اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریسعلی دلواری
    عضو فعال
    • Dec 2022
    • 2300

امشب به امید خدا آرامترین شب تهران خواهد بود و منازل میکونی و کلیه اماکن د امان خواهند بود و به زودی آتش بس نهای می شه
    یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 2300

من حاضرم تا ۴۷۰۰۰ سال دیگه در وسط بمان و در وسط بازی کنم به درک که تورم داریم به درک که فقر و بدبختز و نکبت و فلاکت شاید داشته باشیم زنده باد مسولین زند باد بچه های مسولین در دیار فرنگ موشک را به قلب من بزنید اما به یک آقا زاده یا خانم زاده تو هم نگویید ابنها ژن خوب و برگوزیده ببخشیید بر گزیده هستند ابنها در زمان بمباران ایران در دیار فرنگ دارند گروپ می زنن و منتظر دلار ویورو و...‌‌‌‌‌مفت هستند تا بیشتر خوشگذرانی و عیاشی کنند محسن قول می دهم اینها بمانند به تو نان خوبی می رسه قول می دم ولی امبدوارم تو گلوت گیر کنه خفه بشی نتونی بخوری

نظر

• خوش بین
        عضو فعال
        • Jul 2022
        • 402

خبرنگار BBC : روزانه اعضای بدن ده ها کودک. زنده زنده توسط تروریست های سوریه درآورده میشود. این همان آزادی بود که وطن فروشان سوری منتظرش بودند.

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 2300

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
          خبرنگار BBC : روزانه اعضای بدن ده ها کودک. زنده زنده توسط تروریست های سوریه درآورده میشود. این همان آزادی بود که وطن فروشان سوری منتظرش بودند.
          بله بی شرف همه جا بی شرفه حق با شماست ولی کشوری هم هست که مردمش به خاطر فقر وفلاکت ناشی از دزدی مسولینش مردمش مجبورن کلیه یا خیلی چیزهای خودشان را بفروشند یا کلی بچه دزدی توش رخ می ده میدونی برخی اا بدون نقاب و روتوش ظاهر می شوند که تکلیفشان مشخص هیتند اما امان امان از کسانی که نقاب ،دین و مذهب می زنند و چپاول می کنند و در حالی که مردم از روی استیصال و بیچارگی سقط جنین می کنند اونها سیسمونی نوه حرام زاده شان را از آنکارا خریداری می کنند و به مردم می گویند سه میلیون بیشتر ندارند

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 3190

کاری به درست و غلط بودن این خبر ندارم...بعیده این اخبار در این ابعاد صحت داشته باشه ...خصوصا که از طرف امثال شما مطرح بشه...حالا فرض می‌کنیم درست باشه
            .......
            طرفداران بشار اسد دیکتاتور صلاحیت دفاع از حقوق مردم و کودکان سوریه رو ندارند...چرا؟ چون دست خودشون سال‌ها به خون این مردم آغشته بوده
            دقیقا مثل شرایط فعلی جامعه ما...اگر امثال تو در دفاع از کودکان و جوانان این سرزمین صحبت کنه...هیچ عقل سلیمی باور نمیکنه..‌چرا ؟ چون دیماه این مردم رو کشتند و شما نه تنها سکوت کردید بلکه از قاتل هم دفاع کردید
            آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2026/03/14, 11:07.

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3297

سلام و عرض ادب

اینکه حکومت فعلی سوریه از تروریست های داعشی تشکیل شده و کاملا ضد مردمی است کاملا درست است ولی مردم سوریه نه وطن فروش هستند و نه راضی به وضعیت فعلی ونه گذشته

موضوع اصلی در بررسی وضعیت فعلی سوریه مشخص میشه

مردم از حکومت بشار اسد ها ناراضی بودند چون یک حکومت کاملا دست نشانده روسیه وضد مردمی بود که حتی دست نشانده بودنش برای همگان کاملا مشخص شد وظلم تا حدی پیشرفت که مردم حاضر شدند خانواده اسد بره با هر نوع وسیله ای ویا هر سیستمی چرا ؟ چون توسط سیستم اسد غارت شده و فرزندانشان و اطرافیانشان کشته شده بودند

بطور کلی سیستم هایی که به علت مخالفت مردم مردم را می‌کشند ضد مردمی محسوب می‌شوند و از بین می‌روند

کثیف‌ترین کار ممکن انگ وطن فروشی زدن به مردم مخالف با سیستم است واین انگ زدن ها مشکل یک سیستم را نه تنها رفع نمی‌کند و بلکه به آن می افزاید
              وهر کسیکه مردم مخالف خودش را وطن فروش تصور کند بداند که در آخرین مرحله پست بودن قرار دارد

چون دلایل مخالفت مردم با سیستم فعلی برای همه مشخص است حتی برای حاکمیت در نتیجه انگ زدن به مردم مخالف حاکمیت کثیف‌ترین کار ممکن محسوب می‌شود

جناب خوشبین این نوع اخبار و نتیجه گیری آن تغذیه روانی حاکمان فاسد محسوب می‌شود

لطفاً دقت بیشتری به موضوع داشته باشید

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3665

اوضاع سوریه از وقتی خراب شد که در دوران حافظ اسد شوروی در اونجا نفوذ کرد

نظر

• Ali5559
                  عضو فعال
                  • Apr 2025
                  • 347

خوش بین و امثالهم ...

هر چه را بشورند تمیز میشه الا مغز !!!

نظر

• Auschwitz
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 476

حکومتها کلا و نظامهای توتالیتر و وابسته به توده در خیلی از شیونات مملکت داری از هم الگو میگیرن و از راهبردهای نخ نما شده استفاده میکنند. از وقتیکه یادم میاد سربازان گمنام امام زمان با بکارگیری روشهای بسیار پیچیده هسته های جاسوسی کشف و متلاشی میکنند. یکی نیست بگه آخه تو این نیم قرن اینهمه جاسوس میهنی از کجا اومده؟ اینهمه عوامل دستنشانده و خودفروخته چرا باید در بستر یک کشور انقلابی رشد کند؟

این ترفندها و اوضاع چقدر شبیه صحنه هایی از رمان 1984 جورج اورول هستش. از جستجوی همیشگی جاسوس در بطن خانواده ها(تهدید والدین به لو دادن توسط کودکانشان)، حضور تله اسکرین در درون منازل(پیامکهای تهدید ارعاب و فریب و نظارت از طریق اپهای داخلی)، خود کفایی و افزایش تولیدات کارخانجات، حضور گسترده ملت/ توده در خیابانها برا محکوم کردن دشمن( ساعت نفرت در ادارات)سیستم توضیع کوپنی( تیغ ریش تراشی و شکلات ) گسترش فساد و فحشا( اختلاسهای خرد و کلان و پرستوهای حکومتی)
                    جالبه قهرمان داستان جایی میگه از زنان و دختران جوان و زیبا رو نفرت دارد چرا که این افراد بیشتر در خدمت اهداف نظام حاکم هستند، به عنوان مثال جولیا هم در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی حضور فعالی دارد هم در ساعتهای نفرت واکنشهای بسیار افراطی از خودش نشون میده از طرفی هم یک فاحشه بسیار کاربلدی است. این مورد آخری سر بزنگاه های سیاسی اجتماعی مثل انتخابات ، جنگها ، تنشها و اعتراضات با به تصویر کشیدن دختران و زنان بیحجاب و نصف انسانی و نصف سلیکونی نمود زیادی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی پیدا میکند.
                    خدایا هر چه خیر ما در آن باشد آن کن

نظر

• abdolhossein
                      عضو فعال
                      • Feb 2019
                      • 1724

اون زمانی که اون ملعون به درک واصل شده گفت خدای امروز خدای دهه ی شصت است معلوم بود که قرار است مملکت به چه شیوه ای اداره شود.
                      امروز داشتم به یک نفر می گفتم اخرش چی؟ بالاخره بعد از 14 فروردین مجبور می شن دانشگاه ها رو باز کنن و بعد هم باید اینترنت رو هم راه بندازن و کشور رو بچرخونن. اما حرف جالبی زد و گفت: شما مگه یادت نیست که توی دهه ی شصت دو سه سال دانشگاه ها رو بستن و به تخم مبارکشون هم نبود؟!
                      دیدم راست می گه. البته اون زمان تازه شروع کرده بودن اما این زمان امیدوارم که دارن به اخرش می سن.
                      من به شمای خواننده ی این مطلب کاری ندارم. شما ان شالله که از قشر موفق جامعه هستی. اما من به عنوان یک انسان 45 ساله این قدر دچار ناکامی شدم که از درماندگی اموخته شده و از افسردگی هم رد شدم. راهی برای خودکشی تضمینی سراغ دارید؟ اخه این قدر بدشانسم که می ترسم نمیرم و تا اخر عمر ناقص بشم.

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1724

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post
                        حکومتها کلا و نظامهای توتالیتر و وابسته به توده در خیلی از شیونات مملکت داری از هم الگو میگیرن و از راهبردهای نخ نما شده استفاده میکنند. از وقتیکه یادم میاد سربازان گمنام امام زمان با بکارگیری روشهای بسیار پیچیده هسته های جاسوسی کشف و متلاشی میکنند. یکی نیست بگه آخه تو این نیم قرن اینهمه جاسوس میهنی از کجا اومده؟ اینهمه عوامل دستنشانده و خودفروخته چرا باید در بستر یک کشور انقلابی رشد کند؟

این ترفندها و اوضاع چقدر شبیه صحنه هایی از رمان 1984 جورج اورول هستش. از جستجوی همیشگی جاسوس در بطن خانواده ها(تهدید والدین به لو دادن توسط کودکانشان)، حضور تله اسکرین در درون منازل(پیامکهای تهدید ارعاب و فریب و نظارت از طریق اپهای داخلی)، خود کفایی و افزایش تولیدات کارخانجات، حضور گسترده ملت/ توده در خیابانها برا محکوم کردن دشمن( ساعت نفرت در ادارات)سیستم توضیع کوپنی( تیغ ریش تراشی و شکلات ) گسترش فساد و فحشا( اختلاسهای خرد و کلان و پرستوهای حکومتی)
                        جالبه قهرمان داستان جایی میگه از زنان و دختران جوان و زیبا رو نفرت دارد چرا که این افراد بیشتر در خدمت اهداف نظام حاکم هستند، به عنوان مثال جولیا هم در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی حضور فعالی دارد هم در ساعتهای نفرت واکنشهای بسیار افراطی از خودش نشون میده از طرفی هم یک فاحشه بسیار کاربلدی است. این مورد آخری سر بزنگاه های سیاسی اجتماعی مثل انتخابات ، جنگها ، تنشها و اعتراضات با به تصویر کشیدن دختران و زنان بیحجاب و نصف انسانی و نصف سلیکونی نمود زیادی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی پیدا میکند.
                        خدایا هر چه خیر ما در آن باشد آن کن
                        حالا جالبه که اینا دارن این کارا رو در دهه ی سوم هزاره ی سوم انجام می دن نه در سال های پایانی قرن بیستم! خدایا چه عقب مونده هایی رو بر ما حاکم کردی؟ واقعا لیاقت این مردم این بود؟؟؟

نظر

• Ali5559
                          عضو فعال
                          • Apr 2025
                          • 347

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                          اون زمانی که اون ملعون به درک واصل شده گفت خدای امروز خدای دهه ی شصت است معلوم بود که قرار است مملکت به چه شیوه ای اداره شود.
                          امروز داشتم به یک نفر می گفتم اخرش چی؟ بالاخره بعد از 14 فروردین مجبور می شن دانشگاه ها رو باز کنن و بعد هم باید اینترنت رو هم راه بندازن و کشور رو بچرخونن. اما حرف جالبی زد و گفت: شما مگه یادت نیست که توی دهه ی شصت دو سه سال دانشگاه ها رو بستن و به تخم مبارکشون هم نبود؟!
                          دیدم راست می گه. البته اون زمان تازه شروع کرده بودن اما این زمان امیدوارم که دارن به اخرش می سن.
                          من به شمای خواننده ی این مطلب کاری ندارم. شما ان شالله که از قشر موفق جامعه هستی. اما من به عنوان یک انسان 45 ساله این قدر دچار ناکامی شدم که از درماندگی اموخته شده و از افسردگی هم رد شدم. راهی برای خودکشی تضمینی سراغ دارید؟ اخه این قدر بدشانسم که می ترسم نمیرم و تا اخر عمر ناقص بشم.
                          پسر چه غمناک بود سرنوشت ما

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2412

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                            راست میگن پیری نوعی زوال عقل است
                            درود
                            کدومشون؟
                            اونکه احتمال داره بمب بسازه ؟
                            یا اونکه این احتمال رو بیان کرد ؟
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Auschwitz
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 476

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                              دوست گرامی در مورد احساساتی که گفتی من هم درد مشترکم پس مرا نیز در خلوتهایت فریاد بزن
                              اگر توصیه به دردبخوری دستت رسید به منم بگو
                              ورزش کن برا خودت وقت بذاربه خودت برس
                              به این فکر کن که دشمانت منتظرن تو بیوفتی بهت تبر بزنن تکه تکه ات کنن هیزم آتش دلخوشی اونا نکن خودتو
                              به جاش دگمه ...تیرشونو بزن و اگه تونستی استخوان لای زخمشان بشو

من هنوز باور ندارم مشکل داور مسدودی باشد، همش حس میکنم فروخته شده

نظر

• خوش بین
                                عضو فعال
                                • Jul 2022
                                • 402

خدمات ترامپ برای ایران تا این لحظه؛

انسجام و همبستگی بیشتر مردم ایران
                                افزایش باورنکردنی حضور مردم انقلابی در کف خیابان ها
                                کشتن صدها سرباز آمریکایی
                                کشتن صدها سرباز صهیونیستی
                                نشان دادن نیت اصلی خود به مردم ایران و افزایش بصیرت مردم
                                لو رفتن وطن فروشان و خائنین و عوامل موساد در کشور در فتنه ها
                                از دست دادن تمام زیرساخت های تیلیارد دلاری آمریکا در کشورهای عربی
                                فعال شدن دوباره حزب الله و ضعیف شدن دولت خودفروخته لبنان
                                فعال شدن حشدشعبی و نیروهای مقاومت عراق
                                روی ضامن رفتن یمن برای مواقع ضروری برای دفاع از ایران و خفه شدن عربستان
                                اعلام همبستگی مردم خیلی از کشورها با رهبر شهید و مردم ایران
                                بالا رفتن قیمت نفت در دنیا به بیش از 110 دلار
                                افزایش فروش نفت ایران
                                در دست گرفتن تنگه هرمز برای اولین بار در کل تاریخ ایران
                                نشان دادن ایران به عنوان ابرقدرت جدید منطقه و جهان
                                خفه شدن و لال شدن کشورهای حوزه خلیج فارس و نشان دادن ضعف شدید آنها در برابر قدرت ایران
                                برچیده شدن دست آمریکا از خاورمیانه بعد از صدها سال استعمار
                                اتحاد و انسجام گروه های مقاومت با یکدیگر
                                افزایش قیمت نفت و گاز در جهان و به التماس افتادن دنیا
                                تعویض زبان دیپلماسی التماسی ایران به دیپلماسی جنگ به دنیا و حساب بردن دنیا از ایران
                                خالی کردن تمام ذخایر موشک‌های رهگیری آمریکا و احتمال طمع کشورهای ابرقدرت به آمریکا
                                شکستن قدرت توخالی آمریکا در جهان
                                به جای گذاشتن هزینه بیش از 8 تیریلیارد دلار بر روی دست مردم آمریکا
                                فرار صهیونیست ها از اسرائیل
                                ​​​​​زدن قبرس توسط ایران و هشدار به اروپا
                                تمام شدن همیشگی ماجرای مالکیت بر جزایر خلیج فارس توسط اعراب
                                حک شدن نام خلیج فارس برای همیشه در ذهن کشورهای عربی
                                ریختن ترس مردم ایران از تهدید و جنگ و تحریم
                                خالی کردن انبارهای موشکی قدیمی ایران که هزینه نگهداری بالایی داشتند و جایگزینی با موشک‌های جدید
                                اسباب بازی شدن ناوهای آمریکا که باهاشون همه کشورها را تهدید میکرد.
                                روشن شدن عقاید جریان ضد انقلاب و سس خرسی، برای مردم ایران

ترامپ شیطان صفت، ابزاری بود که خداوند توسط عقل ناقص او، ایران را ابرقدرت و آمریکا را خار و ذلیل کرد​

نظر

در حال کار...
                                X