نظر

• amir2007dkn
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 340

تو این بازار داغون غنیمت بود ممنونم

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

.....خوب شروع کنیم....
                  ....دقایقی چند بود که در تاپیک سعید درخشانی با صحنه گلاویز شدن و برخورد ایشون و بورس فور اورو چند تن دیگه از دوستان مواجه شدم....
                  ....خواستم بگم....ضمن حمایت و ترغیب دوستان به ادامه این کشمکشهاو فحاشی ها....خواهشمندم که با افزودن تنی چند از بقیه صاحب نظران و دوستان تحلیلگر و شناخته شده بنیادی کار وتکنیکالیست بیشتر اسباب خرسندی و خنک شدن دل ما سهامداران بیگناه و معصوم رو فراهم بیاورید.....
                  ...واقعا دیدن کشمکش گرگها بر سر بقایای گوشت شکار زیباست....
                  ....بخوبی در ضرر هستم....خوب..توووپپ...تا اینجا....
                  آخرین ویرایش توسط مهربان؛ 2014/02/25, 23:04.

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

سلام دکتر جان سلامتی دماغت چاقه
                    شجمت کی باز میشه میخوام 1200 بخرم به نظرت خوبه ؟ یا پایین تر هم میاد/:.rolleyessmileyani

نظر

• علی نظامی
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 1033

دکتر فعلا تو همین سایت هم تلفات دادیم. دیروز سیدیاسر از بینمون پر کشید/:.negaran.:/ دیروز مهرداد سر خکاوه بهش گیر داد سیدم که دل نازک سریع قهر کرد =(( البته دلیلش رو مشغله درسی و استرس های زیاد عنوان کرد که خب همگی باور کردن:( بیا اینارو آشتی بده سیدم برگردون.

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                        سلام دکتر جان سلامتی دماغت چاقه
                        شجمت کی باز میشه میخوام 1200 بخرم به نظرت خوبه ؟ یا پایین تر هم میاد/:.rolleyessmileyani
                        .....سلام حیدر خوبی بابا...یه چی سایو میزنم بهت جای آرم مرسدس پراید بزاری.....
                        ....حیدر چند روز پیش با آرمان صحبت میکردم میگفت تو یه جلسه ای بوده که اتفاقا تحلیلگرای صندوق بورسیران هم اونجا بودن...میگفت...بشدت روی جم مثبت هستند....میدونی که بورسیران بیشترین بازدهی رو داره....یه نگرانی کوچولو از بابت نرخ دلار داشتم که اونم به لطف دولت کلون و قفل حل شد....کم پیدایی ؟..خوردی به پیسی؟...مشق مینویسی....؟////...با خودنویسی؟..../:.yead.:/:.thumbsupsmileyanim/:.wubsmiley.:/

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                          دکتر فعلا تو همین سایت هم تلفات دادیم. دیروز سیدیاسر از بینمون پر کشید/:.negaran.:/ دیروز مهرداد سر خکاوه بهش گیر داد سیدم که دل نازک سریع قهر کرد =(( البته دلیلش رو مشغله درسی و استرس های زیاد عنوان کرد که خب همگی باور کردن:( بیا اینارو آشتی بده سیدم برگردون.
                          ..خدایا علی باورم نمیشه....سیدم از پیش ما پر کشید/...؟؟؟/:.sadsmiley.:/..صداشو از پشت بی سیم میشنیدم که میگفت بچه ها اذوقه ندارن ...نون لواش تموم شده ....خداایااا....همه که دارن میرن...همت... باکری...زین الدین....محسن نظری...سید یاسر....از بچه های گردان فقط منو تو موندیم و مندی شل و پل...اشتی شون بدم....؟؟؟...مهرداد سایه منو با تیر میزنه...../:.ohno-smiley.:/

نظر

• farshidn
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 142

..خدایا علی باورم نمیشه....سیدم از پیش ما پر کشید/...؟؟؟/:.sadsmiley.:/..صداشو از پشت بی سیم میشنیدم که میگفت بچه ها اذوقه ندارن ...نون لواش تموم شده ....خداایااا....همه که دارن میرن...همت... باکری...زین الدین....محسن نظری...سید یاسر....از بچه های گردان فقط منو تو موندیم و مندی شل و پل...اشتی شون بدم....؟؟؟...مهرداد سایه منو با تیر میزنه...../:.ohno-smiley.:/
                            سلام و درود
                            دکتر جان من شما رو نمی شناسم ولی خدا وکیلی با این ادبیات و روحیه دمت گرم.

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
                              سلام و درود
                              دکتر جان من شما رو نمی شناسم ولی خدا وکیلی با این ادبیات و روحیه دمت گرم.
                              ....سلام....بابا ادبیاتو روحیه چیه من نمیدونم چی به نسل جوون از من منتقل میکنید....
                              ....از درون دارم میسوزم....
                              ...چرا میسوزم؟؟؟...خانواده 10 نفره....دختر جوون از 14 سالگی سر کار....کجا ؟...فکر کردی منشی خوش تیپ و مو بلوند یه کارتل بزرگ اقتصادیه؟؟...نهههه...امار نداری...تو خیاطی از 8 صبح تا 8:30 شب ....از شدت لاغری با باد جابجا میشه....اومده بود پیش من....تمام موهای سرش از کمبود اهنو پیش سازهای خونساز در حال ریختن بود....از چی بگم؟...بگم تو گوش میکنی....؟؟؟...نهایت چه میکنی...سر به تاسف تکون میدی میری....
                              ....تمام 480 تومن پول حقوقشو اورده بود پیش من تا ازمایش براش بنویسم و دارو...بقدری مشکلاتش زیاد بود نمیدونستم از کجا شروع کنم....اخه تو سن ازدواج بود....
                              ....دارو که نوشتم قرار شد با حقوق ماه بعدش بگیره....
                              ..حقوقشو که میگیره پنهانی شب میزاره زیر بالش میخوابه...پدر دی.ثش بو میبره صبح که بچه رفته بوده نون بخره همه رو میکشه از زیر رختخواب بیرون میکنتش شیره تووپپ دودش میکنه میده هوا...
                              ....میخوای حال دختره رو بپرسی؟؟...اخرین دفه که دیدمش آرایش کرده بودو ادامس میجوید...یه کتی حرف میزدو بی پروا میخندید...مدام با گوشیش بازی میکردو گویا اس میفرستاد....
                              ...میدونییی منظور من چیییه...؟...میگیییریی....
                              ....کی مقصره....من..؟...تو؟؟؟...

نظر

• مهدی999
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 189

....سلام....بابا ادبیاتو روحیه چیه من نمیدونم چی به نسل جوون از من منتقل میکنید....
                                ....از درون دارم میسوزم....
                                ...چرا میسوزم؟؟؟...خانواده 10 نفره....دختر جوون از 14 سالگی سر کار....کجا ؟...فکر کردی منشی خوش تیپ و مو بلوند یه کارتل بزرگ اقتصادیه؟؟...نهههه...امار نداری...تو خیاطی از 8 صبح تا 8:30 شب ....از شدت لاغری با باد جابجا میشه....اومده بود پیش من....تمام موهای سرش از کمبود اهنو پیش سازهای خونساز در حال ریختن بود....از چی بگم؟...بگم تو گوش میکنی....؟؟؟...نهایت چه میکنی...سر به تاسف تکون میدی میری....
                                ....تمام 480 تومن پول حقوقشو اورده بود پیش من تا ازمایش براش بنویسم و دارو...بقدری مشکلاتش زیاد بود نمیدونستم از کجا شروع کنم....اخه تو سن ازدواج بود....
                                ....دارو که نوشتم قرار شد با حقوق ماه بعدش بگیره....
                                ..حقوقشو که میگیره پنهانی شب میزاره زیر بالش میخوابه...پدر دی.ثش بو میبره صبح که بچه رفته بوده نون بخره همه رو میکشه از زیر رختخواب بیرون میکنتش شیره تووپپ دودش میکنه میده هوا...
                                ....میخوای حال دختره رو بپرسی؟؟...اخرین دفه که دیدمش آرایش کرده بودو ادامس میجوید...یه کتی حرف میزدو بی پروا میخندید...مدام با گوشیش بازی میکردو گویا اس میفرستاد....
                                ...میدونییی منظور من چیییه...؟...میگیییریی....
                                ....کی مقصره....من..؟...تو؟؟؟...
                                ....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....(فکر کنم دکتر این امضات تنها امید مون باشه و جواب خودت!!
                                [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

در حال کار...
                                X