اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    ظهر بخیر
    همبرگر نخوردید ولی گفتم چه تضمینی هست اگر گرسنه بودی و همون همبرگر در دست بود نمیخوردید ؟ با توسعه مفاهیم امروزی در مورد انقلابها و اثراتش و مباحث روشنفکری و بلوغ سیاسی اجتماعی که الان و در این مقطع زمانی بهش رسیدیم نمیشه نتجیه گیری برای 45 سال قبل داشت
    به سرعت برق و باد کلیات جهان از تکنولوژی گرفته تا منش و روش زندگی و مفاهیم و ... عوض شده

برده داری زمانی در امریکا قانون بود . فکر میکنم 150 سال است و از زمان لینکن حذف شد ، وقتی هم قانون برداشته شد تبعیض ها تا 80 سال بعدش ماند . مارتین لوترکینگ و همراهانش هزینه دادند حتی از جانشان
    حالا باید چه نتیجه ای در مورد سیاست مداران و قانون گذاران این کشور داشته باشیم ؟ نبش قبر سودی داره ؟

بازم تکرای میشه ... مفصل گفته شد که انقلاب را برنامه ریزی نمیکنند . سیاست مداران و حاکمان بر جامعه تحمیل میکنند
    جو زمانه انقلابی بود با تفکر غالب چپ
    شاه نقش اصلی را داشت و تنها فردی بود که میتونست با خرد ورزی بهتر و مناسب و البته پیش بینی از سالها قبل از اون واقعه جلوگیری کنه . من مصاحبه ای که اقای دالاهو ازش یاد میکنند ندیدم ولی اگر واقعا جناب مجیدی اینا رو به شاه گفته ، شاه مقصر بوده که گوش شنوا نداشته

اقا اصلا موافقی نداشته سیستم قبلی . جو همه جوره بر علیه بوده . درستی و نادرستیش بحثی دیگر است . ولی جو مخالف بسیار غالب بوده و نیم بند خرد اگر نزد شاه و دیگر عوامل تاثیر گذار بود باید پیش بینی میکرد اون انقلاب را . شدنی بود و تنها شخص که میتونست جلوش را بگیره شخص شاه بود
    من موافق این نیستم که حالا پشت سرش بد و بیراه بگیم ولی شما همه کاسه کوزه را میشکنید سر انقلابی ها و نقش اصلی را نادیده میگیرید

بختیار خیلی دیر اومد . به رسمیت شناختن انقلاب و تائید ظلم و فساد و بی قانونی از سوی شاه دیگه کارو تموم کرده بود

همون روزی که صدای انقلاب را شنید اگر خرد مناسبی بود از یک سو صدا نمیشنید و از سوی دیگر دولت نظامی ازهاری را بیاره و حکومت نظامی به پا کند !!! تناقضی بزرگ و نمایشی از غیر دمکرات ترین روش ممکن
    حتی همون موقع هم دیر بود ولی بختیار باید به جای ازهاری می اومد

نظر شاه در مورد بختیار و جبهه ملی این بود که شامپاین رفاقت با تجزیه طلبان اذربایجان خورده اند !!! می بینی اوج فاجعه و طرز فکر و کج اندیشی را ؟ سر نخ را گم کردید دوست عزیز و فقط نوک تیز پیکان را گرفتید سمت انقلابی ها

اتوبوس ترمز بریده در حال سقوط ته دره را سپرد به او و جو غالب دیگه بختیار و اندیشه هاش را گم کرد در اون هیاهو وگرنه بله ای کاش تنهاش نمیگذاشتند
    اندیشه های بختیار باید حداقل یک سال قبل رونمائی میشد و اجازه ظهور می یافت تا فرصت برای تحلیل و بررسی و همراهیش باشد در حالی تا یک سال قبلش درگیر بگیر و بببند و زندان و بدبختی هائی از این قبیل بود

شما یه تصمیم اقتصادی در حد خرید خودرو یا منزل یا تغئیر شغل میخوای بگیری شاید چند ماه زمان ببره . شناخت اندیشه های دمکراسی طلبی بختیار در اون زمان که نو و تازه بود و برای اولین بار بود که صریح و به اون شکل مطرح میشد ، در اون زمان بسیار اندک یک ماهه کار ساده ای نبود
    چرا سلطان قابوس تونست ولی شاه نتونست و نخواست یا هنرش را نداشت ؟

همین جو انقلابی در کشور عمان 5 سال قبل از 57 خودمون رخ داد . هر چند به کمک ارتش ایران اون جو سرکوب شد ولی سلطان قابوس این خرد ورزی را داشت که خب حالا اومدیم و دوباره این مخالفان از یه جای دیگه سر براوردند . قبل از وقوع ، رفت با سرکرده های مخالفان که اتفاقا اونام از همین جنس گرایش های چپ غالب جو زمانه بودند و جوان های تحصیل کرده هم بودند مذاکره کرد و هم کیک قدرت تقسیم شد و هم انقلاب نشد و همه چی بخوبی تموم شد

البته عمان و مخالفاش با ایران قابل قیاس نیست ولی روش کار را میخوام مقایسه کنم
    کتابها و منابعی که میگید خیلی هاش ممنوع بوده و اتفاقا همین ممنوعیت هاست که کار را خراب کرد ، توقعی که شما دارید درست است ولی شرایطش فراهم نبود
    درود

بدون شک مدیریت بحران شاه اشکال داشت ان هم اشکالات اساسی

ولی بینی و بین الله ، (همونطور که خودتون هم به درستی اشاره کردین جنس مخالفان در دو کشور متفاوت بود ) با کسی مثل مسعود رجوی میشه مفاهمه ، مذاکره ، معانقه و...کرد !!!

کسی که امروز بر همه مسلم شده(البته : معما چو حل گشت آسان شود--شاید خود ماها اگه 40-30 سال سنمون بیشتر بود، قبل از 57 ،هوادار دو آتیشه رجوی میبودیم !!! ولی شاه این درک رو داشت که اینا چه جانورانی هستند ) ، در جنایت و وطن فروشی به صدام حسین ،بی نظیره !!!

قطعا و بدون شک شاه مشکل داشت ، ولی مشکل اصلی از شاه نبود. مشکل اصلی از ما مردم و بیسوادی مون بود
    چه یک کارگر ساده ، چه آن مهندس مرحوم معروف که در کتابش اسلام و ریاضیات رو بهم ارتباط میداد
    -----------
    البته بی انصافی است که یه موضوع دیگه رو هم نگیم
    حدود 3 دهه قبل از یکی از دوستان عموی بنده که بسیار مسن و در جوانی از فعالان میدانی طرفدار دکتر مصدق هم بودند ، حضورا شنیدم که گفت : از مهندس بازرگان پرسیدم شماها با این معلوماتی که دارید چطور فریب خوردید؟ ایشون پاسخ داد : با این سن م تا حالا ندیده بودم مجتهد دروغ بگه !!
    آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/23, 14:20.

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5633

تا دیدم شاهنشاه خیلی کسل هستند، مقداری از قصه‌های زمان مصدق که در آن وقت واقعاً غصه بود برایشان تعریف کردم که منجمله مدیر یک روزنامه مصدقی را در مشهد که فکر می‌کنم نام خوشه یا سنبله داشت و به زن من فحاشی کرده بود به وسیله مرحوم محمدرفیع خان خزاعی تربتی که از اقوام من بود در مشهد دزدیدم و محمدرفیع خان او را برای من به بیرجند فرستاد.

?در بین راه میخ طویله‌ای به مقعد او فرو کرده بودند که واقعاً خیلی باعث ناراحتی من هم از لحاظ انسانی و هم از لحاظ اینکه مبادا بمیرد شد. بالاخره آن قدر او را نگاه داشتیم و معالجه کردم تا مصدق افتاد. شاهنشاه خیلی خندیدند و قدری از وضع کسالت درآمدند.

?یادداشت‌های اسدالله علم، ج2، ص259

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

تاثیر گذارترین عکس تاریخ که برنده جایزه پولیتزر شد ..‌.

?بحران قحطی سال ۱۹۹۴ در سودان؛

?کوین کاتر(عکاس این عکس) به خاطر کمک نکردن به کودک، تحت فشار افکار عمومی قرار گرفت و بعد از سه ماه خودکشی کرد

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5633

? برگشت زدن چک صیادی
          ??♦️
          ?زمانی که به بانک میرین و #صاحب حساب وجهی درحساب نداره چندتا راه برای #برگشت زدن چک دارین
          ?اگه #صادر کننده چک #وجه اندازه مبلغ چک رونداشته باشه و درحسابش مبلغ کمتری وجود داره میتونین اون مبلغ کمتر رو دریافت کنین وبابت بقیه، #تقاضای صدور گواهی عدم پرداخت بگیرین.(برگشت بزنین).
          ?همچنین میتونین اون مبلغ کم رو نقد نکنین و از بانک برای تمام وجه #گواهی عدم پرداخت بگیرید.(کل چک رو برگشت بزنین).
          ?در#گواهی عدم پرداخت ، مشخصات صادرکننده چک و دارنده چک با وجه چک و #کدرهگیری ثبت میشه.
          ?پس ازگرفتن گواهی عدم پرداخت یا بعد از برگشت زدن چک ، میتونین برای وصول چک ازطریق #دادگاه یا اداره ثبت اسناد #علیه صادرکننده چک اقدام بکنین.
          ?اگه قصد دارین علیه صادر کننده #اجراییه بگیرین میتونین ازطریق دادگستری یا اداره ثبت اقدام بکنین.
          ?باصدوراجرایی فقط میتونین #وجه چک رو تقاضا کنید و
          نمیتونین #خسارت تاخیر و مطالبه بکنین.
          ?اگه علیه صادرکننده چک #اجراییه صادر بشه، ۱۰روز به طرف مهلت داده میشه تا مبلغ چک رو پرداخت کنه.
          ?اگه تو این ۱۰روز اقدامی نکنه،یکی از #اموال ثبت شده طرف به #فروش میرسه و مبلغ #معادل وجه چک به دارنده پرداخت میشه.
          ?اگه دارنده چک علاوه بر وجه چک،خسارت تاخیردرپرداخت رو بخواد باید از طریق #دادگاه اقدام بکنه.

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2081

در اصل توسط afshinamin پست شده است View Post
            البته بی انصافی است که یه موضوع دیگه رو هم نگیم
            حدود 3 دهه قبل از یکی از دوستان عموی بنده که بسیار مسن و در جوانی از فعالان میدانی طرفدار دکتر مصدق هم بودند ، حضورا شنیدم که گفت : از مهندس بازرگان پرسیدم شماها با این معلوماتی که دارید چطور فریب خوردید؟ ایشون پاسخ داد : با این سن م تا حالا ندیده بودم مجتهد دروغ بگه !!
            در یک مدرسه دینی مسیحیان ، یک شاگرد ساده لوح به نام جوزف بود
            شاگردان معمولاً باهاش شوخی میکردند و سر به سرش میگذاشتند
            یک روز کشیش مدرس ، دیرتر از موقع وارد کلاس شد ، جورف علت تاخیر را پرسید
            کشیش برای شوخی گفت در حیاط مدرسه یک خر پرنده بود که سوالی داشت
            جوزف برای دیدن خر به حیاط مدرسه رفت . موقع برگشت همه خندیدند
            ازش سوال کردند که خر پرنده دروغه ، چرا باور کردی ؟

جوزف گفت
            برای من ، وجود یک خر پرنده سخنگو ( و محقق!)
            بسیار باورپذیرتر از اینه که یک کشیش بخواهد دروغ بگوید !

.
            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• مگنوس کارلسن
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1627

در اصل توسط MOSTAFAVI پست شده است View Post
              تا دیدم شاهنشاه خیلی کسل هستند، مقداری از قصه‌های زمان مصدق که در آن وقت واقعاً غصه بود برایشان تعریف کردم که منجمله مدیر یک روزنامه مصدقی را در مشهد که فکر می‌کنم نام خوشه یا سنبله داشت و به زن من فحاشی کرده بود به وسیله مرحوم محمدرفیع خان خزاعی تربتی که از اقوام من بود در مشهد دزدیدم و محمدرفیع خان او را برای من به بیرجند فرستاد.

?در بین راه میخ طویله‌ای به مقعد او فرو کرده بودند که واقعاً خیلی باعث ناراحتی من هم از لحاظ انسانی و هم از لحاظ اینکه مبادا بمیرد شد. بالاخره آن قدر او را نگاه داشتیم و معالجه کردم تا مصدق افتاد. شاهنشاه خیلی خندیدند و قدری از وضع کسالت درآمدند.

?یادداشت‌های اسدالله علم، ج2، ص259
              ازهیچ کار زشتی نمیشه گذشت....چه شاه باشه...چه علم باشه...چه مدیر روزنامه ای باشه که به زن علم....فحش داده....
              چه رهبری باشه که دخترهارا قبل از اعدام...از باکرگی نجات بده....
              چه..رهبری باشه که...وقتی میشنوه...دختربلوچ رو یه نظامی...بهش تجاوز کرده...میگه...برید مولوی عبدالحمید را بی آبرو کنید....چون نیروی منو بی آبرو کرده....
              چه رئیس اطلاعات آغا باشه...که فروهرهارو بکشه...
              بعد...آغا دستور بدن...زن سعیدامامی روشکنجه کنید بفرستین...رو اینترنت همه ببینن....
              چه قتلهای محفلی کرمان باشه....که همه قاتلها آزاد شدن...
              چه سعید طوسی باشه...که آغا به کار عظیمشون خندیدند
              چه سیلی عنابستانی به سربازوظیفه شناس باشه...
              چه کش ندادنهای رهبری باشه...
              چه سیسمونی گیت باشه...
              چه کشتار معترضان باشه....
              چه آدمهایی باشن که یه میخ طویله را یادشون نمیره...اما اینهمه جنایت وکشتاروقساوت را...یا نمیبینن...یا میبینن وخودشونومیزنن به ندیدن

نظر

• مرغ سحر
                عضو عادی
                • May 2022
                • 62

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                ازهیچ کار زشتی نمیشه گذشت....چه شاه باشه...چه علم باشه...چه مدیر روزنامه ای باشه که به زن علم....فحش داده....
                چه رهبری باشه که دخترهارا قبل از اعدام...از باکرگی نجات بده....
                چه..رهبری باشه که...وقتی میشنوه...دختربلوچ رو یه نظامی...بهش تجاوز کرده...میگه...برید مولوی عبدالحمید را بی آبرو کنید....چون نیروی منو بی آبرو کرده....
                چه رئیس اطلاعات آغا باشه...که فروهرهارو بکشه...
                بعد...آغا دستور بدن...زن سعیدامامی روشکنجه کنید بفرستین...رو اینترنت همه ببینن....
                چه قتلهای محفلی کرمان باشه....که همه قاتلها آزاد شدن...
                چه سعید طوسی باشه...که آغا به کار عظیمشون خندیدند
                چه سیلی عنابستانی به سربازوظیفه شناس باشه...
                چه کش ندادنهای رهبری باشه...
                چه سیسمونی گیت باشه...
                چه کشتار معترضان باشه....
                چه آدمهایی باشن که یه میخ طویله را یادشون نمیره...اما اینهمه جنایت وکشتاروقساوت را...یا نمیبینن...یا میبینن وخودشونومیزنن به ندیدن
                بله از هیچ کار زشتی نمیشه گذشت
                مثلا به یک کاربر دیگه به جرم این که مطلبی مخالف عقیدت بگه فحاشی کنی.بدون اینکه بشناسیش به خانواده و ناموسش توهین کنی.
                زنان محجبه رو مسخره کنی و تهمت جهاد نکاح بزنی.
                فضای تاپیک رو به قدری مسموم کنی که خیلی از کاربرها برای اینکه
                مورد فحاشی و لجن پراکنی قرار نگیرن اینجا ننویسن و خودت بمونی
                و سه چهار آیدی دیگه که به بالاترین مقام تا دین و عقیده دیگران توهین کنید و زیر پستهای همدیگه رو لایک کنید
                بله کار زشت زشته از هرکس که میخواد باشه

نظر

• AK119
                  عضو عادی
                  • Sep 2020
                  • 275

سلام علیکم
                  به زودی زود این سایت هم تعطیل وبسته خواهد شد. دلیل ان هم پاتوق البانی نشینای کمپ است که بدون مدرک حرف زده وافترا می بندند

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2081

ایرانیا ! در این شبِ بی‌دَر چگونه‌ای؟
                    از ظالمی به ظالمِ دیگر ، چگو‌نه‌ای؟!

ای خسته از تعفّنِ شاهانِ سلطه‌ور!
                    حالی در این فضای معطر ، چگو‌نه‌ای؟!

ای شانه‌ات سبک شده از رنجِ تاج و تخت!
                    امروز زیرِ پایه‌ی منبر ، چگونه‌ای؟!

‌از کشتیِ شکسته رها کرده خویش را،
                    بر تخته‌پاره مانده شناور ، چگونه‌ای؟!

ای گاوِ چاقِ خویش به دَر بُرده از مسیل!
                    با هفت گاوِ گُشنه‌ی لاغر ، چگونه‌ای؟!

ای از قفس پریده به شوقِ رهاشدن!
                    در باغ با شکستگیِ پر ، چگونه‌ای؟!

هان ای زنِ گُریخته از شویِ بدسرشت!
                    افتاده زیرِ یوغِ دو شوهر ، چگونه‌ای؟!

از زیرِ خاک رفته برون همچو مارِ گنج،
                    مغبون نشسته بر زبَرِ زَر ، چگونه‌ای؟!

ای کُلفَتِ رهاشده از خانِ خانگی!
                    همسایه را کنون شده نوکر ، چگونه‌ای؟!

از "باختر" رها شده اندر خیالِ خویش،
                    افتاده گیرِ قُلدُرِ خاور ، چگونه‌ای؟!

ای خلقِ خسته از سگکِ کفشِ داریوش!
                    زیرِ سُمِ جنابِ سکندر ، چگونه‌ای؟!

ای مرغِ پرکشیده از آن شاخه‌ی فقیر!
                    پَرکَنده بر زغالِ صنوبر ، چگونه‌ای؟!

از یک فریب گشته رها، این زمان بگو...
                    حیران میانِ مکرِ مُکرّر ، چگونه‌ای؟!

زین پیش هرچه بود تنی بود و گردنی،
                    بر نیزه‌ی گداخته، ای سر ، چگونه‌ای؟!

ای شاکی از زمین و زمان! حُکم حُکمِ توست،
                    اینک بگو به کسوتِ داور ، چگونه‌ای؟!

ای از جهان شناخته چاهی و چاله‌ای!
                    یک عُمر در مدارِ مدوّر ، چگونه‌ای؟!

برما گذشت نیک و بدِ روزگار و رفت...
                    تا بینمت که در صفِ محشر چگونه ای .

(حسین جنتی)

.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• مگنوس کارلسن
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1627

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
                      بله از هیچ کار زشتی نمیشه گذشت
                      مثلا به یک کاربر دیگه به جرم این که مطلبی مخالف عقیدت بگه فحاشی کنی.بدون اینکه بشناسیش به خانواده و ناموسش توهین کنی.
                      زنان محجبه رو مسخره کنی و تهمت جهاد نکاح بزنی.
                      فضای تاپیک رو به قدری مسموم کنی که خیلی از کاربرها برای اینکه
                      مورد فحاشی و لجن پراکنی قرار نگیرن اینجا ننویسن و خودت بمونی
                      و سه چهار آیدی دیگه که به بالاترین مقام تا دین و عقیده دیگران توهین کنید و زیر پستهای همدیگه رو لایک کنید
                      بله کار زشت زشته از هرکس که میخواد باشه
                      اگه منظورت منم...دروغ میگی...من هم زنم...هم خواهرهام...هم مادرم...محجبه هستند....پس اگر توهینی به زنان محجبه کرده باشم...اولش به خانواده خودم بوده...
                      بارهاگفتم...من به هیچ انسانی توهین نمیکنم...اینم یه دروغ دیگه....
                      بریم سر اون قسمت که فرمودین...به بالاترین مقام...لطفا اون بالاترین مقام...رامعرفی کنین...من بالاتر از انسان...مقامی نمیشناسم که بخوام بهش توهین کنم...واینو به کرات گفتم...اگه منظور شما شخص خاصی هست...بفرمایین تا درموردش بحث کنیم...
                      اما جایی که فرمودین به "دین وعقیده"دیگران توهین کرده ام...در این فقره..تنها.بارها"شبهاتی"مطرح کردم...که به نظرم رسیده بوده....حالا اگه شماپاسخی براش نداشتین...یا ...اگه نقدی بوده وشمانتونستین ...جوابیه بر اون نقد داشته باشین....یا اصولا بحث درباره دین را ...توهین به عقیده دیگران میدونین...مشکل وعامل اصلی خود شما...یافرهنگ وعقیده شماست....من درمورد حجاب...باخانمم هم صحبت میکنم....دلایل خودم را برای بی ارزش بودن آن می آورم...وایشون هم دلایل خودشون را دارند برای حفظ حجاب....درمورد دو دخترم...هنوز کوچک هستند....اما من اختیار انتخاب حجاب رابه خودشان واگذار خواهم کرد....هرتصمیمی هم که بگیرند ...بهش احترام میگذارم....
                      اما...اگه توجامعه ای که من عضوی از آن هستم...کسی دیگری را مجبور به پذیرش عقیده خود کند....دستور دهدکه مثل من فکر کن...ازعقیده من پیروی کن....خودت انصاف بده...که من به عقیده او بی احترامی کرده ام یا..او به عقیده امثال من توهین کرده است....وآیا چنین عقیده ای شایسته احترام...هست یانه....
                      اون بیشرفی که گلوله به چشم دختران میزند...ان بی همه چیزی که برای قدرت وثروت...همه را زیر پا له میکند...ایا به عقیده شما ...انسان است...وشایسته توهین نیست؟....

نظر

• گنجشک
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jun 2022
                        • 1307

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                        از قدیم گفتند

تا عاقل بیاد گدار رو پیدا کنه ، دیوونه از آب رد شده

عاقل یاد گرفته در مواجهه با مسائل ، عقلانی رفتار کنه
                        خوب نگاه کنه ، اندازه گیری کنه ، بسنجه ، مشورت کنه
                        تحقیق و تفحص کنه و...
                        خلاصه که بی‌گدار به آب نزنه

اما دیوونه ، عقل که نداره ،
                        صرفاً از بُعد جسمی و حیوانی خودش برای حل مسائل استفاده میکنه

گاهی دیوونه ، عاقل رو به چالش میکشه
                        مثلاً معروفه که
                        یک دیوونه سنگی در چاهی میندازه ، هزار عاقل نمیتونه درش بیاره

----------------------------

در سیاست گاهی نیاز به استفاده از این بعد حیوانی است
                        مخصوصاً در قوای نظامی
                        ما سرباز عاقل نمی‌خواهیم ، سرباز شجاع و مطیع و معتقد لازم داریم
                        برای این کار نیاز به عقل‌زدایی و دیوانه‌سازی داریم
                        ماشین‌آلات مخصوص عقل‌زدایی هم داریم
                        معروف‌ترینش مذهب هست
                        من با خودِ مذهب کاری ندارم ولی در مورد استفاده ابزاری از آن در سیاست
                        برای تسخیر جامعه و مدیریت اذهان عمومی
                        تا کنون هیچ چیزی بهتر از مذهب ، به سیاستمداران کمک نکرده
                        اختصاصاً ، اسلامی سازی جامعه ، کمک میکنه جامعه توی مشتت باشه
                        و این میتونه در دو سطح ملی یا بین‌المللی صورت بگیره
                        استقرار حکومتهای دینی در کشورهای غنی یا ژئوپلیتیک
                        و پروژه داعش و طالبان و... از این دست است.
                        وقتی نیاز به عملیات استشهادی (انتحاری) باشه
                        فکر نمیکنم افراد زیادی حاضر باشند به خاطر پول خودشونو منفجر کنند
                        اما یک با یک سخنرانی آخوندی ، میشه هزاران نفر را راهی جبهه کرد
                        این اگه در خدمت دفاع از منافع ملی باشه که باید به اون آخوند جایزه داد !
                        ولی گاهی برای منافع حزبی و سیاسی است
                        که اصطلاحاً بهش استحمار دینی میگن .

درود جناب احسانی
                        هدفم بررسی فلسفه سیاسی موضوع هست .

قوای نظامی را گفتید شجاع و کاربلد باید باشه و در عین حال فعالیت سیاسی هم نداشته باشه ، تقریبا در همه جا همینگونه است حتی ارتش خودمان هم اجازه فعالیت سیاسی نداره.

اما رابطه فرد سیاس (صاحب قدرت ) با قوای میدانی اش به چه نحوه است ،
                        رابطه 2 طرفه است یا
                        اونا برا این کار می کنن یا
                        اینا برا اونا کار می کنن

و این افراد می تونن خواسته ای هم داشته باشند ؟ ( منظور خواسته تاثیر گذار و ریل گذار و حاکمیتی است )

و اصولا رابطه های این ها چگونه است

مثلا ناپلون عملا دلسوز قوای فرانسه است ( نگید نیست بالاخره نیروهاش هستن ) نیروهای فرانسه هم ازشان بپرسی برای چه کسی شمشیر میزنی میگن ناپلون

نه ناپلون می تونه بره ریل گذار انگلیس و ارتش انگلیس بشه ، و نه یک انگلیس صاحب قشون فرانسوی

=========
                        سوال اصلی همون مورد بالا هست ، این موضوعی جداس.

آسید روح الله واقعا فرد بزرگی بوده ، که ارتش شاهنشاهی و نیروی هوایی خودجوش تحت امرش درمیان و حاضرن بخاطرش شهید بشن ( بلحاظ فلسفه سیاسی بنظرم خیلی میشه روش کار کرد اگر جوو اجازه بده )

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2726

در اصل توسط AK119 پست شده است View Post
                          سلام علیکم
                          به زودی زود این سایت هم تعطیل وبسته خواهد شد. دلیل ان هم پاتوق البانی نشینای کمپ است که بدون مدرک حرف زده وافترا می بندند
                          آخه چرا؟
                          اگر شما بدانید چه لذتی ما می‌بریم در تیرانا ....حقوقمون رو میگیریم...چای و قلیون و صبحانه و ناهار و شام هم فراهم هست...مریم جان هم قول دادند خوب کار کنیم آخر ماه افزایش حقوق هم داشته باشیم
                          ...................
                          آخرش ما نفهمیدیم...شاه پرست هستیم یا مجاهد!!!!؟؟؟؟

نظر

• afshinamin
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 4495

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                            ایرانیا ! در این شبِ بی‌دَر چگونه‌ای؟
                            از ظالمی به ظالمِ دیگر ، چگو‌نه‌ای؟!

ای خسته از تعفّنِ شاهانِ سلطه‌ور!
                            حالی در این فضای معطر ، چگو‌نه‌ای؟!

ای شانه‌ات سبک شده از رنجِ تاج و تخت!
                            امروز زیرِ پایه‌ی منبر ، چگونه‌ای؟!

‌از کشتیِ شکسته رها کرده خویش را،
                            بر تخته‌پاره مانده شناور ، چگونه‌ای؟!

ای گاوِ چاقِ خویش به دَر بُرده از مسیل!
                            با هفت گاوِ گُشنه‌ی لاغر ، چگونه‌ای؟!

ای از قفس پریده به شوقِ رهاشدن!
                            در باغ با شکستگیِ پر ، چگونه‌ای؟!

هان ای زنِ گُریخته از شویِ بدسرشت!
                            افتاده زیرِ یوغِ دو شوهر ، چگونه‌ای؟!

از زیرِ خاک رفته برون همچو مارِ گنج،
                            مغبون نشسته بر زبَرِ زَر ، چگونه‌ای؟!

ای کُلفَتِ رهاشده از خانِ خانگی!
                            همسایه را کنون شده نوکر ، چگونه‌ای؟!

از "باختر" رها شده اندر خیالِ خویش،
                            افتاده گیرِ قُلدُرِ خاور ، چگونه‌ای؟!

ای خلقِ خسته از سگکِ کفشِ داریوش!
                            زیرِ سُمِ جنابِ سکندر ، چگونه‌ای؟!

ای مرغِ پرکشیده از آن شاخه‌ی فقیر!
                            پَرکَنده بر زغالِ صنوبر ، چگونه‌ای؟!

از یک فریب گشته رها، این زمان بگو...
                            حیران میانِ مکرِ مُکرّر ، چگونه‌ای؟!

زین پیش هرچه بود تنی بود و گردنی،
                            بر نیزه‌ی گداخته، ای سر ، چگونه‌ای؟!

ای شاکی از زمین و زمان! حُکم حُکمِ توست،
                            اینک بگو به کسوتِ داور ، چگونه‌ای؟!

ای از جهان شناخته چاهی و چاله‌ای!
                            یک عُمر در مدارِ مدوّر ، چگونه‌ای؟!

برما گذشت نیک و بدِ روزگار و رفت...
                            تا بینمت که در صفِ محشر چگونه ای .

(حسین جنتی)

.
                            خیلی عامیانه بخوام بگم

یاد این جمله آقای صدا(ابراهیم حامدی) افتادم

اون عقبیا حال میکنن !؟!!؟!/:.yead.:/من کت مو دربیارم ؟!!؟
                            آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2023/06/23, 19:46.

نظر

• afshinamin
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 4495

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                              اگه منظورت منم...دروغ میگی...من هم زنم...هم خواهرهام...هم مادرم...محجبه هستند....پس اگر توهینی به زنان محجبه کرده باشم...اولش به خانواده خودم بوده...
                              بارهاگفتم...من به هیچ انسانی توهین نمیکنم...اینم یه دروغ دیگه....
                              بریم سر اون قسمت که فرمودین...به بالاترین مقام...لطفا اون بالاترین مقام...رامعرفی کنین...من بالاتر از انسان...مقامی نمیشناسم که بخوام بهش توهین کنم...واینو به کرات گفتم...اگه منظور شما شخص خاصی هست...بفرمایین تا درموردش بحث کنیم...
                              اما جایی که فرمودین به "دین وعقیده"دیگران توهین کرده ام...در این فقره..تنها.بارها"شبهاتی"مطرح کردم...که به نظرم رسیده بوده....حالا اگه شماپاسخی براش نداشتین...یا ...اگه نقدی بوده وشمانتونستین ...جوابیه بر اون نقد داشته باشین....یا اصولا بحث درباره دین را ...توهین به عقیده دیگران میدونین...مشکل وعامل اصلی خود شما...یافرهنگ وعقیده شماست....من درمورد حجاب...باخانمم هم صحبت میکنم....دلایل خودم را برای بی ارزش بودن آن می آورم...وایشون هم دلایل خودشون را دارند برای حفظ حجاب....درمورد دو دخترم...هنوز کوچک هستند....اما من اختیار انتخاب حجاب رابه خودشان واگذار خواهم کرد....هرتصمیمی هم که بگیرند ...بهش احترام میگذارم....
                              اما...اگه توجامعه ای که من عضوی از آن هستم...کسی دیگری را مجبور به پذیرش عقیده خود کند....دستور دهدکه مثل من فکر کن...ازعقیده من پیروی کن....خودت انصاف بده...که من به عقیده او بی احترامی کرده ام یا..او به عقیده امثال من توهین کرده است....وآیا چنین عقیده ای شایسته احترام...هست یانه....
                              اون بیشرفی که گلوله به چشم دختران میزند...ان بی همه چیزی که برای قدرت وثروت...همه را زیر پا له میکند...ایا به عقیده شما ...انسان است...وشایسته توهین نیست؟....
                              احسنت به این روحیه و والا منشی شما
                              ----------------------------

بی شرف تر از اون را رو می کنند تا اولی کم رنگ شود !!!!میگن اینا دروغ گفتن که چشم شون رو ساچمه زدیم !!!

نظر

• EURASIA
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1253

...جناب مگنوس کارلسن گرامی

مرسی از بابت معرفی فیلم لایو

دیشب فیلم را که معرفی کردید دیدم

چون من تا حدودی زیاد فیلم نگاه می کنم واگه تعریف نباشه سلیقه ام بد نیست

فیلم در کل این معایب را داشت:

مورد تحسین منتقدان سینما در کل قرار نگرفت

نور پردازی بیش از حد کم بود نمی دانم مریوط به سه بعدی بودنش است یا ... به هر حال چشم را اذیت می کرد

بیش از حد بر صحنه های جسمی و سکس زوم کرده بود

این فیلم برای ما ایرانیان در کل خوب نیست چرا؟

چون ما درگیر حکومت .... هستیم دیدن این فیلم ها بیشتر ما را یاد نداشته هامون می اندازد و به صورت کلی سبب کاهش اعتماد به نفس میشه ( یعنی انها در حالی خوشی و ما درگیر خطرناک ترین حکومت دینی هستیم
                                یعنی بر خلاف فیلمهایی که در ان به ما یاد میده تلاش و کوشش کنیم و موفقیت را از درون بیافرینیم بیشتر ما را عقده ایی می کند!!!!

این فیلمها برای خود غربی ها هم خوب نیست
                                نقش اول فیلم جوانی به نام مورفی
                                دانشجوی رشته سینما
                                امریکایی مقیم فرانسه
                                با دو زن به نام الکترا و ...همزمان دوست و عشق دارد
                                خوب این از کجا نان می خورد.. کارش چیست.... همش سکس و خوشی...!!

این جور فیلمها
                                اتفاقا روی نسل جدید هم اثرات بد می گذاره
                                فرهنگ غرب که اساسا سخت کوشی و شجاعت زیر بنای ان است را خوب معرفی نمی کند
                                و به انها میگه غرب یعنی خوشی ... همش سکس ....

اما محاسنش:

از کلیشه ها دست بر داشت که عشق یعنی دوست داشتن
                                فیلم به صراحت می گه عشق یعنی ... !!

مرسی از شما
                                آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/06/23, 20:30.
                                زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

در حال کار...
                                X