سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط alibaghdadi2010 پست شده است View Post
    سلام استاد گرامی پانی خانم
    سبد بلند مدت من این بوده است:
    50درصد فاراک 2110 **** 10 درصد سایپا2270 ***** 15درصد بانک ملت 2300
    8 درصد وغدیر4150 *** 17درصد زامیاد980 ****
    حدود 25 درصد ارزش سبد بالا را نقدم
    به نظر شما کدام یک از کارهای زیر رابکنم از ضررم کم میشه؟
    1-خرید وغدیر حوالی460وشرکت در مجمع
    2-خرید فاراک و پایین آوردن میانگین خرید
    3-خرید سایپا و پایین آوردن میانگین خرید
    4- خرید چه سهمی ؟؟؟؟قیمت ورود؟؟؟؟
    باتشکر از شما
    هر وقت که از نظرات شما استفاده کردم تونستم ضررهامو کم کنم

فاراک رو فردا میگم دارم به سطح خرید مورد نزدیک میشه(قبلا به این سطح اشاره داشتم که به احتمال قوی به اون محدوده میرسه) همانطور که قبلا تاکید کردم شکست سطح 153 و سپس 145 برای سهم ناگوار بود.

خودروییها هم حرکتشون شروع شد برای سایپا سطح 170-175 خیلی مهم هست اگه این سطح رو رد کنه تا حوالی 190 تو کوتاه مدت میره

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

فاراک:

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

شاراک

نظر

• shayan0711
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 234

با سلام
          حجم معاملات در سهم خصدرا شدیدا دارد افزایش می یابد
          در چند روز آینده کندل های منفی نیز شدت خواهد گرفت
          با توجه به پیش گرفتن روند مثبت در اندیکاتور adx بزودی شاهد تغییر روند سهم خواهیم بود . انشاءا...
          مواظب کف سهم باشید .
          [B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

کچاد

در صورت عبور ازسطح 624-630 موج شماری اول و در غیر اینصورت سناریوی دوم برای سهم محتمل است:

وضعیت rsi هفتگی:

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط pani پست شده است View Post
              کچاد

در صورت عبور ازسطح 624-630 موج شماری اول و در غیر اینصورت سناریوی دوم برای سهم محتمل است:

وضعیت rsi هفتگی:

واقعا نمیدونم چرا فکر میکنم سرنوشت و رفتار بازار با سرنوشت و رفتار کچاد گره خورده ...

کچاد سهمیه که تو چند سال اخیر به کسی ضرر نرسونده ...کچاد نماد کم ریسک با بازده متوسط به بالا بوده ...همیشه تو بازار های خوب عالی کار کرده ... و تو بازار های بد حفظ سرمایه ...اما این بار نمودارها حرف های دیگه ای برای گفتن دارن

بعد از داستان افزایش نرخ بهره مالکانه و گرفتن حق امتیاز بهره برداری از معادن
              بعد از داستان کمک اجباری به صندوق فولاد
              حالا زمان معافیت مالیاتیش به پایان رسیده و 20 تومن از سودش کسر شده ...

اگه این نمودار برای کچاد صحیح باشه قطعا چشم انداز روشنی در انتظار بازار نیست ...
              چرا که تا حدودی امروز بازگشایی حفاری و همراه هم همینو به ما گفتن !

ممنون از نمودار زیباتون ...
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• bourse
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1346

به نظر من آ س پ تو موج 3 قرار داره . انشالله اگه فردا پرحجم معامله بشه و از محدوده 415 تا 425 پر قدرت عبور کنه میتونه تو مرحله اول تا فیبوی 1.618 ( محدوده 606 تومان ) و در صورت عبور از ان تا فیبوی 2.618 ( محدوده 738 تومان ) صعود کنه البته ناگفته هدف های گفته شده مربوط به اهداف میان مدت و بلند مدت سهم هست و در این بین مقاومت های دیگه هم وجود داره .

نظر

• alireza64
                  عضو عادی
                  • Jan 2012
                  • 156

نظر دوستان در مورد كروي،فن اوا و فاراك چيه؟باتشكر

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

فاراك

خب وارد ترازنامه شركت ميشيم و با افزايش سنگين موجودي نقد مواجه ميشيم كه بايد ببينيم اين موجودي نقد سنگين از كجا وارد حسابهاي شركت شده....كاهش 9 درصدي اسناد دريافتني نشون ميده يه سري از مطالبات شركت وصول شده ودر مقابل افزايش 86 درصدي پيش دريافت نشون از ورود وجه نقد به حسابهاي شركت داره كه ميتونه توجيه كننده افزايش وجه نقد در حسابها باشه و ميتونيم پرونده افزايش وجه نقد رو همينجا ببنديم....اما پيش دريافتهاي شركت رشد سر سام آوري داشته و همه اين مبلغ وارد صورتهاي مالي نشده.....يه مقدار وارد موجودي نقد شده يه مقدار به عنوان پيش پرداخت ثبت شده.....اما بقيه اين مبلغ كجا رفته؟.....

واضح بگم افزايش سرمايه گذاري بلند مدت اونم به ميزان 45 درصد نكته مبهمي در صورتهاي مالي فاراك هست و بايد از شركت پرسيد منبع تامين مالي براي اين سرمايه گذاري بلند مدت از كجا بوده؟...هيچ جوابي نميتونيم براي اين سوال پيدا كنيم به جز اينكه اين فرضيه رو مطرح كنيم كه منبع تامين مالي بلندمدت پيش دريافتهاي شركت بوده و طبق اصول حسابداري پيش دريافت چون در پايان دوره به حساب درآمد منظور ميشه لزا شركت اجازه استفاده از پيش دريافت در فعاليتهاي بلند مدت رو نداره و اگه اين فرضيه درست باشه شركت تخلف بزرگي رو مرتكب شده و بايد جوابگو باشه.....اگر اين موضوع كتمان شد بايد منبع تامين مالي بلند مدت رو شفاف سازي كنه.....شركت قطعا از وام استفاده نكرده چون تسهيلات ماليش كاهش داشته.....پس اگه فرض كنيم از پيش دريافت استفاده نكرده و وامم نگرفته منبع اين تامين مالي كجا بوده؟

از طرف ديگه به داراييهاي ثابت شركت يك ميلياردو خورده اي اضافه شده كه نشون ميده اون سرمايه گذاري بلندمدت يه مقدارش يا در ماشين آلات جديد و يا در ملك سرمايه گذاري شده كه متاسفانه شركت هيچ شفافيتي در اين موضوع ارائه نداده.....پس اگه يه جمع بندي داراييهاي شركت رو بكنيم به اين نتيجه ميرسيم كه پول از يه جايي وارد حساباش شده اما از كجا؟

وارد سمت بدهي هاي شركت ميشيم و افزايش سنگين 130 درصدي در تراز اسناد پرداختني توجه آدمو به خودش جلب ميكنه.....اين افزايش نشون ميده كه شركت با كمبود سرمايه در گردش مواجه هست و براي خريد مواد اوليه مشكل نقدينگي داره لزا سياست پيش دريافت رو در پيش گرفته و از محل اين پيش دريافتها مواد اوليه رو خريداري ميكنه و افزايش در تراز اسناد دريافتني نشون ميده اين خريدها عمدتا به صورت چك و سفته هست ......پس تنها مشكلي كه شركتو رنج ميده سرمايه در گردش شركت هست كه اگه مدير اين شركت مبلغ پيش دريافت رو به صورت كامل وارد حسابها ميكرد اين مشكل برطرف ميشد.....اما اگر مديريت شركت سريعا به فكر سرمايه در گردشش نباشه شركت مجبور ميشه وام بگيره و متعاقب اون هزينه هاي مالي بر دوش شركت سنگيني خواهد كرد

نتيجه بررسي ترازنامه اين شد كه اولا شركت پيش دريافتهاي سنگيني رو گرفته اما اين پيش دريافتها به صورت كامل وارد ترازنامه نشده و بايد شركت شفاف سازي كنه كه كجا استفاده شده كه من حدس ميزنم در سرمايه گذاري بلند مدت استفاده شده و اين تخلف هست ثانيا شركت سرمايه در گردش جالبي نداره و علتشم ميتونه عدم استفاده كامل از پيش دريافتها باشه

خب وارد صورت سودو زيان ميشيم و با عدد 95 ميليارد تومن در فروش مواجه ميشيم.. اصلا اين ميزان فروش در 9 ماهه با عقل جور در نمياد و نشون ميده فروش شركت پايين اعلام شده اما به رغم اعلام پايين فروش در عين ناباوري ميبينيم كه بهاي تمام شده بالا اعلام شده و تابع هزينه اينو كاملا تاييد ميكنه......پس دستكاري در فروش و بهاي تمام شده بوضوح ديده ميشه و مطمئنا در گزارش 12 ماهه تعديلات خوبي رو در اين دو سرفصل شاهد خواهيم بود.....هزينه اداري معقول اعلام شده اما كاهش 23 درصدي هزينه هاي مالي در صورت سودو زيان با كاهش 2 درصدي در ترازنامه همخواني نداره و اين نشون ميده شركت يه مقدار از پيش دريافت رو براي تسويه وام استفاده كرده و ايرادي هم نداره

نتيجه نهايي:شركت با دستكاري در ترازنامه به شكل ناشيانه اي زمينه پوشش سود پايين در 9 ماهه رو فراهم كرده و عمدا سود خودشو پنهان كرده كه طبيعيم هست....شركت قابليت تعديل بالايي رو داره و اگه بخاد ميتونه در 12 ماهه 25 تومن به راحتي پوشش بده ....البته اگه بخاد پس ميتونيد رو يه تعديل 50 60 درصدي حساب كنيد.....شركتهاي پيمانكار برآورد سودشون براي آينده بسيار مشكل هست اما قراردادهاي شركت رو كه بررسي كردم بعد از اتمام پروژه ها و تحويل اونا ميتونه2735 ريال اي پي اس اعلام كنه كه البته به خاطر ماهيت پيمانكاري شركت اين ميزان تلورانس بالايي داره.....اما چه زماني ميتونه به اين سود دست پيدا كنه؟كافيه يه ميانگين بين زمانهاي تحويل پروژه ها بگيريد زمان تقريبي بدست مياد

برآورد گزارش 91 شركت:احتمال ميدم در گزارش 91 تعديل مثبتي رو اعمال كنه و شايد اعلام سود 20 تومني بعيد نباشه....اگر تعديل مثبت لحاظ نكنه همين پيشبيني امسال رو اعلام ميكنه و بعيد ميدونم بخاد پايينتر اعلام كنه

آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/02/21, 01:59.
                    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• hashsep1361
                      عضو جدید
                      • Feb 2012
                      • 4

با سلام به دوستان عزیز
                      تحلیل تکنوفاندامنتال وصندوق را در وبلاگم گذاشتم. خوشحال می شوم بازدید کنید و نظر دهید.
                      [url]www.tahlilgaran.bourseblog.ir[/url]

نظر

• shigley
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 153

بانک ملت

وپارس یه حرکت تا 248 میکنه بعدش تشریف میبره 210
                        [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                        [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• lord arshiya
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 81

در اصل توسط hashsep1361 پست شده است View Post
                          با سلام به دوستان عزیز
                          تحلیل تکنوفاندامنتال وصندوق را در وبلاگم گذاشتم. خوشحال می شوم بازدید کنید و نظر دهید.
                          http://tahlilgaran.bourseblog.ir/

سلام جناب سپانلوی عزیز ، خوش آمدید به تالار بورسی

من باب آشنایی عرض می کنم جناب سپانلو کارشناس ارشد اقتصاد و یکی از اون تحلیلگرای خیلی خوب بازار هست که در آنالیزشون رگه های تکنیکال و فاندامنتال با هم جریان داره،

امیدوارم که ایشان رو از این به بعد بیشتر در جمع خودمون ببینیم.
                          [SIZE=2][FONT=arial][COLOR=#b22222]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                          آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                          او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                          آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                          او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                          آنها آمدند
                          او هل داد
                          آنها پرواز کردند.
                          "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط shigley پست شده است View Post
                            بانک ملت

وپارس یه حرکت تا 248 میکنه بعدش تشریف میبره 210

سپاس از تحلیلتون

منم امروز میخواستم درمورد بانکیها به خصوص بانک ملت بگم که این مثبت شدن قطعا فرصت خروجه و تا پایان اصلاحشون هنوز کار داریم البته دو صفحه قبل چارت شاخصشون رو گذاشته بودم.

نظر

• shigley
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 153

در اصل توسط pani پست شده است View Post

سپاس از تحلیلتون

منم امروز میخواستم درمورد بانکیها به خصوص بانک ملت بگم که این مثبت شدن قطعا فرصت خروجه و تا پایان اصلاحشون هنوز کار داریم البته دو صفحه قبل چارت شاخصشون رو گذاشته بودم.
                              سلام
                              خواهش میکنم درمقابل تحلیل های شما خطخطی بیش نیست
                              راستی سایپاخریدید؟من از 152 تا 147 تا شد خریدم
                              سود 91 هم خوب اعلام کرد
                              درمورد شاخص انبوه سازی چون نماد های موثر اکثرا فرابورسیند و رو شاخصشون اثر ندارند زیاد نمیشه ملاک قرار داد نظر شما چجیه؟
                              [CENTER][SIZE=3][COLOR="#FF0000"]پیروزی هزار پدر دارد و شکست یتیم است
                              [/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط shigley پست شده است View Post
                                سلام
                                خواهش میکنم درمقابل تحلیل های شما خطخطی بیش نیست
                                راستی سایپاخریدید؟من از 152 تا 147 تا شد خریدم
                                سود 91 هم خوب اعلام کرد
                                درمورد شاخص انبوه سازی چون نماد های موثر اکثرا فرابورسیند و رو شاخصشون اثر ندارند زیاد نمیشه ملاک قرار داد نظر شما چجیه؟
                                سایپا که خیلی دارم میانگین 148
                                و ا س پ و ثشرق دارم .میان مدتی عالین

نظر

در حال کار...
                                X