اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahramkhaliran
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 891

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    ازلایکایی که زیر پست خورده...به نظر میرسه دست کم نصف کاربرای تاپیک...نوشته های من بی ارزش وسبک میدونند...بریم ادامه بدیم به پستهای سبک وبی ارزش..
    احتمالا هستند معدود کاربرانی که به برخی ازنوشته ها وزنی بدن...
    زمانی ..مارین لوپن..با سخنرانیهای اتشین وملی گرایانه داشت فرانسه را تحریک میکرد که از باورهای جهانی به باور ملی شیفت بدن...امانوئل مکرون..رفت باهمه اونوریها..ها..وسطیها...اینوریا...ریخت روهم...خلاصه نگذاشت راستها...ببرن...
    به نظرم اینکه...مذهب را..کاملا به کنار گذاشتند..وفقط..برشعارهای ملی مانور میدن....بزرگترین اشتباه جناح راسته...مردم مذهبی...هم وحشیتر وهم پاکارتر وهم ساده تر از اونی بودن که نشون میدن... مثلا..شایعه میکردن که خامنه ای نمیتونه خودشو بشوره...پس نجسه...یا چون مکه نمیره از اسلام خارج شده...باور نمیکنید چه موج عجیبی بین خودشون راه میفتاد....میتونستن این حرفها رو از زبون یه مرجع تقلید مخالف یا اصلا ایت الله...بدون مدرک..بیان کنند...یه فتوا مثل میرزای شیرازی صادر میکردن...نامه شون رو درهم میپیچید....شما نمیدونید چه قدرتی داره...مذهب..وچه قدرتی داره خرافات همراه با مذهب.....
    نمیدونید چه طوفانی درجامعه به پا میشد..اگه مثلا شاهزاده...دوجمله عربی میگفت...دوکلمه نهج البلاغه میخوند....اما برعکس...کاملا مذهب وقدرتش رو نادیده گرفتند....درجامعه ای که۱۴۰۰سال زیر یوغ خرافات بودند...یک شبه..نمیشه...باورهای مردم رو عوض کرد...
    قدرت مذهب خیلی زیاده...ازنقطه ضعف مردم میشد نقطه قوت ساخت...متاسفانه..تبدیل مردم عادی به دوقطبی...نقطه قوت حکومت است...واتفاقا..تبدیل دوقطبی به چند قطبی...نقطه ضعف اصلی جناح راست محسوب میشه.....
    حتی در صورت انقلاب..وپیروزی ....بازهم این دوقطبی...نه تنها باعث تکثر وتحزب نمیشه...بلکه به ویرانی ودشمنی بیشتر منجرخواهدشد
    سلام
    شماکتاب مسلمانان(قرآن)رانه خوانده ای ویااگرخوانده ای همچون ابلیس می فرماییدای خالق من ،من ازتوبیشترمی فهمم!

نظر

• bahramkhaliran
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 891

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post

در این متن چند نکته مطرح کردید که واقعا نتونستم بیتفاوت باشم ، فقط قبلش بگم که نمیدانم فقط برایتان تعداد لایک و دیسلایک مهم است یا جهتش هم مهم است؟ اینکه چند کاربر عرزشی و بسیجی که همیشه در حال دیسلایک به مطالب ما منتقدها هستند همراستای مطالب شما قرار گرفته و فقط همانها برایتان لایک و کف میزنند میتواند به شما این مهم را یادآوری کند که دیدگاهتان به کدام طرف تعلق دارد ؟

بگذریم به مطلبی که گفتید برسم :

اولا که بر خلاف ادعای شما اتفاقا همین چند روز پیش شاهزاده درباره قشر مذهبی صحبتی کرد و از آنها خواست که برای نجات مذهب خودشون باید پیشقدم باشند ولی با زبان ایرانی برای ایرانی ، ملت دارد انقلاب میکند از دست همین افرادی که عربی صحبت میکنند و نهج البلاغه می خوانند و از آن طرف به مردم شلیک میکنند.

کدام دو قطبی ؟ بانو فاطمه سپهری بعنوان یک نمونه فرد کاملا مذهبی و چادری که در زندان رژیم است یک پادشاهیخواه آشکار است ، ببینید مردم بی دین چطور او را ستایش میکنند و احترام میگذارند اما به فردی چون نرگس محمدی با تمام پشتیبانی کشورهای غربی از او پشت میکنند.

من افرادی چون شما را به اندازه خود حکومت و ایادی اش در پرورش جهل و دروغ و فریب و ریا مقصر میدانم ، موجوداتی همچون پزشکیان قاتل ، نمایندگان هزار چهره مجلس ، دبیر های ریاکار ، همه و همه محصول خاستگاه افرادی چون شما هستند که بر این باور و محور هستید که با عربی حرف زدن و نهج البلاغه خواندن هر موجود بیوطن و بی هویت و بی ارزش و حتی جنایتکاری میتوان طوفانی از فریب و خدعه در جامعه ایجاد کرد و قشر بیسواد و گمراه مذهبی را به سمت خود جلب کرد! من نمیگم ، این شما هستید که می گویید مذهبی ها را میتوان با دو جمله نهج البلاغه و کلمات فرهنگ بیگانه یارگیری کرد! ( درست خلاف متن قبلی خودتان علیه شاهزاده و یارگیری ! )
      کل این قیام و انقلاب و خیزش ایرانیان در برابر چنین تفکری است که انتظار فریب در جامعه مذهبی را زنده نگه میدارد و از دل آن پزشکیان و دبیر ها بیرون میزند ، ایرانیانی که در حال برگشت به اصل خود هستند حال بیایند صرفا برای بازی قدرت، مذهبی ها را با اصول و روشی که متضاد با هویت و خواستگاهشان هست فریب دهند؟!

از طرفی گفتید یکشبه نمیشه .... کدام یک شبه ؟؟؟
      خیلی بیش از 47 سال است که این تغییر باور و خروج مردم از یوغ خرافات شروع شده ، اگر شما هنور دز یوغش مانده ای این مشکل شماست ، جامعه و نسل آگاه و اهل اندیشه سالهاست در حال دگردیسی و تغییر بوده ، چه بسیار انسانهای اندیشمندی که جان خود را به خاطر پرسش از این جهالت از دست داده اند ، هیچوقت فراموش نمیکنم آن بلاگری را که درباره داستان یونس و نهنگ در قرآن پرسش کرده بود و پاسخش را با طناب دار دادند ، کدام یک شب ؟
      شما ظاهرا از دریچه همان حکومتی ها هنوز آنرا میبینید که متوجه این تغییر بزرگ نشده اید.

بله قدرت مذهب در گسترش خرافات و دروغ و خدعه هایش است و چنین قدرت مخربی که آثار خونینش را این روزها میبینیم بسیار زیاد است ولی در ویرانی ، نه آبادانی ، پس برای نسل آگاهی که میخواهد این قدرت کذایی را از صاحبان دروغین آن بگیرد ، کنترل آن قدرت است که اهمیت پیدا میکند نه همراه کردن چنین قدرت تاریک و دروغینی با اهداف روشن و سازنده ایران آزاد

اگر قرار است هر مذهبی با این بهانه ها که چرا برایشان از تریبون های رسمی دیگر عربی و مداحی نمیخوانند و آیه قرآن و نهج البلاغه نمی اورند شاکی باشد و دست به ویرانی و دشمنی بزنند مصداق بارز همان تروریستهای داعشی و طالبانی و ادامه تبهکاری های جمهوری اسلامیست.
      سلام
      ازچادرزنان چه خبر!؟

نظر

• MNB1984
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 393

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post

سلام
        شماکتاب مسلمانان(قرآن)رانه خوانده ای ویااگرخوانده ای همچون ابلیس می فرماییدای خالق من ،من ازتوبیشترمی فهمم!
        حاجی PEDOPHILIE از غیب رسید...

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1201

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
          نظام فعلی ناتوان از به سرانجام رساندن وعده ها و شعارهای انقلابی که به مردم داده بود ،
          ...
          لازم است توضیح دهم در نظام کنونی به شدت مورد ظلم وتبعیض و بی عدالتی قرار گرفتم .
          نقطه قوت پهلوی در حال حاضر ایجاد وحدت نسبی در بین مردمه
          برای گذار از وضعیتی که توش هستیم
          که این خیلی مهمه

درسته عده‌ای هستند که عکس پهلوی رو تو ماه می‌بینند ولی اکثریت جامعه اینگونه نیستند
          و حس میکنم اکثریت مردم اعتقاد دارند که الان در قعر چاه هستیم
          پس ممکنه از چاه دربیایم و بیافتیم تو چاله! ولی برعکسش بعیده!

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2983

نظام فعلی ناتوان از به سرانجام رساندن وعده ها و شعارهای انقلابی که به مردم داده بود ، بوده است و وضعیت کنونی مملکت گواه این مدعاست بنابراین به نظر می رسد دو گزینه بیشتر پیش روندارد یا مثل شوروی تن به اصلاحات اساسی بدهد (که تاکنون نکرده است) و یا با روشهای دیگر عوض شود (دیر و زود دارد اما سوخت وسوز ندارد چون ادامه وضعیت کنونی برای اداره مملکت غیر ممکن است) . اما باید واقع بین بود قرار نیست مردم از چاله دربیایند و در چاه بیفتند . من واقعا نمی توانم درک کنم کدام ویژگی خاص رضا پهلوی را در موقعیتی قرار داده است که برخی فکر می کنند منجی ایران است !!! این آقا در 47سال گذشته چه کرده است؟ مدرک دانشگاهی اش چیه؟ فعالیت سیاسی واجتماعی اش چیه؟ چندتا کتاب و چندتا مقاله چاپ کرده !! واقعا وقتی گوش به سخنانش بدهید متوجه خواهید شد چیزی در چنته ندارد و نقش و ردای رهبری و پادشاهی برای این آقا خیلی گشاده !! هنوز نیامده باعث چند دستگی در جامعه شده است . طرفدارانش بقیه را تهدید می کنند . به نظر من آبی از این برای مردم گرم نمیشه ! اگر روزی روزگاری هم این بتواند با کمک آمریکا و به هر طریقی زمام امور مملکت را در دست بگیرد کشور دچار جنگ داخلی خواهد شد . نگرش ایشون در مورد سایر اقوام گواه این مدعاست . هنوز ایشون نفهمیده است دنیا عوض شده ، شرایط منطقه عوض شده ، فرهنگ جامعه ایرانی و جمعیت کشور تغییر کرده است . و اداره امور کشور مثل 50 سال قبل امکان پذیر نخواهد بود.
            در زبان کوردی یک مثل هست که معنای فارسیش این میشه" آدم گرفتار در چاه از سر ناچاری دست می بره دم سگ را هم بگیره" . اما وضعیت اسفبار کنونی باعث شده برخی فکر کنند که رضا پهلوی منجی است.
            لازم است توضیح دهم در نظام کنونی به شدت مورد ظلم وتبعیض و بی عدالتی قرار گرفتم .
            درود
            بنده نظرم در مورد پهلوی کاملا بر عکس نظر شماست..بحثش هم مفصل بوده و هست..یک مقدارش رو جناب بی‌خبر نوشتند....اما در مورد طرفدارانش نوشتید که تهدید میکنند...طرفداران پهلوی اعضای یک «حزب سیاسی» نیستند که شما بر اساس رفتار برخی از اعضای حزب در مقام و مسولیت های گوناگون در مورد دبیر حزب و یا خود حزب قضاوت کنید..طرفدار پهلوی منطقی و باسواد داریم...آدم بی سواد و بی منطق که تهدید می‌کند هم داریم....پهلوی مسولیتی در قبال تمام رفتار طرفدارانش نداره..خود پهلوی سیاست گفتمان ملی و سازش بین همه اقشار و گروه ها رو در نظر گرفته که قابل قبول هست

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3243

نظام فعلی ناتوان از به سرانجام رساندن وعده ها و شعارهای انقلابی که به مردم داده بود ، بوده است و وضعیت کنونی مملکت گواه این مدعاست بنابراین به نظر می رسد دو گزینه بیشتر پیش روندارد یا مثل شوروی تن به اصلاحات اساسی بدهد (که تاکنون نکرده است) و یا با روشهای دیگر عوض شود (دیر و زود دارد اما سوخت وسوز ندارد چون ادامه وضعیت کنونی برای اداره مملکت غیر ممکن است) . اما باید واقع بین بود قرار نیست مردم از چاله دربیایند و در چاه بیفتند . من واقعا نمی توانم درک کنم کدام ویژگی خاص رضا پهلوی را در موقعیتی قرار داده است که برخی فکر می کنند منجی ایران است !!! این آقا در 47سال گذشته چه کرده است؟ مدرک دانشگاهی اش چیه؟ فعالیت سیاسی واجتماعی اش چیه؟ چندتا کتاب و چندتا مقاله چاپ کرده !! واقعا وقتی گوش به سخنانش بدهید متوجه خواهید شد چیزی در چنته ندارد و نقش و ردای رهبری و پادشاهی برای این آقا خیلی گشاده !! هنوز نیامده باعث چند دستگی در جامعه شده است . طرفدارانش بقیه را تهدید می کنند . به نظر من آبی از این برای مردم گرم نمیشه ! اگر روزی روزگاری هم این بتواند با کمک آمریکا و به هر طریقی زمام امور مملکت را در دست بگیرد کشور دچار جنگ داخلی خواهد شد . نگرش ایشون در مورد سایر اقوام گواه این مدعاست . هنوز ایشون نفهمیده است دنیا عوض شده ، شرایط منطقه عوض شده ، فرهنگ جامعه ایرانی و جمعیت کشور تغییر کرده است . و اداره امور کشور مثل 50 سال قبل امکان پذیر نخواهد بود.
              در زبان کوردی یک مثل هست که معنای فارسیش این میشه" آدم گرفتار در چاه از سر ناچاری دست می بره دم سگ را هم بگیره" . اما وضعیت اسفبار کنونی باعث شده برخی فکر کنند که رضا پهلوی منجی است.
              سلام و عرض ادب و احترام

ضمن تایید فرمایشات حضرتعالی مواردی را عرض میکنم

اینکه عده قلیلی فکر میکنند ایران و ایرانی بازهم مثل گذشته فکر میکنند و این عده قلیل این مردم را میتونن ببرن به گذشته ها عملا و علنا میبینیم که سخت در اشتباه هستند چون مردم دیگه زیر بار هیچ ظلمی نخواهند رفت
              خوشبختانه شکل گیری گروهی و حتی بالاتر از آن در سطوح دانشگاهی شروع شده و از این به بعد رهبریت مبارزات مردمی توسط دانشجویان و دانشگاهیان عزیزمان خواهد بود
              پسگرایی خواست دشمنان این کشور است که از آخور انگلیس تغذیه می‌کنند

ارادت

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3243

دانشگاه تهران: دانشگاه زنده است، امید به جمهوری دموکراتیک زنده استبیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران
                بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران

بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران-۳ اسفند ۱۴۰۴:

دانشگاه زنده است، امید به جمهوری دموکراتیک زنده است

هیچ پیوندی میان دانشگاه و استبداد سابق و لاحق وجود ندارد

امروز بیش از هر زمانی بعد از ریختن خون بهترین و ارزشمندترین هم‌کلاسی هایمان ما دشمن اصلی خود را نظام جنایتکار جمهوری اسلامی می‌دانیم و جنگ ما و هدف ما رسیدن به استقلال و آزادی این سرزمین است.

در شرایطی که دانشگاه در طول تاریخ مبارزات ایران، همواره سنگر آزادی بوده است، بار دیگر شاهد آن هستیم که دست‌های آلوده انحصارطلبی، قصد دارند ساحت مقدس دانشگاه را به جولانگاه واپسگرایی تبدیل کنند.

هدف شوم جریان سلطنت، تأیید استبداد و سلب آزادی و دموکراسی واقعی از فضایی است که باید صدای رسای مردم باشد.

ما جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران، اگر لازم باشد هزار بار اعلام می‌کنیم: دانشگاه سنگر تسخیرناپذیر آزادی است. جولانگه فاشیسم پهلوی و جمهوری اسلامی نیست.

ما که طعم تلخ سرکوب را چشیده‌ایم، هر نوع دیکتاتوری را، چه با «نعلین» چه با «چکمه» قبول نداریم.

شعار ما همان شعار تاریخی ملت ایران است: «نه سلطنت، نه رهبری دموکراسی، برابری».

ما که نام دانشجو را بر روی شانه‌های خود یک مسئولیت اجتماعی می‌دانیم، این برهه از تاریخ کشورمان را یک مسئولیت تاریخی دیده، تا انقلاب دموکراتیک را محقق کنیم و اجازه نمی‌دهیم مسیر خونبار آزادی، به بیراهه استبداد و فرصت‌طلبی منحرف شود.

ما به‌خوبی آگاهیم که اتاق‌های فکر مشترک «پروپاگاندای ولایت» و «بقایای سلطنت»، با بهره‌گیری از صنعت دروغ‌پردازی گوبلزی، قصد دارند واقعیت تکامل‌یافته جامعه ایران را مخدوش کنند و شمع امید مردم ایران برای رسیدن به آزادی را خاموش کنند.

ما جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران اعلام می‌داریم از تبلیغ های فردپرستانه و افراطی جریان سلطنت بیزاریم و در این شرایط سخت اقتصادی این تبلیغات را چون زخمی دیگر بر پیکره رنج کشیده این میهن می‌دانیم.

جریان سلطنت‌طلب می‌خواهد با رنگ و لعاب سوشیال مدیا و جنجال‌های مجازی، هر جنایتی را توجیه کرده و انقلاب مردم ایران را به عقب برانند. اما کور خوانده‌اند!

دانشگاه زنده است، بیدار است و هرگز اجازه نخواهد داد که «مردگان سیاسی تاریخ»، چرخ انقلاب را به عقب برگردانند.

زنده باد ایران- جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1856

مشکل اینه که کسی...اسد-ص...رو توبحثش وارد نمیکنه...حداقل ۲۰درصدجامعه شبیه اسد...هستند...درک دقیق همین دوجمله...تمام تحلیل من از گذشته..حال وآینده کشوراست....اگه شروعش رو قتل کسروی بگیریم...حال رو جمهوری اسلامی....
                  اونوقت..آینده ای میمونه که من به شخصه...نمیتونم بدون آقای اسد تصورش کنم...همه جاهست...اما دیده نمیشه....خطراصلی....

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 3243

هرجا قدرت از دست برود؛ حکومت با خشونت عریان به میدان می‌آید. خشونت که پیروز می‌شود یعنی حکومت با قدرتش خداحافظی کرده است.

در میدان جنگ؛
                    تیرها که به هدف می‌خورند پیروزی قطعی؛ اما در میدان شهر؛ تیرها که به بدن بخورند؛ شکست حتمی هست..."

✍هانا_آرنت

نظر

• MNB1984
                      عضو فعال
                      • Jan 2020
                      • 393

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

سلام و عرض ادب و احترام

ضمن تایید فرمایشات حضرتعالی مواردی را عرض میکنم

اینکه عده قلیلی فکر میکنند ایران و ایرانی بازهم مثل گذشته فکر میکنند و این عده قلیل این مردم را میتونن ببرن به گذشته ها عملا و علنا میبینیم که سخت در اشتباه هستند چون مردم دیگه زیر بار هیچ ظلمی نخواهند رفت
                      خوشبختانه شکل گیری گروهی و حتی بالاتر از آن در سطوح دانشگاهی شروع شده و از این به بعد رهبریت مبارزات مردمی توسط دانشجویان و دانشگاهیان عزیزمان خواهد بود
                      پسگرایی خواست دشمنان این کشور است که از آخور انگلیس تغذیه می‌کنند

ارادت
                      دقیقا نظرت در مورد عده قلیل مثل ارزشمندی خصدراست...
                      نکشیمون پسگرایی...

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1201

مشکل اینه که کسی...اسد-ص...رو توبحثش وارد نمیکنه...حداقل ۲۰درصدجامعه شبیه اسد...هستند...درک دقیق همین دوجمله...تمام تحلیل من از گذشته..حال وآینده کشوراست....اگه شروعش رو قتل کسروی بگیریم...حال رو جمهوری اسلامی....
                        اونوقت..آینده ای میمونه که من به شخصه...نمیتونم بدون آقای اسد تصورش کنم...همه جاهست...اما دیده نمیشه....خطراصلی....
                        خب این "حداقل ۲۰ درصد" شما رو (در مورد سینه چاکان نظام!) .. من خونه پرش، حداکثر ۱۰ درصد هم نمیدونم و خب هیچ آماری نمیشه گرفت که بفهمیم کدومش درسته

بحث مذهبی بودن با سینه چاک نظام بودن قطعا متفاوته
                        میتونی مذهبی باشی و رسول خادم باشی که برای من، بی‌شک از بهترین‌های زمانه‌است

سینه‌چاکان نظام که خط یه آشغال هرزه مثل علیرضا دبیر رو دنبال می‌کنند .. اونقدرها زیاد نیستند

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5224

اگر منظورتان از 20 درصد مذهبی ها هستند که اتفاقا مذهبی ها در حکومت آینده میتوانند به طور واقعی همانند دوران قبل از 57 به امورات مذهبی خودشان برسند ، مذهبی اگر دلش برای مذهبش است که باید در خط مقدم مبارزه باشد مگر آنکه باورمند به جدایی دین از سیاست نیست و در ذهن سودای قدرت گیری مجدد از طریق مذهب را در سر میپروراند که چنین افرادی مذهبی نبوده و نیستند.
                          امثال اسد.ص ها فقط نماینده بسیج و سپاهی ها هستند نه آن مذهبی ها، اسد.ص ها و بحث؟
                          شما خودت هر وقت این چند آی دی حکومتی آمدند و جنایات این رژیم را با مشمئز کننده ترین عبارات توجیه و تفسیر کردند قاطی کردی و آنها را شستی و پهن کردی ، مگر کسی مانع صحبتشان شده ؟ همین آیدی اخیرا آمده یک خط نوشته فقط به دیگران فحاشی کرده و رفته و مخالفان خود و رژیمش را هرزه نامیده!
                          خجالت آوره که شما نگران آنها هستی که تحمل تودهنی خوردن و شنیدن حق و حقیقت در برابر دفاعشان از تاریکی و شر را ندارند،
                          حمایت از قاتلان و توجیه جنایت هم بحث نیست ، خونشویی است، و امثال اینها در رده قاتلین بچه های مردم هستند و امثال شما هم آگاهانه یا نا آگاهانه که هنوز بر من مسجل نیست در مسیر خونشویی و سفیدشویی قاتلان قدم بر میداری، سر جمع 4 درصد جمعیت ایران هم شاید نشوید ، خیلی خودتان و آنها را دست بالا گرفته اید ! 20 درصد؟!

خطر اصلی این هست که امثال شما بیش از آنکه نگران زندگی و خواست نود درصد مظلوم جامعه باشید همانند نازنین بنیادی ها نگران عقوبت آن اقلیت ظالم و قاتل هستید!!
                          خطر اصلی اینست که همین قشری که شما برایشان دل میسوزانید در فردای ایران آزاد و تحت عنوان دموکراسی همچون غده سرطانی اردوغان از دل یک جمهوری سکولار سر بر آورند و مجدد روزگار کشور را به سیاهی و تباهی اسلامی خود بکشانند ، به گمان من اصلا و اصولا یکی از موارد اقبال مردم به سمت پادشاهی مشروطه همین اطمینان از عدم رشد مجدد این غده وخیم سرطانی است.
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5224

دانشگاه تهران: دانشگاه زنده است، امید به جمهوری دموکراتیک زنده استبیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران
                            ...
                            فکر نکنم شما و جریان فکری منتسب به شما آنقدر بیسواد باشد که نفهمد آقای طیب!
                            اولا زمین و زمان میداند شعار پهلوی برمیگرده بعنوان پذیرش ایشان بعنوان رهبری دوران گذار هست و تا زمانیکه صندوق رای برقرار نشده نمیتوانید خزعبلاتی همچون استبداد سلطنتی را به ایشان نسبت دهید.

دوما اگر هم ایشان کاندید پادشاهی شوند به صراحت گفته اند پادشاهی مشروطیه ، سیستم دموکراتیکی مانند ژاپن و سوئد ، نه سلطنت همانند آل سعود

سوم ، با هر شکل و فرضی اگر اکثریت مردم ایران به پادشاهی رای بدهند شمای مخالف موظف به تبعیت از آن هستی مگر آنکه بگویی میزان رای ملت نیست !

من جمهوری دموکرات خواه کم کم دارم به این نتیجه میرسم جمهوری که بخواد همسو با افکار عناد آمیز و سطحی امثال شما شکل بگیره یک چیزی شبیه ترکیه امروزی از آب در میاد و به نظرم باید عمیق تر به همون سیستم پادشاهی مشروطه فکر کنم !
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1856

نه دیگه...نگرفتین ....من دلم برا اسد نمیسوزه...از اسد میترسم...اسد میتونه براساس یه فتوا...یه رودخونه رو مسموم کنه...میتونه بمب به خودش ببنده بره وسط جمعیت..خودشو بترکونه...همون ۱۰درصد که جناب بیخبر گفتند...خودش میشه کل جمعزت یه کشور مثل اسراییل...۱۰میلیون اسد رو ..ول کنید وسط کشور ...میشه همون کشتار دیماه....میشه داعش...میشه حماس..میشه طالبان...تواین دو روز عمر...خیلی چیزا دیدیم...از گذشته ها وتاریخ مثال نمیزنم...اونچه را که دیدیم..همه دیدیم رو میگم...بله..من...اسد رو خیلی دست بالا میگیرم....خیلی زیاد...
                              اما اینکه خودمو دست بالا میگیرم دیگه ازون حرفاست...
                              امثال من برعکس فرمایشتون..خودمونو..خیلی پایین میگیریم...همیشه میترسیم...شاید نه برای خودمون...برای جان دیگران...برای اینکه هیچوقت...توخونه نمیشینیم وبه بقیه..نمیگیم برید جلوی گلوله با دست خالی...امثال من...حتی توانایی قصاص قاتل رو هم نداریم....ماها...بلدنیستیم سرود حماسی بخونیم و ازبالا کشته شدن جوونهاروببینیم و براشون دست بزنیم....ماها خون بچه هارو ...هزینه انقلابمون نمیدونیم...ماها خودمونو خیلی دست پایین میگیریم....

نظر

• MNB1984
                                عضو فعال
                                • Jan 2020
                                • 393

بیانیه جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران-۳ اسفند ۱۴۰۴:

دانشگاه زنده است، امید به جمهوری دموکراتیک زنده است

هیچ پیوندی میان دانشگاه و استبداد سابق و لاحق وجود ندارد

امروز بیش از هر زمانی بعد از ریختن خون بهترین و ارزشمندترین هم‌کلاسی هایمان ما دشمن اصلی خود را نظام جنایتکار جمهوری اسلامی می‌دانیم و جنگ ما و هدف ما رسیدن به استقلال و آزادی این سرزمین است.

در شرایطی که دانشگاه در طول تاریخ مبارزات ایران، همواره سنگر آزادی بوده است، بار دیگر شاهد آن هستیم که دست‌های آلوده انحصارطلبی، قصد دارند ساحت مقدس دانشگاه را به جولانگاه واپسگرایی تبدیل کنند.

هدف شوم جریان سلطنت، تأیید استبداد و سلب آزادی و دموکراسی واقعی از فضایی است که باید صدای رسای مردم باشد.

ما جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران، اگر لازم باشد هزار بار اعلام می‌کنیم: دانشگاه سنگر تسخیرناپذیر آزادی است. جولانگه فاشیسم پهلوی و جمهوری اسلامی نیست.

ما که طعم تلخ سرکوب را چشیده‌ایم، هر نوع دیکتاتوری را، چه با «نعلین» چه با «چکمه» قبول نداریم.

شعار ما همان شعار تاریخی ملت ایران است: «نه سلطنت، نه رهبری دموکراسی، برابری».

ما که نام دانشجو را بر روی شانه‌های خود یک مسئولیت اجتماعی می‌دانیم، این برهه از تاریخ کشورمان را یک مسئولیت تاریخی دیده، تا انقلاب دموکراتیک را محقق کنیم و اجازه نمی‌دهیم مسیر خونبار آزادی، به بیراهه استبداد و فرصت‌طلبی منحرف شود.

ما به‌خوبی آگاهیم که اتاق‌های فکر مشترک «پروپاگاندای ولایت» و «بقایای سلطنت»، با بهره‌گیری از صنعت دروغ‌پردازی گوبلزی، قصد دارند واقعیت تکامل‌یافته جامعه ایران را مخدوش کنند و شمع امید مردم ایران برای رسیدن به آزادی را خاموش کنند.

ما جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران اعلام می‌داریم از تبلیغ های فردپرستانه و افراطی جریان سلطنت بیزاریم و در این شرایط سخت اقتصادی این تبلیغات را چون زخمی دیگر بر پیکره رنج کشیده این میهن می‌دانیم.

جریان سلطنت‌طلب می‌خواهد با رنگ و لعاب سوشیال مدیا و جنجال‌های مجازی، هر جنایتی را توجیه کرده و انقلاب مردم ایران را به عقب برانند. اما کور خوانده‌اند!

دانشگاه زنده است، بیدار است و هرگز اجازه نخواهد داد که «مردگان سیاسی تاریخ»، چرخ انقلاب را به عقب برگردانند.

زنده باد ایران- جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران
                                این جمعی از دنشجویان تهران بنظ کور و کرند یا نونشون توی کور و کر بودن هست...
                                یه ذره بیرون و محوطه دانشگاههارو نگاه بندازن و ببینن متوجه میشن قشر تحصیل کرده چه کسی رو صدا میزندد و چه پرچمی رو بالا می برند...

نظر

در حال کار...
                                X