سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط omidbefarda پست شده است View Post
    سلام. دوستان کسی میدونه ثامان موج ریزشی اش تا کجاست؟ ممنون

ثامان بوضوح یه 5 موجی رو تمام کرده و هنوز در موج a قرار داره .182 حمایت خوبیه که در صورت شکستش ثامان پله اول تا 170 و در پله دوم حتی تا محدوده 150 افت خواهد کرد.

نظر

• pprmba
      عضو جدید
      • Jan 2012
      • 2

سلام بر دوستان عزیزم .
      بچه ها یه سوال داشتم . میزان اصلاح قیمت سهام بوعلی به اتمام رسیده ؟ درست روی سطح 50 درصد فیبوناچی .
      به نظر من که برای خرید خیلی مناسبه . نظر شما دوستان چیه ؟ پانی خانوم شما تحلیلتون چیه ؟ لطفا بفرمایین ...
      با تشکر

ببخشید دوستان . هر کار میکنم چارت رو آپلود نمیکنه . ایراد ار کامپیوترم من هست . معذرت :">
      آخرین ویرایش توسط pprmba؛ 2012/04/24, 11:23.

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط pprmba پست شده است View Post
        سلام بر دوستان عزیزم .
        بچه ها یه سوال داشتم . به نظر شما خط مقاومت قوی بوعلی (آبی رنگ ) امروز شکسته شده ؟ درست روی سطح 50 درصد فیبوناچی .
        به نظر من که برای خرید خیلی منسبه . نظر شما دوستان چیه ؟ پانی خانوم شما تحلیلتون چیه ؟ لطفا بفرمایین ...
        با تشکر
        سلام.چارتتون کجاست؟کدوم خط مقاومت؟

نظر

• daryadel120
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 578

من خیلی دوست دارم این تاپیک رو اون بالا ببینم ...
          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

جناب آقای دکتر عمادی ازتون پوزش میطلبم و خواهش میکنم در تصمیمتون تجدیدنظر کنید ...

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

بابا جان ما بیایید این قهر و آشتی ها رو بذارید کنار مردونه کار کنیم دوباره ... دشمن شاد نشیم یه موقع ... دلتون به حال تازه کارهایی مثل من بسوزه ... دکتر جون نروووووووووو
              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                جناب آقای دکتر عمادی ازتون پوزش میطلبم و خواهش میکنم در تصمیمتون تجدیدنظر کنید ...
                درود و سلام بر پانی عزیزم
                پانی جان نفرمایید ،بارها عرض کردم شما رو جای دخترم میدونم ،ذره ای دلخوری از شما ندارم چون اصلا شما کاری نکردی که نیاز به این حرفها باشه .
                من ازت ممنونم به خاطر تمام محبتایی که تا امروز داشتی و ازت میخوام با قدرت کارتو مثل همیشه ادامه بدی ،افرادی مثل تو عزیز واقعا برام محترمن ،تو از بهترین تکنیکالیستهای ایران هستی ،افتخار میکنم مدتی باهم تو یه سایت مینوشتیم ،
                واز تمام عزیزانم درخواست میکنم هرکس محبتی به من داره ،در نبود من این محبت رو متوجه پانی عزیز بکنه که سوای سن دختر من محسوب میشه .....

سپاسگزارم
                سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                  پانی جان نفرمایید ،بارها عرض کردم شما رو جای دخترم میدونم ،ذره ای دلخوری از شما ندارم چون اصلا شما کاری نکردی که نیاز به این حرفها باشه .
                  من ازت ممنونم به خاطر تمام محبتایی که تا امروز داشتی و ازت میخوام با قدرت کارتو مثل همیشه ادامه بدی ،افرادی مثل تو عزیز واقعا برام محترمن ،تو از بهترین تکنیکالیستهای ایران هستی ،افتخار میکنم مدتی باهم تو یه سایت مینوشتیم ،
                  واز تمام عزیزانم درخواست میکنم هرکس محبتی به من داره ،در نبود من این محبت رو متوجه پانی عزیز بکنه که سوای سن دختر من محسوب میشه .....

سپاسگزارم
                  دکتر تازه شعله کار تیمی تحلیلی را روشن کرده بودید. ما تازه داتشیم گرم میکردیم بیاییم مطلب یاد بگیریم :( :-s
                  کل تمام ماجراها سوء تفاهماتی بوده که برای هر طرف ایجاد شده بود. هیچکدام ما کاملا پاک و منزه نیستیم . وسط هزارتا کار خوبمون چندتا اخلاق بد و اشتباه هم داریم . :( درسته خیلی حرفها نباید زده میشد که شد! خیلی کارها نباید انجام میشد که شد اما.... :(
                  بعید میدونم کسی بتونه منصرفتون کنه ، قابل درکه....
                  اما این لب و لوچه ها رو نگاه کن آویزون شده :-s:(
                  :((
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Farokh Bakht
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 71

من تا آخرین روز عمرم مدیون استاد holy و استاد تدین عزیز خواهم بود ...

این دو بزرگوار از آموزش ادب و شخصیت سرشار بودند و هرگز محبتهای این دو عزیز را به این بنده ی ناچیز خدا فراموش نخواهم کرد ... :-s
                    تاکنون قادر نبوده ام محبتهایششان را جبران سازم اما از خداییکه خالق من است [-o< خواستارم آنها را در پناه لطف و محبت بیکرانش قرار دهد@};-@};-@};-

استاد holy و استاد تدین همیشه شما دو عزیز در قلب من :xخواهید ماند :-s

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

سپاسگزارم

استاد هالی بزرگوار از روزی که تکنیکال رو شروع کردم هنوز دوسال هم نمیشه..

تحلیلهام و چارتهامو میذاشتم کنار کارهای بقیه و غصه میخوردم خیلی از بقیه عقب بودم میرفتم بورکس با حسرت و تحسین چارتهای اقای درخشانی و مارال جان و آقای نادرعلی رو میدیم و ناامیدانه سعی میکردم منم یاد بگیرم.

یکسال و چهار ماه پیش بورسی اومدم شنیده بودم اینجا پر از شاگردهای تکنیکالیسته که با هم کار میکنن گفتم بیام اینجا بنویسم تا اشکالاتم کمتر تو چشم باشه با علاقه کار کردم و کمی جلو افتادم و الیوت رو شروع کردم که خیلی سختی کشیدم..خیلی زیاد ... تا اینکه از نگاه شما الیوت رو دیدم و درک کردم و بسیار بسیار ازتون آموختم..

حقیقتا داشته هاتون رو با ما تقسیم کرد و تو تاپیک مدیریت سرمایه در پست آخر به حق برام پدری کردید. @};-

استاد بزرگوار افسوس میخورم که چرا سوء تفاهم و کدورتی رو که برام پیش اومده بود تو پی ام مطرح نکردم تا اینکه یک جرقه کوچک اینطوری همه چیز رو به نابودی کشید.

من با آمن و زهره جان هم صحبت کردم و متاسفانه متاسفانه دارم میبینم داره همه چیز فقط بخاطر سوءتفاهم ها و کدورتهایی که میشد براحتی رفع بشه به نابودی کشیده میشه و بیشترین صدمه رو بورسی عزیزمون که با تلاش همه خصوصا تلاشهای شما و آقای جمالی پا گرفت تا بورسی تبدیل به افتخار امیزترین بین فرومهای بورسی بشه بیشترین صدمه رو میبینه...

دکتر عمادی ازتون خواهش میکنم قصور و اشتباه منو به بزرگی خودتون ببخشید و بخاطر همه ما تو تصمیمتون تجدیدنظر کنید.

بخدا دلم برای دوستیها و مهربونیهایی که نابود شده و به فنا رفته هزار پاره هست..

هنوز بعد از گذشت چندین روز تلخ و مرارت بار نتونستم خودمو پیدا کنم .فکر میکنم همه افتادیم ته یک چاه عمیق که هرچی بالا رو نگاه میکنیم نور امید رو پیدا نمیکنیم...ایکاش یه روز صبح بیدارم بشیم و این کابوس تلخ به پایان برسه
                      =((

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

من با اينكه تو اين سايت زياد با تاپيك جناب هالي انس نداشتم و علتشم اين بود كه از مسايل تكنيكالي چيزي سر در نمياوردم اما وقتي اين همه ارادت رو به ايشون دارم ميبينم تازه متوجه شدم چه كسي رو از دست داديم.....من خيلي سخت اشك تو چشمام جمع ميشه اما وقتي پست خداحافظي جناب هالي رو ديدم اشك تو چشمام جمع شد....تا حالا غرور مردونگيم اجازه نميداد اين اشكا بريزه رو صورتم اما با پست خداحافظي جناب هالي...

جناب هالي هرجا هستيد اميدوارم شاد باشيد چون آرزوي شاد بودن براي هر كسي بهترين آرزوهاست
                        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• burix
                          عضو جدید
                          • Sep 2011
                          • 3

سپاسگزارم
                          سلام بر دوستان عزیز

ابتدا عذرخواهی می کنم از خانم محمدی به خاطر شلوغ کردن این تاپیک

عرض سلام و ادب دارم خدمت جناب دکتر holy بزرگوار
                          واقعا دکتر جان هر کاری کردم جلوی خودم رو بگیرم پست نزنم نشد و اینکه چقدر متاسفم که این پست رو مجبورم در چنین روز های سختی بزنم

بنده به طور تصادفی در فروم همسایه از این جریانات اخیر باخبر شدم
                          طی این چند روز که نوشته های همه عزیزان رو می خوندم که البته همه اون ها مثل اینکه حذف شده . انصافا جدای از دانش بالای شما که بنده دورادور از دوستان می شنیدم و احترام خاصی برای آن قائل هستم شیفته مرام و مردانگی و معرفت و متانت و ادبیات زیبای شما شدم .
                          دکتر جان واقعا حیفه که به خاطر چنین مسایلی می بینم بزرگانی چون شما با خانه خودشان خداحافظی می کنند امیدوارم این خداحافظی به منزله بازنشستگی شما در فروم های ایران نباشد و بتوانیم در خانه ای دیگر مهمان شما بزرگوار باشیم زیرا علم تکنیکال در ایران علم نوپایی است و به مراقبت و پدری بزرگانی همچون شما احتیاج دارد تا رشد کند و کامل شود

از اینکه جسارت کردم و حرف دلم را بیان نمودم از همه عزیزان و شما دکتر بزرگوار عذرخواهی می کنم
                          هرکجا هستید و خواهید بود از صمیم قلب برای شمادر پناه حق ارزوی موفقیت و سلامت دارم

کوچیک شما - احسان
                          [B][CENTER][COLOR="#800080"][URL="http://www.adantahlil.com/forum.php"][SIZE=2][COLOR="#A52A2A"]www.ADANTAHLIL.com[/COLOR][/SIZE][/URL][/COLOR][/CENTER][/B]
                          [CENTER][B][COLOR="#0000FF"]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس :[/COLOR][COLOR="#800080"] [url]http://tahlilbors.blogfa.com[/url][/COLOR][/B][/CENTER]
                          [SIZE=1]
                          [SIZE=1][CENTER][SIZE=1][SIZE=1]The [COLOR="#FF0000"]Past [/COLOR]Can Not Be Changed. But The [COLOR="#008000"]Future [/COLOR]Is Yet In Your Power[/SIZE]
                          [COLOR="#FF0000"]گذشته [/COLOR]را نمی توان تغییر داد ولی [COLOR="#008000"]آینده [/COLOR]هنوز در دستان اراده توست [/SIZE][/CENTER][/SIZE][/SIZE]

نظر

• تام آی
                            عضو عادی
                            • Jul 2011
                            • 168

بی شک استاد holy عزیز یکی از اساتید به حق بازار سرمایه هستند>:D<
                            منش و شخصیت و عمق تحلیل های ایشون رو کمتر کسانی هستند که دارا باشند
                            خواندن تک تک نوشته های ایشون یک کلاس درس فوق العاده هستش
                            تمامی ما دلبستگی عجیبی با نوشته های و منش ایشان داریم
                            امیدوارم که حالا شاهد دوباره نوشتن تحلیل های بسیار جالب و موشکافی پانی عزیز هستیم باز هم بتونیم از تحلیل های holy عزیز بهره ببریم
                            امیدوارم که همیشه و همه جا تندرست و شادمان و پاینده باشند

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

جناب عمادی ، باهاتون خداحافظی نمی کنم وگرنه منهم به درد ساده دچار میشم و اشکهام سرازیر میشه :( میگم به امید دیدار و امید دارم به باز شدن مجدد درب و حضور گرمتون @};-
                              دکتر ، ننویسید ولی حداقل فقط حضور داشته باشید. بگذارید ما چراغتون را اینجا روشن ببینیم. همین کافیه ، قوت قلب میگیریم. =((
                              به طور بسیار افتضاحی ناراحتم. آنقدر که ناراحتی ضررهای بورسی ام در برابر آن کوچک شمرده میشود.
                              نگران همین روز بودم که شد آنچه نباید میشد...
                              :-
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بنان
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 840

در اصل توسط pani پست شده است View Post

استاد هالی بزرگوار از روزی که تکنیکال رو شروع کردم هنوز دوسال هم نمیشه..

تحلیلهام و چارتهامو میذاشتم کنار کارهای بقیه و غصه میخوردم خیلی از بقیه عقب بودم میرفتم بورکس با حسرت و تحسین چارتهای اقای درخشانی و مارال جان و آقای نادرعلی رو میدیم و ناامیدانه سعی میکردم منم یاد بگیرم.

یکسال و چهار ماه پیش بورسی اومدم شنیده بودم اینجا پر از شاگردهای تکنیکالیسته که با هم کار میکنن گفتم بیام اینجا بنویسم تا اشکالاتم کمتر تو چشم باشه با علاقه کار کردم و کمی جلو افتادم و الیوت رو شروع کردم که خیلی سختی کشیدم..خیلی زیاد ... تا اینکه از نگاه شما الیوت رو دیدم و درک کردم و بسیار بسیار ازتون آموختم..

حقیقتا داشته هاتون رو با ما تقسیم کرد و تو تاپیک مدیریت سرمایه در پست آخر به حق برام پدری کردید. @};-

استاد بزرگوار افسوس میخورم که چرا سوء تفاهم و کدورتی رو که برام پیش اومده بود تو پی ام مطرح نکردم تا اینکه یک جرقه کوچک اینطوری همه چیز رو به نابودی کشید.

من با آمن و زهره جان هم صحبت کردم و متاسفانه متاسفانه دارم میبینم داره همه چیز فقط بخاطر سوءتفاهم ها و کدورتهایی که میشد براحتی رفع بشه به نابودی کشیده میشه و بیشترین صدمه رو بورسی عزیزمون که با تلاش همه خصوصا تلاشهای شما و آقای جمالی پا گرفت تا بورسی تبدیل به افتخار امیزترین بین فرومهای بورسی بشه بیشترین صدمه رو میبینه...

دکتر عمادی ازتون خواهش میکنم قصور و اشتباه منو به بزرگی خودتون ببخشید و بخاطر همه ما تو تصمیمتون تجدیدنظر کنید.

بخدا دلم برای دوستیها و مهربونیهایی که نابود شده و به فنا رفته هزار پاره هست..

هنوز بعد از گذشت چندین روز تلخ و مرارت بار نتونستم خودمو پیدا کنم .فکر میکنم همه افتادیم ته یک چاه عمیق که هرچی بالا رو نگاه میکنیم نور امید رو پیدا نمیکنیم...ایکاش یه روز صبح بیدارم بشیم و این کابوس تلخ به پایان برسه
                                =((
                                جناب هولی عزیز از کلمه به کلمه نوشته خانم پانی میتوان صداقت وارادت را حس کرد و از تقاضای دیگر دوستان این سایت نیز میتوان عشق و ارادت را با تمام وجود درک کرد پس خواهشن به احترام این همه عشق و ارادتی که با خلوص نیت نسبت به شما ابراز میشه دوستان این سایتو تنها نگذارید و منم بعنوان یه بچه محل که بیشتر علاقمندم به یادگیری دانسته های شما بزرگواران از شما تقاضای تجدید نظر در تصمیمی که گرفته اید را دارم سایت بورسی با بودن بزرگوارانی مثل شما و دیگر اساتید سایتی پرمحتوا و ارزنده است در سایتهای دیگر بکرات دیدیم که چقدر ناجوانمردانه اساتیدی که به انتقال اطلاعاتشون اقدام میکنند را طرد میکنند اما این سایت عزیزان اساتیدشو نمیتواند به همین راحتی از دست بده پس به احترام اعضای محترم این سایت اگر براتون واقعا مقدوره تجدید نظر بفرمایید. با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X