سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi_mohammadi
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 1105

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    وساخت

بنظر من تا مشخص شدن تکلیف مثلث دست نگهدارید :-?

شاخص انبوه سازی تایم هفتگی :
    پول بک ؟

لینک تصویر
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• bourse
      عضو فعال
      • Sep 2011
      • 1346

قرار بود این هفته این هفته سهام سامان گستر اصفهان را از لحاظ بنیادی مورد بررسی قرار بدم که ظاهرا جناب دکتر سهند عزیز قبلا طی بازدیدی که از شرکت داشتن این کار را انجام دادن بنده با اجازه ایشون نوشته ایشون را اینجا قرار میدم امیدوارم که مورد استفاده دوستان عزیز قرار بگیره

تجربه ای که بنده در این سالها در مورد خرید عمده سهام پیدا کرده ام این بوده که قبل از شروع یک پروژه بلند مدت سرمایه گذاری حتما با مدیریت و سیاستهای انها اشنا شوم. از انجاییکه ما به عنوان یک سهامدار حقیقی کوچک نمی توانیم درصد عمده ای از شرکت را بدست اوریم بطوریکه در تغییر سیاستهای شرکت موثر باشیم، بنابراین وقتی بصورت عمده وارد یک سهم می شویم بیش از پیش تحت سیاستهای مدیریت قرار می گیریم. بازدید و ملاقات بنده با مدیران سامان بیشتر بخاطر این موضوع بود.

برای بنده اهمیت داشت بدانم که برخورد مدیریت با یک سهامدار حقیقی که می خواهد وارد سهم شود چیست؟ ایا از رشد سهام خود استقبال می کنند یا برعکس مخالف این موضوعند. از لحاظ سهامدار عمده ارزش واقعی سهم چقدر است؟ ایا اگر بنده نوعی سهم را بالا بردم مظنه قیمت برای عرضه سهامدار عمده چقدر است؟ این سوالاتیست که جدای از ارزشمندی فاندامنتالی یک سهم برای ورود عمده باید مورد توجه قرار گیرد.

ما هر چقدر هم که بر ارزشمندی یک سهم مطمئن باشیم ولی اگر سهامدار عمده بخواهد می تواند مانع رشد سهم شود. اگر سهامدار عمده بخواهد انواع ترفند ها در عدم شناسایی سود و انتقال ان به زیرمجموعه ها هست بطوریکه سهامدار جز را خسته کند و یا اینکه سهم را عرضه شدید کند.

در همین راستا بنده این مسائل را با مدیریت سامان گستر در میان گذاشتم و خوشبختانه ایشان از رشد قیمت سهم استقبال کردند و قیمت سهم را بسیار ناعادلانه دانستند.

طبق قول مدیریت و تا انجاییکه بنده توانستم ارزش گذاری تخمینی نمایم ، حدود 60-65 میلیارد تومان دارایی خالص سامان گستر به عنوان یک شرکتی که 15 سال از تاسیس ان می گذرد و با سرمایه 22 میلیارد تومان در حال فعالیت بوده می باشد. ارزش بازار این شرکت در حال حاضر حدود 18 میلیارد تومان است. برهمین اساس حداقل قیمت منصفانه این شرکت اگر بخواهد نصف ناو خود معامله شود حدود 150-160 تومان است.

سهامدار عمده به ارزش سهم خود واقف است و برهمین اساس اخیرا تقاضایی از جانب پتروشیمی اصفهان برای خرید عمده سهام ثامان به شهرداری اصفهان داده شد که علی رقم قیمت پیشنهادی بالا موافقت صورت نگرفته است. این موضوع نقطه قوتی است که در صورت رشد سهم سهامدار عمده سهامی در بازار عرضه نخواهد کرد.

بنده علت اینکه شهرداری علی رقم این مساله از سهم در بازار حمایت نمی کند را پرسیدم که در جواب گفتند که چند وقت پیش شهرداری بودجه ای را برای اینکار اختصاص داده بود ولی با اندک رشد قیمت حقوقیهای بزرگی مثل پارسیان و بیمه و ... شروع به عرضه می کردند و در نتیجه این اقدامات حمایتی شکست خورد و بعد از ان هم دیگر شهرداری برای حمایت سهم بودجه ای تخصیص نداده است.

از لحاظ دارایی ها و سیاستهایی که بنده کسب اطلاع کردم بطور خلاصه سامان به سمت تخصصی کردن فعالیت خود در بخش ساختمان در حال حرکت است. با توجه به اینکه زمین تله کابین و بولینگ صفه متعلق به سامان نیست و همچنین پارک صفه که در جنب این مجموعه قراردارد تحت مدیریت شهرداری است ، بگونه ای مدیریت دوگانه و همچنین هزینه اجاره مکان برای سامان بصرفه نبوده و قرار شده که سامان اینها را به شهرداری واگذار نماید و در ازای ان زمین و تراکم برای ساخت بگیرد.

از طرفی با عنوان درصد حق کارگزاری ساخت مجموعه جهان نما که در حال حاضر فاز 1 ان به اتمام رسیده است ، سامان در خواست یک طبقه اداری ان مجموعه را از شهرداری نموده است که مورد موافقت اولیه قرار گرفته است و در این صورت دفاتر اداری سامان که در نقطه بسیار خوبی از دیدگاه تجاری قرار دارد به مجموعه جهان نما منتقل می شود و درعوض ساختمان فعلی برای فروش قرار داده خواهد شد. در حال حاضر بانک مرکزی برای ایجاد سرپرستی در اصفهان تقاضای خرید کامل مجموعه اداری سامان را به قیمت 11 میلیارد تومان به ثامان داده است . قیمت تمام شده این مجموعه برای ثامان در دفاتر 600 میلیون تومان درج شده است. در صورت تحقق این موضوع در کنار درامد فروش مجموعه ارمان 8 ، پیش بینی بنده این است که سهم به قیمت خودش سود خواهد ساخت.

مجموعه ارمان 8 که تا پیش از سال جدید به خریداران تحویل داده می شود هم در حال تکمیل است و فروش ان از یکماه پیش بصورت گسترده اغاز شده است و تا کنون حدود 30 درصد ان فروخته شده است.این پروژه حدود 5.4 میلیارد تومان درامد برای ثامان در برخواهد داشت.

حدود 20 درصد از پروژه حکیم در طبقه اول نیز در اختیار ثامان است که به لیزینگ ساختمان سامان واگذار شده است. این واحدها تجاری اداری بوده و ارزش افزوده فوق العاده ای در صورت نگهداری برای سامان خواهد داشت. ارزش این 20 درصد هم حدود 10 میلیارد تومان پیش بینی می شود.

بابت زیان شناسایی شده در سال مالی گذشته ،توافقاتی با شرکت اوج سپهر متعلق به بانک صادرات برای فروش یک باب تجاری همکف حکیم صورت گرفته و پیشنهاد شد که تاریخ چکها را در قبل از 31 شهریور بزنند تا سود در سال مالی قبل شناسایی شود. سود تلفیقی فروش این واحد حدود 2.3 میلیارد تومان ( 1.5 میلیارد شرکت لیزینگ ساختمان و 800 میلیون شرکت اصلی ) خواهد بود که موجب پوشش زیان و سود قابل تقسیم در تلفیق خواهد شد. اگر تاریخ چکها را بعد از 31 شهریور بزنند ان وقت سود مذکور موجب تعدیل مثبت در سود سال مالی اخیر خواهد شد.

پروژه خانه اصفهان هم در حال تکمیل است که ثامان حدود 25 واحد نفروخته در ان دارد که بزودی تمام می شود . قرار شده است این 25 واحد به پیمانکار پروژه اسکان درجنب این پروژه ( بعثت) به عنوان کارمزد ساخت این مجموعه اسکان پرداخت شود. مجموعه اسکان هم در حال حاضر اسکلت ان در حال نصب است.

در مجموع بنده شرکت سامان گستر را شرکتی پویا و با دارایی فوق العاده دیدم که بدلیل شرایط و رکود نسبی چند ساله در بخش زمین مورد بی توجهی فعالان بازار قرار گرفته است . بنده با دید بازگشت اصل سرمایه از محل دی پی اس در چند سال اینده وارد این سهم شده ام و فکر می کنم با توجه به سیکل تورمی که در کشور به اوج خود نزدیک می شود ، بخش ساختمان و مسکن بویژه شرکتهایی که مثل سامان گستر دارایی ساخته شده زیادی در اختیار دارند می تواند بازدهی برابر یا بیشتر از خرید مستقیم ملک و ساختمان در اینده نزدیک داشته باشد.

نظر

• سعید درخشانی
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 286

ممنون پانی عزیز از تحلیلهای زیبات .

اما ثامان یکی از شرکتهایی هست که به شدت پی گیرش هستم . این سهم ویژگی های جالی از منظر تکنیکال هم داراست .

ایا دوستان از این دوستمون که میخواند بلوکی شرکت رو بخرند ایمیلی چیزی در درسترس دارند ؟

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Jul 2025
          • 1422

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post

اما ثامان یکی از شرکتهایی هست که به شدت پی گیرش هستم . این سهم ویژگی های جالی از منظر تکنیکال هم داراست .

ایا دوستان از این دوستمون که میخواند بلوکی شرکت رو بخرند ایمیلی چیزی در درسترس دارند ؟
          اقا سعید فکر میکنم پاسخ شما دست دکتر سهند باشه ؛ چون ایشون سهامدار بالای یک درصد هستند

نظر

• سعید درخشانی
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 286

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
            اقا سعید فکر میکنم پاسخ شما دست دکتر سهند باشه ؛ چون ایشون سهامدار بالای یک درصد هستند

خیلی ممنون از لطفتون . بزرگوارید ...

نظر

• bourse
              عضو فعال
              • Sep 2011
              • 1346

.............

در اصل توسط سعید درخشانی پست شده است View Post

سعید جان متاسفانه ایمیلشون را ندارم ولی میتونید تو بورکس یا اراد سرمایه باهوشون در ارتباط باشید . از نظر تکنیکی هم باهاتون کاملا موافقم سامان گستر مدت زیادی تو کانال فرسایشی بوده و اینطور که من از موینگ اوریج ها متوجه شدم در حال تغییر روند و شروع بازی جدیدی هست @};-

نظر

• bourse
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1346

به نظرم فردا دکوثر به حمایت معتبر خودش در 290 برخورد میکنه و بر میگرده . بنده رو منفی کامل سنگین خریدارم

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

فسرب

سهم در موج بی اصلاحی توان صعود تا دو سطح 340 و 385 تومان را داراست.

امکان اینکه موج بی سهم طبق الگوی پرفکت AB=CD حرکت کند زیاد است.اهداف سهم:

340 تومان: در همپوشانی دو فیبو 100% پروجکشن ab بروی c و 161.8 فیبوی ret بازوی ab

385 تومان: در همپوشانی دو فیبو 161.8% پروجکشن ab بروی c و 261.8 فیبوی ret بازوی ab

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
                    به نظرم فردا دکوثر به حمایت معتبر خودش در 290 برخورد میکنه و بر میگرده . بنده رو منفی کامل سنگین خریدارم
                    I think so ! ;)
                    بنده هم میانگین خریدو میارم پایین :)
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• esi_mohammadi
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 1105

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                      فسرب

سهم در موج بی اصلاحی توان صعود تا دو سطح 340 و 385 تومان را داراست.

امکان اینکه موج بی سهم طبق الگوی پرفکت AB=CD حرکت کند زیاد است.اهداف سهم:

340 تومان: در همپوشانی دو فیبو 100% پروجکشن ab بروی c و 161.8 فیبوی ret بازوی ab

385 تومان: در همپوشانی دو فیبو 161.8% پروجکشن ab بروی c و 261.8 فیبوی ret بازوی ab

پانی جان فکر نمیکنی این موج شماری منطقی تر باشه ؟

لینک تصویر

آخه من هنوز اعتقاد دارم تو ریز موج 4 از a هستیم و هنوز موج بی شاخص شروع نشده
                      منو ببخشید
                      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                        پانی جان فکر نمیکنی این موج شماری منطقی تر باشه ؟

لینک تصویر

آخه من هنوز اعتقاد دارم تو ریز موج 4 از a هستیم و هنوز موج بی شاخص شروع نشده
                        منو ببخشید
                        اختیار دارید اقای محمدی
                        دلیلش اینه که من معتقدم موج بی شاخص هست و شما 4 از a وهمین موجب میشه دیدگاهمون در بیشتر موارد با هم متفاوت باشه
                        اگه سهم مجددا بالای 280-285 تثبیت نشه موج شماری شما تحقق پیدا میکنه

نظر

• esi_mohammadi
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 1105

من بار ها پانی جان گفتم موج b الیوت موج ناتوان و ضعیفی نیست
                          این موج توی تمام اسیلاتور ها و اندیکاتور ها سیگنال تولید میکنه اما من توی هیچ اندیکاتور و اسیلاتوری تاییدیه این موج در شاخص کل را که شما می فرمایید موج b است را نگرفتم . شما به مکدی استاندارد، آر اس آی ، ممنتوم و دیگر ابزار های تایید کننده امواج اگر نگاهی کنید میبینید این موج بدون سیگنال امده بالا .. پس مشکوکه .یکی از عواملی که منو از معاملعه زدن دور نگه داشته فعلا همین هست
                          این صعود از نظره من فعلا یه موج اصلاحی از موج a هست تا خلافش اتفاق بیوفته .به هر حال باید به امواج زمان داد تا خودشون را نشان دهند

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                            من بار ها پانی جان گفتم موج b الیوت موج ناتوان و ضعیفی نیست
                            این موج توی تمام اسیلاتور ها و اندیکاتور ها سیگنال تولید میکنه اما من توی هیچ اندیکاتور و اسیلاتوری تاییدیه این موج در شاخص کل را که شما می فرمایید موج b است را نگرفتم . شما به مکدی استاندارد، آر اس آی ، ممنتوم و دیگر ابزار های تایید کننده امواج اگر نگاهی کنید میبینید این موج بدون سیگنال امده بالا .. پس مشکوکه .یکی از عواملی که منو از معاملعه زدن دور نگه داشته فعلا همین هست
                            این صعود از نظره من فعلا یه موج اصلاحی از موج a هست تا خلافش اتفاق بیوفته .به هر حال باید به امواج زمان داد تا خودشون را نشان دهند

نظر استاد هالی هم موج بی هست و نظر ایشون برای من فصل الخطابه.
                            البته فردا روز بسیار مهم و تعیین کننده ای برای بازار است بسیاری از شرکتها به مقاومت مهمی برخورد خواهند کرد که در صورت شکست این مقاومتها صعودخوبی در ادامه موج بی خواهیم داشت.

نظر

• ARTIN
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 55

تحلیل تکنیکال کفرا

سهم در معاملات فردا به مقاومت مهمی برخورد خواهد کرد که در صورت شکست این مقاومت وخروج از کانال هدف سهم را می توان 554 تومان متصور شد که البته بنده به شکست کانال وصعود تا هدف ذکر شده معتقدم به دلیل حجم معاملات این چند روزه و شکست rsi هفتگی

[IMG][/IMG]
                              [SIZE=4][/SIZE][SIZE=3][/SIZE][B][url]http://bours.persianblog.ir/[/url][/B]

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

بکاب

(اگه 427 رو نشکنه)

نظر

در حال کار...
                                X