کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در زمانی که برده داری در آمریکا رایج بود زن سیاهپوستی بنام هاریت گروهی مخفی راه انداخته بود و بردگان را فراری می داد.
بعدها از او پرسیدند:
سخت ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چه بود؟ او عمیقا" به فکر فرو رفت و گفت: قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی، و باید آزاد باشی…!
در زمانی که برده داری در آمریکا رایج بود زن سیاهپوستی بنام هاریت گروهی مخفی راه انداخته بود و بردگان را فراری می داد.
بعدها از او پرسیدند:
سخت ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چه بود؟ او عمیقا" به فکر فرو رفت و گفت: قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی، و باید آزاد باشی…!
به خاطر وجود اتمسفر نور خورشید پس از عبور از آن بر روی زمین زرد دیده میشود و در واقع نور خورشید سفید است. این عکس واقعی خورشیده اگه از بیرون اتمسفر بهش نگاه بشه
منصور حلاج را درظهر ماه صیام از کوی جذامیان گذرافتاد.جذامیان به نهار مشغول بودند و به حلاج تعارف کردند. حلاج برسفره آنها نشست و چند لقمه بر دهان برد.
جذامیان گفتند: دیگران بر سفره ما نمی نشینند و از ما می ترسند.
حلاج گفت؛ آنها روزه اند و برخاست.
غروب هنگام افطار حلاج گفت: خدایا روزه مرا قبول بفرما.
شاگردان گفتند: ما دیدیم که تو روزه شکستی.
حلاج گفت: ما مهمان خدا بودیم.
روزه شکستیم، اما دل نشکستیم..
آن شب که دلی بود، به میخانه نشستیم
آن توبه صدساله، به پیمانه شکستیم
از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب
ما توبه شکستیم، ولی دل نشکستیم!
دکتر متخصصی در برنامه بسیار جالبی درباره گسترش سریع سرطان تیرویید خاطر نشان کرد که این افزایش میتواند احتمالا بعلت استفاده از عکسبرداری “ایکس ری” از دندان باشد.
وی اشاره کرد دندانپزشکان می توانند هنگام عکسبرداری پیشبند محافظ را بالاتر آورده بطوری که گردن بیمار را کاملا بپوشاند.
بسیاری از دندانپزشکان این زحمت را به خود نمی دهند. همچنین وسیله ای بنام “محافظ تیرویید” وجود دارد نظر شما چیست .
تصادفاً من دیروز دندانپزشکی رفته بودم . با اینکه احساس میکردم سوال احمقانه ای خواهد بود اما در مورد “محافظ” سوال کردم . تکنیسین یکی از کشو بیرون اورد.
پرسیدم چرا همیشه از آن استفاده نمی شود.
وی جواب داد :”نمیدانم. باید بخواهید .
خوب اگر من این برنامه را ندیده بودم چطور میتوانستم درخواست استفاده از آن را بکنم؟!
?جراح قلب
روزی جراح قلبی برای تعمیر اتومبیلش آن را به تعمیرگاهی برد. تعمیرکار بعد از تعمیر به جراح گفت:
من تمام اجزا ماشین را به خوبی می شناسم و موتور و قلب آن را کامل باز می کنم و تعمیر می کنم. در حقیقت من آن را زنده می کنم. حال چطور درآمد سالانه ی من یک صدم شماست.
جراح نگاهی به تعمیرکار انداخت و گفت: اگر می خواهی درآمدت صد برابر شود این بار سعی کن زمانی که موتور در حال کار است آن را تعمیر کنی!!
نظر