اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • dornaa
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1767

اول یک اختلاسگر اعدام کنید بعد یک اغتشاشگر

نظر

• مرغ سحر
      عضو عادی
      • May 2022
      • 65

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

دادا...سینه چاکان نظام...یکیشون اسده...یکیشون مرغ سحر...یکیشون خوشبین...آخه اینا اصلا میفهمند...بالا شما چی گفتین که نظری داشته باشند....امروز توبرنامه خط قرمز تلویزیون...یکیشون اومده بود از پشت پرده اغتشاشات بگه....میگفت...۲۱ سالگی یکیو کشتم رفتم زندان...بعد توبه کردم با حضرت آقا....انس گرفتم...خانواده مقتول رضایت دا دند...من آزادشدم....پیج اینستاگرامی درست کردم ونشون دادم که اغتشاشگرا....داعشی وتروریست بودند...من توزندان باهاشون آشنا شده بودم....وخیلی تیزم...از رو فحشی که میدن میشناسمشون....اگه فحش مادر بهت دادند..مثلا گفتندزنازاده..میفهمم که ...داعشیند....اگه به دینت فحش دادن...حتما اتئیستند....اکه هم به مادرت..هم به دینت فحش بدن...میفهمم که سلطنت طلبند....
      یارو...تمام دور گردنش تتو بود...شلوارجین ..پاره پوشیده بود...اومده بوداین حرفهارو توصداوسیمای رسمی جمهوری اسلامی میزد....(یاشبکه دو بود...یاشبکه سه)...باهمین صراحت هم حرف میزد....یه قاتل بی سروپای...بی سواد..لات قداره کش.....ذوب در ولایت حضرت آغا...
      میگفت تواین دنیا من فقط حرف یه نفرو قبول دارم...اونم...حضرت آقا....
      اونوقت شما انتظار دارین....اینا به این حرفها واین مستندات...واکنش انسانی بدن؟؟؟؟
      اولا خیلی وقته که اینجا پست نمیزارم.چون چند آیدی
      هتاک ،هرزه دهن و پرمدعای بی سواد تحمل حرف حق رو ندارند.
      در ثانی من بهتر از هرکس دیگه ای میزان فهم و درک خودم رو می دونم. پس خیلی بیجا میکنی که در مورد
      فهم و درک دیگران نظر میدی.
      سوما مطالب شما و دوستان هم فکر شما از نظر تحلیلی و واقعگرا بودن بسیار سطحی هست و البته خواندنش برای تحلیل شخصیت افراد ساده لوح و کم اطلاعی که فقط تحلیل‌های آب دوغ خیاری شبکه های ماهواره ای رو بلغور می‌کنند خالی از لطف نیست.

نظر

• علیرضا۱۲۳
        عضو فعال
        • Sep 2022
        • 2973

الان در نهایت خویشتن داری و رعایت ادب به سر میبرم
        یک مشت جیره خور هر روز وقیح تر می‌شوند
        حیف از ما مردم که با این خادمان کفتار پیر هم کلام بشویم!!!!

نظر

• مگنوس کارلسن
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1847

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post

اولا خیلی وقته که اینجا پست نمیزارم.چون چند آیدی
          هتاک ،هرزه دهن و پرمدعای بی سواد تحمل حرف حق رو ندارند.
          در ثانی من بهتر از هرکس دیگه ای میزان فهم و درک خودم رو می دونم. پس خیلی بیجا میکنی که در مورد
          فهم و درک دیگران نظر میدی.
          سوما مطالب شما و دوستان هم فکر شما از نظر تحلیلی و واقعگرا بودن بسیار سطحی هست و البته خواندنش برای تحلیل شخصیت افراد ساده لوح و کم اطلاعی که فقط تحلیل‌های آب دوغ خیاری شبکه های ماهواره ای رو بلغور می‌کنند خالی از لطف نیست.
          جناب مرغ سحر....من نه صحبت از درک وفهم شما کردم..نه سوادشما..نه نظرتحلیلی و ساده لوحی وکم اطلاعی واین حرفایی که میزنی....گفتم ادمهایی مثل شما که بعداز کشتن ۳هزار نفر از هموطنان پیر وجوان(البته به آمارخودتون)....هنوز دم از حرف حق میزنید وکشتن اینها رو توجیه میکنید...معنی بعضی از کلمات مثل شرف و وجدان و این چیزهای کاملا بی ارزش وسطحی وکم محتوا رو متوجه نمیشین...معانی عمیقی تو ذهنتون هست که مابیسوادها درکشو نداریم....کشتن که دیگه باسوادو بی سواد نمیشناسه....پرمدعاوکم مدعا نمیشناسه...دکترومهندس نمیخواد...یه ادم بی همه چیز وبی وجدان..میخواد...دیگه چی گفتم که اینقدر ناراحت شدی....اون حرف حقی که من ودوستان همفکر من طاقت شنیدنش رو نداریم چی بوده...که شما نزدین....احتمالا این بوده که این دوسه هزار نفر که کشتین...تروریست بودند...خوب باشه...حرف حقتون قبول....اگه چیز دیگه ایه..بگین..بشنویم...شاید قبول کردیم....

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1767

جناب مرغ سحر....من نه صحبت از درک وفهم شما کردم..نه سوادشما..نه نظرتحلیلی و ساده لوحی وکم اطلاعی واین حرفایی که میزنی....گفتم ادمهایی مثل شما که بعداز کشتن ۳هزار نفر از هموطنان پیر وجوان(البته به آمارخودتون)....هنوز دم از حرف حق میزنید وکشتن اینها رو توجیه میکنید...معنی بعضی از کلمات مثل شرف و وجدان و این چیزهای کاملا بی ارزش وسطحی وکم محتوا رو متوجه نمیشین...معانی عمیقی تو ذهنتون هست که مابیسوادها درکشو نداریم....کشتن که دیگه باسوادو بی سواد نمیشناسه....پرمدعاوکم مدعا نمیشناسه...دکترومهندس نمیخواد...یه ادم بی همه چیز وبی وجدان..میخواد...دیگه چی گفتم که اینقدر ناراحت شدی....اون حرف حقی که من ودوستان همفکر من طاقت شنیدنش رو نداریم چی بوده...که شما نزدین....احتمالا این بوده که این دوسه هزار نفر که کشتین...تروریست بودند...خوب باشه...حرف حقتون قبول....اگه چیز دیگه ایه..بگین..بشنویم...شاید قبول کردیم....
            سلام اخوی

چه فایده یگوش دره گوش دیگه دروازست دادا

نظر

• استاد متفکر بزرگ
              عضو عادی
              • Nov 2025
              • 59

.ایرانی مثل یه بچه پولداره بین اینا....نفت داره...ثروت داره...منابع عظیم معدنی واقلیم چهارفصل وسیع داره....بایدهم نسبت به چشم روشنهای مو زرد...کمتر کار کنه بیشتر حال کنه...این طبیعیه....
              اما وقتی پول این بچه پولدار رو...یه عده بی همه چیز صاحب میشن...مست میشن...میخوان اسراییلو بزنن..آمریکا روبزنن....پول بادآورده که باید خرج عشق وحال مردم بشه را به زشت ترین صورت ممکن...به بادمیدن....اونوقت یه استاد متفکر بزرگ...ازتوش در میاد...که حرف رو هرجور بخواد...میفهمه (یا وانمود میکنه که میفهمه)....ملتفتی که....
              همه آدمای دنیا باید جلوی ایرانی وایسن تاکمر خم بشن که یه ایرانی بهشون فقط نگاه کنه....اما افسوس...
              پول باد آورده. عشق و حال. عزیزان من اگر چارچوب فکری اپوزیسیون همین نگاه سطحی باشه، که مردم نباید دنباله‌رو چنین تفکری بشن. کشور با خیال‌پردازی اداره نمی‌شه، با واقعیت‌های سخت اقتصادی اداره می‌شه.
              یادمه یه بار با یکی از همین اپوزیسیون ها بحث می‌کردم. ازش پرسیدم دقیقاً مشکل و دلیل مخالفتت چیه؟ بدون مکث گفت: من می‌خوام مثل خارجی‌ها زندگی کنم؛ یه بنز و یه BMW توی پارکینگ خونه دوبلکس با باغ داشته باشم. کار نکنم، همش مهمونی و پارتی ووو

بهش گفتم دوست من، تصویری که از خارج توی ذهنت ساختی بیشتر شبیه اینستاگرام و زندگی سلبریتی‌هاست تا واقعیت جوامع غربی. اون‌طرف دنیا بخش بزرگی از مردم دارن با وام، اجاره‌های سنگین، کار چندشیفتی و استرس اقتصادی زندگی می‌کنن. رفاهِ ویترینی رو نباید با زندگی واقعی قاطی کرد.

نظر

• pournikdast
                ستاره‌دار(2)
                • Oct 2020
                • 538

در اصل توسط استاد متفکر بزرگ پست شده است View Post

پول باد آورده. عشق و حال. عزیزان من اگر چارچوب فکری اپوزیسیون همین نگاه سطحی باشه، که مردم نباید دنباله‌رو چنین تفکری بشن. کشور با خیال‌پردازی اداره نمی‌شه، با واقعیت‌های سخت اقتصادی اداره می‌شه.
                یادمه یه بار با یکی از همین اپوزیسیون ها بحث می‌کردم. ازش پرسیدم دقیقاً مشکل و دلیل مخالفتت چیه؟ بدون مکث گفت: من می‌خوام مثل خارجی‌ها زندگی کنم؛ یه بنز و یه BMW توی پارکینگ خونه دوبلکس با باغ داشته باشم. کار نکنم، همش مهمونی و پارتی ووو

بهش گفتم دوست من، تصویری که از خارج توی ذهنت ساختی بیشتر شبیه اینستاگرام و زندگی سلبریتی‌هاست تا واقعیت جوامع غربی. اون‌طرف دنیا بخش بزرگی از مردم دارن با وام، اجاره‌های سنگین، کار چندشیفتی و استرس اقتصادی زندگی می‌کنن. رفاهِ ویترینی رو نباید با زندگی واقعی قاطی کرد.
                سلام و عرض ادب...
                حدود 60 درصد مراجعان بنده مهاجران ایرانی ساکن خارج از کشور هستند...
                حدود 30 تا 40 تا از اونها رو حداقل چندساله میشناسم و شناخت تقریبا دقیقی ازشون دارم....
                از ایسلند تا دبی تا روسیه و اسپانیا و فرانسه و ایتالیا و غیره....
                از بسیاری از طیف های شغلی از مغازه فست فودی تا دکترای انرژی اتمی و خلاصه همه طیف؛ البته اکثرا نخبه و تحصیلکرده....
                شاغلان رشته های تخصصی که حداقل چندسالی از مهاجرتشان گذشته واقعا در رفاه نسبی هستند با ماهی 700 دلار استرالیا بنز سری اس 2022 از دم قسط میخرند، حداقل سالی یک یا دو سفر خارجی دارند و تقریبا تمام موارد مرتبط با معیشت را تامین دارند، بله در بخش مرکزی شهرهای بزرگ اروپایی و برخی شهرهای کانادا و آمریکا مسکن تورم زیادی داشته اما هنوز هم در شهرهای حومه و کم جمعیت تر به راحتی خانه های مناسب با قیمت مناسب، یافت میشود و کسی هم خانه اشتراکی ندارد!
                اما افرادی که به تازگی مهاجرت کرده اند و بعضا هنوز به زبان کشور مقصد تسلطی ندارند و تخصص شان تاییدیه نگرفته است و مشاغل کاملا جنرال و سطح پایین دارند، کاملا طبیعی است چند سال ابتدایی در سختی باشند اما باز هم به شرط اشتغال زن و شوهر مخارج را پاس میکنند و هر 2، 3 سال یکبار با پس اندازشان در شهرهای کوچک ایران زمینی یا اپارتمانی میخرند....
                حالا شما به بنده پاسخ بده؛ بله به دلیل هاب انرژی بودن، سوخت و انرژی در ایران ارزان است اما آیا تمام مخارج زندگی در سوخت و انرژی خلاصه میشود؟؟؟
                با میانگین اجاره 40 تا 50 میلیون تومان در بسیاری شهرهای بزرگ و مواد غذایی که در یک بازه شش ماهه حدود 200 درصد افزایش قیمت داشته و گاها برخی اقلام از قیمت جهانی هم بالاتر عرضه میشود؛ آیا حتی به فرض اشتغال زن و شوهر با هم و حتی به فرض شغل تخصصی واقعا وضع مردم در ایران چگونه است؟
                با مدرک دکتری تخصصی حدود 15 ساله کار مشاوره میکنم، ماهی 144 کیس میبینم و با 2 تا بچه هنوز توی یکی از دهات استان گیلان نزدیک انزلی؛ مستاجرم، برای اضافه کردن 300 میلیون پول پیش تا همین چند هفته پیش گرفتار بودم؛ برای یک اپارتمان 110 متری؛ تازه با فاصله 3 کیلومتری از یک شهر 20 هزار نفری (رضوانشهر) 750 میلیون پول رهن داده ام....
                کشوری که بر اساس بسیاری داده های آماری بیش از حد 7 درصد تمام منابع زمینی و زیرزمینی و معدنی و غیره رو در اختیار دارد به جایی رسانده اید که هر روز رکورد یک کثافتی را میزند؛ یک روز رکورد تورم، یک روز رکورد قیمت مرغ و گوشت؛ یک روز رکورد بی ارزش شدن پول ملی،....
                مردم کشوری که در بسیاری از متغیرهای اقتصادی از بسیاری از کشورهای منطقه بالاتر بوده اند رو بعد از کاهش 20 هزار برابری ارزش پول ملی؛ به وضعیت گدایی ماهی یک میلیون صدقه انداخته اید، بعد هم به جای اینکه روزی هزار بار از این بی کفایتی بمیرید؛ باز از مردم طلبکارید، اونها رو اسرافکار و تنبل خطاب میکنید....

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2297

در اصل توسط عباس انصاری پست شده است View Post
                  زمان برای دیپلماسی از هرنوع ان بین ایران و امریکا پایان یافته و گزینه ای جز جنگ باقی نمانده است !
                  چه اینکه طرفین هیچ وجه اشتراکی بین خواسته های خود نمی بینند .

واقعیتی تلخ اما قطعی !
                  درود
                  سیاست‌گذاری با برنامه‌ریزی فرق داره
                  50 سال پیش سیاست‌گذاری شد که پهلوی بره
                  بعد دادند دست برنامه ریزان ، براش برنامه‌ریزی کنند
                  که چگونه این سیاست رو اجرا کنند‌ .
                  الان هم ظاهراً چوب‌خط اینها پر شده
                  اینو ، خودشون هم فهمیدند که دیگه رفتنی هستند
                  یا خلع‌سلاح میشه و شش ماه دیگه با یک بهونه دیگه حمله و تمااااام
                  یا همین الان پاش می‌ایسته میره تا آخر خط
                  و کار رو تمام میشه
                  پس حق داره که موشکی رو خودش با دست خودش نده
                  ترجیح میده اسلحه در دست بمیره تا اینکه با دستهای بالا

-----------------------------

و البته میشه از یک زاویه دیگه به قضیه نگاه کرد ؛

ترامپ استاد معامله هست و در ایران
                  کتابهای معامله‌گری ترامپ به زبان فارسی به فروش میره
                  ترامپ کارشو بلده :
                  با لشکر کشی های غول‌آسا و افزایش خواسته های خود
                  اینطوری القاء میکنه که دیگه هیچ راهی جز جنگ باقی نمانده
                  مخصوصاً که از نقطه ضعف طرف آگاه است یعنی
                  میل شدید به ادامه حکومت کردن و حفظ نظام و نارضایتی مردم ،
                  طوری که اگه به پشتوانه موشک‌های خود ، جنگ را انتخاب کند
                  با اتفاقات اخیر ، از پشتوانه مردمی که لازمه جنگه ، تهی شده...
                  درست در لحظات آخر قبل از حمله محتوم ،
                  یک پیشنهاد جدید میذاره روی میز
                  و طرف ایرانی از خدا خواسته ، اونو امضاء می‌کنه
                  ( اصطلاحاً به مرگ می‌گیره که تب راضی بشه ! )
                  که این میتونه یک کنسرسیوم نفتی شبیه 70 سال پیش باشه
                  و ظاهراً حرفش هم مطرح شده (بدون سند)
                  ایران گفته مشارکت و سرمایه‌گذاری
                  آمریکا گفته نه ، فقط انحصار !

​​​​​​A2.jpg
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1767

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post

درود
                    سیاست‌گذاری با برنامه‌ریزی فرق داره
                    50 سال پیش سیاست‌گذاری شد که پهلوی بره
                    بعد دادند دست برنامه ریزان ، براش برنامه‌ریزی کنند
                    که چگونه این سیاست رو اجرا کنند‌ .
                    الان هم ظاهراً چوب‌خط اینها پر شده
                    اینو ، خودشون هم فهمیدند که دیگه رفتنی هستند
                    یا خلع‌سلاح میشه و شش ماه دیگه با یک بهونه دیگه حمله و تمااااام
                    یا همین الان پاش می‌ایسته میره تا آخر خط
                    و کار رو تمام میشه
                    پس حق داره که موشکی رو خودش با دست خودش نده
                    ترجیح میده اسلحه در دست بمیره تا اینکه با دستهای بالا

-----------------------------

و البته میشه از یک زاویه دیگه به قضیه نگاه کرد ؛

ترامپ استاد معامله هست و در ایران
                    کتابهای معامله‌گری ترامپ به زبان فارسی به فروش میره
                    ترامپ کارشو بلده :
                    با لشکر کشی های غول‌آسا و افزایش خواسته های خود
                    اینطوری القاء میکنه که دیگه هیچ راهی جز جنگ باقی نمانده
                    مخصوصاً که از نقطه ضعف طرف آگاه است یعنی
                    میل شدید به ادامه حکومت کردن و حفظ نظام و نارضایتی مردم ،
                    طوری که اگه به پشتوانه موشک‌های خود ، جنگ را انتخاب کند
                    با اتفاقات اخیر ، از پشتوانه مردمی که لازمه جنگه ، تهی شده...
                    درست در لحظات آخر قبل از حمله محتوم ،
                    یک پیشنهاد جدید میذاره روی میز
                    و طرف ایرانی از خدا خواسته ، اونو امضاء می‌کنه
                    ( اصطلاحاً به مرگ می‌گیره که تب راضی بشه ! )
                    که این میتونه یک کنسرسیوم نفتی شبیه 70 سال پیش باشه
                    و ظاهراً حرفش هم مطرح شده (بدون سند)
                    ایران گفته مشارکت و سرمایه‌گذاری
                    آمریکا گفته نه ، فقط انحصار !

​​​​​A2.jpg
                    گذرزمان همه مسائل را حل وروشن مینماید

ماکه 47 سال صبرکردیم این 6ماه ویکسالم روش

نظر

• ریسعلی دلواری
                      عضو فعال
                      • Dec 2022
                      • 1974

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post

سلام و عرض ادب...
                      حدود 60 درصد مراجعان بنده مهاجران ایرانی ساکن خارج از کشور هستند...
                      حدود 30 تا 40 تا از اونها رو حداقل چندساله میشناسم و شناخت تقریبا دقیقی ازشون دارم....
                      از ایسلند تا دبی تا روسیه و اسپانیا و فرانسه و ایتالیا و غیره....
                      از بسیاری از طیف های شغلی از مغازه فست فودی تا دکترای انرژی اتمی و خلاصه همه طیف؛ البته اکثرا نخبه و تحصیلکرده....
                      شاغلان رشته های تخصصی که حداقل چندسالی از مهاجرتشان گذشته واقعا در رفاه نسبی هستند با ماهی 700 دلار استرالیا بنز سری اس 2022 از دم قسط میخرند، حداقل سالی یک یا دو سفر خارجی دارند و تقریبا تمام موارد مرتبط با معیشت را تامین دارند، بله در بخش مرکزی شهرهای بزرگ اروپایی و برخی شهرهای کانادا و آمریکا مسکن تورم زیادی داشته اما هنوز هم در شهرهای حومه و کم جمعیت تر به راحتی خانه های مناسب با قیمت مناسب، یافت میشود و کسی هم خانه اشتراکی ندارد!
                      اما افرادی که به تازگی مهاجرت کرده اند و بعضا هنوز به زبان کشور مقصد تسلطی ندارند و تخصص شان تاییدیه نگرفته است و مشاغل کاملا جنرال و سطح پایین دارند، کاملا طبیعی است چند سال ابتدایی در سختی باشند اما باز هم به شرط اشتغال زن و شوهر مخارج را پاس میکنند و هر 2، 3 سال یکبار با پس اندازشان در شهرهای کوچک ایران زمینی یا اپارتمانی میخرند....
                      حالا شما به بنده پاسخ بده؛ بله به دلیل هاب انرژی بودن، سوخت و انرژی در ایران ارزان است اما آیا تمام مخارج زندگی در سوخت و انرژی خلاصه میشود؟؟؟
                      با میانگین اجاره 40 تا 50 میلیون تومان در بسیاری شهرهای بزرگ و مواد غذایی که در یک بازه شش ماهه حدود 200 درصد افزایش قیمت داشته و گاها برخی اقلام از قیمت جهانی هم بالاتر عرضه میشود؛ آیا حتی به فرض اشتغال زن و شوهر با هم و حتی به فرض شغل تخصصی واقعا وضع مردم در ایران چگونه است؟
                      با مدرک دکتری تخصصی حدود 15 ساله کار مشاوره میکنم، ماهی 144 کیس میبینم و با 2 تا بچه هنوز توی یکی از دهات استان گیلان نزدیک انزلی؛ مستاجرم، برای اضافه کردن 300 میلیون پول پیش تا همین چند هفته پیش گرفتار بودم؛ برای یک اپارتمان 110 متری؛ تازه با فاصله 3 کیلومتری از یک شهر 20 هزار نفری (رضوانشهر) 750 میلیون پول رهن داده ام....
                      کشوری که بر اساس بسیاری داده های آماری بیش از حد 7 درصد تمام منابع زمینی و زیرزمینی و معدنی و غیره رو در اختیار دارد به جایی رسانده اید که هر روز رکورد یک کثافتی را میزند؛ یک روز رکورد تورم، یک روز رکورد قیمت مرغ و گوشت؛ یک روز رکورد بی ارزش شدن پول ملی،....
                      مردم کشوری که در بسیاری از متغیرهای اقتصادی از بسیاری از کشورهای منطقه بالاتر بوده اند رو بعد از کاهش 20 هزار برابری ارزش پول ملی؛ به وضعیت گدایی ماهی یک میلیون صدقه انداخته اید، بعد هم به جای اینکه روزی هزار بار از این بی کفایتی بمیرید؛ باز از مردم طلبکارید، اونها رو اسرافکار و تنبل خطاب میکنید....
                      خوب چه اهمیتی داره اینها دوست دارند حکومت کنند و هر چقدر گرسنه بیشتر خدم و حشم و نوکر بیشتر
                      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• گنجشک
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jun 2022
                        • 1383

(آیه 143)- بعد از جنگ بدر و شهادت پرافتخار جمعی از مسلمانان عده‌ای در جلسات می‌نشستند و پیوسته آرزوی شهادت می‌کردند که ای کاش این افتخار در میدان بدر نصیب ما نیز شده بود، مطابق معمول در میان آنها جمعی صادق بودند و عده‌ای متظاهر و دروغگو، اما چیزی طول نکشید که جنگ وحشتناک احد پیش آمد، مجاهدان راستین با شهامت جنگیدند و شربت شهادت نوشیدند و به آرزوی خود رسیدند اما جمعی از دروغگویان هنگامی که آثار شکست را در ارتش اسلام مشاهده کردند از ترس کشته شدن فرار کردند، این آیه آنها را سرزنش می‌کند، می‌گوید: «و شما تمنّای مرگ (و شهادت در راه خدا) را پیش از آن که با آن رو برو شوید می‌کردید، سپس آن را با چشم خود دیدید در حالی که به آن نگاه می‌کردید» و حاضر نبودید به آن تن در دهید، چقدر میان گفتار و کردار شما فاصله است! (وَ لَقَدْ کُنْتُمْ تَمَنَّوْنَ الْمَوْتَ مِنْ قَبْلِ أَنْ تَلْقَوْهُ فَقَدْ رَأَیْتُمُوهُ وَ أَنْتُمْ تَنْظُرُونَ).

۱۴۳ آل عمران
                        خواهیم دید چه می شود

لعنت الله علی الظالمین.
                        in god we trust

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2297

خوب درستش هم همینه ....یعنی قاعدتا باید کاناداییه...یا المانیه...هم بیشتر کارکنن...هم تویه اپارتمان ۴تایی زندگی کنن....اما برایرانی نباید اینجوری باشه...ایرانی مثل یه بچه پولداره بین اینا....نفت داره...ثروت داره...منابع عظیم معدنی واقلیم چهارفصل وسیع داره....بایدهم نسبت به چشم روشنهای مو زرد...کمتر کار کنه بیشتر حال کنه...این طبیعیه....
                          اما وقتی پول این بچه پولدار رو...یه عده بی همه چیز صاحب میشن...مست میشن...میخوان اسراییلو بزنن..آمریکا روبزنن....پول بادآورده که باید خرج عشق وحال مردم بشه را به زشت ترین صورت ممکن...به بادمیدن....اونوقت یه استاد متفکر بزرگ...ازتوش در میاد...که حرف رو هرجور بخواد...میفهمه (یا وانمود میکنه که میفهمه)....ملتفتی که....
                          همه آدمای دنیا باید جلوی ایرانی وایسن تاکمر خم بشن که یه ایرانی بهشون فقط نگاه کنه....اما افسوس...
                          درود مگنوس جان
                          فرمایش شما صحیح است
                          ولی به نظرم زیادی کاربردی نیست
                          میشه از یک زاویه دیگه هم به قضیه نگاه کرد...

یکی از ریشه‌ها و انگیزه‌ها و اهداف وقوعِ
                          انقلاب شکوهمند اسلامی این بوده که
                          بچه‌های فقیر و بی‌خانمان و کارتن‌خواب‌...
                          پدرِ پولدار اون بچه طفل معصوم را کشتند
                          و اموال ارثیه شو بالا کشیدند
                          و این را جزء درآمد شغلی خود محسوب کردند
                          شغل شریف جنایتکاری و زرنگ بازی و مادرقهوه‌ای !
                          خلاصه که پول رو به جیب زدند
                          و بچه خودشون رو فرستادند خارج برای عشق و حال...

بعد به این بچه یتیم گفتند :

« تو چون بچه یتیم هستی ، طبیعیه که فقیر باشی
                          باید دعا کنی تا یکی شب‌جمعه خیرات بهت بده ،
                          تو چون پدر نداری که برات خرج کنه باید خودت کار کنی
                          و البته کودکِ‌کار درآمد زیادی نداره و همیشه گرسنه است
                          باید کمتر بخوری و بیشتر کار کنی و خدا رو شا‌کر باشی
                          چون بابایی نداری که سر ماه حقوق بگیره و خرج تو کنه
                          و البته هیچ ارثیه ای هم از پدرت به جا نمونده...»

هم در انقلاب 57 و هم امروز ، دعوا سر این نیست که
                          من نمی‌تونم با فقر سر کنم ، بلکه مدعای دعاوی اینه که
                          این پول خزانه ، مال مردمه و باید خرج مردم بشه
                          اگه منابعی در کشور نبود ، کسی هم مدعی نبود
                          ولی حالا که هست ،
                          همه آحاد ملت خودشون رو مالک و مُحِق و سهیم می‌دونند
                          ولی ارباب قدرت معتقده که
                          منابع باید بر اساس قدرت تقسیم بشه
                          یعنی اشراف و آقازادگان چون قدرت بیشتری دارند
                          سهم بیشتری از بیت‌المال مسلمین دارند
                          ولی گرسنگان و پابرهنگان و رعایا و کارگران و برده ها
                          چون هیچ قدرتی ندارند ، هیچ سهمی هم ندارند
                          همین حداقل حقوق و یارانه را هم
                          صدقه سر بچه‌هاشون خیرات میدند به مردم !

ابوسفیان هم بیت المال را به اشراف مکه میداد
                          ولی از برده ها بیگاری می‌کشید
                          و پیامبری که اومده بود این رسم را براندازه
                          و مولایی که در پرداخت بین اشراف و ایتام فرق نمی‌گذاشت
                          و ملتی که به امید عدالت علوی و اسلامی انقلاب کردند
                          و اسلامگرایانی که پیرو سنت حضرت ابوسفیان و معاویه علیهما السلام ! هستند

« و چه بسیار است عبرت‌دهندگان ،
                          و چه اندک است عبرت‌گیرندگان ! »

نظر شما خیلی ایده‌آلیستی هست
                          ولی تجربه تاریخی معمولاً اینچنین بوده که
                          قومی پابرهنه به تمدنی طلاکاری شده حمله می‌کنند
                          اینها میشن سید و سرور و اونها میشن غلام و موالی...
                          الان هم همونه ، فقط ظاهرش کمی شیک‌تر شده

شاعر می‌فرماید :
                          پول ما رو دزدیدند .... دارند باهاش پز میدند !

​​​​​​
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• dornaa
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1767

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post

درود مگنوس جان
                            فرمایش شما صحیح است
                            ولی به نظرم زیادی کاربردی نیست
                            میشه از یک زاویه دیگه هم به قضیه نگاه کرد...

یکی از ریشه‌ها و انگیزه‌ها و اهداف وقوعِ
                            انقلاب شکوهمند اسلامی این بوده که
                            بچه‌های فقیر و بی‌خانمان و کارتن‌خواب‌...
                            پدرِ پولدار اون بچه طفل معصوم را کشتند
                            و اموال ارثیه شو بالا کشیدند
                            و این را جزء درآمد شغلی خود محسوب کردند
                            شغل شریف جنایتکاری و زرنگ بازی و مادرقهوه‌ای !
                            خلاصه که پول رو به جیب زدند
                            و بچه خودشون رو فرستادند خارج برای عشق و حال...

بعد به این بچه یتیم گفتند :

« تو چون بچه یتیم هستی ، طبیعیه که فقیر باشی
                            باید دعا کنی تا یکی شب‌جمعه خیرات بهت بده ،
                            تو چون پدر نداری که برات خرج کنه باید خودت کار کنی
                            و البته کودکِ‌کار درآمد زیادی نداره و همیشه گرسنه است
                            باید کمتر بخوری و بیشتر کار کنی و خدا رو شا‌کر باشی
                            چون بابایی نداری که سر ماه حقوق بگیره و خرج تو کنه
                            و البته هیچ ارثیه ای هم از پدرت به جا نمونده...»

هم در انقلاب 57 و هم امروز ، دعوا سر این نیست که
                            من نمی‌تونم با فقر سر کنم ، بلکه مدعای دعاوی اینه که
                            این پول خزانه ، مال مردمه و باید خرج مردم بشه
                            اگه منابعی در کشور نبود ، کسی هم مدعی نبود
                            ولی حالا که هست ،
                            همه آحاد ملت خودشون رو مالک و مُحِق و سهیم می‌دونند
                            ولی ارباب قدرت معتقده که
                            منابع باید بر اساس قدرت تقسیم بشه
                            یعنی اشراف و آقازادگان چون قدرت بیشتری دارند
                            سهم بیشتری از بیت‌المال مسلمین دارند
                            ولی گرسنگان و پابرهنگان و رعایا و کارگران و برده ها
                            چون هیچ قدرتی ندارند ، هیچ سهمی هم ندارند
                            همین حداقل حقوق و یارانه را هم
                            صدقه سر بچه‌هاشون خیرات میدند به مردم !

ابوسفیان هم بیت المال را به اشراف مکه میداد
                            ولی از برده ها بیگاری می‌کشید
                            و پیامبری که اومده بود این رسم را براندازه
                            و مولایی که در پرداخت بین اشراف و ایتام فرق نمی‌گذاشت
                            و ملتی که به امید عدالت علوی و اسلامی انقلاب کردند
                            و اسلامگرایانی که پیرو سنت حضرت ابوسفیان و معاویه علیهما السلام ! هستند

« و چه بسیار است عبرت‌دهندگان ،
                            و چه اندک است عبرت‌گیرندگان ! »

نظر شما خیلی ایده‌آلیستی هست
                            ولی تجربه تاریخی معمولاً اینچنین بوده که
                            قومی پابرهنه به تمدنی طلاکاری شده حمله می‌کنند
                            اینها میشن سید و سرور و اونها میشن غلام و موالی...
                            الان هم همونه ، فقط ظاهرش کمی شیک‌تر شده

شاعر می‌فرماید :
                            پول ما رو دزدیدند .... دارند باهاش پز میدند !

​​​​
                            باسلام

لطفا نام شاعررا عنایت بفرمایید🕵

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2973

ذبیج‌الله مجاهد» سخنگوی دولت طالبان اعلام کرد که در صورت تعرض به جمهوری اسلامی ایران، مردم افغانستان انواع حمایت و همبستگی را با ایران نشان خواهند داد.

ذبیح‌الله مجاهد روز -یکشنبه- گفت: «اگر جمهوری اسلامی ایران با هرگونه تجاوزی مواجه شود، مردم افغانستان اشکال مختلف همبستگی و حمایت را از برادران ایرانی خود ارائه خواهند کرد».

وی همچنین تأکید کرد که ایران در جنگ ۱۲روزه پیروز شده و توانایی دفاع از خود در برابر هرگونه حمله را دارد.

داعش و طالبان و القاعده و حکومت اسلامی!!!
                              کاملا همخوانی دارید!!!

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2973

ما داغدار خون‌های ریخته‌شده در فتنه دی هستیم/ خطرناک‌تر از ناو، سلاحی است که می‌تواند آن را به قعر دریا بفرستد

خانواده های داغدار روزی هزار بار لعن و نفرینت می‌کنند..نیازی نیست تو داغدار باشی
                                ۳۷ سال هم هست در مورد ناو داری حرف مفت میزنی!!! مرد باش و یک موشک شلیک کن سمت همین ناو
                                یاوه گوی و متوهم ۸۷ ساله!!!

نظر

در حال کار...
                                X