کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شیران سهمیه که امروز بعد از مدتها (حدود 2 ماه) یه حرکتی داره می کنه جدا از اینکه از لحاظ تکنیکالی پتانسیل هایی برای صعود داره، خبرهایی هم تواین سهم هست که از اونا میشه به : http://boursenews.ir/fa/pages/?cid=52011 اشاره کرد. هر چند سهم در 1280 تومن مقاومت مهمی داره ولی در صورت شکست اون تا حدود 1700 تومن جای رشد داره. تحلیل کامل تکنیکال این سهم در این لینک http://rahnamayanebourse.blogfa.com/post-57.aspx قابل مشاهده است
سلام به دوستان گل
به نظرم این سهمی که میخام معرفی کنم میتونه توی کوتاه مدت و میان مدت سودآوری خوبی واسه دوستان داشته باشه
پتروشیمی آبادان با نماد شپترو
البته شاید در حال حاضر زیرخاکی نباشه ( با صف 300000 تایش) اما خبرهای خوشی داره که فکر کنم حالا حالا ها بالا بره . شپترو بعد از یک اصلاح طولانی در 497 تومان شروع به برگشت کرد اون هم با سرعت بالا در قیمت 587 یه دفعه متوقف و دوباره نزول کد ( در همین قیمت ها بود که من هم زود تصمیم گرفتم و وارد معامله خرید شدم. البته اعتراف میکنم با شروع سقوط حسابی ترسیدم و با مشورتی که با دوستان داشتم تصمیم به نگهداری سهم گرفتم { قبل از اطلاع از مسائل زمین و قیمت pvc }) دلیل خاصی واسه این اصلاح زود هنگام نمیدیم تا اینکه متوجه شدم شرکت مراحل نهایی فروش دوقطعه زمین رو در کرج و آبادان به قیمت حدود 30 میلیارد تومن رو داره میگذرونه و سهام دار عمده در حال کاهش قیمت واسه خرید ارزون سهام خلق الله هست ( لازم به ذکر هست ارزش بورسی شپترو حدود 15 الی 20 میلیارد تومان هست )
این هم یه توضیحاتی که در سایت همسایه صحبت کرده بودن
روند کوتاه مدت سهم رو اصلا مد نظر نداشته و ندارم ... بنده يه شرکت پتروشيمي به نام آبادان خريدم با ارزش روز حدود 85 ميليارد تومان!!!! اين يعني مفت
تازه به قول دوستان پي اي سهم همين الان 5 هست !!! پوشش سه ماهه هم 25%
فروش زمين هم داره که حداقل سود شرکت رو بيش از دو برابر ميکنه
دو قطعه زمينه توي ميدون استاندارد کرج ... تجاري - اداري ، يکي 4 هزار متر ، يکي هم 24 هزار متر
حداقل قيمت اونجا حدود متري يک ميليونه ... زمين کوچيکه رو ماه قبل توافق کردن و متري يک ميليون و خرده اي فروختن ظاهرا
زمين بزرگتره رو هم ان شا الله همين هفته تمومش ميکنن ... آخرين مهلت شرکت در مزايده هم چهارشنبه همبين هفته ست
توي مجمع هم دوستاني که تشريف داشتن شنيدن که رييس مجمع گفت واسه زمين بزرگه مشتري 16 ميلياردي داريم که يکي از حقوقي هاي توي مجمع گفت بالاي 20 ميليارد خريدارن
و البته
مدير فني و پذيرش بورس كالا در گفت وگو با فارس خبر داد:
افزايش 4 درصدي قيمت محصولات پتروشيمي بر اساس مصوبه ستاد هدفمندي
خبرگزاري فارس: مدير فني و پذيرش بورس كالا از افزايش 4 درصدي قيمت محصولات پليمري براي ماه جاري بر اساس جلسه اخير كارگروه تعيين قيمت خبر داد و گفت: بر اساس نامه ستاد هدفمندي يارانهها قرار است قيمت گذاري فرآوردههاي نفتي در اين كارگروه انجام شود.
مهرزاد نامداري در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي فارس در خصوص تصميمات جديد كارگروه تعيين قيمت محصولات پتروشيمي اظهار داشت: در اين جلسه ميانگين قيمت فوب در هفته آخر ماه گذشته و نرخ دلار در همان تاريخ محاسبه و به تأييد رسيد.
اهداف این سهم رو در مرحله اول 587 تومان و مرحله بعد 653 معادل 161 فیبو و در نهایت در این رالی 687 تومان
دوستان بنیادی کار یه لطف بکنن یه نگاه به مستنداتش داشته باشن بد نیست
چه میکنه این شپترو اولین مقاومت رو فردا مثل آب خوردن رد میکنه
به زودی در 651 می بینیمش:d
سلام فرهاد جان مبارکت باشه داداش آقا این سهمو خوده خوده فرهاد کشف کرده البته با کمک امیر مهدی...ضمنا این نکته رو هم بگم که فرهاد جان هم در یافتن زیر خاکی استاده...
آقا مهران چوب کاری میفرمائید :"> :">
به هر حال هر کسی راهنما و استادی مثل شما داشته باشه خیلی باید بهتر از اینها عمل بکنه :))
احتمالا امیر مهدی همینجوری بخاد کمک بکنه باید یه موس جدید بخرم =))
نیم وجبی هنوز یه سالشه همچین موس رو توی دستش میگیره و با اسکرول صفحه رو بالا و پایین میکنه ، یکی ندونه فکر میکنه همه نمودار ها رو میفهمه جی به چیه
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
زمانی که اولین بار اینجا در مورد تپمپی گفتیم و به عنوان زیر خاکی معرفیش کردیم سود هر سهم 38.7 بود بعد یک تعدیل مثبت 27% سود هر سهم شد 49.2 و گویا در گزارش 12 ماهه حدود 600 ریال ساخته یعنی با فرض 60 تومان سود سهم از زمان معرفی 55% تعدیل مثبت داشته....<البته مطمئن نیستم گزارش باید بیاد رو کدال>
***زمانی که 38.7 بود گفتیم تا آخر سال 55 میسازه که گویا ما محتاطانه اعلام کرده بودیم.....:d
***یادش بخیر اون زمان که eps هر سهم (17) ریال زیان بود و گفتم بیش از 20 تومان عملیاتی میسازه اولین پیام خصوصی در جواب من این بود : این دیگه چجور سهم چاق کردن و سفته بازی ایه............
نظر