کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بادا بادا بادا مبارک بادا انشالله مبارک بادا
ببخشید تولد تولد تولدت میارک
مهران جان نمی دانم چند ساله شدی اگه شمع به تعداد در دسترس نبود تعارف نکن بگو برایتان پست کنم پست نکنم در دسترس هست نیست گزنیه اخر هیچکدام
تبریکات صمیمانه مرا با سخاوت خود پذیرا باشید امید است با صلابت سلامت و ثروت در کنار خانواده ایام به کام بگذرانید
راستی کیک من یادتان نره خامه هاش را لطفا بردارید کیک اسفنجی را بیشتر دوست دارم مرسی البته با چای لیوانی
درود بر همه دوستان اینور آبی و اونور آبی ....خیلی خیلیی خوشحالم که دوستانی مثل شما دارم....
آبجی من الآن وارد 25 سالگی شدم....هنوز نوجوانم:D کیک نداریم چون روغن و آرد و شکر گرون شده ولی گز هست اونم من پول ندارم بخرم الآن مصطفی رو رد میکنم یه بسته گز 18%=)) بخره واسه بر و بچ...
به پیچ و خم نپردازید...طعم مهم نیست...ظاهر مهم است که از دور در جام زیر نور بدرخشد پس آب آلبالو میزنیم جای آن قرمز شیرازی:p
سلامتی را بیخیال قبل از بالا رفتن به هم نزنید اینها گوش های تیزی دارند صدای به هم خوردن جام را از صدای شستن ظرف تشخیص میدهند و منکراتی میشویم...
دنس منس آزاد است اما نه بیریک فقط بابا کرم .........
همسایه سمت چپی را مراقب باشید که 3 شغله است...قبلا در جبهه های حق علیه باطل بوده...الآن عضو شورای شهر است...معاون یک باشگاه فوتبال است و در مواقعی که احساس کند اسلام در خطر است به خرید و فروش اشرف مخلوقات دست میزند....
چراغها را خاموش نکنید ...همیشه من الظلمات الی نور رعایت شود.......
به به یک روز زیبا ، دوست داشتنی و گرمی را در این زمستان سرد به برکت سالگرد تولد یکی از دوست داشتنی ترین اعضای این سایت مهران در کنار دیگر دوستان خوبم
آغاز کردیم . باشد که همگان سلامت و پیروز باشند. مهران جان تولدت مبارک
آرزو میکنم در کنار خانوادۀ محترم همواره به شادکامی و سلامتی عمر بگذرانی .
ای بابا تو که دیروز داشتی با من تلفنی صحبت میکردی
حالا چه طوری دیشب تولدت بوده صداشو در نیاوردی
بابا بی خیال
ما هم یک زمانی اصفهانی بودیم
حالا بریونی نمیدی
یک پولکی ما را بس است
اقا جدا تولدت مبارک
من امروز نبودم و الان دیدم
وای چرا من جدیدا دیر میرسم
واو.چه خوب که شما هم بهمنی هستین.تولدتون را از صمیم قلب تبریک می گم مهران جان.این تبریک را از طرف من،داود و مهران پذیرا باشید.انشالله که صدساله بشین.ببخشید که دیر تبریک گفتم;)<:-p=D>=D>=D>
[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نمیدونید تبریک تک تک شما چقدر برام ارزش داشت ..چقدر خوشحالم که دوستانی مثل شما دارم...تبریکتون قوت قلبی بود تا این سال از زندگیمو با تلاش و امیدواریه بیشتری آغاز کنم...امیدوارم بتونم محبتتونو جبران کنم...دوستون دارم...ببخشید این چند روز زیادی کار داشتم دیر رسیدم.....
نظر