گارداش دوق د اين گون مبارك السون ياشياسن
تولدت مبارك
Collapse
X
-
-
زندگیت را با لبخند هایت نگاه کن نه با اشکهایت
سالهای عمرت با با دوستانت بشمار نه با تعداد شمع های روی کیک تولدت . . .
حامد جان ماندگار باشیوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
حامد جان من امروز تو سایت نبودم و الان اومدم (دلیل تاخیر)...
حامد 24 عزیز تولدتون رو با کمی تاخیر تبریک میگم.
امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشید و روز ها و سالهایی پر از شادی و کامیابی در پیش رو داشته باشید.@};-@};-@};-از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postتولدم مبارک :d
دیدم هیچکس بهم تبریک نمیگه گفتم خودم به خودم تبریک بگم :d
به به ببین امشب تولد کیه <:-p
بچه محل قدیم مون تو تالار 24 :D
مبارکه داداش، ببخشید آخر شب بود نتونستم برات کادو بخرم :(
http://www.aparat.com/v/d4197b447fce...00aa4693654610 ;)
تنت سالم، دلت خوش، لبت خندون @};-یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
نظر
-
سلام
از همتون ممنوم
محسنی جان ، یاشا سنی ساغول :x
وحید جان همشهری عزیز ممنون شعر زیبایی بود امیدوارم ستاره هات از اینی که هست بیشتر بشه بشی سپهبد نه ببخشید ارتش بد :D بدون که افتخار میکنم که همشهریتم :*
مصطفی جان استاد شناسایی سهم های زیر خاکی از شما هم ممنون >:D<
اقای جمالی خیلی بزرگوارید ازتون ممنونم راستی اگه میشه بیشتر تو سایت حضور داشته باشید من همیشه از تحلیلهای خوبتون استفاده میکنم :x
مرد دوست داشتنی سایت از شما هم ممنون :*
خیلی بزرگواری از تحلیهای خوبی هم که ارایه میدی ممنون
بی بی سی جان (مجید جان) لطف داری ممنون :* چه میکنه این تپله خیلی کلیپ با حالی بود :))
راستی اگه از کادو گرفتن جا موندی اشکال نداره ما الانم قبول میکنیم :D
حامد جان لطف داری پاینده باشی :x>:D<
شهرام جان از شما هم ممنون ایشالله جمعه ی خوبی داشته باشید .:)آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/10/21, 11:46.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
با سلام
حامد 24
شرمنده از اینکه دیر متوجه شدم ولی دقیقا حالت شمار ا که فقط خودت به خودت تبریک گفتی درک میکنم من هم همین حالت را داشتم که تو سایت نوشتم
تهران که بودم اقلا این بانکهای خصوصی که حساب داشتم اس ام اس تبریکی می فرستادند اینجا که هیچ
امید است سالیا ن سال با رویاهای شیرین و تلاش بی وقفه برای رسیدن به انها در کمال صحت و سلامت سپری کنید.آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
حامد 24
شرمنده از اینکه دیر متوجه شدم ولی دقیقا حالت شمار ا که فقط خودت به خودت تبریک گفتی درک میکنم من هم همین حالت را داشتم که تو سایت نوشتم
تهران که بودم اقلا این بانکهای خصوصی که حساب داشتم اس ام اس تبریکی می فرستادند اینجا که هیچ
امید است سالیا ن سال با رویاهای شیرین و تلاش بی وقفه برای رسیدن به انها در کمال صحت و سلامت سپری کنید.
رژان جان دیگه تموم شد کیکم بریدم خردیم مثل همیشه به خودم هیچ یک صدم هم نرسید :(
البته برای تو هست که اومدی ایران بهت میدم
فقط قربونت لپ لپ یادت نره
من لپ لپ خارجی میخوام :dیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
حامد جان تولدت مبارک داداش ...
انشاا... سالیان سال با خوشی و سلامتی تولدت رو جشن بگیری ...زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
نظر