کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به بهاین هفته بجز خلع ستاره رضا که الان تو کماست و داره خواب کیک و ساندیس سر جلسه رو میبینه شاهد یه داربی خونگی هم هستیم :))
ولی حامد الان وحید تو اوجه و باید یه برنامه بریزیم سبدش قبول نشه :))
احسان جان شدنیه :d ببینیم این حجت جان همکاری میکنه :d
برنامه ها دارم واسه این وحید :->
احسان جان شدنیه :d ببینیم این حجت جان همکاری میکنه :d
برنامه ها دارم واسه این وحید :->
حامد من پشتتم.
هرچی وحید انتخاب کرد اعتراض میکنیم میگیم صفه یا قراره بشه :d
طی آخرین مکاتبات حجت عزیز با ماست .دیگه پشتمون به کوهه :))
این مرتضی هم باید بکشیم وسط به عنوان عامل نفوذی عمل کنه :))
رضا رو هم میزاریم یارگیری من تو من کنه :))
دیگه حله>:d<
وساپا: به دليل تموم شدن حقهاي استفاده نشده و پرتفوي خوب
وغدير: به خاطر ورود زاگرس و درج ا س پ در فرابورس وپتانسيل بالاي پرتفوش
سفارود: از لحاظ بنيادي وضعيت جالبي نداره ولي اصلاح زيادي داشته و فکر ميکنم تا 85_90 تومان جاي رشد داره
خوب بعد هفته ای که گذشت بازم یک بار دیگه شانسم راامتحان میکنم
دیران
این سهم در تاریخ 27 همین ماه برای افزایش سرمایه مجمع داره و به دلیل در جا زدن زیاد انتظار یک رشد در این هفته از این سهم دارم
زامیاد
بعد از مجمع زامیاد با افت قیمتی روبرو شد و با برخورد به 208 با حجم خریدار مواجه و برگشت زد
با توجه به حجم بالای معامت در این محدوده انتظار رشد را برای سهم متصورم
خوساز
بعد از تعدیل بالای این سهم در محدوده 820 بازگشایی شد و علی رقم حمایت سهامدار عمده نتوانست از ان محدوده عبور نماید
با توجه به جو مثبتی که به زودی در گروه حاکم خواهد شد و درصورت تثبیت بالای قیمت بازگشایی انتظار رشد را برای این سهم دارم
فسرب
با توجه به افزایش قیمتهای جهانی سرب و روی و جابجایی حجم بالا در محدوده بالای 320 انتظار رشد مجدد از این سهم تا محدوده 350 یا بالاتر را دارم
سلام دوست عزیز
خوساز ظاهرا متوقف هست. دیران هم بسته بوده چک کن اگر باز شده، معرفی کن. اصلاح کن در خدمت شما هستیم.
با سلام؛
پورتفوی این هفته بنده:
رمپنا: ارائه گزارش های زیر مجموعه ها و شناسایی سودهای تلفیقی
خزامیاد: رسیدن به محدوده حمایتی، احتمال حرکت خودرویی ها
لسرما: وضعیت بنیادی و تکنیکال مناسب
این هفته میخوام مجدد رو تجهیزاتیها متمرکز بشم
سهم اول
صدرا تثبیت نسبی سهم بالای 165 و هدفگیری 190 تومان احتمالا در این هفته
سهم دوم
فاراک رشد کوتاه مدت سهم تا 180 روندی مشابه صدرا
سبد بنده: آکنتور:
تشکیل مثلث، قرار گرفتن در موج چهارم الیوت، حجم سنگین معاملات در کوتاه مدت، حمایت در میانگین 20 روزه.
خاور:
با توجه به گپ ایجاد شده در نمودار قیمت و تمایل به پر کردن این فاصله، تشکیل سر و شانه کف در قیمت بسته، واگرایی در کف بین قیمت و آر اس آی، سیگنال در مکدی
خوب بعد هفته ای که گذشت بازم یک بار دیگه شانسم راامتحان میکنم
دیران
این سهم در تاریخ 27 همین ماه برای افزایش سرمایه مجمع داره و به دلیل در جا زدن زیاد انتظار یک رشد در این هفته از این سهم دارم
زامیاد
بعد از مجمع زامیاد با افت قیمتی روبرو شد و با برخورد به 208 با حجم خریدار مواجه و برگشت زد
با توجه به حجم بالای معامت در این محدوده انتظار رشد را برای سهم متصورم
فسرب
با توجه به افزایش قیمتهای جهانی سرب و روی و جابجایی حجم بالا در محدوده بالای 320 انتظار رشد مجدد از این سهم تا محدوده 350 یا بالاتر را دارم
آقا ما هم بازی! برای اولین بار میخوام تو مسابقه شرکت کنم! امیدوارم آخر نشم! :d
1- فاراک : برخورد به مقاومت قوی 160 تومان و rsi زیر 30 واگرایی مثبت در rsi و macd و سیگنال خرید در اندیکاتور taio
2- وبیمه: اصلاح زیاد، واگرایی در rsi، شکست خط روند نزولی rsi، برگشت از روی خط میدل لاین یک چنگال اندروز و کف یک چنگال دیگر
3- رمپنا، وضعیت بنیادی مناسب، واگرایی در rsi، محدوده مقاومتی قوی
4- خساپا: شکست خط روند نزولی rsi، واگرایی در macd و سیگنال خرید taio
با سلام به دوستان و خسته نباشید خدمت جناب حجت
سبد این هفته: 1- خودرو
اصلاح 50% فیبوناچی واگرایی مثبت استوکاستیک وstochastic= 8.5 که k% مقدار %D را cross نموده و واگرایی مثبت cci
2-خزامیا
اصلاح نزدیک به 61.8% و حمایت در اطراف میانگین 200 روزه و اشباع فروش اندیکاتورها (ریسک این سهم از خودرو بیشتر است)
3-فملی
تمایل به پر کردن گپ ایجاد شده و رشد حجم معاملات و ناپایداری در cci =-393 و rsi=13
1-هر شرکت کننده فارغ از اینکه ستاره دار هست یا خیر در صورتی که سبد پیشنهادیشان بازدهی منفی داشته بهشان نمره منفی بدهید.
حالا به هر طریقی که خودتون میپسندید (فقط اخراجش نکنید!) این کار سبب میشود دقت ما در انتخاب سهم بیشتر بشه و برای انتخاب یک سهم دنبال دلایل بیشتری باشیم.
2-دوستان ستاره داری که بعد از گذشت بیش از دو هفته سبدی معرفی نکردند ستاره شان را حذف کنید!
این کار هم فواید زیادی دارد. از جمله اینکه کسی نمیتواند ادعا کند فلانی شانسی ستاره دار شد! یا اینکه شخصی که ستاره دار هست باز هم مجبور هست برای حفظ ستاره اش سبد معرفی کند
که خوب سبد این فرد احتمالا سبد خوبی هست و باعث کمک به دوستان تازه کار میشود.
نظر