سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عادل
    عضو عادی
    • Mar 2011
    • 82

سلام پانی خانوم

اگه امکان داره یه تحلیل از روند وامید و مقاومتهای پیش رو بفرمایید.
    با تشکر فراوان.
    [SIZE=2][COLOR=yellowgreen]...[/COLOR][/SIZE]

نظر

• محمد ساده
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 934

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
      با سلام
      ممنون میشم نظرتون و راجع به کحافظ...حتی با معاملات مثبت گروه در امروز...صف فروش بود...و فکر کنم حمایت معتبری و شکوند...بدونم...
      آیا فردا روز صف خرید شدنه سهمه...یا دوباره صف فروش کذایی؟

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط shigley پست شده است View Post
        سلام
        نظر بنده رو این نقا است که با دایره کشیدم

فکر کنم تعداد کندل در موجها در روش دیمارک مهم باشه و درموج شماری الیوت رشد قیمتی اهمیت داشته باشه
        درتمام شکلهایی هم کهه قرار دادم موج 2 و 4 تناسب ندارند
        امیدوارم مکدر نشده باشید ضمنا نیاز به اظهار نظر استاد هالی نیست حرف شما حجت
        خداحافظ

من فقط یه توضیح دیگه به توضیحاتم اضافه میکنم .موج 2 و 4 همانطور که گفتم باید با هم از یک درجه باشند و در 5 موردیکه گفتم با هم متناسب باشند ( و طبق کتاب تاکید موکد شده که این قانون یکی از بنیادیترین اصول تحلیل امواج الیوت محسوب میشه)

منبع:
        مرجع کامل امواج الیوت فصل پنجم-ساختار چند موجیها

و دقیقا ذکر شده که مهمترین عامل از بین 5 فاکتور یاد شده عامل (زمان) هست و بقیه 4 عامل قبلی نیز تا حد امکان باید رعایت شود .

و اضافه بر این بطور دقیق ذکر شده (در ص 97) که در نمودارهای کوتاه مدت تر یعنی زیر موجها ممکن است این قانون رعایت نگردد ولی در نمودارهای بلند مدت تر بایستی این قانون مورد توجه قرار گیرد
        .

من در موجهای اصلی این قانونو کاملا رعایت میکنم ولی در زیر موجها این مسئله رعایت نشه عین خط کتاب اشکالی نداره و همه تصاویری که قرار داده بودید همه زیر موجهای موجهای اصلی بودند و نه امواج اصلی یا primary.در موج شماری امواج بزرگتر اگه این قانون رعایت نشه مطمئن باشید یکی ریز موج موج اصلی هست و کل موج شماری رو به چالش خواهد کشید.

در مورد اینکه کندلها رو به عنوان زمان شمارش کردم چه ربطی این قضیه به دیمارک داره ما با شمارش تعداد کندلها در واقع مقایسه بین دو واحد زمانی به عمل می اوریم.زمان یعنی فاصله موجود در میان واحدهای افقی که با شمارش کندلها تخمین زده میشود و در اخر اصلا اشکالی نداره که کسی این قانون رو رعایت کنi یا نه ولی موج شماریهایی که تو تاپیکم من قرار بگیره ,ایرادشو میگم و خودم همیشه این قانون رو رعایت میکنم

نظر

• shigley
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 153

در اصل توسط pani پست شده است View Post
          من فقط یه توضیح دیگه به توضیحاتم اضافه میکنم .موج 2 و 4 همانطور که گفتم باید با هم از یک درجه باشند و در 5 موردیکه گفتم با هم متناسب باشند ( و طبق کتاب تاکید موکد شده که این قانون یکی از بنیادیترین اصول تحلیل امواج الیوت محسوب میشه)

منبع:
          مرجع کامل امواج الیوت فصل پنجم-ساختار چند موجیها

و دقیقا ذکر شده که مهمترین عامل از بین 5 فاکتور یاد شده عامل (زمان) هست و بقیه 4 عامل قبلی نیز تا حد امکان باید رعایت شود .

و اضافه بر این بطور دقیق ذکر شده (در ص 97) که در نمودارهای کوتاه مدت تر یعنی زیر موجها ممکن است این قانون رعایت نگردد ولی در نمودارهای بلند مدت تر بایستی این قانون مورد توجه قرار گیرد
          .

من در موجهای اصلی این قانونو کاملا رعایت میکنم ولی در زیر موجها این مسئله رعایت نشه عین خط کتاب اشکالی نداره و همه تصاویری که قرار داده بودید همه زیر موجهای موجهای اصلی بودند و نه امواج اصلی یا primary.در موج شماری امواج بزرگتر اگه این قانون رعایت نشه مطمئن باشید یکی ریز موج موج اصلی هست و کل موج شماری رو به چالش خواهد کشید.

در مورد اینکه کندلها رو به عنوان زمان شمارش کردم چه ربطی این قضیه به دیمارک داره ما با شمارش تعداد کندلها در واقع مقایسه بین دو واحد زمانی به عمل می اوریم.زمان یعنی فاصله موجود در میان واحدهای افقی که با شمارش کندلها تخمین زده میشود و در اخر اصلا اشکالی نداره که کسی این قانون رو رعایت کنi یا نه ولی موج شماریهایی که تو تاپیکم من قرار بگیره ,ایرادشو میگم و خودم همیشه این قانون رو رعایت میکنم
          سلام
          حالا چراانقدر عصبانی؟
          اگر دقت بفرمایید همون موج primary شما ریزموج موج درجه بالاتر است و میتونه شامل این تبصره شما بشود
          و بازهم اگر در عکسهایی که از کتب گذاشتم مخصوصا عکسهای سمت چپی میبینید که موجهای دو و موج های 4 ریزموج نیستندولی تناسب ندارند
          درمورد اینکه فرمودید تعداد کندل موید مدت زمانه باهاتون مخالفم ممکنه نماد چند هفته بسته باشه و بعدش باز بشه در صورتی که کندل بعدی دقیقا بعد کندل قبلی زده میشه به عنوان مثال همین فاراک در موج دونخستین 104 روز طول کشیده ولی موج 4 شما 62روز
          مگر اینکه منظور شما مدت زمانی که فقط معامله میشه باشه در این مورد خوشحال میشم استاد هالی نظرشون بفرمایند
          به نظر خودم مدت روزهای بسته شدن نماد هم باید در نظر گرفته بشه وگرنه کی فکر میکرد کگل کچاد و وساپا که در بازار منفی بسته بودند با توجه به تعدیل مثبتشون اینطوری منفی بخورند
          درمیان بجثها است که علم تولید میشه ومنم سونیتی نداشتم و ندارم و اگر ایراد بنده بگیرید بهترین هدیه به من دادید
          امیدوارم موفق و کمی شکیبا تر باشید
          [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
          [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• بوف کور
            Banned
            • Aug 2025
            • 1422

سایه کجایی؟ :(

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

سلام زهره جان.هستم و دارم به وضعیت حال حاضر نگاه میکنم.

منفی ها و صف فروشهای امروز اکثر سهمها رو اورده رو محدوده حمایتی که نباید تو کوتاه مدت شکسته شوند.بطور مثال فملی زیر 458-460 و فولاد زیر 277-275 تومان برای کل بازار فاجعست .

تجهیزات همگی رو محدوده مهمترین حمایتها قرار دارند که اگه منفی بخورند براحتی 8-10% افت میکنند

شاخص زیر 24750 یعنی همه راهی رو که تا از 23900 تا 26000 رفتیم موج ایکس بوده بعد از اصلاح فلت شاخص و رفتیم برای اصلاح مرکب که در اونصورت در موج a اصلاحی دوباره هستیم.این بازار اگه تو هفته اینده حمایت نشه براحتی چند ماهی همین اشو همین کاسه.البته حمایت نخواستیم, اینقدر عرضه اولیه سر این بازار ضعیف و بی جون نریزن.

:(

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                سلام زهره جان.هستم و دارم به وضعیت حال حاضر نگاه میکنم.

منفی ها و صف فروشهای امروز اکثر سهمها رو اورده رو محدوده حمایتی که نباید تو کوتاه مدت شکسته شوند.بطور مثال فملی زیر 458-460 و فولاد زیر 277-275 تومان برای کل بازار فاجعست .

تجهیزات همگی رو محدوده مهمترین حمایتها قرار دارند که اگه منفی بخورند براحتی 8-10% افت میکنند

شاخص زیر 24750 یعنی همه راهی رو که تا از 23900 تا 26000 رفتیم موج ایکس بوده بعد از اصلاح فلت شاخص و رفتیم برای اصلاح مرکب که در اونصورت در موج a اصلاحی دوباره هستیم.این بازار اگه تو هفته اینده حمایت نشه براحتی چند ماهی همین اشو همین کاسه.البته حمایت نخواستیم, اینقدر عرضه اولیه سر این بازار ضعیف و بی جون نریزن.

:(
                با سلام کار از حمایت کذشته هر موقع دل شان خواست حمایت می کند دادگاه 29 بهمن ماه خیلی مهم می باشد با تشکر
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  با سلام کار از حمایت کذشته هر موقع دل شان خواست حمایت می کند دادگاه 29 بهمن ماه خیلی مهم می باشد با تشکر
                  دادگاه چي جناب اكبري؟
                  مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                    دادگاه چي جناب اكبري؟
                    دادگاه نمی دانید چی می باشد همان پرونده مهم 3 هزاری میلیاردی در روز 29 بهمن ماه علنیاقای جوان فکر هم که 6 ماه حبس محکوم شد با تشکر
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                      دادگاه چي جناب اكبري؟
                      داد گاه نمی دانید چی همان پرونده 3 هزار میلیا ردی 29 بهمن علنی جوان فکر هم به 6 ماه حبس محکوم شد با تشکر

نظر

• lord arshiya
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 81

با اجازه صاحب خونه
                        این چارت از نمای روزانه مارگارین هست، اگر زیاد شلوغه عذر می خوام چون یه هویی تصمیم گرفتم که از محیط کارم روی تالار بزارم

[SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                        آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                        او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                        آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                        او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                        آنها آمدند
                        او هل داد
                        آنها پرواز کردند.
                        "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• alibaghdadi2010
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 378

سلام استاد گرامی پانی خانم
                          سبد بلند مدت من این بوده است:
                          50درصد فاراک 2110 **** 10 درصد سایپا2270 ***** 15درصد بانک ملت 2300
                          8 درصد وغدیر4150 *** 17درصد زامیاد980 ****
                          حدود 25 درصد ارزش سبد بالا را نقدم
                          به نظر شما کدام یک از کارهای زیر رابکنم از ضررم کم میشه؟
                          1-خرید وغدیر حوالی460وشرکت در مجمع
                          2-خرید فاراک و پایین آوردن میانگین خرید
                          3-خرید سایپا و پایین آوردن میانگین خرید
                          4- خرید چه سهمی ؟؟؟؟قیمت ورود؟؟؟؟
                          باتشکر از شما
                          هر وقت که از نظرات شما استفاده کردم تونستم ضررهامو کم کنم

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5095

بازار امروز فوق العاده مضحک بود!!:( هر سهمی نگاه میکردی صف فروش!!! الکی الکی ها! ملت هر صفی میبینند میرن پشت صف می ایستن! انگاری دلار دارن میفروشن!! #-o
                            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                              بازار امروز فوق العاده مضحک بود!!:( هر سهمی نگاه میکردی صف فروش!!! الکی الکی ها! ملت هر صفی میبینند میرن پشت صف می ایستن! انگاری دلار دارن میفروشن!! #-o
                              تو بازار منفی طلا هم بزاری جلو ملت نمیخرند
                              اما فقط کافیه اپسیلونی بازار مثبت بشه اوون وقت .....
                              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• Saleh.R
                                کاربر فعال
                                • Aug 2025
                                • 265

در اصل توسط Saleh.R پست شده است View Post
                                سلام پانی عزیز

ممنون میشم اگه زحمت بکشید و یه تحلیل از وپست ارائه بدید
                                همچنان منتظریم پانی جان ....
                                توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...

نظر

در حال کار...
                                X