در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است
View Post
اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی
Collapse
X
-
من به شدت با فرمایش این دوستمون موافقم و و صد البته در مورد نفوذ مذهب در بین مردم ایران که در پستهای قبلی بیان کردندر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
همکاری وسازماندهی گروههای پارتیزانی وچریکی...تحت حمایت...دول بزرگ....متفاوت است با منفعل بودن...ودرسایه تصمیم دیگران نشستن ...هیچ سازماندهی مشخص و عملی...نه برنامه ریزی شده...نه عزمی برایش به وجود آمده.....
فرستادن بچه ها با دست خالی جلوی گلوله...نه جای دفاع که جای بحث دارد....وانتظار حمله خارجی...بدون سازماندهی وتشکیل زیرساختها...هم به همان میزان...
همین الان به خانم های محجبه در جامعه نگاه کنید چادری منظورم نیست اون که تکلیفش معلومه
مذهب متاسفانه در جامعه ما نفوذ شدیدی پیدا کرده خیلی کار و راه مونده تا به ترکیه برسیم
اگر زیر ساختی که مگنوس اشاره کردند برای مبارزه وجود داشت اونموقع امید به تغییر وجود داشت وحتی به تنهایی(بدون جنگ خارجی) حکومت را وادار به تغییرات اساسی میکرد
الان با این وضعیت حتی با حمله شدید هوایی امریکا هیچ تغییر سیاسی رخ نمیده چون مردم نه اپوزوسیون توانا دارند و دست خالی در برابر سلاح محکوم به شکست است
آمریکاییها یک مثلی دارند که میگه هرگز در نبردی که از پیروزی اطمینان نداری وارد نشو
🤔 1🙏 1نظر
-
واقعیتش من نه صرفا خانمهای محجبه! .. بلکه دقیقا خانمهای چادری میشناسم که از بیخ و بن با این حکومت مشکل دارند و مخالفند .. انقدر راحت مردم رو قضاوت نکنیمدر اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
...
همین الان به خانم های محجبه در جامعه نگاه کنید چادری منظورم نیست اون که تکلیفش معلومه
...
👍 2نظر
-
در حال حاظر مردم ما دو دسته شدند
آنهایی که تمایل به رفتن اینها دارند و کسانی که ندارند...اقلیت و اکثریت هم مشخصه!!!
این مسأله ربطی به حمله ترامپ نداره
ربطی به شاهزاده هم نداره...شاهزاده فردا صبح بمیره مطالبات مردم هم باهاش میره زیر خاک!!!؟
ربطی به نوع سرکوب جمهوری اسلامی هم نداره..کسی که تصمیم داشته زیر بار ذلت زندگی نکنه ...گوشش بدهکار این حرفا نیست
و غیره....
با جناب بیخبر موافق هستم..اون حس تنفر در وجودت باید به حد اعلا رسیده باشه
اینها مشروعیت ندارند...الان نروند یکسال دیگه...دو سال دیگه...در چشم تاریخ به اندازه یک پلک زدن هست...مهم اون اراده هست که باید در وجود مردم باشه
👍 5نظر
-
باز هم به نظرم برمیگرده به نگاه و حس شما از وضعیت موجود .. بله، در حالت نرمال احتمالا نباید وارد نبردی شد که از پیروزی اطمینان نداریدر اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post...
آمریکاییها یک مثلی دارند که میگه هرگز در نبردی که از پیروزی اطمینان نداری وارد نشو
ولی اگه تو باتلاقی از لجن و کثافت باشی .. دیگه یه لحظه هم فکر نمیکنی و منتظر نمیشی که شرایط مطمئن و ایدهآل فراهم بشه .. تو فقط دست و پا میزنی و سعی میکنی به هر چیزی آویزون بشی برای نجات
👍 2🤔 1نظر
-
معلومه که من هم مثل شما به مرز خفگی رسیدم و حاظرم با هر هزینه ای ملاها نابود شونددر اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
من از این پست شما متوجه نمیشم که شما ترجیح میدید که آمریکا به ایران حمله کنه یا نه ترجیح میدید توافق بشه
اما ترس من از فردای بعد از پیروزی است که دوباره به همین وضعیت برنگردیم
یعنی این اتفاق شوم برگشت به این وضعیت را در قالبی دیگر نمیتونم تحمل کنم
.
.
در مورد چادر صدالبته من به چادری هم احترام می زارم چون در اعماق خودم سعی و تمرین میکنم که با مخالف خودم هم توان تحمل داشته باشم نه سعی در حذف او.
این یعنی تمرین دموکراسی واقعی
اما قبول بفرمائید چادر نماد وفاداری به این رژیم است
مادر چادری من بعد از سپید شدن موهایش چادر را برادشت.بعد از وقایع مهسا همانطور که مادر شجاع ستار بهشتی چنین کرد
🤔 1👍 1نظر
-
-
این دیگه از اون حرفها بود!در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
شوربختانه بنظر من هم نه برنامه ای هست و نه عزمی نه از سوی پهلوی که حتی یک پیراهن سیاه برای جاوید نامان نپوشید و نه از سوی جمهوریخواهان دموکراتیک
.
جمهوریخواهان دموکرات که دیگه وضعشان خیلی بد تره متاسفانه حتی روی یک نماینده واحد هم اجماع ندارند و فقط حرف های کلی!...
پ.ن:
من احتمال زیاد میدم ترامپ با جمهوری اسلامی توافق کند
شوربختانه از شواهد چنین بر می آید
فعلا بورس و سهام در اولویت قرار میگیره
مگه نمیبینید خود خانواده های جاوید نامها چطور دارن رسوم و آیین سیاه مذهبی را از زندگی و حتی سوگواری هایشان حذف میکنند و به سپیدی و رنگ و آواز نیاکان و اصالت خود باز میگردند؟!
طرف اینهمه سخنرانی کرده در اینباره و داره تلاش میکنه جامعه جهانی را در برابار خونشویی های عراقچی ها و نایاکی هایشان نسبت به این جنایت بیدار و آگاه کنه
یکی میگه چرا پهلوی نهج البلاغه نمیخونه !
شما میگی چرا سیاه نمی پوشه !!
اینها انتظاراتی هست که از افراد شو من میشه داشت ، دقیقا همونهایی که سالهاست دیدیم
لباس سیاه میخواهید هیات دولت اسلامی و خود قاتلان ، همه لباس سیاه پوشیده اند.آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/02/27, 16:14.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
🤔 3👍 3نظر
-
دوست عزیز برگزاری مراسم با سبک و سیاقی که شما می فرمائید برگشت به نیاکان نبوده بلکه دهن کجی به رسوم اسلامی و آخوندی جمهوری اسلامی بودهدر اصل توسط کیوان پست شده است View Post
این دیگه از اون حرفها بود!
مگه نمیبینید خود خانواده های جاوید نامها چطور دارن رسوم و آیین سیاه مذهبی را از زندگی و حتی سوگواری هایشان حذف میکنند و به سپیدی و رنگ و آواز نیاکان و اصالت خود باز میگردند؟!
طرف اینهمه سخنرانی کرده در اینباره و داره تلاش میکنه جامعه جهانی را در برابار خونشویی های عراقچی ها و نایاکی هایشان نسبت به این جنایت بیدار و آگاه کنه
یکی میگه چرا پهلوی نهج البلاغه نمیخونه !
شما میگی چرا سیاه نمی پوشه !!
اینها انتظاراتی هست که از افراد شو من میشه داشت ، دقیقا همونهایی که سالهاست دیدیم
لباس سیاه میخواهید هیات دولت اسلامی و خود قاتلان ، همه لباس سیاه پوشیده اند.
نمیفهمم چرا شما ها دنبال شو من یا بهانه گیری های عجیب غریب هستید
در یکی از مراسم جاوید نامان من خودم شاهد بودم وقتی پیکر او بدرقه میشد پیرهای فامیل لا اله الا الله میگفتند
مادرش در همان میانه فریاد کشید که نگوید نگوید نگید!!!
اگر برداشت شما این بوده از متن من عذرخواهی میکنم
منظورم اینچنین نبود
🤔 1نظر
-
خواهش میکنم 🙏 نیازی به عذرخواهی نیست 🌹در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
دوست عزیز برگزاری مراسم با سبک و سیاقی که شما می فرمائید برگشت به نیاکان نبوده بلکه دهن کجی به رسوم اسلامی و آخوندی جمهوری اسلامی بوده
در یکی از مراسم جاوید نامان من خودم شاهد بودم وقتی پیکر او بدرقه میشد پیرهای فامیل لا اله الا الله میگفتند
مادرش در همان میانه فریاد کشید که نگوید نگوید نگید!!!
اگر برداشت شما این بوده از متن من عذرخواهی میکنم
منظورم اینچنین نبود
من در مورد متن بعدیتان هم میخواستم پاسخی بدهم که منصرف شده بودم تا اینکه دیدم در اینجا خودتان پاسخ آن متن قبل تر خودتان را داده اید.
اینجا که گفتید :
مذهب در همان قشری از جامعه نفوذ کرد که اکنون در رده سنی پیرمردان فامیل قرار میگیرند ، همان قشر همسن رهبران حکومت، این قشر و در این سن از نظر رشد فکری منجمد و بسته و تمام شده اند و قرار نبوده و نیست اینان تغییری کنند ، تغییر در نسلهای جوانتر پدید آمده و نسل به نسل ک جلوتر آمدند بیشتر آگاه شدند و مهم آنها هستند و اکثریت غالب در این نسل از مذهب تحمیلی عبور کرده اند.در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Postمن به شدت با فرمایش این دوستمون موافقم و صد البته در مورد نفوذ مذهب در بین مردم ایران که در پستهای قبلی بیان کردن
مذهب متاسفانه در جامعه ما نفوذ شدیدی پیدا کرده خیلی کار و راه مونده تا به ترکیه برسیم
فلذا ترس شما بی مورد است.آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/02/27, 16:34.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
👍 7🤢 1نظر
-
درود گنجشک جاندر اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
درود بر جناب احسانی
تجربه زیسته بنده چیز دیگری میگه !
البته تاریخ را هم که نگاه کنیم تماماً!!! بر اصالت قدرت هست مخصوصا در بازه زمانی کوتاهی به اندازه طول عمر یک انسان !
بله در بلند مدت علم پیروز میشه بر قدرت ! ولی هر چه بازه زمانی را کوتاه تر بگیریم علم و فهم و شعور در مقابل قدرت هیچ کارایی و اثر بخشی نداره !
=======
شما فرهیخته ترین و عالم ترین فرد را بذار کنار شعبان بی مخ ! خب شعبان بقا پیدا میکنه
گاو هم در کوتاه مدت و در برابر انسان تنها هر چقدر هم که مخ داشته باشه باز پیروز هست (تصویر زیر )
گاوی که شخم میزنه ! در اثر طول زمان رام و اهلی شده و تربیت شده !!! و از مقام گاو بودن افتاده ! انسان های زیادی دست به دست هم دادن و ابزار ساختن و رامش کردن
===========
میگن کیم جون اون و هیتلر و ال مونچو و.... داناترین یا عاقلترین فرد نبودن ! صرفا خشن ترین و منظم ترین نفرات برای سازماندهی کردن بودن
=========
تسلا داناتر از ادیسون تاجر بود ! اما ادیسون روابط پول و قدرت داشت ، تسلا تو فقر بدبختی و انزوا مرد ، ادیسون جنرال الکریک زد و هنوز که هنوزه لامپ روشن میشه ملت صلوات میفرستن!
مثل همیشه از بیان زیبا و حکیمانه شما مشعوف شدم
ولی فکر میکنم در پاسخ به جناب مگنوس سوءتفاهم شده
ایشون میگه یک قشر خاکستری مذهبی مخ تعطیل هستند
هرکس بتونه دل اینها رو به دست بیاره و اینها رو جذب کنه
میتونه سبد رای اینها رو از آن خودش کنه
نکته در اینجاست که هر یک نفر از اینها
که به اردوگاه شما وارد میشه
یک نفر از اردوگاه اسلام ، کسر میشه
از آنجا که قدرت حکومت دینی متکی به اذهان افراد است
آنقدر که دفع این نفرات از اردوگاه اسلام مهمه ،
جذب اونها به اردوگاه مردمی ، مهم نیست.
تاریخ اسلام پر است از
مسلمانانی که بر علیه حاکم اسلامی قیام کردند
و حاکمان اسلامی که مسلمانان را قتل عام کردند
یا هزاران چشم که در یک روز کور کردند
تا بتونند چند صباحی بیشتر از طلاهای خزانه بهرهمند شوند
اگه بگن هرکس قیام کند محارب و خوارج است
این دیگه خیلی خز شده ... چون جواب میده که
اسلامِ واقعی اینی نیست که اینها دارند باهاش کاسبی میکنند...
و البته کشتهشدگان هردو طرف شهید خوانده میشن
(شاهِ شهید ناصرالدینشاه در برابر شهید میرزا رضای کرمانی)
ایضاً کشتهشدگان دی ماه اخیر ، هردوطرف شهید خوانده میشوند !
برداشت من از پست جناب مگنوس اینه که
میگه برید قشر مذهبی رو FOOL کنید و بگید :
شما مگه مسلمان نیستید ؟ مگه دین و ایمون ندارید
مگه نباید پسفردای قیامت به خدا جواب پس بدید
این فولون فولون شدهها ، مسلمان واقعی نیستند
اینها از جنس بنی امیه و بنی عباس هستند
شما تکلیف شرعی دارید جامعه را از لوث وجود اینها پاک کنید...
تا در فردای قیامت روسفید باشید...
براشون خطبههایی از نهجالبلاغه
در خصوص ضرورت مبارزه گروهی با ظلم حاکمان
و...
اینجوری اینها رو جذب کنید
البته این چیزیه که من از پست جناب مگنوس برداشت کردم
ولی نظر شخصی خودم اینه که در پست قبلی گفتم
اگه قراره اسلامگرایان در حکومت بعدی هم جایگاه داشته باشند
عین روز روشنه که چند دهه بعد
وقتی خستگی ج.ا. از تنشان خارج شد
نسلهای بعد یک خمینی دیگه رو علم میکنند
پس بیجهت خون خودتون و بچههاتون رو هدر ندید
که 50 سال دیگه برگردیم سر همین پله اول امروزی .
این قشر ضررشون بیشتر از منفعتشونه ، نمیصرفه ،
معامله با اینها ، دو سر باخت هست، هیچ بردی نداره
بگزارید همون طرف اردوگاه اسلام بمونند
که فردای پیروزی ، ادعای سهم خواهی نکنند.نگرش ، همه چیز است .
🤔 1😂 1🤢 1نظر
-
به تو پیر مجاهد هم میگم عین اون تجزیه طلب چپ و وسط باز که جدیدا پاش به اینجا باز شده این آرزو رو که زره ای از ایران جدا بشه هم خودتون هم نسلتون به گور میبرید
👍 1نظر
-
منظور منو درست برداشت کردین.....اما اگر foolشدند...نسل بعدی یا نسلهای بعدی قطعا آگاهتر خواهندشد...مثل نسل کنونی که از پدرانمان....بسیاربسیار آگاهترو جلوترند....در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
درود گنجشک جان
مثل همیشه از بیان زیبا و حکیمانه شما مشعوف شدم
ولی فکر میکنم در پاسخ به جناب مگنوس سوءتفاهم شده
ایشون میگه یک قشر خاکستری مذهبی مخ تعطیل هستند
هرکس بتونه دل اینها رو به دست بیاره و اینها رو جذب کنه
میتونه سبد رای اینها رو از آن خودش کنه
نکته در اینجاست که هر یک نفر از اینها
که به اردوگاه شما وارد میشه
یک نفر از اردوگاه اسلام ، کسر میشه
از آنجا که قدرت حکومت دینی متکی به اذهان افراد است
آنقدر که دفع این نفرات از اردوگاه اسلام مهمه ،
جذب اونها به اردوگاه مردمی ، مهم نیست.
تاریخ اسلام پر است از
مسلمانانی که بر علیه حاکم اسلامی قیام کردند
و حاکمان اسلامی که مسلمانان را قتل عام کردند
یا هزاران چشم که در یک روز کور کردند
تا بتونند چند صباحی بیشتر از طلاهای خزانه بهرهمند شوند
اگه بگن هرکس قیام کند محارب و خوارج است
این دیگه خیلی خز شده ... چون جواب میده که
اسلامِ واقعی اینی نیست که اینها دارند باهاش کاسبی میکنند...
و البته کشتهشدگان هردو طرف شهید خوانده میشن
(شاهِ شهید ناصرالدینشاه در برابر شهید میرزا رضای کرمانی)
ایضاً کشتهشدگان دی ماه اخیر ، هردوطرف شهید خوانده میشوند !
برداشت من از پست جناب مگنوس اینه که
میگه برید قشر مذهبی رو FOOL کنید و بگید :
شما مگه مسلمان نیستید ؟ مگه دین و ایمون ندارید
مگه نباید پسفردای قیامت به خدا جواب پس بدید
این فولون فولون شدهها ، مسلمان واقعی نیستند
اینها از جنس بنی امیه و بنی عباس هستند
شما تکلیف شرعی دارید جامعه را از لوث وجود اینها پاک کنید...
تا در فردای قیامت روسفید باشید...
براشون خطبههایی از نهجالبلاغه
در خصوص ضرورت مبارزه گروهی با ظلم حاکمان
و...
اینجوری اینها رو جذب کنید
البته این چیزیه که من از پست جناب مگنوس برداشت کردم
ولی نظر شخصی خودم اینه که در پست قبلی گفتم
اگه قراره اسلامگرایان در حکومت بعدی هم جایگاه داشته باشند
عین روز روشنه که چند دهه بعد
وقتی خستگی ج.ا. از تنشان خارج شد
نسلهای بعد یک خمینی دیگه رو علم میکنند
پس بیجهت خون خودتون و بچههاتون رو هدر ندید
که 50 سال دیگه برگردیم سر همین پله اول امروزی .
این قشر ضررشون بیشتر از منفعتشونه ، نمیصرفه ،
معامله با اینها ، دو سر باخت هست، هیچ بردی نداره
بگزارید همون طرف اردوگاه اسلام بمونند
که فردای پیروزی ، ادعای سهم خواهی نکنند.
👍 1نظر
-
جامعه سنتی وکاملا اسلامگرای افغانستان...هرچند که حدود۱۴سال در دست کمونیستها بود...وچندسالی در دست غنی وکرزای(غربگراها) بود...به دلیل اینکه ازاین پتانسیل به قول شما مخ تعطیل ها..استفاده نشد...پس از کشتار چندین ساله....بازهم به گذشته تاریک خودش برگشت....عرض من...دقیقا اینه که اینگروه وپتانسیل مثبت ومنفیش....اگه نادیده گرفته بشه....تبعات جبران ناپذیری خواهد داشت....
👍 1نظر
-
درود مگنوس عزیزدر اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Postجامعه سنتی وکاملا اسلامگرای افغانستان...هرچند که حدود۱۴سال در دست کمونیستها بود...وچندسالی در دست غنی وکرزای(غربگراها) بود...به دلیل اینکه ازاین پتانسیل به قول شما مخ تعطیل ها..استفاده نشد...پس از کشتار چندین ساله....بازهم به گذشته تاریک خودش برگشت....عرض من...دقیقا اینه که اینگروه وپتانسیل مثبت ومنفیش....اگه نادیده گرفته بشه....تبعات جبران ناپذیری خواهد داشت....
شرایط فعلی جامعه ایران این گونه نیست
اصلا چقدر از این مردم هنوز شیعه هستند؟
بعد چند درصد از این شیعیان ولایی هستند...چون اطرافیان بنده هستند کسانی که شیعه هستند اما تره هم برای ولایت فقیه خرد نمیکنند!!!
اون میزان افرادی هم که شیعه ولایی هستند. .. منافعشان مقدم بر اعتقاد بوده و هست...روزها و ماه ها وقت بگذارید با یک پاسدار در مورد ولایت فقیه حرف بزنید...آخرش حقوق آخر ماه تعیین کننده هست
دقیقا باید رفت سراغ باورهای اینها یا قطع شریان منافعشان؟
👍 2نظر

نظر