همه چیز از همه جا!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسد-ص
    ستاره دار(5)
    • Feb 2011
    • 683

سلام علت انقلاب 57 مخالف اسلام بودن رژیم پهلوی بود . واداره کشور مطابق نظر آمریکا

نظر

• مگنوس کارلسن
      Banned
      • Jan 2022
      • 1647

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
      سلام علت انقلاب 57 مخالف اسلام بودن رژیم پهلوی بود . واداره کشور مطابق نظر آمریکا
      اسدجان...شاه مخالف اسلام نبود...مردم رو گول زدند...اتفاقا اینا کاری کردند که جوونا از اسلام بدشون بیاد...چرا الان اینقدر مردم بی دین شدن؟؟؟...چون فریب متظاهران به اسلام رو خوردند...خودشما...به خودت نگاه کن...واقعا از اسلام چیزی نمیدونی...یه آیه ساده قرآن رو که همه معنیشو میدونستن...فقط شما بودی که معنیشو بلد نبودی....اما شما بیشتراز بقیه وااسلاما سرمیدی...اسلام رویه جور دیگه تومسجدها به شماها آموزش دادن...براهمینه که وضعیت اینجوریه....مردم خیلی بیشتراز شماها اسلام رومیشناسن....اما مشکلشون با خود اسلام نیست....مشکلشون افرادی مثل شماست که نمیدونن اسلام یعنی چه....بعدمیرن میشن رئیس فلان اداره مهم....منظورم شخص شما نیست...منظور شمای نوعیه....
      ببین....یه نمونه ش....توتلویزیون...هرروز نشون میده...مردم میرن تظاهرات...مثلا از دختره ده سیزده ساله میپرسن...برای چی اومدی تظاهرات...میگه ...میخوایم مردم غزه بدونن...ما پشتشونیم!!!!....آخه اینجوری پشت غزه وایسادین؟؟؟...مردمشو گدا وآواره کردین...خونه هاشونو خراب کردین....همشونو کشتین....این چه حمایتیه؟؟؟....همین مردم...باهمون اسراییل...به جون مردم بیگناه غزه افتادین....اگه ما میگیم نبایداز غزه حمایت کرد به این شکل....نه اینکه فکر کنی ما از غم ورنج اونها بیخبریم...یا نامسلمونیم...ما میدونیم که این راهش نیست این کمک نیست...این شراکت در جنایته....شماها ناخواسته ازهمینجا...باحمایت کور وبدون منطق ازجمهوری اسلامی....شریک در کشتن مردم غزه هستین...به قول قرآن...صم..بکم.. ..عمی...فهم لایعقلون...
      مصداق این آیه قرآن...شماهایی هستین که انقلاب کردین...
      اسد جون...معنی این یکی آیه رو که حتما میدونی...نمیدونی؟؟؟؟

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2778

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        درود
        قبل از هر چیز بگم من با هر کسی در بحث به تنش رسیده ام مبنی بر عدم تبادل نظر تا ابد با او نیست و این شامل همگی میشه و اهل کینه ورزی نیستم
        اجازه بدید منم نظری بدم
        مثال از برق گرفتگی اوردید و دلایلی که الان بدتر هم شده و اینکه چرا الان انقلابی صورت نمیگیره و ... خلاصه مطلب شما که مفصل هم هست حول این محور بود

به نظر من این مثال راهگشا نیست . برق گرفتگی مشمول زمان و شرایط خاص نیست . برف تک فاز یا 3 فاز و 220 ولت یا بیشتر در رخداد حادثه مشمول زمان نیست . 50 سال پیش برق گرفتگی با الان فرقی ندارد و اگر این تکنولوژی با همین شیوه و فرمون باشد تا 50 سال دیگه هم با همین شکل و شیوه باعث رخداد یا مرگ میشه
        ولی انقلابها مشمول زمان هستند و عوامل موثر دیگر در ابعاد وسیع

قبلا هم عرض کردم 57 زمان انقلابها بود . البته عصر اخر انقلابها بود . در جهان دو قطبی و جنگ سرد بود ، با بن مایه و تم و زمینه اصلی غالب ان زمان ، چپ و افکار ضد امپریالیستی به قول خودشون . این تم اصلی بود
        از چگوارا و کاسترو و مائو سالها قبلش بگیر و تا همین عمانی که تا لبه اش هم رفت و خطر رفع شد و عاقبت چند سال بعد از رفع خطر در عمان گریبان ایران را گرفت

اوت تب ظغیانگر و روحیات انقلابی در کل جهان فروکش کرده ، الان عصر تکنولوژی است و سرهای اکثریت قریب به یقین مردمان در گوشی ها و لپ تاپهاست و به قول خودشون دارند زندگیشون را میکنند و حالشون را میبرند ، ول کن بابا چیکار داریم ... داریم زندگیمون را میکنیم ، این گفته بسیارانی است .یا اینکه میگن یه بار انقلاب شد هزار مرتبه بدتر شد که ... و این موضوع انفعال میاره

عصر انقلابها زمان جان فشانی ها بود و زندگی ساده گونه مردمان جهان که ارتباطات مهر ورزی در ان نقش داشت ، الان برادر به برادر اعتماد نداره . شما سنار پول میخوای به یکی قرض بدی تن و بدنت میلرزه پولت هاپولی نشه . در این عصر داریم زندگی میکنیم نه نیم قرن پیش که کثافت کاری های اخلاقی در حداقل ممکن بود . اینها همگی موثر است

15 سال قبل ، همبستگی و هم دردی در به اتش کشیده شدن خودساخته جوانی تونسی و دست فروش در اعتراض به وضعیت زندگی خود در تونس انقلابی برق اسا را رقم زد هرچند بن علی در تونس سرکوب چندانی نکرد و زود فرار کرد ، البته بی انصافی نشه در ایران هم برای مهسا چنین موضوعی را دیدیم ولی نه در اون ابعاد ...
        حالا سوال و نکته اینه حداقل برای خودم سوال است اگر فرض کنیم حکومت و دولت فعلی تونس بدتر از قبل عمل کنه ( فقط فرض کنیم چون چنین نیست ) و فرض کنیم جوان دیگری خود را به اتش بکشد و جان بدهد یا حتی به جای یک جوان چند جوان چنین کنند ، ایا تضمینی هست بازم انقلاب رخ دهد ؟ من تردید دارم لزوما چنین شود

برمیگردیم به شرایط زمانی و پارامترها ... لزوما رخداد های سیاسی نمیتونه در بازه های زمانی عینا و مشابه هم تکرار شوند

بله منم موافقم از زمانی که شاه وارد تنش نفتی با غرب شد معادلات تغئیر کرد و به نفع انقلابی ها شد و اصلی ترین برگ برنده ای شد در دست انها مبنی بر اینکه غربی ها هم همچون انقلابی ها از شاه دور شده اند

پس نیک بنگرید برق گرفتگی که عاملی پایه ثابت است و نه به زمان ارتباطی دارد و نه مکان و نه فرد برق گرفته شده که چطور ادمی است یا چه افکاری دارد ، کمترین اشتراکی با این موضوع ندارد که بگیم چرا 50 سال پیش فلان شد و الان نمیشه
        همین وسط بحث ذکر کنم ، نمیخوام بگم خبری از انقلاب به شکل سنتیش دیگه نیست یا اصلا رخ نمیده ، فقط شرایط زمانی و تغئیرات جهانی و پارامترهائی که باعث 57 شد را بررسی میکنم

اون شرایط و پارامترهای موثر 57 الان نیست . رهبری کاریزما گونه که بتونه کلیت جامعه را حول محوری جمع کنه همچنان که 57 شد ، نظر و فعل و انفعال در سیاست های جهان غرب که نیک دانیم اشفته و بی عملی است ، گروه ها و سازمان های انقلابی که برای رسیدن به ارمانها تا پای جان بمانند ( درستی یا نادرستی رفتار و منش گروه ها بحث دیگر است ) و دلائل دیگر که میشه ذکر کرد

و مورد دیگر هم که اتفاقا بسیار مهم است اینکه حکومت فعلی بخوبی تونسته سوراخ سنبه ها و ضعف های قبلی را رفع اشکال کند
        شاه چه باید میکرد که نکرد و چه نباید میکرد که کرد . اینها برعکسش را عمل میکنند این نکته خیلی مهمی است . قبلا در این زمینه حرف زدم دیگه تکراری شدنش ملال اور است
        درود
        راستش من کلا قیاس این حکومت با پهلوی و نحوه سرنگونی و غیره رو درست نمیدونم
        دلیلش این هست که بطور کلی جنس این حکومت رو با جنس حکومت پهلوی متفاوت می‌دونم...یکنفر اینجا گفت حکومت پهلوی تمامیت خواه بوده...بنظر من اصل قضیه و اصل تفاوت بین این دو حکومت همین هست...که حکومت پهلوی تمامیت خواه نبوده و این حکومت تمامیت خواه هست...این نظر بنده هست...حالا اگر موافق این نظر باشید باید بقا و سرنگونی این حکومت رو در غالب بقا و براندازی حکومت های توتالیتر ببینیم
        جنس این حکومت با حکومت اسد سوریه و بن علی تونس و مبارک مصر و قزاقی لیبی و پینوشه شیلی فرق داره....همانطور که جنس حکومت بن سلمان با حاکمیت کره شمالی فعلی متفاوت هست
        حکومت های تمامیت خواه به این راحتی سرنگون نمی‌شوند...این قسم حکومت ها یا با حمله نظامی سخت سرنگون می‌شوند...مثل فاشیست ها در ایتالیا و یا نازی ها در آلمان...یا اینکه در طول زمان و بر اساس کنش و واکنش با دنیای بیرون و درون تبدیل می‌شوند به حکومت های دیکتاتوری ساده...حکومت های توتالیتر هم دیکتاتوری هستند...اما هر حکومت دیکتاتوری تمامیت خواه نیست ..مثل شوروی استالین که تبدیل شد به روسیه پوتین...و یا چین مائو که پس از مرگ مائو تغییر و تحولاتی رخ داد...یا حتی میتونم اسپانیا در دوران فرانکو رو مثال بزنم
        جنس حکومت شاه با جنس حکومت فعلی کلا متفاوت هست...پس نظر شخصی بنده هم همین هست که کلا باید با حکومت های که مثل این حکومت در طول یکصد سال اخیر ظهور و سقوط داشتند مقایسه بشه
        دو تا تفاوت عمده این حکومت با حکومت پهلوی داره...یکی ایدیولوژی هست که پهلوی فاقد اون بود...دوم اینکه حکومت فعلی توسط بخشی از توده های جامعه بقدرت رسید...این حکومت الان دقیقا در فاز سوم توتالیتاریسمی هست که هانا آرنت توصیف می‌کنه

نظر

• مگنوس کارلسن
          Banned
          • Jan 2022
          • 1647

به نظر من...این جنگ وحشتناک دربین گروههای اپوزیسیون...هم کار آخونداس....احمقانه ترین نوع اختلاف...طرف میگه اگه مثل من فکر نمیکنی...حتما با اونوریایی...نرگس محمدی عمروجوونی وزندگیشو برای مردم داده...حالا بهش میگن توپول....چه قدر زشت وکریه...هیچکدوم به هیچ جانمیرسین....خودتونو بزنین تا اونا جاشونو ازین که هست هم محکمتر کنن....ما وسط باز ما خائن...شماخوب...

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8853

با وجود این همه مشکل درونی
            بهترین گزینه جنگه

البته جنگ روانی بدتر از جنگ فیزیکی است.

بعید میدونم جنگ فیزیکی پیش بیاد چون کل منطقه درگیر خواهد شد و خود اسرائیل بیشترین صدمه را خواهد دید.

در مورد ماشه هم گور بابای اروپا.
            خاک تو سر ج ا ا که هنوز پاچه خواری این اروپای یه لا قبای الدنگ را میکند.

45 سال گذشت هیچی نشدیم.

مشکل اصلی ما همینه که هیچی نشدیم.

چین ظرف 20 سال ابرقدرت شد و خودرو تولید میکند که پرواز میکند.
            ما توی زیرساختهای ساده مثل برق و آب و هوا موندیم.

هرگز هم قالیبافها و رضایی ها مواخذه و توبیخ نشدند هیچ بلکه ارتقا یافتند در این نظام.

مشکل اصلی خودمان هستیم نه جهان بیرون

نظر

• مگنوس کارلسن
              Banned
              • Jan 2022
              • 1647

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              درود
              دلیلش این هست که بطور کلی جنس این حکومت رو با جنس حکومت پهلوی متفاوت می‌دونم...یکنفر اینجا گفت حکومت پهلوی تمامیت خواه بوده...بنظر من اصل قضیه و اصل تفاوت بین این دو حکومت همین هست...که حکومت پهلوی تمامیت خواه نبوده و این حکومت تمامیت خواه هست...این نظر بنده هست...حالا اگر موافق این نظر باشید باید بقا و سرنگونی این حکومت رو در غالب بقا و براندازی حکومت های توتالیتر ببینیم
              جنس این حکومت با حکومت اسد سوریه و بن علی تونس و مبارک مصر و قزاقی لیبی و پینوشه شیلی فرق داره....همانطور که جنس حکومت بن سلمان با حاکمیت کره شمالی فعلی متفاوت هست
              حکومت های تمامیت خواه به این راحتی سرنگون نمی‌شوند...این قسم حکومت ها یا با حمله نظامی سخت سرنگون می‌شوند...مثل فاشیست ها در ایتالیا و یا نازی ها در آلمان...یا اینکه در طول زمان و بر اساس کنش و واکنش با دنیای بیرون و درون تبدیل می‌شوند به حکومت های دیکتاتوری ساده...حکومت های توتالیتر هم دیکتاتوری هستند...اما هر حکومت دیکتاتوری تمامیت خواه نیست ..مثل شوروی استالین که تبدیل شد به روسیه پوتین...و یا چین مائو که پس از مرگ مائو تغییر و تحولاتی رخ داد...یا حتی میتونم اسپانیا در دوران فرانکو رو مثال بزنم
              جنس حکومت شاه با جنس حکومت فعلی کلا متفاوت هست...پس نظر شخصی بنده هم همین هست که کلا باید با حکومت های که مثل این حکومت در طول یکصد سال اخیر ظهور و سقوط داشتند مقایسه بشه
              دو تا تفاوت عمده این حکومت با حکومت پهلوی داره...یکی ایدیولوژی هست که پهلوی فاقد اون بود...دوم اینکه حکومت فعلی توسط بخشی از توده های جامعه بقدرت رسید...این حکومت الان دقیقا در فاز سوم توتالیتاریسمی هست که هانا آرنت توصیف می‌کنه
              جناب علیرضا...یه پرسش...الان..طرفداران حکومت...بهانه حمایتشون از رهبر...ایدئولوژیه...موجودات مسخ شده وبیسواد ذوب در افکار اسلامی...دلیلشون گرچه غیرمنطقی...ولی قابل درکه!!...
              اما توکشورهایی مثل کوبا..کره شمالی ومهمتراز همه...ونزوئلا...دلیل حمایت از حکومت ورهبر از نظر من نامشخصه...نه منطقیه...ونه قابل درک....هرچند حدس میشه زد که پول وپروپاگانداس...اما بازهم منطقی نیست...توکره شمالی شاید مثلا ترس و پروپاگاندا باشه...اما ونزوئلا...حتی ایناهم نیست...
              خودمن... بیشتر توپس زمینه فرهنگی وفکری مردم کنکاش میکنم...حتی همین ایران خودمون....احساس میکنم که...مردم یه جورایی...عقب مانده ذهنی هستند...(ذهن جمعی)...نظرشماچیه؟

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8853

فراتر از عقب مانده ذهنی.
                چون دماغها همشون باد دارد.

بی سوادها باسوادها را زدند کنار و میزها و مقامهایشان را تصاحب کردند.

در کشور ما هیچکس جایگاه خودش را نمیداند چیست و کجاست .
                چه بسا خدا هم در این کشور جایگاهی ندارد.

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2778

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

جناب علیرضا...یه پرسش...الان..طرفداران حکومت...بهانه حمایتشون از رهبر...ایدئولوژیه...موجودات مسخ شده وبیسواد ذوب در افکار اسلامی...دلیلشون گرچه غیرمنطقی...ولی قابل درکه!!...
                  اما توکشورهایی مثل کوبا..کره شمالی ومهمتراز همه...ونزوئلا...دلیل حمایت از حکومت ورهبر از نظر من نامشخصه...نه منطقیه...ونه قابل درک....هرچند حدس میشه زد که پول وپروپاگانداس...اما بازهم منطقی نیست...توکره شمالی شاید مثلا ترس و پروپاگاندا باشه...اما ونزوئلا...حتی ایناهم نیست...
                  خودمن... بیشتر توپس زمینه فرهنگی وفکری مردم کنکاش میکنم...حتی همین ایران خودمون....احساس میکنم که...مردم یه جورایی...عقب مانده ذهنی هستند...(ذهن جمعی)...نظرشماچیه؟
                  درود
                  پروپاگاندا در همه قسم حکومتی هست ...اما در حکومت های تمامیت خواه بیداد می‌کنه...اینکه در کوبا و کره شمالی چرا مردم این رفتار رو دارند...دلیلش رو به درستی گفتید...هم پروپاگاندا و هم ترس هست...در حکومت های تمامیت خواه...مردم نه تنها از حکومت بلکه از همدیگر هم میترسند...شاید دلیل اینکه برای ما قابل درک نباشه این هست که در اون محیط بزرگ نشدیم و در معرض اون ایدئولوژی و تبلیغات نبودم...در ایران اگر مالک سرمایه اجتماعی طبقه کارگر روحانیت شیعه نبود و توده ای ها می‌توانستند حاکمیت رو ساقط کنند..شاید ما در معرض یک مدل پروپاگاندا دیگر بودیم و نظر متفاوتی داشتیم
                  اصلا تاریخ رو که می‌خونیم تعجب میکنیم که فرض بگیرید یک شخصی مثل مارتین هایدگر چرا باید عضو حزب نازی باشه...در جنایاتشون شریک نبود اما در ابتدای کار حزب نازی رو تایید میکرد..تا پایان جنگ جهانی دوم هم عضو حزب بود
                  یک مطلب دیگه هم اینکه در این مدل حکومت ها اصلا چیزی بعنوان تعالی فرهنگ نداریم...سیاست و اقتصاد و فرهنگ و همه با عینک ایدیولوژی دیده می‌شوند...بخاطر همین وضعیت فرهنگی به اینصورت هست
                  فاز اول توتالیتاریسم فاز شیفتگی هست...یعنی اغلب توده ها شیفته رهبران می‌شوند...و در تایید سخنان اونها حرف میزنند و رفتار میکنند...دهه ۶۰ خودمون رو ببین چه وضعیتی داشته!!!

نظر

• اسد-ص
                    ستاره دار(5)
                    • Feb 2011
                    • 683

[QUOTE=مگنوس کارلسن;n1743836]

اسدجان...شاه مخالف اسلام نبود...مردم رو گول زدند...اتفاقا اینا کاری کردند که جوونا از اسلام بدشون بیاد...چرا الان اینقدر مردم بی دین شدن؟؟؟...چون فریب متظاهران به اسلام رو خوردند...خودشما...به خودت نگاه کن...واقعا از اسلام چیزی نمیدونی...یه آیه ساده قرآن رو که همه معنیشو میدونستن...فقط شما بودی که معنیشو بلد نبودی....اما شما بیشتراز بقیه وااسلاما سرمیدی...اسلام رویه جور دیگه تومسجدها به شماها آموزش دادن...براهمینه که وضعیت اینجوریه....مردم خیلی بیشتراز شماها اسلام رومیشناسن....اما مشکلشون با خود اسلام نیست....مشکلشون افرادی مثل شماست که نمیدونن اسلام یعنی چه....بعدمیرن میشن رئیس فلان اداره مهم....منظورم شخص شما نیست...منظور شمای نوعیه....
                    ببین....یه نمونه ش....توتلویزیون...هرروز نشون میده...مردم میرن تظاهرات...مثلا از دختره ده سیزده ساله میپرسن...برای چی اومدی تظاهرات...میگه ...میخوایم مردم غزه بدونن...ما پشتشونیم!!!!....آخه اینجوری پشت غزه وایسادین؟؟؟...مردمشو گدا وآواره کردین...خونه هاشونو خراب کردین....همشونو کشتین....این چه حمایتیه؟؟؟....همین مردم...باهمون اسراییل...به جون مردم بیگناه غزه افتادین....اگه ما میگیم نبایداز غزه حمایت کرد به این شکل....نه اینکه فکر کنی ما از غم ورنج اونها بیخبریم...یا نامسلمونیم...ما میدونیم که این راهش نیست این کمک نیست...این شراکت در جنایته....شماها ناخواسته ازهمینجا...باحمایت کور وبدون منطق ازجمهوری اسلامی....شریک در کشتن مردم غزه هستین...به قول قرآن...صم..بکم.. ..عمی...فهم لایعقلون...
                    مصداق این آیه قرآن...شماهایی هستین که انقلاب کردین...
                    اسد جون...معنی این یکی آیه رو که حتما میدونی...نمیدونی؟؟؟؟

آنچه نوشتم درزمان انقلاب 57 نظر مراجع تقلید وعلمای دین بود نه من

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4153

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                      درود
                      درود
                      من اصلا قصد مقایسه ج.ا با پهلوی نداشتم و مقایسه هم نکردم . تعجب میکنم چطور چنین برداشتی کردید ! مقایسه که جفاست . از چاله ای که به راحتی قابل رفو کردن و پر شدن خلل و فرجش بود ولی امان و زمان نیافت و تحت هیجان های کاذب قرار گرفت ، به چاهی بس عمیق و هولناک فرو رفتیم
                      دیروز در جواب چناب طیب هم گفتم سیستم قبلی توتالیتر نبود . گفتم کارگزاران بیش با کلاس و با سواد بودند و ....

حرف بر سر دلایلی بود که منجر به انقلاب شد و سپس جناب احسانی گفتند که اگر اون دلائل بوده پس چرا حالا نمیشه و منم مطالبی به ذهنم رسید و گفتم . هرگز مقایسه نکردم
                      با بقیه گفته هاون هم مشکلی ندارم
                      اتفاقا یه سریش را خودم میخواستم بگم که کامنت دیگه خیلی طولانی میشد

نظر

• EHSANI
                        ستاره‌دار(3)
                        • Sep 2020
                        • 2157

درود بر همگی

اولاً نباید سوءتفاهم بشه
                        از قدیم گفتند در مثل مناقشه نیست
                        من اگر در مثال برق‌گرفتگی که گفتم :
                        « گوینده و شنونده فاقد علم... »
                        خدای نکرده به خودتون نگیرید
                        منظور اینکه اگر من نوعی متوجه فریب داخل گفتمان‌های سیاسی نشوم
                        به تصور اینکه حرف دهن‌پرکنی هست ، اونو نقل قول می‌کنم
                        و مخاطب اگر قدرت حلاجی مطلب را نداشته باشه ،
                        برایش کف میزند و هوراااا می‌کشه
                        بعد 50 سال ، نوه‌های ما می‌فهمند که
                        چقدر ما ساده بودیم و چه کلاهی سرمون رفته

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                        اگرمامانند پدران خود بمذهب نگاه کنیم و پابند آن باشیم درهمه امورات زندگی . هیچ انتظاری از همدیگر نداشته باشیم وهمدیگررا گناهکارندانیم
                        دوست عزیز ، فکر کن چه رخدادی باعث شد
                        که ما مثل پدران خود به مذهب نگاه نکردیم ؟

به گفته آقای اسد-ص (به نقل از علمای دینی) :
                        « شاه ضد دین بود ! »
                        چرا مردم در دوران یک شاهِ ضد دین ،
                        نگاه درست به مذهب داشتند
                        ولی در دوران همان علمای دینی ،
                        از دین رویگردان شدند ؟!
                        آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2025/07/31, 17:23.
                        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2157

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
                          درود به آقای احسانی؛
                          یعنی نظر جنابعالی اینست که جزیره ثبات خواندن ایران و نوشیندن ویسکی کارتر به سلامتی شاه و متقابلآ در سال 56، دروغ و فریب بود؟
                          سیاست همینه دیگه...
                          الان عالی‌جناب پوتین با رهبر نوشیدنی حلال می‌خورد
                          و یک بی‌دین به یک آخوند ، قرآن روسی هدیه می‌دهد !
                          ایضاً اسد طی تقریباً چند دهه مورد حمایت روسیه بود
                          یک‌شبه با دوتا مذاکرات پشت پرده تبدیل شد به مهره سوخته
                          روسیه وقتی دید دیگه نمیتونه با اسد ، برنامه هاشو پیش ببره
                          بعدش سعی میکنه روی نفر بعدی کار کنه و اونو در کنترل بگیره

آمریکا تلاش کرد که منافع خودشو با همون شاه حفظ کنه
                          ولی وقتی خودِ شاه جلوی غرب ایستاد ، ازش ناامید شدند
                          امام در پاریس قول داد که منافع آمریکا در ایران حفظ شود
                          ولی بعد روابطش با شوروی OK شد و با آمریکا چپ افتاد
                          آمریکا بر اساس تز برژینسکی در ضدیت دین با کمونیست،
                          هیچ وقت فکر نمی‌کردند یک آیت‌الله با کومونیستها متحد بشه
                          خیالش راحت بود که ایران ، طرف شوروی رقیب نمیره...

منظور اینکه شوروی از اول هم با شاه هماهنگ نبود
                          و با وجود ضدیت دین با کمونیست
                          و با وجود ارتباط امام با نماینده کارتر
                          لاکن شوروی مانع سقوط شاه نشد
                          گذاشت شاه بره ، بعد رفت با امام رابطه برقرار کرد و
                          برعلیه آمریکا متحد شدند
                          تا حدی که امروز پهپاد بهش میده...

منظور اینکه ، در سیاست دروغ و فریب چیز عادی ای هست

نگرش ، همه چیز است .

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4153

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

درود
                            در ونزوئلا چند سال قبل اعتراضات وسیعی داشتیم و داستان خوان گوایدو ... که سرکوب شد . اینو نمیشه به حساب حمایت کلی مردم از ساختار و رهبریش گذاشت
                            کوبا هم نامشخص است . من یا شما اطلاع نداریم که ایا مردمش نظرشون چیه . مثل همینجا که مدام مردم مردم میکنند و از زبان مردم هر چی دلشون خواست میبافند به هم در حالیکه اکثریت مردم ناراضی هستند همونجا هم ممکنه چنین باشد . چون نه انتخابات ازادی هست و نه رفراندومی برای ادامه یا پایان ساختار حکومتش

ولی کره شمالی فرق میکنه . کشور مخوفی است و بسیار ایزوله و کمترین امار و اطلاعات مشخصی ازش در دسترس است برای کل جهان
                            حمایت را در کره شمالی میشه گفت هست ولی چرایی ان شاید برمیگرده به اینکه کشور ایزوله است بدون کمترین ارتباط با جهان و مردمش هم به نظرم در اکثریت مطلق و نا اگاهی به سر میبرند

کره شمالی پروپاگاندا به راحتی کار میکنه چون مردمش در بی خبری به سر میبرند . راه های ارتباطی با دنیا روی انها بسته است . خیلی کم هم پیش میاد فک و فامیلشون بیرون از کشور باشند و انها را در جریان بگذارند که در چه حهل و زندگی نکبت باری هستند و خبر ندارند . کلا نمیدونند بقیه دنیا چه خبر است . هر چی بهشون میگن فکر میکنند بقیه دنیا هم همینه و حتی بدتر

چند سال ( 15 سال ) قبل مجری تلویزیونشون این زن لباس قرمزه 😀 که برای اخبار فوق پروپاگاندائی بکار گرفته میشه ، با غلظت و افتخار گفت در جام جهانی فوتبال قهرمان شدیم . در حالیکه مرحله اول حذف شدند . احتمالا اکثرا باور کردند که قهرمان جهان شدند . نیاز نیست بترسند . راحت باور میکنند چون بی اطلاع هستند
                            در واقع این پروپاگاندا از جنسی خبری و معمولی است که به دلیل بی خبری مردم راحت کار میکنه
                            سال 89 خودمون بود و جام جهانی در افریقای جنوبی

نظر

• M.DALAHOO
                              ستاره‌دار (2)
                              • Apr 2022
                              • 636

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post

سیاست همینه دیگه...
                              الان عالی‌جناب پوتین با رهبر نوشیدنی حلال می‌خورد
                              و یک بی‌دین به یک آخوند ، قرآن روسی هدیه می‌دهد !
                              ایضاً اسد طی تقریباً چند دهه مورد حمایت روسیه بود
                              یک‌شبه با دوتا مذاکرات پشت پرده تبدیل شد به مهره سوخته
                              روسیه وقتی دید دیگه نمیتونه با اسد ، برنامه هاشو پیش ببره
                              بعدش سعی میکنه روی نفر بعدی کار کنه و اونو در کنترل بگیره

آمریکا تلاش کرد که منافع خودشو با همون شاه حفظ کنه
                              ولی وقتی خودِ شاه جلوی غرب ایستاد ، ازش ناامید شدند
                              امام در پاریس قول داد که منافع آمریکا در ایران حفظ شود
                              ولی بعد روابطش با شوروی OK شد و با آمریکا چپ افتاد
                              آمریکا بر اساس تز برژینسکی در ضدیت دین با کمونیست،
                              هیچ وقت فکر نمی‌کردند یک آیت‌الله با کومونیستها متحد بشه
                              خیالش راحت بود که ایران ، طرف شوروی رقیب نمیره...

منظور اینکه شوروی از اول هم با شاه هماهنگ نبود
                              و با وجود ضدیت دین با کمونیست
                              و با وجود ارتباط امام با نماینده کارتر
                              لاکن شوروی مانع سقوط شاه نشد
                              گذاشت شاه بره ، بعد رفت با امام رابطه برقرار کرد و
                              برعلیه آمریکا متحد شدند
                              تا حدی که امروز پهپاد بهش میده...

منظور اینکه ، در سیاست دروغ و فریب چیز عادی ای هست

یعنی کاتر بهمه دروغ گفت و همان موقع بر اساس آن همه اندیشکدهای مفت خور در آمریکا، بفکر براندازی حکومت شاه بود و آلترناتیوش هم حکومت اسلامی خمینی بود، درسته؟
                              و این خود شاه نبود که پول باد آورده نفت او را باد کرده بود و چون کمترین سواد علمی و بهره ایی از علم بخصوص اقتصادی نداشت همه چیز را بهم ریخت و در سال 56 دو حزب شه ساخته ایران نوین و پان ایرانیست را منحل کرد و بسیاق خمینی گفت حزب فقط حزب رستاخیز و هر کس قبول ندارد از ایران برود؟؟؟؟؟ دیکتاتوری مطلق.
                              فردایش من رفتم اداره گذر نامه که نزدیک شرکت ما بود ( توی خیابان سنایی پایین تر از کوچه بیستم که شرکت ما بود ) و از افسر مسیول پرسیدم این چی میگه بلافاصله مدارک را گذاشت جلوی من و گفت پر کن، گفتم آخه من ممنوع الخروج هستم، گفت پر کن و ده روز دیگه بیا و پاسپورتد را بگیر و همین، من ده روز بعد رفتم پاستورت را بمن داد و من رفتم آمریکا.

نظر

• صفاریان
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 39

اخ اخ مس جهانی 25 درصدربه خاطر حضرت ترامپ ریخت

فملی شنبه دیدن داره
                                فملی سوگلی و شاخصسازه
                                شاخص دیدن داره
                                تا کفن خخخ کفن نشود
                                این بورس. . حسن نشود
                                پی نوشت = حسن یعتی خوب وعالی خخخخ