*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تیدی آلفا
    Banned
    • Jul 2013
    • 2540

پاسخ : *****انتخابات1400*****

اصلا شاید سعید محمد تایید صلاحیت نشه

و ما داریم سر قبری که توش مرده نیست گریه میکنیم

ولی خب به خاطر علاقه ای که به عملکرد و سوابق کاری این شخص دارم

در موردش مطلب میزنم

همون اول هم گفتم یا سعید جلیلی یا سعید محمد

باید ببینیم آینده چ اتفاقاتی رقم میخوره

ببینیم کدومشون میان بالا

نظر

• sundaaay
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 742

ترکیبی از سعید محمد و جلیلی عالی هست.. اقبال به سعید محمد بیشتر هست و بهتره خودش کاندید ریاست جمهوری بشه و سعید جلیلی معاون اون.

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post

‏شرف بی بی سی فارسی از بعضی سازمانی های پولکی بیشتره..‌

بی بی سی فارسی هم زد استعفاء
        خخخخ

قسم حضرت عباس یا دم خروس؟

ترقی: برکناری سعید محمد از قرارگاه خاتم به دلیل تخلفات وی بوده است

? عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درخصوص آخرین تحرکات انتخاباتی سعید محمد اظهار کرد: ایشان اصلا در فضای اصولگرایان مطرح نیست، فقط در فضای مجازی مطرح است و روی ایشان کار شده و کنار رفتن ایشان از فرماندهی قرارگاه خاتم هم به دلیل انتخابات نبوده و خود ایشان هم تخلفاتی داشته که قطعا این مساله امتیازی منفی در بررسی صلاحیت ایشان خواهد بود.
        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Bourse-Plan
          عضو فعال
          • Jun 2020
          • 491

این بدبخت هنوز نیومده سنگ روی یخ شده. قیافه و عملکردش می‌خوره یه سوءتفاهم دیگه باشه تو مایه‌های محمود. لول.

در مجموع نکته بامزه اینجاست که این دوره اصلا رقابتی در کار نیست، ولی بازم این طیف تندرو و عقب‌مونده (اشتباه نشه! منظور از عقب‌موندگی، جاماندگی و باختن در انتخابات متعدد هست) نمی‌تونن یه مترسکی رو علم کنن و همون رو بندازن جلو! مردم که رای نمی‌دن، جناح مخالف این‌ها هم که کلا کاری به انتخابات نداره، یه مشارکت حداقلی - تو مایه‌های انتخاب شدن نماینده‌های شاهکارِ 5-15 هزار رایی انقلابی - قراره برگزار بشه، همین رو هم نمی‌تونن بدون گند زدن جلو ببرن. چه سوژۀ خنده‌ای بشیم تو دنیا، حد فاصل 1400-1404 /:.yead.:/ آی می‌خندیم /:.yead.:/
          آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2021/03/14, 11:54.

نظر

• لولی بربط زن
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1862

انتخابات نیست که. حتی انتصابات هم نیست. شده دلقک بازی توسط یه مشت ملیجک که نه اصل و ریشه ای دارند و نه تجربه و دانشی.
            نوع نظامی اش که دیگه الفاتحه ! سعید ممد یا ممد سعید.
            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• دودو
              ستاره دار(3)
              • May 2020
              • 1280

این انتخابات فضاحت کامل خواهد بود
              ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• aa82lireza
                ستاره‌دار (۴)
                • Feb 2013
                • 150

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                ..برای ما که دیگه بحث اصولگرا و اصلاح طلب مطرح نیست ..حتی اینکه رییس جمهور چه کسی باشد یا نباشد ....چون اصلا بحث امر دیگه ای هست ...مساله خطر بزرگی هست که کل ایران رو تهدید می کنه ...اگر روزی این سیستم فرو بپاشه وضعیت جنگ همه علیه همه ..پیش میاد ..و ایران تکه پاره میشه ...همینی هم که هست از بین میره ...ووضعیتی شبیه سوریه و عراق پیش میاد ...امیدوارم نظام عقلانیت این رو داشته باشه که بتونه ...جلوی این بحران رو بگیره ...کشورهای همسایه ...به اعتبار پیوندهای قومی ..و تبلیغاتی و تمهیداتی که سال هاست دارند انجام میدنداز بحث فدرالیزم قومی ..تا زبان مادری و خودمختاری و امثالهم ...و نظام هم تا حالا نادیده گرفته دارند ..و گاها سیاست خارجی فشل ما ..با غفلت ..اشتباهاتی نظیر ماجرای قره باغ رو رقم می زنن که دودش در اینده به چشم ایران خواهد رفت این قدرت ها و جریان ها دارند ..زمینه تجزیه ..و تفرقه رو پیش میارند..امیدوارم این خطر جدی گرفته بشه ...
                با سلام. چند وقته می بینم که در سایت، تاپیک انتخابات گرم شده. علی رغم این که بنا ندارم در این تاپیک به اون معنا فعالیتی داشته باشم، ولی در رابطه با کلیت انتخابات با در نظر گرفتن این فرضیه شما که پر بیراه نیست، رأی دادن فارغ از جناح سیاسی هر کدام از دوستان، کاری است که می تونه کشور را از خطر ناامنی نجات بده.
                بنابراین، حتی اگر رای باطله بدهم، رای خواهم داد. چون با بالارفتن درصد مشارکت بالا، امنیت کشور تضمین خواهد شد.

اگر روزی خدای نکرده، این کشور به هم بریزد، دودش در چشم همه ما خواهد رفت. بنابراین، هر کسی از هر منظری و با هر ایدئولوژی ای، اگر قصد اصلاح دارد و اگر می خواهد اصلاحات مد نظرش را در عمر خودش و با چشمان خودش ببیند (نه این که فرزندان و بلکه نوه هایش ببینند)، باید همین سیستم و نظام را به سمت بهتر شدن (از منظر خودش) ببرد و نه این که باعث فروپاشی آن شود.

پ.ن: چون که دیدم در این تاپیک عده ای موافق رای ندادن هستن، دوست داشتم نظر خودم را بیان کنم.
                به این ترتیب، دو اتفاق خوب برای من می افتد. اول این که ممکن است برخی از از افراد عزیزی که این جا فعالیت می کنند، نسبت به این تصمیم رای ندادن کمی شک کنند که صد البته مایه خوشحالی بنده است. در صورتی که این اتفاق هم نیافتد، مخاطبان قابل توجه این سایت، متوجه می شوند که موافقان رأی دادن هم وجود دارند. و آنها هم برای رای دادن خودشان، استدلالاتی دارند.

برای همه دوستان آرزوی موفقیت و برای کشورمان آرزوی روزها و سالهایی بهتر از قبل دارم.
                موفق باشید.

نظر

• sundaaay
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 742

در اصل توسط aa82lireza پست شده است View Post
                  با سلام. چند وقته می بینم که در سایت، تاپیک انتخابات گرم شده. علی رغم این که بنا ندارم در این تاپیک به اون معنا فعالیتی داشته باشم، ولی در رابطه با کلیت انتخابات با در نظر گرفتن این فرضیه شما که پر بیراه نیست، رأی دادن فارغ از جناح سیاسی هر کدام از دوستان، کاری است که می تونه کشور را از خطر ناامنی نجات بده.
                  بنابراین، حتی اگر رای باطله بدهم، رای خواهم داد. چون با بالارفتن درصد مشارکت بالا، امنیت کشور تضمین خواهد شد.

اگر روزی خدای نکرده، این کشور به هم بریزد، دودش در چشم همه ما خواهد رفت. بنابراین، هر کسی از هر منظری و با هر ایدئولوژی ای، اگر قصد اصلاح دارد و اگر می خواهد اصلاحات مد نظرش را در عمر خودش و با چشمان خودش ببیند (نه این که فرزندان و بلکه نوه هایش ببینند)، باید همین سیستم و نظام را به سمت بهتر شدن (از منظر خودش) ببرد و نه این که باعث فروپاشی آن شود.

پ.ن: چون که دیدم در این تاپیک عده ای موافق رای ندادن هستن، دوست داشتم نظر خودم را بیان کنم.
                  به این ترتیب، دو اتفاق خوب برای من می افتد. اول این که ممکن است برخی از از افراد عزیزی که این جا فعالیت می کنند، نسبت به این تصمیم رای ندادن کمی شک کنند که صد البته مایه خوشحالی بنده است. در صورتی که این اتفاق هم نیافتد، مخاطبان قابل توجه این سایت، متوجه می شوند که موافقان رأی دادن هم وجود دارند. و آنها هم برای رای دادن خودشان، استدلالاتی دارند.

برای همه دوستان آرزوی موفقیت و برای کشورمان آرزوی روزها و سالهایی بهتر از قبل دارم.
                  موفق باشید.

دو بار متنی رو نوشتم، اما پاکش کردم و آخر هم پشیمون شدم ارسالش کنم.
                  واقعا نمیدونم چی بگم...
                  یعنی چطور میتونی مردم رو تشویق به رفتن پای صندوق کنی و بعد از 42 سال حرف از اصلاحات و این چیزها بزنی؟

نظر

• sundaaay
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 742

هر کسی رفت پای صندوق رای، حق نداره از فرداش ناله کنه و غر بزنه... چون لیاقتت همین هست و چه بسا وضعیت بدتر از این

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3793

موفق باشید.
                      ...رای ندادن و تحریم انتخابات ...وحتی رای دادن هم تفاوت زیادی در اصل موضوع نداره ...همه میدانیم که انتخابات آزاد نیست ...و سیاست های نظام هم قائم به شخص نیست که فرضا با رفتن این رییس جمهور و رییس جمهور ازین رو به آن رو شود ...من دل خوشی ازین سیستم ندارم ..اما جریان ها و قدرت هایی که میخواهند جایگزین آن شوند منتقدین و معترضین به آن هم ...در روش و عملکرد و منطق دست کمی ازین خود این سیستم ندارند .‌.کفتارها و گرگ های همسایه به طور واضح ترکیه از هم اکنون برای خود از خاک و منابع مملکت سهم و حق تعریف کرده اند ..و دارند جریان سازی می کنند .حالا بماند دیگر همسایه های جنوبی و غربی و شمال هم در کمین اند و دندان تیز کرده اند ..انتخاب دیگری جلو روی ما نیست یا با همین سیستم و نظام خواهیم ساخت یا مستعمره و متصرفه...دیگران خواهیم شد ...

نظر

• aa82lireza
                        ستاره‌دار (۴)
                        • Feb 2013
                        • 150

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post
                        دو بار متنی رو نوشتم، اما پاکش کردم و آخر هم پشیمون شدم ارسالش کنم.
                        واقعا نمیدونم چی بگم...
                        یعنی چطور میتونی مردم رو تشویق به رفتن پای صندوق کنی و بعد از 42 سال حرف از اصلاحات و این چیزها بزنی؟
                        دوست گرامی، برای این که بفهمید که 42 سال زمان خیلی زیادی در وقوع اصلاحات اجتماعی (از منظر هر نوع ایدئولوژی مد نظر گروه های مختلف) نیست، توصیه می کنم، به کتابهای تاریخ رجوع کنید.
                        همچنین خیلی دوستانه توصیه می کنم، سرنوشت هیتلر را در رسیدن به قدرت بخوانید که او چه طور توانست در آلمان به قدرت برسد و ایدئولوژی خودش را پیاده کند.

پ.ن 1: تا جایی که امکان داشت با یک نگاه کلی و در جهت منافع ملی که احتمالا وجه اشتراک همه ایرانیان است، مطلبی را عرض کردم. طبیعتا از منظر خودم درست است و سعی کردم به خوانندگان دیدگاه خودم را عرضه کنم. قصد جسارت نیز به کسی نداشته و ندارم. طبیعتاً ممکن است دوستانی با نظر من مخالف باشند، اشکالی ندارد. فقط دقت کنید که می توانیم به نظرات یک دیگر احترام بگذاریم.
                        من سعی کردم این کار را بکنم.

پ.ن 2: چون قصدم فقط اعلام وجود مواضع مخالف برخی دوستان در بین اعضای سایت بود و نه توجیه و بحث با بقیه، هر عکس العملی که نسبت به مطالب نگارش شده بنده در این تاپیک وجود داشته باشد، پاسخی نخواهم داد.

پ.ن 3: دوستی من با همه عزیزان این سایت چه در انتخابات شرکت کنند و چه نکنند برقرار است. چون مبنای دوستی و بحث و گفت و گو در این تالار بورس ایران است. جایی که همه علی رغم تلاش در جهت کسب روزی برای خانواده مان، ناخودآگاه داریم همین ساختاری که شاید قبولش داشته باشیم و یا نداشته باشیم را تقویت می کنیم.

با تشکر

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                          ...رای ندادن و تحریم انتخابات ...وحتی رای دادن هم تفاوت زیادی در اصل موضوع نداره ...همه میدانیم که انتخابات آزاد نیست ...و سیاست های نظام هم قائم به شخص نیست که فرضا با رفتن این رییس جمهور و رییس جمهور ازین رو به آن رو شود ...من دل خوشی ازین سیستم ندارم ..اما جریان ها و قدرت هایی که میخواهند جایگزین آن شوند منتقدین و معترضین به آن هم ...در روش و عملکرد و منطق دست کمی ازین خود این سیستم ندارند .‌.کفتارها و گرگ های همسایه به طور واضح ترکیه از هم اکنون برای خود از خاک و منابع مملکت سهم و حق تعریف کرده اند ..و دارند جریان سازی می کنند .حالا بماند دیگر همسایه های جنوبی و غربی و شمال هم در کمین اند و دندان تیز کرده اند ..انتخاب دیگری جلو روی ما نیست یا با همین سیستم و نظام خواهیم ساخت یا مستعمره و متصرفه...دیگران خواهیم شد ...
                          در جواب جمله آخر شما باید بگم مردم به ته خط رسیدند
                          آب از سرشون گذشته!
                          کسی که ابتدایی ترین احتیاجات زندگی ازش دریغ شده
                          در فقر مطلق و با نهایت ذلت و شرمندگی همین الان داره زندگی می‌کنه
                          این حرفهای آب و خاک و مستعمره و غیرت و مملکت و ... براش نون و آب نمیشه
                          بقول معروف بالاتر از سیاهی که رنگی نیست
                          زندگی ۸۰-۹۰ درصد مردم ایران و بیش از ۹۵ درصد جوانان این کشور سیاهه
                          اگر خود شما با رانت یا ارث یا نبوغ یا هرچی به مالی رسیدی و ماشین شاسی بلند خارجی و ملک گران قیمت و حساب بانکی پر و پیمانی را در اختیار داری باید بدانی که افراد بیشماری هستند چه از قشر کارمند و کارگر و مشاغل آزاد تا بازنشسته های بدبختی که با ماهی یک تا ۳ میلیون نمیتونن نیازهای ابتدایی خودشون را برطرف کنند پراید ۷۵ که هیچ از عهده خرید دوچرخه برای بچه شون برنمیان ، مسافرت تا قم و مشهد هم نصیبشون نمیشه ماهی یکی دوبار گوشت و مرغ گیرشون نمیاد بچه هاشون دارند عقده ای و پر از حسرت و کینه با انبوهی از نیازهای انباشته و پاسخ نداده بزرگ میشن و ....
                          اینها را شما میبینی!؟ برای این افراد سیاه تر از این روزها ممکن نیست خیلی‌ها ترجیح میدن بمیرن و از این زندگی مشقت بار رها بشن
                          جامعه در حال انفجار و شبیه یک بمب ساعتیه
                          برای این افراد تنب بزرگ و کوچک و خاک خوزستان و سیستان و آذربایجان که مال این حکومت باشه یا نباشه پشیزی ارزش ندارد
                          اون نسلی که رفت برای خاک ایران جنگید و خون داد بزرگ شده حکومت شاه بود تموم شد رفت برای این حکومت مگر مزدور های خارجی افغان و پاکستان و یمن و عراقی حاضر به جنگ باشند !

نظر

• دودو
                            ستاره دار(3)
                            • May 2020
                            • 1280

موسسه گمان اقدام به یک نظر سنجی گسترده و جامع در اسفندماه کرده
                            نتایجش خیلی جالبه
                            از جمله نتایج این نظرسنجی اینکه ۷۸ درصد اعلام کردند در انتخابات شرکت نخواهند کرد

نظر

• تیدی آلفا
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2540

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
                              ?زمزمه‌های حذف مناظره‌های انتخاباتی

?طراحی جدید برای کاهش شور انتخابات و مشارکت حداقلی

?گفتگوها درباره انتخابات آتی ریاست جمهوری هر روز ابعاد جدیدتری به خود می‌گیرد. رجانیوز کسب اطلاع کرده است که در جدیدترین این موارد، تلاش‌هایی برای تغییر مدل تبلیغات انتخاباتی کاندیداها در صداوسیما آغاز شده است. مهمترین مشخصه این تلاش‌ها، تمرکز بر حذف مناظرات انتخاباتی و گفتگوهای رو در روی نامزدها با یکدیگر است.

?این ایده که به نظر می‌رسد از سوی افراد علاقمند به مشارکت حداقلی در حال پیگیری است، در تضاد مستقیم با فضای رقابتی و شور انتخاباتی است که از عوامل اصلی اقبال مردم به صندوق‌های رای می‌باشد.

?از سوی دیگر در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری که در سایه ویروس کرونا برگزار می‌شود و به احتمال قوی امکان برگزاری تجمعات مردمی و تبلیغات خیابانی فراهم نخواهد شد، پوشش فضای انتخابات در صداوسیما و فضای مجازی اهمیتی مضاعف پیدا می‌کند.

?رجانیوز قبلا در خبری اعلام کرده بود که جریان سیاسی مشخصی به دنبال تئوریزه کردن مشارکت حداقلی در انتخابات پیش روست. حالا به نظر می‌رسد که اقدامات این جریان از فعالیت تئوری فراتر رفته و در حال اثرگذاری بر رویه‌هایی است که نقش اصلی در افزایش مشارکت را به عهده دارد.

✅ @Rajanews_com

عده زیادی ب اصطلاح وطن پرست هم تو همین سایت برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاپیک زدند

که ایکس رای بیاره بهتره یا ایگرگ

با سرعت نور هم صفحه ها جلو میرفتند و ورق می خوردند

ی عده هم ناخواسته و از روی جو ذوب در نوشته ها میشدند و مشارکت بالا میبردند

الان هم با رای آوردن بایدن و آباد شدن آمریکا و ایران همشون غیب شدند

این جریان دست رو هر مطلب یا هر چیزی بذاره ، میتونه اون بولد کنه یا برعکس اون مطلب بی ارزش نشونش بده

ی سری از آیدی ها هم تو همین جا

جو رو طوری درست کردند که اگه یکی بخواد بگه که دوست داره رای بده

از گفته خودش پشیمونش کنند یا مجبور شه دو صفحه بخاطر حرفش به این ها توضیح بده

نظر

• دودو
                                ستاره دار(3)
                                • May 2020
                                • 1280

دوست گرامی، برای این که بفهمید که 42 سال زمان خیلی زیادی در وقوع اصلاحات اجتماعی (از منظر هر نوع ایدئولوژی مد نظر گروه های مختلف) نیست، توصیه می کنم، به کتابهای تاریخ رجوع کنید.
                                همچنین خیلی دوستانه توصیه می کنم، سرنوشت هیتلر را در رسیدن به قدرت بخوانید که او چه طور توانست در آلمان به قدرت برسد و ایدئولوژی خودش را پیاده کند.

پ.ن 1: تا جایی که امکان داشت با یک نگاه کلی و در جهت منافع ملی که احتمالا وجه اشتراک همه ایرانیان است، مطلبی را عرض کردم. طبیعتا از منظر خودم درست است و سعی کردم به خوانندگان دیدگاه خودم را عرضه کنم. قصد جسارت نیز به کسی نداشته و ندارم. طبیعتاً ممکن است دوستانی با نظر من مخالف باشند، اشکالی ندارد. فقط دقت کنید که می توانیم به نظرات یک دیگر احترام بگذاریم.
                                من سعی کردم این کار را بکنم.

پ.ن 2: چون قصدم فقط اعلام وجود مواضع مخالف برخی دوستان در بین اعضای سایت بود و نه توجیه و بحث با بقیه، هر عکس العملی که نسبت به مطالب نگارش شده بنده در این تاپیک وجود داشته باشد، پاسخی نخواهم داد.

پ.ن 3: دوستی من با همه عزیزان این سایت چه در انتخابات شرکت کنند و چه نکنند برقرار است. چون مبنای دوستی و بحث و گفت و گو در این تالار بورس ایران است. جایی که همه علی رغم تلاش در جهت کسب روزی برای خانواده مان، ناخودآگاه داریم همین ساختاری که شاید قبولش داشته باشیم و یا نداشته باشیم را تقویت می کنیم.

با تشکر
                                ظهور تا سقوط هیتلر ۱۵ سال هم نشد!
                                ۴۲ سال یعنی یک عمر. یعنی چند نسل
                                واقعا این مردم با این همه ثروت خدادادی حقشون از زندگی این بود!؟
                                مگر قراره چند بار به دنیا بیان!؟
                                فرق ما با کشورهای همسایه جنوبی یا حتی ترکیه که ۱۰ درصد منابع ما را هم ندارد چیه؟
                                شما و همفکران شما متاسفانه خواسته یا ناخواسته دارید آب به آسیاب دشمنان واقعی این مملکت می ریزید و در راه تبدیل شدن به کره شمالی خاورمیانه قدم برمیدارید

نظر

در حال کار...
                                X