سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عليرضا جمالی
    مدیر (ستاره‌دار 20)
    • Oct 2010
    • 1295

سلام بر دوستان خوب بورسی

نمیدونم از کجا شروع کنم... اما واقعا متاسفم که سایت بورسی هم دچار تنش شد, تنشی که برای خیلیا خوش آیند بود و برای صاحبان سایت -کاربرای خوب و وفاداری که باعث رشد و پیشرفت سایت بوده و هستند- باعث دلخوری....

یه زمان سایتی بود بنام فرابورس... یادمه زیاد اهل نوشتن نبودم اما معتاد شده بودم به این سایت و کاربرای سایت با وجود اینکه هیچ کدوم رو ندیده بودم و حتی کمتر مراوده ای هم با هم داشتیم حکم رفیق رو برام داشتن...

زد و این سایت جمع شد... و نه من که خیلیا آواره شدیم... از سایتی که بهش عادت کرده بودیم...جایی که هر روز میرفتیم و از بورس و غیر بورسی و ... میخوندیم و لذت میبردیم که اکثر کاربرا برخوردی دوستانه دارند....

حس کردم کار درستی نبوده... کسایی که سایت رو از دسترس خارج کردند حساب این رو نکردن که سایتی که چندهزار کاربر داره که هر روز ساعتها رو با این سایت سپری میکنن صاحبان سایت هستن... اونا حق ندارن این سایت رو بدون توجه به این کاربرا جمع کنن.....

اما با جمع شدن سایت همه چیز تموم شد....
    سایت آراد که دوست عزیزم جناب ارمغان که سعادت دوستی و آشنایی حضوری با ایشون رو دارم نتونست جای فرابورس رو بگیره....
    بورکس گه گاه شاهد دعوا ها و بحث هایی تند بود .... تالار بورس با مدیریت خوبش بعضا شاهد نوشته هایی نامناسب بود و....

و این شد که در حین ملاقاتها و مراوده هایی که با دوستان تحلیلگرم داشتم فکر ایجاد سایت به سرم زد.... سایتی که به کاربراش احترام بذاره و بدونه این کاربرا هستن که صاحبان اصلی سایت های اینچنینی - فروم و انجمن گفتگو- هستند....
    سایتی که درش از بی حرمتی و ادبیات نامناسب خبری نباشه.... سایتی که درش باند قدرت شکل نگیره, سایتی که از سفته بازی , تبلیغ سهم و سو استفاده از سرمایه های کوچیک برای ایجاد حرکت تو سهام شرکت های کوچیک (که قابلیت دستکاری قیمتی رو دارن) خبری نباشه و....و از همه مهمتر سایتی که اگه یه روز من نخواستم باشم بدونه کلی صاحب داره و به حرمت اونا سر جاش باشه و فعال...

کار رو شروع کردیم و از اول آبان سال 89 سایت استارت خورد...
    دوستانی که برای شروع اعلام آمادگی کرده بودن و به امید حضور ایشون سایت رو راه انداخته بودم اما.... گفتن تا تعداد اعضا قابل توجه نباشه که نمیشه مطلب زد!!!!
    و حس کردم تنها موندم اما شروع کردم به فعالیت و دعوت از دوستان ....یادی بکنم از دوست عزیزم عباس - گرگین خان - که تنهام نذاشت و تو معرفی فروم بورسی زحمت کشید....

تا اینکه حجت عزیز رو که به واسطه شناخت از فرابورس تو سایر فرومها پیدا کردم به کمک طلبیدم....
    بارها به دوستانی که باهم صحبت کردیم گفتم ... اگر حجت عزیز و کمکش نبود هرگز سایت بورسی با این سرعت پا نمیگرفت و جا داره همینجا که ازش یاد کردم بازهم ازش تشکر کنم....

بعدها holy عزیز به دعوتم جواب مثبت گفت... دکتر عمادی که این روزها از نزدیکترین و قابل اعتمادترین دوستانم هست, استاد بزرگی بود که هم در علم و هم ادب شناخته شده بود و حضورش کمک زیادی به پیشرفت سایت میکرد...
    دلسوزی های ایشون که هنوز هر وقت با هم صحبت میکنیم سایت بورسی از مهمترین دغدغه هاشون هست, تو مدیریت این سایت اثر زیادی داشته و سهم بزرگی تو کسب اعتبار سایت و شناخته شدن سایت بورسی داشته و داره...

آمن عزیز که به رغم فعالیت کمش تو بازارهای مالی با توجه به حرفه و اعتبارش ازش درخواست مدیریت بخش آزاد و سپس مدیریت تو تمامی بخش های سایت رو داشتم... که با غیرت مثال زدنیش برای سایت بورسی تلاش کرده و وقتی بیش از انتظار گذاشته, نقش مهمی تو شناخته شدن سایت داشت و از دوستان خبرنگار دیگری مثل خانم ماهور جاوید, غزاله سعادتی و جناب پیرولی که افتخار مکالمه تلفنی با ایشون رو داشتم دعوت کرد....

یاد کنم از آنالیست عزیز جناب مهدی فنودی که روزگاری مشاور و یاور من و سایت بورسی بود و....

و آهسته آهسته دوستان جذب سایت میشدند و بزرگان شناخته شده ای بورسی رو برای فعالیت انتخاب میکردند....

کاپیتان بزرگ, ناهید عزیز, مارال صفا عزیز (که اسم بورسی رو از ایشون به یادگار داریم), بابک پناهی عزیز, پانی عزیز, مصطفی رستمی, محسن نظری, مسلم, اراک بورس (که ایشون هم خیلی برای معرفی سایت زحمت کشیده) , عبدالله محمدی, بوف کور, حامد24, سعید درخشانی , طیب, عطا, امپراتور, 6500400, حسین صابری, راشین, فنسر, آریامنش, مصطفی مصری پور, مهران عزیز (روزی که آواتارشون دیدم فکر کردم دایی مهدیه), جناب برادران, وحید20, مجید20 (که این روزا بعنوان مدیران سایت زحمت میکشند) ,علیرضا184, کیوان, امیر,ناشناس, واتر, امیر2003, بهنام, صاحب جم, محاد, یاسر شریعت,سلطان زمان, روح خشن (البته به نظرمن مهربان), بورس تبریز عزیز,بابک52,شهروز, علامه, ماهور, پاشا, ساده ساده, بلوتوث,کی اچ25, صالح, وت, فرهاد فتحی, بورس, زرشک, استوک براکر, فرهاد61, روژان, روح الله, آریانا,لرد عرشیا, آرتمیس, تصمیم کبری, بابی چارلتون, شیگلی, اپلوس, شاهین, بارون دیده, شکارچی, کاشف, رنجر, اف ام, خانم رجب نژاد, محمد ساده, حامد, مهربان,آریو, سحر, پرریسک, سپه, احمد, یگانه, چشمه, یوسف, کیانوش, جناب اکبری, بیل گیتس, دوست عزیزم جناب محسنی فر, علیمردان, سهامدار, آرش, فرهاد پی, احتشام, موج 5, عقل نهفته, میر48, تام آی, سعیدی, بست, میسون, علی2000, امیر2039, فرخ بخت, فری زبل, موج سوار, مسافر تنها, حسابدار, عمو حسین,نوید, اسلام پور, فلاح, زامبروتا, امیرکبیر, نوسترآداموس, شاهسون, جناب ضیایی, علی ایرانی, محمود شریعت,میثم, رضا افشاری, وحید شکیب, آیسد ارت, مصطفی(روبین54),جناب سرچشمه پور, مازیار, محسن64, نیما.... خیلیای دیگه که حق به گردن این سایت و روند رو به رشدش دارند....

(ببخشیداگه ترتیب خاصی رو رعایت نکردم و اسمای زیادی رو از قلم انداختم...هر کی تو ذهنم میومد رو مینوشتم....)

داشتیم خوب پیش میرفتیم...
    دوستان مدیر و کاربرای خوب و اخلاق مدار سایت به قوانین بعضا نا نوشته ای که با کمک هم وضع کرده بودیم پایبند بودند....
    من هم گه گاه اگر حس میکردم لازمه مساله ای مطرح بشه تو پیام خصوصی با دوستان اختلاط میکردم و دوست نداشتم با مطرح شدن خیلی مسایل تو جمع حرمت ها از بین بره یا روی افراد تو روی هم باز بشه ....

نمیدونم چرا به اینجا کشید که چندتا از مدیرا و کاربرایی که مطمینا سایت بورسی بهشون مدیون هست اختلافی بروز کرد, سرباز کرد و علنی شد اما یه چیز رو میدونم...
    تو هر خانواده ای ممکنه بحث و اختلاف نظر و دعوا پیش بیاد, چه خوبه که با درایت - همونطور که دوستان زیادی نشون دادند- عمل کنیم و جلوی کسایی که میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرند رو بگیریم که به قول سعدی:

سخن میان دو دشمن چنان گوی که گر دوست گردند شرم زده نشوی.

میان دوکس جنگ چون آتش است
    سخن چین بدبخت هیزم کش است
    کنند این و آن خوش دگرباره دل
    وی اندر میان کوربخت و خجل
    میان دو تن آتش افروختن
    نه عقل است و خود در میان سوختن

اما این اختلاف ها مطمینا گذراست و در آخر رو سیاهی به زغال میمونه...

با تمام این اوصاف نوشته های خارج از مسیر فعالیت سایت بورسی و مربوط به بحث های اخیر -هرچند خیلیا از سر درایت و دلسوزی بود- حذف شد و امیدوارم با یاری هم بتونیم همون جوی رو که سایت بورسی به اون شهره شد به سایت برگردونیم.

ببخشید که سخن به درازا کشید.

با تشکر از همه عزیزان
    ایام به کام@};-@};-@};-
    از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• rezael
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 385

رکیش به دید مجمع سهم خوبیه

خانم محمدی یه تحلیل از کچینی و ودی داشته باشین البته اگه وقتشو دارین
      مرسی
      پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• rad
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 557

سلام دوستان
        سیمانی ها واقعا مناسب خرید بودند حالا ببینیم حقوقی ها تاکجا بالا میبرند.
        سیمانی هایی که گزارش بهتری دادند برای خرید مناسب میباشند.

نظر

• mohseni1353
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1010

استاد پانی در خصوص وپترو نظرتون را می فرمایید با تشکر

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

در اصل توسط pani پست شده است View Post

شاخص با توجه به نمودار زیر یک کانال صعودی را به بالا شکست .

حال با توجه به واگرایی کاملا مشهود در مکدی امکان پول بک بر سقف کانال در محدوده 26800-26700 و حتی غلبه بر واگرایی و عبور از سقف 27420 با هدف 27800-28000 امکان پذیر است .

بنظر خروج پلکانی در مثبتها در صورت رشد تا رسیدن به مقاومت 28000 واحدی استراتژی معقولانه ای باشد.نکته جالب وجود واگرایی در نمودار اغلب شرکتهای بزرگ همسو با شاخص کل هست که در ادامه برخی از این شرکتها را با هم بررسی خواهیم کرد:

مطابق تحلیل 5شنبه گذشته پیش بینی این وضعیت و رفتار رو از بازار کرده بودم.

حال با توجه به rsi هفتگی حمایت قوی در مجاورت خط نقطه چین که تقریبا معادل همان حمایت واقع بر سطح 26800-27000 واحدی شاخص کل قرار دارد.

با توجه به همه موارد یاد شده انتظار دارم این حمایتها در سطوح یاد شده مانع ریزش بیشتر شوند و در صورت شکست این حمایتها پیش بینی اصلاح عمیق تری برای بازار میرود.

موفق باشید..

نظر

• mohseni1353
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1010

استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتاااااااااااااااد سلام >:d<

خوشحالمون کردید

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                استاد پانی در خصوص وپترو نظرتون را می فرمایید با تشکر

سلام جناب محسنی گرامی.بمن لطف دارید ولی استاد خطابم نکنید منم مثل بقیه عزیزان و نه بالاتر. @};-

فعلا میل به نزول در سهم زیاده و احتمال داره با این وضعیت تا 86 فعلا پایین بیاد و اما موج شماری سهم:

تا به حال دو موج شماری از سهم ارائه دادم یکی گسترش موج 3 و دیگری موج شماری اوایل اسفند که بنظر همون موج شماری صحیح و موج شماری دوم اشتباه بود.
                به عقیده من وپترو در موج 4 قرار داره و موج 5 سهم هنوز باقیست.

و اما میخوام یک نوع دیگه از شمردن وپترو رو بذارم که طبق اون وپترو 5 موج تمام کرده .موج شماری زیر کاملا مردود هست چون 2 و 4 از یک درجه نیستند پس بنظر فعلا در موج 4 قرار داریم و چشم امید به حمایت 86 داریم تا ببینیم با این حمایت چکار میکنه.

نظر

• مشکات
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 68

پانی خانم سلام
                  شما صحبت از وپترو ۱۳۰ میکردین؟

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

در اصل توسط مشکات پست شده است View Post
                    پانی خانم سلام
                    شما صحبت از وپترو ۱۳۰ میکردین؟
                    درسته و بر اساس موج شماری دوم یعنی گسترش موج 3 استوار بود که بهش امیدی ندارم هرچند هنور زیر 90 هم افت نکرده و به 86 هم نرسیده ولی بنظرم این موج شماری وقتی اعتبار داشت که بیش از 96 افت نمیکرد.گفتم بنظر میاد گزینه دیگه ای غیر از موج 4 برامون نمونده که فکر کنم اخرین نظر اقا محسن هم همین بود یعنی موج 4.و یکی از دوستان اقای amir p

بنابراین از اصلاح فعلی موج5 رو داریم احتمالا با تارگت 117-120
                    .
                    منتظر نظر دوستان هم هستم.

خودم وپترو دارم و هر روز نگاهش میکنم.

نظر

• amirreza6790
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 328

سلام ابجي خوبي؟ خيلي خوشحالم بازم نوشته هاتو ميخونم...:D

ذوب آهن كه مارو ذوب كرد شايد فردا با ضرر زياد بفروشمش!:((

پاني خانم نظرت در مورد الگوي شارك وملتم چيه؟ فكر كنم حواليه 47 بتونه برگرده!

هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط amirreza6790 پست شده است View Post
                        سلام ابجي خوبي؟ خيلي خوشحالم بازم نوشته هاتو ميخونم...:D

ذوب آهن كه مارو ذوب كرد شايد فردا با ضرر زياد بفروشمش!:((

پاني خانم نظرت در مورد الگوي شارك وملتم چيه؟ فكر كنم حواليه 47 بتونه برگرده!

سلام.خوبید؟
                        یادتونه اقا امیر رضا گفتم این سهم خیلی مشکوکه به سر و شونه ؟تو افت بود که گفتم رو 55 تکمیل میشه و میره واسه شونه راست.انشالله تحت جو قرار نگرفته باشید و خروج کرده باشید

ایم سهم بنظرم حوالی 44 افت میکنه.انتظار دارم تو موج جدید 70 به بالا رو ببینه ولی فعلا یک حدس که مال امروز نیست سه شنبه قبل که بررسیش میکردم این حدس رو زدم فعلا روش حساب نکنیم تا بهتر روش کار بشه هر چند از جناب ساده ساده سوال کردیم میگن هیچی نداره این سهم.

و اما ذوب رو 200 معرفیش کردم و سه روزه به 228 رسید ...
                        فعلا دو بار کوبیده به حوالی 230 و تکنیکالی دیتایی نداره این طفل یکماهه
                        فقط اینو داریم که در صورت شکست 210 مجددا به قویترین سطح حمایتیش 190-194 برمیگرده و اگه اون محدوده رو ببینه مجددا سنگین واردش میشم
                        این از دیتای تکنیکالش
                        ولی بنیادی کارا میگن چیزی از فولاد کم نداره پس مطمئن باشید سهم بطرف ارزش ذاتی خود حرکت خواهد کرد;)

نظر

• amirreza6790
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 328

مرسي ابجي..=;

نامردا نارو زدن تو وملت!! من رو 59 وارد شدم گفتم 63 خارج ميشم رو شونه راستش.. تا 60.9 رفت بالا برگشت زد منم دو دل كه بفروشم نفروشم ولش كردم رو 58.6 دادم رفت!/:) يه ضرر جزيي نوشه جان كرديم با روحيه دوچندان گفتيم جبران ميشه..وارد ذوب شدم ديديم مثله اينكه آخره مهموني رسيديم اون عرضه هاي 1000000 ميليوني كه مارو خوشحال كرد نگو دسر غذاي مهمونيه!!:d

عب نداره اينم روش!منم حسم همون 192 رو ميگه!بلوكيش آخر متوجه نشديم كيه!...

احتمالا ابجي فردا بيام تو وپترو اگه زير 90 بدن!
                          هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• rezael
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 385

آره به احتمال زیاد وپترو تا 86 میاد
                            واگرایی منفیش نسبتا تابلو
                            !!! ;)

ولی موج بعدیش همه رو سورپرایز میکنه>:d<
                            پیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1683

خب خوشحالم که پانی عزیز همچنان هست و مینویسه.
                              چون ما تکنیکالیست ها اگر به اراجیف بقیه واکنش منفی نشون بدیم ، دشمن شاد شدیم.

کچاد :

ابتدا این رو ببینید که چگونه سهم به ترندلاین بلند مدتش واکنش نشون داده :

حالا جالب قضیه رو ببینید :
                              سهم هر سری به فیبوی 61% واکنش مثبت نشون داده.
                              هر سری هم 140% روند قبلیش صعود کرده .(:code29:)
                              اگر این سناریو درست دربیاد ، تارگت 1070 براش دور از انتظار نیست

توکاریل هم عالی قیمت خورد.228 واقعا ایده آله. 30% توش خوابیده

نظر

• omidbefarda
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 104

سلام. دوستان کسی میدونه ثامان موج ریزشی اش تا کجاست؟ ممنون

نظر

در حال کار...
                                X