حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

.ستران خوبه....
    ...
    سلام دوستان
    ستران کم کم در حال تعطیل کردن فعالیته :D

نظر

• زاپاتا
      عضو عادی
      • Jun 2012
      • 229

.
      .
      خدمت دوستان عزیز سلام عرض می کنم.

رخصت.
      [COLOR="#FF8C00"][SIZE=4] بزرگترین اقیانوس، آرام است. آرام باش تا بزرگترین باشی. [/SIZE][/COLOR]

نظر

• اسمان
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 760

...امروز بعد از دیدن عرضه صف های قطور خرید بانکی ها یه حس خوش ایند مزورانه ای به دست داد...اخه خودم جا مونده بودم....
        ....اراک بورس عزیز...شما برو رو سهام سیمانی و کاشی سرامیک....اگر سود نکردی بیا اینجا بگو سود نکردم.!!!..ستران خوبه....
        .....آسمان عزیز...امروز با یه نسخه جادویی کاری میکنم که اگه 6 تا کیسه سیمان روی هم بزارن سوراخ کنی....بجان مندی قسم.../:.yead.:/
        .....مندی عزیز...از حضور مجدد در این تاپیک خوشحالم و امیدوارم که حضور دایمیتو به کاردار غیر مقیم ارتقا بدی.../:.rolleyessmileyani
        ....ساسان جان....به ممد شکوف بگو....نشستیم با علی کرم کلی در مورد تو و مندی صحبت کردیم....اون تیکه شکر اب شدن بین تو ومندی اینقدر با مزه بود که افتادم رو فرمون ماشین....الان بخوبی میدونم که مندی یه نهنگی به وزن تقریبی 105 کیلوا...اینجا با تریپ بریتنی اسپرزو مانکنی مردمو سرکار گذاشته....علی همچنان از حماسه های تو در امر صحبت با موبایل بالای 1.30 یاد میکنه....تفففف.....
        ....ساسان جان و فرید عزیز ....از ابراز لطف شما متشکرم....خوشحالم که با حضورتون در این تاپیک بخصوص در سمت چپ تاپیک باعث کج شدن این جا شدید....یکیتون بیاد اینور واسته....
        ...برم دوباره چند صفحه رو ورق بزنم ببینم که کدو یک از دوستان ابراز محبت کردن منهم ابراز لطف کنم....دریغ از یه 500 تومن کارت به کارت....

دکتر مهربان عزیز لطف شما همیشه شامل حال اینجانب بوده ، وسپاس دار شما هستم ،

دکتر جان به فریادم برس تری گلیسریدم شده 420 و کلسترول 210 و ال دی ال 150 و اچ دی ال 43 یه کار بکن که دارم از دست میرم =((

قرص هم میخورم روزی یه دونه لیپانتین 200 بعد از نهار البته قبلش قرص گیاهی انتوم (عصاره شوید ) میخوردم که ساخت وطنه و متاسفانه جواب نداد ه

خلاصه که همین روزاست که سکته مغزی ، قلبی رو بزنم :(

نظر

• اسمان
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 760

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          سلام دوستان
          بگو به مرگ بیل گیتس تا باور کنم :D

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
            مندی ..به جان بیل گیتس. ا گه من جای دوستت بودم یکم مرگ موش با طعم کیت کت هم برا. زنه میخریدم
            بابا دست مریزاد آسی ..اینجا قاتل هم داریم خبر نداشتیم ... بنظر ما این مومنین متاهل اگه تو زندگی کمی نرمش قهرمانانه داشته باشن میتونن با عیالشون بهترین لحظاتو داشته باشن نیازی ام به مرگ موش جز برای کشتن سوکس نیست ...

.....مندی عزیز...از حضور مجدد در این تاپیک خوشحالم و امیدوارم که حضور دایمیتو به کاردار غیر مقیم ارتقا بدی.../:.rolleyessmileyani
            ....ساسان جان....به ممد شکوف بگو....نشستیم با علی کرم کلی در مورد تو و مندی صحبت کردیم....اون تیکه شکر اب شدن بین تو ومندی اینقدر با مزه بود که افتادم رو فرمون ماشین....الان بخوبی میدونم که مندی یه نهنگی به وزن تقریبی 105 کیلوا...اینجا با تریپ بریتنی اسپرزو مانکنی مردمو سرکار گذاشته....علی همچنان از حماسه های تو در امر صحبت با موبایل بالای 1.30 یاد میکنه....تفففف.....
            دریغ از یه 500 تومن کارت به کارت....
            مهری جون ما قبلن گفتیم این تاپیک توش دنیا اومدیم و ممد شهلا نقش دایه مون رو داشت شیرمون داد و تو هم مکتب یادمون دادی بدبختمون کردی و تاپیک خارج عرف جایی نداریم بریم ... کجا بهتر از اینجاها اصن

حالا خودت تو لاستیک تراکتور نمیری اونقت الکی به ما بند میکنی واسه چی ... همه عالم میدونن ما بعنوان دنسر بین المللی قدمون 175 وزنمونم 70 هست و کمر باریک

در اصل توسط ile پست شده است View Post
            من صادقانه اعتراف میکنم، یکی از همون افراد سرکار گذاشته شدم.../:.weirdsmiley.:/
            مندی هم صادقانه اعتراف میکنه هیچ گاه این قصد و نداشته .... از این بابت عذرخاهی میکنم ...اگه اینجا ضرر مادی مطرح هست دست به کارت مهری خوب هستا ..خلاصه اصن تعارف نکنین

در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Post
            .
            .

رخصت.
            خوش آمدی زاپی جان

عاقا امروز یه چیزایی دیدیم ... اصن یه وضعی شده تو کوچه ها ... همین جا ازتون میخام اگه تو کوچه ها بغل ماشین میخاین رد بشین حتمن یه یا الله یا یه سرفه ای یه اِهِنی چیزی بکنین خلاصه ... یک چیزایی تو ماشین آدم میبینه اصن وضیی شده

بابا لاقل یه پوش بکشین رو ماشین آفتاب نخوره رنگ ماشین خراب شهlol.gif
            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• علی خان
              عضو فعال
              • May 2013
              • 271

اقا ما کلا شدیم رابط اینور با اونور:-B
              حالا اینور و اونورو دیگه خودتون میدونین
              نقل از علی کرمی اینور یا وحید نصیری اونور :

رفقای شفیق تو این دو روز با گوهر بورس، دکی مهربان چند مرتبه باهاش صحبت کردم و یاد ایام کردیم .... و مطابق معمول غیبت ممد و خنده و قهقهه ....
              دکی میگفت من پشت تلفن زیاد نمیتونم صحبت کنم یه دفعه قات زدم ناراحت نشو گفتم باشه ...
              گفتم دکی پس با ممد چی کار میکنی ...... گفت نگو نگو تلفنو ول نمیکرد دهن منو سرویس کرده بود هر چی من خودمو میکوبیدم زمین ول کن نبود

بهش گفتم دکی من معولا 30 یا 40 دیقه با ممد صحبت میکنم و بعد از اینکه تموم بشه یه 20 دیقه دیگه هم نتیجه گیری و بعد از اون همینطور نتیجه گیری در نتیجه گیری در حدی که گوشیمون کن فیکون میشه
              فکر کنم دوران نامزدیش پشت تلفن فیلم سینمایی بازی میکرده در نقش فیدل کاسترو

شروع کردیم درد دل با دکی که دو سال از زندگی عقب افتادم آهی کشید لب باز کرد که دلم کباب شد ... در آخر به این نتیجه رسیدیم که هر دومون از عرش به فرش اومدیم ... مثل حضرت آدم که از بهشت اومد رو زمین، البته بدون حوا

...........................

راستی دکتر مهربان ما تعریف پیشنهادای طلایی شما رو زیاد شنیدیم
              الان رو چه گروهی مثبتین قربان؟
              [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

...به نام نامی حضرت دوست و سلام و صلوات بر مولای جان ووجهان...
                ...وسلامی گرم خدمت دوستانم بخصوص دوستان حاضر در این صفحه....
                ....واما بعد....عزیزانم...سرورانم....دوستانم....
                ....یکی از موارد حالگیری رو میخوام خدمتتون بفرمایم....
                ...هیچ شده روزی....شما سهامتون با صف خرید بسته بشه...نزدیک 4-5 میلیون صف...و شب در هنگامی که بصورت دمر...در رختخواب خویش همچون غنچه گلی نازو زشت غنوده اید...و دارید با گوشه بالشتتون بازی میکنید...لبخند به لب به فردایی دلپذیر و احیانا فراهم کردن مدارک برای تغییر ماشین خود به چند لول بالاتر فکر کنید...وقتی که به سختی از بستر بلند میشید...میبینید که حقوقی محترم با یه دکمه اینتر و جاری کردن سیل عرضه به تمام رویاهای دلپذیرو پست ورذیلانه شما عزیزان آب بسته باشه...نه پیش امده...نه جان من.....
                ....سلام به بتا و علی خان و حیدر گرامی....لعنت بر یزید....
                ....دیشب رفته بودم بنزین بزنم....همین که تو صف بودم پسری اومدو گفت فال..گفتم بده ببینیم چی میشه....بعد که بهاون پول دادم به یه دختر بچه نحیف و لاغری مثل مندی گفت ببینن...دختره دوید اقا باید از من گل بخری...من گفتم که نمیخوام..گفت بده به نامزدت...گفتم که اونجوری تو باید به من یه نمایشگاه گل بفروشی...:.thumbsupsmileyanim....خلاصه ازش گرفتم....گفتم چند...گفت میشه 3 تومن...گفتم برو بابا...هزار تومن بیشتر نمیدم...از اون اصرار و از من مقاومت ...نه اینکه من همه جا تونستم حقمو بگیرم و هر کی که خواسته از من دودر کنه چه خرد چه کلان دهنش سرویس شده یه دوتومن این دختر بچه منو جوشی کرده بود..گفتم برو میخوام برمو گاز دادمو رفتم....دیدم قبل از رفتن گفت...ایشالا به آرزوت نرسی...گفتم بزن گاراژ بابا....بعد در حین اینکه داشتم بنزین میزدم....از دور میدیدمش که دنبال ماشینا برا فروش گل میدوه...یه دفه با خودم گفتم آآآآسمون ...نکنه اهش بگیره سوسک شم...نکنه مرغ آمین تو راه باشه...نکنه دعای این دختر بچه بزنه تغار زندگیمو واژگون کنه...اتفاقا باید از آه دل این دختر بچه ترسید....یه سوت براش زدم...ولی ایندفه با احتیاط اومد جلو/...گفتم کلاس چندمی....دیدم خودشو جمع کردو گارد گرفت....گفتم نترس مگه من این اشکان رضوانیه کوتوله ام که میترسی....گفتم دوتومن...گفت باشه بیا بگیر...رفتو ما هم خوشحال ازاین پیروزی بزرگ...
                [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                  سلام مهربان گرامی
                  مندی از اونجا که گفت خورده زمین تو حموم و همسایه پایینی اومده داد و بیداد با یه حساب سرانگشتی و یکم محاسبات سرعت و شتاب زمین و میزان صدای گرومبببب زمین خوردنش میشد قد و وزنش رو محاسبه کرد
                  بیخیال حالا شماره کارت بدم اگه پول زیاد دارید...
                  ....سلام....صادق یه فیلم از کوین اسپیسی دیدم باسم دورغهای واقعی خیلی جالب بود....فعلی که هیچ هویتی پشتش نیست...مندی همیشه یه راز باقی میمیونه....
                  ....اون یه اسطوره است....
                  ..پول که زیاده....فقط همش برا قسط و وامو بقیه رو هم که خودت بهتر میدونی....یه 5 تومن داری تا اخر هفته بعد...پس میدمااا..
                  .

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

سلام دوستان
                    ...بابا حیدر جان شما چی کار داری....یکی از پورتفوهام توش گیره.....ثواب داره...بالاخره یه دوتا کیسه سیمان سفید که دستشو میگیره.../:.coolsmiley02:./.

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

در اصل توسط زاپاتا پست شده است View Post
                      .
                      .

رخصت.
                      ....خوش امدی...کاروان در گذره....ساربان نیم نگاهی بهت انداخته میگه...همراه قافله باش....که زمان فراغ نزدیکه....

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

سلام دکتر جان
                        پایین صفحه رو مشاهده فرموده اید؟
                        بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند:D
                        از طریق گوگل به این صفحه رسیده اند

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
                          دکتر مهربان عزیز لطف شما همیشه شامل حال اینجانب بوده ، وسپاس دار شما هستم ،

دکتر جان به فریادم برس تری گلیسریدم شده 420 و کلسترول 210 و ال دی ال 150 و اچ دی ال 43 یه کار بکن که دارم از دست میرم =((

قرص هم میخورم روزی یه دونه لیپانتین 200 بعد از نهار البته قبلش قرص گیاهی انتوم (عصاره شوید ) میخوردم که ساخت وطنه و متاسفانه جواب نداد ه

خلاصه که همین روزاست که سکته مغزی ، قلبی رو بزنم :(
                          .....سلام همقطار ...همسفر آسمانی....جم که امروز تر زد....
                          ....اونوقت به من میگی چرا...خوب سر همین چیزاست دیگه....این چه پروفایل لیپیدیه که داری....
                          ...آسمان عزیز...اینایی که میگم یه دوره 40 روزه استفاده کن بعد ازمایشایی که من میگم بده ببینم چند چندی....
                          ...tab atorvastatin 10 n=30v شبی یه عدد....
                          ...tab ezitimibe 10 mg n=30 همراه بابالایی....
                          ....cap gemfibrozil 450 n=40 ....روزی یه عدد....
                          ....برو عطاری ...بگو به من مایع تخم کتان بده....روزی یه قاشق چایخوری....بزن سر جیگرت نازنینم....
                          ....اون مرقومه رو هم امشب میفرستم.....تو باید زنده بمونی کنار من که باهم بالارفتن جم رو ببینیم....

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

سلام دکتر جان
                            پایین صفحه رو مشاهده فرموده اید؟
                            بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند:D
                            از طریق گوگل به این صفحه رسیده اند
                            ...سلام حیدر جان ...آبرو ریزی های مندیه دیگه....با میخ بکوبمش به دیوار تاپیک...این همه موارد عمیق فلسفی و فرهنگی و پند و اندرزهای لقمان گونه....همه ازرو جهاد نکاح اومدن تو...

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
                              اقا ما کلا شدیم رابط اینور با اونور:-B
                              حالا اینور و اونورو دیگه خودتون میدونین
                              نقل از علی کرمی اینور یا وحید نصیری اونور :

رفقای شفیق تو این دو روز با گوهر بورس، دکی مهربان چند مرتبه باهاش صحبت کردم و یاد ایام کردیم .... و مطابق معمول غیبت ممد و خنده و قهقهه ....
                              دکی میگفت من پشت تلفن زیاد نمیتونم صحبت کنم یه دفعه قات زدم ناراحت نشو گفتم باشه ...
                              گفتم دکی پس با ممد چی کار میکنی ...... گفت نگو نگو تلفنو ول نمیکرد دهن منو سرویس کرده بود هر چی من خودمو میکوبیدم زمین ول کن نبود

بهش گفتم دکی من معولا 30 یا 40 دیقه با ممد صحبت میکنم و بعد از اینکه تموم بشه یه 20 دیقه دیگه هم نتیجه گیری و بعد از اون همینطور نتیجه گیری در نتیجه گیری در حدی که گوشیمون کن فیکون میشه
                              فکر کنم دوران نامزدیش پشت تلفن فیلم سینمایی بازی میکرده در نقش فیدل کاسترو

شروع کردیم درد دل با دکی که دو سال از زندگی عقب افتادم آهی کشید لب باز کرد که دلم کباب شد ... در آخر به این نتیجه رسیدیم که هر دومون از عرش به فرش اومدیم ... مثل حضرت آدم که از بهشت اومد رو زمین، البته بدون حوا

...........................

راستی دکتر مهربان ما تعریف پیشنهادای طلایی شما رو زیاد شنیدیم
                              الان رو چه گروهی مثبتین قربان؟
                              .....اوایل مندی برا من قابل هضم نبود...و سرش با ممد شکوف خیلی دعوا داشتم....ولی کم کم با اخلاقش بیشتر آشنا شدم و خوب یه ذره عرف و چارچوبارو بهش گوشزد کردم و الان واقعا اگر یه مدتی نبینمش تو تاپیک دلم براش تنگ میشه....حضورش از اوجب واجباته....
                              ....سلام علی خان عزیز...کیف حالک....
                              ...فقط علی کرم منو شناختو بس....گفتگوی سازنده و خوبی بود و قراره تا در سطح مدیر کل های سیاسی ادامه پیدا کنه....اهو فغانی از هردو ما بلند شد که جدایی شمس از مولانا با مولانا نکرد....نعره هایو جامه دریدنها و گونه خراش دادنها و گریبان چاک دادنها پیش امد و داشت به چاک دادن جاهای دیگه میرفت که خوب جلوشو گرفتیم...
                              ...یکی از نوابغ تحلیل فاندامنتال بورسه....بهم گفت تو یکی از جلسات 5 ساعته گگفتگوی تلفنی مندی با ممد طبق معمول ممد بالا منبر بوده و لقمان وار مندی رو به راه راست هدایت میکرده که مندی پارازیت میندازه رو طول موج ممدو ممد از اون موقع شاکی میشه....
                              ...تنها دلیل جدایی منو ممد از هم همین مجاهدت بیش از حدی بود که پای گوشی تلفن بخرج میداد....منم ادم اعصاب داری نیستم از 5 دقیقه به اونور پرتقالو لیمو شیرینم قاطی میشد بدبختی صحبتاشم فقط یه زمان دچار سکته میشد و فعل درش یافت میشد که میخواست خداحافظی کنه....ممد...میدونم که میخونی ...خیلی دلم برات تنگ شده....بیش از حد....خیلی برام عزیزی...اندازه این کرفسی که الان تو سالاد روبرومه....
                              .....اماحمید اعرابی و اشکان رضوانی..../:.ohno-smiley.:/

نظر

• sadeghmousavi
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 484

....سلام....صادق یه فیلم از کوین اسپیسی دیدم باسم دورغهای واقعی خیلی جالب بود....فعلی که هیچ هویتی پشتش نیست...مندی همیشه یه راز باقی میمیونه....
                                ....اون یه اسطوره است....
                                ..پول که زیاده....فقط همش برا قسط و وامو بقیه رو هم که خودت بهتر میدونی....یه 5 تومن داری تا اخر هفته بعد...پس میدمااا..
                                .
                                اوووووو. گفتی پنج تومن! من فکر کردم حالا دویست سیصد هزار تومن می خوای لااقل!
                                شرمنده پول خورد ندارم. یعنی خیلی وقته پنج تومنی ندیدم. نمیدونم میشه پنج تومن کارت به کارت کرد یا نه! ولی میدونم سقفش سه میلیون تومن در روز بود!
                                از وقتی اوس محمود به بچه های بورس لطف کرد و شاخص پرید بالا شنیدم بچه های بورس ترازشون مثبت شده. گفتم شماره کارت بدم مثل یارو که شماره حساب میداد برای کمک به دانشگاش هرکی پول اضافی داره بریزه توش . خدا رو چه دیدی ییهو میبینی چند میلیارد جمع میشه باهاش یه دانشگاه میزنیم!
                                مندی جنسیتش رازه، چه برسه به قد و وزنش! من زیاد اهل راز و رمز نیستم. فعلا مد روز شفافیته! راز و رمز دمده شده انگار. باور کن!

نظر

در حال کار...
                                X