کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بورسیکه رئیسش یه 4پا باشه و چند سال معاملاتشو الگوریتمها انجام بدن دیگه نیازی به تحلیلگر و سهامدار خرد نداره همون حقوقیای دولتی نمایشو بخوبی اجرا میکنن و شاخص همیشه مثبت میمونه در حالیکه سهام قیمتشون روز بروز از سالهای قبلش هم کمتر میشه.صد رحمت به بورس ونزوئلا باز اون هر چند وقت یکبار رشدهای نجومی میکنه بعد دوباره میریزه ولی بعد باز دوباره رشد میکنه اینجا 4 ساله همش سقوط و نزوله.
چاکر ابلیس خان خانان
مگه شوخی داریم
اونم با شیطان رجیم:D
شک داری از عزرائیل بپرس
قابل توجه
مرایدان
و پیروان و
رهروان
و فالورها
و دوستان
و دوستداران
بهرام خان گل
خانم دکتر بهرام خان گفتند
اثار و علایم حیاطی
کم کم داره تو بهرام خان
بروز میکنه
ایشالا برگرده
خیلی بچه خوبی بود
پسرگلی بود
خدا از سر تقصیراتش بگذره
ایشالا
ماشالا
همتی سود بانکی روابتدا کم کرد..پولها وارد بورس شد...و سپس سود بانکیو زیاد کرد! اینو ک همه اهالی بازار میدونن!!
ولی شما از الان برای چیزی ک نیومده داری داری قضاوت میکنی در حالی ک دیدی عملکرد جنابتان رو:D
این همه سهامدار پس پشمن؟ ک بزارن بهره مالکانه و خوراک روبالا ببرن:D
یه دلیل بهتر بیار...
به نظرت تا دو سال اینده کسی جرات داره دیگه ضربه ی دیگری به بورس بزنه!!"
درود بر رفقا , سهامداران و خوانندگان سایت بورسی
مهم ترین پارامتر برای ما بورسی ها , اقتصاد و پشت بند اون بورس هست و این طبیعی هست
اقتصاد هم وابسته به تفکرات اقتصادی دولت هاست ...
کامنت های فوق اوایل سال 1400 درج شده بود و مباحثه ای بود بین بنده و یکی از دوستان
هدف از یادآوری کامنت های فوق این هست که ببینیم بعد از 3 سال , الان کجای کار هستیم ؟
ملاحظه فرمودید نرخ خوراک حتی از تصورات بنده هم بالانر رفت و پتروشیمی داشتیم که زیان ساخت
دارویی مهم داشتیم که زیان ساخت و بقیه بازار که بدتر ...
شاخص هم جعلی و غیرواقعی و ابزار دست دولت
می گفتند انتخابات تحریم کنیم چون سگ زرد برادر شغال هست و همه سر و ته یه کرباسن و دولت هم کاره ای نیست و یک جریان خاص خوب این تفکر را به جامعه القا کرد و موفق هم شد !
علی رغم چشم پوشی بایدن از تحریم نفتی ایران و حجم انبوه دلارهای نفتی , دیدیم اقتصاد دستوری و کمونیستی کشور را به ته دره برد و همچنان در حال حفاری دره !!
12 میلیون تومان دستمزد میشه 200 دلار !!
اکنون یک توفیق اجباری به قول مذهبیون پیش آمده و ببینیم آیا یک تکنوکرات ( حداقل) از صافی شورای نگهبان عبور میکنه
امیدوارم چنین بشه
و جامعه ی 50 میلیون نفری سهامداران( فعال و عدالت) این بار فریب نخورند ...
اینجا ایران است و یک پنجره را هم بتوانیم باز کنیم خوبه
فنلاند و نروژ و سوییس عالی هست اما واقع بین باشیم ....
لیا مک لارن، نویسنده کانادایی میگوید:
روزی پسر خوانده ١١ سالهام از من پرسید ترجیج میدهی کدامش باشی؛
بسیار فقیر با دوستان فراوان؟
یا
بسیار ثروتمند بدون دوست؟
جوابش برای من ساده بود. گفتم؛
فقیر با دوستان.
در دراز مدت تنهایی بدتر از فقر است.
اما پسر خواندهام مخالف بود. او گفت؛
ثروتمند بدون دوست را ترجیح میدهم.
در عمارتم میمانم و فورت نایت بازی میکنم، یوتیوب تماشا میکنم و با آدمهای آنلاین معاشرت میکنم.
آنجا بود که فهمیدم نسل جدید "بومیان دنیای دیجیتال" هستند و نسل ما "مهاجران دنیای دیجیتال".
ما از این نظر منحصر به فردیم که واپسین نمونههای یک گونهی رو به انقراض هستیم!
نسلی که بدون اینترنت بزرگ شد و حالا احساس میکند آن معصومیتش از دست رفته.
ما آخرین منابع حیّ و حاضر از یک پهنهی تجربهی بشری هستیم که چیزی نمانده از دست برود...
نظر