نظرتون درباره شلعاب هم میشه بفرمایید
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاقلیدس جان سلام
اقا کم لطفی نکن
نظر بنده دقیقا پست بعدیش زده شده و عینا گفتم فقط فعل خواستن نداره
که خدا رو شکر الان چند روزی این فاکتور هم اومده
الانم میگم اگر حمایت سهامدار عمده باشه چیزی از کبافق کم نداره
اما با شیب کمتروقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
-
بنده همچنان در حال خرید افست<چافست > هستم سهم مقاومتش رو شکست و به طرف 380 در حال حرکته.........البته واسه بعدا هم کارش دارم......شاید واسه گزارش 9 ماهه:d
***البته نه منظورم پیشنهاده خریده نه یه وقت اینو با منگنز مقایسه کنید اما دلایل خودم رو واسه خرید دارم که عنوان میکنم...
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postبنده همچنان در حال خرید افست<چافست > هستم سهم مقاومتش رو شکست و به طرف 380 در حال حرکته.........البته واسه بعدا هم کارش دارم......شاید واسه گزارش 9 ماهه:d
***البته نه منظورم پیشنهاده خریده نه یه وقت اینو با منگنز مقایسه کنید اما دلایل خودم رو واسه خرید دارم که عنوان میکنم...
مهران جان هدف قیمتیت برای سهم چنده ؟یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
منم خیلی وقت بود منتظر این عرضه بودم
امروز واردش شدیم
یه مشکل داره اونم اینکه سهامدار عمده حتی حجم مبنا رو نمیده
یکی از دوستان هست که روزی 250 تا دونش میداد تا قیمت پایانی 1 ریال بالا بره:dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postمنم خیلی وقت بود منتظر این عرضه بودم
امروز واردش شدیم
یه مشکل داره اونم اینکه سهامدار عمده حتی حجم مبنا رو نمیده
یکی از دوستان هست که روزی 250 تا دونش میداد تا قیمت پایانی 1 ریال بالا بره:dکشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postیه سری هم به زیر خاکی های گذشته بندازیم
کمباین سازی ایران : تکمبا
بعد از بازگشایی نماد در بهترین موقعیت خرید قرار داره و در کف حمایتی خودش در قیمت 57 تومان قرار داره اولین مقاومت مهم 64 تومان (12% تفاوت قیمت با قیمت کنونی) هست
یه حرکاتی داره میکنه با اولین مقاومت 60
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
سلام فرهاد جان دنبال ه سری آمار دقیق از زمینهاش و مبالغش میگردم.......یه تصمیم هم گویا در حمایت از این صنایع داره گرفته میشه حتما با این سهم کار داریم اما زمانش مشخص نیست........بذارید اطلاعاتمون که کامل شد حتما اینجا بررسی میکنیم......
راستی همه دوستان منگنز هاشون رو فروختن؟
نظر
نظر